Opwindend.Net
Datum: 28-09-2017
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 6239x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Afspraken Via Sekssites - 2
Door Janduc - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Afspraken Via Sekssites - 1

In de week die volgde heb ik Ester gebeld en te horen gekregen dat ik de week daarop op woensdag aanwezig moest zijn om gezamenlijk de SOA test te ondergaan. Ik vroeg waarom samen? Dat ben jij overeen gekomen Henk jan was het antwoord en dat was zo.

Die woensdagmiddag waren we allen present bij een dokter die de meiden allemaal kenden, bloed afgenomen en vrijdag zouden we via WhatsApp bericht krijgen die we aan elkaar zouden doorsturen. Ester stelde voor een groep WhatsApp aan te maken zodat we wat groep informatie aanging daar zouden posten. Zo gezegd zo gedaan en nadat we afscheid hadden genomen ging ieder zijn weg.

Vrijdagmiddag kreeg ik van de arts de bevestiging dat er bij mij geen SOA aanwezig was waarop onderzocht was. Ik deelde dat via die groepsapp en kreeg direct reactie dat allen schoon waren. En kreeg prompt daarop een uitnodiging van Monique of ik het gehele weekend in de gelegenheid was om bij haar te zijn. Ik was nogal verbaast zo snel te worden uitgenodigd maar ik bedacht zo dat de nood bij de dames erg hoog was. Ik bevestigde dat dit mogelijk was en via de groep app kregen we de succes wensen van de andere dames.

Monique gaf me haar adres en riep tijdens het afscheid tot vanavond, wel voor het eten komen hoor! Ik bevestigde dat met een ja.

Ik knapte mij op en voelde mij als een geswanjeerde wielrenner helemaal tip top voor de date. Rond zes uur vertrok ik naar het opgegeven adres dat in Bunschoten lag, daar aangekomen niet zon groot en statig huis als van Ester en Joke maar zeker veel statiger als die van mij zelf. Ik parkeerde de auto op de oprit en wilde de portier openen toen de garage deur open ging en begreep dat ik mijn auto daarin moest parkeren.

Ik reed daar naar binnen en in een tussendeur stond Monique mij op te wachten, we kusten elkaar vol op de mond maar Moniques tong kreeg ik niet te voelen. Kom verder Henk jan en ik liep achter haar aan de woning binnen. We kwamen in een keuken uit en Monique zei we gaan je kleding even opruimen, zij liep voor mij uit de trap op en draaide lekker met haar kont waar ik een uitstekend uitzicht op had. Mooie billen zo te zien en lekkere stevige kuiten eronder. Kleding in de kast opgehangen want je blijft tot zondagavond bij mij bevestigde Monique nog eens voor de duidelijkheid.

We gaan uit eten in Amersfoort en we gaan met mijn auto gaf Monique aan, daarna naar en danstent waar ik met regelmaat kom, gaan de andere dames ook mee vroeg ik? Nee, maar ze gaan wel naar de danstent. We stapten een mooie Landrover Evoque in en Monique reed ons naar dat restaurant. We hebben heerlijk gegeten en veel gesproken met elkaar zodat we wat meer over elkaar te weten zijn gekomen. Het was nog vroeg toen we de koffie op hadden en besloten een wandeling te maken door Amersfoort, slenterden langs winkel etalages. We liepen langs een steegje en Monique gaf aan kom met me mee! In de steeg duwde ze mij tegen de muur en begon innig te zoenen, die tong kwam nu wel en met hevigheid en passie en Monique sprak in mijn oor dit is een voorafje.

Rond 22.00 uur kamen we in die dansgelegenheid die niet zo gemakkelijk te vinden was, het was meer een besloten gelegenheid. Bij binnenkomst zagen we de andere dames al wachten, kwamen direct op ons af en begroette ons met zoenen. Lekker gegeten vroegen ze? We antwoorden dat dit het geval is geweest. Ester nam Monique mee en Joke en Wilma bleven bij mij, de ander dames gaan drinken halen zei Wilma en we raakten in een geanimeerd gesprek. Hoe is het bij Monique voegen ze mij uit. Ik kan daar nog niets over zeggen en ga geen mededelingen doen over mijn ervaringen met de dames. Giechelend namen ze dat van mij aan. We hebben tot in de vroege uurtjes gedanst en leuke gesprekken gehad en gingen op aangeven van Monique naar haar huis. Na afscheid te hebben genomen reden we weer naar Bunschoten.

