Opwindend.Net
Datum: 04-01-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 8327x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Een Mooi Begin
Door Berre1982 - Mijn Profiel Pagina

Een korte inleiding:
Ik ben Berre, 35 jaar jong en heb een genetische afwijking waardoor ik volledig blind ben.


Zondagmorgen, ik word wakker, luister even naar mijn Iphone. Het is half elf. Geeuwend rek ik me uit. Ik vind het nog wat vroeg, dus besluit ik me nog even om te draaien en nog even te snoezen. Plots merk ik het, er ligt iemand naast me. Even moet ik nadenken. Oh ja herinner ik me, het is Cindy. Ze ligt nog lekker te slapen merk ik. Omdat ze op haar rug ligt en ze toch ligt te dromen besluit ik maar om haar op een speciale en lekkere manier wakker te maken.

Zachtjes en zeer voorzichtig spreid ik haar benen een beetje verder, en verdwijn ik helemaal onder het laken. Ik nestel me tussen haar benen en begin zachtjes de binnenkant van haar rechter bovenbeen te likken. Ze slaapt nog steeds, maar toch hoor ik haar dieper zuchten. Ik verleg mijn likjes wat meer naar boven en concentreer me nu lekker op haar poesje. "Hmmmm" hoor ik wanneer mijn tong haar lipjes beroert. Lekker denk ik zo, dus ga ik maar verder. Als mijn tong tussen haar lipjes verdwijnt en ik de warmte van haar grotje aan mijn tong voel, bemerk ik dat ze toch best al opgewonden is, en vraag me af of ze toch nog wel aan het slapen is. Lang hoef ik niet te wachten of ik voel haar handen al op mijn hoofd die mij stevig op mijn plek houden met de woorden "Hmmm lekker schat, ga zo door."

Dat moet ze me geen twee keer zeggen en gulzig slurp ik alle vrijkomende sapjes op. Het duurt niet lang of ze ligt al te kronkelen en te schudden onder me, en met een korte maar hevige gil voel ik haar klaarkomen op mijn tong, die net haar gevoelige knobbeltje aantikt. Ze duwt het laken omhoog, zodat mijn hoofd zichtbaar wordt, en zegt "Kom eens hier lieverd." Als ik op haar gekropen ben en we lekker aan het tongen zijn, voel ik haar hand mijn harde grijpen en deze vlot naar haar nauwe opening begeleiden. Met n vlotte beweging duw ik mijn leuter naar binnen, wat begroet wordt met een diepe hese kreun. Vlug voer ik mijn stoottempo op en al gauw galmen de kreuntjes en gilletjes door te kamer.

Na eventjes zo bezig geweest te zijn wil zij graag van standje wisselen. Ik leg me op mijn rug en snel komt ze boven op me zitten en spiest zichzelf op mijn apparaat. Zon vijf minuten later voel ik aan dat ik mijn ontlading niet langer kan ophouden en grommend laat ik Cindy weten dat mijn eruptie eraan komt. Net op dat moment verkrampt zij voor de tweede maal deze morgen en samen beleven we een bloedstollend hoogtepunt, zoals ik er zelf nog maar weinig heb mogen beleven. Ben ik even een gelukzak, bedenk ik me. Ik denk even aan hoe het verlopen is, leg mijn arm zachtjes om Cindy en sluit mijn ogen om even te dagdromen over hoe het allemaal begonnen is.

Ongeveer anderhalve maand geleden keek ik op Facebook even tussen mijn voorgestelde contacten. Ik las haar naam en ging even op haar profiel snuffelen. Wat ik las beviel me wel. Er stond: Cindy, 31 jaar, vrijgezel. Bij hobbys stond: concert bezoeken, voetbal volgen, filmpje kijken... Interessant dacht ik, dus stuurde ik een vriendschapsverzoek met een bijpassend berichtje. Het duurde wel even, maar ongeveer tien dagen later had ze me geaccepteerd en kreeg ik een berichtje terug. "Hoi Berre" schreef ze Fijn om iets van je te lezen. Het lijkt me fijn om wat te chatten, dan zien we wel of het klikt".

