Opwindend.Net
Datum: 20-10-2017
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 16825x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 1
Door Theodoor - Zoek naar meer...

Dit verhaal haakt aan bij mijn serie ‘de Piercing’. Dit verhaal gaat ook over experimenteren en ontdekken. Graag krijg ik feedback van jullie over inhoud en stijl. Veel leesplezier.

Kort nadat ik Fietje heb leren kennen en wij onze liefde voor elkaar hebben uitgesproken, zijn we naar Portugal verhuisd. In het Noorden van dit prachtige land had ik al een huis dat door mijn oom werd beheerd en verhuurd. Echter na de dood van mijn Portugese oma en opa gaf mijn oom te kennen dat het teveel voor hem werd om voor alle bezittingen te zorgen. Ik hoefde er niet zo lang over na te denken en ben toen samen met heerlijke Fietje naar het Zuiden vertrokken.

Kort daarna overleed mijn oom en werd ik de eigenaar van een aantal stukjes land, twee boerderijtjes en het tot landhuis omgebouwde huis dat ik van mijn vader had geërfd. Samen met Fietje woon ik in het landhuis bovenop een berg op zo’n zeshonderd meter hoogte. Achter en boven ons huis ligt de boerderij van mijn oom en naast ons, een stukje lager de boerderij van mijn grootouders. Daar waar ik in het verleden het boerderij-huis verhuurde aan toeristen ben ik nu aan de slag gegaan met de boerderijen om deze tot appartementen om te bouwen en ze in de zomermaanden te verhuren. Maar zoals dat zo gaat, je kunt niet alles van tevoren plannen.

Maar daar kom ik zo aan toe. Fietje en ik genieten intens van ons leven hier in de bergen en de natuur om ons heen. De drie woningen vormen met nog een paar leegstaande huizen op zich een gehuchtje en het dichtstbijzijnde dorp licht op zo’n tien minuten met de auto van ons vandaan. Bij het huis hoort uiteraard een zwembad en de tuinen bevinden zich op twee levels. Een tuin opzij van het huis, een aan de andere kant en deels erachter en een tuin boven die zich op dezelfde hoogte bevindt als de zolder.

Fietje en ik vinden het heerlijk om hier te wonen en heel veel naakt te zijn. Bijna overal kunnen we naakt lopen zonder dat we te zien zijn; maar onze favoriete plek is toch in de tuin bij het zwembad. En ook al zijn we al een paar jaar bij elkaar, we worden nog steeds geil van elkaar en ik kan ontroerd raken van de schoonheid van haar kut en de onschuldig-geile uitstraling van mijn liefste.

Jacqueline is in Nederland gebleven en is een tijdje samen met Jos geweest. Jammer genoeg heeft dit niet gewerkt. Jos had dan wel een mooie lul en wilde ook graag experimenteren maar hij was niet eerlijk naar Jacq en naar ons. Nu komt zij zeker elke twee maanden een week bij ons logeren. In de weken dat we compleet zijn hebben we heerlijke seks met elkaar, met ons drietjes of met ons tweetjes, of de stiefzusjes met elkaar. Het maakt niet uit en het is heerlijk zo.

Net toen ik de plannen klaar had om de boven-boerderij om te gaan bouwen naar meerdere appartementen werd mij gevraagd of ik het hele gebouw voor een jaar of twee wilde verhuren aan een Portugese ambtenaar die in dienst is van de EU. Nou de prijs was heel erg goed en het scheelde mij voorlopig tijd zodat ik met de andere boerderij aan de slag kon gaan.

Op de dag dat de nieuwe buren erin zouden trekken zou Jacqueline ook weer bij ons komen. Dus hadden we afgesproken dat ik Jacq zou ophalen van het vliegveld en Fietje de nieuwe buren zou verwelkomen.

Jacq zag er prachtig uit en stralend uit toen ze uit de aankomsthal naar buiten liep. Mijn hart maakte een sprongetje en met een grote grijns omhelsde ze me. Ze drukte haar borsten stevig tegen me aan en pakte daarna mijn billen vast. ‘Ik kan niet wachten dat je die pik weer in me schuift. De laatste die ik in me heb gehad is zes weken geleden.’ Ik moet haar stom hebben aangekeken want ze proestte het uit. ‘kijk nou niet zo raar. Het is er gewoon niet van gekomen. Nadat jij en Fietje weer weg zijn gegaan had ik er even geen behoefte meer aan en daarna geen tijd meer. En het heeft ook wel wat om even aan onthouding te doen.’ Ze keek me met haar grote bruine ogen aan. ‘Maar nu heeft het lang genoeg geduurd.’

