Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 36x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 8067x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Sultan - 3
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 2

Dikke tranen biggelen over Jacquelines wangen. Ik voel me onbeholpen omdat ik niet zo goed weet waar ze vandaan komen en wat ik eraan kan doen. Ik streel haar schouder en rug terwijl Fietje haar stevig omhelst. Opeens lijkt er iets te breken en volgen er harde snikken en diepe ademhalingsteugen. Jacqs schouders schokken en er lijkt zich een onmetelijk verdriet te openbaren. Ze lijkt haar hoofd op te willen richten en iets te zeggen maar het is alsof ze er de kracht niet voor heeft. Ik ga op het ligbed zitten en neem haar bij de schouders zodat ze tegen me aan komt liggen. Ze laat het allemaal gebeuren. Haar hete, schokkende adem blaast in mijn nek. Haar tranen stromen via haar wangen, mijn schouder over mijn rug. Ik streel haar rug en houd haar vast. Op dit moment voel ik dat er niet meer gedaan kan worden. Fietje is naar binnen gelopen en komt terug met een doekje dat ze natmaakt onder de douche. Ze veegt er Jacqs voorhoofd mee af. Na een paar minuten wordt Jacqs ademhaling wat rustiger en nemen haar snikken af. Haar hoofd blijft in mijn nek begraven. Ze slaat haar armen om mijn hals en zucht een paar keren heel diep.

‘Sorry’ zucht ze ‘het werd me allemaal even teveel. Ik ben even emotioneel een wrak.’ Een paar tellen is het stil. ‘ik heb jullie zo ontzettend erg gemist en dat ik nu bij jullie kan blijven, dat maakt me zo gelukkig.’ Weer barst ze in tranen uit. Haar emotie slaat op Fietje en mij over en alle drie zitten we ons verdriet van het elkaar zo missen weg te huilen.

Als ik mijn ogen weer open en de tranen weg veeg zie ik Joon-Sun boven bij het hek staan. Ze heeft haar trainingsbroek en topje weer aangetrokken. Ook bij haar lopen dikke tranen over de wangen. Fietje volgt mijn blik en draait zich om. Ze glimlacht door haar tranen heen en wenkt dat ze bij ons moet komen. Aarzelend opent Joon-Sun het hekje en komt naar beneden gelopen. Onderweg veegt ze met beide handen de tranen van haar wangen maar het lukt haar niet om ze tegen te houden. Jacqueline voelt ook dat onze aandacht verschoven is en draait zich om. Als ze Joon-Sun ziet staat ze op en loopt naar haar toe. Ze wil haar omhelzen maar Joon-Sun doet een stap naar achteren en maakt een diepe buiging. ‘Het spijt me zo dat ik mij aan jullie heb opgedrongen. Ik had het recht niet om…’ ze blijft even stil en haal diep adem ‘ik heb het recht niet om deel te nemen aan jullie intimiteit. Het spijt me dat ik naar jullie gekeken heb toen jullie elkaar liefhadden…. Het spijt me allemaal zo.’

Na deze woorden blijft ze voorovergebogen staan. Jacqueline en Fietje zijn blijven staan waar ze stonden en kijken elkaar aan. Fietje neemt de eerste stap en raakt voorzichtig Joon-Suns schouders aan. ‘Je hoeft je niet te verontschuldigen, Joon-Sun. Wij vinden het niet erg dat je ons gezien hebt; we zijn er eerder trots op dat je graag naar ons gekeken hebt. We zijn je dankbaar dat je ons laat delen in jouw intimiteit en seksualiteit en zijn zó blij dat we zo’n leuke en sexy buurvrouw hebben.’ Fietje kijkt ons over haar schouder aan en vervolgt; ‘Wij zijn alle drie verliefd op je geworden. Als je wilt, mag je ook verliefd op ons worden.’ Ze kust Joon-Sun op haar kruin. Joon-Sun heft haar hoofd op en recht haar rug. Ze wrijft haar tranen met de rug van haar hand van haar wangen. Ze snottert en ze lacht verbaasd; ‘ik wist wel dat dit plek zou zijn waar ik altijd wil blijven. Maar dat op deze plek zoveel liefde in de mensen zou zitten; daar had ik niet aan kunnen denken.’ Ze maakt een buiging naar Fietje, dan naar Jacqueline en ten slotte buigt ze voor mij. ‘Dank u mister Stiffy dat u mij hebt uitgenodigd’ mompelt ze om daarna in schaterlachen uit te barsten. Verbaasd kijk ik haar aan en vraag met mijn ogen aan Fietje wat er gebeurt. Ook Fietjes schouders schokken van het lachen en ze wijst naar mijn pik. Tot mijn verbazing richt deze in al zijn stijfheid weer op Joon-Sun. Van de weeromstuit lach ik mee. Fietje omhelst me en drukt haar blote lijf tegen me aan. ‘Goed gedaan, mr. Stiffy’ fluistert ze in mijn oor om daarna in mijn nek te zoenen. Uit mijn ooghoeken zie ik hoe Jacqueline Joon-Sun omhelst en hoe Joon-Sun haar ook met twee armen omsluit.