De berichtjes vlogen over en weer, we spraken eerst over kleine dingen: werk, hobby's, achtergrond en zo, en gaandeweg hoorden we elkaar een beetje uit over elkaars karakter, likes en dislikes, en al die kleine maar belangrijke dingen om elkaar te leren kennen. Zo ook spraken we over de relaties die we beiden al gehad hadden, hoe we hierover dachten en wat we in de toekomst zochten. Na drie weken chatten besloot ik om toch even de stoute schoenen aan te trekken, en haar uit te nodigen voor een eerste afspraakje op neutraal terrein om het allemaal simpel te houden. Fijn zei ze, en we spraken een woensdagmiddag na haar werk af om iets te gaan drinken om te kijken hoe dit liep.

Ons eerste afspraakje, op een rustig, overdekt, verwarmd terrasje verliep zeer soepel. Het gesprek verliep erg vlot. Er werd veel gelachen en soms raakte ze subtiel mijn hand even aan. Zo spraken we nog enkele keren af, het verliep allemaal steeds vlotter, de gesprekken werden diepzinniger en het vertrouwen groeide zienderogen. Ik merkte ook dat ze steeds dichter bij mij kwam zitten en het niet enkel onze handen waren die elkaar raakten, maar soms ook schouders, benen of voetjes. Nu moet ik eerlijk toegeven dat dat me zeker niet koud liet en dat ik merkte dat ik steeds meer in de ban raakte van Cindy. Het volgende wat ze zei verraste me toch een beetje. "Wat zou je er van denken als ik zaterdag in de vooravond met inkopen naar jou toekom om er samen een gezellige avond van te maken?" Ik denk dat ik even overdonderd was, want het duurde even voor ik zei "Ja, fijn. Ik gaf haar toen mijn adres en ging, nog steeds een beetje verbaasd, terug naar huis.

Nadat ik mijn appartementje goed opgeruimd had, me fris geschoren en gedoucht had en een lekker parfum had opgespoten zat ik vol spanning, met al een fijn muziekje op de achtergrond, ongeduldig te wachten in mijn zetel tot de bel ging. Ik schrok even toen het zover was, want ik was al lekker aan het fantaseren over hoe de avond zou kunnen verlopen. Snel opende ik de deur en begroette Cindy. "Hoi" zei ze en gaf me drie zoenen op de wang en omhelsde me stevig. Ik beantwoordde haar omhelzing en ving een zoet maar subtiel parfum op in mijn neus dat echt zwoelheid opriep. "Kom binnen" zei ik "Moet ik iets dragen?" "Neen hoor, ik heb thuis alles al voorbereid, zodat wij samen kunnen genieten en geen werk hebben." "Je mag de wijn al openmaken" zei ze er snel achteraan.

We zetten alles in de frigo en ik ontkurkte de wijn. Toen we in de zetel zaten hing er een heel gezellige sfeer. We vroegen elkaar hoe de week verder gelopen was. Ondanks dat het gezellig was merkte ik toch dat het ijs nog een beetje gebroken moest worden. Ik vermoedde dat het een beetje kwam omdat ze nu op onbekend terrein was. Ik probeerde het met een kleine plaagstoot met een big smile op mijn gezicht en voelde Cindy een beetje meer ontspannen geraken. Zo rond 19.00 uur vroeg Cindy om de oven op te zetten omdat de pizza die ze voorbereid had toch nog even moest bakken voor we aan tafel konden. Terug in de zetel kwam Cindy dicht tegen me aanzitten en begon me te plagen. Ze lachte smakelijk om de gezichten die ik trok om al haar opmerkingen en probeerde gevat te antwoorden.

De pizza was klaar en we gingen gezellig tafelen. Nadat ik mijn gedeelte op had complimenteerde ik haar door op te merken dat hij zo lekker belegd was met heerlijke kruiding. "Heb je dit helemaal zelf gemaakt met het deeg en al?" vroeg ik. "Ja hoor" zei ze met hoorbaar veel trots in haar stem. Het dessert waar ik voor gezorgd had was echter niet vers gemaakt, dus schaamde ik me een beetje en dat zei ik haar ook, maar dat vond zij helemaal niet erg. We gingen buiten een sigaretje roken, maar het was koud en winderig dus drukte Cindy zich stevig tegen me aan voor de warmte. We rookten snel door om terug naar de gezelligheid binnen te kunnen gaan.

