Opwindend.Net
Datum: 15-11-2017
Stemmen: 18x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 3606x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Afspraken Via Sekssites - 5
Door Janduc - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Afspraken Via Sekssites - 4

Het bleef angstig stil de gehele week, geen reactie van Ester over het weekend niets. Het was al vrijdagmiddag toen ik een Whatsapp van Wilma kreeg. Daarin verzocht zij om bij haar thuis te komen voor een weekend. Kostuum was bij aankomst verplicht en verder casual kleding meenemen. Daarna stuurde zij een adres in Zwolle door met het verzoek om rond 19.00 uur daar te zijn. Verheugd antwoordde ik dat ik er naar uitzag.

Doe avond reed ik tijdig van huis in een nieuw kostuum gestoken dat ik aangeschaft had naar Zwolle waar ik in een buitenwijk aankwam bij een mooi vrijstaand huis. Ik reed de oprit op parkeerde de auto en belde bij de statige deur aan. Het licht in de hal ging aan en vrolijk werd de deur door Wilma opengedaan. Ik kreeg direct een kusje op mijn wang en zag dat Wilma in een verblindend mooie groen glanzende galajurk gestoken was en ik gaf haar daar een compliment voor. Wat zag zij er prachtig in uit en de kleur stond super mooi bij haar rood bruine haar en lichte huid. Kom verder was haar verzoek en ik volgde, in de woonkamer aangekomen waar een open haard vuur brandde nam ik plaats in een ruim zittende leuning stoel en Wilma gaf mij een glas water. Dat drink jij toch altijd vooraf? Ik was nog steeds verblind door die jurk waar geen enkel teken van onderkleding in te zien was, alles was rimpelloos glad. Kom maar riep zij plotseling toen ik nog in trance was en de deur van het vertrek ging open en daar zag ik Isabel verschijnen met een brede glimlach op haar lippen. Ook Isabel was in een galajurk gestoken, een rode en dat bij een hoofd met zwart krullend haar en vuurrode gestifte lippen. Ik was van haar aanwezig overdonderd laat staan van die jurk combinatie. Direct vloog ze mij om de nek en gaf me een innige tongzoen die ik beantwoorde. Wat is de bedoeling van deze avond stamelde ik enigszins, gelach van beide dames en in Engels overgaande we hebben een chique etentje voor ons gereserveerd. We gaan bij de Librije eten bij Jonnie en Therese de Boer. Ik zei ben ik daar wel goed genoeg voor gekleed vergeleken met jullie? Maak je geen zorgen met ons aan je beide armen ben jij goed genoeg gekleed. We dronken koffie en Isabel begon over de relatie die ik met vier dames had, lachend noemde zij zichzelf ook er achteraan. Henk Jan kun jij dat wel allemaal aan of heb jij telkens een week nodig om aan te sterken en beide dames proesten het uit van de lach. Heb jij daar wat van gemerkt vroeg ik aan haar? Nee op Ibiza was jij in een goede vorm, graag wil ik dit weekend meemaken of dat nu ook nog zo is ha ha en weer werd er uitgebreid gelachen. Jullie zullen niets te kort komen als het aan mij ligt riep ik en toen moest ik ook lachen. Wilma en Isabel vertelden dat zij met enige regelmaat een lang weekend overkomt van Ibiza om ook even uit de sleur te komen van dat eiland.

