Opwindend.Net
Datum: 02-10-2017
Stemmen: 23x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 3980x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Afspraken Via Sekssites - 3
Door Janduc - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Afspraken Via Sekssites - 2

In de week die volgde heb ik dinsdag Ester gebeld om te laten weten dat ik heel graag een date met haar wilde hebben. Ester vertelde dat dit niet mogelijk was omdat de dames onderling afspraken hadden gemaakt en zij kwam als vierde dus laatste aan de beurt. Geduldig afwachten Henk jan was haar advies mogelijk dat Wilma contact met je opneemt. Ik voel me wel gevleid dat jij om mij vraagt zei Ester nog voordat ze ophing.

Op donderdag kreeg ik een WhatsApp van Wilma en vroeg mij om haar op 19.00 uur te bellen. Ik was blij dat zij waarschijnlijk een date wilde. Zo geschiedde dat ik rond 19.00 die avond Wilma ging bellen en ze nam direct de telefoon op. Hallo, Henk jan riep zij fijn dat je mij opbelt en om je stem te horen. Henk jan mag ik je vragen of jij de mogelijkheid hebt om vrijdag laat in de middag en maandag daarop vrijaf te nemen zodat we naar mijn huis op Ibiza kunnen gaan. Wauw wat een voorstel van haar en ik vertelde dat ik dit vanavond nog probeerde te regelen. Laat me snel weten of dat mogelijk is want ik kan vanavond nog de tickets regelen. Na gezegd te hebben dat ik dit een heel leuk voorstel vond en haar daarvoor al bedankte riep ze bedank me maar op Ibiza en hing op.

Ne enkele telefoon gesprekken te hebben gevoerd om dit te kunnen regelen was de mogelijkheid van een lang weekend geregeld. In een hele vrolijke stemming belde ik Wilma terug en zij was blij dat van mij te horen. Ik ga direct de tickets regelen, laat me weten wat de kosten zijn vroeg ik en een schaterlach van Wilma jij hoeft niets te betalen, jij gaat op uitnodiging van mij mee. Ik laat weten hoe de vluchtgegevens zijn. Een uurtje later belde zij op en vroeg om mijn email adres zodat zij de reis informatie en tickets kon doorsturen. Wilma vroeg ik weten de andere dames hier ook van? Natuurlijk weten ze dat wij overleggen alles samen waarbij jij betrokken wordt.

Vrijdag om 17.00 uur op Schiphol en Wilma had via internet al ingecheckt en stoelen gereserveerd dus we konden direct de Security check in en zaten even daarna een kopje koffie te drinken. Wilma had en sportieve outfit aan en had dit ook aan mij verzocht. Toen ik haar eens goed bekeek zag ik pas hoe goed Wilma eruit zag. Een strakke spijkerbroek waar ze een witte blouse droeg en daar kwamen haar pronte borsten goed in uit wat voor mij ook de bedoeling van was. Daarbij had zij hele donkere bruine ogen en beetje rood bruin haar met een hele blanke huid. Zij had twee kinderen uit een relatie die stukgelopen was, de schuld lag geheel bij haar vertelde ze omdat carrière zo belangrijk voor haar was. Deze kinderen een meisje 14 jaar en jongen 11 jaar woonden bij hun vader maar om het weekend waren ze bij haar. Wilma nam voor hen tijd tijdens school vakanties om met vakantie te gaan en andere leuke dingen te doen vertelde ze. Om 19.00 uur stapten we het vliegtuig in en vlogen we naar Ibiza.

Het was al donker toen we daar om 22.00 uur met bagage uit de aankomsthal naar buiten stapten, de temperatuur was met een 20 graden heerlijk vergeleken met de koud wind in ons Nederland.

Kom zei Wilma de auto staat klaar, en op een parkeerplaats stond een auto waar Wilma de sleutel van had. Een Seat Ibiza was van haar en we gingen op weg, hoe lang is de rit naar jouw huis vroeg ik, en klein half uurtje want we meten enigszins de bergen in. Inderdaad reden we op een weggetje door bergen en plotseling stonden we voor een huis. In het donker was het niet zo goed te zien er was weinig verlichting. We stapten de deur binnen en Wilma zei welkom in mijn huisje op Ibiza en sloeg haar armen om mij heen en we gaven elkaar en dikke zoen.

