Opwindend.Net
Datum: 11-07-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 7130x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Verwacht En Toch... - 2
Door Coot - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verwacht En Toch.... - 1

Er was na mijn eerste verhaal (verwacht, maar toch...) gevraagd om een vervolg. Altijd fijn om te zien dat men je werk waardeert, echter dat eerste verhaal was voor een heel groot deel op ware gebeurtenissen gebaseerd. Een vervolg zou dan uit pure fantasie komen, alleen al vanwege het feit dat er verder (nog) niets voorgevallen is... Desalniettemin doe ik graag een poging om de lezers tevreden te stellen...

Het was al weer een tijdje geleden dat Cor voor het laatst bij Marinda in haar gezellige flatje had bezocht, wel hadden ze nog regelmatig contact via Whatsapp, maar dat ging eigenlijk alleen nog maar over alledaagse dingetjes. Voor Cor leek het wel of bij Marinda de spanning ervan af was, of dat ze er eventjes genoeg van had om van de ene mannelijke bedpartner naar de andere te fladderen. Ze had al eens aangegeven in de chats dat het neuken steeds vaker op de automatische piloot ging en dat ze er om de n of andere reden steeds minder plezier aan beleefde. Maar telkens als Cor aangaf dat hij wel weer eens langs wilde komen, reageerde ze vreemd genoeg dan wel weer heel positief, dat hij van harte welkom was en dat ze zou zorgen dat alles 'klaar lag', wat Cor dan weer in vertwijfeling bracht. Misschien wilde ze wel meer dan alleen de seks, misschien wilde ze wel iets als een vaste relatie hebben met Cor. Iets waar ze lang geleden al over hadden afgesproken dat ze daar niet aan zouden beginnen, al was het maar omdat Cor wel getrouwd was.

Nu wist Cor dat Marinda een groot liefhebber is van motorraces en dat ze in het verleden wel eens het grootste motor evenement in Nederland had bezocht. Hij wist ook dat 2 weken verder dat jaarlijkse evenement weer zou plaatsvinden bij hem in de buurt, wat hem op een idee bracht. Bij hem in de buurt waren nog een aantal vakantiehuisjes van particulieren te huur voor die week, dus had hij Marinda aangeboden om het huisje voor die week te betalen zodat zij weer eens n een beetje vakantie kon vieren n de races kon meemaken n dat ze elkaar ook nog eens konden zien, drie vliegen in n klap beredeneerde hij. Nooit verwacht dat zij er in zou stemmen, en dus was hij dan ook zeer aangenaam verrast toen hij de volgende ochtend een Whatsapp berichtje kreeg dat zij het graag aan zou nemen, maar dan alleen als een vriendin van haar mee mocht. Dat maakte Cor in zoverre niet veel uit, het huisje was al betaald dus daar was geen probleem. Wel was dat in zijn gedachtegang een flinke streep door de rekening voor wat betreft het vleselijk contact die week met Marinda, want dat was wel zijn insteek natuurlijk. Als je zo'n lekker wijf vlak bij in de buurt in een huisje heb liggen, en jij betaald het, dan mag je toch wel hopen (of verwachten) dat er wel iets tegenover staat. Beetje tegen zijn zin in had Cor er mee ingestemd, schijnbaar voelde Marinda dit aan uit zijn reactie op de app, want ze stuurde nog wel een berichtje dat ze hem op haar manier wel zou bedanken als de gelegenheid er toe was.

Eindelijk was de week aangebroken, de feestweek was al in volle gang en Cor had Marinda en haar vriendin Margreet van het station opgepikt en nu reden ze met z'n drietjes richting het dorpje waar het vakantiehuisje zou staan. Volgens de routeplanner zou de boerderij waar het huisje bij hoorde ergens aan de rand van het dorpje te vinden zijn, en al snel had Cor het gevonden. Stapte uit de auto om even met de boer naar binnen te gaan om de nodige papieren te ondertekenen en kwam daarna met de sleutel naar buiten en stapte weer in, en reed vervolgens weer van het terrein af.

