Opwindend.Net
Datum: 14-12-2017
Stemmen: 36x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 5733x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 5
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 4

We zitten in Julia’s Landcruiser en kijken allebei vooruit. We laten de parkeerplaats achter ons en Julia is geconcentreerd op het steil omhoog lopende weggetje. Ik ben bang dat de lach om mijn mond groter is dan een gewone glimlach. Het is dan ook wel een lekkere gedachte om naar huis te rijden met Julia en dan met ons drietjes….

‘Waar denk je aan?’ vraagt Julia als we de verharde weg zijn opgedraaid. Ik kijk opzij en zie dat zij dezelfde bijna onnozele grijns op haar gezicht heeft als ik. Ik lach; ‘aan hoe het zal zijn als we dadelijk thuis komen. Met Fietje erbij.’ Julia bijt op haar onderlip en knikt.

‘Heb je al eens met Fietje gevrijd?’ vraag ik omdat mij dat opeens te binnen schiet. Julia schudt van nee en kijkt me even aan. ‘We hebben wel veel over seks gesproken. Hoe jij en Fietje en met haar zus….’ Even blijft ze stil en schraapt ze haar keel. ‘ik heb wel een paar keer gemasturbeerd, daar op het strand, met Fietje erbij.’ Ze glimlacht; ‘ze moedigde me aan en vertelde hoe mooi ze het vond.’ Even rijden we in stilte, in gedachten, door. Ik zie het voor me; twee blote meiden in de zon. De schoonheid van het bos en het meer en de stilte van de natuur. Fietje die met haar zachte en beetje hese stem Julia aanmoedigt haar klit te stimuleren. Fietje die kijkt en opgewonden raakt en die opwinding mee naar huis neemt. Het kan niet anders dan dat ik weer hard word. Julia gooit nog een beetje olie op het vuur; ‘Ze heeft me één keer geholpen.’ Weer laat ze een stilte vallen. ‘Ik zat tegen klaarkomen aan maar ik kwam niet over de top, om het zo maar te zeggen. Toen heeft ze mijn achterkant een beetje gevingerd.’ Ze kijkt op de weg en lacht; ‘dat hielp!’ Ze schudt lachend haar hoofd bij de gedachte.

Julia kijkt opzij en omlaag. ‘Haal hem eruit’ vraagt ze. Ik blijf recht voor me uit kijken als ik mijn billen omhoog wip en de sportbroek over mijn bovenbenen stroop en mijn pik rechtop tegen mijn buik staat. Julia kreunt zacht en neemt hem in haar rechterhand. ‘Ik wil hem zo graag’ kreunt ze ‘je stopt hem toch ook wel in Fietje als ik erbij ben?’ Mijn keel is zo droog dat ik niet kan antwoorden en knik alleen maar. Julia knijpt haar benen bij elkaar waardoor haar voet van het gas schiet en de auto snelheid vermindert. Ze geeft weer gas bij maar in een te hoge versnelling waardoor de auto begint te bokken. Dat brengt ons bij onze positieven. Snel concentreert ze zich op de bochtige weg. ‘Nog tien minuten’ zeg ik. Julia knikt en glimlacht.

De poort staat nog open en Julia parkeert de Landcruiser op de plek waar normaal gesproken mijn auto staat. Dat de poort nog open is en dat alles er nog zo bij ligt als toen ik drie uur geleden ben weggereden verraadt dat de meiden nog bij Joon-Sun zijn.

We stappen uit en Julia kijkt om haar heen terwijl we om het huis heen lopen, langs het zwembad, door de openstaande deur naar binnen. Natuurlijk is daar niemand maar ik roep toch even; ‘Fietje? Jacqueline?’ Geen reactie, natuurlijk. Julia kijkt me aan ‘is Fietjes zus er ook?’ ik knik ‘wist je dat niet?’ Julia schudt haar hoofd. Haar gezicht betrekt en ik denk dat ik weet wat er in haar omgaat. ‘Fietjes stiefzus is net zo als Fietje. Maak je maar geen zorgen. We gaan het fijn hebben met ons drietjes, als je dat nog steeds wilt.’ Julia bijt op haar onderlip en knikt, een beetje onzeker. Ik knuffel haar en herhaal ‘maak je maar geen zorgen. Het komt goed.’ Dan neem ik haar hand; ‘ze zullen bij de nieuwe buurvrouw zijn. Helpen met uitpakken.’