Terug in de zetel merkte Cindy op "Ik heb een vraagje." "Ja?" zei ik. Vind je het niet moeilijk dat je niet weet hoe ik eruit zie, terwijl ik best wel kan smaken wat ik van jou zie?" "Ik ben best nieuwsgierig hoor, maar jouw zwoele stem en karakter geven me toch al een fijne indruk." Hier moest ze toch even over nadenken. Na een korte stilte zei ze. Ik vind het best wel moeilijk dat jij het van mij nog niet weet." "Het is jouw karakter dat mij aanspreekt, maar als jij het moeilijk voor mij vindt moet je maar een manier verzinnen om mij te laten weten hoe je eruit ziet" zei ik met een kleine grijns. "Ik heb lang bruin haar en grijsgroene ogen. Ben niet te groot of te klein en niet te dik of te dun." "Ok" zei ik "Maar daar kan ik me maar moeilijk zo een voorstelling van maken."

Ik merkte dat ze naar een manier zocht om het me duidelijk te maken. Ze stond op uit de zetel en vroeg mij hetzelfde te doen. "Geef me je handen" gebood ze me. Ik stak mijn handen naar voor. Ze nam ze vast en plots legde ze mijn handen op haar hoofd. Voel zei ze, en daar stond ze rustig te wachten wat ik zou doen. Ik was even verbaasd door haar gebaar, maar besefte toen dat zij dit blijkbaar toch belangrijk vond. Zacht en rustig liet ik mijn handen over haar haar glijden. Ik nam de textuur van haar lokken op. Ik voelde hoe zijdezacht ze waren en hief een lok op om er eens aan te ruiken. Als zij dit raar vond dan zei ze er niets van, maar wachtte rustig af. Mijn handen gleden van haar lokken naar haar gezicht. Ik voelde aan de vorm, streek over haar wangen en voelde een babyzachte huid.

Ik begon nu wat meer zelfvertrouwen te krijgen dat dit wel goed zat en begon zachtjes de contouren van haar gezicht te onderzoeken. Ze had mooi gebogen wenkbrauwen die ze blijkbaar goed in model hield. Mijn vingers gingen rond haar mooi in proportie gevormde oortjes, waarvan ze wat begon te giechelen omdat het blijkbaar kietelde. Vandaar streelde ik zacht over haar neusje, waar ze aan de linkse kant een knopje had zitten van een neuspiercing. Toen mijn vingers over haar zachte lippen streken hapte ze speels een vinger naar binnen en krulde ze haar tong er even rond. Ik verbaasde me, want ook daar had ze een piercing. Benieuwd vroeg ik me af hoeveel ze er nog zou hebben. Mijn handen gleden van haar kin naar beneden en op deze manier kon ik me toch iets voorstellen van hoe mooi haar gezicht moest zijn. Rustig liet ik mijn handen zakken zodat ze in haar nek en hals kwamen te liggen en ik zo kon afdalen naar haar schouders.

Nu pas ontdekte ik hoe smal ze feitelijk maar was, want ik moest niet lang wachten om de punten van haar schouderbladen te voelen. Mijn handen zakten haar slanke, lichtgespierde armen af en vonden toen haar slanke vingers. Grote handen had ze niet maar ze waren zo zijdezacht. Haar vingers eindigden in lange puntige gevijlde nagels. Terug naar boven met mijn handen want ik wilde haar bovenlijfje nu ook wel eens voelen. Ik gleed langs haar flanken, al had ik liever meer centraal gevoel om te aanschouwen of ze mooie borsten had. Ik vond het momenteel maar veiliger om daar nog niet te veel aandacht aan te schenken, dat zou nog wel volgen dacht ik zo.

Toen verplaatsten mijn handen zich naar haar platte buikje. Haar blouse was vrij kort waardoor ik haar navel ontdekte, waar ik haar even kriebelde maar waar ze tot mijn verbazing toch geen piercing had zitten. Ze had blijkbaar wat ze een zandloperfiguur noemen. Mijn handen gleden nu snel door want ik was toch wel nieuwsgierig. Ze had mooie gestroomlijnde heupen, en met mijn beide handen samen kon ik haar wespentaille bijna omvatten. Mijn handen streelden nu over haar benen. Ze had een jeansrokje tot net boven de knien aan en het gedeelte van haar benen dat bloot was voelde zo glad aan. Haar kleine, elegante voeten had ze in schoenen met een hak van ik schatte ongeveer 7 cm steken en dat ging haar heel goed af. De spieren van haar kuiten stonden mooi gespannen en dat voelde echt wel fijn aan.