"Huh? Is er iets verkeerds gegaan? Waarom rijden we nou weer terug?" was de reactie van Marinda, Cor keek haar geruststellend aan "nee hoor, we moeten alleen eventjes omrijden want het huisje staat aan de andere kant van zijn weilanden en je kan er alleen komen via een afgezet bospaadje, vandaar dat ik meerdere sleutels heb". Marinda en haar vriendin keken opgelucht en wachtten maar af waar ze terecht zouden komen. Via het bospaadje kwamen ze bij een hefboom die alleen met n van de sleutels opgemaakt kon worden en daar na bij een prachtig vakantiehuisje met alles er op en er aan. De dames keken hun ogen uit en vroegen dan ook verbaast hoeveel dat huisje wel niet gekost moet hebben, een vraag waar Cor geen antwoord wilde geven. Hij was van mening dat de dames er maar van moesten genieten. Na dat de bagage binnen was gebracht kwam Margreet met de mededeling dat zij het grote ligbad ging uitproberen en, met een knipoog, dat Cor en Marinda maar eventjes iets voor zichzelf moesten gaan doen. Natuurlijk was het Cor om Marinda te doen, haar geile lijf was helemaal zijn smaak, slank, kleine tietjes, strak kontje en een mond waarvan hij uit ervaring wist dat ze daarmee zijn pik leeg kon zuigen. Toch vond hij Margreet, die sowieso een stuk jonger was dan hij en Marinda, ook alles behalve onaantrekkelijk. Marinda was 49, hij 54 en Margreet bleek 42 te zijn. Ten eerste was ze kleiner dan Marinda, scheelde toch zeker een kop. Waar Marinda half lang donker geverfd haar had tot net in haar nek, had Margreet mooi golvend lang zandblond haar, ook slank, naar zijn gevoel iets grotere boezem dan Marinda maar zeker niet groter dan een B-cup, en dat kontje van Margreet...daar kon hij wel uren naar kijken hoe dat ingepakt zat in die strakke jeans. Margreet had hemelsblauwe ogen waar je, als je in haar ogen keek, compleet in wegzonk, zo mooi. Cor vond het wel heel vreemd dat Margreet al geruime tijd geen relatie of zelfs bedpartner had, althans dat had Marinda hem verteld tijdens n van hun laatste chats.

Zodra de badkamerdeur dicht was en de kraan liep, waren Cor en Marinda al passievol aan het tongen, hun beider handen waren weer op verkenning langs elkaars lijf. Haar ene hand op zijn rug en haar andere hand was Cor zijn pik al aan het kneden door zijn broek heen. Cor liet zich niet onbetuigd en had haar kleine tietjes al gevonden en zijn andere hand zat al onder haar rokje. Marinda duwde Cor beetje agressief naar beneden en fluisterde "bef me, ik heb er al zo lang naar verlangd...", Cor voldeed graag aan haar verzoek en tilde het rokje op, deed haar minuscule stringetje opzij en stak zijn tong in haar behoorlijk natte gleufje en begon haar te tongneuken. Marinda's ademhaling versnelde en kreunde "aaaahhhhhhhjaaaaaaaaaahhhhhh......daaarrrrrr......" Even liet Cor haar los om haar daarna snel een duw te geven waardoor ze op het bed belandde met haar beneden bungelend over de rand, waarna hij direct weer in de aanval ging om haar met zijn tong te laten genieten. Haar clitje tussen zijn lippen, sabbelend..... 2 vingers in haar gleuf, tergend langzaam in en uit haar warme natte kutje, hij wist dat dit voor haar een marteling was en dat ze vrij snel haar eerste orgasme van dit samenzijn zou hebben.

Onderwijl was hij zich wel bewust dat er n deur verder Margreet in dat grote ligbad lag, en dat hij niet al te enthousiast te werk moest gaan, al was het alleen maar om te zorgen dat Marinda niet al te veel lawaai zou maken, want dat zou Margreet wel eens kunnen doen bewegen om te kijken wat er allemaal gebeurt en dan is het neuken voorlopig weer van de baan.

Cor ging naast Marinda liggen op het bed, waarna zij zich stortte op zijn jeans en deze wild open rukte en zijn inmiddels keiharde pik in haar mond nam. Niet eerst beetje aan de eikel sabbelen of langs de pik likken, nee het was gelijk in n keer de volle lengte, voor zover 16 cm volle lengte is natuurlijk, in haar mond. Hij voelde haar lippen tegen zijn ballen en zijn eikel tegen haar huig, wild ging ze tekeer en maakte af en toe ook kokhals geluiden, iets wat zij schijnbaar heerlijk vond om te doen, en Cor niet minder om zo'n pijpbeurt te ontvangen.

