Opwindend.Net
Datum: 18-02-2018
Stemmen: 26x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 4538x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 11
Door Theodoor - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 10

Het is al twee dagen chaos in mijn hoofd. Woensdag begon het al en ik heb nog steeds niet de rust gevonden om alles wat er gebeurd is en nog staat te gebeuren, te verwerken. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we vandaag of het komende weekend kennismaken met Joăo, Joon-Suns man. Omdat Jacq, Fietje en ik Joon-Sun in ons hart hebben gesloten is het belangrijk dat er een klik is tussen haar geliefde en ons. Dan is er ook nog Julia die zijdelings ons leventje is binnengekomen. Om nog maar niet te spreken over alles wat wij moeten doen om Jacqueline hier naar Portugal te halen. Het opzeggen van haar baan, het verkopen van mijn stadsboerderij waar Jacq nu nog woont en alles wat er mee samenhangt.

Vanochtend ben ik gaan lopen. Gewoon mijn rugzakje om en langs het huis van Joon-Sun en Joăo naar boven gelopen, het bos in. Het is fantastisch om hier ongestoord te kunnen hiken en het helpt mij om mijn hoofd leeg te krijgen. Het zal nu elf uur zijn en ik ben uiteindelijk aangeland op de plek waar Julia mij mee naartoe had genomen. Het is er inderdaad prachtig, hoewel ik er dinsdag niet zoveel oog voor had. Ik ga zitten en neem een paar slokken water en neem een paar happen van mijn brood met kaas. Het is al warm en het water ziet er uitnodigend uit. Ik kleed me uit en loop het water in. Het voelt kouder dan verwacht, maar ja wat wil je. Ik ben warm en bezweet van de drie uren die ik er al op heb zitten. Ik ga niet te ver het water in zwem/drijf een paar minuten tot ik afgekoeld ben.

Als ik uit het water kom zoek ik een plekje waar ik kan liggen en waar de zon lekker schijnt. Ik lig op mijn rug en kijk tussen de bladeren door naar boven. Het fluiten van de vogels en het ruisen van de bladeren zijn erg rustgevend. Ik merk dat de klomp in mijn buik kleiner wordt. Ik sla mijn onderarm voor mijn ogen en dommel in.

In de verte registreer ik het geluid van een auto. Een portier slaat dicht en even later hoor ik voetstappen naderen. ‘Ik wist wel dat je hier terug zou komen’ zegt Julia. Ze laat haar rugzak naast mij op de grond vallen. Ik ga rechtop zitten. ‘ik had de rust nodig’ zeg ik. Julia knikt ‘logisch dat je dan hier komt’. Ze bijt op haar onderlip. ‘wil je dat ik je met rust laat?’ Snel schud ik mijn hoofd ‘nee, ik ben blij dat je er bent.’ Even blijft het onwennig stil. Ik ga iets overeind zitten; ‘hoe gaat het met je? Ik heb je woensdag niet meer gezien en ik wil je zeggen dat ik het heel bijzonder vond.’ Julia kijkt me aan en knikt ‘ik vond het ook bijzonder’ ze wacht even ‘en fijn’ ze lacht. ‘ja, fijn was het zeker’ beaam ik. Zonder veel plichtplegingen laat Julia haar broek zakken en trekt ze haar string omlaag. Als ze haar truitje omhoog trekt bewonder ik haar gesloten bolletje en de perfecte verhoudingen van haar compacte en sportieve lichaam. Alsof ze niet in de gaten heeft wat het met me doet draait ze zich om en bukt zich om haar kleren op te vouwen en deze omslachtig in haar rugzakje te stoppen. Haar voeten staan iets uit elkaar, haar knieën gebogen en haar pruim uitnodigend naar mij gericht. Ik voel hoe er bloed naar mijn pik stroomt zonder dat ik echt stijf word. Julia kijkt niet meer op of om en loopt het strand af en het water in. Ik steun op mijn onderarmen om zolang mogelijk van de aanblik van haar heerlijke billen te genieten. Net als afgelopen dinsdag zwemt ze met krachtige slagen naar links en al gauw is ze uit mijn blikveld. Ik laat me weer achterover zakken en sluit mijn ogen weer. Ik ben me bewust van het contact dat ik met de grond maak, van de energie die de zon geeft en van het lekkere gevoel in mijn pik en ballen.

