Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 7668x
Lengte: Lang
Zwarte Godin Van Drie Hoog - 2
Door Yourcaptain - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zwarte Godin Van Drie Hoog - 1

Na mijn beschamend voyeurisme van enkele weken geleden was ik Jennifer nog slechts éénmaal op de trap tegengekomen. Ze lachte me toen vriendelijk toe. Ze had me dus niet zien gluren en masturberen terwijl ze aan het dansen was. Dat stelde me gerust. Regelmatig hoorde ik dezelfde of soortgelijke religieuze muziek als die bewuste keer uit haar appartementje opklinken, maar de deur stond nooit meer op een kier. Ik wilde wel contact met haar zoeken, maar wist niet goed hoe. Aankloppen? En wat dan? Een gelegenheid zou zich snel aandienen.

Op zaterdagmorgen reed ik langs het metrostation en zag Jennifer zwaar bepakt naar buiten komen. Zoals gewoonlijk was ze gekleed in een prachtig blauwgroen Afrikaans gewaad en droeg ze bijpassend hoofddeksel. Deze vrouw had zeer veel stijl. Weer was ik onder de indruk van dat zwarte sterke lichaam. Geile beelden van haar schuddende dikke borsten en haar brede heupen flitsten aan mijn geestesoog voorbij. Ik werd onmiddellijk hard in mijn broek.

Jennifer moest moeite doen om alles gedragen te krijgen. En de afstand van het metrostation tot onze appartementsblok was behoorlijk. Dit was mijn kans om haar beter te leren kennen. Ik stopte de wagen en sprong naar buiten. Ik bood aan om haar een lift te geven.
‘Thank you very much. Very kind of you’
Ze zette haar goed gevulde tassen in de koffer en nam plaats naast mij. Met de wagen deden we er misschien één minuut over, maar te voet met zoveel bagage zou het voor haar een marteling zijn geweest. Ze was erg blij met deze toevallige ontmoeting. Ik hielp haar alles naar boven te dragen.
‘Please come in and let me make some coffee for you.’
Daar kon ik geen nee op zeggen. Ik ging het appartement binnen met een gevoel van opwinding en schaamte. Daar in het midden van de kamer had ik haar naakt zien dansen. Opnieuw werd ik belaagd door beelden van haar zware zwarte tieten die heftig op en neer gingen en tegen haar zwetend lijf sloegen...

‘Give me a moment.’, zei ze en verdween met de tassen in de keuken.
Ik keek wat rond in het eenvoudige appartement vol goedkope meubelen, een groot televisiescherm en veel spullen. Je rook de sterke pikante kruiden waarmee ze kookte. Op de schoorsteen een foto waarop ze stond met een man en een dochtertje. Ze was veel jonger toen. Dit was geen vrouw die een man zou verlaten. Er moest dus iets gebeurd zijn. Naast de televisie op de grond lag een stapel CD’s. ‘Worship of God’ kon ik vanop mijn stoel lezen. Misschien was dat de muziek waarop ik haar in een haast mystieke roes had zien dansen? Ik zag mezelf opnieuw staan met mijn harde pik in de hand terwijl zwarte godin Jennifer met uitgestrekte armen en opwippende tieten rond haar as draaide. Na het zien van de foto voelde ik me nog schuldiger. Ik wreef over mijn gezicht om die beelden uit te wissen. Ik wilde met haar een nieuw begin maken.

Jennifer kwam terug binnen. Ze had zich omgekleed en droeg nu een strak zittende jeans waarin haar heupen en haar kont prachtig vorm kregen, en een fel gele t-shirt met daarop een groot rood hart. Dit in combinatie met haar rastakapsels maakte dat ze er jonger uitzag dan daarnet. Aan het op- en neer bewegen van haar borsten zag ik dat ze geen bh droeg. Ik wreef opnieuw wat gekweld over mijn gezicht.
‘Are you ok?’
Ik zei dat ik slecht had geslapen.
‘Than the coffee will do you some good.’
Ze had inderdaad sterke koffie gezet. We praatten gemoedelijk wat over de buurt en het weer. Ik wilde wat vragen over de foto, maar durfde niet. Ik had schrik op een verleden te stoten dat haar verdriet had gedaan. Ik wees dan maar op de CD’s.
‘You seem to like religious music?’
‘It helps me a lot’, antwoordde ze wat geheimzinnig. Weer vermoedde ik iets van een pijnlijk verleden.

