Opwindend.Net
Datum: 17-09-2017
Stemmen: 120x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 8317x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Imme Kut En Imme Kont
Door Odie - Mijn Profiel Pagina

Hoi allemaal. Ik ben Oduona, een vrouw alleen van volgende week 35. Ik lees hier vaak verhalen waar ik opgewonden van wor. Ik vind ze ook vaak mooi, vooral die met niet heel veel fantasie, die echt romantisch zijn. Kan ik lekker bij wegdromen. Tot helemaal in het hoge noorden aan toe. Ik heb wat met ScandinaviŽ al ben ik er zelf nooit geweest. De natuur moet er prachtig wezen en de nachten zijn er lang. En overdag kun je er heel lang heel hard lopen door de eindeloze bossen. Hartstikke romantisch. Maar je moet er wel de conditie voor hebben. Ik heb zelf die fantasie niet om zo'n verhaal te verzinnen, maar ik kan jullie wel mijn eigen verhaal vertellen. Want anderen doen dat ook hier. Ik ken niet heel goed schrijven, maar heb wel op school gezeten. Dus verwacht er niet al te veel van.

Ik kan mijn eigen naam, dat Oduona, niet uit mijn bek krijgen. Als je dat tien keer snel achter elkaar uitspreekt, wordt het vanzelf o doe 'r na. Oh doe haar na. Dus ik vind het niet erg dat iedereen het afkort en me Odie noemt. Klinkt veel gezelliger dan die moeilijke naam die ik aan een Finse overgrootmoeder te danken heb die ik nooit gekend heb, want ze is al heel lang dood. Vandaar dat ik wat met het hoge noorden heb. Volgens mijn vader zou die naam afkomen van een Laplandse oergodin en zoiets als gastvrij onthaal en gedeelde warmte betekenen. Het zou voor eskimo's namelijk heel normaal zijn om als hun buurman van een paar kilometer verderop door sneeuwstormen heen en door kou bevangen hun iglo binnenwaggelt, dat ze dan niet een koppie thee, maar dat ze dan hun vrouwtje aanbieden om op te warmen. En het scheen ook heel gewoon te zijn dat als die eskimo dan ook geil werd omdat hij zag dat zijn buurman de kut van zijn eskimovrouwtje lag vol te pompen,, dat hij haar dan tegelijkertijd in haar kont neukte. Triootje burenhulp zogezegd. Niet erg romantisch, maar wel praktisch. Ik zag het al voor me, het ging er heet aan toe, zo'n half bevroren lijf bovenop je, daar kregen die meiden wel harde tepels van. En dan ook nog een pik in je kont. Maar mijn moeder zegt dat mijn vader fantaseert en een geile viezerik is. Mijn vader zegt dan dat het om een hoogstaande moraal gaat. Dat je het beste wat je in huis hebt, aanbiedt aan iemand die het op dat moment harder nodig heeft dan jij en zelf genoegen neemt met wat er overblijft.

Tot zover over mijn naam. Deed ik om er een beetje in te komen. Ik ben dus Odie en al vijftien jaar hoofdzakelijk alleen maar een vrouw alleen. Mijn man stak zijn pik liever in een andermans vrouwskut. Die kut was vast getrouwd met een eskimo.

Na de scheiding bleef ik in het rijtjeshuis in een al wat oudere nieuwbouwwijk aan de rand van Amsterdam wonen. Ik heb nooit ergens speciaal voor geleerd en een uitkering van de soos. Daar kan ik bijna alles van betalen wat nodig is, maar er blijft nooit een cent over voor wat ook nodig is. Leuke kleren, een avondje uit, een keertje biefstuk in plaats van kilokip en macaroni en nog honderd van dat soort dingen. Vakantie? Vergeet het maar. Van dat vakantiegeld moest ik altijd achterstallige rekeningen betalen en dan kwam ik nog een klein stukje tekort.

Zo zag mijn leven er tot ruim negen jaar geleden uit. Toen leerde ik een vrouw kennen die in dezelfde situatie zat. Wij werden vriendinnen, ze woonde in de buurt en we kwamen bij elkaar over de vloer. En zij deed al die honderd van dat soort dingen wel. Hoe flik jij dat, vroeg ik haar op een gegeven moment. Ben ik dan zo'n domme kut dat ik dat niet kan? Ze zei eerst dat je gewoon creatief met geld moest wezen. Maar toen ik vroeg hoe dat moest, wou ze eerst geen antwoord geven. Maar toen ik aandrong, zei ze, Odie, luister, maar je mag het niet verder vertellen, dat moet je me eerst beloven. Dat beloofde ik natuurlijk. En toen zei ze dat ze af en toe de hoer speelde. Eerst een paar keer in een sexhuis in Haarlem, maar dat ze toch bang was dat ze daar bekenden tegenkwam. En daarna ontving ze heren op afspraak in het huis van een andere vriendin die dat al jaren deed. Ze zei dat je het nooit in je eigen huis moest doen, want dan weten ze je te vinden en krijgen de buren het door. En er zit er altijd eentje bij die je verraadt en dan heb je je kut vol problemen met de soos waar je de eerste tien jaar niet vanaf komt.

Ik wil niet opscheppen, maar ik zie er beter uit dan mijn vriendin, die er ook lang niet slecht uitziet trouwens. Zij is leuk charmant sexy, echt een knappe meid. Maar ik ben toch meer van huis uit wat mannen een ontiegelijk lekker wijf noemen. Als ik mannen langer dan tien seconden diep in hun ogen kijk, willen ze hun pik in mijn kut douwen. En daar had ik in de regel geen bezwaar tegen. Dus ik zei tegen mijn vriendin dat ik het helemaal niet erg zou vinden als ik af en toe geneukt zou worden. Graag zelfs. En ik werd helemaal geil van het idee dat je dan nog geld toe kreeg, plus dat ik dat geld meer dan broodnodig had. Dus ik zeg tegen haar dat ik dat ook wel wil.

Zij heeft toen de eerste contacten met klanten gelegd en nu doe ik het allemaal zelf. Hoe vertel ik niet want de soos leest mee. Natuurlijk veel via prepaid en internet en ik heb email @gmail.com. Ik doe het altijd in het huis van mijn vriendin en geef haar daar een kleine vergoeding voor, want dat moet zij ook betalen als ze het ergens doet. Er blijft genoeg over, pakweg minimaal 1600 en ook wel veel meer in de maand. We rekenen geen wereldbedragen, 35 voor in mijn kut en vooraf gratis effe een beetje pijpen, opgeilen als ze van de zenuwen nog niet stijf zijn. Vijftig voor met zwassantenuffen erbij. Zestig voor een dubbel hoofdgerecht, eerst in mijn kut en dan in mijn kont (dat beetje pijpen natuurlijk wel vooraf en niet daarna) en 50 voor alleen in mijn kont. Als ze vooraf een complete pijpbeurt willen hebben met slikken erbij voor ze me in mijn kut neuken, komt er 25 bij. Voor 35 neuken lijkt niet veel, maar vergeet niet dat ik ze vooraf effe gratis een beetje pijp. Een en een is twee. Als ze bij mij komen, zijn ze al helemaal geil, want anders kwamen ze niet. En ik kan heel goed pijpen, nooit klachten gehad. Van dat effe gratis een beetje pijpen worden ze in no time zo geil dat ze, als ik na een minuutje stop, toch liever meteen een complete pijpbeurt willen. En dat is dan 25 erbij. Kassa! Heb ik al minimaal zestig. En dat klaarpijpen kost me in de regel hoogstens nog drie minuten. Het neuken duurt daarna iets langer, maar dat vind ik niet erg. En als hij uit ligt te puffen, pijp ik zijn pik schoon en dan moet het gek lopen als ze dan niet nog een keer mijn kutje vol willen spuiten. Dan zitten ze op 95. Kassa. De meesten betalen met twee van vijftig en laten die vijf euro wissel zitten.