De entree was ruim en we stapten de keuken binnen waar een klein lampje aan was, mijn schoonmaakster heeft alles goed geregeld en alle boodschappen gedaan die nodig zijn voor een aangenaam weekend. Morgen vroeg ga je haar wel zien als zij komt opruimen. Opruimen voeg ik het ziet er hier heel spik en span uit? Ja, maar Isabel houdt alles schoon en regelt alles voor mij waar ik heel blij mee ben, daarbij is zij heel discreet en verteld niets over mij en mijn verblijf op Ibiza want dat heb ik liever niet. Oké, mag ik jou wat te drinken indoen, in de koelkast vind je van alles en ik wil een heerlijk Cola, dat neem ik dan ook. Toen ik haar dat glas aanreikte greep ze mij vast en drukte haar mond op die van mij en haar tong rolde in mij mond en mijn handen vonden hun weg naar haar borsten en haar kont in die strakke spijkerbroek. We tongden en mij gulp werd geopend en haar hand had mijn pikkie al te pakken. Doe je broek uit wat ik ook ga doen en Wilma deed tergend langzaam haar blouse knoopje voor knoopje open daarbij mij heel geil aan kijkend. De onderste knoop bleef dicht en toen maakte ze haar broekriem los en haar gulp open. Ik zag daar een getrimd kutje in en doorschijnende sexy slip. Ik liep op haar af en hurkte om bij dat heerlijke uitzicht te komen. Ik zetten mijn mond op haar slipje en ging haar een beetje teasen. Tong erover, beetje blazen en een rectie bleef niet uit. Ze tilde mij op en ik trok haar blouse uit en keek neer op een bh waarbij haar tepels alle vrijheid hadden om te laten zien wat zij in huis had. Ik zeg je ze had veel in huis, prachtige tieten en een begeerlijk kutje. Ik tilde haar op en zette haar op het keukenblad, schoof haar slip een beetje aan de kant en mijn vingers zochten haar opening waar ze in een hete natte gleuf verdwenen.

Ik vingerde haar een beetje want zo’n reactie had ik nog nooit zo snel gezien, spuitend kwam Wilma al klaar en ik moest haar vasthouden omdat zij even geen controle over haar lichaam had. Toen z even bijgekomen was gleed ze van het natte keukenblad af en zakte door haar knieën. Met haar tong gleed ze langs mijn eikel en likte het voorvocht op. Ze keek me geil aan en nam hem zo diep in haar keel als ze maar kon. Ik kreunde en pakte haar hoofd vast om het ritme te bepalen en de regie te houden. Wilma had moeite om hem helemaal in haar mond te houden. Wilma was in trance pijpte mij en ik kwam in haar mond klaar, ik voelde sperma stralen in haar keel schieten. Ik tilde haar op en gaf haar een zeer innige tongzoen waarbij het sperma uit haar mond liep, ik draaide haar om en zette haar handen op het keukenblad ik stak direct mijn pik die weer stijf werd in haar kutje en neukte stevig door. Wilma vingerde haar clitje en voelde haar bijna teveel werd. Ze spande al haar kutspiertjes aan om zijn pik heen en schokkend kwam ze klaar.

Poeh, sprak ze wat was ik snel spuitend klaar gekomen he, ik heb al zo lang geen seks contact gehad. Henk jan vind jij het vervelend dat ik spuitend klaar kom, in tegendeel zei ik want ik word daar ook heel geil van en lik je kutvocht graag op. We gaan onder de douche en nemen daarna nogmaals een Cola maar die laten we niet warm worden. We liepen door een corridor waar verschillen deuren op uitkwamen. We kwamen in een slaapkamer waar en badkamer op aansloot, een grote inloop douche ruimte met verschillende douche koppen en water sterkte stralen merkte ik toen de kranen open gingen. Wilma heeft dit eiland geen water te kort, lachend gaf ze als antwoord ik heb een ontzilting installatie. We wasten en streelden elkaar waarbij we heerlijk aan het tongzoenen waren. Wat was Wilma een mooie meid, tijdens de gesprekken die we met alle dames samen hadden was me dat nog niet zo opgevallen.

Na de douche wandelden we geheel naakt terug naar de keuken, ik schonk weer Cola in die nu koud was. We dronken dat op en Wilma vroeg me mee naar bed te gaan, ik ben nu moe zei ze want de gehelde dag de spanning om met jou alleen weg te gaan in combinatie met vroeg opstaan en ik heb slecht geslapen. We gingen op bed liggen en Wilma kroop tegen mij aan en viel vrijwel direct in slaap wat ik ook deed.

