Opwindend.Net
Datum: 28-12-2017
Stemmen: 24x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 5000x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 8
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 7

We zitten met ons vijven onder de patio. Jacq en Joon-Sun hebben de tafel afgeruimd en gezorgd voor een paar kaasjes en wat worst. Ondanks dat het pas eind mei is, is het een aangenaam warme avond. Fietje leunt tegen Julia, Jacqueline tegen Joon-Sun en ik zit in de grote stoel met mijn voeten op een krukje. Ik vermoed dat de meiden heel goed zonder mij kunnen en ik veins een geeuw. ‘ik ben moe; ik ga slapen.’ Ik sta op. Vier paar ogen kijken me aan; ‘ik heb een prachtige dag gehad en voel me een gelukkig mens nu Joon-Sun en Julia in ons leven zijn gekomen.’ Ik grijns; ‘geloof maar dat ik dadelijk lekker zal slapen.’ Ik kus eerst Joon-Sun op haar voorhoofd, daarna Jacqueline, Julia en als laatste neem ik Fietjes hoofd in mijn handen. Mijn lippen blijven iets langer op haar huid rusten. Ze kijkt omhoog; ‘ik neem een van de andere bedden’ fluister ik met een knipoog. Fietje knikt ‘slaap lekker’ zegt ze terwijl ik naar binnen loop.

Hoewel ik het niet had verwacht val ik vrij snel in slaap. Ergens in de verte registreer ik dat Julia en Fietje naar boven komen en hoewel ze de slaapkamerdeur dicht hebben gedaan dwarrelen flarden van hun zachte gekreun en het gemompel van hun lieve woorden voor elkaar door de open ramen mijn kamer binnen. Ik ben blij dat ze zich aan elkaar durven geven. En ook wel trots dat ik daar een onderdeel van mag zijn. Tevreden draai ik me om en slaap verder.

Een hand duwt zacht op mijn schouder en ik hoor mijn naam. Het is Fietje; ‘kom naar bed Siem. Ik wil niet dat je alleen ligt.’ Ze kust mijn wang; ‘en ik mis je.’ Slaapdronken knik ik en sla het laken terug. Wij zijn ook niet meer gewend om niet bij elkaar te slapen. Ondanks het middernachtelijke uur en de slaap in mijn hoofd geniet ik van de aanblik van Fietjes achterkant als ze in het licht van de gang naar de andere slaapkamer loopt. Haar slanke benen, de licht bolle billen, haar slanke taille en de sportieve schouders die deels bedekt worden door haar koperkleurige krullen.

Fietje ligt alweer in bed en schuif tegen haar aan. Ze ligt op haar rechterzij en ik ga met mijn buik tegen haar rug liggen. Fietje beweegt met haar billen totdat ze in de vertrouwde positie ligt. Haar billen drukken tegen de aanzet van mijn pik, haar linkerknie iets opgetrokken zodat als ik een stijve zou krijgen deze meteen bij haar naar binnen kan schuiven. Dit is de manier waarop we meestal in bed liggen. Soms schuif ik hem eerst bij haar naar binnen of is dat het eerste wat ik in de ochtend doe, maar meestal is het gewoon een lekkere slaaphouding. Nu ook. Ik sla mijn arm om haar borst. Mijn wijsvinger ligt, als altijd, onder haar rechter tietje en mijn duim tussen de linker en de rechter. Als ik mijn ogen sluit realiseer ik me pas dat ik nog iemand hoor ademen. Ik hef mijn hoofd omhoog en kijk over Fietjes hoofd heen. Julia ligt op haar rug. Haar armen gespreid, haar hoofd op het matras; ontspannen en in diepe slaap. Het laken is omlaag gegleden en ik wil het weer omhoog trekken. Fietje pakt mijn pols en houdt me tegen. Over haar schouder kijkt ze me aan. Ik zie de schittering in haar oog. Ze legt haar linkerhand op Julia’s borst. Zo vallen we weer in slaap.

