Opwindend.Net
Datum: 13-04-2018
Stemmen: 25x
Cijfer: 6.6
Gelezen: 3762x
Lengte: Kort
Ik Miste Me Mannetje
Door Diana - Zoek naar meer...

Omdat het buiten koud en guur weer is besluit ik maar eens vroeg onder de douche te gaan en vroeg onder de wol te kruipen. Mijn man is een paar dagen per week niet thuis en kijk er naar uit dat hij de volgende dag weer thuis komt.

Als ik vroeg ga slapen is de nacht ook snel om.

Wanneer ik eindelijk een beetje warm wordt van het warme water van de douche denk ik aan alle spannende en lekkere dingen die ik al met mijn man heb uitgespookt. Ook denk ik aan zijn heerlijke warme handen waar hij me geregeld lekker mee masseert. Meestal blijft het dan niet bij masseren want zodra mijn billen aan de beurd zijn blijk ik van die, voor hem heerlijke geurtjes af te geven. Ik weet dat zijn vingers dan niet meer bij mijn billen kunnen houden. Heel langzaam en een beetje stiekem aaien ze over mijn lipjes heen terwijl mijn been al voorzichtig opzij is geschoven om wat meer ruimte en uitkijk te maken.

Nu ik hier zo over nadenk merk ik dat ik mezelf zachtjes aan het inzepen ben en een beetje doe alsof ik zijn handen voel.

Nu ik mijn gedachten verder wat laat gaan denk ik eraan dat hij als hij lang genoeg geaaid heeft hij langzaam zijn vingers naar binnen laat glijden en ik weet dat zich dan moet beheersen om niet gelijk bij me binnen te komen.

Ik besluit om mijn poesje eens weer lekker glad te scheren. Na het inzepen begin ik voorzichtig alle haartjes weg te halen.

Mijn poes begint er een beetje van te kriebelen omdat de ik wel erg uitkijkt naar de volgende dag maar ook door de gedachten aan die heerlijke massage van laatst.

Als ik klaar ben voel ik of alles lekker glad is en ik geen stukjes heb gemist. Dit is toch wel een heel fijn gevoel. Bijna alsof mijn man dit zelf met zijn vingers doet. Omdat ik nog van het warme water aan het genieten ben blijf ik nog even lekker strelen.

Ik moet toch een keer onder de douche weg en ga alle zeep maar goed van mijn poesje spoelen. Maar het gevoel van de douche kop op mijn lipjes en knopje is heerlijk. Even nog blijven staan dan maar. Ik weet dat ik als ik blijf staan heerlijk klaar ga komen maar ik wil eigenlijk wachten tot morgen en me laten verrassen door wat mijn man met mij van plan is.

Ik kan nog net stoppen voor ik bijna klaar kom.

Nadat ik me heb afgedroogd kruip ik mijn bed in. Maar als ik mijn ogen dicht doe ben ik veel te rusteloos. Vroeg naar bed gaat niet lukken. Mijn gedachten gaan weer naar de lekkere massage van laatst. mmm als ik er nog aan denk. Nadat hij mijn poesje lekker nat had gemaakt met zijn vingers en ik een heerlijk likje kreeg kwam hij langzaam binnen glijden. Wetende dat die stijve pik komt door de geur en het uitzicht van mijn poesje.

Ondertussen ben ik toch bijna ongemerkt mijn lipjes aan het strelen en ik merk dat ik wel nat wordt. Ik weet dat mijn man het erg geil vind als ik mezelf lekker aan het verwennen ben. Om die reden ga ik door en heb zelf ook geen zin meer om te stoppen en laat langzaam een vinger naar binnen glijden. Met mijn andere hand draai ik rondjes over mijn knopje en ben echt aan het genieten. Ik voel mezelf steeds natter worden en ben niet ver meer van het klaar komen af. Even uitstellen en iets rustiger. Dan bedenk ik me dat mijn man ook wel eens niet op mij heeft kunnen wachten en me het bewijs nog had gefilmd ook. Nu ik ook nog eens aan dat filmpje denk en voor me zie hoe hij heerlijk klaar kwam kom ik zelf ook na een paar bewegingen heerlijk klaar.

Nadat ik bij gekomen ben kan ik al genieten als ik hem ga vertellen wat ik vanavond gedaan heb. Weet alleen nog niet of ik dat vanavond nog of morgen ga doen.

Zoek naar meer verhalen van Diana...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Heb Ik Dat - 1Door: Rode Oortjes
Gelezen: 1635x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Pakketje, Een Fijne Avond
19-07
8.7
:: Tre Systrar (drie Zussen) - 66Door: Maxine
Gelezen: 4294x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.3
:: De Laatste Dag Van De ZomerDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5993x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.9
:: Rock My Ass, Not My WorldDoor: Yourcaptain
Gelezen: 3109x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.0
:: CongresDoor: Zorro
Gelezen: 9413x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
05-07
9.0
:: Maaike En De Coach - 1Door: Maaike&Bart
Gelezen: 18601x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Coach, Lief, Ontmaagd, Tiener
25-06
8.4
:: Vuur - De Kunst Van PassieDoor: Yukalele
Gelezen: 5593x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kunstenaar, Kunst, Vuur, Romantisch
15-06
8.9
:: Sultan - 14 (slot)Door: Theodoor
Gelezen: 2324x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitenseks, Strelen, Verliefdheid
09-06
9.2
:: Het Familiedagboek - 2Door: Jefferson
Gelezen: 8870x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.1
:: BirdwatchingDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5584x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Het Familiedagboek - 1Door: Jefferson
Gelezen: 13343x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
01-06
8.7
:: De Anticlimax - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2598x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-05
8.8
:: Tre Systrar (drie Zussen) - 65Door: Maxine
Gelezen: 8101x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.4
:: De Anticlimax - 1Door: Jefferson
Gelezen: 7118x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: Sultan - 13Door: Theodoor
Gelezen: 2844x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Anale Seks, Publiek
14-05
9.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 592