Opwindend.Net
Datum: 04-07-2017
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 8831x
Lengte: Gemiddeld
Barbara Gaat Uit
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Barbara komt thuis van haar werk. Om half zes trok ze de deur van het kantoor achter zich dicht en om zes uur was ze thuis. “Gedver wat een klotebaan; zeurende ambtenaren, zeurende juristen en geen enkele mogelijkheid om te laten zien hoe goed ze is”.

Thuis aangekomen schenkt ze een glas witte wijn in uit de open fles die nog in de koelkast stond en gaat wijdbeens op haar balkon zitten. Gelukkig heeft ze hier volkomen privacy, dus ze schopt haar pumps in een hoek en stroopt haar panty af, waarbij haar slip vanzelf mee komt. De zon schijnt op haar ontblote poesje en is nog net sterk genoeg om haar een prettig gevoel te geven.

Een kwartiertje zit ze zo en drinkt haar glas leeg. Dan staat ze op, loopt naar haar slaapkamer en kleedt zich verder uit.
Naakt als een baby laat ze zich op het bed vallen en vrijwel onmiddellijk valt ze in een diepe slaap.

Een uur later: Ze wordt wakker en draait zich loom om, de stress van de dag is verdwenen en ze voelt de zon op haar huid. Dan voelt ze diep van binnen het onrustige kloppen. Een heerlijk wellustig gevoel trekt door haar lichaam. Ze streelt zachtjes over haar borsten. Een hete siddering schiet naar haar lustcentrum, haar onderbuik. Ze is geil, botergeil en haar zintuigen staan helemaal op scherp.

“Hmm, eerst maar eens even douchen” Genietend staat ze onder het hete water. Haar koperen krullen slierten om haar gezicht. Ze liefkoost haar borsten, rond en weelderig zijn ze en doordat ze zo heerlijk geil is voelt ze haar streling diep in haar buikje. Even lekker de douche met de harde straal op haar kutje… Binnen een paar seconden golven de orgastische schokken door haar lijf. “Wow, lekker, maar er is meer nodig dan een surrogaat, vanavond moet er een echte harde pik in anders word ik gek ” denkt ze.

Met de föhn in haar hand staat ze voor de passpiegel in haar kamer en kijkt tevreden naar zichzelf; één meter achtenzeventig en een beetje mollig. Koperkleurig haar met lange slagen en kleine sproetjes in haar gezicht en op haar borst en bovenarmen. Door de roomwitte huid van haar prachtige ronde borsten zijn een paar blauwe adertjes zichtbaar. Ze weet dat mannen gek worden bij het idee ze te mogen aanraken. Boven haar spleetje staat een klein toefje koperkleurige krulletjes op haar bolle venusheuvel.
“Hmmm” ze lacht zichzelf toe. Ze voelt zich heerlijk, als een tevreden poes…

Het witte jurkje heeft een diep decolleté en geeft zoveel steun dat zelfs haar ruime c-cup geen beha nodig heeft en door de elastische taille accentueert het haar heupen en valt wijd tot iets boven de knie. Ze weet dat het haar heel verleidelijk staat. ‘Dressed to thrill’ maar op een heel subtiele manier. Bovendien kan het ding ongeveer alles hebben; net zoals de lakens van het bed wordt ook deze jurk altijd weer schoon hoe wild de veldslag ook was. Ze grijnst bij de herinnering aan de laatste keer dat ze hem droeg…

“Wat zal ik doen, òf een stringetje, maar dat zit niet lekker, òf gewoon helemaal geen slipje. Ze besluit tot het laatste. Onder haar keurige witte jurkje heeft ze dus niets aan. Weer schieten hete golven van lust door haar lijf bij die gedachte.

Platte schoenen want ze wil niet door haar hakken in de situatie komen dat ze langer is dan een leuke kerel.
Ziezo, klaar! Op naar de kroeg!
Ze loopt niet door het parkje maar neemt de kortste weg naar het kroegje.

Met de ervaren blik van een jagende leeuwin kijkt ze de kroeg rond. Het is druk. Er staan diverse groepjes mensen die ze half en half kent, de nodige onbekenden en een paar meiden die duidelijk al een strijd aan het voeren zijn wie straks welke van de mannen waar ze mee staan te praten mee zal nemen.
Daar gaat ze zich niet in mengen.

Hé, achterin staat Peter, een leuke vent waar ze mee heeft gestudeerd en waarmee ze altijd enorm kon lachen. Hoewel ze in het zelfde jaar zaten is hij een paar jaar ouder dan zij omdat hij na zijn middelbare school in militaire dienst was geweest, bij de commando’s of zo. Zijn ouders hadden dat een goed idee gevonden. Peter en zij hadden nooit samen iets gehad, voornamelijk omdat dan weer zij, dan weer hij een relatie had en door een soort toeval waren ze nooit tegelijk single. Maar in hun studententijd hadden ze vaak samen aan projecten gewerkt en ze konden goed met elkaar opschieten.
Peter zou zomaar degene kunnen zijn die haar zinnen tot rust kan brengen, want ze is nog steeds zo krols als een geile kat. Ze haalt drie keer adem om haar hersens een beetje te kalmeren en loopt dan door de aanwezige menigte naar hem toe.