We hebben ook een special offer, 340 voor een hele avond en nacht vanaf zeven uur met slapen erbij en wakker worden met een wip tot max negen uur, half tien als het wat langer duurt. Eten we er 's avonds ook nog een kant-en-klaar ovenschoteltje uit de magnetron bij, want ik moet 's avonds toch ook wat eten. Vaak bellen ze een restaurant dat een driegangenmenu bezorgt. Toch poen zat, want het zijn eigenlijk allemaal Hollandse kerels die in de off-shore in het buitenland werken en een of twee dagen in Amsterdam bij hun hoofdkantoor moeten zijn. Via via hebben we daar contact mee gekregen. Een beetje hotel, betaald door een off-shore of IT-company, is net zo duur en dan heb je er niks te wippen bij, zelfs nog niet een krekkertje. Soms halen ze me eerst af om ergens in het zogeheten betere restaurant te gaan eten. Ik ben altijd geil, maar van lekker eten word ik nog veel geiler. Pijp ik ze al in de taxi op de terugweg. En niet om hun te verwennen, maar omdat hij er zodra we door de deur zijn meteen in moet. Als je er daar vier per maand van hebt, meestal met twee tweedaagse erbij, komen de centjes wel binnen. Die klanten doe ik het liefst, die leer je een beetje beter kennen, beetje babbelen, ik hou van gezelligheid. En ze bezorgen me nooit geen slaaptekort, want tegen twaalven heb ik ze meestal helemaal sufgeneukt en donderen ze om. We hebben eigenlijk alleen maar leuke klanten, we spreken eerst af in een cafť of ergens anders. En als ik iemand leuk genoeg vind om het sowieso met hem te doen, mag hij komen. Eigenlijk moet ik zelf tijdens die kennismaking een beetje geil worden op het idee dat hij het met me gaat doen. En dan staar ik ze tien seconden diep in hun ogen en als ik dan zie dat ze hun geile pik daar ter plekke al in mij willen douwen omdat ze me een ontiegelijk lekker wijf vinden, dan zeg ik ja.

En als ik dat niet heb, bijvoorbeeld omdat ik die blik niet in hun ogen zie, omdat ze me gewoon een doorsnee hoer vinden, of als ik ze te oud vind, zeg maar ver boven de vijftig, zeg ik sorry, je kan beter iemand anders zoeken. Geef ik hem nog wat te drinken en betaal ik de hele rekening. Klanten moeten als het ware solliciteren voor ze worden aangenomen. En geloof me, er zijn genoeg leuke en soms zelfs hele leuke bij. Zo leuk dat ik er soms wel een beetje verliefd op wil worden.

Je hoort mij dus niet mopperen. Maar als ik dat van die ''sollicitatie'' teruglees, zal je wel denken dat ik een kapsoneskut ben omdat ik een lekker wijf ben. Maar dat is niet zo. Ik ben vaak zenuwachtig, vooral als iemand voor de eerste keer komt, omdat ik bang ben dat hij mij toch niet lekker genoeg vind. Ik weet nog dat ik de allereerste keer helemaal trillerig van de zenuwen was. Ondanks dat ik al behoorlijk kriebeltjes had dat ik eindelijk weer eens geneukt zou gaan worden. Want afgezien van dat klotegeld dat ik zo hard nodig had, wilde ik het minstens zo graag doen om weer regelmatig een man met wat daaraan vastzit in me te voelen. Vergeet niet dat ik een vrouw ben en niet voor niets een lekker kutje tussen mijn benen heb. De afgelopen jaren na de scheiding was het er niet meer van gekomen. Kon ik het vergeten. Geen geld om uit te gaan en vooral andere sores, laten we zeggen de kinderziekten waar je na een scheiding als vrouw alleen doorheen moet. Ik ben die tijd vingerend in mijn eentje doorgekomen. Minstens twee keer per dag, met een pornootje erbij. Die vrouw kreeg hem in d'r kut en in d'r kont van twee grote pikken. Ja, zij wel, iedere dag, en ikke nooit. En ook mijn kut had al in geen tijden geen pik gezien. Ik weet nog goed hoe opgewonden vol verwachting ik in de dagen voor mijn eerste ''rendez-vous'' was. Voor de eerste keer dat ik een klant zou ontvangen. Zo zenuwachtig als een kind dat over een paar dagen jarig is. Vol spanning wachten op de grote dag. Achteraf klinkt het belachelijk, maar in de dagen daarvoor lag ik een paar maal per dag op mijn bed te oefenen. Lag ik met mijn benen wijd zonder iets te doen en probeerde ik me voor te stellen hoe zijn eikel mijn lippen zou splijten en hoe zijn helemaal strakstijve paal met een meedogenloze stoot tot achterin mijn kut zou doordringen. Want die vent was natuurlijk geil en hij had ervoor betaald, dus liefdevol voorzichtig zou het wel niet gaan. Hij zou zijn enorme paal niet heel teder centimeter voor centimeter in mijn hunkerende wrikkende spleetje drijven. Laat staan dat hij me eerst even zou likken. Ik lig dus met mijn benen wijd en hij ramt hem in mijn kut. Moet ik dan kreunen of diep zuchten? Of kleine opgewonden kreetjes uitstoten? Heel hard hijgen dat hij zo groot is? Kermen dat ik bij de eerste stoot al kom? Of godverdomme roepen, stomme lul, een beetje rustig aan, laat mij ook eens mee genieten, we liggen hier godverdomme met z'n tweeŽn. Ik heb alle varianten droog geoefend, maar ben toch nog op van de zenuwen als het zover is.

Van dat soort dingen schieten door mijn gedachten heen als ik daar op het bed op hem zit te wachten. Hem is een regelmatige klant van mijn vriendin die wel eens een ander kutje wil. Het is een klant van zestig en ik zeg nog tegen mijn vriendin; had je niet een wat jongere voor de eerste keer kunnen regelen. Schiet ze in de lach. Neen trut, stomme kut dat je bent, pijpen, slikken en neuken, dat is zestig bij elkaar. Hij is achter in de dertig. Mijn vriendin zal hem binnen laten en dan gaat ze een uurtje weg. Omdat ze geen zin heeft om beneden met een koppie koffie te moeten aanhoren hoe ik straks gillend klaarkom. O, mocht dat eens waar wezen. Hoewel het bij het idee alleen al tussen mijn benen tot in mijn buik kriebelt, zit mijn hoofd vol trillende zenuwen. Zenuwen of ik hem wel kan klaar neuken. Het is al zolang geleden dat ik een pik in mijn kutje klaar geneukt heb.

Ik zit op de rand van het bed met mijn benen over elkaar. Ik heb nog aan mijn vriendin gevraagd wat ik aan moest trekken. Maakt niet uit, je trekt het toch uit, trek maar aan wat jezelf lekker vindt. Een beetje sexy, kort rokje en dat ze je tieten een beetje goed kunnen zien. Je hebt mooie borsten. Ik heb dus een alledaags kort roodgroen schots en scheef geruit rokje aan dat ik thuis ook graag draag. Niets bijzonders en niet bijzonder kort, maar als ik zo met mijn benen over elkaar zit, kun je toch een behoorlijk stuk van mijn strakke dijen zien. Bijna tot de aanzet van mijn billen. Van boven een simpel strak dun hemdje met een v-hals waarin mijn borsten ook zonder bh niet hangen. Bovendien kan je mijn tepels goed zien omdat ze er hard van de zenuwen en de spanning doorheen drukken. Verder heb ik mijn lange haar een beetje leuk losjes opgestoken en ben ik nauwelijks opgemaakt, alleen een beetje mascara. Ik staar naar de high heels van mijn donkergroene pumps die ik gister van mijn laatste vijftien euro van deze maand in de uitverkoop heb gekocht. Die hakken zijn torenhoog, ik kan er amper op lopen, torenhoog maar niet hoerig omdat de schoentjes van een mooie kleur donkergroen zijn, hetzelfde groen als in mijn schots geruite rokje. Het is de perfect subtiele finishing touch van mijn outfit. Ik zie er netjes, leuk en toch sexy uit en ik doe mijn ogen dicht om te dromen van wat ik straks van die zestig euro allemaal kan doen en merk niet dat de deur stilletjes open gaat. Hij valt met een droge tik in het slot en daar staat hij dan, een rijzige man die me met zijn pik gaat neuken.