Samen lopen we langs het zwembad om de patio heen naar boven. Het hekje staat nog open en steken het gras over. De tuin-set is uitgepakt en op het terras geplaatst. We lopen over het terras door de openslaande tuindeuren stappen we de woonkamer in. Schilderijen staan op de grond op de plekken waar ze op de muur moeten komen, denk ik. Kasten zijn ingeruimd. Wij horen gelach van de andere kant van het huis en lopen door de kamer en de lange gang naar de keuken. Fietje zit aan de grote keukentafel. Jacq en Joon-Sun staan aan het aanrecht. Jacq droogt net het laatste bord van het uitgebreide servies af zodat het schoon is als het wordt ingeruimd. Fietje lacht haar stralende lach als ze ons ziet. Ze zegt niks maar staat op en spreidt haar armen, haar blik op Julia gericht. Julia op haar beurt laat mijn hand los en werpt zich letterlijk in Fietjes omhelzing. Mijn hart zwelt als ik zie hoeveel beide vrouwen voor elkaar voelen. Julia doet een stapje terug en Fietje vraagt met haar ogen. Julia glimlacht en Fietje omhelst haar weer, stevig, terwijl ze mij aankijkt. Ze trekt haar wenkbrauwen op en ik geef haar een knipoog.

Joon-Sun en Jacq staan nog steeds bij het aanrecht. Joon-Sun met de spons in haar hand en Jacqueline met een theedoek. Ze kijken naar mij en naar de twee meiden, dan naar elkaar en dan weer naar mij. Ik voel dat ik de onnozele grijns weer op mijn gezicht heb. Joon-Sun knikt en kijkt me aan met haar mr Stiffy blik; geamuseerd en geïnteresseerd. Jacqueline droogt haar handen af en wacht tot Fietje Julia loslaat.

Julia opent haar ogen als Fietje de omhelzing langzaam verbreekt. Jacqueline doet een stap naar voren en spreidt haar armen. ‘Hallo lieverd’ zegt ze als ze Julia knuffelt; ‘ik ben Jacqueline, Fietjes stiefzus.’ Ze kust Julia’s wang. Julia beantwoord Jacqs omhelzing en houdt haar even vast. ‘Fietje heeft me over je verteld. Ik ben blij je te ontmoeten.’

Joon-Sun heeft haar handen ondertussen afgedroogd en als Jacqueline zich omdraait verwelkomt ze Julia met een buiging; ‘Welkom Julia. Ik ben Joon-Sun.’ Een beetje onwennig staan de twee tegenover elkaar. Julia spreidt haar armen. ‘Dank je Joon-Sun.’ Even blijft het stil. Dan buigt Joon-Sun zich naar voren in Julia’s omhelzing.

Ondertussen zijn Fietje en ik aan de tafel gaan zitten. Jacqueline neemt een paar glazen uit de kast en schenkt voor ons een glas water in. Joon-Sun en Julia komen erbij zitten. ‘Jullie zijn lekker opgeschoten’ zeg ik om het ijs een beetje te breken. Joon-Sun knikt en beaamd; ‘Jacqueline en Fietje hebben me goed geholpen. Alles is nu uitgepakt. Als João thuiskomt kan hij alles ophangen.’ Ze knikt nog eens ‘er is hard gewerkt.’

Dan richt ze haar donkere ogen weer op mij. Ik zie aan haar gezicht wat er gaat komen. Het licht cynische lachje verschijnt om haar mond; ‘hoe was jullie middag?’ vraagt ze op zeer neutrale toon. Julia kijkt me aan. Vóór ik een gevat antwoord kan geven reageert Julia; ‘bevredigend.’ Ze kijkt Joon-Sun aan; haar uitdagend om door te vragen. ‘Lucky you; het enige dat bij mij nat werd waren mijn handen’ zegt ze met een gemaakt diepe zucht. Jacqueline en Fietje schieten in de lach. Bij Julia moeten Joon-Suns woorden nog even inzinken maar dan begrijpt ze haar humor en schiet ze ook in de lach.

