Opwindend.Net
Datum: 27-09-2017
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 8902x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Afspraken Via Sekssites - 1
Door Janduc - Mijn Profiel Pagina

Ik ben Henk Jan en 45 jaar oud, vrijgezel en voorzien van een hoog libido gehalte die menigmaal een afspraak via een seksdating site heeft gehad en daar een serie verhalen van zal gaan produceren. Ik schrijf deze verhalen vrouw vriendelijk en respectvol.

Het begon allemaal op een normale sekssite waar ik in gesprek kwam met verschillende dames maar die waren niet zo serieus als ik dat was. Ik vermoed dat er veel fake contacten bijzitten waar mannen zoals ik financieel daar de dupe van worden. Er was een voorzichtig contact met ene Debbie waar ik de indruk van kreeg dat dit wel een “echte” dame was. Zij was een veertiger en niet zo toeschietelijk in het begin, later bleek dat ook zij met fake contacten te maken had en voorzichtig was geworden.

Na een paar weken mee gechat te hebben kwamen we overeen om kennis te maken, dat zou op zaterdag om 12.00 uur in Harderwijk plaatsvinden op het terras van hotel Marktzicht op het marktplein. Foto’s van Debby had ik niet, zij had wel een van mij en Debby zei dat ze wel naar mij toe zou komen als ik aan haar verwachtingen zou voldoen. Debby vertelde me dat zij werkzaam was in een publieke omgeving en erg voorzichtig moest zijn. Spannend was het wel toen ik kort voor 12.00 uur plaats nam op dat terras. Ik bestelde een kopje koffie en keek enigszins onopvallend in het rond om te zien of er een dame van die leeftijd alleen aan een tafel zat en naar iemand uitkeek. Er zaten wel enkele dames alleen aan tafels maar die voldeden niet aan het beeld wat in van Debby wat ik zelf had gevormd. Zo rond 12.15 uur stapte er een charmante dame op mij af die absoluut niet aan mijn denkbeeld voldeed maar er heel leuk uitzag. Is deze plaats aan uw tafel vrij? Mag ik hier zitten en trekt u zich maar niets van mij aan, ze gaf geen enkele aanwijzing dat zij Debby zou zijn.

Ook deze dame besteld een kopje koffie en tegelijker tijd deed ik het zelfde, plots begon deze dame te praten. Bent u Henk Jan vroeg zij uit het niets en ik antwoorde bevestigend waarop zij zei dat ze Ester heette en de dame was die als Debby op de site stond. Ik heb u een poosje vanaf een ander terras bekeken en de moed bijeen gebracht om bij u te komen zitten. Ik heb wel een eerste indruk van u gekregen die mij deed besluiten om op u af te stappen. Ik zei dat ik daar blij om was en haar een complimentje maakte op haar charmante verschijning.

Zullen we hier gaan lunchen maar dan wel een beetje op een voor het zicht beschutte plek? Prima zei ik en we “verkasten“ naar een andere meer beschutte tafel die vrij was. Ester nam het woord en vertelde over haar motivatie om zich op een sekssite aan te melden, Ester was een gescheiden vrouw, geen kinderen maar gezelschap zocht waar een intieme relatie uit kon bestaan. Ester ging verder voordat ik daar op in kon gaan, je moet weten als het wat met ons gaat worden ik geen verhouding met je aanga waarbij je ook andere contacten gaat of blijft mee onderhouden. Ik ga voor all the way zonder rubber vertelde ze er achter aan. Ik begon te vertellen van mijn situatie en vroeg haar naar de reden om zonder condooms te vrijen, ik vind dat geen fijn gevoel en als wij er toe bereid zijn gaan we samen een SOA test laten plaatsvinden en samen de resultaten ontvangen zodat we weten hoe de vlag er voor staat.

Ben jij het daarmee eens Henk Jan ? Ik zei dat ik dat wel wilde doen. Mijn nieuwsgierigheid was zeker gewekt, ze zag er heel goed en verzorgd uit. Tijdens de lunch babbelden we over koetjes en kalfjes, wat voor liefhebberijen we hadden, en toen we het over werk begonnen zweeg Ester, dat komt later als we verder met elkaar gaan.

Na de lunch vroeg ze mijn telefoon nummer en zei als ik je maandag opbel zie je meteen of ik wat in je zie, als mijn nummer zichtbaar is gaan we elkaar weer ontmoeten en als ik met privé nummer bel hoef je niet eens op te nemen want dan heb ik besloten dat jij niet die persoon bent waar ik dat avontuur mee zal gaan. Ik was een beetje verbaast maar Ester nam het woord en zei als je mij na evaluatie bevalt zal alles duidelijk worden. Ik kreeg een kusje op mijn wang en een glimlach en ze vertrok nadat ze 20 Euro achter had gelaten.