Als altijd word ik om half zeven vanzelf wakker. Mijn hand ligt op Fietjes heuveltje. Haar rechterhand op haar rechterborst. Julia ligt half in een foetushouding op haar rechterzij. Voorzichtig schuif ik uit bed en bedenk me voor ik de badkamer in loop dat ik hiermee Julia zou kunnen wekken. Fietje slaapt altijd door alles heen en wordt pas wakker als ze er klaar voor is. Ik loop naar beneden en neem de badkamer naast de logeerkamer daar. Na een boterham en een kop thee is het ongeveer halfacht. De bakker is precies op tijd en gelukkig heeft hij nog wat extra broodjes die ik van hem afneem. De dames zullen in ieder geval niet verhongeren.

Vandaag moet ik naar de bouwmarkt om een aantal grote bestellingen te plaatsen en daarna heb ik een aantal afspraken met wat aannemers, de installateur en de stukadoor. Vóór ik het weet is het al drie uur en heb ik voor mijn gevoel nog niet iets nuttigs gedaan. Jacqueline en Fietje zouden vandaag naar Braga gaan en als ik aan kom rijden zie ik dat de poort dicht is. Ik rijd niet verder omhoog maar stop bij de boerderij van opa en oma. Gelukkig is deze nog regelmatig in gebruik als vakantiehuis maar is wel aan onderhoud toe. Vooral het dak is aan vervanging toe. Ik loop naar boven en met behulp van een klein trappetje klim ik de lage vliering op. Ik heb als snel gezien dat de pannen er eerst af moeten voor ik iets aan het houtwerk kan doen. Je kunt hier echt niet staan. Ik loop weer naar buiten en kijk omhoog naar de beide andere huizen. Door de begroeiing kun je van het woonhuis alleen het dak zien en van de boven-boerderij alleen de schoorstenen. Ik haal de bosmaaier uit de schuur en werk het gazonnetje bij. Als ik toch zo bezig ben besluit ik meteen een aantal struiken te verwijderen en eens precies op te meten hoeveel ruimte er is met in mijn achterhoofd het idee om er een zwembad in te leggen. Al met al ben ik lekker bezig en heb ik niet gemerkt dat de meiden alweer terug zijn. Plots staat Fietje naast me. Ze tikt me op mijn schouder en als ik mijn hoofd omdraai geeft ze mee dikke zoen.

‘Hey lieffie’ zegt ze met haar zwoele hese stem ‘we zijn terug. Kom je wat drinken?’ ik omhels haar en kus haar sleutelbeen; ‘ik kom eraan. Eventjes de spullen opruimen.’ Fietje knikt en draait zich om. Ik geniet van haar ronde billen in het roze broekje en haar slanke rug in haar gele hemdje. Natuurlijk heeft ze geen bh aan. Ik weet dat ze opgewonden is. Ze vindt het namelijk heerlijk als ze bekeken wordt omdat haar tietjes zo vrij bewegen. Ik durft te wedden dat haar tepeltjes de hele dag stijf hebben gestaan.

Als ik het erf op kom lopen komt ook Jacqueline er aan, ze heeft Joon-Sun opgehaald. Ik ben een beetje verbaasd want ik had verwacht dat ze met de zusjes mee zou zijn gegaan. Fietje heeft de glazen vol geschonken en met ons viertjes zitten we lekker in de schaduw. ‘Waar is Julia?’ vraag ik aan Fietje. ‘Ze moest werken en vanavond zou ze thuis blijven; haar moeder is jarig.’ Ze kijkt er een beetje sip bij. Dan kijkt ze me onderzoekend aan; ‘hebben we je wakker gehouden vannacht?’ ik schud mijn hoofd; ‘ik heb jullie wel een beetje gehoord maar het was niet storend.’ Fietje lacht en streelt mijn been; ‘je bent ook niet jaloers te krijgen, hè?’ Verbaasd kijk ik haar aan; ‘was dat de bedoeling dan? Op wie zou ik dan jaloers moeten zijn?’ Ik raak een beetje geïrriteerd. Waarschijnlijk omdat ik het niet begrijp. ‘Het was toch duidelijk dat jullie graag met jullie tweetjes wilden zijn? Dat hadden jullie toch nodig?’ Fietje knikt. Haar glimlach is verdwenen; ‘ik bedoel het niet verkeerd, Siem. Maar toen we bezig waren dacht ik er aan dat ik het niet vervelend zou vinden als je wakker was geworden en mee was komen doen.’ Ze slikt; ‘ergens hoopte ik daar op.’ Even blijft ze stil. ‘En Julia ook.’

