Opwindend.Net
Datum: 17-10-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 7323x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Twee Verliefde Meisjes - 5
Door KomMaarGenieten - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Twee Verliefde Meisjes - 4

Ik besef dat het vorige deel uit deze verhalenreeks zeer zwaar eindigde voor sommigen. Ik hou er namelijk van om naast het erotische gedeelte ook een spannende verhaallijn te creren. Maar zolang de reacties op mijn verhalen positief blijven, ga ik er dus ook mee verder. Dus wegens de vele leuke reacties op het vorige deel, is hierbij deel 5 van mijn serie over het ontdekkende jonge meisje Nina en haar vriendin Luna. Veel leesgenot.

Even een korte introductie. Ik plaats verschillende soorten verhalen op opwindend.net en al deze verhalen zijn verzonnen en gelijkenissen met bestaande personen is puur toeval. Als je jezelf herkent in 1 van mijn verhalen of je hebt nood om met iemand te praten, stuur dan gerust een mailtje naar KomMaarGenieten123@gmail.com. Veel leesplezier.

Ik schrik bruut wakker. Mijn beide ogen schieten open. Moeizaam probeer ik mijn vermoeide lichaam recht te krijgen. Voor ettelijke seconden weet ik niet waar ik ben. Ik staar om me heen om te zien of ik iets bekend kan herkennen. Dan gaat er een belletje rinkelen, de ontsnapping na dat we betrapt waren door Luna haar ouders. Ik moet tijdens de rit in slaap gevallen zijn en hier terecht zijn gekomen. Maar waar is hier? Dan hoor ik stemmen uit de kamer hiernaast komen. Langzaam gooi ik mijn beide benen uit bed en met slappe benen slenter ik naar de deur. Zachtjes duw ik de deur open en door een kier zie ik Jordy en Luna aan tafel zitten. Ze praten wat na over wat er allemaal is gebeurd. Ik luister met een half oor mee. Dan kraakt de deur en kijk ik recht in de heldere ogen van Luna. "Hey schatje, kom maar binnen hoor", zegt ze lief. Schoorvoetend wandel ik binnen. Ik zet me op de vrije stoel naast Luna. Jordy staat op, gaat naar de keuken en komt terug met een kop warme chocolademelk. "Jordy, bedankt voor alles. Ik kan nooit genoeg zeggen hoezeer ik respecteer wat jij voor ons gedaan hebt", zeg ik oprecht. Jordy legt zijn beide handen op mijn schouders en zegt: "Ik ben heel gemeen tegen jullie geweest en dit is mijn manier om het goed te maken. Jordy glimlacht en gaat terug naar de keuken. Ik kijk Luna aan. "Waar zijn we nu", vraag ik. "Jordy zijn nicht woont hier, we mogen hier blijven tot we een andere oplossing gevonden hebben." "En hoe zit het met Mira?" wil ik weten. "Ze slaapt nog, ik denk niet dat ze goed weet wat er allemaal gaande is."

Rustig begin ik wat te prutsen aan Luna haar shirtje. Ze giechelt en vindt het duidelijk prettig. Ik besluit n voor n de knoopjes van haar shirt los te maken. Luna geniet er duidelijk van. Ze blijkt geen bh te dragen nu. Ik laat haar shirt over haar schouders naar beneden glijden. Gretig leg ik mijn handen op haar volle borsten. Al knedend en masserend probeer ik mijn liefje zo goed mogelijk te verwennen. "Wacht even, we gaan naar de slaapkamer", zegt Luna. Ze neemt mijn hand beet en trekt me met zich mee. Gewillig en opgewonden volg ik haar op de voet. We huppelen n van de slaapkamers binnen waarna ik meteen in bed duik. Luna draait de deur nog snel op slot en kruipt naast mij. Net op het moment dat haar lippen dichter naar de mijne komen, houd ik haar tegen. "Wacht. Blijf liggen en geniet", vraag ik. Luna wacht vol spanning af. Ik ga rechtstaan op de achterkant van het bed, neem mijn telefoon en zet een sensueel muziekje op. Op het ritme van de muziek begin ik zo sexy mogelijk te bewegen. Ondertussen knoop ik mijn broek open en op het ritme geef ik een showtje voor mijn geile schat. Luna begint opgewonden te fluiten en te gillen. Daarna trek ik mijn shirt uit over mijn hoofd. Ik masseer mijn eigen borsten en tijdens het masseren verwijder ik mijn bh en laat deze vallen. Ook mijn slipje trek ik uit en deze gooi ik richting Luna. Ze vangt het op en ruikt er aan vol opwinding. Ik kruip onder de lakens en leg me neer naast Luna waarna ik haar meteen verwen met een heerlijke tongzoen. Deze beantwoordt ze maar al te graag en voor ik het zelf besef zijn we in een heerlijk tong duel verwikkeld. We komen los van elkaar. Langzaam verken ik al zoenend Luna haar lichaam. Langs haar nek daal ik af naar haar borsten. Ik verwen elk plekje met tedere zoentjes. Bij haar harde tepeltjes aangekomen, neem ik even de tijd om deze heerlijke knopjes wat extra aandacht te geven. Ik zuig er even aan en zet dan mijn verkenningstocht verder. Via haar zachte buikje bereik ik haar poesje. Ik geef er een kort likje over en hoor Luna giechelen. Dit is voor mij een aanmoediging om verder te gaan. Ik plaats mijn mond over haar kutje en laat mijn tong het werk doen. Haar gelach verandert al snel in luid gekreun. Hoe dichter ik in de buurt kom van haar genotsknopje, hoe luider het gekreun te horen is. Luna legt haar beide handen op mijn achterhoofd en stuurt mijn tong richting de juiste plekjes. Ze houdt halt bij haar knopje, wat ik op mijn beurt een verdiende verwenbeurt geef. Niet veel later voel ik Luna haar kutje samentrekken en meteen daarna laat ze haar heerlijke kutsappen vrij. Ik doe mijn best om alles gretig op te zuigen. Ze laat haar hoofd uitgeput naar achteren vallen. Opnieuw kruip ik naar haar toe, ik leg mijn armen op haar buik en laat mijn hoofd op haar borst rusten. Ze geeft me nog een zoentje op mijn voorhoofd en zo vallen we beide in slaap.