Toen ik daar zo geknield zat, met mijn handen aan haar voetjes zei ze Eigenlijk wind je me op deze manier wel enorm op." "Vind je dat erg dan?" zei ik grijnzend terug. Ze antwoordde niet maar haar handen trokken mij aan mijn handen naar omhoog en al snel stonden onze lippen tegen elkaar. Wat voelde het zalig om haar zo voor de eerste keer te kussen. Het voelde aan of mijn lippen een fluwelen oppervlak streelde en ik kon er maar geen genoeg van krijgen. Ik werd nu toch benieuwd hoe het zou voelen om een tongendans te voeren met een tongpiercing, dus liet ik voorzichtig mijn tong tegen haar lippen aandrukken. Gretig ging haar mond open en stonden we te tongen. Op dat moment zelf dacht ik niet meer aan hoe die piercing aanvoelde, ik genoot gewoon van het intense gevoel om daar zo lekker te staan zoenen.

Mijn handen gleden rond haar middel en zakten toen snel af om haar billen in mijn handen te nemen. Ze had een klein gespierd kontje dat echt wel lekker in mijn handen lag. Toen nam ze een van mijn handen van haar billen af en leidde deze naar boven. Ze legde deze op haar borst en duwde er lichtjes tegen om aan te geven dat ze graag wilde dat ik er mee begon te spelen. Haar borst was groter dan ik verwachtte, een grote B of kleine C schat ik zo. Ik voelde door haar blouse en bh haar tepel naar voor priemen. Ofwel had ze grote tepels, ofwel had ze daar ook een piercing zitten.

Al kussend leidde ik haar terug naar de zetel. Ik ging zitten en trok haar op mijn schoot. Ik vermoedde dat ze, toen ze daar kwam zitten, mijn opwinding wel kon voelen. Die kon ik namelijk niet echt meer verstoppen al vonden we dat blijkbaar geen van beiden erg. Terwijl we daar zo zaten te zoenen lieten haar handen zich ook niet onbetuigd. Al snel voelde ik haar aan mijn trui trekken met de bedoeling die snel over mijn hoofd te krijgen. Ik liet haar even los, zodat zij dit kon doen en toen begonnen we elkaars tong weer te bewerken. Ik op mijn beurt deed haar blouse ook uit en wipte met mijn andere hand de sluiting van haar bh tegelijkertijd open.

De warmte van haar fraaie boezem in mijn handen was zalig. Zo zonder bh was toch echt veel zaliger hoor. Nu merkte ik dat ze inderdaad grote tepels had waar ik met veel gevoel en passie mee begon te spelen. Ik liet ze tussen mijn vingers rollen, trok er zachtjes aan om ze even later los te laten om mijn volle grote handen over heel haar borsten te laten strijken en ze zachtjes te kneden. Ze kreunde in mijn mond, en onder mijn handpalmen voelde ik haar reeds stijve tepels nog stijver worden, al dacht ik niet dat dat echt nog mogelijk was. Haar handen grepen mijn armen vast, kneedden mijn spieren om van daar verder te gaan naar mijn lichtbehaarde borstkas, waar ze met haar vingers door mijn haar kriebelde. We zoenden zo nog even door en verkenden elkaar lekker. Toen vroeg ik haar tussen twee kussen door "Wat denk je ervan als we ons naar de slaapkamer verplaatsen?" "Hmmm, graag" was haar hese antwoord.

Toen we aankwamen in de slaapkamer duurde het niet lang voor zij mijn broek en ik haar rok uit had. Ze duwde me neer op het bed en besprong me zowat. Haar manier van zoenen liet me weten dat ze echt wel hitsig was. Al gauw gaf ze me kusjes en likjes over gans mijn bovenlijf. Ze likte even aan mijn tepels, wat mij een rilling van genot bezorgde. Toen verplaatste ze haar aandacht meer naar beneden en in no time had ze mijn boxer te pakken en schoof die zeer snel en behendig over mijn billen. Ze keek goedkeurend naar mijn sigaar en smakte verleidelijk met haar lippen. Ze ging verder met likjes geven. Het topje van mijn eikel had ze al snel gevonden en begon die met veel ijver te aanbidden.