Beetje George Clooney, maar dan met een heel andere kop. Net zo'n vlotte gozer als die Julia Roberts in de film neukt waarin zij een hoertje voor een aantal nachten speelt. Hagelstrak gesneden grijze jeans en een wit overhemd dat hem zonder stropdas als gegoten staat en waarvan de bovenste twee knoopjes open staan.

En toen ging alles anders dan ik had verwacht. Ik kan alleen maar hallo bedenken en hij monstert me vanaf de deur en zegt hallo, daar zit je dan. Hij laat zijn monsterende blik van boven naar me beneden over me heen glijden en dan langzaam de hele weg terug. Monsterend, maar niet platvloers keurend of ik een koe ben die naar de slager moet. Hij kleedt me niet met zijn ogen uit en kijkt me eigenlijk gewoon vriendelijk aan en ik sla toch mijn ogen neer. En zit me met stomheid geslagen af te vragen of hij al een stijve heeft. Wat moet ik nu in godsnaam als eerste doen. Hij gaat naast het marmeren tafeltje bij de spiegel zitten en vraagt hoe ik heet. Ik ben Odie en hij is John. Odie krijg ik wat te drinken van je? Op het marmeren tafeltje staan drie flessen met twee glazen. Glenfiddich, Bourbon, Bacardi. Het is de bedoeling dat we onze klanten altijd een borrel aanbieden om ze om op hun gemak te stellen. Maar hij is meer op zijn gemak dan ik, maar ik weet nu tenminste wat ik moet doen. Ik sta op en schenk hem een Glenfid in. Van de zenuwen gaat er een scheut naast. Neem er zelf ook eentje zegtie. Het lukt me nu zonder te morsen. En dan sta ik op mijn high heels te trillen van de zenuwen als ik hem vanaf mijn knieholte langs de binnenkant van mijn dijen onder mijn rokje naar boven voel strelen. Zijn hand loopt hoog tussen mijn dijen heel zachtjes tegen mijn slipje vast en glijdt dan weer langzaam naar mijn knieholte terug. En dan weer naar boven terug. Ik zet mijn benen wijder uit elkaar, omdat ik wil dat hij mijn slipje hoger raakt. Want omg, wat is dit lekker. Dit mag uren duren. Ik sta weer te trillen als hij me hoger raakt. Odie, zegtie, ben je zenuwachtig omdat het voor de eerste keer is? Shit, hij weet het, en ik knik ja als zijn hand me daar weer raakt, ja, raak me daar, ja daar. Hij zegt dat hij ook een beetje zenuwachtig is omdat het voor hem ook de eerste keer is. Met mij is, voegt hij er snel aan toe, alsof ik hem bijna op een leugentje betrap. We kijken elkaar nu diep in de ogen en binnen tien seconden zie ik in zijn blik dat hij me neuken wil omdat hij me lekker vindt. Ik zie dat hij geil van me wordt. En ik word het ook van hem. Hij drukt me een glas in mijn hand en pakt zelf het andere, neemt een slok. Om ons ons moed in drinken voor de eerste keer, klinkt hij tegen mijn glas, we hebben het allebei nodig. Ik neem ook een slok, voel de whisky zacht en warm door mijn keel heen branden. Tot diep in mijn kut die zijn strelende hand voelt. Mijn laatste zenuwen verdwijnen als mijn slipje op de terugweg langzaam langs mijn nu van opwinding trillende dijen naar beneden getrokken wordt. Hij zet onze glazen neer, staat op en laat zijn handen over mijn borsten glijden, trekt mijn hemdje over mijn hoofd en fluit tussen zijn tanden als hij mijn blote borsten ziet. Hij vindt ze mooi, zegt dat ze nog net zo gloepend nieuw en strak als van een jong meisje zijn. Ik weet dat ik mooie lange strakke benen heb en een lekker kontje. En aan mijn kutje mankeert ook niks, maar ik ben pas echt heel trots op mijn borsten. Ze zijn niet erg groot. Iets meer dan een handvol, maar groot genoeg en stevig mals met veerkrachtige tepels die het als een dolle doen. Net als nu. Hij likt voorzichtig over mijn verende tepels heen. Ik duw mijn tepels zijn mond in. Zuig maar! Zo hard als je wil, bijt maar, trek eraan met je tanden! En hij doet het en mijn tepels doen het ook. Oh my god, die godvergeten tinteling. Als ik er zelf met mijn mond bij kon, zou ik het iedere dag tijdens het vingeren doen.

Hij trekt me tegen zich aan, ik voel zijn stijve tot aan mijn navel in mijn buik drukken. Want ook op mijn high heels is hij nog zoveel langer dan ik. Hij neigt zijn mond naar mij en geeft me een zoen op mijn mond. Best heel lief, maar ik wil meer, ik zoen hem tong terug tegen zijn lippen, zo lief en willig als ik kan en dan wrik ik zijn lippen open en tong ik hem met mijn dwingende tong, laat mijn tong tussen zijn lippen door flitsen, zuig zijn tong op mijn tong mijn mond in. Hij tilt me op en draagt me in zijn armen naar het bed.

Op mijn rug, mijn kont op de rand, mijn rokje glijdt uit.

Ik doe mijn ogen dicht en spreid mijn dijen. O mijn god, wat lekker!

Oh, wat godvergeten lekker. O mijn lieve god, zo lekker, zo hemels lekker!

Ik druk mijn kutje nog harder omhoog tegen hem aan.

Tegen zijn zachte malse stevige tong die tongstrelend over mijn klitje streelt. O mijn god, wat lekker. Ik moet hem eigenlijk pijpen, maar hij likt me klaar. Als mijn bekken begint te bokken, houdt hij me met twee vingers imme kutje en eentje diep imme kont op mijn plaats en likt hij mijn stuiptrekkende klit de zevende hemel in. O mijn god, ik wil je stijve nu in me, neuk me meteen nog hogere hemelen in.

Maar ik moet hem eerst pijpen, ik ben hier voor hem en hij niet voor mij. Hij is een klant, dat mag ik niet vergeten. Ik zit weer overeind op de rand met mijn benen wijd en kleed hem uit terwijl hij kijkt. Hij heeft sowieso de mooiste stijve in jaren gezien. Mijn lippen glijden als vanzelf gulzig om zijn eikel heen als ik zijn veters nog onhandig los probeer te pulken, zijn schoenen uit wring, zijn broek over zijn voeten wurm. Oh, wat is hij groot. Mijn mond zit helemaal vol. Ik krijg weer de zenuwen, zal mijn spleetje niet te krap voor hem wezen. Zijn eikel is zo breed. Zo breed als de knop van een schakelpook. Als die er eerst maar door is, dan kan de rest er wel achteraan. Mijn ogen vragen hem of ik door moet gaan. Hij laat zijn overhemd op de grond vallen en schudt nee. Hij wil dat ik languit op bed op mijn rug ga liggen, hij wil imme.

Hij likt eerst nog even lief over mijn spleetje als hij tussen mijn benen kruipt. Ik trek hem bij zijn hoofd hoger over me heen en zet zijn onwijs gezwollen eikel tegen mijn glibbergleufje aan. Oh my god, nu gaat het gebeuren. Ik sla mijn benen om zijn rug en duw hem voorzichtig met mijn hakken op zijn billen tussen mijn wijkende glibberlippen. En dan wacht ik huiverend op de stoot die mijn ingang gaat splijten, wacht ik op zijn pik die hij meedogenloos diep tot achterin mijn kut gaat rammen. Hij is geil en heeft ervoor betaald. Nou ja, nog niet, maar straks krijg ik de centjes. Ik denk aan die zestig die de pijn zal verzachten, want liefdevol voorzichtig zal het wel niet gaan.

