Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 39x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 5832x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Verborgen Liefde - 4
Door Ventje18 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 3

Eva schrikt wakker en kijkt op haar wekker. Dan ziet ze dat ze zich verslapen heeft en zich moet haasten om op tijd op het werk te komen. Ze heeft de hele dag training staan en dan aan het eind van de dag ook nog een telefonisch overleg met de vestiging in Houston. Ze springt uit bed en trekt snel wat kleren aan die op de grond liggen en rent naar beneden. Was ze gisteren maar eerder naar bed gegaan denkt ze in plaats van met haar account bezig te zijn. Ze pakt snel haar maaltijdsalade uit de ijskast en dan op naar de bus. Ze is net op tijd bij de halte, de bus komt er al aan. Snel stapt ze in en het valt haar dan pas op dat iedereen vreemd naar haar kijkt. Als ze zit, kijkt ze naar haar kleren en ziet dat ze een wel erg kort rokje aanheeft, met verschillende sokken. Samen met haar gympen is dit inderdaad wel een opvallende vertoning. Ze besluit dat ze dit straks even moet veranderen als ze op kantoor komt.

Victor hoort zijn wekker en stapt uitgerust op. Zijn lul is stijf en als hij op de rand van zijn bed zit kijkt hij goedkeurend naar beneden. Heel goed jongen, denkt hij als hij zijn ballen streelt. Hij blijft even zo zitten en bedenkt wat er vandaag allemaal op het programma staat. Volgens hem heeft hij geen vergaderingen staan, dus hij hoeft niet zo formeel gekleed te zijn. Hij heeft aan het eind van de dag nog wel een belangrijke call met Houston, maar daar zit geen beeld bij. Hij trekt zijn boxer en kleren aan en gaat naar beneden. Als hij zijn lunch pakketje weer gemaakt heeft, stapt hij in de auto en gaat naar het werk.

Eva stapt uit de bus en loopt zo snel mogelijk het kantoor binnen. Eerst snel langs de WC om haar kleding goed te doen. Ze doet de sokken uit en stopt die in haar tas. Ze trekt een beetje aan het rokje, zodat die wat lager komt en fatsoeneert het bloesje. Eigenlijk is het bloesje iets te klein, maar als ze rustig blijft zitten valt het niet zo op. Dan gaat ze naar het trainingslokaal om aan de eerste sessie deel te nemen. Gelukkig hebben ze vandaag alleen maar computer training, dus kan ze rustig blijven zitten. Het zal wel een saaie dag worden denk ze, de hele dag in een lokaal achter de computer.

Aan het eind van de eerste training is er een uur pauze. Eva vindt dit wel prettig, dan kan ze even de benen strekken. Ze gaat eerst naar de wc, om haar kleren weer enigszins in model te brengen. Ze baalt er nu wel van dat ze zich verslapen heeft, normaal zou ze zo nooit naar kantoor gaan. Wat denken de collega’s nu wel niet over haar. Ze ziet er best wel sletterig uit. Als ze naar de WC loopt, botst ze tegen Victor, zo diep is ze in gedachte bij haar kleding. Ze kijkt hem aan en mompelt snel sorry en vlucht de wc in. Dat net Victor haar zo moet zien denkt ze terwijl ze het rokje weer naar beneden trekt en het bloesje zo ver omhoog, dat het in het rokje blijft zitten, maar aan de bovenkant wat losser om haar borsten zit.

Victor heeft de hele ochtend gewerkt aan de presentatie voor vanavond in de call. Het is een nieuw project en hij weet eigenlijk niet wie er allemaal deelnemen. Tijd om te lunchen en Victor loopt naar de kantine. Hij ziet Eva lopen, ze komt zijn kant op en let niet echt op. Ze lijkt wel erg druk met haar kleren bezig en het valt hem op dat ze wel erg korte kleren aanheeft. Dat heeft ze normaal nooit op kantoor. Hij is zo op haar aan het letten, dat het hem niet opvalt dat ze recht op hem afloopt en tegen hem aan botst. Hij voelt haar borsten tegen zijn borst en kijkt verschrikt naar haar. Hij hoort haar iets mompelen en dan schiet ze de wc in. Victor loopt door. Dat voelde wel lekker denkt hij en hij voelt zijn lul groter worden in zijn broek. Victor gaat ook de wc in, met zijn boxer aan is het niet handig om nu naar de kantine te gaan. Het lijkt wel een tent in zijn broek, dat gaat zeker opvallen.