Gefrustreerd laat ik mijn kin op de borst zakken. Ik vind het vervelend als ik aangesproken word op verwachtingen waarvan ik niet weet dat ze bestaan. Jacqueline legt een hand op mijn schouder. ‘weet je, lieverd?’ ze komt naast me zitten; je hoeft niet altijd te wachten tot je uitgenodigd wordt’ ze streelt mijn haar ‘je mag gerust laten merken dat je er bent. En…’ ze kucht even ‘je mag ook wel aan jezelf denken. Het plezier en de aandacht die jij ons geeft willen wij ook aan jou geven. Maar je moet het ook willen pakken.’ Fietje knikt; ‘het zou ons nog completer maken.’

Ik kijk op en probeer de woorden tot me te laten doordringen. Ik kijk opzij naar Joon-Sun. Zij haalt haar schouders op; ‘ik zei het toch; lucky you.’ Ik geloof dat ik het begrijp. ‘Mij mag je altijd lastigvallen’ zucht Joon-Sun. Fietje knikt; ‘begrijp je? Als je geil bent mag je dat gerust laten merken. Als ik niet in de stemming ben wil ik je toch lekker kunnen aftrekken of kunnen pijpen.’ Er verschijnt een grijns op haar gezicht; ‘je weet wel wat dat met me doet.’ Haar gezicht betrekt weer. ‘Vannacht was ik zover….’ Ze kijkt me aan; ‘vannacht had ik je graag in mijn kontje willen voelen. Als je erbij was geweest..’ ze blijft even stil; ‘het was zo ontspannen. Ik weet zeker dat het had gepast.’

Mijn middenrif trekt samen van het idee. We hebben het al wel eens geprobeerd maar ik was te dik voor haar. Ze kon zich niet ontspannen en het was pijnlijk. We vinden het allebei heerlijk als ik een vinger bij haar naar binnen stop tijdens het neuken of als ik haar lik. Als ik Jacq in haar kontje heb genomen dan moet ik in Fietjes mondje komen of likt ze me daarna schoon.

‘Zou het gepast hebben, denk je?’ vraag ik terwijl ik omhoog kijk. Fietje haalt haar schouders op ‘ik weet het niet, maar het voelde zo ontspannen dat ik het wel had willen proberen. Julia had ons kunnen coachen.’ Ik kijk Fietje doordringend aan; ‘onze tijd komt zeker, mijn lief. Maar tegelijkertijd ben ik bang dat ik je pijn doe.’ Fietjes ogen zijn groot en vochtig. Haar stem breekt; ‘maar ik wil het zo graag ook meemaken.’ Ik sta op en omhels haar. Ik druk haar stevig tegen me aan. Dan breekt ze en diepe snikken maken dat haar schouders schokken. Warme tranen lopen over haar wangen. Ik streel over haar rode krulletjes. Jacqueline en Joon-Sun zitten naast elkaar en kijken hoe Fietje langzaam tot rust komt.