De reservering was voor 09.00 uur gemaakt en we reden daar naar toe. Na dat we de auto hadden afgegeven die door een medewerker van het restaurant naar een parkeerplaats werd gereden liepen we inderdaad gedrieŽn naar binnen. Therese liep direct op Wilma af en gaf haar een welkom kus op haar wang en geleide zelf ons naar een tafel die voor ons gereserveerd was. Even een geanimeerd gesprekje nadat zij zich aan Isabel en mij had voorgesteld en vertrok. We zaten even rustig te kijken toen we een Amuse aangereikt kregen en wij die al pratende opaten. Ik zat Isabel eens te bekijken en moest erkennen dat ook zij er heel mooi uitzag en geen enkel probleem had om zich in deze sfeer te wentelen. Het eten was voortreffelijk en als ik even in het rond keek zag ik menig man jaloers naar mij kijken met enige bewondering. Half twaalf was het al en bijna alle gasten waren weg toen Jonny ook nog even naar de tafel kwam. Na de plichtmatigheden en de koffie gaf Wilma haar autosleutel af die voor ons werd opgehaald. Een beetje stil waren we tijdens de terug rit en parkeerden de auto in de garage. Wilma ontsloot de voordeur en we liepen achter haar aan. Schoenen werden uitgegooid en de dames liepen naar de keuken eenmaal daar ging het licht gedimd worden en uitdagend gingen Wilma en Isabel dansen om muziek die uit de speakers klok. Geanimeerd bleef ik even daarnaar kijken en liep toen op hen beiden af. En pakte ze tezamen beet en danste mee.

Het nummer was afgelopen en Wilma zette een muziekje op waarop beide dames aan elkaar kleefden en ze de sluiting van de jurk op ieders rug losmaakten, toen stapten ze heel sensueel met een geile blik in hun ogen op mij af en lieten hun galajurk op de grond vallen en mijn ogen voelen daar ook op. Zowel Wilma als Isabel hadden niets eronder aan en ze liepen mijn richting op waarbij Isabel naar mijn broekriem greep en de tong van Wilma die van mij raakte. Binnen no time had Isabel mijn pik in haar mond en Wilma stroopte mijn broek van mij af, trok de knopen ruw los en trok mijn overhemd over mijn oren uit. Zo nu ben je van ons bracht Wilma met een zwoele stem uit en we tongden heerlijk. Ondertussen was Isabel mij aan het pijpen en de zaadstroom kwam al snel op gang, oh ik spoot het achter in haar keel en zij slikte het snel door, Wilma zakte nu door haar knieŽn en kwam achterwaarts op mijn pik zitten die niet slap geworden was en ging als een cow girl er op rijden, Isabel stond naast mij en ik vingerde haar kutje met twee vingers en zo te horen beviel dat wel. Wilma haar orgasme kwam heftig en schokkend en een brede glimlach van tevredenheid was op haar gezicht af te lezen. Kom we gaan naar de slaapkamer toe.

