Opwindend.Net
Datum: 08-04-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 8123x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Verborgen Liefde - 2
Door Ventje18 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 1

Victor gaat onderweg. Vandaag heeft hij afspraken staan op een andere werklocatie. Dit geeft hem de vrijheid die het werken leuk maakt. Je weet nooit wie je onderweg tegenkomt en soms neemt Victor ook wel eens iemand mee die staat te liften. Dit mag eigenlijk niet volgens de bedrijfsregels, maar Victor doet het toch. Soms heeft hij daar wel eens geile gedachten over, maar helaas zijn die nog nooit uitgekomen.

Een ander voordeel is dat Victor soms op plaatsen komt waar hij foto’s kan maken, hi zit sinds een jaartje op een site waar hij foto’s van zichzelf plaatst. Hij vind het spannend om foto’s te maken in de buitenlucht of op plaatsen waar hij betrapt kan worden en als hij de foto’s heeft geplaatst wordt hij geil van de commentaren. Hopelijk blijft het vandaag droog, op de terugweg komt hij langs een stuk bos waar hij wel vaker foto’s maakt. Zijn lul wordt al stijf bij de gedachte dat hij later foto’s gaat maken. Hij is wel iets voorzichtiger geworden, een collega van een andere locatie is betrapt tijdens het maken van de foto’s op kantoor en ontslagen. Ze ging ook wel erg ver op kantoor, hij heeft de foto’s gezien. Hij plaatst gelukkig nooit zijn hoofd en geen herkenbare items.

Vandaag heeft Victor weinig geluk, weinig lifters op de route en Victor is ruim op tijd op zijn afspraak. Na het gebruikelijke gezoen en geschud is het tijd voor serieuze zaken. Tijdens de vergaderingen dwalen zijn gedachte af. Hij denkt plotseling aan Eva, hopelijk is ze morgen op kantoor. Hij moet toch maar eens bij haar langs gaan, hij denkt steeds vaker aan haar en soms stelt hij haar naakt voor. Van de gedachte begint zijn lul weer te steigeren in zijn broek. Het wordt tijd om naar de wc te gaan, het knelt allemaal wel een beetje.

Op de WC haalt Victor zijn stijve lul uit zijn broek en ziet dat zijn eikel nat is van het geil. Hij kan het niet laten en doet zijn broek uit en zijn shirt omhoog. Snel maakt hij een foto van zijn natte pik en ballen. Die is mooi voor op de site. Hij weet al een titel, namelijk “goed geil begin van het jaar”. Hij trekt nog even snel aan zijn lul maar stopt op tijd. Hij kleed zich weer aan en gaat weer aan het werk.

Als de dag voorbij is, gaat Victor nog snel even naar de WC om zijn onderbroek uit te doen. Hij vindt het lekker om naakt auto te rijden, maar vandaag doet hij alleen zijn onderbroek uit en zijn broek weer aan. Dan begint hij aan de terugweg en rijdt rustig, zodat hij op de gewenste tijd bij zijn favoriete fotoplek is. Hij parkeert zijn auto op de parkeerplaats van het bos en begint aan zijn wandeling. Hij doet zijn gulp open en haalt zijn lul alvast uit de broek, kan hij vast wennen aan de lage temperatuur. Hij moet er natuurlijk wel goed strak opstaan straks. Gelukkig is het rustig in het bos, weinig andere wandelaars of hondenbezitters. Halverwege zijn wandeling staat zijn lul fier overeind en is weer nat. Victor gaat een stukje van het pad af, laat zijn broek zakken en maakt snel een foto. Dan loopt hij weer verder en gaat van het pad af. Tussen de bomen en struiken door komt hij bij een openplek. Hier heeft hij al veel foto’s gemaakt en in de zomer is dit plekje niet zichtbaar vanaf het looppad. Als je nu goed kijkt zou je het kunnen zien, maar Victor waagt het erop en doet zijn kleren uit. Hij zet zijn telefoon op een boomstronk en zet de timer aan. Dan gaat hij op een omgevallen boom liggen met zijn lul in zijn handen. Dan nog een foto leunend tegen de boom en als laatste een filmpje dat hij met zijn ballen speelt en zich aftrekt.