Hij zal zijn dik beŽikelde paal niet heel teder centimeter voor centimeter in mijn hunkerende wrikkende spleetje drijven. Ik lig dus met mijn benen wijd en ook als ik zou willen, kan ik hem nu niet meer tegenhouden. Ik doe mijn ogen dicht en zet mijn tanden in mijn onderlip om de pijn te verbijten die mijn kut tot in mijn liezen open zal scheuren als hij zijn paal in die ene meedogenloze genadestoot tot achter mijn navel zal rammen. Oh my god, hij is zo groot. Oh my god, ik besterf het al van de pijn die ik nog voelen moet. Maar toch liever de pijn dan met een lege kut naar huis toe gaan. Ik duw hem met de punten van mijn hakken een stukje verder tussen mijn glibberlippen die centimeter voor centimeter naar buiten geperst worden. Ik voel zijn hele eikel door mijn rekkende neukgaatje naar binnen glijden. O mijn god, wat ben ik strak, maar pijn doet het niet. Ik lig nu helemaal schrap om zijn doorgaande stoot die nu moet komen op te vangen. Maar hij ramt zijn pik nog steeds niet als een dolle tot achterin mijn kut. Hij glijdt centimeter voor centimeter naar binnen, alleen omdat mijn stilettohakken steeds dieper in zijn billen zakken. Stoot toch door, ram je paal door al mijn glibberende vliezige vleesjes heen. Ik wil dat hij zijn pik door alles heen in mijn krappe kutje ramt. Maar ik moet zijn kloppende eikel helemaal zelf dieper en dieper in mijn kloppende kut dwingen. Ik ram mijn stiletto's in zijn billen, neuk mijn kut, ram je pik tot achterin. Ik jammer en huil dat hij me open beuken moet. Stamp mijn hunkerende kut vol. Iedere keer als hij terugtrekt, rammen mijn stiletto's hem nog harder en dieper in mijn wrikkende kut. Oh my god, ik vergeet die zestig euro, voel geen pijn, alleen zijn pik diep imme. En dan trekt hij niet meer terug, kunnen mijn hakken hem niet meer dieper rammen, voel ik zijn stuiptrekkende eikel spuiten als ik nog maar halverwege ben.

En ik bedenk me voor de tweede keer dat hij hier niet voor mij is, maar ik wel voor hem. En ik moet hem nog afpijpen. Als hij uit me glijdt, sta ik op om onze glazen whisky te pakken. Hij ligt nog uit te puffen als we klinken. Jezus John, zeg ik, wat kwam jij snel, had je het heel lang niet gedaan en vond je het lekker? Hij knikt, ja lekker en vanochtend nog. Twee keer. Hij had dus een vriendin, want ik kon me niet voorstellen dat hij twee keer per dag naar de hoeren zou gaan. Bovendien was het nu nog geen elf uur. Maar die vriendin had dan geen kut die hem echt leeg kon trekken, want anders hoef je niet zo nodig nog een keertje voor elven. Ik vraag hem nog of hij vaker bij dames zoals ik komt. Neen, eigenlijk nooit. Dit was de eerste keer.

Mannen! Het zijn geboren leugenaars. Alsof ik dat geloof! Maar ik laat het hem niet merken, want ben binnen twintig minuten tot een echte profi uitgegroeid. Dus ik vraag ik hem, terwijl ik zijn ballen o zo zachtjes masserend in mijn hand laat rollen, of zo'n eerste keer een beetje is wat hij verwacht had, of hij nog een keer zou willen. En dat ik hem eigenlijk volgens afspraak nog moest afpijpen. Hij zucht dat het veel lekkerder was dan hij verwacht had. En als ik denk dat ik hem weer overeind kan pijpen dat hij dan nog wel een keer wil. Op dat moment had ik kassa moeten denken, kon ik zeventig rekenen, maar dat dacht ik niet. Ik dacht alleen maar aan mijn kutje dat nog wil klaarkomen. Een tweede keer zal vast lang genoeg duren. En ik krijg hem zeker overeind, want er loopt op de hele wereld niemand rond van wie ik hem niet overeind kon krijgen.

Ik pijp de laatste druppels van net uit zijn half stijve die tussen mijn zachte lippen door mijn mond in groeit. Hij smaakt niet verkeerd en kreunt dat ik zo meteen wel mijn hakken uit moet doen. ??? Hoezo! Ik laat hem uit mijn mond floepen en kijk hem aan. Hoezo, vind je ze dan niet sexy? Ja, hartstikke sexy, maar mijn billen doen pijn. Ik rol hem op zijn buik, overal diepe rode schrammen op zijn billen, hier en daar met druppeltjes bloed. O mijn lieve god, wat heb ik gedaan. Ik laat straaltjes whisky in de schrammen lopen, hij kreunt en wrikt met zijn billen dat het prikt. Is juist goed tegen infectie en ik geef er lieve kusjes op, wat minder desinfecteert, maar wat hij lekkerder vindt. En ik ook. Ik proef zijn bloed met de smaak van whisky vermengd met de laatste druppels sperma. De zalige prikkeling op mijn lippen, in mijn mond. Goeie combinatie.

Hij rolt op zijn rug en ik pijp hem stijver dan een raket die de lucht in spuit. Zal ik onder of boven? Hij duwt me op mijn rug, ik trap mijn hakken uit, voel zijn eikel die mijn lippen splijt, zijn pik die hij in een meedogenloze stoot tot achterin in mijn kut ramt, de zoete pijn die mijn kut scheurend tot in mijn liezen splijt. En ik kreun. Sla mijn benen om zijn rug. Trek bij de volgende stoot mijn kut langs zijn rammende paal omhoog. Wrijf mijn klit tegen zijn bonkende schaambeen aan. Beuk me, neuk me, neuk me tot achterin mijn kut. Trap mijn kut vol met je pik. Ik lig te jammeren en te huilen dat ik het lekker vind. Oh, douw mijn kut vol. Het duurt langer dan net. Niet veel langer, maar lang genoeg. Lang genoeg voor langgerekte kermende kreunen die scheuren in het gestucte plafond trekken. Het is maar goed dat mijn vriendin er niet is, ze zou me zeker achter haar koppie koffie tot diep in haar kut horen. En dan hap ik naar lucht, ik hoor mijn adem door mijn keel gieren, ik knijp mijn ogen dicht en voel mijn kut op eigen kracht de stralen uit zijn pik trekken.

We rollen op ons zij, hij zit nog diep in me. Mijn tepels tintelen tussen zijn lippen, zuig maar, zuig maar, zuig ze tussen je tanden door, ik streel hem over zijn rug, in zijn nek, door zijn haar, trek zijn mond over mijn tepels heen. Je bent zo lief. Oh my god. Na zoveel jaar.

Jammer genoeg wil hij geen derde keer. Dat zou voor hem de vijfde keer vanochtend worden en hij denkt niet dat hij dat nog redt. Eenmaal aangekleed legt hij drie briefjes van vijftig op het marmeren tafeltje neer. Da's teveel, zeg ik, het is voor twee keer zeventig, op zijn hoogst 95 met beffen en twee keer half pijpen erbij. Hij haalt zijn schouders op, het was het meer dan waard. Maak je niet druk, het zijn mijn eigen centjes niet, de zaak betaalt. Gossie, je bent een mazzelpik, maar heel erg bedankt. Ik zie je graag een volgende keer.

Ongetwijfeld, zegt hij met een mysterieus lachje, zien wij elkaar een volgende keer.

Ik kon op dat moment niet weten hoe geil en gauw dat zou zijn. Ik trek nog wankelend op mijn benen mijn kleren aan, verschoon het hoeslaken, spoel de glazen nog bij de wasbak om. Ik voel me van alle kanten helemaal toppie. Ik voel me, ik weet het niet hoe ik dat moet zeggen, ik ben geen schrijfster, ik voel me na jaren van beklemming helemaal zalig losgeneukt. Niet alleen maar happy om dat geld of omdat ik twee keer zo lekker genomen en gekomen ben. Het is het hele nieuwe leven dat voor me open ligt. Ik wankel niet meer op die hoge hakken, er valt godverdomme niet te lopen op die dingen, maar zweef de toekomst in.