Ze zweeg even, keek me indringend maar vriendelijk aan en vroeg dan:
‘Did you like it?’
Ik begreep haar vraag niet onmiddellijk.
‘What you saw the other day through the door? Did you like it?’
Ik schrok. Mijn god, ze had me dus toch gezien….! Het was alsof de grond onder mijn voeten wegzonk en ik in een bodemloos gat viel...
‘I… I… am… so sorry….’, stamelde ik, ‘I… didn’t want…. to offend you….I am… so ashamed…’
‘Ik vroeg of je het mooi vond’, zei ze.
Ik moest mezelf samenrapen uit duizenden stukjes schaamte en ellende.
‘Ja… natuurlijk...ja….’
Ik wist niet waar ze naartoe wilde. Ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk weg. Wat deed in in godsnaam hier? Hoe durfde ik? Ik schaamde me diep. Ze zag het.
‘Waarom ben je beschaamd als je het mooi vond?’
Ik moest me herpakken.
‘Ik had niet mogen blijven kijken. Dat was onfatsoenlijk. Ik was een voyeur van jouw intimiteit. Dat spijt me.’
‘Mij niet’, zei ze.
Ik begreep het plots niet meer.
‘Maar… het was toch onfatsoenlijk om zo naar je te kijken?’
‘Misschien wilde ik dat wel!’
‘Hoe.. wat bedoel je...wist je… wist je dat ik ...daar... stond?’
‘Ja.’
Mijn mond viel open van verbazing!
‘Van wanneer?’
‘Van bij het begin.’
‘Wist je ...dat de deur... op een kier stond?’
‘Ja.’
‘Was dat met opzet?’
‘Ja.’
Ik moest opnieuw stamelen, maar nu van verbijstering.
‘Heb jij… Je wist dat ik…bedoel je dat jij... met opzet…’’
‘Ik had gehoord dat je nog thuis was. Toen je naar beneden kwam heb ik de deur op een kier gezet.’
‘Maar.. waarom?’
‘Ik wilde door een man bekeken en begeerd worden. Dat is voor mij allemaal zo lang geleden.’
Ik keek in haar donkere ogen en begon iets te begrijpen van wat ze bedoelde.
‘En Ik die dacht dat je voor god aan het dansen was!’
‘Dat was ook zo. Maar in de ogen van god zijn we allemaal gelijk. Hij houdt van iedereen. Ik wilde weer eens voelen hoe het is om voor één iemand heel bijzonder zijn.’
Wat ze zei, raakte me plots heel diep omdat ze zo direct was.
‘De ogen van god zijn vol van liefde, maar ik wilde ogen vol van geilheid op mij voelen.’
‘Ik was zooooooo verschrikkelijk opgewonden’, bekende ik eerlijk: ‘Heb je ook gezien wat ik heb gedaan?’, vroeg ik wat beschaamd, maar nu toch gerustgesteld door de wending van het gesprek.
Ze moest hard lachen. Haar borsten schokten mee.
‘Ik heb niet veel van je gezien, maar ik heb wel je gehijg gehoord. Ik kan me dus wel voorstellen wat je gedaan hebt!‘
‘Vind je dat erg?’
‘Erg? Ben je gek! Waarom denk je dat ik mijn lendendoek liet vallen en je mijn kutje toonde? Dacht je dat ik niet voelde dat mijn tieten uit mijn bh hingen en in het rond zwierden?’
Mijn mond viel opnieuw open van verbazing.
‘Ik dacht dat je in een roes verkeerde?’
‘Ja, dat was ook zo omdat ik wist dat jij naar me keek…!’
Ze lachte opnieuw luid en hard. Ik zag haar prachtige witte tanden. Mijn god, dit was een fantastische vrouw! En ik had haar opgegeild door alleen maar naar haar te kijken…!
‘Waarom heb je me dan...niet naar binnen geroepen of zo...?’
‘Ik wilde toen alleen bekeken worden. Ik wilde mezelf tonen en de geile ogen van een man over mijn lijf voelen.’
‘Je voelde mijn ogen?’
‘Ik voelde ze branden op mijn lijf!’