Cor trok haar even omhoog aan haar haren en fluisterde "kom teefje, kom nu op m'n pik met die geile kut van je, anders spuit ik alles in je mond voor ik je kut heb kunnen neuken..." Een geile glimlach verscheen op haar gezicht en snel kwam ze met haar kale kutje boven zijn pik hangen, "hoe graag wil je?..." fluisterde ze, waarop Cor reageerde:" geile teef, zakken met die kut van je!". Allebei wisten ze van elkaar dat grof taalgebruik de ander zou opwinden en dat het alleen maar ten goede zou komen van hun sexspel. Marinda zakte langzaam, te langzaam naar Cor zijn zin en hij stootte zijn middenlijf omhoog waardoor hij zijn keiharde pik in n keer diep in haar kut ramde. Ze wilde het uitgillen van genot maar wist dat ze dat beter niet kon doen en duwde hard een hand tegen haar eigen mond om het geluid zoveel mogelijk te dempen. Cor ramde zijn pik hard in haar geile kut, en Marinda stootte niet veel minder hard terug, waardoor het bed het zwaar te verduren kreeg en bijna mee stond te dansen. Het duurde te kort naar allebei hun zin, maar het intense neuken zorgde er voor dat Cor veel te snel klaarkwam en zijn zaad diep in Marinda's lijf spoot. Uitgeput liet Marinda zich vallen op Cor's borst en hijgend en puffend bleef ze even liggen om daarna nog even lekker te tongen.

"Zijn jullie nu al klaar? Tering, jullie leken wel konijnen hahahaha", hoorden ze uit de badkamer, en schoten in de lach.

"ja sorry hoor, was effe nodig, m'n kut heb al een tijdje geen opvulling gehad, dus wou 't er effe van nemen", riep Marinda terug, "zou jij ook doen, of niet soms". Het bleef eventjes stil in de badkamer, pas na een halve minuut kwam er een reactie:" ja....denk 't wel...". Het klonk

niet echt overtuigend en zeer zeker niet al te vrolijk. Misschien toch ergens een gevoelige snaar geraakt, in ieder geval lagen Marinda en Cor elkaar eventjes aan te kijken, geen van tween begrepen de toon van Margreet's stem.

"Denk dat ik maar beter naar huis kan gaan, dan kunnen jullie je spullen uitpakken en eventjes van de reis bekomen. Dan kom ik morgen of zo wel weer eventjes kijken hoe jullie het hier hebben", zei Cor die al van bed opgestaan was en zich al aan het aankleden was.

Marinda keek hem aan vanaf het bed, naakt als ze was liggend boven de deken:" ja da's goed, wij vermaken ons wel joh, en uhh... bedankt voor alles he...", en gaf Cor nog een luchtzoentje waarna Cor zijn sleutels pakte, de deur achter zich dicht trok en met de auto wegreed.

De volgende ochtend had hij een appje gestuurd waarin hij te kennen gaf dat hij niet zeker wist of hij het wel ging redden die dag om langs te komen, zijn vrouw wilde nog naar de stad, en zijn baas zat ook nog op hem te wachten. Marinda had een bericht teruggestuurd dat het geen probleem was, ze zouden zich wel vermaken in het huisje, en zouden misschien nog wel een wandelingetje maken.

