Opwindend.Net
Datum: 28-01-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 4766x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 10
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 9

Als we het grasveld Joon-Suns huis op lopen slaan de dames hun arm om elkaars heupen en lopen zo voor mij uit naar het huis. Nog onder de indruk van Joon-Suns onverwachte vraag schiet de gedachte door mijn hoofd dat ik lang van zijn levensdagen drie, of vier, vrouwen elke dag kan bevredigen. Fietje en ik hebben tot nog toe bijna elke dag seks met elkaar. Soms ook wel twee en een enkele keer drie keer. Maar ik denk niet dat ik ze alle drie kan bevredigen. Maar als ik zo naar Jacq en Joon-Sun kijk kunnen ze ook heel goed zonder mij. We lopen naar binnen door de gang naar achteren maar in plaats van naar de keuken te lopen gaan we de trap op naar boven. Joon-Sun gaat ons voor en klopt op de deur van de grootste slaapkamer. ‘Wij zijn het’ zegt ze als ze de klink naar beneden drukt.

Doordat Joon-Sun en Jacqueline voor me lopen zie ik niet meteen wat er zich in de kamer afspeelt. Het eerste wat mij opvalt is dat het bed voor Portugese begrippen groot is. De Amerikanen zouden het als Kingsize aanduiden. Het volgende wat ik zie is dat Fietje op haar onderarmen steunt en ons met een rood hoofd aankijkt. Haar blote kontje steekt naar achteren en iets omhoog. ‘Hoi lieverd’ hoor ik Jacqueline nog zeggen als ze opzij stapt. Dan pas zie ik dat het hele bed en de vloer er omheen bezaaid lijkt met allerlei seksspeeltjes. Dildo’s in allerlei soorten en maten, pluggen, klemmetjes, zweepjes en tuigjes. Van alles ligt er. Joon-Sun is op het bed gaan zitten; half achter Fietje. Ze kijkt naar haar billen en kontje en streelt de zachte bolling. ‘Ze zaten te masturberen’ zegt ze tegen Fietje op een toon alsof we het gras aan het maaien waren en kust haar op haar wang. ‘deze past goed?’ vraagt ze er meteen achteraan. Fietje heeft haar lippen samengeknepen en knikt ‘mmm. Het was even wennen maar het voelt fijn.’ Ik volg Jacq naar de andere kant van het bed terwijl Fietje ons volgt met haar ogen. Ze heeft een buttplug bij haarzelf ingebracht en de ‘diamanten’ achterkant straalt ons tegemoet. Joon-Sun kust Fietjes bil en pakt het uiteinde van de plug en trekt er zachtjes aan. Fietje kreunt. ‘Niet bang zijn, Fietje. Ik kijk alleen maar welke maat je hebt gebruikt.’ Steeds verder trekt Joon-Sun de plug naar achteren en naar buiten. Jacq is naast me komen staan en schuift haar hand achter de band van mijn broek. Mijn zak zit ongemakkelijk en mijn pik zit ook niet in de beste positie om nu stijf te worden. Maar het ziet er zo heerlijk geil uit de wijze waarop Fietjes sterretje door het zwarte rubber wordt opgerekt. Fietje glimlacht dapper; ‘Samen met Joon-Sun ga ik eraan werken dat je ook een keer bij mij naar binnen kunt.’