De volgende ochtend werd ik wakker en zag dat de plek naast me leeg was, Wilma was uit bed en waarschijnlijk in de keuken. Ik stapte uit bed en liep in mijn blootje naar de keuken waar ik Wilma dacht aan te treffen. Ik opende de deur en liep pardoes tegen Isabel op die daar rond liep. Ik schrok minstens zo hard als Isabel en die gaf een gil en direct kwam Wilma ook de keuken in waar zij het uitproestte van het lachen. Ik wist me geen houding te geven en draaide snel om naar de slaapkamer om een badjas aan te trekken. Ik liep weer terug en dacht er over wat ik moest zeggen, in de keuken werd ik opgewacht door beide dames die me opnamen alsof ik ter keuring was gesteld. Isabel begon in het Engels dat het geen probleem voor haar was en dat ik er lekker uitzag.?! Ik herhaalde lekker uitzien dat doe je zeker Henk jan herhaalde Wilma en beide dames lachten. We dronken gezamenlijk een kopje koffie en spraken verder Engels zodat ook Isabel aan het gesprek deel kon nemen. Ik kreeg wel in de gaten dat Isabel iets meer was dan alleen schoonmaakster en ging daar een beetje op in terwijl ik op stokbrood aan het knagen was. Hoe komt dat Isabel hier zo “ thuis” is, dat komt omdat zij hier om de hoek woont en door mij van een maandloon voorzien wordt die haar en haar dochtertje onderhoud. Ik zei dat ik het niet met een negatieve gedachten vroeg maar dat begreep Wilma al. Daarbij onderhoud en regelt alles rondom het huis en ze is heel lief. Isabel mag ik weten hoe oud jij bent vroeg ik haar, nauw dat vraagt een heer toch niet aan een dame? Ik ben geen heer zei ik gekscherend. Isabel antwoorde 41 jaar en heb het heel goed bij Wilma.

Na het ontbijt liepen Wilma en ik naar de tuin, goh dat is mooi hier, mooie tuin en uitzicht vanaf deze hoogte op de middellandse zee! Ja zei Wilma mooi plekje hé en we liepen verder rond het huis en kwamen bij een terras aan dat aan het zwembad lag. Wauw wat mooi en ik voelde direct aan het water maar kreeg direct een duw en ponste in het water, proestend kwam ik boven en Wilma en Isabel lagen slap van het lachen. Kom kleed je uit en dat doen wij ook en gaan we zwemmen, wij ook riep ik verbaast. Wilma had ik al mogen aanschouwen maar toen ik Isabel haar kutje zag waar haar binnen lippen zo uitstaken kreeg ik het direct Spaans benauwd. Ze sprong naast mij en hing direct om mijn nek en duwde haar lippen op die van mij, ik was enigszins overdonderd van haar en beantwoorde uiteindelijk haar tongzoen met die van mij. Zo zei Wilma mag ik er ook bijkomen en ze dook tussen Isabel haar benen door en ik voelde haar hand aan mijn pik. Zo riep Isabel dat vind je wel fijn hé twee dames en ik voelde mijn pik tussen die kutlippen van Isabel geschoven worden. Wilma deed dat en Isabel riep dat zij al heel nat van mij geworden was en dat zij flink door mij geneukt wilde worden.

Kom zei Wilma afdrogen en naar mijn kamer, zo gezegd zo gedaan en we volgden Wilma die de douche ruimte inliep. Zo allen onze darmen leeg maken, en zei duwde een smalle sproei straal in haar kont terwijl ze op en toilet zat. Ik ben schoon nu jij Henk jan en ik stopte ook die sproeier in mijn kont en na drie spoel sessies was mijn darm ook schoon. Isabel had dat thuis al gedaan riep ze. Kom hier zei Wilma en dwong haar onder de douche en gaf mij de dunne sproeier om die bij Isabel in haar kont te stoppen. Gedwee liet Isabel dat toe en we spoelden haar kont ook schoon al hoe wel daar geen resten bij naar buiten kwamen.

