Opwindend.Net
Datum: 28-10-2017
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 12246x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Onze Avonturen - 2
Door Karl - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Onze Avonturen - 1

Na heerlijk te hebben geslapen, stapte ik onder de douche. Ik dacht nog aan afgelopen nacht. Na het douchen aankleden en naar beneden om te ontbijten. Alice was al wakker en zat al aan tafel met d’r ouders te ontbijten. De vader vertelde mij dat ze helemaal opgewonden was om naar Amsterdam te gaan en nieuwe kleren te kopen. Ik moest lachen en zei dat dat wel goed zat.
Alice had een tas klaar gezet met kleding en spullen voor de nacht. “Heb je alles? Dan gaan we. We brengen je spullen eerst naar mijn huis en dan gaan we de stad in”, zei ik. Om half tien reden we vanuit Den Helder richting Amsterdam. We waren noch geen 5 minuten aan het rijden toen Alice tegen me zei dat ze het heel lekker vond vannacht. Ik kon niet anders dan erkennen dat dat ook voor mij gold.

We kwamen bij mijn appartement aan, deed de sleutel in het slot en deed de deur voor Alice open. “Mijn huis is jouw huis:, zei ik tegen haar. Ze was nog niet eerder bij mij thuis geweest en keek haar ogen uit. Ze kwam binnen via de gang. Rechts zat de kledingkamer, was vroeger de keuken. Links de slaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Iets verder in de gang zat rechts de deur naar de badkamer en toilet. De badkamer was voorzien van een groot ruim ligbad en een ruime inloopdouche. Aan het einde van de gang kwam je in de woonkamer welke verbonden was met aan ruime woonkeuken. Alles wat ik had was in hoogglans wit en op de vloer lagen glanzende plavuizen met vloerverwarming. Alice keek haar ogen uit. Ze vond het super mooi. “Gooi je tas maar in de slaapkamer, dan ga ik eerst een bakkie koffie zetten en dan gaan we daarna de stad in”, zei ik.
Toen we aan de koffie zaten vroeg ik wat voor kleren ze wilde hebben. Meteen kreeg ik de vraag terug wat ik mooi vind. Ik vertelde dat ik het mooi vind als een vrouw in rokjes of jurkjes loopt, hoge hakken draagt, sexy lingerie en kousen of panty’s mat open kruis. “Dan gaan we dat kopen”, zei ze enthousiast. Ik gaf aan dat ze ook iets gewoons moest kopen, want met wat ik mooi vind hoeft ze thuis niet mee aan te komen en dat begreep ze gelukkig. Na de koffie pakte we de tram naar het centrum en gingen winkel in, winkel uit. Ze was dolgelukkig en we liepen hand in hand door de Kalverstraat en Nieuwendijk. Inmiddels hadden we al zo’n tien jurkjes en rokjes met bijbehorende topjes gekocht. Alle rokjes en jurkjes waren kort tot zeer kort. Kortom alles wat ze gekocht had was zeer sexy. Bij Coolcat kochten we nog een drietal setjes die ze ook echt thuis aan kon. Nu was het tijd om schoenen te kopen. Alles wat ze kocht had een hoge tot zeer hoge hak. Het was inmiddels half vier geworden en ik wilde nog lingerie en wat pikante setjes halen met d’r, maar daar moest ik haar wel even voor voorbereiden. Dus eerst maar wat gaan drinken. We zaten bij Blom op de Nieuwendijk. “We gaan zo naar een speciale winkel om wat spannende setjes, lingerie en kousen te kopen”, zei ik tegen Alice en die vond dat goed. Vlakbij Blom zat een sexshop die een uitgebreide lingeriecollectie heeft. Alice keek haar ogen uit. “Ga jij maar het pashokje in, dan geef ik je wel de setjes die je moet passen”, zei ik en Alice ging een van de pashokjes in, trok haar kleren uit en wachtte op wat komen ging. Ik had een vijftiental setjes gepakt waarvan 10 met open kruis en twee waar ook de borsten bloot lagen. Tijdens het passen had Alice wel haar witte Hema slip aangehouden en zonder gene deed ze het gordijn van het pashokjes opzij en toonde de setjes. Alle setjes stonde haar schitterend. Verder kochten we een visnet catsuit en nog enkele leren en lak setjes alsmede kousen en overknee laarzen. We liepen naar de kassa toe en vroeg aan de verkoopster of het goed was dat ze zich even omkleedde. Dat was probleem. Ik gaf Alice een setje lingerie, jurkje, kousen en pumps die ze aan moest doen. Alice liep terug naar het pashokje en trok de kleding aan. Het was een zwart kanten open kruis setje, een zwart leren jurkje met laag decolleté, gladde kousen en zwarte hoge pumps. Toen ze alles aan had kwam ze bij me staan en zei: “Wat mooi en ik voel me zo geil hier in”, en ik antwoorde dat dat ook de bedoeling was. Terwijl ik afrekende stond achter ons een stelletje van een jaar of dertig en de man zei tegen ons dat ze een mooie vrouw was en er erg geil uit zag. Alice straalde helemaal en zei dat dit door haar vriend, ik dus, kwam. De man gaf mij een kaartje en zei tegen mij: “Als jullie eens wat meer willen, neem dan maar contact op”. Ik nam het kaartje aan en zei dat het wel goed kwam.
Zo nu voor de finale gaan we naar de kapper. Ik had een vriend gebeld die kapper was en vroeg of wij nog even bij hem lang konden gaan om het haar en make up te doen van Alice. Met onze handen vol met tassen kwamen we bij hem aan. Alice d’r haar werd goed onder handen genomen en de vrouw van mijn vriend deed haar make up. Alice zag er nu uit als een vamp. Hierna pakte we de tram naar huis.