Ik liet alles een ogenblik bezinken. Ik wist dat ik nu een nieuwe stap moest zetten.
‘Je wilde toen niet aangeraakt worden. En nu?’
Ze keek me recht in de ogen:
‘Nu wel. Nu wil ik dat je mijn lippen kust, mijn ogen, mijn hals, dat je mijn tieten likt, aan mijn tepels zuigt, er hard in knijpt, dat je mijn kont stevig vastgrijpt en er je nagels in zet, dat je mijn kutje uitlikt totdat ik smelt, dat je je bij mij naar binnen ramt tot ik niet meer schreeuwen kan, dat je je in mijn mond leegspuit, dat je me dwingt alles door te slikken…’

‘Stop! Jennifer, alsjeblieft, ik hou het niet meer…’, kreunde ik.
‘Dat moet ook niet’, zei ze en in het rechtspringen trok ze in één snelle beweging haar t-shirt uit. Ze kwam naar me toe en trok mijn hoofd ruw tegen haar zwarte volheid.
‘Bijt in mijn tepels!’, beval ze me en duwde mijn mond tegen haar linkertiet.
Ik greep haar stevig bij haar dijen en trok haar hard naar me toe. Ik deed wat ze vroeg. ik nam haar grote zwarte tepel tussen mijn tanden en beet er heel voorzichtig in. Ik voelde een rilling door haar zwarte lijf gaan. Ze kreunde luid. Ze was warm en bezweet. Ze was misschien nog meer opgewonden dan mij. Ze trok mijn hoofd aan mijn haar achteruit, likte mijn gezicht en duwde mijn mond over de tepel van haar andere tiet.
‘Bijten!’, siste ze opnieuw. Ik deed opnieuw wat ze me vroeg. Ik voelde aan de kracht in haar armen dat alles van heel diep moest komen. Ik liet haar met me doen wat ze wilde. Ze had me door het raam kunnen gooien en ik zou hebben meegewerkt. Dan duwde ze haar jeans uit. Het kon haar niet snel genoeg gaan. Ik zag haar tieten hevig heen en weer slingeren. Zo ontzettend geil. Ik kneep er hard in. Ze kreunde opnieuw van genot.

‘Kom.. kom…!’, zei ze.
Ze wierp zich op haar rug in een oude sofa, smeet haar benen in de lucht en trok met haar handen haar kutje open. Ik zag haar zachtste vlees. Ik duizelde van begeerte.
‘Lik mij, alsjeblieft, lik mij…!, smeekt ze.
Ik ging snel op mijn knieën zitten en begon haar langzaam te likken van haar kontgaatje, langs haar lippen tot het topje van haar klitje.en terug. Ze kreunde en sloeg met haar hoofd heen en weer. Ze greep me bij mijn hoofd en trok me dieper in haar. Ik voelde haar stevige benen op mijn schouders. Soms sloeg ze van genot met haar hielen in mijn rug. Ik zag dat ze zich met haar handen voortdurend hard in haar tepels kneep. Daar hield ze dus echt van. Ik bleef me concentreren op het likken van haar kutje. Snel vond ik het juiste ritme. ik voelde haar hele bekken mee bewegen. Ik streelde haar flanken: van haar voeten via haar kuiten en haar dijen naar haar lenden en hoger de welving van haar borsten en haar oksels. Er begon zich iets te roeren in haar schoot. Ze kreunde nu heel diep. Als ik niet wist wat er gebeurde, zou ik denken dat het gekreun van pijn en verdriet was. En misschien was het dat ook, vermengd met een diep genot. Haar spieren spanden zich…
‘Fuck me… fuck me…fuck me... so hard...’, smeekte ze.
Ze keek me aan met tranen in haar ogen. Ik moest me concentreren en hard blijven. Ik trok mijn broek open en haalde snel mijn harde pik naar buiten. Ze greep er onmiddellijk naar en begon eraan te rukken. Ze trok hem naar haar natte kut.
‘Fuck me;;; fuck me… fuck me hard… please…please...!’
Ik had een vrouw nooit zo horen smeken om geneukt te worden. Ik bracht mijn pik onmiddellijk voor haar kutopening en duwde me langzaam naar binnen. Haar gezicht vertrok zich in een kramp. Ik hield me in.
‘No...no… please… fuck me… fuck me hard and deep..’, jammerde ze.
Ik duwde dieper en dieper en begon te stoten. Ze sloeg haar benen rond mijn rug. Met haar handen trok ze me nog dieper in zich. Ik wilde haar kussen, maar dat wilde ze niet
‘No...no.. just fuck me hard… harder… harder…’
Ze verloor iedere controle nu. Ik wist niet of ze nu weende, lachte, schreeuwde, jammerde, pijn had of het diepste genot beleefde, of dat alles samen,... Ik kon geen enkele duidelijke emotie aan haar gezicht aflezen. Het ging van kramp naar kramp. Ik moest dit goed blijven doen. Voor haar. Ik moest haar naar de top brengen en haar er dan over duwen. Ik bleef in haar rammen op hetzelfde ritme om het zo lang mogelijk te laten duren. Maar zij wilde nog sneller. Ik wist dat het dan niet meer lang zou duren.
‘Harder...harder… harder…’
Ik kon niet anders dan mijn ritme versnellen. Ik kreeg het moeilijk nu. Zij keek me met open mond en met open ogen aan. Ze stopte bijna met ademhalen. Ik voelde dat ze ging komen. Dan nam een golf op het hoogste punt haar mee, haar ogen draaiden weg en ook ik stortte schreeuwend naar beneden. Haar benen sloten een ogenblik als een klem rond mijn rug en strekten zich meteen, stijf als twee boomstammen. Ik schoot mezelf schokkend en kreunden leeg diep in haar ingewanden. Ik sloeg voorover en viel op haar bezwete e hijgende borsten. ook haar lichaam ontspande nu. Ze zei woorden in een taal die ik niet begreep. Het hadden evengoed vervloekingen als liefkozingen kunnen zijn. Ze sloeg hard met haar vuisten op mijn rug en jammerde als een kind. Langzaam werd het slaan en het jammeren minder. Ik streelde haar waar ik kon. Ik voelde dat ik uit haar gleed, maar ik bleef nog een tijdje op haar liggen. Ze werd helemaal slap nu. Haar armen vielen van mijn lichaam. Ze zei niets meer. Haar ademhaling werd gelijkmatiger. Ik maakte me van haar los en zag dat ze in slaap was gevallen. Ze snurkte een beetje. Haar zo te zien ontroerde me diep. Ik zag nog steeds de tranen onder haar ogen. Ik legde haar benen op de sofa, manoeuvreerde haar in een gemakkelijkere positie en zocht snel iets om haar bezwete en totaal uitgeputte lichaam te bedekken.