‘Ik weet niet wat het is’ snikt ze nog even na; ‘het was bijna perfect gisteren. Ook toen ik samen met Julia was. Ik was er van overtuigd dat het zou passen.’ Joon-Sun kucht ‘Vind je niet dat je jezelf en Julia tekort doet? Jullie hebben het toch fijn gehad?’ Fietje knikt. ‘Nou dan.’ Joon-Sun zucht; ‘trek je broek uit, Fietje.’ Fietje kijkt me verbaasd/vragend aan. Ik trek mijn wenkbrauw op. Ze draait haar hoofd opzij en kijkt naar de buuv. Joon-Sun maakt een ongeduldig gebaar. Fietje haalt haar schouders op en knoopt haar roze shortje open en trekt deze omlaag. ‘ook je string’ vult Joon-Sun aan. Fietjes stringetje volgt. Joon-Sun komt naast haar staan en streelt zacht over Fietjes billen. ‘weet je dat je heerlijke billen hebt, buurvrouw?’ zegt ze al strelend; ‘zet je voeten iets meer uit elkaar.’ Fietje gehoorzaamd en kijkt mij aan. Joon-Sun streelt de binnenkant van Fietjes dij en ik zie haar vingers aan de voorkant van Fietjes been verschijnen. De hand wrijft omhoog, wordt omgedraaid en op Fietjes pruim gelegd. Fietje kijkt me met grote ogen aan. Ik kijk naar Jacqueline die met grote ogen naar wat zich voor haar afspeelt kijkt. Joon-Sun kneedt de kut die haar hand vult. Fietje zucht en buigt iets naar voren. Haar tepeltjes prikken door de stof van haar hemdje. Haar ogen zijn half gesloten. ‘Eerst ga ik je helpen een beetje te ontspannen. Leg je handen maar op Siems schouders.’ Fietje strekt haar armen naar voren maar voor ze contact maakt ben ik opgestaan en heb ik de voorkant van haar hemdje gepakt en trek ik het omhoog en sla deze over haar hoofd naar achteren, in haar nek, zodat haar tietjes lekker bloot komen te hangen.

Ik ga weer zitten en Fietje legt haar handen op mijn schouders. Met de rug van mijn hand streel ik de zijkant van haar borstjes. Ik weet hoe lekker ze het vindt als ik dat bij haar doe. Ze sluit haar ogen. Joon-Suns kneed bewegingen worden sterker en Fietjes mond valt open. De hand wordt een kwartslag gedraaid waardoor de zijkant van Joon-Suns wijsvinger door Fietjes spleetje wrijft. Ze blijft dezelfde kneed beweging maken waardoor ze ook de zijkant van mijn liefs klit stimuleert. Met haar duim drukt ze in Fietjes gaatje. Met twee, drie pompbewegingen verdwijnt deze in haar natte doosje. Doordat op dat moment iedereen de adem inhoudt hoor je duidelijk het zuigende soppen van mijn liefjes natte kut. Met mijn handen kneed ik haar borstjes en trek ik haar speentjes omlaag. Haar ogen flitsen af en toe open. Als we contact hebben glimlacht ze heel even waarna haar gezicht weer in terugplooit in de concentratie modus; gefocust op Joon-Suns massage.

Langzaam neukt Joon-Sun haar met haar duim. Aan de basis van haar duim en wijsvinger zijn de sporen van Fietjes opwinding duidelijk te zien. Fietje buigt nog verder naar voren en Joon-Sun zakt op haar hurken. Met haar linkerhand spreidt ze Fietjes bil terwijl ze haar duim uit het natte gaatje laat glijden. Ze verdeelt Fietjes geil door haar bilnaad en drukt haar wijsvinger en middelvinger in de hete openstaande pruim. Met haar vochtige duim draait ze rondjes rond Fietjes sterretje en drukt er zachtjes op. Fietje drukt haar kontje iets naar achteren om aan te geven dat ze meer wil.