“Ha Peter”
“Hey Babs” (Haar roepnaam voor vrienden en studiegenoten) Leuk je te zien, kom je hier vaker?”
“Woon hier stukje verderop”
“Alles goed met je?”
“Ja hoor, en jij?” (Hij ziet er eigenlijk wel erg lekker uit in dat strakke t-shirt).
Ze wordt zich er van bewust dat ze ondanks de prietpraat zich afvraagt waarom ze nooit eerder zo naar hem heeft gekeken.
“Wow wat heeft ie een lekker lichaam; sportief, maar niet zoals zo’n uitgemergelde hardloper of zo’n opgepompte sportschool ‘anabool’. “ Barbara voelde haar poes kloppen.
“Proseccootje?”
“Ja, graag” Ze kijkt de ruimte rond. Gelukkig is er verder niemand die zich met hun wil bemoeien. Ze besluit om serieus werk van hem te gaan maken.

Maar dan gebeurt het: Ze kijkt in zijn blauwe ogen en smelt. Het vrouwtjesdier in haar heeft het mannetjesdier gespot en heeft de controle overgenomen. Ze luistert niet meer naar wat hij zegt, maar geeft automatisch antwoord. Ze kijkt naar het bewegen van zijn mond, naar zijn prachtige blauwe ogen, naar de bewegingen die hij maakt… er is een soort stilte om haar heen…
“……...………”
“……………”
“…………...…”
“… geen woord van wat je zegt, zullen we even naar buiten gaan?”
Ze gehoorzaam automatisch. Geen idee hoe lang ze hebben staan praten.
“Parkje? ”, wijst hij. Ze knikt
Ze lopen hand in hand door het parkje naar de fontein.
Nog nooit heeft ze hand in hand met een man gelopen. Maar nu voelt het volkomen normaal.
Bij het fonteintje stoppen ze. Barbara kijkt hem aan en slaat haar armen om zijn hals. Dan kussen ze elkaar lang en intens. Minutenlang vechten hun tongen om de overwinning, maar het wordt een gelijkspel. Sabbelend op zijn lip streelt ze zijn rug en hij woelt door haar koperen krullen.
Lust en pure verliefdheid in een heftige mix. Ze voelt hoe nat ze is, een paar druppels lopen langs haar dijen naar haar knieholtes. Het vrouwtjesdier in haar schreeuwt nu om aanraking, om seks, om penetratie.. Haar adem gaat met schokjes.
Ze lopen verder door het parkje maar nu heeft hij zijn hand op haar heup en ze realiseert zich dat hij gevoeld moet hebben dat ze geen broekje aan heeft. Het kan haar niets schelen, ze zweeft in een roes van geilheid.

Ongemerkt zijn ze bij haar appartement aangekomen. Ze pakt de sleutel en doet de deur open. Als vanzelfsprekend gaan ze naar binnen en lopen de trap op.
Hij loopt achter haar aan de kamer in en als ze stopt dan blijft hij achter haar staan. Ze ziet zichzelf en hem in de passpiegel bij de kast. Hij lacht via de spiegel naar haar en slaat zijn armen om haar heen om haar tegen zich aan te trekken. Ze sluit haar ogen en laat zich door hem heen en weer wiegen.

Ze is omhuld door zijn aanwezigheid. Zijn aura omvat haar nu helemaal. Hij staat nog steeds achter haar en kust haar hals, sabbelt op haar oorlelletje, ze hoort zijn adem snuivend in haar nek.
Dan maakt hij de rits van haar jurk los en schuift hem van haar schouders. Hij valt naar beneden en blijft hangen op haar heupen. Hij kust opnieuw haar hals en gaat met zijn handen vanaf haar oksels naar beneden naar de buitenkant van haar borsten.
“Oooooohh, wat heerlijk, hoe kan hij weten dat ik dit het allerlekkerste vind?”
Zijn handen omvatten haar borsten en strelen haar opgezette tepels.
“Als hij zo doorgaat kom ik klaar…”
Ze draait zich om en maakt zijn spijkerbroek los en trekt hem naar beneden, terwijl ze in dezelfde beweging door haar knieën zakt.
Ze knielt voor hem met haar borsten bloot en het jurkje als een hoepelrok vanaf haar middel omlaag hangend op de grond. Ze pakt zijn keiharde paal, hij is heerlijk; keihard van binnen maar voelt fluweelzacht in haar hand. Dikke aderen lopen er overheen, een echte heerlijke mannenpik. Dan trekt ze de voorhuid naar achter en sluit haar mond over zijn eikel. Dikke druppels voorvocht strelen haar tong.
“Hhhhmmmm” kreunt hij. Het is het eerste geluid dat hij maakt sinds ze uit de bar zijn weggegaan. Ze omvat zijn stevige billen terwijl ze hem pijpt. Ze voelt de sterke spieren en kijkt omhoog naar hem. Hij gaat met gespreide vingers door haar haar en zijn blik versmelt met haar.