Ik kreunde van genot. Haar tong flitste over heel mijn dop, ze liet haar tong onder het randje glijden om vervolgens haar lippen er rond te vouwen. Centimeter voor centimeter schoof ze mijn pik naar binnen en begon me in een lekker tempo echt vacum te zuigen. Ik hoopte maar dat ze toch een beetje rustig aan ging doen, ik voelde namelijk dat het op deze manier niet lang ging duren vooraleer ik een enorme zaadlozing zou gaan doen en ik wilde die lippen echt toch wat langer rond mijn paal voelen. Ik vermoedde dat ze het zelf ook wel wat aanvoelde want ze liet mijn knuppel even voor wat hij was en begon met enorm veel gevoel aan mijn ballen te zuigen. God wat voelde dat hemels en God wat kreunde ik hevig.

Na weer even gespeeld te hebben verlegde ze haar aandacht toch weer naar mijn paal en ging ze echt wel voor de eindsprint. Ik voelde hoe mijn zaad begon te borrelen en het als een komeet naar boven schoot. Ik probeerde haar nog te waarschuwen, maar voor ik de eerste lettergreep had uitgebracht spatte de eerste straal al diep in haar. Er schoten nog een vijftal stralen naar boven. Ik wist zelfs niet dat ik zoveel sperma in n keer kon spuiten, maar had dan net wel de beste pijpbeurt ooit. Toen ze alles doorgeslikt had zei ze maar n woord "Njammie." Ze nam een slok van haar drankje, vlijde zich tegen mij aan en begon me te kussen.

Na even bekomen te zijn van zo'n hevig orgasme vond ik het toch wel tijd worden om haar minstens zo hevig te laten klaarkomen. Ik legde haar op haar rug en begon haar in de holte in haar hals te kussen. Ze vond dit blijkbaar wel lekker en lag als een katje te spinnen. Ik vervolgde heel langzaam mijn weg naar beneden. Ik kuste haar sleutelbeen, ging toen, om haar een beetje te plagen, terug naar haar hals en zoog me daar even vast. Mijn handen cirkelden rond haar borsten, van buitenaf naar binnen toe, er voor wakend dat ik haar tepels nog niet aanraakte. Ik verlegde mijn lippen en begon intens veel zoentjes te geven aan haar borsten. Ik gleed met mijn vinger onderlangs haar borsten door. Als mijn aanrakingen voor haar net zo fijn voelden als het voor mij aanvoelde om haar aan te raken dan was zij nu echt wel aan het genieten.

Mijn lippen zogen zich vast op haar linker tepel. Ik liet mijn tong zachtjes over haar tepel gaan en liet deze dan even uit mijn mond floepen. Een zachte ademtocht erover alvorens ik me er terug aan vast zoog. Ik opende mijn tanden een beetje en liet de onderkanten ervan lichtjes over haar tepel schuren om een optimaal gevoel voor haar te creren. Ze kirde van genot dus herhaalde ik dit een paar keren. Vervolgens verplaatste ik me naar de andere borst en deed hier hetzelfde. Ondertussen kneedde mijn hand de vrije borst om haar zo continu optimaal te stimuleren. Toen ik haar nogmaals in haar tepel beet, nu een beetje harder, voelde ik haar ineens intens klaarkomen. Ze schokte en hijgde lekker dus besloot ik maar het even rustiger aan te doen tot ze weer wat op adem gekomen was en haar enkel kusjes in haar hals te geven.

Toen ze weer wat rustiger was, greep ik haar string tussen mijn tanden. Ik trok hem zo naar beneden, en gewillig wipte zij haar kontje even omhoog zodat ik deze er af kon trekken. Aangekomen bij haar voeten werd het even moeilijker, ik was namelijk vergeten dat ze haar hakjes nog aan had. Na even worstelen kreeg ik haar string er toch overheen en liet die ergens mij niet bekend in de kamer belanden. Ik spreidde haar benen en begon van onderaan kusjes te geven en zo naar boven toe te kruipen. Toen ik aan de binnenkant van haar dijen aankwam was ze al weer wat heviger aan het ademen. Ik stopte even en in plaats van kusjes te geven liet ik mijn vingers door haar liezen glijden. Toen begon ik weer kusjes te geven.