Daar aangekomen liepen we naar een groot bed toe en ik werd door Isabel daarop gegooid, Ze liet haar Kutlipjes over mijn pik zakken en gehurkt begon ze mij te bereiden, Wilma kwam boven mij staan en duwde haar kutje op mijn mond waar ik gretig mijn tong in stak. Al schurend bewoog Wilma dat heen en weer daarbij zachte kreuntjes laten horen, Isabel was woest en wild mij aan het bereiden en heel snel kwam de zaadgolf weer opzetten. Isabel voelde dat ook en plotseling stopte ze en verplaatste mijn pik van kut naar kont, beetje spuug op haar sterretje en daar gleed hij in dat strakke kontje. Even rustig aan en toen weer snelle bewegingen pompend in haar kont. Ik had het clitje van Wilma goede bewerkt met mijn vingers en mijn tong gleed goed tussen haar lipjes in en al grommend kwam Wilma squirtend klaar en haar kutvocht slurpte ik op. Weldra kwamen Isabel en ik tegelijk klaar en ik spoot mijn zaad in haar darm. Enigszins uitgevloerd lagen we gedrieŽn op het bed waar we elkaars mond opzochten, Wilma en Isabel waren heerlijk aan het zoenen en ik vond dat een geil gezicht, twee mooie rijpe vrouwen, innig zoenend en liefkozend met elkaar. Toen zij ik het is nu al laat en ik heb de gehele dag gewerkt ik vind dat we moeten gaan slapen. Goed idee zei Isabel en stapte resoluut uit het bed en liep naar de douche toe. Wilma kwam nog even bij mij liggen, natte kruis over mijn been en keek met een geile blik naar mij en zei dat is goed maar ik wil je pik nog een keer in mijn kont hebben, blijf liggen ik zorg dat hij weer paraat gaat staan. Al pijpend begon mijn pik weer vol bloed te lopen en Wilma kwam met haar kut boven mijn gezicht zitten en zei rimmen. Ik likte haar kontgaatje waar haar kutsap nog op zat en ik duwde een vinger in haar kont. Ik had niet gemerkt dat Isabel van dit aanzicht ook weer actief meedeed en Wilma haar tieten aan het kneden was. Wilma stapte van mijn gezicht en ging met haar sterretje op mijn pik zitten, zachtjes liet zij hem erin zakken, Isabel nam haar plaats in en ik likte haar grote clitje, haar kut en kont. Stop je tong in mijn kont vroeg ze en ik deed dat, ging gemakkelijk want haar sterretje stond nog wijs open en ik stopte daar ook en vinger bij die ik pompend heen en weer schoof. Wilma had het te pakken en ragde haar kont gaatje over mijn pik en daarbij raakte ze helemaal in trance en sloot haar ogen. Een kreet uit haar mond was het sein dat ze weer spuitend klaar kwam, Isabel was ook zo ver want haar vingers vingerde hard haar grote clit en kwam stil te zitten op mijn gezicht dat nat werd van haar kutvocht.

We gingen allen douchen na tevreden gesteld te zijn, Wilma vertelde dat zij zo naar deze dag had toegeleefd omdat ze vorige keer tijdens ons samenzijn op Ibiza dit had afgesproken met Isabel, en eindelijk was het zover. Er was wel enige strubbeling geweest met de andere dames onderling omdat Wilma te vroeg mij opeiste, ze waren er wel mee akkoord gegaan onder voorwaarden die ik toen nog niet kende. We gingen met zín drieŽn in dat grote bed slapen en vielen als een blok in slaap.

Zaterdagochtend het was voor mijn gevoel al laat werd ik wakker en lag alleen in dat grote bed, stapte eruit en trok een kamerjas aan dat voor mij klaarlag. Mijn pik voelde schrijnend aan en zag een beetje rood. Ik vond de keuken na enig zoeken en lachend trof ik beide dames aan. Goedemorgen dames en kreeg een kus van beide dames en een kop koffie in mijn hand gedrukt door Isabel. We hebben het nog over gisteravond gehad, super met elkaar genoten. Wilma ik moet jou nog danken voor dat etentje dat zo heerlijk was, geen dank lieverd jij moet ook bedankt worden door ons want het was heerlijk met jou. Isabel kom jij hier vaak vroeg ik en zei antwoorde zoín drie of vier keer per jaar en schoof tegelijk een bord met ontbijt voor me.

Na het ontbijt het was intussen al 11.00 uur stapten we onder de douche en Isabel wilde mij weer gaan pijpen, Wilma zei stop we wachten op vanmiddag, wat is er vanmiddag vroeg ik en met een lach zei ze dat het een verrassing was. Nu casual aankleden en lekker koffie drinken of wat anders passend.

We zaten in de woonkamer en ik constateerde dat deze zeer smaakvol was ingericht, Henk Jan we gaan vanmiddag ergens naar toe waar we allen fijn verwend gaan worden je zult het zien. Rond 13.00 uur stond Wilma op en zei we gaan op pad en liep voor ons uit naar de hal waar onze jassen lagen. Weet jij waar we heen gaan vroeg ik Isabel maar zij wist het ook niet. Op de snelweg zag ik dat we richting Amersfoort reden en er stond een vrolijk muziekje op. Ik zag dat zowel Wilma als Isabel zich zwaar hadden opgemaakt maar dat was een detail want verder merkte ik niets aan hen. We reden een landgoed op wat mij bekend voor kwam, we stapten uit en Wilma deed mij een blinddoek voor en zei dat ik die om moest houden tot zei daar verandering in wilde. Tussen de beide dames in genomen liepen we naar binnen, we werden welkom geheten door een stem die mij bekend voorkwam. Wilma en Isabel fluisterden iets wat ik niet kon verstaan. Wederom werd ik tussen beide dames ingenomen en al kwebbelend kwamen we in een ruimte waar ik uit werd gekleed. Ik voelde dat de beide dames zich ook hadden uitgekleed toen we verder liepen.

