Opwindend.Net
Datum: 09-11-2017
Stemmen: 42x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 14289x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 2
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 1

De blijdschap over Jacquelines besluit is groot. We hadden er wel rekening mee gehouden dat ze ‘ja’ zou zeggen, maar toch. We omhelzen elkaar en ook ik krijg tranen in mijn ogen als ik de dikke druppels over de wangen van de zusjes zie biggelen. Na een lange intense omhelzing maak ik me los uit hun beider armen, sta op en loop naar de douche. Ik geniet van de harde stralen en het frisse water op mijn hoofd. Ik trek de voorhuid naar achteren en spoel de resten van onze vrijpartij weg. Als ik mijn ogen opsla zie ik hoe Jacq Fietje bij de hand heeft genomen en dat ze mijn kant op komen lopen. Grijswit zaad en geil lopen langs Jacqs benen en ik glimlach. Ik weet hoe geil ze het vindt om de herinneringen aan een lekkere neukbeurt op haar lichaam te voelen. Met ons drieën staan we onder de buitendouche en met zes handen wassen we onze lichamen schoon.

Ik stap als eerste onder de douche vandaan om een paar badlakens te pakken. Twee ervan leg ik over de ligbedden aan de zwembadrand. Met de derde droog ik me af want ik realiseer me net dat ik nog niet kennis heb gemaakt met de nieuwe buren. Toen ik vanochtend naar het vliegveld vertrok kwam ik de verhuiswagen al tegen maar omdat Fietje de sleuteloverdracht en zo zou regelen heb ik er verder niet meer aan gedacht. ‘Ge je weg?’ vraag Fietje als ze vanachteren haar armen om me heen slaat. ‘Even voorstellen aan de nieuwe buren’ mompel ik. Fietje legt een hand op mijn hoofd en slaat haar andere arm om me heen. Ze kust mijn nek ‘ze zijn er nog niet. Ik heb alleen de verhuizers gezien en de hulp. ten minste, ik denk dat het de huishoudster is. Ze kwam in een klein autootje achter de verhuizers aan gereden.’ Ik draai me om en kus Fietjes mond. ‘Bedoel je dat ze er helemaal nog niet zijn?’ Fietje haalt haar schouders op ‘ik denk van niet’ is haar reactie. ‘mm, raar. We hadden toch afgesproken dat zij de sleutel zelf zouden komen ophalen.’ Ik droog me verder af en besluit om toch maar even poolshoogte te gaan nemen. Snel trek ik een sportbroekje en een hemd aan en loop op mijn slippers naar boven. De boven boerderij heeft als enige geen poort dus kan ik zo het erf oplopen. De verhuiswagen is inmiddels weg en de ramen en deuren staan open. Ik klop op de openstaande deur en roep of er iemand is maar krijg geen reactie. Ik loop om het gebouw heen en zie achter in de tuin de gestalte van wat volgens Fietje de huishoudster is.

Ze staat in een soort gevechtspose die ik ook van Jacqueline herken als ze de warm-up voor haar Taekwondo training doet. De vrouw is, zeker voor Aziatische begrippen, lang. Ik schat haar zo’n 1,75 tot 1,80. Ze is slank en afgetraind. Ze draagt een zwarte trainingsbroek en een soort van topje/bh wat meer op een los hemdje lijkt dan dat het echt steun geeft. Maar haar kleine borstjes hebben die steun niet echt nodig. Terwijl haar lichaam in dezelfde houding blijft staan draait ze haar hoofd opzij en kijkt me uitdrukkingsloos aan. Met haar linkerhand maakt ze het ‘stop’ gebaar en ik blijf staan waar ik sta.
Terwijl ze haar oefeningen afwerkt heb ik de gelegenheid haar te observeren. Ik kan er niks aan doen maar ik krijg weer een beetje een stijve. Ze is zo in control over haar lichaam. Ze is gespierd en toch niet pezig. Haar koffiemelkkleurige huid is licht bezweet en daardoor glimmend. Haar kleine tepeltjes prikken door het dunne stofje. Haar postuur straalt kracht uit en je ziet dat ze met haar voeten contact maakt met de aarde. Haar gezicht straalt rust en zelfverzekerdheid uit.