Uit een kastje haalde Wilma een halsband en tepelklemmen die zei bij Isabel aanbracht. Op handen een knieën kruipend ging zij mee. Ik was verrast van de veranderende Wilma maar ik liep gewoon mee naar een aparte kamer waar toen het licht aanging een complete SM kamer was ingericht. Op de bank riep Wilma en gedwee nam Isabel plaats op een harde bank zonder leuningen en ging daar op handen en knieën op. Wilma pakte een drie tal dildo’s en kwam op haar af en begon haar kontje te bewerken door zachtjes die dunne dildo erin te stoppen en dat heen en weer te halen, dat doet een beetje pijn riep Isabel en ik stapte op haar kontje af en begon haar sterretje te likken. Wilma riep dat dit een heel geil gezicht was en pakte een camera en drukte een paar foto’s af. Een volgende dildo ging in haar kont en dat was lekker zo te zien aan Isabel, Wilma stak een paar vingers in haar kutje die ze begon te vingeren, draai jij de tepelklemmen wat aan riep ze en ik draaide het iets aan. Veel meer aandraaien ik moet Isabel horen dat dit strak zit, ik draaide ze meer aan en Isabel begon te kieren.

Wilma likte Isabel en duwde daarbij de grootste dildo in haar sterretje. Hard ragde zij in Isabels kont en Isabel genood ervan zag ik. Plots gaf Wilma een ruk aan de halsband en drong Isabel om gebukt te staan, vlammend sloeg Wilma met een bads op haar billen die al snel rood aanliepen en toen zei ze zachtjes Henk jan neuk haar in haar kont en mijn lul die enorme stijf stond duwde ik in haar kont, kom maar neuk me hard diep zei Isabel en ik stootte als een dolle in haar kont, al snel spoot het zaad diep in haar kont en kreunend kwam Isabel daarop klaar. Wilma trok mijn lul uit haar kont en begon mij als een bezetene te pijpen en lijn lul werd al stijver en even later spoot ik in haar mond. Oh Henk jan zaad is zo lekker en de twee dames begonnen te tongzoenen. Toen vroeg Wilma of zij een dildo in mijn sterretje mocht duwen, dat is goed maar alleen de dunne, Wilma begon mijn kont te rimmen en dat gaf een heerlijk gevoel totdat de dildo er met een duw inging. Ik stond gebukt en Isabel duwde haar kutje tegen mijn mond wat ik begon te likken en dat was geen straf, wat een heerlijk kut dat die meid, zo heerlijk om die binnen lippen tussen je eigen lippen te zuigen. De dildo voelde heerlijk zo in mijn kont. Ik zag dat Isabel ook een hele grote uitstekende clit had wat was die groot ik had dat wel eens op foto’s gezien maar dit was super en likte daar heel hard aan.

Henk jan ga liggen en dat deed ik terwijl die dildo daar nog inzat. Wilma ging op mijn gezicht zitten en Isabel zakte met haar kutlippen over mijn pik heen, Wilma ging ruw rijden over mij gezichten mijn tong deed zijn werk en Isabel draaide zich om, om mijn pikkie weer in haar kont te krijgen en reed als een bezetene op mijn pik terwijl ik haar hoorde kreunen. Beide dames kwamen gelijktijdig klaar en ik was nog niet zo ver. Isabel ontfermde zich over mijn pik en zoog eraan tot ik ook heerlijk klaar kwam.

Ik haalde de tepelklemmen van Isabels’s tepels waar ze veel pijn aan kreeg, samen onder de douche en daar hebben we getongzoend en elkaar kutjes en mijn pikkie ingezeept. Voldaan kwamen we onder de douche vandaan en Isabel nam afscheid want haar dochter zou vroeg in de middag terugkomen. Met Wilma liep ik samen naar de keuken waar we drinken namen.

Zullen we naar het zwembad gaan en daar lekker ontspannen in de zon? Er is ook een parasol als het te heet zal worden. We lagen in het gras bij het zwembad en smeerden ons in met zonnebrand crème. We waren in slaap gevallen toen er regen druppels op ons vielen wat ons wakker maakte, het ging plotseling heel hard regen en we renden naar binnen waar we als verzopen katten binnen kwamen. Weer onder de douche en Wilma stelde voor om uit eten te gaan, we reden naar het stadje toe en kwamen bij een restaurant waar Wilma bekend was. Tijdens het eten vertelde Wilma hoe ze in contact met Isabel was gekomen en hoe hun “ seksuele relatie” was ontstaan. Weten de andere dames daarvan vroeg ik, neen was haar antwoord.