‘Maar even serieus’ begint Fietje als ze mij zacht in mijn zij port ‘hoe was het nou?’ Ik kijk haar aan. Verwacht ze nu dat ik een uitgebreide beschrijving van onze vrijpartij ga geven? Ik doe alsof ik onnozel ben. ‘Prachtig. Zo’n mooie omgeving. Je moet het wel weten te vinden maar je kunt er heerlijk liggen.’ Fietje kijkt me aan met een blik van ‘hier kom je niet mee weg, jongen’ maar Jacqueline wil er meer over weten. Julia neemt het over en begint te vertellen over hoe ze het afgelegen strandje heeft ontdekt en dat er naaktrecreatie is toegestaan. Er zijn niet veel mensen die er komen maar het is er heerlijk. Eigenlijk komen er alleen maar locals. En dat zijn er niet zoveel.

‘Kortom’ breekt Fietje weer in ‘een prima plek om te seksen.’ Ik zucht en beaam; ‘ja, dat ook. We hebben er heerlijk gesekst.’ Ik kijk opzij naar Julia die bevestigend knikt. Joon-Sun zucht gemaakt vertwijfeld; ‘waar ben ik terecht gekomen? Het lijkt verdorie wel of je een harem hebt. Als ik het goed begrijp ben ik de enige hier waar je hem nog niet in gehangen hebt?’ Ik lach en knik; ‘Dat klopt. Maar je staat wel op mijn verlanglijstje, buuv.’ De drie meiden lachen maar Joon-Sun kijkt me serieus aan. ‘Dat komt wel goed, Siem, maar eerst moet je kennis gemaakt hebben met João.’ Haar ogen schieten vol en ze staat op. Met gebogen hoofd loopt ze de keuken uit, naar buiten. Verbaasd kijk ik naar Fietje die haar schouders optrekt ten teken dat ze ook niet weet wat Joon-Sun zo emotioneel maakt. Jacqueline staat op en loopt achter Joon-Sun aan. Voor ze naar buiten stapt draait ze zich om; ‘laat ons maar even. We komen straks wel naar beneden.’ Dan verdwijnt ze door de deur naar buiten achter onze nieuwe buurvrouw aan.

Fietje kijkt ons aan. ‘Ze lijkt wel stoer, maar haar man is zo vaak weg dat ze zich al heel lang eenzaam voelt.’ Ze staat op en ruimt de glazen op. ‘João heeft haar beloofd dat ze hier blijven wonen zodat er meer vastigheid in hun leven komt.’ We lopen met ons drietjes omlaag naar ons eigen huis.

Zonder veel plichtplegingen kleden Fietje en Julia zich uit en springen in het water. Ik kijk naar beide vrouwen en natuurlijk word ik weer hard. Ik trek mijn shirt uit en stap uit mijn sportbroek. Ik ga op de rand van het bad zitten met mijn benen in het water. Ik steun op mijn onderarmen en leun iets achterover zodat mijn stijve lekker omhoog steekt. Julia heeft Fietje omhelst en kust haar mond. Fietje op haar beurt slaat haar armen om Julia heen en tilt haar een beetje op. Julia slaat haar benen om Fietjes middel. Ik geniet van de aanblik van de twee die aan het kussen zijn. Fietje loopt met Julia om haar heen geklemd mijn kant op. Ze strekt haar arm en met haar koele, natte hand begint ze me af te trekken. Ze draait haar hoofd opzij; ‘je hebt nog niet gespoten?’ het is een retorische vraag dus blijf ik lekker achterover geleund en geniet van de knedende hand van mijn lief om mijn lul.