Maar eerst beneden in de kamer mijn tas halen en boodschappen voor vanavond doen. Als ik de deur openduw, zit mijn vriendin daar al op de bank. Hoi Odie, kreunt ze, kom binnen. Maar ik blijf verbouwereerd op de drempel staan. Niet alleen omdat ik verbaasd ben dat ze er al is, maar omdat ze haar rokje tot op haar buik opgeschort heeft en met haar benen gapend wijd onderuit gezakt zit. Haar armen houdt ze achter haar nek gevouwen. Ik kan haar kut niet zien omdat John er met zijn kop voor zit en haar kut leeg likt. Doorlikken zegt ze tegen John als hij zijn hoofd naar me om wil draaien. Het is Odie en die ken je al. Ze kreunt sorry Odie, ik ben hier toch met een bakkie koffie blijven zitten en toen ik je kermend hoorde komen, werd ik geil. En toen toen John beneden kwam, moest hij me neuken, maar hij kon niet meer, je hebt hem way to go helemaal leeg getrokken. Goed gedaan, kreunt ze, te goed. Dus dan maar zo. En ze kreunt dat ze me straks wel belt en ik pak mijn tas. Nou doei, geniet er maar van, hij is lekker.

Weet ik, kreunt mijn vriendin die trouwens Marie-Simone heet.

Ik ga niet langs de Aldi of de Lidl, vanavond geen kip met macaroni. Maar naar de AH en naar de keurslager voor drie dikke entrecotes, rosbief en parmaham. En ambachtelijk gemaakte p‚tť met echte truffels, althans dat hoop ik dan maar. Langs de notenbar en langs de bakker op het pleintje voor twaalf vloerkadetjes. Schreeuwend duur en niet beter dan die van de Dirk. Maar dat is achteraf, op dat moment was ik dolgelukkig dat ik het kon betalen. Nog een fles ch‚teauneuf bij de slijter voor bij de entrecote en als laatste bij de viskraam nog twee haringen die ik bij de staart in mijn gulzige strot laat glijen. Net zo lekker als pijpen als je het lang niet hebt gedaan. Ik zie de visboer kijken als ik mijn hoofd achterover strek, mijn arm hoog naar boven gaat en mijn borsten tepeltjes boven bollend onder mijn hemdje mee naar boven gaan en ik de haringen langzaam tussen mijn lippen laat glijen. En benne ze lekker, vraagtie onnozel. Ja, lach ik, ze benne vet lekker, ik zie het in zijn ogen. Hij mag kijken, die geile volendammer rondkop, want ik voel me top.

Later belt ze me op. En wat blijkt? Die John was helemaal geen klant van haar. Hij was al een tijdje haar nieuwe vriend. Had ze bij de keurslager ontmoet. Hij kocht er een joekel van een t-bone steak. En toen had zij gezegd dat als hij er twee nam, dat ze bij hem zou komen eten. En dat heeft ze dus gedaan. Godverdomme, het kwartje valt nu pas bij mij. Dat betekende dus dat hij haar vanochtend eerst twee keer geneukt had en dat zij de zaak was die betaald had. Zij zegt dat het voor hem ook de eerste keer was. Dat hij mij van haar als het ware moest keuren. Of eigenlijk meer moest kijken of het wel iets voor me was. Want zij had binnenkort minder tijd voor haar klanten. Ze zou met John meegaan op zijn vele zakenreizen en dan moest ik haar vervangen. Maar daarom wil ze eerst zeker weten of het wel iets voor me was. Ze wou niet het risico lopen dat ik of haar klanten teleurgesteld wegliepen. Sorry Odie, ik gun je alles, maar ik moet ook zakelijk blijven. Zie die 150 maar als een investering van mij en John zegt dat ik niet bang hoef te zijn dat ik daar spijt van krijg. Dat wist ik trouwens al toen ik je hoorde kermen. Overmorgen heb ik een echte klant voor je als je nog wil.

Ja, natuurlijk wil ik. Maar al te graag.

Wat eten en de meeste van die honderd andere dingen betreft valt er dus al jaren niks neer te mopperen. En we gaan ook ieder jaar op vakantie. Alleen haar slaapkamer is helemaal mijn smaak niet. Teveel boudoir, ik voel me soms net madam van Pompadour tot Pompehoer. Maar het bed is top. Een ander bezwaar is dat je naast dit werk geen echte relatie kunt opbouwen. Vaak genoeg geprobeerd, want er zijn hele leuke klanten bij, maar het loopt altijd op gesteggel uit. Ze willen altijd dat ik mijn leven vaarwel zeg en dat wil ik niet. Waarom zou ik? Ik vraag dat toch ook niet van hen? Ik blijf dan liever zonder relatie. Kom op, meid, denk ik dan, je kan niet alles hebben in het leven.

Je kan niet alles hebben in het leven. Nu moet ik toch echt vertellen waar het me in dit verhaal om gaat. Vinnik moeilijk. Mensen hebben toch gauw hun oordeel klaar. En ik heb het nog nooit aan niemand durven vertellen. Ook niet aan Marie-Simone voor wie ik verder geen geheimen heb. En ik wil het toch kwijt, daarom vind ik deze site zo geweldig, je kan je verhaal anoniem kwijt en er zijn mensen die luisteren, nou ja, lezen dan. Mij misschien begrijpen. Verder hoef ik niks van ze, al zou een beetje reactie leuk zijn.

Ik word dus regelmatig geneukt. In mijn kut en ook regelmatig in mijn kont. Niks geen klagen, ik ben altijd geil en vind het allebei lekker. Maar toch zit daar het probleem. Het zal door mijn Laplandse afkomst komen, het zit van nature in mijn bloed en in mijn genen, maar ik wil al vanaf ver voordat ik de hoer speelde (dat ben ik niet, dat speel ik, want ik ben verder net als vele anderen een gewone fatsoenlijke bijna altijd geile vrouw) heel graag tegelijkertijd imme kut en imme kont geneukt worden. Ik wilde dat al vanaf de eerste keer. Ik was vijftien, dat ik hem in mijn kut en daarna in mijn kont kreeg. Maar tegelijk dat is er nooit van gekomen. Op een keertje na, maar die geldt niet, want dat was bijna. Dat was toen ik zeventien was en een tweeling van zestien had leren kennen. De ene zat al imme kut, ik zat bovenop hem, en de ander bijna imme kont. Maar hij kreeg hem er niet meteen in, hij zat er niet goed voor omdat ik niet in de goede houding zat en het daar zonder glijmiddel nog heel krap was. Wist ik veel, het was voor mij ook de eerste keer proberen, Vloog de deur open, het was op hun slaapkamer, en kwam hun moeder binnen. De teringtyfus kon ik krijgen, pleurishoer, blijf van mijn jongens af. Opgedonderd geile tiefhoer etc. Dat mens ging helemaal uit haar dak. En ik had het gedaan, haar lieve jongetjes misbruikt die elkaar om het hardst de schuld gaven en riepen dat ik het wou en dat zij er niets aan konden doen. Stelletje hypocrieten, ik blijf erbij dat dat aan de opvoeding ligt. Ben blij dat het mijn schoonfamilie niet geworden is.

En daarna voelde geen van al mijn vriendjes ervoor om er een derde bij te betrekken. Als ik dat eens geopperd had, ging het vlak daarna meestal ook uit. Alle pogingen waren tevergeefs tot ik in die tijd twee homo's tegenkwam die beweerden dat ze ook bi waren. Ik lag al klaar en me een beetje te vingeren toen zij zich nog stonden uit te kleden. Kregen ze ruzie wie er als eerste imme kont mocht. Imme kut was dus duidelijk tweede keus. Daar knapte ik totaal op af, bovendien liep degene met de grootste slappe lul stampvoetend weg. Ze hadden niet eens eens stijve van het idee dat ze mij gingen neuken. Wat een vertoning. Bi! Ammereet, het waren gewoon pisnichten! Geen idee wat ze bezielde. Maar het was duidelijk dat ze mijn kut maar niks vonden. Dat kan ik op zich wel begrijpen als je een echte homo bent. Heb ik niks op tegen, maar zeg het dan wel effe vantevoren. Ze wilden alleen in m'n kont en dus niet in m'n kut. Die ander wou me toen nog wel in m'n kont neuken, maar daar zat ik niet op te wachten. Het was imme kut en imme kont en anders maar niet. Die lul die daarna mijn ex werd, wilde ook van geen imme kut, imme kont trio weten. Hij wilde zelfs zelf niet in m'n kont. Hij bleef langer omdat ik per ongeluk zwanger raakte en we toen getrouwd zijn. Ik dacht toen nog dat het eeuwige liefde was. Oh my god, wat was ik toen nog onnozel.