Tijdens de rit van Porto richting het Noordoosten keek Jacq een beetje afwezig naar buiten. Haar hand lag op mijn kruis en soms kneep ze zachtjes in mijn pik. Haar voeten steunden tegen het dashboard. ‘Als je nou een rok had aangehad….’ merkte ik op. Jacq schonk me een stralende glimlach en pakte mijn hand. ‘Staat ie op cruise control?’ ik knikte en liet haar mijn hand naar haar borst leiden. Omdat Jacq van stevig houdt greep ik haar met mijn volle hand en kneedde haar rechtertiet. Ze zuchtte; ‘dit mis ik zo in Nederland. Jou, Fietje en samen lekker geilen.’ Ze slikte even. Haar ogen waren vochtig geworden. Ze draaide haar hoofd opzij en keek mijn richting op; ‘verdomme Siem, ik mis jullie steeds meer. Ik vind het niet leuk zo zonder jullie.’ Ze had haar handen in haar schoot gelegd en staarde voor zich uit. Fietje en ik hadden het er al over gehad en wilden haar tijdens haar verblijf vragen of ze ook bij ons wilde komen wonen. ‘Weet je Jacq? Wij wilden het je deze week vragen maar ik doe het maar hier en nu; wil je alsjeblieft bij ons komen wonen? Wij missen jou ook steeds meer en elke keer als wij je naar het vliegveld hebben gebracht, zijn we een paar dagen van slag. Je hoeft niet meteen te antwoorden, maar denk er over na. Alsjeblieft?’

Prachtige Fietje ligt in haar groene bikinietje op het gras achter de buitenkeuken. Ze is alleen maar zichtbaar vanuit de slaapkamer. Ik weet dat ze op me wacht. Haar topje zal ze snel afdoen. Ik heb haar al eens gevraagd waarom ze überhaupt een topje aantrok. Ze had me glimlachend aangekeken en geantwoord dat ze dit deed omdat ze wist dat ik naar haar zou kijken met die hunkering in mijn ogen; wachtend op het moment dat ze haar tietjes zou ontbloten. Natuurlijk heeft ze gelijk wat die hunkering betreft. Ik vind alles mooi aan haar en kan ontroerd raken door haar ongedwongen seksualiteit. Zij oordeelt niet en alles is bespreekbaar. Jacq ligt nu boven even te rusten. Ik loop naar buiten om de veranda met de buitenkeuken heen. Fietje hoort me natuurlijk al aankomen en ligt met een grote grijns op haar rug. In de korte tijd dat ik om het gebouwtje heen ben gelopen heeft ze haar topje uitgetrokken. Haar stevige tietjes steken ferm omhoog. Ik slaak een zogenaamd gefrustreerde zucht ‘kon je niet eventjes wachten tot ik er was, klein krengetje?’ Fietje steunt op haar onderarmen en kijkt me semi-verbaasd aan. ‘Waarom zou ik wachten? Ik wil dat mijn tietjes lekker bruin zijn. Dat weet je toch?’ Ze bijt op haar onderlip. Door de warmte van de zon zweet ze een beetje en een paar rode krullen plakken aan de zijkant van haar hoofd. ‘Ik wil helemaal streep loos bruin zijn voor jou’ zegt ze. Met haar duim duwt ze de zijkant van haar broekje een beetje omlaag. ‘Zie je? Geen strepen’. Ze kijkt me uitdagend aan. ‘Hoe streep loos ben jij eigenlijk?’ Hoewel ik ook veel naakt zon ben ik zeker niet overal egaal bruin. Het onderhouden en verbouwen van de andere woningen kun je nu eenmaal niet in je blootje doen. Ik knik; ‘jij wint. maar ik zie het liefst nog meer van je. Maar dat weet je wel.’ Fietje knikt en wrijft met haar rechterhand over haar venusheuvel. ‘je kijkt graag naar mijn kutje hč? Mijn kale en verlangende kutje dat net zo bruin is als de rest van mijn lichaam.’

Als Fietje zo praat is het voor mij onmogelijk om geen stijve te krijgen en wil ik haar het liefst meteen bespringen en haar hard en diep neuken. Maar vandaag voel ik dat ze meer in petto heeft. Ze haakt met haar vingers achter de stof die haar kruis bedekt en trekt deze opzij. Ze kijkt me aan ‘blijf kijken’ fluistert ze. Ze trekt haar knieën op en plaatst haar voeten vlakbij haar billen. haar knieën laat ze naar buiten vallen waardoor haar kut in volle glorie zichtbaar is. Mijn pik staat pijnlijk bekneld in mijn broek en het wordt nog oncomfortabeler als Fietje met haar andere hand haar lipjes spreidt en haar heupen omhoog drukt. ‘Kijk’ zucht ze nog een keer als een helder straaltje plas uit haar kutje op het gras spettert. Ze kijkt me aan terwijl ze haar plas naar buiten perst. Ik krijg een droge mond van geilheid en wil graag mijn pik tevoorschijn halen maar besluit te wachten tot de laatste druppel uit haar kutje drupt.