Julia verbreekt de omhelzing en klimt uit het water om naast me te komen zitten. ‘Hij is zo lief, Fietje. Ik wilde hem klaar laten komen maar hij wilde niet.’ Ze kijkt opzij naar mij en legt haar hand onder mijn ballen; ‘hij wil komen als jij erbij bent.’ Ze knijpt zacht in mijn ballen. Met haar duim streelt ze Fietjes hand die nog steeds traag op en neer pompt. Fietje kijkt me liefdevol aan. ‘Je bent ook zo’n gentleman, hè?’ ze buigt voorover en drukt haar bovenlichaam uit het water. Ze plaatst haar mond op mijn eikel. Julia omsluit mijn ballen terwijl Fietje mijn stijve in een keer in haar mond neemt. Ze maakt trage neukbewegingen met haar hoofd, haar lippen afwisselend strak en ontspannen langs de schacht glijdend. Julia kijkt me aan als ze haar andere hand zacht op Fietjes hoofd legt zodat ze het ritme kan voelen. Ik zucht en kreun; ‘Fietje, stop. Ik wil jullie allebei nog neuken vandaag.’

Maar Fietje stopt niet maar voert het tempo op. Ik word gek van het heerlijke gevoel van haar mond om mijn lul en het kneden van Julia’s hand. Ik ga dit echt niet lang volhouden. Maar dan, als op commando, trekt Fietje haar hoofd naar achteren en laat Julia mijn ballen los. Met gesloten ogen blijf ik liggen en registreer hoe Fietjes speeksel langs mijn pik omlaag drupt. Over mijn ballen en op mijn buik. Julia kust mijn heup, Fietje mijn tepel. Een volgende kus van Julia op mijn tepel en van Fietje op mijn mond. Twee handen op mijn buik. Ze strelen mijn buik en ze strelen elkaar. Omhoog naar mijn borst en omlaag naar de aanzet van mijn pik en over mijn dijbenen.. Ik besluit mijn ogen dicht te houden en te genieten van de behandeling die ik mag ondergaan. Ik hoor hoe de meiden zoenen om meteen daarna een kus van Julia te krijgen. Ik stel me zo voor hoe de meiden elkaar met hun ogen sturen.

Fietje gaat over me heen zitten en leidt mijn pik bij haar naar binnen. Fietje zucht, Julia fluistert ‘jaaaa’ haar handen aaien over mijn hoofd en hals. Als ik mijn knieën op trek zodat ik meer kracht kan zetten verplaatst ze een hand naar de onderkant van mijn been om al strelend weer mijn zak te zoeken.

Fietje is weer heerlijk nat en zalig warm. Even begeleid ik haar tempo met mijn handen op haar heupen om daarna haar knopje met allebei mijn duimen te bewerken. Julia’s hand verdwijnt van mijn voorhoofd. Als ik mijn ogen open zie ik hoe ze Fietjes borstjes kneedt. Fietje draait een beetje opzij zodat ze Julia kan kussen. Dan kijkt ze me aan, glimlachend met ogen vol liefde. ‘je laat me komen, lieverd’ fluistert ze ‘hou je het nog even vol?’ ik knik wetende dat ze graag wil dat ik in Julia spuit. Fietjes groene ogen draaien een beetje weg als het orgasme haar overmant. Ik druk haar bekken stevig mijn buik terwijl ze met kleine schokjes klaarkomt. Julia kneedt haar borstjes en zuigt aan Fietjes tepels. Fietje jammert geluidloos, haar ogen stijfgesloten. Haar klaarkomen duurt langer dan normaal en is ook van een intensiteit die ik al een tijdje niet meer bij haar heb gezien. Langzaam laat ze zich naar voren zakken en met kleine naschokjes komt ze tot haar positieven. Haar haren plakken aan haar voorhoofd en haar wangen. Haar blik is eerst nog wazig. Dan bolt ze haar wangen en ademt lang en diep uit. ‘Pfew’ zucht ze ‘dat was lekker’. Ze lacht om haar eigen understatement. Ze kust mijn wang terwijl haar warmte in mijn buik en borst dringt. Julia streelt haar rug en billen en verdeelt Fietjes geil over mijn zak. Fietje kijkt opzij; ‘nu jij?’ Julia kijkt naar ons. Onverholen rauwe geilheid straalt uit haar ogen. Ze kan alleen maar knikken. Ze draait op haar billen en spreidt haar benen. Haar binnenste schaamlippen staan wijd open en zijn paars gekleurd van verlangen.