Ik word wakker door een gekriebel tussen mijn benen. Als ik mijn ogen open zie ik Luna tussen mijn benen zitten. Deze geile donder zit me gewoonweg wakker te beffen. Ik beweeg geil met mijn onderlichaam en geniet met volle teugen. Dan kijk ik op de wekker en zie dat het al 10 uur in de ochtend is. We blijken hier de hele nacht gelegen te hebben. "Lief, wat dacht je ervan om vandaag eens te gaan shoppen?" vraag ik haar. Ze knikt overtuigend. Meteen springt ze recht, ook ik stap uit bed en beide kleden we ons aan. Na een snel ontbijtje en afscheid genomen te hebben van Jordy en Mira vertrekken we naar de stad. We slenteren hand in hand door de winkelstraten. We worden enkele keren aangestaard door mensen, maar trekken ons hier helemaal niets van aan. Alles loopt fantastisch tot we plots een oude bekende zien staan. Wat verder in de straat zien we Paulien staan. Voor wie haar niet meer kent, Paulien probeerde op school eens om mij te zoenen, maar ik wees haar af. Eerst voelde ik me schuldig tot ik even later zag hoe ze hetzelfde probeerde bij Luna. Ze werd echter opnieuw afgewezen. Ze heeft ons gezien dus weglopen heeft geen enkele zin. Ik kijk haar recht in de ogen en besluit haar nog wat uit te dagen door midden op straat Luna een tong te draaien. Dit heeft daarentegen het omgekeerde effect van wat ik verwachtte. Ze komt naar ons toe. Hoe meer ze nadert, hoe zeer ze het tempo versnelt. Voor ik iets kan zeggen, zie ik hoe Paulien begint te huilen. Ik krijg zelfs voor een seconde medelijden met haar. "H... Het... Het spijt me echt vreselijk. Ik wou jullie helemaal niet verleiden, het overkwam me gewoon. Ik ben verliefd op jullie beide en kon gewoon niet kiezen." Ik leg voorzichtig een hand op haar schouder en kijk haar strak aan. "Je overviel ons ermee Paulien, maar heb je ooit al eens iets gedaan met een meisje?" vraag ik haar. "Euh nee", antwoordt ze eerlijk en oprecht. Ik keek toen naar Luna en 1 blik was genoeg om te beseffen dat we beide hetzelfde idee hadden. Luna legt een arm om Paulien haar schouder en fluistert haar toe: "Wij willen je wel n keer helpen, maar dan moet jij beloven ons het geluk samen te gunnen." Paulien keek ons beide om beurten verward, maar hoopvol aan. "Menen jullie dat?" "Als jij dat wilt wel ja", zeg ik. Uit blijdschap omhelst Paulien ons allebei. We grijpen beide haar hand en nemen haar mee naar een klein hotelletje. Ik zie een fonkeling in haar ogen dat puur geluk uitstaart. We hebben snel een kamer geboekt en gaan naar daar.

Luna en ik nemen meteen plaats op het bed terwijl Paulien wat onwennig bij de deur blijft staan. Ik knipoog naar Luna, sta op en stap op Paulien af. Even gaat mijn handje over haar wang waarna ze bijna door haar knien zakt. Vervolgens geef ik haar een korte kus op haar lippen en daarna een iets uitgebreidere. Paulien begint ongemakkelijk terug te zoenen. Onverwacht voelt dit nog prettig aan ook. Ik vergeet bijna dat mijn liefje erop staat te kijken. Tijdens het zoenen, probeer ik Paulien te ontdoen van haar kledij. Luna komt erbij staan en helpt me een handje. Paulien haar schroom is volledig verdwenen als ze na een paar tellen naakt voor ons staat. Net op het moment dat ook Luna en ik ons willen uitkleden horen we geklop op de deur. We staren met ons drien verward naar de deur.

Dit was het vijfde deel van mijn verhaal. Oorspronkelijk was het de bedoeling om dit verhaal nog een stuk langer te maken, maar voor mijn eigen gemak en om de spanning erin te houden heb ik toch besloten om deel 5 op te splitsen in twee verschillende delen. Hopelijk hebben jullie genoten en graag tot het volgende deel. Lieve groetjes, KMG.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Twee Verliefde Meisjes - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1072x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1159x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1298x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1824x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2215x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5188x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3707x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6330x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4003x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4056x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net