Ondertussen is Jacqueline naast me op de stoelleuning komen zitten en streelt ze Fietjes rug en nek. Haar andere hand heeft ze in mijn broek gestoken en kneedt mijn pik. Joon-Sun drukt het topje van haar duim in Fietjes kroontje en tegelijkertijd spreidt ze haar twee vingers in Fietjes kut. Fietje kreunt en duwt haar kontje nog verder naar Joon-Suns duim. Het topje verdwijnt in Fietjes sterretje en met een kantelende beweging van haar hand en pols neukt ze afwisselend beide gaatjes. Fietje zucht en steunt. Ze krijgt kippenvel over haar hele lijf als de duim tot aan de muis van Joon-Suns hand in haar kontje verdwijnt. Even verstart Fietje en verandert ze van positie. Ze gaat meer rechtop staan en om haar te ondersteunen sta ik ook op. Jacqueline maakt van de gelegenheid gebruikt om mijn broek omlaag te stropen en lekker aan mijn pik te pompen. Joon-Sun tuft een klodder speeksel op haar duim en blijft de kantelbeweging volhouden. Ze pakt Fietjes hand en legt deze op haar bil. Fietje trekt de bil naar buiten en Joon-Sun zuigt op de wijsvinger van haar andere hand. Als deze nat genoeg is drukt ze deze naast haar duim tegen Fietjes sterretje. Als het tipje van haar topje mee naar binnen wordt gedrukt pakt Fietje Joon-Suns pols als teken dat het teveel is. Joon-Sun kijkt me aan en ik voel hoe Fietjes blik op mij gericht wordt. ‘Dat gaat niet passen’ hoor ik Joon-Sun zeggen. En hoewel ze nog even doorgaat met Fietje te vingeren is al snel duidelijk dat de magie verbroken is. Fietje doet gefrustreerd een stap opzij zodat Joon-Suns vingers uit haar kut en kontje glijden. Ze pakt haar broek van de grond en beent boos/teleurgesteld naar binnen. Onbewust voel ik de warmte van Jacqs hand om mijn slapper wordende pik en ben teleurgesteld als ze loslaat. Ze kijkt me twijfelend aan maar Joon-Sun is haar voor; ‘laat mij maar. Het komt goed.’ Ze loopt achter Fietje aan naar binnen. Ik trek mijn broek omhoog en ga waar zitten. Jacqueline komt op mijn schoot zitten en legt haar armen om me heen.

‘Ze vindt het wel lekker, dat was wel duidelijk te zien.’ Ik knik ter bevestiging van Jacqs woorden. ‘maar ik denk ook dat je te dik bent voor haar.’ Weer knik ik bevestigend. Ze kijkt me aan en glimlacht; ‘die van Jos is nog dikker, maar met hem had ik er niet de behoefte aan.’ Even valt ze stil; ‘eigenlijk heb ik bij hem nooit het gevoel van vertrouwen gehad dat ik altijd bij jou heb gehad. Ook toen we nog collega’s waren wist ik dat je te vertrouwen bent.’ Ik leg mijn hand op Jacqs achterhoofd en strek mijn nek om haar een kus te geven. ‘Wat was de druppel tussen jou en Jos?’ wil ik weten. Jacq haalt haar schouders op; ‘Van alles. Hij wilde niet alleen alles van mij weten maar ook jou en Fietje. Hoe vaak we het met elkaar hadden gedaan, hoeveel mannen we hadden gehad. Hoeveel vrouwen; of jij ons allebei wel kon bevredigen.’ Ze haalt haar schouders op; ‘allemaal vragen die er niet toe zouden moeten doen. Ik ben zo blij dat hij er nooit is achter gekomen van onze cam.’ Jacqueline kust me op mijn mond. Haar warme lippen zijn zacht en vochtig. Haar hand legt ze in mijn nek; ‘ik ben nog steeds een beetje geil. Ik wil je aftrekken’ fluistert ze in mijn oor.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 9


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2872x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4529x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3381x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3879x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4289x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5289x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5089x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5489x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5022x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6712x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4958x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5985x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net