Joon-Sun kijkt Jacq en mij trots aan. Jacqs hand kan niet verder naar binnen en het voelt niet prettig in mijn broek. ‘Trek hem uit’ zegt Joon-Sun op zachte toon terwijl ze de plug weer langzaam in Fietjes holletje drukt. Ik knik en doe wat ze me heeft aangeraden. Ik slaak een zucht van opluchting als mijn zwans de ruimte krijgt en Jacqueline de gelegenheid biedt me weer lekker vast te pakken. ‘Is het lekker?’ vraag ik aan Fietje. Ze knikt; ‘het voelt zo lekker vol’ Met een hand reikt ze tussen haar benen door en petst een aantal keren op haar dikke pruim. Ze kijkt omhoog; ‘stop hem in mijn mond’, ze wijst met haar ogen naar mijn pik. Ik kijk opzij naar Jacqueline die bijna onmerkbaar ‘nee’ schudt. Ik schud mijn hoofd; ‘jij hebt andere prioriteiten. Fietje.’ Ik wrijf met de zijkant van mijn wijsvinger over mijn eikel en wrijf het voorvocht eraf en hou daarna mijn hand voor haar mond. Fietje zet haar lippen op de zijkant van mijn vinger en zuigt erop. Joon-Sun pakt Fietjes haren en trekt haar hoofd naar achteren. Fietje kreunt en Joon-Sun neemt Fietjes pruim vol in haar hand. ‘Focus, Fietje’ zegt ze op zachte toon. Aan de spieren in haar onderarm zie ik hoe ze Fietjes kut masseert. Ze kijkt naar Jacqueline en naar mij en geeft een kusje op de achterkant van de buttplug. Ze wijst met haar hoofd naar de fauteuil die in de hoek van de kamer staat. ‘Jij ook’ zegt ze terwijl ze me aankijkt. Jacqueline laat mijn pik los en neemt mijn hand en begeleidt me naar de lichtblauwe stoel. De stof voelt zacht en warm aan mijn billen, benen en rug, en lijkt wel fleece. ‘Leg je benen over de leuning’ vraagt Jacqueline. Ik zak iets onderuit en zorg dat ik met mijn knieholtes om de armleuning kom te liggen. Net zozeer als Jacqueline weet te genieten van mijn verlangende blik, geniet ik van haar lichaamstaal en gezichtsuitdrukking. Haar ogen worden zacht en groot als ze haar vingers onder mijn ballen legt en met de top van haar wijsvinger het plekje weet te vinden waardoor ze mijn prostaat van buiten weet te raken. Mijn lichaam schokt en mijn voeten schieten iets omhoog. Daar is Jacquelines stralende lach weer ‘hij doet het nog’ lacht ze om daarna weer meteen serieus te worden en met haar hand van voren naar achteren te bewegen.

Joon-Sun reikt haar een fles glijmiddel aan. Ik kijk naar Fietje die naar ons kijkt. Haar wangen zijn rood en ze zweet een beetje. ‘Gaat het?’ vraag ik zonder geluid te maken. Ze knijpt haar mond samen en knikt heftig ‘zalig’ vormen haar lippen. Plotseling realiseer ik mij dat het erop lijkt dat we aan de grillen van Joon-Sun en Jacqueline zijn overgeleverd. In ieder geval, dat Fietje en ik even geen inbreng hebben in wat er gaat gebeuren. Ik kijk Jacq aan en ik smelt. De liefde in haar ogen, de aandacht voor wat ze doet en de serene ontspanning waarmee ze mijn ballen streelt verdrijven elke negativiteit die in mijn vorige gedachten zat. Ik laat me iets meer onderuit zakken en Jacq trekt haar hand terug en draait het dopje van de fles. ‘Trek je shirtje uit’ weet ik met krakerige stem uit te brengen ‘ik wil je borsten op mij voelen.’ Jacq bijt op haar onderlip en knikt. Ze neemt met beide handen de zoom van haar shirtje en trekt het in een keer over haar hoofd. Haar heerlijke borsten ontblotend. Haar tepels wijzen naar mij en ze lacht als ze het glijmiddel op haar linkerhand laat druppen. Ze verdeelt het over haar vingers. Met haar rechterhand neemt ze mijn stijve weer vast en pompt er een paar keer zachtjes aan. ‘wil je mijn tieten neuken?’ vraagt ze zacht. ‘ik heb namelijk andere plannen.’ Ik laat me iets verder omlaag zakken als ze met haar gladde hand aan het vel van mijn zak trekt. Ik bied haar mijn anus aan. Ze weet dat ik er naar verlang en ze laat me niet wachten. Haar middel- en wijsvinger glijden over het perineum door mijn bilnaad naar mijn anus. Het voelt zacht en warm. Zonder verdere plichtplegingen drukt Jacqueline haar middelvinger in de kern van mijn sterretje en zonder af te wachten drukt ze deze bij me naar binnen. Een beetje draaiend en wringend. Ik kijk naar haar openstaande mond en naar hoe zij geniet als ze de vinger naar binnen heeft gewerkt. Ze kijkt me aan en kust mijn eikel. Langzaam neukt ze mijn anus. Ze leunt naar voren en een scheut van genot trekt door mijn lijf als haar borsten mijn stijve omsluiten. Ze kust mijn borst en kust zich een weg naar boven. Naar mijn schouder en mijn nek. ‘lekker?’ fluistert ze ‘uhuh’ is het enige dat ik kan uitbrengen want op dat moment vingert ze ook haar wijsvinger bij me naar binnen.