‘Ik kijk graag naar je penis’ hijgt Julia terwijl ze naast me komt zitten. Ze pakt een handdoek uit haar rugtas en begint haar haren te drogen. ‘Ik kom hier elke dag, als het even kan. Om te zwemmen en om te masturberen.’ Ze droogt haar armen af en draait zich met haar rug naar me toe om de handdoek op de grond uit te spreiden. Weer showt ze me haar heerlijke billen en haar volle kutlippen. Ze gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. Ze tilt haar hoofd op en kijkt me tussen haar knieën door aan. ‘ik masturbeer graag met publiek’ lacht ze. ‘een geselecteerd publiek’ vult ze aan. Met drie vingers draait ze rondjes over haar klit. ‘het is begonnen toen ik Zweden studeerde. Niet het masturberen; dat doe ik al heel lang. In Zweden woonde ik in een zomer lang in een huisje aan het water. Heerlijk om er bloot te zijn en te zwemmen. Op te drogen op de steiger en me daar te vingeren. Na een paar weken kreeg ik een envelop in de bus. Hier zat geld in. Van ‘een buurman’ stond op het briefje dat erbij zat. Hij schreef dat hij er zich elke dag op verheugde om mij te zien.’ Ze zucht en grijpt haar borst. ‘Ik vond het heerlijk om te denken dat er iemand naar me keek als ik me aan het klaarmaken was.’ Ze steunt op haar ene arm en komt iets verder overeind. Ze kijkt me aan. ‘Ik kijk graag naar je pik’ zegt ze weer. Ik glimlach en ga rechtop zitten. Mijn half stijve pik leg ik op mijn bovenbeen. ‘Ja, zo’ glimlacht ze. Met drie vingers draait ze felle rondjes rond haar klit en wrijft ze door haar spleet. Haar kutje sopt als ze afwisselend twee vingers naar binnen stopt, ze naar binnen ragt en ze daarna over haar klit wrijft. Haar vingers klauwen in haar borst en trekken aan haar tepels. Haar blik is op mijn pik gericht. Haar ogen draaien omhoog en ze verliest de focus. Haar bewegingen worden feller; alsof ze haar hele kut tegelijk wil aanraken. Haar buikspieren spannen aan en haar hielen drukken in de grond. Even kijkt ze me aan en ze glimlacht. Dan laat ze haar hoofd naar achteren zakken en trekt een laatste keer haar geil met haar vingers naar buiten om het over haar klit te verdelen. Ze zucht en steunt. Julia houdt haar adem in terwijl het orgasme door haar lichaam stroomt. Haar bovenlichaam schokt. Het valt me op hoe klein haar binnenste schaamlippen zijn. Haar kontje trekt spastisch samen in haar orgasme. Haar rug is hol getrokken terwijl ze uit hijgt. Haar masturbatiehand ligt op haar bolling.

Ik weet niet wat er met me aan de hand is maar ik raak ontroerd door de intimiteit die Julia met me deelt. Door het moment en schoonheid van haar lichaam. Hoewel mijn pik niet stijf is heeft zich een klein plasje voorvocht op mijn been gevormd. Julia gaat rechtop zitten en neemt haar borst weer in haar hand. ’Dank je’ zegt ze zacht met schorre stem. ‘Ik begrijp heel goed waarom Fietje zo gek op je is.’ Julia’s bruine ogen zijn op mijn kruis gericht. ‘Als je wilt neuken…’ ze lacht ‘of zo….’ Een onvermoede geilheid schiet door mijn lijf. Het water loopt me letterlijk in mijn mond en mijn pik steigert omhoog. Ik zou niets liever willen dan mijn pik in haar stoten en mezelf klaar rijden in dit heerlijke lichaam. Anderzijds voel ik me bezwaard om Julia te neuken zonder dat de anderen erbij zijn.