Na een minuut of vijf is ze klaar met haar oefeningen en je ziet haar geest in een andere modus komen. Ze opent haar ogen en komt naar me toe gelopen. Het eerste wat ik denk als ik haar van voren zie is dat ik haar wel naakt zou willen zien. Tijdens het lopen draaien haar voeten iets naar buiten waardoor haar bovenbenen niet langs elkaar schuren. Als ze een spijkerbroek zou dragen zou ze de perfecte cameltoe laten zien.
Ze glimlacht als ik mijn hand uitsteek; ‘Joon-Sun Suarez’ zegt ze terwijl ze voor me buigt. Daarna neemt ze mijn hand in de hare en schudt deze. ‘Siem Suarez’ zeg ik lachend en ook verbaasd. Joon-Sun trekt haar donkere wenkbrauwen op. “Family?’ vraagt ze in het Engels. Ik schud mijn hoofd ‘coincedence’ zeg ik. Ik heb namelijk van mijn vaders kant geen neven of nichten. Als ik haar vraag of ze in het Engels verder wil geeft ze aan dat het haar niet uitmaakt, Engels, Portugees, Frans, Japans of Koreaans. ‘Flamish and Dutch I understand, but I don’t speak it.’ Dat is wel duidelijk en stel voor dat we in Portugees verdergaan. “Waar is je man?’ wil ik weten ‘we hadden jullie namelijk samen verwacht.’ Joon-Sun haalt haar schouders op in een gebaar van ‘wat kun je eraan doen?’. ‘Joao is in Lissabon. Hij komt vrijdag hier naartoe.’ Ik knik begrijpend. “Heb je al kennis gemaakt met Fietje toen je vanochtend de sleutel kwam ophalen? Ze is mijn vriendin.’ Joon-Sun schudt haar hoofd. “De verhuizers hadden de sleutel al aangenomen. Is Fietje de roodharige of de donkere?’ Verbaasd kijk ik haar aan. Een lichte glimlach verschijnt op Joon-Suns gezicht ‘ik zag jullie in de tuin’.

Hoewel ik me niet zo snel schaam voel ik me betrapt en het zweet breekt me uit. ‘Het spijt me’ stamel ik ‘ik heb me niet gerealiseerd dat je vanaf daar in de tuin kunt kijken’ en ik wijs met mijn hand naar de plek waar Joon-Sun haar oefeningen stond te doen. ‘Je hoeft je niet te schamen. Ik vond het niet vervelend.’

Ik schraap mijn keel om wat tijd te winnen. ‘Hoe bevalt het huis? Heb je alle spullen al ontvangen? Heb je ergens hulp bij nodig?’ Joon-Sun kijkt me met haar bruine, bijna zwarte ogen aan; ‘ik red me wel, dank je. Ik had alleen verwacht dat er een zwembad bij het huis zou zijn. ten minste, dat was me verteld.’ Ik schud mijn hoofd. ‘Er is niet gesproken over een zwembad bij dit huis. Misschien dat ik er in de toekomst een bij laat bouwen. Maar daar heb je nu niet zoveel aan, he?’ Even blijft het stil. ‘Je kunt altijd bij ons komen zwemmen als je daar zin in hebt. Deze boerderij en de twee lager gelegen boerderijen waren van mijn familie. Je komt, als je door dat poortje daar gaat, in de boven-tuin en als je dan langs de patio loopt kom je bij het zwembad.’
Joon-Sun lacht “altijd?’ ik knik ‘altijd.’ ‘Dan ga ik nu met je mee, ik kan wel even een verkoeling gebruiken’ Ik sluit even mijn ogen en in gedachten sla ik mezelf voor mijn kop. Fietje en Jacq liggen natuurlijk nog in hun blootje aan het bad en rekenen er niet op dat ik iemand mee zal brengen. Anderzijds bedenk ik me dat het haar niet zal verbazen als de meiden in hun nakie liggen te zonnen. Ze heeft al een glimp opgevangen van wat voor ons normaal is. Vóór ik iets kan zeggen heeft Joon-Sun zich omgedraaid en loopt ze al door het poortje dat ik haar net heb aangewezen. Ik loop snel achter haar aan. Ook tijdens het lopen maken haar voeten stevig contact met de grond. Dat verklaart haar strakke en gespierde kont. Terwijl ik me bedenk dat ik het nog moeilijk ga krijgen met zoveel mooie vrouwen om mij heen loopt Joon-Sun langs de patio naar het zwembad. Voor ik de dames zie hoor ik Joon-Sun al; ‘goedemiddag. Ik ben Joon-Sun; jullie nieuwe buurvrouw. Siem heeft me uitgenodigd om te komen zwemmen.’

