Opwindend.Net
Datum: 11-12-2017
Stemmen: 30x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 5956x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Sultan - 4
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 3

Met gesloten ogen visualiseer ik hoe mijn pik iedere keer een klein stukje uit haar kutje piept en er weer in schuift. Een warme windvlaag trekt over ons heen en doet me beseffen hoe geil het is om hier te liggen en geneukt te worden door iemand die intiem lijkt te zijn met mijn geliefde. Zó intiem dat Fietje van mij verwachtte dat ik haar zou gaan neuken. En natuurlijk had Fietje weer eens gelijk.

Julia zucht terwijl ze op mijn pik rijdt. Haar hoofd rust op mijn schouder en haar stokkende adem streelt over mijn arm. Het is alsof ze bang is mij aan te kijken; alsof ze niet weet hoe ze met de intimiteit moet omgaan. Ik leg mijn handen op haar billen. Voorzichtig en vooral niet dwingend. Strelend, eerder. Voelend hoe haar spieren werken. Alsof ze door de bliksem wordt geraakt stopt ze met haar heupbewegingen en blijft ze stokstijf stil liggen. Alsof het besef tot haar doordringt dat er nog een andere persoon betrokken is, dat ze niet alleen neukt. Ze strekt haar benen zodat ze met haar lichaam het grootste deel van het mijne bedekt. Aarzelend strekt ze haar armen over de mijne die ik weer naast mij neer heb gelegd.

Mijn pik zit nog steeds in haar; we zijn nog steeds verbonden. Hoewel er duidelijk iets veranderd is, de geilheid is weg, voelt het nog steeds intiem. Zonder haar hoofd op te richten en me aan te kijken begint ze te praten; ‘ik weet niet meer hoe het moet. Neuken, intiem zijn. Ben ik gek aan het worden? Ik heb er met Fietje vaker over gehad; over neuken met jou. Hoe fijn Fietje dat vindt en dat ze mij dat ook gunt.’ Ze klinkt zakelijk en beheerst ‘ben ik gek dat nu het zover is en ik niet meer weet wat ik moet doen? Of dat ik niet weet wat ik wil?’

Ik leg mijn rechterhand op haar bil en span mijn beenspieren aan zodat mijn pik een beetje in haar beweegt. ‘je bent niet gek’ verzeker ik haar ‘het is niet raar dat je aan elkaar moet wennen.’ Dan weet ik even niet meer wat ik moet zeggen maar ik merk dat Julia nog steeds vochtig is en haar kutje knelt om mijn pik. Met kleine heupbewegingen neuk ik verder. Julia kust mijn schouder. Ze zucht; ‘ja, neuk me. Neuk je pik in me.’ Ze draait haar hoofd naar voren zodat haar voorhoofd op mijn borstkas steunt. Haar handen plaatst ze op mijn schouders en haar knieën aan weerszijden van mijn heupen. Ik merk dat ze natter wordt en haar kutje minder knelt. Ze zucht als ze na een tegengestelde beweging, waardoor mijn pik er bijna uitfloept, zich in een keer er volledig op laat zakken. Ze klemt zich met haar dijen vast op mijn heupen en er trekt een siddering door haar lichaam waardoor ze kippenvel krijgt; haar tepels verstrakken zichtbaar. Ze recht haar bovenlichaam maar haar hoofd blijft omlaag gericht. Haar mond vormt een geluidloze ‘O’ terwijl ze het gevoel van haar gevulde kut in zich neemt. Weer leg ik mijn handen op haar billen. Ze voelen aan alsof ze voor mijn handen gemaakt zijn. Zachte huid, stevig, bol en sportief. Ik sluit mijn ogen visualiseer hoe het eruit moet zien. Mijn ballen die contact maken met haar spleetje. Haar spleetje dat overgaat in haar bilspleet en mijn handen die op de krachtige rondingen liggen. Ik druk mijn heupen omhoog en Julia reageert door tegen te drukken. We raken in cadans. Een cadans van tegengestelde bewegingen. Julia zucht, bijna geluidloos, en haar ogen zijn gesloten en haar voorhoofd fronst in concentratie. Met mijn handen ondersteun ik het ritme door haar aan haar billen omhoog te tillen of juist omlaag te drukken. Even kijkt Julia me aan en een kleine glimlach verschijnt op haar mond. ‘Não pare’ zucht ze ‘niet stoppen.’