Julia ziet mijn innerlijke strijd. Ze draait zich op haar buik. De aanblik van haar heerlijke billen en haar gezwollen geslacht maken het niet gemakkelijker. Ik kreun terwijl Julia in haar rugzak rommelt. Ik sluit mijn ogen om me te herpakken. ‘Hi querida, ik heb je hulp nodig. We zijn bij het meer… Ik zal hem je even geven.’ Julia draait op haar buik en strekt haar arm naar me uit; ‘Fietje’ zegt ze, ten overvloede. Aarzelend neem ik haar smartphone van haar over. ‘Hi’ ik wil nog meer zeggen maar mijn stem kraakt. Aan de andere kant van de lijn blijft het even stil. ‘Niet te veel nadenken liefie; neuk haar.’ Aan de toon waarop ze het zegt kan ik niet opmaken of ze het met een glimlach zegt, of ze geďrriteerd is; überhaupt in wat voor stemming ze is. Ik ga op mijn knieën zitten en reik Julia haar telefoon aan. Julia glimlacht; ‘perfect. Blijf zo zitten.’

Snel bergt ze haar telefoon op en weer draait ze haar heerlijke kont mijn kant op. Ondertussen bedenk ik me dat het mij eigenlijk ook niet kan schelen. Ik wil klaargemaakt worden door Julia. Julia kijkt over haar schouder; naar mijn pik. Haar blik glijdt omhoog. Ze lacht terwijl ze zich naar me toe draait. Op handen en knieën komt ze dichterbij. ‘ik wil je proeven’ zegt ze. Ze pakt mijn stijve en brengt deze naar haar mond. In één en dezelfde beweging trekt ze de voorhuid naar achteren en plaatst ze haar warme lippen om mijn eikel. Diezelfde natte en warme lippen omsluiten de onderkant van mijn dikke knop. Ze zuigt haar wangen naar binnen en met duim en wijsvinger pompt ze aan mijn pik. Bij het eerste contact heb ik mijn ogen gesloten en als ik ze open wil ik ze niet meer sluiten. Ik heb een fantastisch uitzicht op haar ronde gebruinde billen. Ik leun naar voren en neem de warme rondingen in mijn handen. Mijn god, wat voelen ze lekker aan. Julia gromt vergenoegd en drukt haar mond verder om mijn pik. Met haar hoofd maakt ze neukbewegingen en haar lippen klemmen afwisselend hard en zacht om mijn schacht. Ondertussen masseer ik haar billen en glij met mijn duim door haar bilspleet. De vingertoppen van mijn wijsvingers raken net de opening van haar kut. Ik ga nog iets meer rechtop zitten en buig verder naar voren. Daardoor drukt mijn pik nog dieper in Julia’s warme mond. Haar vrije hand vindt mijn zak en ze knijpt zacht in mijn ballen. Ik voel dat ik het niet lang meer ga houden. Snel dip ik mijn vingertop in haar gaatje en breng deze daarna naar mijn mond. Ik beweeg mijn heupen mee in de cadans waarop Julia haar hoofd beweegt. Ze kijkt omhoog. Vragend. ‘ik ga komen’ bevestig ik. Julia slaat haar blik weer omlaag en voert de druk met haar lippen op. Haar hand volgt haar hoofd terwijl ze met de andere hand tot achter mijn ballen reikt. Het is lang geleden dat ik zo snel tot een orgasme kwam maar nu spuit ik grommend en snuivend mijn zaad in Julia’s mond. Vanaf het begin af aan was het duidelijk dat ze het wilde proeven en ik produceer dan ook al het zaad om haar ermee te voeden. Julia slikt en ik spuit. En spuit.

Ik spuit tot ik niet meer kan. Maar dat is niet genoeg voor Julia. En daar waar mijn pik nu normaal gesproken slap en plakkerig op mijn been zou liggen en ik met gesloten ogen bij wil komen van het lekkere orgasme, gaat Julia door. Onder het pijpen kijkt ze omhoog en daagt me uit. De spieren in mijn dijbenen schokken en mijn eikel is supergevoelig onder Julia’s tong. Mijn ademhaling stokt als ze net op het goede of het verkeerde plekje likt; het is maar hoe je er tegenaan kijkt. Terwijl Julia’s hand met mijn ballen speelt en ze rustig doorgaat met het zuigen aan mijn verslapte pik buig ik verder naar voren om met haar billen te spelen. Ik kneed de bruine rondingen, duw ze tegen elkaar en trek ze uit elkaar. De aanblik van haar sterretje, het kleine bruggetje en haar openstaande kut brengen al snel weer leven in de brouwerij.