Ik moest op een tafel op mijn buik gaan liggen wat ik deed en wachtte af, het was ijzig stil en had het gevoel dat ik alleen gelaten was en probeerde wat aan mijn blinddoek te veranderen zodat ik wat kon zien. Laat dat en kom niet met je handen aan die blinddoek, enigszins geschokt legde ik mijn armen weer langs mijn lichaam. Ik hoorde een deur open gaan en voelde dat er personen de ruimte in kwamen lopen. Er werd niet gesproken tot ik de stem van Wilma hoorde zeggen Henk Jan je zult een sensuele en geile behandeling krijgen, body to body en nog meer, laat het over je heen komen maar er zullen ook dingen van jou verlangt worden. Ik stop met praten en zeg alleen dingen die jij moet doen. Okť je maakt het wel spannend zei ik en hoorde meerdere personen gniffelen.

Wilma zei Henk Jan er zal warme olie over jou heen gegoten worden, dat gebeurde en ik voelde handen over mijn lijf gaan die heerlijk mijn spieren aan het los waren maken. Af en toe kwam een hand tegen mijn balzak aan wel of niet bedoeld. De opwinding had wel effect op mij en gaf mij een goed gevoel maar mijn sensoren werkten op vol vermogen. Na enge tijd voelde ik dat die persoon op de tafel plaats nam en direct voelde ik borsten over mijn rug bewegen, zware borsten voelde ik. Er werd met regelmaat olie op mijn lichaam gegoten en ik voelde die borsten overal ook tegen mijn zak aankomen. Wilma draai je nu maar om, je hoeft niet bang te zijn dat je eraf valt.

Nadat ik mij omgedraaid had voelde ik meer borsten en handen dan van een persoon konden zijn. Mijn pik was gaan groeien en die ontkwam ook niet aan de olie en de Russische behandeling, heerlijk tussen tieten door en ik voelde dat er steeds een tong aan mijn eikel zat te likken. Plots uit het niets werd er een kut in mijn gezicht geduwd en Wilma riep likken, ik voelde ook dat er een kutje over mijn pik geschoven worden. Met rustige bewegingen likte ik en voelde de kutlippen over mijn pik schuiven. Het was heel spannend ik likte en proefde een smaak die niet bij mij bekend was, dat kutje voelde heerlijk en beheerst heen en weer gaan. Dat ging zo even door toen ik een hijgend geluid hoorde van de persoon die ik aan het likken was en die op mijn gezicht klaar kwam. Ik voelde dat de persoon die mij aan het neuken was steeds sneller aan het rijden was en kreunend klaarkwam. Ik was nog niet zover, denk dat de spanning er de oorzaak van was. Ik voelde dat er veranderingen op de tafel plaatsvonden, er bewoog ineens heel veel. Er werd een mond op die van mij gedrukt en de tong vond die van mij, de tong ging als een heerlijkheid rond in mijn mond. Zo plots als het begon zo stopte het ook, weer voelde ik warmte boven mijn gezicht en weer werd mijn pik beetgenomen en ik voelde nu dat hij voor een sterretje zat en zachtjes voorbij de kringspier geduwd werd. Nu was er ook een sterretje boven mijn mond en ik likte dat ook en probeerde mijn tong in dat kontje te duwen. Ik kreeg het steeds benauwder want die persoon neukte mij zo hard in haar kont dat ook ik mijn zaad in haar darm spoot. Ik vingerde haar clit die op mijn gezicht zat dat was een groot clitje en dacht dat ik Isabel op mijn gezicht had. Ook zij kwam klaar en dat was spuitend zodat mij gezicht helemaal nat was.