In de woning aangekomen vertelde Monique mij dat zij heel erg vermoeid was, dat had zij over gehouden van een Teken beet die de ziekte van Lyme had veroorzaakt. Ik moest haar bekennen dat ook ik wel aan bed toe was. We stapten samen onder de douche waarbij ik voor het eerst haar lekkere lijf kon aanschouwen, bevalt het vroeg Monique en ik bevestigde dat. We zoenden terwijl de douche stralen over ons heen vielen. We stapten in een reusachtig bed en ik zag dat het plafond uit spiegels bestond en we vielen in slaap.

De volgende morgen toen ik wakker werd was het bed leeg, ik trok en ochtendjas aan die was klaargelegd en liep de trap af naar de keuken, wakker Henk jan? En begroet met een zoen. Ik ben het ontbijt aan het maken, heb jij trek? Ik had dat en samen aten we het ontbijt op. We gaan naar een sauna toe, heb je dat wel eens gedaan Henk jan? Jazeker, had ik dat wel goed zo, we gaan naar een sauna die besloten is en waar alleen uitgenodigde personen aanwezig zijn. Zijn de andere dames daar ook vroeg ik en nee was het korte antwoord van Monique. Na het ontbijt gingen we samen de badkamer in en knapten ons op, waarbij er weinig gesproken werd.

We reden weg in de richting van Amersfoort maar kwamen op een landweg terecht die een bosrijk gebied in ging. We volgden die weg die uitkwam bij een omheind terrein waar de deur al voor ons open ging. Speciale Sauna vroeg ik, en Monique antwoordde zeker speciaal dat ga je zien. We werden hartelijk welkom geheten en de receptioniste gaf Monique een kusje op haar wang, hoe zij dat deed was voor mij een reden om mijn wenkbrauw te fronsen. Zij nam ons mee naar een kleedruimte waar wij ons van de kleding ontdeden, nadat we onze kleding in een locker hadden opgeborgen liepen we in een badjas van de sauna naar een ruimte waar we een speciale massage behandeling kregen.

De warme olie die op mijn lichaam werd aangebracht was heerlijk, de dame die dat deed zag er heel fijn uit en was gekleed in luchtig doorschijnend kort jurkje. Ik lag op mijn buik en zij deed haar kleding uit om body to body massage uit te gaan voeren. Monique riep plotseling not all the way dat wil ik niet hebben! De dame kwam met haar naakte lichaam over mij heen gebogen en masseerde met haar lichaam die van mij. Plots stopte zij en stapte van mij af, draai je om vroeg ze en dat deed ik, ze kwam weer over mij heen staan en hurkte bij mij geslachtsdeel dat enigszins in opwinding was gekomen. Haar kutje deed het werk maar ze bleef met enige gereserveerdheid van mijn pik verwijderd. Ook Monique was door een dame verwend en die wreef wel met haar kutje over die van Monique, beiden waren in een zeer geile stemming en kreunend kwam Monique klaar.

Na deze verwennerij liepen we gearmd in badjas verder, na een hete douche genomen te hebben kwamen we bij een sauna gebouwtje waar wij naar binnen gingen nadat Monique gecontroleerd had dat er geen mensen aanwezig waren. We stapten er naar binnen en Monique gooide direct een geurwatertje op de hete kolen. Damp kwam ervan af en we gingen liggen op de banken. Monique kwam direct tegen mij aanliggen en we starten met zoenen, onze tongen speelden met elkaar en zij nam mijn pikkie in haar handen en begon langzaam te trekken, ze ging met haar hoofd naar mijn kruis toe en begon mij te pijpen, kreeg het niet alleen heet van de damp in de ruimte maar ook van Monique. Laten we 69 positie innemen zei ik en dat volgde en zodoende likte ik haar kutje, clitje en stopte een vinger in haar kontgaatje. Monique beet zachtjes tijdens het pijpen in mijn eikel en dat op en subtiele manier. Wild pijpte ze mij toen ik mijn vinger in haar kontgaatje aan het vingeren was en samen kwamen we klaar, mijn zaad spoot in haar mond en we zoenden innig en ik proefde mijn eigen zaad.