Tot zijn grote opluchting had Cor een externe opdracht gekregen, waardoor hij toch nog de gelegenheid had om nog eventjes bij de dames langs te gaan, min of meer als verrassing want eigenlijk had hij al duidelijk gemaakt dat het hem niet ging lukken. Hefboom open, hefboom weer dicht, en met de auto rustig het bospad verder oprijden tot aan het huisje. Stilletjes het portier van de auto dicht want hij wilde het wel een beetje als verrassing laten overkomen dat hij er toch was. In de woonkamer zat niemand had hij al gezien, misschien dan achter het huisje dat ze daar dan buiten zitten, maar ook daar niemand. Hij wilde net tegen een raam tikken toen hij kreten hoorde van vrouwen ergens verderop in het bosje. Nieuwsgierig als hij was liep hij rustig en zo stil mogelijk het bosje in richting de geluiden en kwam zo bij een klein open grasveldje middenin het bosje. Daar, midden op dat veldje, twee naakte lijven die met elkaar verstrengeld lagen. Twee vrouwenmonden die hevig lagen te tongen, hun handen tussen de benen van de ander, middelvingers die dan weer hard en dan weer rustig in elkaars gleuf gleden. Zowel Marinda als Margreet hadden absoluut geen notie dat Cor naar hen stond te kijken, en zodoende gingen zij volledig op in hun spel, noem het liefdesspel, noem het seksspel, hoe het ook zij, ze genoten er duidelijk zichtbaar en hoorbaar van. Nu kon Cor ook duidelijk zien hoe mooi die Margreet was, en hij kon niet ontkennen dat ze, wat lichaam betrof, mooier en strakker was dan Marinda. Maar Marinda bleek wel de persoon te zijn die bepaalde wat er gebeurde, zij was het geile meesterbrein, zij wist precies waar ze Margreet moest aanraken teneinde Margreet weer een hard orgasme te geven, voor de zoveelste keer.

Pas op het moment dat de twee dames in standje 69 lagen en hun hoofden diep tussen de benen van de ander hadden en zodoende niets van de omgeving konden zien, kwam Cor uit de bosjes en haalde zijn ondertussen stijve paal tevoorschijn. Nam plaats achter Marinda, die bovenop Margreet lag in 69, en schoof zijn stijve pik langzaam in haar kut. Pas toen ontdekten de dames dat ze niet meer met z'n tweetjes waren. Margreet lag tot op dat moment met haar ogen dicht te genieten van de smaak van Marinda's kut en hoe Marinda haar liet genieten door haar te beffen. Pas toen ze een ander soort beweging voelde opende ze haar ogen en kon nog mooi in close-up zien hoe de pik van Cor bij Marinda naar binnen schoof.

"Aaaaaahhhhhhhh, potver..........eikel !!!, Je bent er dus toch !!........, hhhmmmmmmmm, ram je geile pik er maar in.....aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh..........". Nadat ze dat gezegd, of beter, geroepen had, duwde Cor haar hoofd weer met kracht tussen de benen van Margreet:" Bef haar.......geile teef, bef die lekkere geile kut van je vriendin!!!", terwijl hij dat zei voelde hij de tong van Margreet over zijn pik likken op de momenten dat hij eventjes terugtrok uit de kut van Marinda. Hij haalde snel zijn pik er eventjes helemaal uit:" open je mooie mond Margreet...", iets wat ze maar al te graag deed en nam zijn pik langzaam helemaal in haar keel, Cor begon even haar keel te neuken, trok hem er weer uit en ramde z'n paal weer hard in de neukgrot van Marinda en herhaalde dit een paar keer.

Daarna kwamen Marinda en Margreet op hun knien voor hem zitten en namen om de beurt zijn pik in hun mond en brachten hem op die manier tot zijn hoogtepunt, waar zij hun hoofden dicht tegen elkaar hielden zodat hij hun mooie gezichten vol kon spuiten. Hij genoot er van hoe de dames daarna zijn zaad van elkaars gezicht likten en het met hun monden met elkaar deelden.

Even later zaten ze gezamenlijk op het terrasje van het huisje:" Nou dacht ik dus dat ik voor een verrassing zou zorgen door toch nog even langs te komen, maar de verrassing kwam zekers te weten van jullie kant".

De dames giechelden:" Ja hoor eens, als jij had gezegd dat je zou komen hadden wij wel eventjes gewacht, maarja je had gezegd dat je niet zou komen dus....", Marinda gaf Margreet een knipoog toen ze dat zei. Margreet bloosde een beetje en wist even niet wat ze hierop te zeggen had. Marinda ging verder:" Het was eigenlijk ook niet de bedoeling dat we... nou ja...zeg maar...uuhhh, dit zouden doen. Maar we zaten vanmorgen aan het ontbijt en toen wou Margreet wel weten hoe lang jij en ik al...uuhhmmm......het bed met mekaar deelden. Ik heb haar alles toen verteld.