‘Ga liggen, Julia. Ik wil je zien’ zeg ik terwijl ik heel even het gemis voel van het contact met Fietje die van me af is gedraaid. Julia laat zich achterover zakken. Haar voeten plaatst ze dichter bij haar billen en ze laat haar knieën naar buiten vallen. Deze aanblik is zo geil dat ik er bijna spontaan van klaarkom. Ik ga op mijn knieën tussen Julia’s benen zitten. Fietje knielt aan de buitenkant ernaast en streelt mijn billen als Julia mijn pik vastpakt en deze naar haar openstaande kut leidt. Ik plaats mijn handen aan weerszijden van haar hoofd en laat me in haar kut leiden. Julia’s ogen zijn wijd open gesperd als mijn eikel in haar komt. Met haar hand wrijft ze over mijn met Fietjes geil bedekte pik. Ze kijkt me aan als ze haar hand schoonlikt terwijl ik me helemaal in haar hitte begraaf. Met lange trage halen dring ik steeds dieper bij haar naar binnen. Fietje buigt zich voorover en kust Julia’s wang en plaatst haar hand op mijn borst. ‘Weet je nog Julia wat je zei toen we het erover hadden?’ Ze kijkt Julia aan ‘hoe zou je willen dat Siem je zou nemen?’ Julia’s lippen zijn samengeknepen en ze laat lucht uit haar neus ontsnappen. Ze knikt. Fietje kijkt me aan; ‘even een kleine positie aanpassing’ ze duwt harder tegen mijn borst als teken dat ik me terug moet trekken. Met tegenzin verlaat ik Julia’s hete doosje en ga met mijn billen op mijn hielen zitten. Julia blijft op haar rug liggen, gaat met haar handen naar haar knieholten en trekt haar benen op en laat haar knieën naar buiten wijzen. Ik geniet van de aanblik van haar kut, billen en anus. Hoe veel geiler kan het nog worden? Vraag ik me af.

Ik krijg niet veel tijd om van deze aanblik te genieten want Fietje pakt nu mijn pik en leidt me weer naar Julia’s opgewonden kut. Opnieuw plaats ik mijn handen naast Julia’s hoofd en strek mijn benen. De eerste paar halen doe ik rustig en beheerst maar als Fietjes handen mijn billen strelen verlies ik mijn beheersing. Ik begin in hoog tempo Julia’s kut te neuken. Julia kirt van plezier ‘Ja, Siem. Neuk me. Neuk je zaad in me.’ Fietje doet er nog een schepje bovenop; ‘laat me zien hoe je ballen samentrekken, geile vent van me. Neuk haar en spuit haar vol. Doe het voor ons!’ Terwijl ze mijn billen streelt en kneedt glijden haar duimen door mijn bilspleet en raken ze ook mijn anus. Ik kan niet meer helder denken en besta alleen maar uit gevoel en instinct. Neuk instinct, helemaal gericht op klaarkomen. Mijn lief herkent de voortekenen en duwt op mijn billen zodat ik nog dieper en zwaarder in Julia kom. Hoewel ik zou willen zien hoe Julia mijn zaad ontvangt lukt het niet om mijn ogen open te houden. Ik strek mijn armen en trek mijn rug hol als ik mijn zaad in Julia’s hitte spuit. Ik snuif en kreun bij elke straal die ik in haar kut deponeer. Dit orgasme is zo heftig en overweldigend. Ik heb het gevoel dat ik nooit meer sperma kan produceren, zoveel heb ik gespoten. Ik laat me op Julia zakken; hijgend; plots uitgeput en kletsnat van het zweet. Julia slaat haar armen om me heen. Fietje kust mijn rug en gaat met haar vingers door mijn haren. Een zacht warm briesje trekt over ons heen. Ik durf mijn ogen niet openen en terwijl ik voel hoe het zaad uit Julia over mijn zak naar buiten glijdt besef ik hoe gelukkig ik ben.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1162x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5579x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3711x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4624x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5143x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4474x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4534x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5316x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5184x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5371x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5602x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5851x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net