Mijn pik drukt warm tegen Fietjes buik. Ik leg mijn handen op haar billen en druk haar tegen me aan. Haar tongetje flitst naar buiten en als ik haar lippen kus. Geile kriebels trekken door mijn lichaam als ik haar speeksel naar binnen zuig en Fietje mijn zak in haar hand neemt. Ik kreun in Fietjes mond. Het liefst zou ik haar hier ter plekke nemen. Mijn stijve in haar goddelijk pruim steken en genieten van haar geluidjes en gezichtsuitdrukkingen terwijl ik haar traag en diep neuk. Maar Fietje heeft andere plannen. Ze fluistert in mijn oor; ‘Je zou toch gaan zwemmen vanmiddag? Ik heb Julia beloofd dat je zou komen.’ Ze kijkt me met haar grote groene ogen aan; ‘ze heeft behoefte aan een schouder en aan warmte. Ik vind dat jij haar die moet geven.’ Een trieste glimlach verschijnt op haar gezicht ‘ze is nogal eenzaam, weet je.’

Julia is een van de toezichthouders in de piscina municipal, het plaatselijke zwembad. Het zwembadje dat we hier hebben is te klein om de conditie op peil te houden. Dus zo’n twee, drie keer per week zwem ik daar, meestal met Fietje erbij, een kilometertje of twee. Met Julia hebben we leuk contact. Ze spreekt een beetje Nederlands van de tijd dat ze in Nederland heeft gestudeerd. Zij en Fietje hebben elkaar gevonden; ze helpt Fietje met het Portugees en ze gaan ook wel samen op pad. Ik kijk naar Joon-Sun en Jacqueline die zacht met elkaar in gesprek zijn. Alsof het altijd zo geweest is, helpt Joon-Sun Jacq met aankleden. Ze houdt haar broekje zo dat Jacq er makkelijk in kan stappen en reikt haar truitje aan. Jacq kijkt opzij. ‘Fietje, we gaan Joon-Sun helpen met alles uitpakken’ ze kijkt mij aan ‘Siem, jij moet aan je conditie werken heb ik begrepen.’ En daarmee is elke mogelijke discussie uitgesloten.

Het stoort me dat ik voor mijn gevoel zomaar buiten wordt gesloten of dat er plannetjes achter mijn rug om worden gesmeed. Geïrriteerd heb ik mijn zwemspullen achter in de auto gegooid en terwijl de drie meiden naar boven naar Joon-Suns huis lopen scheur ik de berg af. In mijn spiegel zie ik Fietjes bezorgde blik. Dit brengt mij bij mijn positieven en ik besef hoe kinderachtig mijn irritatie is. Fietje zou nooit iets doen wat in mijn nadeel zou zijn. Ik haal mijn voet van het gas en zal haar als ik terug ben mijn excuses aanbieden.

Als ik na een klein kwartiertje naar de ingang van het zwembad loop komt Julia mij tegemoet. ‘Bom Dia, Siem’ zegt ze. Ze kijkt me verwachtingsvol aan. ‘Bom Dia, Julia’ zeg ik en ik buig voorover en kus haar wang om aan te geven dat ik Fietjes boodschap heb begrepen. Julia’s ogen worden vochtig en ze bukt snel om zogenaamd iets in haar tas te zoeken. ‘Ga je met me mee naar het stuwmeer?’ vraagt ze ‘daar is het wat rustiger…’

Ik stap in haar Landcruiser en in stilte rijden we over de smalle en bochtige weg. Na een kleine vijf kilometer slaat Julia een bospad in. Dit is niet de normale weg naar het strand. Ik kijk opzij maar Julia’s ogen zijn op de weg gefixeerd. Een paar minuten later komen we op een open plek waar zo’n tien auto’s passen maar het is er leeg. Julia stapt uit en zonder om te kijken loopt ze voor me uit. Ik volg haar het pad omlaag en al snel komen we op een klein rotsachtig strandje. Julia laat haar tas vallen en draait zich naar mij om; ’Welkom op het officieuze praia nudista’ zegt ze terwijl ze haar armen spreidt. Ze bukt zich om haar handdoek uit de tas te halen en op het zand uit te spreiden. Met haar rug naar me toegekeerd trekt ze haar shirtje en bh in één keer over haar hoofd. Dan trekt ze haar korte spijkerbroekje en onderbroekje in een keer omlaag. Als ze eruit stapt en bukt om haar kleren in de tas te stoppen, zie ik haar volle ronde kont en tussen haar benen een glimp van haar volle en vlezige kutlippen. Ik weet niet wat er vandaag aan de hand is. Het lijkt wel of er geilheid in de lucht zit en dat het mooie naakte vrouwen regent. Eerst Joon-Sun en nu Julia. Zonder om te kijken loopt Julia het water in en duikt naar voren. Ik wist wel dat ze een lekkere kont had maar nu ik deze in volle glorie zie…. Ik krijg er een droge strot van. Met lange slagen zwemt ze van de kant vandaan. Ik zucht en weet niet goed wat er van me verwacht wordt. Moet ik met haar mee zwemmen of verwacht ze dat ik op haar wacht? Ik trek mijn kleren uit. Leg mijn handdoek naast die van Julia en loop het water in. Het is koud. Kouder dan ik verwacht had en begin te zwemmen.