Net voor ik mijn broek wil laten zakken, slaat Jacq haar armen van achteren om mij heen. Ik was zo op het schouwspel voor me gefocust dat ik haar niet aan heb horen komen. ‘ik kan jullie ook niet alleen laten, hč?’ lacht ze. Fietje lacht; ‘je kent me toch?’ Jacqueline knikt bevestigend. ‘Ik dacht dat dit iets tussen jou en mij was maar zo te voelen is Siem ook niet ongevoelig voor jouw sproeiertje.’ Jacqs handen zijn omlaag gegleden en kneden mijn stijve pik door de spijkerstof heen. ‘Je weet dat we je graag zien plassen, Siem. Kun je je best voor ons doen?’ vraagt Jacq als ze mijn broek open maakt en omlaag trekt. Mijn stijve zwans zwiept naar voren en mijn zak staat pijnlijk strak gespannen. Jacqs koele hand omsluit mijn scrotum en ze kust mijn schouder. Ze kreunt ‘verdomme wat heb ik dit gemist’ en zakt door haar knieën. Ze hurkt achter me en kust mijn billen. Met haar hand heeft ze mijn pik gepakt en begint er snel aan te sjorren. Haar kusjes worden beetjes en haar kreunen zuchten. ‘Verdorie, ik had tot vanavond willen wachten’ zucht ze en likt met haar tong over mijn bilspleet.

Fietje is ondertussen opgestaan en heeft haar broekje ergens aan de kant gesmeten. Ze gaat voor mij op haar knieën zitten en sluit haar hand om die van Jacq zodat ze mijn eikel in haar mond kan nemen. Haar lippen voelen heet en nat om mijn eikel terwijl Jacq enkel nog met duim en wijsvinger mijn stijve masseert. Ik reik naar achteren en duw Jacqs hoofd tegen mijn billen en buig iets naar voren zodat ze met haar tong mijn ballen van achteren kan likken. Al snel heeft ze de weg gevonden en likt ze de hele weg van mijn ballen naar mijn anus en terug. Als ik ‘geil’ moest graderen dan is dit een vijftien op een schaal van tien. Ik kijk omlaag en kijk in Fietjes ogen. Haar hoofd beweegt van voren naar achteren zodat ze mijn erectie dadelijk helemaal in haar mond kan laten verdwijnen. De ervaring leert dat als ze me eenmaal achter in haar mond heeft en ze mijn eikel in haar keel slikt ik het nog ongeveer tien tellen uithoud voor ik spuit. Maar vandaag wil ik dit nog niet. Ik leg mijn hand op Fietjes voorhoofd en houd haar tegen. Ik zie begrip in haar ogen. Ze laat mijn stijve uit haar mond floepen en gaat op haar rug onder me liggen. Ze manoeuvreert haar hoofd tussen mijn benen en slaat haar armen om mijn billen zodat Jacq niet verder kan met waar ze mee bezig was. ‘Mijn beurt, zusje van me. Ga jij maar eerst je kleren eens uittrekken.’ Het voelt niet prettig dat Jacqs tong uit mijn bilspleet verdwijnt maar gelukkig neemt Fietje het snel over. Haar ervaren tongetje draait rondjes rond mijn kringspier en haar duimen drukken op het speciale plekje achter mijn ballen. Langzaam laat ik me door mijn knieën zakken zodat Fietje er beter bij kan. Daarnaast heeft het ’t voordeel dat ik mij over haar heerlijke kut kan buigen.

Zacht bijt ik in haar velletje op de aanzet van haar venusheuvel. Ik kan hier werkelijk uren mee bezig zijn om zo langzaam mogelijk naar klitje en daarna naar haar kutje toe te werken. Fietje knort en gromt als ze afwisselend mijn ballen in haar mond neemt en dan weer met haar natte tong door mijn bilspleet slobbert. Uit mijn ooghoeken zie ik Jacquelines jurkje, hipster en bh op het gras vallen terwijl Fietje aan mijn paal pompt. Ik plaats mijn mond op de bovenkant van Fietjes kut en zuig haar gezwollen klithoed en klitje naar binnen. Ik voel hoe de lucht langs mijn ballen stroomt als Fietje verrast diep inademt. Ze geeft een pets op mijn bil als ze achterover valt, overvallen door het gevoel dat het vacuüm op haar klit geeft.