Ik likte een keer over haar schaamlippen wat haar een rilling van genot bezorgde. Toen zoog ik een schaamlip naar binnen. Ik liet mijn lippen er wat druk op uitoefenen om de bloedtoevoer naar haar buitenste schaamlippen optimaal te laten komen. Kreuntjes kwamen over haar lippen dus ik wist wel dat het goed zat. Ik voerde hetzelfde ritueel uit op haar andere schaamlip, en spreidde toen haar lipjes open met mijn vingers. Ik bracht mijn neus naar haar vochtigste plekje om haar aroma even op te snuiven. Ik was meteen bedwelmd, zo heerlijk rook ze, echt vrouwelijk en mega opgewonden. Ik liet mijn tong tussen haar lipjes glijden en probeerde zoveel mogelijk van haar binnenste met mijn tong te beroeren. Cindy was echt zeiknat. Gulzig begon ik haar sappen op te drinken. Champagne vind ik maar niets als drank, maar man, dit drankje zou ik elke dag wel willen opslobberen.

Na nog even zo gelikt te hebben verplaatste ik mijn tong iets naar boven om zo haar kittelaar te beroeren. Toen werd ze pas echt wild. Ze pakte mijn hoofd vast en even vreesde ik dat ze mijn hoofd echt naar binnen wilde werken. Ik bleef lekker likken aan haar klit en schoof ondertussen twee vingers rustig haar soppende grotje in en begon haar zacht te vingeren. Met de toppen van mijn vingers beroerde ik dat lekkere geribbelde plekje. Bingo leek het zo wel, ze begon te draaien en te kronkelen met haar bekken dat het een lieve lust was. Ik verhoogde de druk van mijn lippen op haar knopje een beetje en voerde het tempo van mijn vingers nog wat op. Ik wilde haar nu echt een spetterend orgasme bezorgen, en als ik de signalen juist interpreteerde was ze er echt niet ver meer van.

Ik deed de wijsvinger van mijn andere hand even in haar natte doosje en begon met deze overvloedig natte vinger haar aarsje te stimuleren. Haar bekken bewoog ongecontroleerd, ze gilde het uit, al haar spieren verkrampten, het was precies dat mijn twee vingers in een bankschroef zaten en haar dijen knelden mijn hoofd zo stevig vast dat ik niet zeker was of ik het ooit nog wel zou terug krijgen. Ongecontroleerd kwam ze klaar. Aan alles kon je merken dat dit geen klein orgasme was, ik weet niet hoe lang het duurde maar ik vond het best wel hevig zijn. Toen haar dijen en poesje ontspanden kwam ik overeind, ging naast haar liggen en gaf haar een lieve zoen op haar voorhoofd.

Door al haar sappen, lekkere geur, gekronkel en lekker gekreun was ik wel weer in opperste staat van paraatheid. Cindy had dit al gemerkt. Ik vond het niet erg dat zij blijkbaar niet veel tijd nodig had, want ze trok me direct over zich heen en zei "Neuk me geile beer!!!" Daar hoefde ik natuurlijk niet over te twijfelen. Ik ging tussen Cindy haar benen liggen, duwde mijn dynamietstaaf tegen haar opening en drukte hem rustig centimeter voor centimeter naar binnen. Toen ik haar niet snel genoeg opvulde met mijn speelgoed plantte Cindy haar voeten op mijn achterwerk en duwde me stevig naar binnen met een hoge kreun tot gevolg. Haar benen sloeg ze stevig rond me heen en haar nagels klauwden in mijn rug. In mijn oor hijgde ze "Geef het me, geef het me".

Met een stevig tempo begon ik haar aan mijn stam te rijgen. Toen zij haar eerste orgasme kreeg wilde ze direct in doggy voortgaan. Verdomme, deze vrouw heeft echt een enorme libido. Ik duwde haar hoofd zachtjes naar beneden en schoof mijn gevaarte weer naar binnen. Terwijl ik in haar pompte nam ik haar borsten in mijn handen en begon deze lekker te kneden. Op een gegeven moment hield ik het niet meer. Dankzij die lekkere pijpbeurt van eerder had ik het al lekker lang kunnen volhouden. Nu riepen mijn ballen "Tijd om te leveren". Met een brul schoot ik alles diep in haar baarmoeder en leunde achteraf even op haar om bij te komen.