Het was al laat in de avond toen we terug reden en bij haar huis aangekomen plofte Wilma in een grote luie stoel en stak haar armen uit zodat ik er ook bij kwam liggen. Lekker knuffelen en zoenen vroeg Wilma zullen we een geil filmpje gaan kijken, ik heb er genoeg. Wilma had een aparte televisie kamer met een lekker bank en wat ander stoelen. Wilma startte de film en dat draaide hoofdzakelijk om gangbang scenes en vrouw onvriendelijke handelingen. Wat vind jij ervan vroeg ze en zei meteen dat zij er heel nat van was geworden, ook ik had een stijve pik maar gaf wel aan dat ik het respect voor vrouwen mistte in die film. Daar heb je gelijk in maar komt jou niet iets bekends voor? Ze spoelde de DVD terug in een scene waarbij een vrouw in haar kutje, kontje en mond een lul had, dat ben jij riep ik uit! Ja Henk jan dat ben ik drie jaar geleden heb ik een gang bang georganiseerd Isabel zul je ook herkennen die hangt in de sling en trekt twee mannen af en wordt hardhandig onder handen genomen wat zij heerlijk vindt. Ik keek nog eens goed en vroeg hoe dat bevallen was. Wilma had er twijfels over nadat de film was toegestuurd, ik had mijzelf niet meer in de hand zo geil was ik. Ik heb het niet meer gedaan omdat ik alle controle mistte zodat er van alles met mij gebeurd zou zijn en ik Isabel ook niet meer kon beschermen.

Die nacht hebben we elkaar op een romantische manier verwend, kaarslicht en rustige muziek erbij. In elkaar armen voelen we uitgeput in slaap om doe zondag laat wakker te worden. Wederom was Wilma al uit bed en ik liep in mijn blootje naar de keuken waar Wilma mij opwachtte en mij een dikke tongzoen gaf. Heerlijk geslapen vroeg ze wat ik met ja beantwoorde. Koffie en croissants etend spraken we over haar situatie thuis in Nederland en hier op Ibiza, resumerend stelde ik dat jij een aantal jaren dwalende bent geweest, zowel op sociaal als op seksueel gebied wat zij beaamde. Na de douche waar we elkaar gebeft en gepijpt hebben gingen we naar de stad.

NA een klein half uurtje liepen we aan de haven en Wilma was met mij aan het paraderen, ze hing aan mijn arm en groette verschillende personen en enkele dames keken jaloers naar haar. Heerlijk vind ik dat zei Wilma, lekker met jou lopen alsof we bij elkaar horen. We gingen op een terrasje zitten en kwamen in gesprek met een Nederlands echtpaar wat er al jaren kwam en Wilma al kenden. Geanimeerd verliep dat gesprek en samen hebben we daar ook het diner genomen. Nadat we afscheid hadden genomen reden we naar huis, terwijl ik stuurde maakte Wilma mijn gulp open en begon mij heerlijk te pijpen, voor dat we thuis waren was ik al klaar gekomen en bij het uitstappen gaf Wilma mij een zoen en duwde al mij sperma mijn mond in wat ik gewoon doorslikte. Wilma zei dat zij dat zo geil vond als een man via de vrouw zijn eigen zaad terug kreeg. Binnen aangekomen liepen we direct naar de douche en onder de stralen bukte Wilma zich en ik heb haar in haar kut en kont geneukt terwijl Wilma tegen de douche wand geleund stond. We stapten in bed en Wilma zei ik heb zo genoten van ons samen zijn, dat met Isabel heb ik vooraf overwogen of ik dat wel of niet met jou zou doen. Dat jij niets over de andere dames hebt verteld wat jullie hebben gedaan heeft mij doen besluiten om Isabel erbij te betrekken. Wij voelen ons allen heel veilig bij jou en dat jij als een heer handelt en je zo ook opstelt geeft ons zo’n fijn gevoel. IK zei dat ik eerst heel vreemd had gereageerd op het plan om mij tussen vier dames te delen. We gingen slapen want de volgende ochtend moesten we om 12.00 op het vliegveld van Ibiza aanwezig zijn.

We stonden op en hebben onder de douche elkaar nog eens verwend en zijn op weg gegaan naar het vliegveld. Onderweg zei Wilma dat ze mij beter had leren kennen als een integere man waar heel veel plezier mee te maken was. Ik ga de dames vertellen om zuinig op jou te zijn. We vlogen terug en op Schiphol hebben we afscheid van elkaar genomen en ik heb haar heel hartelijk bedankt voor de uitnodiging en fijne tijd die we samen op Ibiza hebben doorgebracht. Na een dikke kus gingen we ieders weegs.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Afspraken Via Sekssites - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2872x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4531x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3381x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3879x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4289x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5291x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5089x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5489x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5022x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6712x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4958x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5985x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net