Eva gaat terug naar het leslokaal, pakt haar salade en besluit om even buiten te wandelen en daar haar salade op te eten. Naast het kantoor is een parkje waar ze wel vaker zit tijdens de lunch. Tijdens de lunch denkt ze aan Victor, ze weet niet waarom maar de botsing voelde vreemd maar wel lekker. Zo dichtbij was ze nog nooit geweest. Haar borsten hadden tegen hem aangeduwd. Ze krijgt een geil gevoel als ze aan hem denkt en aan de bobbel die ze laatst in zijn broek zag. Terwijl ze op het bankje zit, voelt ze even snel onder haar rokje. Haar kutje is nat en ze kan het niet laten om even snel twee vingers in haar kutje te steken. Hier wordt ze nog geiler van en ze schuift haar slipje aan de kant. Ze wil haar kutje nu wel zien, maar dat kan alleen als ze een foto maakt. Ze pakt haar telefoon en zo onopvallend mogelijk maakt ze een foto onder haar rokje. Ze bekijkt de foto en ziet haar glimmende lipjes. Lekker nat van het geil, maar eigenlijk wel veel haar denkt ze, misschien toch maar een beetje bijwerken. Ze bewaart de foto, die kan ze mooi op haar profiel zetten. Dan gaat ze terug voor de tweede sessie van de trainingen. Het wordt weer een zware middag.

Aan het eind va de middag is Eva helemaal op door de training en dan heeft ze nog de vergadering met Houston. Dit gaat over een nieuw project en vandaag is de eerste meeting. Eva houdt niet zo van dit soort meetings. Alles gaat via de telefoon en je ziet degene die praat niet. Ze verdenkt de anderen er wel eens van dat ze ondertussen andere dingen doen. Ze heeft voor de meeting een ruimte gereserveerd die hier speciaal voor gemaakt zijn. Het zijn hele kleine kantoortjes waar je niet gestoord word en waar je met een paar man kunt zitten. Behalve een bureau met telefoon is er niets aanwezig. Eva zoekt haar ruimte op en pakt haar laptop alvast. Ze is veel te vroeg, dus het heeft nog geen zin om in te bellen. Ze start haar laptop op en gaat nog even naar de website om de laatste foto’s te plaatsen. Ze plaatst de foto die ze tijdens de lunch heeft gemaakt en stelt daarbij de vraag, wat ze met haar kutje moet doen.

Victor zit achter zijn bureau en heeft de presentatie afgerond. Hij is klaar voor de vergadering. Hij heeft nog even overwogen om een speciale ruimte te reserveren voor de call met Houston, maar omdat hij iets moet presenteren doet hij dat liever vanuit zijn kantoor. Hij heeft nog even tijd en pakt zijn telefoon. Hij ziet een melding dat een van zijn favoriete profielen weer een nieuwe foto heeft geplaatst. Hij opent de website en kijkt naar de foto. Direct staat zijn lul strak in de broek. Het profiel “verlegenmeisje” heeft een foto van onder haar rokje gemaakt. Hij ziet twee glimmende schaamlippentussen het schaamhaar. Daar zou hij wel eens met zijn tong overheen willen gaan. Hij klikt op de commentaar knop en typt: “heerlijk likken en verwennen” achter de vraag. Dan is het tijd om is te bellen en Victor legt zijn telefoon weg. Hij pakt zijn vaste telefoon en belt het nummer voor de meeting. Victor wordt direct doorverbonden in de meeting en stelt zich voor. Hij heeft geen idee wie er allemaal deelnemen.

Eva sluit de website af en klapt haar laptop dicht. Ze is nu wel geil na het bekijken van de foto’s van “geilebeer” haar favoriete profiel. Wat heeft die man toch een lekkere lul. Hij woont waarschijnlijk veel te ver weg denkt ze. Dan ziet ze dat het tijd is om in te bellen. Behendig kiest ze het nummer en wacht totdat de meeting begint. Na een paar minuten wachten begint de meeting. Iedereen stelt zich voor en dan hoort Eva dat ook Victor in de meeting zit, dat geeft haar een goed gevoel. Ze vraagt zich af of hij ook in het kantoor is. Dan stelt Eva zich zelf ook voor en begint de meeting. De voorzitter begint te vertellen wat de doelstelling is, het gaat om de introductie van nieuwe regels binnen de organisatie over ongewenst gedrag. Van alle afdelingen is iemand aangewezen om dit te begeleiden en om als meldpunt te fungeren. Eva herinnert zich weer dat ze zich hiervoor had opgegeven. Dan geeft de voorzitter het woord aan Victor om uit te leggen waarom dit belangrijk is en hoe dit volgens de wet geregeld is. Eva luistert aandachtig naar de stem van Victor, maar in plaats van de presentatie, ziet ze hem in gedachte met een bult in zijn broek. Eva wordt steeds geiler en zonder dat het ze het in de gaten heeft, zit ze met haar hand bij haar kutje en drukt ze op haar klitje. Ze zet de microfoon van de telefoon uit en vingert zichzelf, terwijl ze met haar gedachte bij Victor is.

Victor was verrast toen hij Eva hoorde. Waar zou ze zitten, hij denkt ergens in een speciale ruimte maar kan haar nu niet opzoeken. Misschien de volgende keer samen gaan zitten denkt hij. Hij probeert zijn gedachte erbij te houden als hij door de presentatie gaat. Hij verteld wat de verplichtingen zijn en wat de gevolgen kunnen zijn als het bedrijf niets doet. Dan somt hij op wat er allemaal onder ongewenst gedrag valt en geeft ook voorbeelden. Van de directie moet hij ook het voorbeeld van de collega die is ontslagen noemen. Dit kan echt niet vindt de directie. Op kantoor dient iedereen zich netjes te gedragen.