Ik bleef nog een tijdje naar haar slapende gezicht kijken, dat er moe maar ook rustig uitzag. Ik voelde me kapot. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Ik boog me voorover en gaf haar een voorzichtige kus op haar wang. Ze kreunde nauwelijks hoorbaar. Ik deed de gordijnen dicht, want het was nog licht. Morgen zou ik voor haar koffie maken en dan zouden we verder praten over wat er allemaal gebeurd was.

Zoek naar meer verhalen van Yourcaptain...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Tre Systrar (drie Zussen) - 66Door: Maxine
Gelezen: 4234x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.3
:: De Laatste Dag Van De ZomerDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5935x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.9
:: Rock My Ass, Not My WorldDoor: Yourcaptain
Gelezen: 3083x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.0
:: CongresDoor: Zorro
Gelezen: 9372x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
05-07
9.0
:: Maaike En De Coach - 1Door: Maaike&Bart
Gelezen: 18566x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Coach, Lief, Ontmaagd, Tiener
25-06
8.4
:: Vuur - De Kunst Van PassieDoor: Yukalele
Gelezen: 5585x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kunstenaar, Kunst, Vuur, Romantisch
15-06
8.9
:: Sultan - 14 (slot)Door: Theodoor
Gelezen: 2314x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitenseks, Strelen, Verliefdheid
09-06
9.2
:: Het Familiedagboek - 2Door: Jefferson
Gelezen: 8847x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.1
:: BirdwatchingDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5572x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Het Familiedagboek - 1Door: Jefferson
Gelezen: 13305x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
01-06
8.7
:: De Anticlimax - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2593x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-05
8.8
:: Tre Systrar (drie Zussen) - 65Door: Maxine
Gelezen: 8080x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.4
:: De Anticlimax - 1Door: Jefferson
Gelezen: 7110x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: Sultan - 13Door: Theodoor
Gelezen: 2838x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Anale Seks, Publiek
14-05
9.4
:: Housewarming - 3Door: Simandber
Gelezen: 7280x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afwassen, Pijpen, Vingeren, Neuken
11-05
9.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 596