Opwindend.Net
Datum: 08-04-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 13904x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Verborgen Liefde - 1
Door Ventje18 - Mijn Profiel Pagina

Eva is 26 en staat op een kruispunt in haar leven. Ze heeft een mooie carrière en is heel tevreden met haar leven. Toch ontbreekt er een ding dat alles compleet zou maken. Ze heeft voor zichzelf besloten om dit nieuwe jaar haar leven compleet te maken.

De wekker gaat en Eva staat op. Een nieuw jaar en nieuwe mogelijkheden denkt ze bij zich zelf. Dit jaar gaat ze het anders aanpakken heeft ze zich zelf voorgenomen. Ze staat naast haar bed, helemaal naakt. Dat vindt ze nog steeds het fijnste, helemaal bloot slapen en dat zal ze zeker blijven doen. Ze kijkt in de grote passpiegel tegenover haar bed en keurt nog maar eens haar eigen lichaam. Geen fotomodel materiaal denkt ze, maar wel alle rondingen op de juiste plek. Eva is met haar 1 meter 65 niet zo heel erg groot, maar met haar mooi gevormde D cup weet ze toch voldoende blikken te krijgen. Alleen jammer dat het tot nu toe alleen bij blikken is gebleven. Ze heeft op haar 26e nog steeds geen relatie en ze vindt dat het nu wel tijd wordt. Ze is al actief geweest op verschillende dating sites maar zonder het gewenste resultaat, veel fake en snelle jongens. Stappen en uitgaan doet ze ook niet veel. Eva houdt meer van sporten en de bioscoop, maar daar kom je weinig mensen tegen.

Terwijl ze voor de spiegel staat en naar zichzelf staart, glijden haar handen zachtjes over haar huid. Ze streelt zichzelf langzaam van boven naar beneden waarbij ze ervoor zorgt dat ze niet bij haar kutje in de buurt te komt. Ze weet dat ze dan niet meer kan stoppen. Dit vindt ze zo lekker, ze zou willen dat iemand anders haar huid zou strelen. Terwijl ze zo bezig is besluit ze dat ze dit jaar zichzelf wat meer bloot zal geven op zoek naar een relatie

Eva kleedt zich aan om te ontbijten en dan maar weer aan het werk. Gelukkig heeft ze gezellige collega’s dus de dag zal wel weer snel voorbij gaan. Vandaag is ook de nieuwjaarsreceptie. Eva ziet wel een beetje op tegen de eerste dag in het nieuwe jaar. Alle mannen komen weer langs en willen allemaal zoenen. Eva moet hier eigenlijk niet zoveel van hebben, maar stiekem hoopt ze wel dat Victor vandaag ook werkt. Eva kijkt altijd naar Victor, ze weet eigenlijk niet wat haar tot hem aantrekt, maar haar dag voelt gewoon beter als Victor ook op kantoor is.

Ergens in een andere plaats wordt Victor wakker. Hij staat kordaat uit bed en neemt zijn gebruikelijke ochtenddouche. Terwijl het water over zijn lichaam loopt zeept Victor zich helemaal in. Helaas nog steeds geen six pack denkt hij, maar misschien moet hij dit jaar toch iets meer aan sport gaan doen. Victor is niet ontevreden over zijn lichaam, maar hij weet wel dat hij niet de gedroomde prins op het witte paard is. De combinatie van geen six pack en zijn introverte karakter maakt het voor Victor toch lastig om een relatie te krijgen.

Victor geniet lekker van zijn douche en masseert zijn ballen eens goed. Hij voelt dat die wel weer een scheerbeurtje kunnen gebruiken, maar dat komt dan vanavond wel. Hij houdt van een goed verzorgt uiterlijk. Zijn pik is ondertussen tot vol ornaat gegroeid. Hij heeft hem wel eens gemeten en met 19 centimeters mag hij niet klagen heeft hij ontdekt op internet. Alleen jammer dat dat niet altijd zichtbaar is.

Na het douchen neemt hij zijn gebruikelijke ontbijt. Hij hoeft vandaag niet naar kantoor. Hij heeft een belangrijke afspraak op een andere locatie. Hij vindt dit wel jammer, want nu mist hij de nieuwjaarsreceptie. Eigenlijk heeft hij niet zoveel met al die sociale bezigheden op het werkt, maar in zijn functie is het toch min of meer verplicht om aanwezig te zijn. Al die collega’s die het allemaal zo goed weten en al dat overdreven geschud van handen en zoenen. Wel jammer is dat hij nu een van de mogelijkheden mist om met Eva te praten. Victor vindt haar aardig, ze ziet er niet zo overdreven opgemaakt uit en is bijna altijd vrolijk.