Eva luister en vingert. Gelukkig wordt in deze meeting nog niet te veel van ze verwacht en wordt er alleen informatie gegeven. Eva pakt haar telefoon erbij en ziet dat “geilebeer” heeft gereageerd op haar foto. Ze leest zijn commentaar en wordt nu zo geil, dat ze haar slipje uitdoet en met haar benen wijd gaat zitten zodat ze haar kutje goed kan verwennen. Ze stuurt hem een privé berichtje wat hij van haar kutje vindt, zal ze hem scheren of zo laten.

Victor is klaar met zijn presentatie en nu moet ook hij alleen nog maar aanhoren. Dit vindt hij altijd heel vervelend, maar gelukkig kan niemand zien wat hij doet, dus pakt hij zijn telefoon. Hij ziet een berichtje en leest de chat. Hij hoeft niet lang na te denken over het antwoord en stuurt “je hebt een lekker geil kutje. Je mag zelf weten wat je doet, ik vindt alles lekker.” Victor is nu zo geil dat hij zijn hand in zijn broek doet om even lekker met zijn ballen te spelen. Op zijn kantoor kan hij helaas zijn broek niet opendoen.

Eva leest het berichtje en geniet lekker. Ze besluit “geilebeer” uit te dagen en begint te chatten over wat ze doet en wat ze aanheeft. Lekker op kantoor aan het vingeren zonder slipje achter mijn bureau zegt ze. Het antwoord volgt snel en Eva wordt nog geiler. Geilebeer masseert zijn ballen en vraagt of ze ook haar borsten masseert. Eva knoopt haar bloesje open en haalt een borst uit haar BH. Ze pakt haar tepel en maakt een foto. Ze antwoordt dat ze inderdaad haar borsten masseert en plaatst de foto. Gelukkig kan niemand vanuit het kantoor in de ruimte kijken waar Eva zit, dat zou zeker ontslag betekenen. Eva vindt het super geil en spannend en komt kreunend klaar tijdens de meeting.

Victor moet oppassen achter zijn bureau, hij zou zijn lul wel even vrij willen laten maar weet dat dat niet kan. Hij leest de antwoorden op zijn chat en bekijkt de foto van de harde tepel die “verlegenmeisje” net heeft geplaatst. Zo verlegen is ze niet. Victor haalt zijn hand uit zijn broek, voordat hij klaarkomt. Dat kan nu niet, maar hij maakt het straks thuis wel af. De meeting is afgelopen en Victor sluit zijn computer af. Tijd om naar huis te gaan en hij loopt naar zijn auto.

Als de meeting is afgelopen, sluit Eva alles af en knoopt haar bloesje weer dicht. Haar slipje laat ze uit, dat plakt nu veel te veel zo nat is alles. Ze loopt naar buiten en ziet haar bus net wegrijden. Dat is balen, nu moet ze 30 minuten wachten op de volgende. Victor rijd net weg van de parkeer plaats en ziet haar staan. Hij stopt en vraagt of ze mee wil rijden, dan hoeft ze niet te wachten. Eva denkt even na, ze heeft geen slipje aan en een heel kort rokje, maar besluit toch in te stappen. Ze praten wat over van alles en de laatste meeting. Victor stelt voor om de volgende keer samen te gaan zitten, dat is gezelliger. Eva stemt hiermee in, maar vond het vandaag ook heel gezellig met “geilebeer” in de chat, maar dat hoeft Victor niet te weten.

Vlak voordat Victor Eva thuis afzet, vraagt hij terloops of het klopt dat ze van kledingsmaak is verandert. Eva bloost en geeft toe, dat ze dit normaal niet naar kantoor draagt maar dat ze zich vanochtend verslapen had. Ze vraagt of Victor het leuk vind en hij beaamt dat. Dan stapt Eva uit en gaat naar huis. Ze is zo moe, ze neemt een snelle douche en duikt dan extra vroeg haar bed in.

Victor parkeert zijn auto thuis en loopt naar binnen. Ook hij heeft niet veel zin meer, maar moet nog een ding afmaken. Hij is al de hele dag geil. Snel doet hij alle kleren uit en kijkt in de spiegel. Dan checkt hij of “verlegenmeisje” misschien nog online is, maar dat is helaas niet het geval. Hij maakt nog een foto van zijn kale ballen en lul en plaatst die online. Als titel zet hij “voor verlegenmeisje, jij maakt mij geil”. Als de foto is geplaatst, pakt Victor zijn lul vast en begint zich af te trekken terwijl hij zijn ballen masseert. Dit is lekker, maar het zou beter zijn als iemand anders het zou doen. Hij denkt aan de chat en de foto’s en binnen no time spuit zijn zaad op zijn buik. Victor ruimt alles op en besluit dat het tijd is om te slapen. Morgen begint het weekend en het wordt mooi weer. Hij heeft weer zin om buiten foto’s te maken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verborgen Liefde - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1134x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5573x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3372x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3710x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4623x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5142x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4473x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4533x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5316x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5184x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5371x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5601x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5851x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net