Ik rolde van haar af en kwam op mijn rug te liggen. Ik had het gevoel dat mijn stam nog stram ophoog wees, en Cindy liet deze kans niet onbenut. Ze hees zich boven op me en liet zich zakken totdat mijn pik tot de wortel in haar krappe doosje stak. Als een bezetene begon ze me wild te berijden. Ze nam mijn handen vast, legde deze weer op haar borsten, en steunde met haar handen op mijn borstkas. Zo hevig maar zalig was ik nog nooit geneukt. Na een kwartiertje voelde ik mijn zak weer samentrekken en net toen Cindy ook weer een climax kreeg, spoot ik het laatste beetje zaad dat ik die dag nog bezat weer lekker diep in haar muisje. Cindy bleek nu ook voldaan te zijn en hijgend liet ze zich op mijn borstkas vallen. We streelden en knuffelden nog wel een tijdje terwijl we nog wat praatten. Daarna gingen we lepeltje-lepeltje liggen en vielen we in slaap.

Zondagmorgen, ik word wakker, luister even naar mijn Iphone. Het is half elf. Geeuwend rek ik me uit. Ik vind het nog wat vroeg, dus besluit ik me nog even om te draaien en nog even te snoezen. Plots merk ik het, er ligt iemand naast me. Even moet ik nadenken. Oh ja herinner ik me, het is Cindy. Ze ligt nog lekker te slapen merk ik. Omdat ze op haar rug ligt en ze toch ligt te dromen besluit ik maar om haar op een speciale en lekkere manier wakker te maken.

Zachtjes en zeer voorzichtig spreid ik haar benen een beetje verder, en verdwijn ik helemaal onder het laken. Ik nestel me tussen haar benen en begin zachtjes de binnenkant van haar rechter bovenbeen te likken. Ze slaapt nog steeds, maar toch hoor ik haar dieper zuchten. Ik verleg mijn likjes wat meer naar boven en concentreer me nu lekker op haar poesje. "Hmmmm" hoor ik wanneer mijn tong haar lipjes beroert. Lekker denk ik zo, dus ga ik maar verder. Als mijn tong tussen haar lipjes verdwijnt en ik de warmte van haar grotje aan mijn tong voel, bemerk ik dat ze toch best al opgewonden is, en vraag me af of ze toch nog wel aan het slapen is. Lang hoef ik niet te wachten of ik voel haar handen al op mijn hoofd die mij stevig op mijn plek houden met de woorden "Hmmm lekker schat, ga zo door."

Dat moet ze me geen twee keer zeggen en gulzig slurp ik alle vrijkomende sapjes op. Het duurt niet lang of ze ligt al te kronkelen en te schudden onder me, en met een korte maar hevige gil voel ik haar klaarkomen op mijn tong, die net haar gevoelige knobbeltje aantikt. Ze duwt het laken omhoog, zodat mijn hoofd zichtbaar wordt, en zegt "Kom eens hier lieverd." Als ik op haar gekropen ben en we lekker aan het tongen zijn, voel ik haar hand mijn harde grijpen en deze vlot naar haar nauwe opening begeleiden. Met n vlotte beweging duw ik mijn leuter naar binnen, wat begroet wordt met een diepe hese kreun. Vlug voer ik mijn stoottempo op en al gauw galmen de kreuntjes en gilletjes door te kamer.

Na eventjes zo bezig geweest te zijn wil zij graag van standje wisselen. Ik leg me op mijn rug en snel komt ze boven op me zitten en spiest zichzelf op mijn apparaat. Zon vijf minuten later voel ik aan dat ik mijn ontlading niet langer kan ophouden en grommend laat ik Cindy weten dat mijn eruptie eraan komt. Net op dat moment verkrampt zij voor de tweede maal deze morgen en samen beleven we een bloedstollend hoogtepunt, zoals ik er zelf nog maar weinig heb mogen beleven. Ben ik even een gelukzak, bedenk ik me. Ik denk even aan hoe het verlopen is, leg mijn arm zachtjes om Cindy en sluit mijn ogen om even te dagdromen over hoe het allemaal begonnen is.

Even later vraagt ze "Hoe gaan we nu verder?" "Wat denk je van rustig aan? Eerst kijken wat vandaag brengt, en dan morgen en zo verder. Ik vind je echt een fijn iemand waar ik echt verslingerd aan ben..." Cindy zegt even niets, ze draait zich tegen mij aan en ik voel een glimlach op haar gezicht. Verder zeggen we een tijdje niets maar cocoonen gewoon lekker.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 47Door: Keith
Gelezen: 2600x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 3271x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5628x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4749x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3463x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3946x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4373x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5378x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5158x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5551x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5078x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5191x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6760x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 5018x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 5032x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net