Sinds ik dit werk doe, al weer negen jaar, zelf zeg ik liever dat ik de kost met mijn hobby verdien, maar daar beledig ik misschien de dames van de Rode Draad mee, en dat wil ik niet. Dus sinds ik dit werk doe, zag ik nieuwe mogelijkheden. Voor mijn klanten ben ik gewoon een geil wijf en mijn klanten zijn mensen die me in mijn kut, of en ook, in mijn kont willen neuken. Ik ken mijn klanten een beetje en ik weet dat erbij zitten die van een krappe beurs een wip komen maken. Dat zijn die van 35. Vaak doe ik er voor hun zwassantenuffen gratis bij, want dat waren de boys die me het lekkerst likten; helemaal uitgehongerd als ze er die ene keer in de maand weer eens lekker tegenaan konden gaan.

Omdat het zestig in mijn kut en in mijn kont kostte, had ik bedacht dat iemand van 35 bijvoorbeeld voor hetzelfde geld een vriend mocht meenemen die me dan tegelijkertijd in mijn kont neukte. Dan neuken ze allebei voor half geld. Een riant aanbod lijkt me. Ja, dat vonden zij ook als ik het aan hen voorstelde. Ze zouden beslist eens kijken of er iemand mee wou. Maar wat er ook gebeurde, ze kwamen nooit met een vriend of collega op de proppen. Altijd weer alleen. Toen heb ik het aanbod nog rianter gemaakt. Ze mochten nadat ze me imme kut en imme kont geneukt hadden van plaats wisselen. In totaal vier neuken voor de prijs van een. Hoe riant wil je het hebben? Het is bijna gratis voor niks. En dan mag mijn vaste klant beginnen. Tsja, vonden ze heel interessant klinken en ze gingen zeker iemand zoeken. Maar wat er ook gebeurde, ze kwamen nooit met zijn tweeŽn. Op de een of andere manier wilde dat maar niet lukken. Begreep er niks van.

Toen ik het aan mijn vriendin vertelde, begon ze te lachen. Ze schoot zelfs in de slappe lach. Tranen met tuiten van het lachen en ik begreep niet wat er te lachen viel. Odie, wat had je dan verwacht? Denk je nu heus dat die hoerenlopers aan hun vrienden en collega's vertellen dat ze naar de hoeren gaan.

Hoerenlopers? Hoeren? Zo zag ik hun en mezelf niet. Het waren gewoon leuke mannen en geil, soms hele leuke en nog geiler. En ik was ook altijd geil of heel geil. Mijn vriendin zei dat het door ons selectiesysteem kwam dat het alleen maar leuke mannen zijn. Er zit geen plat schorem tussen dat in de kroeg staat op te scheppen dat ze een hoertje uit elkaar getrokken hebben. Deze mannen zijn discreet en geven hoogstens een gecamoufleerde tip aan hun collega dat hij eens bij ons kan kijken. Zegtie dat heb ik van horen zeggen. Maar hij gaat niet zeggen dat jij een superkut hebt waarvoor hij twee keer in de week bij je langs komt. Ja, daar kon ze wel eens gelijk in hebben.Van die superkut in ieder geval. Ik heb het nog een paar keer aangeboden, maar het leverde inderdaad niets op. Tsja, je kunt niet alles in het leven hebben. Misschien wel als ik in een pornofilm de hoer zou spelen. Helaas geen optie. De soos kijkt mee.

Ik zei dat we al jaren ook op vakantie gaan van het verdiende geld. En niet alleen op vakantie, we gaan ook naar artis, naar de film, de MacDonald, alle pretparken in Nederland en zelfs naar Disneyland bij Parijs. Met de tram, met de trein en zomers met het vliegtuig in de grote vakantie naar Spanje. Niet door de soos betaald, maar van het geld dat ik bij elkaar neuk. En waar nog veel meer van betaald moest worden. We, dat zijn ik en mijn jongens. En mijn jongens zijn mijn kinderen. Ik had al gezegd dat ik zwanger was en daar is dus een tweeling uit gekomen. Stef en Steef, die een half uur later geboren was en dus een eetje meer mocht hebben, omdat hij er langer over had gedaan. Dus vandaar die langere naam. Toen ze een halfjaar oud waren, ging mijn echtgenoot, van wie ik weinig genoten heb, de hufter, zak hooi, ging hij er vandoor en heeft hij nooit meer naar ons omgekeken. Mijn jongens zijn dus alleen van mij en ik ben dol op ze. En kan dat tegenwoordig gelukkig ook betalen. Je wil niet weten wat jongens in de groei kosten en wat er dan nog meer bij komt. Wat gewone bijstandsmoeders niet kunnen betalen. Maar ik heb ze nooit verwend, ze kregen niets meer en soms minder dan andere gewone kinderen.

Ik heb ze in mijn eentje zo goed en kwaad als het ging opgevoed en dat is aardig gelukt. Ik heb ze in al die jaren maar een keer geslagen. Ze waren zeven en hadden iets geflikt. Ik weet al niet meer wat, iets onbenulligs, maar ze gaven elkaar de schuld. Ik ben toen zo kwaad geworden, het laatste wat ik wilde was twee klootzakkies die elkaar de schuld gaven, hypocriet gedoe. Ze hadden het met hun tweeŽn geflikt. Ik kleunde ze met hun koppen tegen elkaar, gaf ze links en rechts klappen om de oren die de buren konden horen, en trok ze aan hun haar de trap op. Ik flikkerde ze jankend en krijsend in hun bed. Ze lagen in elkaars armen te janken toen ik het licht uitdeed en krijsten om het hardst wij hebben het gedaan. Geen idee wie er links of rechts lag, ik heb ze nooit uit elkaar kunnen houden. Steef heeft een moedervlekje op zijn linkerbil, maar ik kan toch niet niet iedere dag hun broek van hun reet trekken om te zien wie ik voor me heb.

Beneden op de bank moest ik zelf plotseling ook een stevig potje janken. Maar sinds die dag zeggen ze altijd wij als ze me vertellen wat ze al of niet geflikt hebben. Het woordje ik gebruiken ze alleen nog maar als ze met elkaar praten. Ikke dit, ikke dat. Tegen de buitenwereld was het altijd wij. Wij zijn Stef en Steef als ze zich voorstelden. Het was bijna griezelig om te zien dat de een altijd ook de ander was. Had ik ze dan toch iets te hard met hun koppen tegen elkaar gekleund? Maar ze hebben elkaar nooit meer de schuld van iets gegeven. Slaan mag niet, ook van mij niet, maar het heeft wel geholpen.