Nu opende Margreet haar mond, terwijl ze met haar mooie hemelsblauwe ogen Cor aankeek:" Ja, dat heeft ze vanmorgen in geuren en kleuren tot in detail verteld, en ik ben ook niet gemaakt van steen en tja.....ik werd er ook best wel opgewonden van en voor we het eigenlijk zelf in de gaten hadden zaten we met onze monden op mekaar hihihihi.....". Terwijl ze dit zei werd Margreet roder in haar gezicht, ze bleek er toch iets meer moeite mee te hebben om dit te vertellen dan dat ze zelf in de gaten had.

"Sterker nog, het bleef eigenlijk op dat moment alleen maar bij eventjes tongen, maar toen ik onder de douche stond kreeg ik opeens bezoek van Margreet en tja....toen was het hek van de dam he....". Margreet kon nu een schaterlach niet onderdrukken toen Marinda dit zo zei en streelde het gezicht van Marinda:" ik kan me wel indenken hoor Cor dat je haar graag als bedpartner heb, ze is gewoon een lekkere vrouw en ik wist van tevoren niet dat we zo van elkaar konden genieten".

Cor knikte begrijpend, en liet zijn ogen langs de twee naakte vrouwenlichamen gaan die tegenover hem zaten. " Jullie zijn allebei pracht wijven, en ik mag het misschien niet zeggen omdat ik niet weet of ik er iemand heel erg jaloers mee maak, maar uuuhhhmmm......Margreet, ik zou jou ook graag willen proeven en neuken. Ik weet niet hoe jij daarover denkt natuurlijk....". Zo zeker als dat hij van zijn zaak was ten opzichte van Marinda, zo onzeker was hij ten opzichte van Margreet. Had ze een relatie met een man? Was ze lesbisch? Was dit een eens-maar-nooit meer momentje? Hij wist het niet, en durfde het eigenlijk ook niet zo op de vrouw af te vragen.

Marinda keek Cor aan:" Luister Cor, Margreet is een paar jaar geleden gescheiden want haar ex was een regelrechte klootzak die al met andere vrouwen het bed indook voordat ze al gingen trouwen, en hij ging daarna gewoon mee door, hij sloeg haar, schold haar dagelijks uit totdat zij het niet meer aankon en bij hem weg is gegaan. Nu heeft ze sinds een paar jaartjes een LAT relatie, maar....ze heeft geen seks met haar LAT vent, niet omdat hij niet goed voor haar is, maar gewoon omdat ze denkt dat ze daar weer negatieve gedachten over krijg. Wat er vanmorgen tussen ons gebeurde was niet gepland, maar weet zeker dat ze het lekker vond...of niet dan Margreet", Magreet antwoordde zachtjes:" Ja, het was in n woord geweldig, en ..... misschien wil ik wel meer, i heb nu ervaren dat het ook fijn kan zijn om seks te hebben. Jullie hebben mij dat laten zien, en ik ben jullie daar eeuwig dankbaar voor.

Terwijl ze dit zo zei, begon haar hand het been van Cor te strelen, steeds hoger en hoger richting zijn penis die ondertussen weer keihard was geworden door het gestreel in combinatie met wat de dames hem hadden verteld. Voorzichtig pakte ze zijn stijve en begon hem langzaam af te trekken. Schoof een beetje naar voren op haar stoel, keek Cor aan:" Vind je het erg als ik.....", ze wachtte niet op zijn antwoord maar boog voorover en begon nu zijn pik te pijpen, eerst kalm aan, maar daarna steeds wilder en dieper. Marinda zakte wat onderuit op haar stoel, spreidde haar benen en begon te masturberen. " Goedzo meid, laat hem maar zien dat jij er ook wat van ken....". Margreet duwde Cor tegen de rugleuning aan en kwam bovenop hem zitten, haar borsten in zijn gezicht duwend liet ze zichzelf zakken op zijn wachtende stijve. Met een luide kreun liet zij hem bij haar binnen. Cor begreep dat hij niet gelijk volle vaart moest gaan, maar Margreet als duur porselein moest behandelen. Langzaam schoof zijn pik in en uit haar drijfnatte kutje, wat was ze strak..... Hij kuste haar schouders, haar wang en belandde vol op haar mond, ze beantwoorde zijn tong met haar tong. Wild begon het spel der tongen terwijl de twee toch heel rustig en beheerst bleven door neuken. Cor plaatste zijn handen onder haar lekkere kontje, en maakte aanstalten om op te staan. Margreet voelde dit feilloos aan en klemde haar armen rond zijn nek. Lopend en neukend tegelijk droeg hij haar naar binnen, naar de slaapkamer, naar het grote tweepersoons bed, alwaar hij haar kalm en rustig neerlegde en haar door bleef neuken. Marinda volgde en ging vlak naast hun liggen, maar niet voor dat zij voor zichzelf een dildo uit haar tas had gehaald. De drie gingen weer helemaal op in elkaar, het gekreun en gehijg en de geur van seks hing in de kamer. Margreet duwde hem eventjes wat van haar af, en keek hem geil aan met haar blauwe stuiters": En nu wil ik dat je me alle hoeken van dit fucking bed laat zien, neuk me zoals je Marinda neuk........zo diep mogelijk en zo fucking hard mogelijk !!! ".