We kwamen binnen en legde de tassen in de kledingkamer. Ik zei tegen Alice dat ze de slaapkamer in moest gaan en haar jurkje moest uittrekken evenals haar bh. De rest moest ze aanhouden en op bed gaan liggen. Zonder morren deed ze dit. Ik trok mijn kleren uit en dook boven op haar en begon haar hartstortelijk te vrijen. “Ik hou van je”, zei Alice tegen mij. “Ga nooit bij mij weg en ik wil alles wat jij wilt”, vervolgde ze. Ik zakte kussend af naar haar borstjes en likte een voor een haar tepels. Beet er zachtjes in wat een goedkeuren kreuntje gaf van Alice. Langzaam zakte ik kussend en likkend af naar haar heerlijke kutje dat met een klein beetje donshaar was bedekt. Het glinsterde al tussen haar lipjes en zag er super geil uit in het open kruis broekje. Ik likte dat heerlijke kutje en Alice kreunde dat het haar goed beviel. Ze was zo geil dat haar eerste orgasme niet lang op zich liet wachten. Alice schokte als een gek en had even nodig om bij te komen. Ze zei dat dit nog lekkerder was als gisterenavond. Hierop vroeg ik of we verder zouden gaan en ze reageerde met “graag”. Ik pakte een condoom uit de la, deed deze om mijn lul en vroeg of ze klaar was voor haar ontmaagding. Alice knikte, Ik plaatste mijn lul voor haar drijfnatte kutje, legde haar benen in mijn nek en drong langzaam haar kutje in. “Oh, wat lekker”, reageerde Alice, “Ga door, ontmaagd me, neuk me”. Meer aansporing had ik niet nodig en drukte door het maagdenvliesje heen. Alice gaf geen kik, ze kreunde alleen maar en zei steeds hoe lekker het wel niet was, Ik merkte dat ze al weer klaar ging komen en ook voor mij zou heet niet lang duren Alice kwam schokkend klaar en kneep mijn lul er bijna af. Snel trok ik mij terug, schoof naar haar hoofd, trok het condoom eraf en hield mijn lul voor haar mond. Net voordat ze haar mond open deed spoot ik mijn eerste straal in haar gezicht. Bij de tweede straal had ze haar mond al open en bij de derde straal had ze haar lippen om mijn lul gesloten. Hierna kwamen nog een straal of vier en Alice slikte alles door. “Das best wel lekker”, zei ze en likte mijn lul verder schoon.

Het was inmiddels al acht uur in de avond geworden en het was tijd om wat te gaan eten. Ik had gereserveerd bij een restaurantje in de buurt en na een opfrissing liepen we daar naar toe.
Hoe de rest van de avond en nacht verliep, daar een volgende keer over in de rubriek Extreem.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Onze Avonturen - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1112x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5571x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3370x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3709x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4623x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5142x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4473x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4533x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5315x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5182x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5370x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5601x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5849x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net