Het was net of Monique een seintje gaf toen de deur open ging en er een dame binnen stapte die regelrecht op Monique afliep en haar een hete tongzoen gaf, wat overkomt mij nou dacht ik. Dit is Sandra een vriendin van mij die net als ik een beetje Bi seksueel is, dat is nieuw voor mij zei ik terwijl ik Sandra een hand gaf en mij zelf even voorstelde. Wij gaan verder met zn drien een geile middag hebben. Het werd nu nog heter in die ruimte en de dames vreen innig en gebruikten hun vingers monden en handen, plotseling zag ik dat Monique haar hele hand in de kut van Sandra stoppen, kwam die spuitend klaar en Monique liet al dat kutvocht over haar gezicht lopen. Dit was zon geil gezicht en ik stapte op haar af en likte haar gezicht, kon me daarvan niet weerhouden. Nu was ik aan de beurt en Sandra nam plaats met haar kutje op mijn gezicht en Monique zakte met haar kutlipjes over mijn pikkie, Sandra wreef over mijn gezicht en ik likte haar kutje en toen ik mijn tong in haar kutje wrong hield zij stil, lik me geile beer dat je bent je neukt Monique nu ook en rag haar maar helemaal uit. Wild was Monique nu mijn genotsknots aan het bereiden en het duurde niet lang of we kwamen klaar. Monique kwam met haar natte geil kutje op mijn gezicht zitten en ik likte alle vocht en zaad in haar kutje op. We namen afscheid van Sandra en we hebben de rest van de middag op een normale manier van de sauna genoten.

Nadat we bij Monique thuis waren aangekomen dronken we nog wat en de tijd van eten brak aan, zullen we een pizza thuis laten bezorgen stelde Monique voor ik heb geen zin om te koken. Dat vond ook ik een goed idee en we bestelden dat en na bezorging aten we dat op. Ik vond Monique een beetje afstandelijk vergeleken bij die ochtend, ze ging koffie zetten en ik stond achter haar en nam haar in mijn armen, een hand op haar borsten en de nadere op haar buik. Wat is er met jou vroeg ik, je bent anders dan vanochtend. Oh zei Monique ik ben in gedachten en die zijn bij jou! Hoe bedoel je vroeg ik ? Je zult het gaan meemaken vanavond ik heb nog een verrassing, komen er nog anderen bij vroeg ik maar dat was niet het geval. We dronken koffie en ze kroop dicht tegen mij aan op de bank en zette de TV aan. We hebben een film gekeken en toen verzocht ze mij te volgen naar boven dus wij samen de trap op.

Eenmaal boven gingen we niet haar slaapkamer binnen maar een ander vertrek, ze deed het licht aan en mijn ogen vielen uit hun kassen, wat een arsenaal aan seks speeltje was hier aanwezig. Kom we kleden ons uit maar ik trek een speelpakje aan is dat goed? Natuurlijk vond ik dat en ik trok vlot mijn kleding uit om maar niets te missen van het aankleed tafereel van Monique, een zwart latex pak waar haar borsten doorheen staken en een opening in haar kruis, haren in een staart en gewapend met een ring die ze om mijn pik en zak deed. Zoek jij uit waar jij mij mee gaat verwennen riep zij en ik vond tepelklemmen, but plug, dildo, kralen string, blinddoek en vond het voldoende. Verwen me maar riep Monique en ik deed haar de blinddoek voor en klipte de tepelklemmen op haar tepels wat haar een rillende reactie gaf.

Zo je bent wel enigszins bekend hiermee sprak ze, jazeker zei ik en spreidde haar benen en maakte haar kontgaatje nat, bukken riep ik en dat werd opgevolgd en duwde voorzichtig die butplug in haar sterretje wat zeker niet de eerste keer was. En zette de dildo in de hoogste versnelling tegen haar clitje, Monique had problemen om te blijven staat, jouw handelingen bezorgen mij rubberbenen riep Monique en ik ondersteunde haar waarbij ik heer intens tongde.