Als ik de hoek om kom zie ik nog net hoe ze de hand van Fietje schudt. Ik kijk Jacqueline aan die recht overeind is gaan zitten en ik weet me niet zo goed een houding te geven. Joon-Sun kijkt om haar heen en loopt naar een van de ligstoelen. Ze knopt haar topje los en legt dit op de stoel. Dan volgt haar Adidas trainingsbroek en haar witte onderbroek. Ze loopt naar de douche terwijl zes ogen haar volgen. Met gesloten ogen spoelt ze haar bezwete lijf af wat ons de gelegenheid geeft om haar wat beter te bestuderen. Het koude water geeft haar kippenvel en haar tepeltjes zijn verrassend rood, terwijl ik had verwacht dat ze donker zouden zijn. Het water stroomt over haar krachtige rug naar beneden over haar ronde en gespierde kont om langs haar stevige benen in de afwatering te verdwijnen. Ik kijk opzij naar Fietje. Ze grijnst. Ze weet precies wat er in me omgaat. Jacq’s ogen zijn op Joon-Sun gericht en haar blik vertoont meer dan een beetje interesse. Ik zie dat het haar verwart.

Met haar rug naar ons toegedraaid draait Joon-Sun de kraan dicht en loopt zonder ons een blik waardig te gunnen het water in, duikt naar voren en begint aan haar eerste baantje. Na een baantje of vier staat Fietje op en duikt er ook in. Jacq kijkt me aan, haalt haar schouders op en duikt achter haar stief zusje aan. In gedachten haal ik ook mijn schouders op en loop naar binnen. Terwijl ik het gespetter van de drie vrouwen hoor pers ik wat sinaasappels uit en mix het sap met ijs, bronwater en dragon. Een paar schijven sinaasappel erbij en klaar.

Als ik met het dienblad buiten kom hangen de dames aan de badrand en zijn lekker met elkaar aan de klets geraakt. Ik plaats het dienblad op een van de bijzettafeltjes en loop weer naar binnen. De dames doen net of ze me niet zien. Of zien ze me werkelijk niet? Enigszins geďrriteerd loop ik naar binnen, door de keuken en de hal de trap op naar mijn werkkamer. Ik pak de klapper met daarin de mailwisselingen en het huurcontract en controleer of er ergens sprake is geweest van een zwembad bij de verhuurde boerderij. Natuurlijk staat er niks in het contract en kan ik ook niks in de mailwisseling vinden. Ik wist het eigenlijk ook wel. Blij met mijn eigen gelijk loop ik naar buiten, trek mijn kleren uit en plons, zonder de dames in hun ligstoelen een blik waardig te keuren, in het water. Heerlijk koel en verkwikkend zo’n duik. Ik duik een paar keer naar de bodem en zet me af om daarna weer als een walvis onder water te verdwijnen. Diep in en uit ademend. Na mijn laatste duik ga ik aan de kant hangen zodat ik alle drie de dames kan zien. ‘Zijn jullie al klaar met zwemmen?’ Fietje knikt, terwijl ze aan haar rietje zuigt. Ik kijk Jacq die even naar me zwaait. Als ik mijn hoofd opzij draai en naar Joon-Sun voelt het alsof ik door de bliksem wordt getroffen. Ze steunt nonchalant op haar onderarmen en met haar voeten naar buiten gedraaid biedt ze me een onbeperkt uitzicht op haar kut. Ik snak in gedachten naar adem. Haar doosje is licht bedekt met zacht donzig zwart haar, een tweeweken donsje, schat ik. Haar haargroei benadrukt de lengte van haar spleet en wijst de weg naar het donkere plekje tussen haar billen. Met moeite kan ik mijn blik losrukken van haar kruis en kijk via haar tietjes omhoog en vind haar ogen. Een licht spottende trek ligt op haar mond. Haar ogen kijken me uitdrukkingsloos aan. Aan de stilte om me heen voel ik dat Jacq en Fietje in de gaten hebben wat er zich afspeelt. Hulpeloos kijk ik naar Jacqueline die me glimlachend aankijkt. Ik weet niet hoe ik het moet interpreteren. Glimlacht ze meewarig of glimlacht ze begrijpend? Ik kijk naar Fietje die in kleermakerszit is gaan zitten. Ook Fietje glimlacht en knikt ‘Kom erbij zitten Siem. Ik heb al een glas voor je ingeschonken.’ Ik sluit mijn ogen. Heb ik dat weer. Ik sta met een onwaarschijnlijk harde pik in het zwembad en mijn vriendin vraagt/eist bijna dat ik het water uitkom. En ik weet dat ze het weet. ‘Kom nou, Siem. Waarom kom je er nou niet bij zitten?’ Ze lacht zo lief maar in haar ogen….