Ik druk met mijn handen op haar onderrug zodat ze nog verder omlaag zakt. Tegelijkertijd duw ik mijn heupen naar achteren zodat mijn pik uit haar mond verdwijnt. Vragend kijkt Julia omhoog. “69?’ vraag ik. Julia grijnst en wil zich op haar rug draaien. Maar dat is niet mijn bedoeling ‘jij boven’ brom ik. Mijn pik staat al weer redelijk hard overeind. Julia duwt met een hand tegen mijn schouder ten teken dat ik me achterover moet laten zakken. Mijn middenrif trekt samen van verlangen als ze zich omdraait en haar pruim aan mij presenteert. Haar borsten drukken op mijn buik en haar hand omsluit meteen weer mijn zak. Ik kijk naar Julia’s zalige rode gezwollen kut. Ik kan niet anders dan mijn mond erop zetten en haar lipjes naar binnen zuigen. Ze voelt zo lekker in mijn mond. Haar smaakje is zacht en ziltig. Met mijn duimen spreid ik haar open en kijk recht in haar donkerrode neukgaatje. Weer stroomt mij het water in de mond en onbewust stoot ik met mijn heupen als Julia mijn eikel weer vacuüm zuigt. Terwijl ik haar kutje open houd spreid ik met mijn wijsvingers haar billen. Haar kroontje straalt me toe. Ik buig naar voren en druk mijn tong in haar kern. Julia schokt verrast met haar bekken maar drukt snel daarna haar billen naar achteren. ‘Lambe me’ zucht ze ‘lik me’. Met lange natte halen lik ik door haar bilspleet omlaag naar haar kut en terug. Ik merk dat ik het goed doe want Julia is gestopt met mij te pijpen en heeft haar hoofd op mijn bovenbeen gelegd. Wel houdt ze mijn stijve nog stevig vast en ze drukt haar kontje omhoog.

Ik verleg mijn aandacht volledig naar haar kontje en spreid haar billen met mijn beide handen. Ik tuf een kloddertje speeksel op haar sterretje en verdeel het met mijn tong over het geribbelde oppervlak. Julia kreunt en laat mijn pik los. Ze reikt met beide handen naar achteren, slaat ze om haar billen en spreidt haar kontje voor me. Nu ik mijn handen vrij heb druk ik met mijn rechter wijsvinger op haar aarsje en tuf er nog een keertje op. Voorzichtig druk het speeksel in haar kern en zie en voel hoe ze zich probeert te ontspannen. Rustig masseer ik mijn speeksel samen met mijn vinger bij haar naar binnen. Het kost verrassend weinig moeite om tot aan het tweede kootje in haar knellende warmte binnen te dringen. Julia kreunt en zucht. Af en toe hapt ze naar mijn pik en zuigt er even op tot haar lichaam weer aandacht opeist als er weer een extra stimulans plaatsvindt. Dan legt ze haar wang weer op mijn bovenbeen en sluit ze haar ogen. Na weer een klodder speeksel te hebben aangebracht druk ik zacht door de tweede weerstand en zit mijn vinger helemaal in haar kontje. Ik wacht even zodat Julia de tijd heeft om het mentale beeld in haar hoofd te vormen en maak dan hele kleine ronddraaiende bewegingen met de bedoeling haar sterretje op te rekken. Julia hapt met natte lippen in mijn dij en kreunt. Haar rechterhand schuift naar de mijne en haar vingertopje drukt ze naast mijn vinger. Ze kijkt achterom, vragend. Smekend? Ik weet het niet maar ik begrijp haar wel. Met korte neukbewegingen trek ik mijn vinger terug tot alleen het topje nog in haar steekt. Ik bevochtig haar wijsvinger die ze naast de mijne heeft geplaatst. ‘Siem, dit is zo geil. Je maakt me gek..’ haar ogen stralen en ze drukt haar billen nog verder naar achteren als we samen tegelijkertijd onze vingers in haar sterretje neuken. Als we allebei tot halverwege het tweede kootje in haar zitten leg ik mijn hand op haar bil als teken dat ze even moet wachten.