Fietje kijkt met grote ogen hoe haar zus mijn kontje vingert. Joon-Sun coacht haar; ‘span aan …… en ontspan’. En hoewel ik het niet kan zien weet ik hoe het eruit moet zien; Fietjes kroontje dat zich om de plug spant waardoor haar bekkenbodemspieren worden getraind terwijl Joon-Sun op dat moment haar dikke schaamlippen masseert. Af en toe hoor ik het natte plakkerige geluid van Fietjes kutlippen die gekneed en verwend worden. Ondertussen parelen dikke druppels voorvocht uit mijn eikel en druk ik mijn heupen omhoog omdat ik het contact met Jacqs warme tieten niet wil verliezen. Ze lacht en teast. ‘Je zou je lading wel in mijn mondje willen schieten, hè?’ ik knik en kreun. Ze pakt mijn linkerhand en leidt deze tussen haar benen ‘voel eens hoe mals’ zucht/fluistert ze ‘kneed me’. Ik kijk haar aan. De lach is uit haar ogen verdwenen. Haar pupillen zijn zwart van geilheid. Haar kut voelt warm en stevig. Ik pak haar vol in mijn hand en kneed en knijp erin. Door het stofje heen voel ik haar dikke pruim en duw mijn vinger tegen haar gaatje. Mijn duim weet waar haar klit zit en drukt door het stofje heen. Ze hijgt; ‘toen je naar Fietje keek, gisteren toen ze plaste’ Jacq zoekt even naar woorden ‘zou je niet willen dat ze tegen je stijve zou plassen?’ Ze tuit haar lippen en zuigt het voorvocht uit het topje van mijn lul. Ze likt haar lippen af en neemt hem in haar hand terwijl haar vingers met trage bewegingen mijn anus bewerken. ‘wil je een keer op mijn kutje pissen?’ zucht ze bijna smachtend. Het beeld dat Jacq bij mij oproept over haar plassende zusje en over hoe ze erbij zou liggen; wachtend op mijn warme straal zijn teveel voor me. Nog voor ik het zelf goed en wel voel moedigt Jacqueline me aan; ‘jaaa jongen, kom maar. Spuit je zaad maar op mijn tieten. Ik voel je orgasme. Spuit maar schatje’ Zonder het tempo te verhogen trekt ze me af terwijl mijn kringspier haar vingers afknelt. Ik merk dat ik snuif en grom en mijn bekken omhoog druk. Ondanks dat Jacq mijn pik ergens op haar borsten heeft gericht komen de eerste drie stralen op haar neus en kin. Ze kraait van verrukking. ‘Ja lieffie, geef me je zaad. Spuit me onder’. Ze blijft in een gestaag tempo aan mij pik trekken terwijl haar tong de druppels sperma opvangen die langs haar neus omlaag druppen.