Ik zucht. Wat kan het mij ook schelen. Joon-Sun zal niet iets zien wat ze nog niet heeft gezien. Ik loop het water uit achter mijn stijve pik aan. De dames zijn stil. Als ik mijn laatste voet uit het water haal verbreekt Joon-Sun met een vet Aziatisch accent de stilte; ‘hello, mister Stiffy.’

Één tel blijft het doodstil en dan schieten we alle vier in een onbedaarlijke lach. Jacq, die net een slokje sap had genomen proest het letterlijk en figuurlijk uit. Een fijne spray van vers sap spuit tegen mijn buik, pik en benen. Fietje heeft zich voorover laten vallen en begraaft haar gezicht tussen haar knieën en Joon-Suns tietjes buik en tietjes schudden van het lachen. Haar hoofd beweegt van achteren naar voren en haar gezicht is helemaal opgeklaard. Ik kan ook niet anders dan mee lachen en loop naar de douche om het sap van mijn lichaam te spoelen. Het water is koud en verkwikkend. Ook doet het mijn pik slinken. Ik steun met mijn handen tegen de muur en sluit even mijn ogen. Even aan niets denken. Maar al snel krijg ik het toch wel koud en pak een handdoek. Terwijl ik mijn haren droog en de druppels van mijn gezicht wrijf ga ik met mijn rug naar Fietje op het uiteinde van haar ligstoel zitten. Uit mijn ooghoeken zie ik hoe Fietje haar voeten op de grond plaatst. Ze legt haar handen op mijn heupen en trekt me zachtjes naar achteren. Zo zitten we vaak met zijn tweetjes. Tegen haar blote lichaam leunend terwijl ze door mijn haren streelt. Dan nemen we de dag door of zeggen we niks en genieten we van het uitzicht en van elkaar. Fietje neemt de handdoek over en droogt met lange bewegingen mijn rug af. Ik geniet van de warmte van de zon en van haar vertrouwde aanrakingen. Als ik opkijk zie ik dat Joon-Sun bij Jacqueline is gaan zitten. Ze zit met haar beide benen aan dezelfde kant van het bedje, haar voeten stevig op de grond. Ze kijkt naar Fietje en mij. ‘Ik kijk graag’ zegt ze, zomaar uit het niks. ‘Ik heb jullie vanmorgen gezien… het was mooi.’ Ze draait haar hoofd opzij naar Jacqueline ‘mag ik tegen je aan komen zitten?’ vraagt ze. Jacq knikt en spreidt haar benen. Joon-Sun draait op haar billen en schuift naar achteren en laat zich achterover zakken tegen Jacqs borsten. ‘Zacht’ zucht ze en sluit haar ogen. Haar handen liggen op Jacqs knieën. ‘Mijn man is biseksueel. Eigenlijk, meer homoseksueel. In Brussel en Lissabon heeft hij zijn eigen appartement waar hij samen met andere mannen….’ Ze maakt haar zin niet af. Even blijft het stil ‘ik hou ervan om te kijken als hij seks heeft. Soms doe ik mee. Met ons tweetjes of drietjes. Soms heb ik seks met vrouwen. Ik ben niet lesbisch maar ik vind het ook fijn om met vrouwen te seksen.’