Haar heupbewegingen worden heftiger, groter, krachtiger en sneller. Ze bepaalt haar eigen tempo en ik neem haar volle borsten in mijn handen. Weer flitsen haar ogen even open om mij de goedkeuring te geven om ze stevig vast te grijpen. Weer trekt er een siddering door haar lichaam. ‘oh god’ fluistert ze. Aan het samentrekken van haar vaginale spieren te merken en de korte bokkende heupbewegingen is het duidelijk dat Julia haar hoogtepunt bereikt. Ze klauwt met haar vingers in mijn schouders om nog meer steun te zoeken terwijl ze met haar klitje over mijn onderbuik en de aanzet van mijn pik rijdt. Haar hoofd en decolleté verkleuren van rood naar paars terwijl ze haar adem inhoudt. De aders van haar nek liggen gezwollen over haar aangespannen spieren. Het ritme van haar bewegingen raakt verstoord en wordt ongecontroleerd. Haar kut knelt super strak om mijn gespannen pik. Met een langgerekt ‘aaahhh’ laat Julia zich door haar orgasme overmeesteren. Met kleine heupbewegingen, waardoor er elektrische schokjes door haar lichaam schieten, rekt ze het klaarkomen totdat haar clitoris te gevoelig wordt en geen wrijving meer kan verdragen.

Julia blijft stil zitten. Rechtop, haar gezicht naar de zon gericht. Ik voel hoe ze met haar interne spieren mijn erectie aftast. Ze kijkt me aan. ‘je bent niet gekomen?’ vraagt ze verbaasd. Op mijn beurt kijk ik haar verbaasd aan. Verbaasd over het feit dat zij verbaasd is. Dan realiseer ik me dat de complimenten die ik van Jacqueline en Fietje altijd krijg over het feit dat ik bijna nooit aan mezelf denk als we seks hebben, gemeend zijn. En al leg ik nog honderd keer uit dat ik meer geniet van het genot en het orgasme dat ik mag schenken en delen dan dat ik van mijn eigen orgasme geniet, de meiden blijven het bijzonder vinden.

Julia kijkt me aan en glimlacht. Een beetje trieste glimlach, dat wel. ‘Dank je, Siem. Dank je. Dit had ik echt nodig.’ Ze laat zich voorover zakken met haar hoofd weer op mijn schouder. Weer laat ze haar spiertjes werken en beweegt zacht met haar heupen. Aan de schokjes die door haar lichaam trekken merk ik dat ze nog erg gevoelig is. Ik leg mijn handen weer op haar billen en druk haar zo tegen me aan. ‘Niet doen, Julia. Dit is niet fijn voor jou’ zeg ik terwijl ik tegelijkertijd op mijn zij draai. ‘Laat me nog maar lekker in je zitten tot ik slap word’ fluister ik in haar oor en strek mijn arm onder haar hoofd. Met de andere arm op haar heup blijven we in stilte in de middagzon liggen.