Ze hijgt en ze begint ongecontroleerd met haar bovenlichaam te bewegen. Enigszins verbaasd voel ik haar kut nog in mijn hand terwijl ik nog lig na te schokken van het onverwacht sterke orgasme. Toen ik klaarkwam heb ik haar hard gegrepen en niet losgelaten en ik voel nu hoe ze in mijn hand rijdt. ‘Zou je mijn straal op je klit willen?’ fluister ik terwijl ik in haar donkere ogen kijk. Ik weet niet of ze me hoort of ziet. Haar buikspieren schokken en trillen en ik voel haar onderlijf verkrampen. ‘Wil je hem in je hand als ik mijn blaas leeg? Wil je hem in je hand als ik tegen zusjes kut plas?’ Klaarblijkelijk ziet Jacq het in haar geestesoog gebeuren en met een langgerekte kreun ontploft ze in haar orgasme. Haar hoofd en bovenlichaam schokken naar voren en naar achteren; ongecontroleerd als in ontembare spasmen. Het sperma dat op haar gezicht zat spettert op mijn buik en zonder dat ze het weet trekt ze haar vingers uit mijn anus en klauwt ze met diezelfde haar hand in haar borst. Haar andere hand drukt ze op de mijne om aan te geven dat ik door moet gaan met het kneden van haar verkrampende pruim. Ze stoot en bokt op en neer, naar voren en naar achteren. Op het moment dat ik denk dat haar orgasme wegebt komt er een volgende golf en drukt ze met beide handen op mijn hand. Met drie handen in haar kruis laat ze zich voorover vallen; ‘niet stoppen nu’ hijgt ze en ze begint met haar heupen op mijn ferm knijpende hand te rijden. Ze zet haar opengesperde mond op mijn schouder om haar kreunen te smoren. Haar orgasme is intens maar duurt korter dan het vorige. Als ik met mijn vinger meer druk wil geven en dieper bij haar wil doordringen is dat net iets teveel. ‘Stop, ik kan niet meer’ hijgt ze. Ik ontspan mijn hand en Jacq legt haar handen op mijn hoofd. Zo blijven we een tijdje liggen bij te komen van onze orgasmes. Ergens in de verte hoor ik het geluid van een telefoon als Jacqueline mijn hals kust. ‘Dat was onverwacht’ fluistert ze ‘maar erg lekker’. Ze kust mijn wang als ik mijn hand van tussen haar benen weghaal. Na een paar minuten voelt deze houding nogal ongemakkelijk en Jacqueline kust mijn wang en gaat recht staan.