Ik ben dol op ze. Ze worden al groot. Ze hadden het eerst over hun piem, later over hun lulletje en de laatste jaren zijn het pikken, palen en stijve lullen geworden. Al vanaf dat ze in de brugklas zaten. Mam, Steef kreeg een stijve paal toen hij naar Madeleine van de overkant stond te gluren. Mam, dat moet Stef nodig zeggen, hij had haar al eerder gezien dan ik. Ze kregen stijve pikken van hetzelfde meisje. Ook nu ze al zestien zijn. Ze nemen van school wel eens een meisje mee naar huis die na twee glaasje cola heel zenuwachtig wordt van twee paar ogen die haar begerig aanstaren en er dan met haar natte kutje als een haas vandoor gaat. Best wel komisch om te zien, maar ook een beetje tragisch. Geen van beide heeft tot nog toe ook maar iets van verkering gehad. Toch zijn ze al vanaf hun twaalfde sexueel ontwaakt. Ik weet dat ze rukken, kan het aan de lakens en hun onderbroeken zien. Ze slapen nog altijd bij elkaar in bed. Vroeger een dubbelledikant, daarna een twijfelaar en nu een gewoon tweepersoonsbed. Ze hebben nooit een eigen bed gewild en ook geen eigen kamer. Ze doen nog altijd alles samen. En al jaren liggen ze naast elkaar in het grote bed te rukken. Ik heb het nooit gezien, maar als moeder weet je dat. En ik denk ook dat ze elkaar aftrekken, weet het wel zeker. En als ik in mijn bed lig hoor ik het laatste jaar hun bed vaak heftig kraken. De muren tussen de slaapkamers zijn vrij dun. Ik weet zeker dat wat ik hoor Stef is die Steef in zijn kont neukt of omgekeerd. In het begin is het stil maar vlak voordat hij hem in zijn kont spuit hoor je het bed bonken. En geen tien tellen later begint het weer eerst stil, dan is het Steef die Stef of omgekeerd in zijn kont neukt. Als het bed de tweede keer begint te bonken, kom ik al klaar want ik kan het nooit nalaten, ook al heb ik die dag al gewerkt, om me te vingeren als zij liggen te bonken. Mijn jongens weten trouwens helemaal niet wat ik doe als zij naar school zijn. En als ik nachten weg ben, ben ik naar verre familie ver weg of naar een vriendin die ik jaren niet heb gezien. Helemaal in Groningen waar ik blijf slapen. En soms als het onverwachts is, zeg ik dat ik een leuke man tegen gekomen ben. En bij hem ben blijven slapen. Dat nemen ze voor kennisgeving aan. En soms vragen ze nieuwsgierig of het leuk was, terwijl ze naar mijn billen en mijn borsten gluren.

Ik maak me er geen zorgen over of ze homofiel zijn. Dat zijn ze niet, ze doen altijd al alles met elkaar. dat is nu niet anders. Ze delen hun pubergeilheid. Maar homo zullen ze niet worden. Het zijn twee geile hetero's die maar niet aan een meisje raken. Maar dat ze naar meisjes kijken lijdt geen twijfel. Als sinds de brugklas kijken ze naar de tietjes van hetzelfde meisje. Of het nu Madeleine is of Christa, Sandy, Noesjka, Irene, Brechtje of hoe ze ook allemaal mogen heten. En als ze niet naar tietjes kijken, kijken ze gelijktijdig naar dezelfde strak afgetekende billetjes in een legging. Of ze staren met brandende ogen naar hetzelfde kutje dat aan de voorkant in die legging puilt. Ze kijken ook naar dezelfde porno op hun kamer waar ik vrouwen hoor hijgen als ze in hun geile kut komen. Neen, homofiel zullen ze niet worden. Soms kijken ze zelfs allebei even nieuwsgierig naar mijn borsten, kom op nou jongens, ik ben jullie moeder, of naar mijn strakke billen die ook vaak in een strakke legging zitten. Het streelt mijn ijdelheid, als ik er niet goed uitzag, zouden ze niet kijken. Ik zag al een hele tijd geleden op een sportmiddag van hun school hoe ze onhandig een meisje stonden te versieren. Stef lulde wat en het meisje kreeg al druppeltjes in haar slipje van hem als Steef de poging naadloos overneemt en dan Stef weer en dan Steef weer. Het meisje haar kut loopt al helemaal leeg, maar het schiet niet op, want ze komt er niet achter wie haar nu staat te versieren. Ze staan daar niet als concurrenten elkaar af te troeven, maar vullen elkaar gewoon aan. Daar kan zo'n meisje niks mee, die wil de leukste van de twee, degene die net effe meer zijn best doet voor haar. Ze kan ze allebei oprapen, maar dat bedenkt een meisje van zestien niet. Alhoewel, toen ik zeventien was, toen met die tweeling, bedacht ik het wel. Ik hoop voor Stef en Steef dat ze twee heel geile tweelingzusjes tegenkomen die ook in d'r kut en in d'r kont geneukt willen worden.

Een paar weken daarna kom ik onverwacht vroeg thuis. Tegen een uur of acht op een dag in november. Mijn klant voor twee dagen bed en breakfast, heeft afgebeld en komt pas morgenavond. Mijn jongens zijn al zestien en ik kan ze rustig twee dagen alleen laten. Die vermaken zich wel als mam er niet is. Ze vreten de koelkast leeg en laten de afwas voor mij staan. Ik hoor ze boven op hun kamer computeren, zo'n spelletje met van die zenuwgeluiden. Ik zit net op de wc als de deurbel gaat. Een van de twee vliegt de trap af en doet de deur open. Een vrouwenstem die vraagt of meneer huppelepup ook thuis is. Dat ben ik, zegt Stef of Steef, kom binnen, loop maar mee naar boven. Da's goed zegt die vrouw maar eerst voor twee betalen. Geen probleem, hoor ik Stef of Steef zeggen, alsjeblieft. De treden van de trap boven de wc kraken twee keer achter elkaar als ik mijn kutje droog dep. Ik trek niet door, want dat kan je boven horen.

Want ik wil het mijne ervan weten. Wat doet die vrouw hier en waarom hebben ze haar betaald? Ik kan maar een ding bedenken. Ze hebben een callgirl geregeld, waarschijnlijk via internet. Een van de twee heeft het licht op de overloop weer uitgedaan en ik sluip de donkere trap op, sla de krakende treden boven de wc over en luister aan hun deur. Ik hoor ze wel iets zeggen, maar kan niets verstaan. De vrouw hoor ik hoerig giechelen. Boven de deur zit een klapraam om door te luchten, maar dat zit nu dicht. Maar als ik de trap naar de zolder oploop kan ik van bijna boven schuin over de leuning door dat klapraam in hun kamer kijken. Kan ik net een stuk van hun bed zien. Stef en Steef zitten tot zover ik kan zien al helemaal bloot op de rand. En dan schuift die vrouw door het beeld. Eerst een blonderig hoofd, ze zal ongeveer mijn leeftijd zijn, daarna een vette uitgezakte tiet. En als ze vlak voor mijn jongens staat uitgezakte volvette blubberbillen. Oh my god, geen twijfel mogelijk, ze hebben een hoer besteld. Moet ik nu hun kamer inrennen en haar de deur uittrappen? Dat wil ik wel, maar ik doe het niet. En ik sluip ook niet stilletjes naar beneden om daar met de deuren te slaan en te roepen dat ik al thuis ben. Neen, ik blijf staan kijken. Stef of Steef gaat languit liggen en die hoer kruipt over hem heen, ik zie haar vette tieten slap bungelen als ze zijn pik tussen haar benen douwt. Ik kan niet zien of hij erin gaat, in haar geile hoerekut, maar ik twijfel er niet aan. Dan schuift mijn andere jongen achter haar bleke billen en ik twijfel er niet aan dat zij hem vol in haar kont krijgt. Het raampje zit vol bewegend vlees, ik kan niet goed zien wat er precies gebeurt, maar zij krijgt wat ik altijd wil. In d'r kut en in d'r kont. Ik kan het nu ook duidelijk horen. Ik hoor mijn jongens kreunen als ze komen. Zij slaakt opgewonden gilletjes. Amateur. Zo onecht. Wat een kut, ze kan niet eens behoorlijk faken. En daarna wisselen ze van plaats en sta ik met mijn hand in mijn slipje. Niet omdat ik geil van haar word, maar omdat ik geil van mijn jongens word. Ik schop mijn slipje uit. Het duurt nauwelijks langer dan de eerste keer, te snel voor mij om te komen, maar ook de tweede keer hoor ik die blonde kut waardeloos faken. Oh, wat zijn ze groot, oh, wat zijn ze groot, oh, wat een grote joekels. Oh, oh, oh, oh, wat kom ik lekker klaar, oh, me kutje, oh me kontje. Plat Amsterdams ook dat nog. Wat een stomme kut. Maar zij kreeg hem wel vol in d'r kut en in d'r kont. Nota bene van mijn eigen jongens. En ikke nooit.