Hij kijkt om zich heen en volgens hem heeft niemand hem gezien. Snel doet hij zijn kleren weer aan, maar zijn lul blijft goed zichtbaar in zijn broek zo zonder onderbroek. Dan ziet hij iemand op het pad lopen die stil blijft staan. Zijn hartslag gaat omhoog, zou ze hem gezien hebben? Hij loopt naar een andere plek op het wandelpad en loopt weer richting zijn auto. Op het pad staat nog steeds iemand, als Victor dichterbij komt ziet hij dat het een man is die maar naar de open plek blijft staren. Victor groet de man en loopt door, maar de man spreekt hem aan. Zag ik u net niet tussen de bomen zegt de man en wrijft over zijn lul. Victor krijgt het warm van de spanning en kan met zijn stijve lul nog in de broek niet meer dan een stotterend nee uitbrengen. Daar neemt de vreemde man geen genoegen mee en steekt zijn arm uit en pakt Victor zijn lul vast. Ja zegt de man, ik denk dat ik u gezien heb. Dat was erg geil en misschien moeten we dat nog eens samen doen zegt de man. Hij neemt Victor mee het bos in en rits zijn broek open. De broek van Victor valt op de grond en zijn lul staat strak naar voren en glimt van het vocht. Wat een lekkere geile pik zegt de man. Blijf zo staan en beweeg niet. Victor weet niet goed wat hij moet doen, dit is hem nog nooit gebeurd, en blijft maar gewoon staan met zijn broek op de enkels. De andere man ritst zijn broek open en haalt zijn lul er uit. Ook zijn lul is stijf en nat, maar minder groot dan die van Victor. De man begint zich af te trekken terwijl hij naar de lul van Victor kijkt. Terwijl de man zich aftrekt, pakt hij plots de ballen van Victor vast en begint deze te masseren. Victor is zo overvallen dat hij gewoon blijft staan. De andere man gaat zo nog even door totdat hij klaarkomt en de klodders uit zijn lul spuiten op de grond. Dat was lekker zegt hij, stopt zijn lul weg en loopt rustig verder. Hij laat Victor verbouwereerd achter met zijn broek nog op de enkels. Als hij de situatie weer enigszins begrijpt, pakt hij zijn lul vast en begint zich ook af te trekken. Wat een vreemde geile ervaring. Niet veel later spuit ook Victor zijn ballen leeg in het bos. Dan loopt hij terug naar de auto om het laatste stuk naar huis te rijden. De hele weg blijft de gebeurtenis in zijn hoofd malen. Victor valt op vrouwen, maar dit vond hij toch ook best wel geil.

Als Victor thuis is, doet hij de gordijnen dicht en zet zijn eten in de magnetron. Ondertussen kleed hij zich om, nette kleding uit en joggingbroek en slobbertrui aan, klaar voor een geile avond. Na het eten start hij de laptop op om zijn foto’s te plaatsten. Hij logt in op de site en zet zijn foto’s en filmpjes online. Nu maar afwachten op het geile commentaar. Terwijl hij wacht gaat hij zoals gebruikelijk andere foto’s bekijken. Hij begint dan altijd bij de foto’s van nieuwe leden, deze zijn nog niet zo gemaakt en vaak gemaakt in een opwelling. Als hij de categorie opent wordt hij vol aangestaard door twee mooie ronde borsten met vuurrode harde tepels. Hij voelt zijn lul kloppen in de joggingbroek. Snel voorziet hij de foto van geil commentaar en voegt het account toe aan zijn favorieten. Dan kijkt hij nog even bij zijn eigen foto’s en ziet dat er veel geile commentaren zijn geplaatst bij zijn lul. Veel zijn er van dames, maar hij ziet ook wat commentaren van mannen. Na de gebeurtenis van vanmiddag krijgt hij daar een stijve lul van. Hij speelt nog even met zijn lul en streelt zijn ballen. Oh ja denkt hij, hij moest nog scheren vandaag. Dat is een mooie afsluiting van de dag, en Victor loopt naar de douche om alles bij te werken. Eerst met de trimmer de haren boven zijn lul kort maken. Helemaal kaal vindt hij niet lekker. Dan pakt hij de sproeier en maakt zijn ballen en schaamstreek lekker nat met de warme straal. Een lekkere klodder scheerschuim wordt over de ballen gemasseerd en dan met het mesje erover. Alle haartjes worden grondig verwijderd door het mesje en Victor voelt voor de zekerheid of hij niets is vergeten. Als alles lekker glad is, pakt hij de sproeier weer en met koud water wordt alles goed afgesproeid en daarna lekker met crème ingesmeerd. Een laatste controle, wat ziet het er weer geil uit. Zijn lul lijkt nu nog groter en Victor kan het niet laten zich nog een keer af te trekken terwijl hij op de rand van het bad zit. Hij trekt zich zo ruw af dat zijn ballen elke keer tegen het bad slaan. Dat is een supergeil gevoel en het duurt niet lang of Victor komt klaar. Hij ruimt alles op en gaat lekker in bed liggen. Hij denkt nog even aan Eva, wel jammer dat hij haar vandaag niet gezien heeft en valt in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2871x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5304x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4528x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3380x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3878x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4288x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5289x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5089x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5488x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5022x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6712x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4958x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5985x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net