Verwachtingsvol kijkt Julia over haar schouder en kreunt het uit als ik mijn vinger krom. Hierdoor komt er extra spanning op haar sterretje te staan. Speeksel loopt uit haar mond over mijn been. Ze hijgt en mompelt ‘o god; dit is fijn’. Ik laat haar weer wennen aan het gevoel en herhaal de beweging een paar keer. Dan doet Julia mee en samen rekken we haar anus nog een beetje verder. Terwijl we deze bewegingen maken zakken onze vingers steeds dieper bij haar naar binnen. Als het overvloedige speeksel dat ik produceer laat ik op en tussen onze vingers druppen. Ik heb nog nooit zo’n enorme fysieke reactie ervaren als nu. Het water loopt me niet in de mond maar het spuit me erin. Ik zou niets liever doen dan nu mijn tong in haar aarsje steken. Ik zou het liefste helemaal in haar kruipen. ‘Pijp me, Julia; pijp mijn pik glad en nat. Ik ga je in je kont neuken.’ Julia’s lichaam reageert op mijn woorden en ik voel hoe haar anus even samentrekt en zie hoe de rilling die door haar lijf trekt kippenvel op haar armen, billen en nek veroorzaakt. Met haar vrije hand neemt zijn mijn erectie en leidt deze naar haar mond. Warm en nat slobbert ze haar speeksel over mijn harde geslacht. Ze zorgt ervoor om niet teveel met haar lippen te werken maar is puur functioneel speeksel aan het verdelen. Aan de kokkende geluiden te horen en de aan de vernauwde druk op mijn eikel is duidelijk dat ze me tot in haar keel naar binnen heeft geslikt. Ik zou wel willen vloeken zo lekker als ik het vind. In een mum van tijd ben ik keihard; ik wil of kan niet meer wachten.

‘Julia’ weet ik nog uit te brengen en voor ik verder kan gaan heeft ze haar hoofd al teruggetrokken en kruipt ze naar voren. Ze biedt me haar openstaande kontje aan. Ik denk verder niet na en ga op mijn knieën achter haar zitten. Lucia reikt naar achteren en samen begeleiden we mijn pik naar haar donkere openstaande gat. We kreunen allebei tegelijk van genot als mijn eikel haar eerste weerstand passeert en druk op de volgende uitoefent. Heel even maar duurt voor ze ook hier de ontspanning hervindt en mijn stijve in haar warme aarsje stoot. Mijn beide omvatten haar heupen en met lange halen neuk ik in haar kontje. Julia kreunt en zucht dat ze het zo lekker vindt; ik geniet van haar hitte, haar zachte billen en van de warme bries die over onze lijven streelt. ‘Neuk je klaar in mijn kontje, Siem. Neuk me gewoon en loos je zaad in me.’ Haar hese kreunende stem is vragend en commanderend tegelijk. Ik kijk omlaag naar mijn pik die heel soepel en glad in en uit haar sterretje glijdt. Heel even trek ik mijn pik uit haar kontje en mijn ballen trekken samen van de heerlijke aanblik van haar openstaande gat. Snel prop ik hem er weer in en na een paar stoten voel ik mijn orgasme opborrelen. Ik zeg niks maar houdt haar heupen steviger vast en voer het tempo op. Julia gaat mee in de cadans en stoot haar billen harder naar achteren. ‘ooo, verdomme Julia, ik kom’ weet ik nog uit te brengen voor ik mijn zaad in haar kontje spuit. Ik voel me sterk, overheersend en krachtig en wil dat er geen druppel verspild wordt. Julia legt een hand op mijn bil en drukt bij elke stoot nog even door ten teken dat ik zo diep mogelijk in haar moet spuiten. Bij elke straal brul en snuif ik om mijn klaarkomen nog meer kracht bij te zetten. Pas als ik de laatste druppel uit mijn pik heb geperst sta ik mezelf toe om te ontspannen.