Langzaam wordt mijn pik slapper en ik registreer hoe Julia’s vocht over mijn zak en benen traag naar buiten loopt. Als Julia haar rechterbeen over mijn been slaat floept mijn pik uit haar en beland nat op de binnenkant van haar dij. Julia zucht van teleurstelling; ‘dat had ik niet moeten doen. Het voelde nog zo lekker.’ Ze laat haar been weer zakken en klemt mijn plakkerige lul tussen haar dijen. Ze beweegt een beetje met haar heupen en kijkt me onderzoekend met een glimlach aan. Ik leg mijn hand op haar heup; ‘Ik wil je graag nog eens neuken, Julia. Ik vind het heel bijzonder om samen met je te zijn. En geil’ voeg ik er snel aan toe.
Julia gaat recht op zitten en draait zich naar me toe. ‘Vóór je vandaag naar me toe kwam’ ze blijft even stil ‘heb je toen ook wel eens aan mij gedacht als je geil was? Of eigenlijke bedoel ik, werd je al eens eerder geil als je naar me keek?’ Ik weet niet goed hoe ik haar vraag moet interpreteren en kijk in haar bruine ogen. ‘Vanaf de eerste dag dat wij met elkaar gesproken hebben, heb ik je een lekker ding gevonden. Het klinkt misschien plat om het zo te zeggen. Natuurlijk heb ik het er met Fietje over gehad dat je een heel leuke meid bent en dat je er goed uit ziet. En als ik je zag lopen bewonderde ik je billen en je sportieve uitstraling. Maar het meest nog je hele persoonlijkheid. Ik weet niet of ik ooit over je gefantaseerd heb als ik met Fietje was.’ Even zoek ik naar woorden ‘maar toen Fietje zei dat je behoefte had aan warmte en genegenheid voelde het niet vreemd. Toen jij je uitkleedde’ ik voel een glimlach op mijn mond komen ‘de ongedwongenheid van het uitkleden en je natuurlijke blootheid, dat was echt geil. En toen je jezelf tegen me kwam opwarmen voelde het allemaal heel logisch.’ Ik kijk haar aan; ‘net zo logisch dat ik vind dat het hier niet bij mag blijven .’ Ik ga ook rechtop zitten en kijk Julia aan. ‘Je bent echt een lekkertje, Julia.’ Met mijn rechterhand streel ik haar borst en kijk omlaag. Naar haar platte buik en de lichte bolling van haar venusheuvel. Ze zit in kleermakerszit waardoor haar doorgeneukte kutje goed te zien is. Ik voel hoe mijn pik zich weer met bloed vult. Ik leg mijn hand in Julia’s nek en buig me naar haar toe. Ik kus haar in het kuiltje tussen haar sleutelbeen en haar nek. Julia zucht en omsluit met allebei haar handen mijn zak. Voorzichtig speelt ze met mijn ballen. Haar vingertoppen drukken beurtelings tegen de onderkant van mijn paal en dan weer tegen het plekje achter mijn zak. Ik sluit mijn ogen en begraaf mijn gezicht in haar nek. Ik voel haar bijna glimlachen als iets naar voren wipt en mijn scrotum contact maakt met haar lipjes. Ik sla mijn beide armen om haar rug en druk Julia’s borsten tegen mijn borstkas. ‘Ga met me mee naar huis’ kreun ik ‘ik wil je neuken waar Fietje bij is.’
Even stoppen Julia’s handen om daarna naar boven te glijden en mijn paal vast te pakken. Met twee handen sjort ze even aan mijn pik. ‘Dat lijkt me fijn’ zegt ze zacht en leunt naar achteren om de omhelzing te verbreken. Ik laat me achterover zakken en steun op mijn ellebogen zodat ik Julia helemaal kan zien. Ze is streep loos bruin. Bruiner dan Fietje. Korte donkerblonde haren, prachtige volle borsten, plat buikje. Ze is open, uitnodigend. Ze is Julia.

Julia buigt voorover en hapt mijn eikel in haar warme mond. Ze likt met haar tong onder de rand en verkent het oppervlak. Mijn anus trekt samen van genot. Ze beweegt een paar keer met haar hoofd op en neer en neemt mijn pik helemaal in haar mond. Ik hijg, zo lekker vind ik het.

Dan stopt ze en kijkt me stralend aan. ‘Op naar Fietje’ zegt ze en ze staat op. Ik blijf zitten en bewonder haar heerlijke compacte lichaam. Ze kijkt over haar schouders als ze bukt om haar kleren van de grond te pakken. Ze plaatst haar voeten iets uit elkaar zodat ik een beter uitzicht heb. Ze kijkt me aan en legt een hand op haar bil en trekt deze iets opzij. Terwijl ze me uitzicht op haar sterretje biedt geeft ze me een knipoogje; ‘ook voor jou’ zegt ze om daarna haar kleren aan te trekken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1216x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1324x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1458x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 2007x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2438x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5573x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3712x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6332x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net