Dan tilt hij haar op met zijn handen onder haar oksels en zet haar weer op haar voeten. Zij duwt haar jurk over haar heupen en krult zich tegen hem aan...
Hij slaat zijn sterke armen om haar heen. Ze voelt zijn borstspieren tegen haar zachte borsten en zijn harde geslacht tegen haar zachte buik. Ze kussen elkaar weer en hoewel hij niet heel veel groter is dan zij voelt het heerlijk om haar mond naar hem op te heffen en zich met gesloten ogen over te geven. Haar heerlijke blote, mollige, van genot trillende ontvankelijke zachtheid wordt heerlijk omhuld door zijn zalige harde sterke lijf.
Zijn handen gaan over haar rug en haar billen en dan, plotseling sleept de passie haar mee en komt ze klaar. “Oohh…huhhh..huhh…hmmmm…’ Zachtjes naschokkend hangt ze tegen hem aan.

Hij kust haar en voert haar naar haar slaapkamertje, met zijn arm om haar schouder. En daar, ooh heerlijkheid, tilt hij haar op alsof ze een veertje is en legt haar op haar bed.
Ze kijkt hem aan en strekt armen naar hem uit en spreidt haar benen.

Zijn mond sluit zich over haar kutje.
“Oooohh… lieffffff…. Jaaaaahhhhhh” genot!… heerlijke zachte tong! “Ooooohhh”
“Doe het… alsjeblieft… oooooh ik wil je…”
Dan gaat hij bij haar naar binnen. Ze voelt zich geopend worden, hoe zijn heerlijke pik naar binnen dringt, haar kutje, nee haar hele lichaam heeft naar dit moment gesmacht, verder en verder glijdt de dikke paal in haar, ze wordt open gedrukt en haar zachte vlees wijkt in zalige vervulling. Dan begint hij in haar te bewegen. Diepe heerlijk meedogenloze stoten. Ze voelt hem langs haar g-spot en in het diepste van haar buik. Oneindig zalig is het en weer wordt ze meegesleurd door haar genot.
“Whoeaaahh….ooooohhh.. jaaaaahhhhh..” Remmingen zijn er niet meer, fuck de buren, dan horen ze het maar…
Ze slaat haar zachte dijen om hem heen, haar kuiten tegen zijn harde stotende billen, haar handen klauwen in zijn rug…
Geluk, orgasme, krampende golven van genot “oooohhhhhhh…..”
Kreunend en kermend gilt ze van lust en vervoering en dan zweeft ze weg in een delirium van genot en pure liefde…
Opnieuw wordt het stil om haar heen: Ze is een ei. Een zacht gepocheerd ei omhuld door een ander ei, even zacht, maar met een sterke wil die in haar binnen-ei binnendringt. Pulserend, kloppend, hete stralen uitstotend en ongelofelijk heerlijk. Zacht vloeibaar golft het ene orgasme na het andere door haar heen en zinderend en tintelend bestaat ze alleen nog maar uit een klaarkomend eidooier. Op de een of andere manier wordt ze gekust door het zachte dat haar omgeeft.
Na een eindeloze tijd van absoluut genot komt ze langzaam terug op aarde. Het ei loopt leeg. Ze ligt in een warme plas en zijn gewicht drukt heerlijk op haar borst.

“Blijf bij me…”
“Ik ga nooit meer bij je weg…”

Geen vervolg.
Peter en Barbara hebben vijf kinderen gemaakt; drie meisjes en twee jongens. En alle meisjes hebben prachtig rood haar.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Tre Systrar (drie Zussen) - 66Door: Maxine
Gelezen: 3907x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.3
:: De Laatste Dag Van De ZomerDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5551x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.8
:: Rock My Ass, Not My WorldDoor: Yourcaptain
Gelezen: 2959x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
7.9
:: CongresDoor: Zorro
Gelezen: 9166x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
05-07
9.0
:: Maaike En De Coach - 1Door: Maaike&Bart
Gelezen: 18417x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Coach, Lief, Ontmaagd, Tiener
25-06
8.4
:: Vuur - De Kunst Van PassieDoor: Yukalele
Gelezen: 5545x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kunstenaar, Kunst, Vuur, Romantisch
15-06
8.9
:: Sultan - 14 (slot)Door: Theodoor
Gelezen: 2292x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitenseks, Strelen, Verliefdheid
09-06
9.2
:: Het Familiedagboek - 2Door: Jefferson
Gelezen: 8785x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.1
:: BirdwatchingDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5518x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Het Familiedagboek - 1Door: Jefferson
Gelezen: 13203x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
01-06
8.7
:: De Anticlimax - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2581x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-05
8.8
:: Tre Systrar (drie Zussen) - 65Door: Maxine
Gelezen: 8028x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.4
:: De Anticlimax - 1Door: Jefferson
Gelezen: 7085x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: Sultan - 13Door: Theodoor
Gelezen: 2821x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Anale Seks, Publiek
14-05
9.4
:: Housewarming - 3Door: Simandber
Gelezen: 7234x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afwassen, Pijpen, Vingeren, Neuken
11-05
9.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 595