Ik sluit mijn ogen en voel hoe mijn been- en bilspieren ontspannen en hoe leeg mijn zak voelt. Mijn hoofd is leeg en ik wil contact met Julia maken. Voorzichtig laat ik me voorover zakken zodat ik haar zachte billen in mijn buik voel drukken. Voorzichtig zakken we samen voorover en iets opzij zodat ze niet mijn volle gewicht moet dragen. Met mijn pik nog in haar kontje sla ik mijn arm om haar borsten en hijg in haar nek. ‘ik ben helemaal leeg, Julia. Dit was heel bijzonder.’ Ik kus haar rug en Julia slaat haar arm achterlangs om mijn hoofd; ‘dank je lieve Siem. Ik ben blij dat jij je hebt laten gaan.’ Ze kust mijn wang en blijven nog een tijdje rustig en tevreden zo liggen. Na een paar minuutjes glijdt mijn slappe pik uit haar en komt er een golfje sperma mee naar buiten gestroomd. Het voelt vertrouwd, intiem en fijn.

Na een kwartiertje lopen we hand in hand naar het water en spoelen wij ons schoon. Zonder veel te zeggen drogen we ons daarna af en lopen we naar Julia’s auto en stappen in. Julia heeft alleen haar shirtje aangetrokken en ik zit wijdbeens mijn ballen af te koelen. Julia grijnst; ik kijk haar aan en grijns terug ‘dit was geil’. Julia knikt en steekt haar tong uit ‘zeker weten. Moeten we vaker doen’. Ik kan alleen maar knikken.

Als we het erf oprijden komt Fietje net naar buiten gelopen, klaar om te gaan zonnen. Ze trekt een wenkbrauw op als ze ons naakt uit de landcruiser ziet stappen. ‘Jullie hebben je geamuseerd zo te zien’ zegt ze met een glimlach. ‘Dat kun je wel zeggen’ antwoord Julie voor ik een woord kan uitbrengen. Ik kijk naar Fietje die een wenkbrauw optrekt. Plots voel ik me ongemakkelijk omdat ik niet weet hoe ik dit moet interpreteren. Fietje loopt naar de stoel en legt er een handdoek in dan draait ze zich om en zegt dat ze er ook voor ons een paar zal halen. Julia trekt haar shirtje uit en springt het water in. Ze duikt een paar keer naar de bodem en klimt daarna op de mat en gaat op haar rug liggen. ‘Even bijkomen’ zucht ze. Ik zet de leuning van de stoel omhoog en ga met gestrekte benen zitten. Mijn armen op de leuning en de ogen gesloten.

Fietjes handen strelen over mijn dijen ‘ik wil erbij’ zegt ze met zachte stem. Ik sla mijn benen naar buiten en Fietje komt tegen me aan zitten. Haar zachte billen drukken tegen mijn ballen en haar rug leunt tegen mijn borst. ‘Jacqueline is boodschappen aan het doen. Ze wilde even alleen zijn.’ Even blijft ze stil. ‘Joon-Sun en Joăo komen zondagmiddag. Ze zijn nu wat spulletjes voor in hun huis aan het uitzoeken.’ Weer blijft ze even stil. Samen kijken we naar Julia die op mat op haar rug dobbert. Haar stevige borsten steken pront naar boven. Haar benen ligt gespreid waardoor we vrij uitzicht hebben op haar gezwollen kut. Ze is nog steeds overduidelijk geil.