Terwijl ik met mijn tong tegen haar harde knopje tik en steeds weer met mijn mond vacuüm trek, trek ik met mijn beide handen haar gulzige kutje open. Ze is nat, rood en sappig. Ik kijk omhoog naar Jacqueline die op een metertje of twee staat toe te kijken. Haar voeten heeft ze iets opzij geplaatst. Haar rechterhand omvat haar borst en met haar linker wrijft ze door haar spleet. Ik druk van beide handen de wijs- en middelvingers bij mijn geliefde naar binnen. Ze is zó nat dat ik het gevoel heb alsof ze naar binnen worden gezogen. Fietje wrijft met haar wijsvinger door mijn bilspleet en verdeelt haar speeksel over mijn anus en mijn ballen. Het voelt heerlijk om mijn vingers in haar pulserende hitte te bewegen. Ik kijk naar Jacq en zie het diepe verlangen in haar ogen. ‘Kom’ is het enige dat ik zeg. Jacq zakt door haar knieën en buigt naar voren. Ze drukt Fietjes benen verder naar buiten om er beter bij te kunnen. Ze legt haar handen op Fietjes dijen en schuift op haar buik naar voren zodat haar mond op de pruim van haar stiefzusje kan zetten. Fietje schokt als Jacq met haar tong in Fietjes gaatje dringt. Ze kreunt en slaat haar arm voor haar ogen. Met de andere streelt ze de zijkant van mijn bil.

Ik sta op en ga achter Jacq staan. Mijn pik staat keihard tegen mijn onderbuik en mijn ballen doen zeer van het verlangen om haar te neuken. Ik pak haar heupen en trek deze zacht omhoog. Zonder haar mond van Fietjes kut te halen drukt Jacq haar heerlijke billen omhoog en plaatst ze haar knieën naar buiten. Ik kniel achter haar en druk mijn eikel omlaag maar ik ben zo hard dat ik op een voet moet steunen om de juiste hoek te vinden omdat ik mijn lul niet ver genoeg omlaag krijg zodat ik in haar kan komen. Ik veeg met mijn eikel een paar keer door haar vochtige spleet en duw dan de paarse knop in haar donkere gaatje. Ik sluit mijn ogen van genot en ontroering. Ik wist niet dat ik haar zo had gemist in de afgelopen twee maanden. Langzaam neuk ik me haar kut binnen. Met een hand op haar heup en met de andere op haar schouder zoek ik naar het goede tempo. Al snel hebben we elkaar weer gevonden en druppelt haar geil over mijn ballen omlaag in het gras. Mijn zak staat zo strak dat ik haar klit niet raak als ik bij haar naar binnen stoot. Bij elke stoot steekt Jacqueline haar tong dieper in haar zusters kut. Bij elke stoot kom ik dichter bij mijn orgasme. Ik voel Jacqs vingertoppen langs mijn ballen strelen terwijl ze haar klit vingert. Diepe zuchten, lange ademteugen en ingehouden gekreun is het enige dat je hoort, afgewisseld met het geluid van mijn bekken dat tegen Jacquelines kont kletst. Ik sluit mijn ogen en focus op Jacqs lichaam en de geluiden die ze maakt. Ook haar orgasme is niet ver meer. Fietje is al zeker twee keer klaargekomen. Haar orgasmes zijn intens, voor haar, maar je moet haar goed kennen wil je het zien. Maar we kennen elkaar goed genoeg en het is ons niet ontgaan. Dan laat Jacq zich voorover zakken en steekt een vinger naast mijn lul in haar kut. Het gevoel dat dit oplevert duwt me over het randje. Ik snuif diep en hard als mijn zaad in haar kut gestort wordt. Mijn eikel zwelt en met elke stoot schuur ik langs de wanden van haar vagina en streelt ze me met haar vingertopje over mijn eikel. De ontlading is volledig en het wordt me even zwart voor mijn ogen. Uitgeput leun ik op Jacquelines rug. ‘Ow Jacq, we hebben je gemist, meid’ hijg ik terwijl ik me van haar af draai en op mijn rug in het gras val. Jacq kijkt in de ogen van haar zus en kust haar op haar mond. Ook zij draait zich op haar rug zodat ze tussen ons in komt te liggen. Mijn zaad druppelt langzaam uit haar rode en doorgeneukte gaatje.

Ze spreidt haar armen en Fietje en ik draaien op onze zij en leggen onze hoofden op haar schouders.

We kussen elkaar en vieren onze reünie. “ik heb niet lang hoeven denken’ zegt Jacq terwijl ze rechtop gaat zitten. Fietje kijkt met vragende ogen omhoog naar haar zus en daarna naar mij. Ik knik alleen maar op de bevestiging van Fietjes onuitgesproken vraag. Jacqueline draait zich op haar billen om zodat ze ons allebei aan kan kijken. ‘Ik blijf’

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 2

Zoek naar meer verhalen van Theodoor...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1241x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1365x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1500x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 2050x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2476x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5648x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3714x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6332x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4058x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net