Eva is op haar werk en waar ze voor vreesde is helaas uitgekomen. Al vrij snel nadat ze was begonnen op haar werkplek en de computer had aangezet kwamen de eerste collega’s al langs voor het in haar ogen gebruikelijk lebber festijn. Mannen die haar normaal geen blik waardig gunden kwamen nu allemaal zoenen en dan het liefst zo veel mogelijk. Als eerste natuurlijk de snelle, gelikte jongens van marketing en sales en rond koffie tijd de mannen vanuit de productie. De overige collega’s kwamen tussendoor en voor de lunch had ze iedereen wel afgewerkt, behalve Victor. Ze had het gevoel dat ze geen hand meer over had, zo hard knepen sommige en dat haar wangen opengeschuurd waren door alle stoppels. Ook sommige vrouwelijke collega’s konden er wat van. Ook had ze het gevoel dat een aantal mannen en vouwen tijdens het zoenen wel erg dicht tegen haar aankwamen staan, haar borsten hadden veelvuldig in de verdrukking gezeten en haar tepels waren gevoelig geworden door het geschuur. Gelukkig had ze een los shirt aan, zodat haar stijve tepels niet opvallen.

Het was tijd om te lunchen en samen met de afdeling ging ze naar de kantine. Hier werd zoals gebruikelijk de hele vakantie besproken en de nodige roddels uitgewisseld. Eva zit er maar gewoon bij en antwoord alleen als er iets direct gevraagd wordt. Dan vangt ze een roddel op die haar aandacht trekt. Er wordt gezegd dat een collega van een andere locatie is betrapt terwijl ze naakt foto’s maakte met haar telefoon op het werk. Ze zou die gebruiken om op internet te plaatsen. Zelfs de naam van de website was bekend bij de collega’s. Eva vond dit een spannend idee en bleef aandachtig luisteren. Dit was wel de ultieme manier om het jaar anders te beginnen. Aan de andere kant was er wel een risico dat ze herkent zou worden als ze het zou gaan doen. Eva besluit om vanavond thuis op zoek te gaan naar de genoemde site en eens te kijken. De pauze was voorbij en ze gingen weer aan de slag.

Terwijl Eva aan het werk is dwalen haar gedachten steeds vaker af naar de roddels. Het is nog niet zo druk dus is er genoeg tijd om erover te denken. Gaandeweg komt Eva erachter dat ze het eigenlijk wel een geil idee vind dat andere mensen naar haar lichaam kijken. Misschien moet ze het gewoon gaan doen en niet zo verlegen of bang zijn. Als ze de foto’s maakt zonder gezicht of andere herkenbare dingen zal het risico niet zo groot zijn denkt ze. Alleen van de gedachte dat ze het gaat proberen wordt ze langzaam aan geil. Ze besluit om even naar de WC te gaan om even van de werkplek te zijn en te kijken of ze niet te nat wordt. Ze wil deze kleren nog aanhouden tijdens de receptie die direct naar het werk is. Als Eva op de wc is, merkt ze dat ze wel erg nat is. Ze kan het niet laten om even snel met twee vingers door haar kutje te gaan en haar klitje te masseren. Ook voelt ze aan haar tepels. Die zijn nog steeds stijf. In een opwelling besluit Eva haar shirt en BH uit te doen en maakt met haar telefoon een foto van haar borsten met stijve tepels. Als ze de foto bekijkt is ze best tevreden. Alleen twee mooie ronde borsten met stijve rode tepels in het midden. Ze besluit de foto te bewaren en hem misschien te plaatsen. Nu moet ze snel weer terug aan het werk.

Als de dag voorbij is, heeft Eva Victor nog steeds niet gezien. Ze hoopt dat hij wel bij de receptie is, maar ze weet ook dat hij wel vaker enkele dagen op andere locaties werkt. Die pech zal ze vandaag toch niet hebben. Ze sluit haar computer of en gaat nog even naar de wc om haar paardestaart netjes te maken voor de receptie. Ze kijkt in de spiegel en is tevreden met wat ze ziet. Op naar de receptie.

Samen met collega’s loopt Eva naar de nieuwjaarsreceptie, het is een paar straten verder op en onderweg kunnen ze nog even bijkletsen. Eva probeert nog wat informatie te achterhalen over de eerder gehoorde roddels en voordat ze bij de nieuwjaarsreceptie zijn weet ze de website en de nick name van de collega. Ze vindt het wel een beetje vreemd dit bij de collega’s bekend is, zitten zij soms ook op deze site.

De avond is gelukkig bijna voorbij. Zoals gebruikelijk zijn de gebruikelijk speeches weer geweest en hopen we dat alles nog beter gaat als het laatste jaar. Dit laatste hoopt Eva ook op een punt, haar relatie. Ook de gebruikelijke dronken collega’s en collega’s die per ongeluk tegen je aan lopen en aan je borsten en billen zijn ook de revue weer gepasseerd. Eigenlijk wel een hoog #metoo gehalte denkt Eva. Ze wenst haar directe collega’s nog een prettige avond en loopt naar de bushalte om naar huis te gaan.