‘was het lekker?’ vraagt Fietje met zachte stem. Met mijn wang langs de hare knik ik en leg mijn hand op haar borstje. ‘Ik ben twee keer gekomen. In haar mond en daarna in haar kontje.’ Fietje draait haar hoofd opzij. ‘Daar ben ik blij om’. Ze kijkt me serieus aan. ‘ik wil je iets duidelijk maken Siem.’ Dit klinkt serieus en de klomp in mijn buik is weer terug. Fietje geeft me een triest lachje ‘je moet niet zo onzeker zijn, liefie’

Ze draait zich om en slaat haar benen om mijn heupen. Haar geslacht drukt tegen mijn zak. Ze slaat haar armen onder mijn oksels door en drukt haar bovenlichaam tegen me aan. Ze kijkt me aan. “ik. Wij. Houden van je Siem. Je bent een lieve man met een groot hart. Vanaf het begin dat wij elkaar hebben ontmoet is het speciaal voor ons allebei. Ik was, en ben nog steeds, zo gelukkig met jou. Je hart is zo groot en je hebt altijd gezegd dat als ik kan ontdekken of dat als ik alleen maar geil ben; ik er voor moet gaan en ervan moet genieten. Dat zou jezelf ook doen, heb je altijd gezegd.’

Fietje kijkt me aan en kust me. ‘maar dat doe je niet. Ik merk dat je in alles rekening houdt met mij. Je spuit pas in Julia als ik erbij ben. Je wilt Joon-Sun pas neuken als Joăo erbij is. Je legt jezelf belemmeringen op die je bij ons wilt weghalen. Als we neuken moet ik eerst klaarkomen voor jij zelf toegeeft. Bij orale seks hetzelfde. Ik ben al blij als ik je af en toe mag aftrekken zonder dat jij mij eerst klaar maakt.’

Een triest lachje trekt over haar gezicht. Ik luister en herken wat Fietje me zegt. ‘De laatste paar dagen zijn raar geweest met Joon-Sun en Julia en zo. Maar ik ben zo trots en zo blij op jouw grote hart dat zoveel ruimte heeft voor zoveel mensen. Je moet niet bang zijn om verliefd op hen te worden. Je zult mij er niet door kwijtraken.’ Fietje kijkt me met grote ogen aan ‘ik raak jou toch ook niet kwijt als ik met een ander vrij?’ Ik schud mijn hoofd. Ik moet er niet aan denken om Fietje of Jacq of wie dan ook te beperken in haar seksualiteit en het genieten ervan. Fietje lacht; ‘nou dan’ ze kust mijn wang ‘gun je dat zelf dan ook, maak je zelf gelijkwaardig.’ Ze gaat met haar hand omlaag en pakt mijn zak vast. ‘Je hebt goed je best gedaan vanochtend’ constateert ze. Ik knik ‘ik heb zonder terughoudendheid en met alleen maar aan mezelf te denken me laten pijpen en heb daarna haar aarsje gepaald.’ Er trekt een rilling door Fietje ‘dat zou je vaker moeten doen. Ons voor jou laten zijn wat jij voor ons bent.’ Fietje lacht weer en streelt mijn wang. ‘Ik wil je in me’.

Ze draait zich om en gaat met haar benen aan weerszijden van de ligstoel staan. Ze grijpt tussen haar benen door naar mijn pik en pompt er zachtjes aan. Ik leg mijn handen op Fietjes billen en kus ze één voor één om daarna met mijn tong over haar dikke lippen te likken. Het bloed stroomt in mijn pik en al snel ben ik alweer stijf. Fietje laat zich zakken en leidt mijn lul bij haar naar binnen. Al snel zitten we zoals we vaker zitten; Fietje half tegen mij aan leunend, mijn stijve in haar, mijn hand op haar tietje en haar hoofd in mijn nek. Samen kijken we naar prachtige Julia. De wind blaast over onze lichamen. Ik kus Fietje en Fietje kust mij. Ik kijk van Fietjes ogen naar Julia’s lichaam en terug. Fietjes interne spiertjes knijpen in mijn pik. ‘Kun je nog een keer?’ vraagt ze met grote ogen. Ik knik ‘ik wil niets liever’. Fietje kust mijn nek en slaat haar arm achterlangs om mijn hoofd. ‘Ik hou van je Siem. Vergeet dat nooit.’ Ik kus haar wang en zeg haar dat ik ook van haar houd. ‘Dat weet ik…. En nu moet je me vol spuiten.’

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 12

Zoek naar meer verhalen van Theodoor...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1102x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1195x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1862x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2271x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5270x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3707x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6330x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4056x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net