Ester was net zo snel en plotseling verdwenen als dat ze aan mijn tafel verschenen was en ik bleef een beetje verbaast achter. Ik had op meer gerekend maar was amper aan het woord geweest en alles had zich in nog geen drie kwartier afgespeeld. Dat weekend verder was ik nog op de site geweest maar geen Debby was er voor mij.

Maandagochtend zat ik gespannen op dat telefoontje te wachten, even na 11.00 uur belde er iemand op met het nummer zichtbaar, het was Ester en vroeg of ik vrijdag avond bij haar langs kon komen om verder te praten. Natuurlijk doe ik dat want ik was zo blij dat het nummer zichtbaar was waardoor ik in een euforische stemming raakte, Ester vertelde dat zij het adres vrijdag om 19.00 uur zou WhatsApps en hing direct op. Wat een mystieke sfeer hing er rond haar, ik werd er zenuwachtig om. Vrijdags na het eten wachtte ik op instructies via de WhatsApp en die volgde, ik moest naar Amersfoort het centrum en daar volgde meer instructies, laat weten als je bent aangekomen vroeg Ester.

In het centrum aangekomen WhatsApp te ik dat ik er was, kreeg vervolgens een adres wat ik invoerde in mijn navigatie systeem. Toen ik in een buitenwijk aankwam verwees mijn navigatie systeem mij naar een groot smeedijzeren hek. Dat opende zich automatisch en ik reed de oprijlaan in dat bij een groot statig huis eindigde. Ik parkeerde mijn auto aan de zijkant van het huis en liep naar de voordeur. Voordat ik aanbelde deed Ester al open en verwelkomde mij, Ester was gekleed in een zwart mantelpakje en droeg zwarte pumps en complimenteerde mij met mijn kostuum keuze, ik had zaterdag al gezien dat deze dame wel op kleding keuze viel en was dus goed voorbereid. Kom binnen en ze gaf me een zoentje op mijn wang en liep voor mij uit naar een vertrek waar zij de deur van opende.

Toen ik binnen stapte zaten daar nog een drie tal dames, ik reageerde enigszins verbaast en dat viel hen direct op, schrik je Henk Jan dat had ik niet verwacht van jou want wij hebben allen meegekeken op de berichtjes die jij en Ester aan elkaar hebben gestuurd. Wij samen hebben besloten dat jij onze kandidaat bent. Wij zijn Joke, Wilma en Monique, onze kandidaat riep ik verbaast?!

Ester ging voor mij staan en vroeg wat ik wilde drinken, doe mij maar iets fris want ik moet nog rijden, en ik drink trouwens nooit alcohol houdende dranken. Dat is mooi sprak Ester, kom ga zitten dan kunnen we jou vragen stellen, vragen stellen we zijn hier toch voor een date Ester of zie ik dat verkeerd? Nee hoor dat doe je niet maar we willen je graag leren kennen. Dit was geen praten over koetjes en kalfjes, heel inhoudelijk over mijn eigenschappen, werk, vriendenkring en sociaal leven. Ik zei ik stap op want ik weet niet waartoe dit moet gaan leiden.

Ester nam het woord want die had nog niets gezegd viel me op, Henk Jan blijf alsjeblieft deze dames zijn heel erg direct maar als je ze beter kent ook heel lief neem dat van mij aan. Ester vertelde het doel waarvoor ze mij hadden uitgenodigd, dit was een vriendinnenkring vertelde ze en dat vanaf kinds af aan. Allen in goede families opgegroeid en met een hoge verantwoordelijk baan / functie en allen vrijgezel. Henk Jan wij willen je delen met z’n vieren, delen zei ik verschrikt hoe bedoel je. Nou we hebben jouw geëvalueerd, antecedenten onderzoek laten verrichten en op jouw uiterlijk geselecteerd en tot de slotsom gekomen dat jij ons alle vier kunt verwennen, vergezellen en entertainen.

Ik moest even van slikken en vroeg hoe zien jullie dat voor je, nou zei Joke we hebben gelood en ik ben de eerste die samen met jou een feestje gaan opzetten. Kun jij aanstaande vrijdagavond voor het eten komen en dan tot zaterdag ochtend bij mij blijven? Ik antwoorde dat dat mogelijk was maar dat kwam er toch enigszins verbaast uit dat direct bij de anderen opviel. Een zucht ontviel Ester die direct daarop vertelde dat zei dit zo had bedacht en hoopte dat dit zou kunnen werken. Joke zei je gaat een contract tekenen waarin wij eisen vastleggen die hoofdzakelijk met de privacy te maken hebben, wij moeten heel voorzichtig zijn. Heb ik daar een advocaat voor nodig riep ik gekscherend, gelach volgde daarop van de dames en het ijs was gebroken en de spannende sfeer enigszins verdwenen.