Als de bus stopt is hij helemaal leeg, Eva stapt in en wenst de chauffeur nog het allerbeste en gaat achterin zitten. Nog een half uurtje en dan is ze eindelijk thuis. Dan kan ze op zoek gaan op haar computer. Langzaam wordt Eva weer geil als ze er aan denkt, ze is nu erg vastbesloten om de foto van haar borsten te plaatsen. Langzaam gaat haar hand naar haar kruis en glijdt haar broek binnen. Ze houd de camera in de bus in de gaten en doet of er niets gebeurt. Snel gaat ze met 2 vingers in haar kutje terwijl de bus langzaam verder rijd en de nodige hobbels neemt. Eva wordt steeds natter en geiler. Ze wil niet klaarkomen, maar ze is nu wel erg geil. Gelukkig stopt de bus en moet Eva uitstappen. Ze ziet dat er toch een donkere plek in haar broek is ontstaan, ze hoopt dat ze nu niemand tegenkomt. Haar tas houd ze nu zo vast dat de vlek wordt bedekt.

Als Eva thuis is doet ze haar jas uit en gooit haar tas in de hoek. Snel gaat ze naar slaapkamer en trekt al haar kleren uit. Dat voelt weer lekker die vrijheid van geen kleren. Ze trekt haar onesie aan, dit vindt ze makkelijk want dan hoeft ze niet veel aan, maar kan ze toch normaal door het huis lopen zonder dat er een kans is dat iemand haar naakt ziet. Ze gaat naar beneden en pakt nog wat te drinken. Nu is het tijd denkt ze. Als ze het nu niet doet, gebeurt het nooit. Ze start gaat op de bank zitten in kleermakerszit en start haar laptop op. Ze typt het webadres in en binnen no time zit ze op de bewuste amateur seks site. Even schrikt ze, wat is hier veel te zien, allemaal onderverdeelt in categorieën, van alleen kutjes tot alleen pikken en alles er tussen in. Ze zoekt op de gebruikersnaam van ze gekregen heeft en prompt staat haar scherm vol met allemaal foto’s van een naakte dame in verschillende houdingen. Soms alleen maar soms met een andere vrouw en zelfs met een dikke lul in haar kut. Eva wordt hier erg geil van en weet het nu zeker, ze zet haar gedachte door en klikt op de knop “registreer” om een account te maken. Ze kiest een nickname die in niets lijkt op haar eigen naam en maakt een speciaal email adres aan voor de site. Ook de regio waarin ze woont laat ze open, hopelijk is de herkenning dan nog minder. Als ze zich heeft aangemeld en nog wat vragen heeft beantwoord is ze dan zover, ze gaat haar eerste foto uploaden. Ze kijkt in haar online data en kiest de foto die ze op het werk heeft gemaakt. Ze selecteert de juiste categorie, wat nu nog niet zo lastig is met alleen twee borsten op de foto en drukt op opslaan. Er is geen weg meer terug, de foto staat nu op de site en ook nog prompt op de voorkant. Eva hoopt dat nog snel iemand een foto plaatst zodat die van haar niet meer zo aanwezig is. Ze besluit om nog even verder op de site te kijken en klikt willekeurig wat foto’s aan. Ze ziet allemaal stijve en slappe pikken, soms met geil vocht erop en allemaal kutjes in verschillende formaten. De meeste zijn kaal en getrimd, maar niet zoals Eva met nog al het schaamhaar. Ze kijkt nog een keer bij haar eigen foto en ziet dat de eerste commentaren al geplaatst zijn. Ze leest de commentaren en merkt dat ze nu wel erg geil is. Haar tepels priemen bijna door haar onesie heen, alsof ze zelf naar de foto willen kijken. Eva besluit dat het tijd is om naar bed te gaan en sluit de laptop af.

Als Eva op haar slaapkamer is doet ze haar onesie uit en geniet nog even van haar lichaam in de spiegel. Niks mis mee denkt ze en dat haar kan best. Ze voelt met een hand in haar kutje, terwijl ze door haar schaamhaar woelt en haar andere hand begint haar tepels te masseren. Eva is nu zo geil, dat ze moet gaan liggen. Ze kan bijna niet meer staan van genot. Als ze op bed ligt pakt ze beide borsten tegelijk beet en masseert ze lekker, niet te hard, maar ook niet te zacht. Dan gaat ze langzaam met haar handen naar beneden en terwijl ze met een hand haar kutje openhoudt, vingert ze zichzelf met de andere hand totdat ze trillend en kreunend klaarkomt. Even moet ze aan Victor denken, ze heeft hem gemist, maar wat heeft ze een lekkere avond gehad en dan valt ze in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2853x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5289x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4520x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3379x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3876x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4286x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5288x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5086x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5487x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5021x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5137x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6711x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4956x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4980x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5984x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net