De handelingen die ik uitvoerde gaven Monique een heerlijk orgasme en ik legde haar op de vloer. Ik vroeg haar op handen en voeten plaats te nemen en ik stopte mijn harde lul ineen keer in haar sterretje. Pomp me maar vol riep ze en vroeg me de blinddoek af te doen, ik vind het een geil gezicht als je mijn kont neukt en dat kan ik mijn clitje vingeren. Ik voelde de zaadstroom op gang komen en de cockring versterkte dat gevoel nog meer en dikke stralen spoot ik in haar kont. Zo heerlijk was dat en ook Monique vingerde zich tot een hoogtepunt.

Dit was heerlijk riep ze en pakte een kleine butplug en glijmiddel. Kom hier en buk jij ook maar eens, dat deed ik en direct ging die butplug er van achter in, dat gaf even een stekende pijn. Monique zei ik heb glijmiddel dat enigszins verdovend is zodat je dat stekende effect niet meer zo voelt. Ik stond daar gebukt en Monique ging tussen mijn benen zitten zo dat zij mij kon pijpen. Mijn pik in haar mond de cockring om mijn pik en de butplug in mijn kont ze had het voor elkaar en pijpte me naar een volgend hoogte punt. Ik ga mijn kleding uitdoen zei Monique en haal die butplug uit je kont en de cockring van je pik.

We gingen naar de badkamer toe en we stapten in de douche ruimte die lekker groot was. Ga liggen sprak Monique wat ik deed en Monique begon over mij heen plassen, dat bracht mij even in verwarring. Henk jan dit is zo lekker om over je partner heen te plassen, die warme golden straal te voelen en ik vond dat eigenlijk ook wel. Ik had niet het gevoel dat het vies was of zo iets en toen ze over mij heen stond was het een super geil gezicht om de kleine druppeltjes aan haar kutlipjes te zien hangen en stond op en piste Monique in haar mond. Ik had dit nog niet eerder gedaan maar vond het super lekker en we kusten elkaar en proefden mijn pis door het zoenen.

De douche ging aan en ik heb Monique nog tegen de douchewand aangedrukt geneukt en we hebben daarna nog heel lang onder die douche gestaan voordat wij seksueel voldaan gingen slapen.

De volgende dag hebben we een lange wandeling langs de dijk gemaakt, goed weer met een waterig winters zonnetje. We kwamen thuis en Monique was heel rozig van het weer geworden en de warmte binnen en viel in mijn armen in slaap. Ik heb haar laten slapen en heb ik de koelkast naar eten gezocht en een spaghetti gemaakt in de hoop dat Monique dat ook zou smaken. Ik was bijna klaar toen ik een paar armen om mij heen geslagen voelde en daarbij een zoen in mijn nek kreeg. Henk jan wat heb jij voor heerlijks gemaakt ? Spaghetti zei ik en dat viel in goed aarde, Monique zette een muziekje op en samen gezellig pratend hebben we gegeten en ik voelde af en toe een voetje tegen mijn kruis aan geduwd worden.

Na de koffie namen we afscheid en Monique dankte mij voor de heerlijke tijd die we samen hebben gehad en dat ik haar zoveel vertrouwen gaf zij tegen mij durfde aan te plassen. Ik vind jou geweldig zei ik en in vind plasseks ook fijn en als wij weer samen zijn gaan we dat weer doen. Ook ik dankte haar voor dit geweldige weekend en na een passievolle tongzoen namen we afscheid. Ik reed naar huis waar ik nog last had van een schurend gevoel in mijn kontgaatje en nog na aan het genieten was van dat heerlijke seks weekend. Ik keek op mijn telefoon en een WhatsApp je van Monique waar een bedankje in stond met een serie kusjes icons.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Afspraken Via Sekssites - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1151x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5578x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3372x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3710x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4624x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5143x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4474x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4534x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5316x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5184x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5371x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5602x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5851x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net