In dat contract stonden zaken over privacy, gedragscodes en afspraken waar ik geen bezwaar tegen had, ik heb wilde precies hetzelfde als de dames. Dat was geen probleem en we hebben het deze avond verder gezellig gehad en hebben innig afscheid genomen en heb elke dame gezoend.

Vrijdag de gehele dag was ik in de ban van Joke, een veertiger gescheiden en geen kinderen maar een lichaam die ik zo te beoordelen heel erg goed eruit zou zien. Joke met een mooie kop erop wachtte mij in Hilversum op in een penthouse en nadat de deur dichtviel kwam zij op mij af en we begonnen innig te zoenen. Eerst gaan we eten vertelde ze, lust je Sushi ik vind dat lekker riep ik. Terwijl ik mijn kleding uit de tas moest halen en ophangen zag ik Joke kijken naar mij. Je ziet er heel goed uit Henk Jan jouw kleding keuze getuigt van een goede smaak en wij zijn alle vier blij dat je dit durft aan te gaan, je moet weten dat wij lang gezocht hebben naar een geschikte kandidaat. Daar komt bij dat die het ook nog moet willen en hoe de reactie zou zijn als hij dat niet zou willen.

We gingen aan tafel en Joke man een witte wijn, ik nam water wat mij beter leek passen. We babbelden gezellig en we werden samen steeds meer ontspannen. We hebben samen de resten van het diner opgeruimd en ik heb koffie gezet. Kom dichter bij me zitten verzocht Joke wat ik deed want Joke was een heerlijke vrouw. Terwijl ik tegen haar aan ging zitten zochten we elkaars tongen op, al snel ging Joke’s hand op mijn kruis en zij begon daar snel over heen te wrijven. Ik voelde door haar blouse haar borsten en merkte dat haar tepels snel hard werden en zachtjes klonken er geluiden vanuit Joke dat zij dit lekker vond. Plots stond zij op en vroeg of ik ook ging staan, nadat ik dat deed ging mijn riem los en mijn gulp open, ze haalde mijn pik eruit die aan het groeien was. Ik trok mijn broek uit Ooh wat een heerlijk lul heb jij, en daar zakten haar lippen over mijn eikel.

Joke kon pijpen als de beste, helemaal diep achter in haar keel, spuug en slijm droop over mijn pik en Joke raakte steeds meer opgewonden. Ik tilde haar op en liep naar de slaapkamer en duwde haar tegen de muur, ik stroopte haar rok op zodat ik bij haar slip aankwam maar die was er niet, Joke had er geen aan!? Ik liet haar zachtjes over mijn pik heen zakken en neukte haar tegen de muur aan. Joke kwam al snel klaar en ik legde haar op bed. Ik dook naar haar kruis, likte haar clitje haar heerlijke schaamlippen en stopte mijn tong in haar kutje die heel erg nat was. Daar likte ik tot Joke weer klaar kwam. Daarna draaide ik haar om en tilde haar kont iets op en stak direct mijn tong in haar sterretje. Joke kraaide het uit en ik vingerde haar met drie vingers in haar grotje, zelf bewerkte ze haar clitje en even later kwam ze schreeuwend klaar. Joke riep dat is zo lang geleden dat ik zo ben gebeft en dat jij je tong in mijn heerlijke kontje hebt gestopt.

Even lagen we in een gestrengeld op bed en Joke was zachtjes aan het huilen, wat is er aan de hand vroeg ik maar Joke riep ik ben zo blij dat huilen is van blijdschap ! Weer ging ze mij pijpen en het duurde niet lang of ik waarschuwde haar dat ik klaar zou komen, uit haar mond kwam maar moeilijk ik slik het door. Joke zei ik we zijn nog niet op SOA’s getest, spuiten zei ze en ik spoot een lading in haar mond / keel. Heerlijk dat zaad van jou en Henk Jan ik vertrouw jou dat ik dit durf. Inderdaad moet die test nog plaatsvinden maar ik kon en wilde daarop niet wachten. Volgende week gaat dat plaatsvinden maar nu neuken we zoals ik dat wil, en ik neem van jou aan als jij iets mankeert dat jij dat verteld zult hebben. We hebben de hele avond geneukt, gebeft en gepijpt. En zijn vroeg in de ochtend uitgewoond en nat van alle lichaamsvocht in slaap gevallen.

De volgende morgen werd ik wakker omdat Joke met koffie op bed mij had gewekt, goedemorgen lekker man dat jij er bent. We gingen samen onder de douche en ik kreeg daar nog een pijpbeurt die zo heerlijk was. Kortom Joke was een moordvrouw waar ik nog veel mee zou beleven realiseerde ik mij. En geheel tevreden reed ik naar huis en heb daar nog eens het gehele proces van kennismaking, ondervraging tot dit resultaat doorgenomen en kwam tot de conclusie dat de gehele situatie bizar was.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Afspraken Via Sekssites - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1277x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1403x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1543x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 2092x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2515x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5722x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3714x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6332x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4058x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net