Dit liet Cor zich geen twee keer zeggen, trok haar benen op zijn schouders zodat Margreets kontje wat in de lucht kwam te hangen, zijn handen aan weerskanten naast haar slanke lijfje steunend op het bed:" Je kan krijgen wat je hebben wil meissie, jouw wens is mijn bevel...".

Zijn diepe harde stoten voelde zij aan als hamerslagen, eerst langzaam daarna werd het tempo steeds verder opgeschroefd. Haar kreunen klonken eerst nog als" UUHHHH........UUUUHHH............UUHHHH", maar al snel gilde ze alles bij elkaar en spoorde ze hem niet alleen verbaal aan om zijn lid harder in haar te stoten. Ze kon non net ver genoeg reiken met haar armen om Cor flinke meppen op zijn kont te geven, alleen maar om hem nog harder aan te sporen:" Jaaaaahhhhhhhhhh.......NEUK MUHHHH.........NEUK M'N GEILE KUTJUHHHHHHH..........AAAaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww dit is zooooooww fucking lekkerrrrrrrr..." Cor kon zijn hoogtepunt niet verder uitstellen en ramde zijn pik de laatste paar stoten extreem hard in Margreet haar strakke kutje en liet zich uitgeput op haar vallen. Margreet klemde hem vast met allebei haar armen om zijn nek en haar slanke benen om zijn lijf:" Dank je.........dank...je.....dit was zooow lekker....". Wat kon Cor anders zeggen dan:" heel.......heeeeel graag gedaan......"

Misschien, bij voldoende vraag, komt er nog een vervolg. Laat het maar weten 😉

Zoek naar meer verhalen van Coot...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: RuilenDoor: Mike1970
Gelezen: 2515x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Winkel, Overmacht, Geilheid
20-03
7.7
:: De Me-too Training - 4Door: VeerleK
Gelezen: 3548x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Mijn Vrouw Heeft... - 17Door: Stranger
Gelezen: 3160x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.0
:: Gecuckold Door Een Vrouw?Door: Ivan
Gelezen: 7190x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Lesbisch, Trio, Mff
20-03
8.2
:: WelnessDoor: Fingerprince
Gelezen: 11994x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Sauna, Pijpen, Likken, Vingeren
16-03
7.7
:: Een Dagje Naar De Sauna....Door: JerrySasha
Gelezen: 15233x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-03
8.5
:: De Verbouwing - 3Door: MereluittG
Gelezen: 10924x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-03
8.6
:: De Verbouwing - 2Door: MereluittG
Gelezen: 23590x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
10-03
8.9
:: De Verbouwing - 1Door: MereluittG
Gelezen: 31333x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.8
:: ZelfverdedigingDoor: Johan
Gelezen: 18489x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.6
:: Motorrijden - 2Door: Silvia
Gelezen: 12830x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepssex
04-03
8.4
:: Mijn Vrouw Heeft... - 16Door: Stranger
Gelezen: 6598x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-03
8.5
:: Mijn Eerste Trio - 3Door: Justi80
Gelezen: 10013x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Trio
01-03
7.5
:: Werken Op Erotica Beurs - 1Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 19049x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hard, Pijpen, Sperma
25-02
8.5
:: Valentijnsbrief - 4Door: LstXdesperate
Gelezen: 2613x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dominantie, Onderdanigheid
22-02
5.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net