Plotseling riep er iemand kijk zijn pik is helemaal schraal wat hebben jullie gisteren met hem gedaan! We gaan hem nog even oliŽn we zijn nog niet klaar. Ik voelde weer warme olie over me heen gegoten en gladde handen behandelden mijn pik, moet zeggen ik voelde er niets aan! Wilma riep Henk Jan nog een ronde en dan mag de blinddoek eraf. Weer een kut op mijn gezicht en de persoon die op mijn pik moest plaatsnemen nam hem eerst in de mond om hem weer op volle oorlogssterkte te krijgen, daar zakte weer een kutje over heen. Dat kutvocht dat nu op mijn gezicht vloeide proefde onbekend en kon dat niet thuis brengen het was geen Wilma of Isabel. Ik had het gevoel dat de personen die op mij zaten ook aan elkaar zaten. Wilma zei plots ik haal die blinddoek eraf wat ook gebeurde. Ik knipperde en zag een heerlijk getint kontje met een kutje dat donker van kleur was tegen mijn mond en die kwam spontaan klaar en kutvocht vloeide weer op mijn gezicht en toen zij even opwipte zag ik ook een donkere dame over mijn pik geschoven zitten. Haar ogen waren dicht en ik voelde haar kutspieren zich spannen en toen kreeg deze dame ook een orgasme. Beiden stapten van de tafel en zag ik dat Ester, Joke, Monique, Wilma en Isabel ook aanwezig waren en deze mooie donkere dames. Ineens herkende ik er een van de receptie van haar stem was mij al bekend voor gekomen. Een camera werd stil gezet, lichtinval parapluís en lampen werden uitgedaan door Ester, ik was verbaast en kon even geen woord uitbrengen. Ester nam het woord en zei dit toneelstukje was als tegen prestatie omdat Wilma jou opeiste voor haar beurt. Het zal een geile film worden waarop wij allen van jou en elkaar hebben genoten, de donkere dames hebben zich vrijwillig aangeboden waar wij in mee zijn gestemd. Henk Jan jouw pik ziet er wel beschadigd uit, een beetje schrijnend lijkt wel wat hebben Wilma en Isabel daarmee uitgespookt?! O Ja Henk Jan deze film valt onder het contact wat wij hebben getekend zodat er geen verspreiding kan gaan plaatsvinden. Ik ga hem thuis monteren en morgenmiddag gaan we hem allen zien bij Wilma thuis.

Henk Jan verzorg goed die pik want we hebben hem allemaal nodig zei Monique. Ik was zo stijf als een plank toen ik de tafel afstapte. Isabel zei je krijgt nog een massage om de spieren weer soepel te maken. We liepen naar de douche ruimte waar we met zín allen in stonden er was verder niemand. We hebben hem de hele middag afgehuurd want anders konden we dit niet organiseren. De dames hadden veel lol met elkaar en de receptioniste kwam mij ophalen voor een normale massage benadrukte Wilma. Inderdaad Rianne heette zij en was aangekleed en handelde heel professioneel en ik voelde mij weer aardig fris en zij bracht me naar de sauna waar alle dames waren. We hebben tot laat in de sauna gezeten en er hebben geen seksuele handelingen meer laats gevonden. Na dat we afscheid van elkaar hadden genomen reden we terug naar Zwolle, moet zeggen dat ik redelijk afgepeigerd was en in slaap viel.

Ik werd met een kus van Wilma wakker gemaakt, we waren weer bij haar thuis.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1193x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1297x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1430x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1972x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2398x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5499x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3711x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6331x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5350x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net