Fietje zit nog steeds op armen en knieën op het bed. Joon-Sun is niet te zien. ‘Jacq! Je broek!’ roept Fietje verbaasd. Jacq kijkt omlaag en dan in de spiegel van de grote wandkast. Het kruis en de achterkant van haar broek zijn drijfnat. Jacqueline bukt zich naar voren en wrijft met haar hand over de binnenkant van haar dij. Ook nat. Vol ongeloof kijkt ze van mij naar Fietje en terug; ‘het voelde wel heftig. Maar zo…’ Weer wrijft ze met haar hand over de binnenkant van haar dij. Ze likt haar vingers af en kijkt met stralende ogen naar mijn met mijn eigen zaad besmeurde lichaam. Ze wil wat zeggen als Joon-Sun binnenkomt. Een mengsel van verbazing en blijdschap op haar gezicht. ‘João komt thuis. Vanavond. Hij is net geland en neemt een taxi. We moeten opruimen en dan moeten jullie weg.’ Ze kijkt een beetje verdwaasd om haar heen. Ze heeft tranen in haar ogen. ‘Dat gebeurt nooit dat hij eerder komt. Het is hier een zooitje. Wat moet ik doen?’ Ze pakt een dildo van de grond en gooit deze in een van de dozen die naast het bed staat. Ze bukt zich weer om een volgende te pakken. Deze is van glas en even ben ik bang dat hij zal breken als ie in de doos land. Maar dat valt gelukkig weer mee. Fietje reikt naar achteren om de buttplug uit haar kontje te trekken maar Joon-Sun is haar voor. ‘Laat nog maar een uurtje of zo zitten. En morgen weer ermee oefenen. Eerst met je vingers, of die van iemand anders’ zegt ze als ze Jacq en mij veelbetekenend aankijkt. Ze heeft zich klaarblijkelijk snel herpakt. ‘En gebruik veel glijmiddel. Hier’ zegt ze ‘dit is fijn spul. Het verdoofd een beetje. Dit heb je vandaag ook gebruikt’ ze drukt het flaconnetje in Fietjes hand. Jacqueline is ondertussen ook begonnen met het bij elkaar rapen van de spulletjes. Het ziet er raar uit; haar natte broek en kleffe benen samen met de natte plekken van mijn zaad in haar truitje. Fietje zoekt nog naar haar broekje terwijl ik met een hand over de leuning geslagen net bij mijn eigen broek kan. Na een paar minuten zijn we aangekleed en is alles opgeruimd. Als ik bedenk dat het misschien verstandig is om het bed te verschonen schudt Joon-Sun haar hoofd. ‘Dat is niet nodig.’ Ze glimlacht; ‘ik denk dat João trots op me zal zijn. Maar ik ben wel blij dat het opgeruimd is. Ik wil hem in een mooi huis verwelkomen.’ Ze kijkt ons één voor één aan. ‘Maar nu moeten jullie gaan. Ik wil me nog omkleden. Morgen of overmorgen kom ik wel naar jullie toe.’ Eerst omhelst ze Fietje en fluistert in haar oor dat ze vooral moet blijven oefenen en haar tijd moet nemen. Dan krijg ik een knuffel en een zoen in mijn nek ‘ik ben zo blij dat ik hier mag zijn. João kan jou toevertrouwen.’ Ze kijkt me niet aan als me loslaat en haar armen om Jacqueline slaat. Ze hoeven elkaar niks te zeggen. Jacqueline veegt een lok van Joon-Sun van haar voorhoofd en kijkt haar aan. ‘ik ben zo blij voor je dat je man er vanavond is’ zegt ze terwijl ze de omhelzing verbreekt.

In stilte lopen we naar beneden. Ik schiet in de lach als ik Fietje ongemakkelijk voor me zie lopen. Boos draait ze zich om; ‘jij hebt makkelijk lachen, hè? Jullie zijn ten minste klaargekomen. Ik word zo godsgruwelijk geil van dit ding in mijn kont; maar neuken? Ho maar! Ik doe dit ook voor jou hoor!’ Ze draait zich weer om en beent bozig weg. Ik kijk haar na en ik begin nog harder te lachen want de indruk die ze wil wekken werkt averechts. Ik weet niet of je het wel eens hebt geprobeerd met een plug in je kont grote stappen te zetten; dat lukt je niet. Jacqueline kijkt opzij en lacht in stilte mee. Vanuit het huis horen we hoe de deuren van de keuken naar de gang, van de gang naar de badkamer en van de badkamer naar de slaapkamer worden dichtgeslagen. Ik kom niet meer bij en ook Jacq schokschoudert van het lachen. Ik sla mijn armen om haar heen en geniet van het moment. Even genieten we van elkaars warmte en Jacqueline wrijft met haar hand over mijn buik. ‘je plakt’ ik knik ‘jij ook.’ Jacq knikt terug. We lopen naar de douche bij het zwembad en ik trek Jacqs truitje over haar hoofd, knoop haar broekje los en stroop deze omlaag. Ondertussen heeft zij mijn broek omlaag getrokken en samen stappen we onder het frisse water. Zwijgend zepen we elkaar in. Als Jacqueline onder de straal stapt om het zeep weg te spoelen verdeel ik wat shampoo op mijn handen en was ik haar haren.

‘Sorry dat ik zo stom doe’ zegt een zachte stem achter ons. Fietje staat in d’r blootje aan de rand van het zwembad. Jacq en ik halen tegelijk onze schouders op. Het maakt niet uit, we houden van haar.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 11


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2854x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5293x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4522x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3379x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3876x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4286x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5288x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5086x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5487x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5021x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5137x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6711x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4956x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4980x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5984x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net