Na een paar honderd meter merk ik dat ik er met mijn hoofd niet bij ben en ik niet in een ritme kom en vind het niet fijn om zo in het koude water te zwemmen. Ik zwem terug naar de oever en ga op mijn handdoek liggen. Julia is wat verder weg gezwommen. Als ik over het water kijk zie ik dat ze op de weg terug is. Ik leun achterover en sluit mijn ogen. De zon is heerlijk warm en het is hier zalig stil.

Julia komt naast me liggen. Het voelt vreemd om zo naakt naast een vreemde bekende te liggen. Vreemd in de zin dat ik haar niet zo goed ken dat ik het logisch vind om naakt naast haar te liggen of dat zij naakt naast mij ligt. ‘Mag ik tegen je aan liggen?’ vraagt ze even later. Ik zeg niks maar strek mijn arm. Julia rolt op haar zij en legt haar hoofd op mijn schouder. Haar borsten drukken koud tegen mijn borst.

We zeggen niks. Ik voel het ritme van Julia’s ademhaling door druk van haar borsten tegen mijn borstkas. Haar rechterarm heeft ze op mijn buik gelegd; net onder mijn navel. Ze beweegt met haar heup zodat haar venusheuvel tegen mijn heup drukt. Nog steeds zeggen we niks. Op een rare manier voelt het vertrouwd. Julia’s hand streelt zacht omlaag over mijn onderbuik. Liefkozend en verkennend. Ik buig mijn arm om haar te laten voelen dat ik het goed vind dat ze tegen me aan ligt. Ze kust mijn oksel en ik voel dat ze naar me kijkt, dat ze oogcontact zoekt. Alsof ze om goedkeuring vraagt. Ik kijk haar niet aan maar leg mijn linkerhand op de hare en duw deze zacht omlaag tot aan de aanzet van mijn pik. Julia begraaft haar gezicht in mijn oksel en neemt mijn pik in haar hand. Ze zucht. Haar hand is warm en zacht. Haar vingertoppen verkennen het oppervlak van mijn lul en drukken zacht op de zich vullende aders. Haar vingertoppen bewegen omlaag tot ze met haar middelvinger het topje van mijn eikel bereikt. Ze drukt zacht op de opening en omsluit met duim en wijsvinger het topje om daarna de voorhuid naar achteren te trekken. Ik kijk haar aan en ze glimlacht. Met haar volle hand glijdt ze van de onderkant van mijn zich oprichtende pik naar mijn zak. Ze verkent het oppervlak van de gerimpelde huid en trekt er zacht aan. Weer kust ze mijn oksel en omsluit mijn pik met haar warme hand. Ze zucht als ze voelt hoe hard ik in haar hand word. Ze pompt met hele kleine beweginkjes aan de steeds harder worden paal. Haar mond staat een beetje open en ze kijkt naar mijn gezicht alsof ze mijn reacties wil meten. Ik kijk in haar ogen. Haar pupillen zijn groot van verlangen. Ik knik dat ze haar gang moet gaan.

Zonder mijn stijve los te laten draait Julia haar lichaam op het mijne. Ze richt haar bovenlichaam iets omhoog en gaat op haar knieën zitten. Ze wrijft mijn eikel door haar spleet die heerlijk warm aanvoelt. Ze heeft haar ogen gesloten en is helemaal gefocust op het gevoel en op de bewegingen die ze wil maken. Haar warmte kust het topje van mijn pik en haar klitje prikt tegen het plasgaatje. Daarna leidt ze hem weer terug naar haar gaatje en ik voel dat het daar al een beetje nat aan het worden is. Julia zucht als ze haarzelf met mijn pik masturbeert. Ze schuift met haar heupen naar voren en naar achteren zodat er wrijving op haar clitoris ontstaat. Dan leunt ze nog verder naar voren en legt haar hoofd op mijn borstkas. Ze leidt de eikel voor haar gaatje en perst hem bij haar naar binnen. Ze kreunt en drukt haar bekken iets naar achteren zodat de dikke knop zeker in haar zit. Ik sluit mijn ogen en geniet van het gevoel die haar warmte geeft. Ik span mijn dijbeenspieren om mijn pik iets verder naar binnen te drukken. Julia zucht en jammert zachtjes dat het ze zo lekker vindt. Langzaam maar zeker verdwijn ik helemaal in haar vochtige geslacht. Ze is heet en ze is nauw. Voorzichtigheid is geboden en ik laat het initiatief bij Julia.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 47Door: Keith
Gelezen: 2609x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 3271x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5631x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4749x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3464x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3946x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4373x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5378x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5158x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5552x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5078x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5192x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6762x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 5018x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 5033x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net