Ik sloop stilletjes verder naar de zolder. Uit het zich voor zij uit hun kamer komt en het licht op de overloop aan zou gaan. De treden boven de wc kraken onder haar voet. Tien tellen later valt de voordeur dicht, ze is amper een kwartier binnen geweest, en sluip ik stilletjes naar beneden. Niet om met de deuren te slaan, maar om qua timing. jas uittrekken, tas neerzetten, dat soort dingen, weer naar boven te gaan. Alsof ik toen zij naar buiten kwam naar binnen ging. Ze mogen niet weten dat ik er al was.

Ik val hun kamer binnen en kijkt verbaasd om ze allebei al in hun nakie te zien, het is nog lang geen bedtijd. Hoi mam. Hoi jongens, wat is hier aan de hand, wie was die vrouw die ik beneden bij de deur tegenkwam? Nu blozen ze toch. Eh, zomaar een vrouw. Eh, die langskwam. Die zomaar langskwam? Eh, nou nee, na een eppie en toen hebben we haar geneukt, we dachten dat jij de hele nacht weg was.

En kenden jullie die vrouw? Nou nee, die kenden ze niet. Geregeld via internet. Het was toch geen hoer, vraag ik ongerust. Nou nee, het was geen hoer, het was een callgirl, had ze zelf gezegd. Kom op nou, jongens, dat is toch gewoon een hoer. Denk ik maar zeg ik niet. Want ik zie mezelf ook niet als hoer en wie weet, misschien zag die bungeldebungel tietendame zichzelf ook heel anders. Wie ben ik om haar te veroordelen. Maar ze hebben haar toch moeten betalen en hoe hebben ze dat gedaan. Zoveel zakgeld krijgen ze niet van mij. En ze hebben ook geen baantje naast hun school. Dus dan zeg ik het toch.

Dus jongens, kom op nou. Callgirl of niet. Jullie hebben haar betaald, dus het is gewoon een hoer.

Ja en? Willen ze weten. Een hoer, dat is toch ook gewoon een meisje of een vrouw of een moeder? Ook als je betaalt. Je zal je moer bedoelen denk ik nog, maar ik zeg het niet. Tegen zoveel logica ben ik niet bestand. Ze kijken me met grote onschuldige ogen aan. Maar ik wil nog wel effe weten waar ze het geld vandaan hebben om haar te betalen. Ze zullen toch niet stiekem drugs koerieren, je hoort tegenwoordig de raarste dingen. Maar ze hadden het geld gewoon uit mijn la gepakt. Er lag nog honderd in en de koelkast was nog vol. Ik laat daar altijd driehonderd liggen voor als ze onverwachts dingen nodig, echt nodig, hebben als ik er niet ben. Je weet maar nooit wat er gebeurt. En ze vonden het nu echt nodig voor te neuken, omdat die meisjes op school nooit met hun tweeŽn wilde en dat wou die vrouw wel. Ze hadden wel bedacht dat ik het er niet mee eens zou kunnen zijn en dan wilden ze het de komende maanden van hun zakgeld terugbetalen en eventueel afwassen, maar dat laatste liever niet. Het was dus echt nodig, mam, want alle jongens op school en meisjes ook hebben het al eens gedaan.

Ze hebben in hun ogen niets geks gedaan en van mij mogen ze die tweehonderd voor deze keer laten zitten. Als er maar geen tweede keer komt. Zoek maar net zolang tot jullie een meisje vinden die het gratis wil doen. Die zijn er wel weet ik uit eigen ervaring. Ik wil nog wel effe weten of ze het lekker hadden gevonden en of ze die dame lekker vonden.

Hmm, zeggen ze, hmmmm, ging wel, viel eigenlijk tegen, wel lekker, maar lang niet zo lekker als ze dachten. Kwam omdat het een raar mens was dat zat te gillen dat ze kwam. En dat geloofden ze niet, ze hadden wel eens betere porno gezien. En zij was ook niet echt lekker, dikke slappe tieten en flubberbillen. Mam, ze was lang niet zo mooi als jij en lang niet zo lekker. Want mam, jij bent net zo lekker als de mooiste meisjes in de hoogste klas. Mijn jongens zitten in de vierde van het gym en geilen op dezelfde meisjes uit de hoogste klas die al zeventien, misschien al achttien zijn. Die, en dat kan ik me voorstellen, zouden ze het liefste neuken. En dan glijden twee paar ogen langs mijn benen omhoog, blijven ter hoogte van mijn kutje waar ze uit geboren zijn starend hangen en glijden dan glanzend verder naar mijn borsten. Ze vreten mijn tepels met hun ogen op. En dan kijken ze me allebei met grote ogen aan. Langer dan tien seconden. En dan zie ik hun ogen dat ze me willen neuken. Ik zie hun pikken gelijktijdig synchroon stijf groeien. Ze schieten omhoog en dan voel ik hun strelende handen langs de binnenkant van mijn dijen naar boven glijden. Tot bijna boven. Ik zet mijn trillende benen wijder uit elkaar tot hun handen door de glibber van mijn kutje glijden. De glibber die eruit gedropen is toen ik net op de trap net niet kwam. Ik wil mijn jongens niet neuken. Absoluut niet. Geen denken aan. Ik laat mijn rokje van mijn heupen glijden, trek mijn hemdje uit en twee monden naar mijn tepels. Steef links en Stef rechts. Ik weet nu wie wie is, want toen ze als zuigelingen aan mijn tepels hingen, beet Steef zich altijd een fractie vaster dan vast. En dat is nu niet anders. Ik wil ze niet neuken met mijn kut, no way, maar wel geneukt worden. Imme kut en imme kont. Hun pikken zijn allebei even stijf. Mooie jongejongenspikken, niet te klein en ook niet te groot. Gewoon flinke jongens en ze zijn van mij. Ik duw Steef languit op zijn rug op bed en slurp hem mijn glibberende gleufje in. Hij kwam er als laatste uit en gaat er als eerste in. En Stef wordt door mijn sterretje naar binnen gezogen. Ik stoot hun pikken met mijn kantelende bekken tot op hun ballen imme kut en imme kont. Ze neuken mij en misschien neuk ik hen ook een beetje. Iedere keer dat ik mijn billen naar achteren ram om ze diep in mijn zachtste delen naast elkaar te voelen glijden. Ik kom verpletterend lekker klaar als ze gelijktijdig in me spuiten. O my god, wat blijven puberpikken lekker stijf. Ik draai ze om voor de volgende ronde, want ik wil nog een keer.

Mam, zeggen ze, als ik ze onder de dekens stop, ze zijn nu toch wel moe, dit was veel lekkerder dan met die vrouw, zo moet het volgens ons voelen. Ja, dat wil ik geloven, ik fake niet als ik kom.

Ik neuk en laat me nog altijd neuken. Met nog meer plezier dan voorheen en ook om de centjes. En ik ben supergelukkig. omdat ik thuis alles heb wat ik hebben wil. Zo vaak ik maar wil. En toch hoop ik dat ze die tweelingzusjes een keer tegenkomen. Ik heb ze nooit verwend, maar tot die tijd wil ik ze ook niets ontzeggen. En eigenlijk ben ik degene die verwend word en wil ik mezelf dat niet ontzeggen. Als het zover komt dat die tweelingzusjes hopelijk jaloers op me worden, moet ik serieus op zoek naar een wat oudere tweeling die ik in hun tweezaamheid troosten kan.

Ik zou van jou willen weten of je me een ''goeie'' of een ''slechte'' moeder vindt.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (24)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 47Door: Keith
Gelezen: 2624x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 3275x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5636x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4754x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3465x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3947x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4373x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5379x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5158x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5552x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5079x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5192x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6762x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 5019x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 5033x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net