Ze zegt niks terwijl ze naar Fietje en mij kijkt. Daarna buigt ze zich achterover en kijkt Jacqueline aan en pakt Jacq haar rechterhand en legt deze over haar borst. Fietje streelt over mijn buik en borst. Haar andere hand streelt mijn bovenbeen. Joon-Sun neemt Jacqs andere hand en legt deze op haar keel. ‘Zachtjes knijpen’ fluistert ze. Ze laat zich een beetje onderuit zakken. Ze kijkt Fietje aan. Fietje kust mijn schouder en verplaatst haar hand van mijn been naar mijn zak. Zacht bijt ze in mijn schouder als ze met mijn ballen begint te spelen. Ik voel haar zachte warme hand om mijn scrotum en kijk naar Joon-Sun die haar knie naar buiten heeft gedraaid. Met beide handen wrijft ze door haar liezen en door haar spleet. Ik kijk naar Jacq die met haar ene hand Joon-Suns borstjes masseert en met de andere haar keel omsluit. Ik volg Joon-Suns blik omlaag naar mijn pik die met kleine schokjes overeind komt. Een goedkeurende glimlach is haar dank aan mij. Met haar wijsvingers trekt ze haar buitenste schaamlippen opzij. Deze zijn donkerbruin. Haar paarsbruine binnenste glimt in het zonnetje. Ze drukt haar kin omlaag ten teken dat Jacq harder moet knijpen. Fietje beweegt haar hand naar boven en pompt aan het onderste deel van mijn pik. Traag en uitdagend. Ze kijkt Joon-Sun aan. Ze daagt haar uit.

Joon-Sun zucht als Jacqueline in haar tepeltjes knijpt. Ze laat haar andere knie ook naar buiten vallen en drukt in een keer twee vingers naar binnen. Ze pompt ze in een keer stevig naar binnen. Ze kreunt en drukt er nog een vinger bij. Fietje bijt weer in mijn schouder en fluistert ‘ik ben zo blij met onze nieuwe buuv’ en likt aan mijn oor. Joon-Sun ramt nu werkelijk haar vingers bij zichzelf naar binnen. Het klotsende geluid van haar geil en de lucht die ze mee naar binnen drukt laten aan duidelijkheid niet te wensen over. Hier ligt zich iemand klaar te vingeren. Ze kreunt en kijkt nog een keer naar mijn erectie in Fietjes hand. Dan plant ze haar voeten op het uiteinde van de bank en drukt haar heupen omhoog. Ze rijdt zichzelf klaar op haar eigen hand. Het tempo gaat omhoog en kleine druppeltjes geil worden uit haar kut geperst, elke keer als haar vingers maximaal naar binnen verdwijnen.

Ik kijk naar Jacq maar zij ziet me niet. Jacq kijkt over Joon-Suns schouder mee en moedigt haar zachtjes aan. Joon-Sun kreunt en draait met haar heupen. Ze bokt en schokt met haar billen en haar ademhaling gaat steeds sneller. Dan drukt ze met de wijsvinger van haar andere hand op haar anus. Een langgerekte kreet ontsnapt aan haar lichaam. Haar benen, buik en borst staan gespannen als een plank en haar hoofd ligt op Jacqs schouder.

Langzaam ontspant haar sportieve lichaam en laat ze haar billen op de bank zakken. Ze legt haar masturbatiehand op die van Jacqueline en samen kneden ze haar borstjes. Als Joon-Sun haar ogen opent lijkt het alsof ze van een andere wereld komt. Alsof ze schrikt bijna. Ze staat op en geeft Jacqueline een kus. Ze graait haar kleren bij elkaar en loopt snel zonder een woord te zeggen weg. Ons alle drie verbijsterd achterlatend.

We kijken elkaar aan en ik zie dat Jacquelines ogen vochtig zijn. Ze schudt haar hoofd om aan te geven dat ze er niks over wil zeggen. Maar heerlijke Fietje kent haar langer dan vandaag “je bent verliefd, he?’ Jacqs ogen schieten vol en ze knikt. Fietje staat op en loopt naar haar zusje. Ze slaat haar armen om haar heen. “je bent niet de enige’ fluistert ze terwijl ze me aankijkt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1233x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1343x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1479x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 2033x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2459x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5604x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3712x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6332x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4058x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net