Opwindend.Net
Datum: 29-04-2018
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 4959x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Trio Van Pasta - 2
Door Kimbald - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Trio Van Pasta - 1

2. groen

De twee jongens zitten in de wagen te wachten. Stef zit afwezig achter het stuur mee te wiebelen op de muziek. Een beter woord dan wiebelen is er niet om zijn gevoel voor ritme te omschrijven.
Peter kijkt heel de tijd op zijn telefoon of hij geen bericht gemist heeft. Er is geen bericht, en er komt ook geen bericht. Charlotte had van Isabel het uitdrukkelijke verbod gekregen om ook maar iets te laten weten aan haar vriend. Ze was heimelijk vertrokken met de taxi, een uur geleden ondertussen.

‘Waar blijft ze?’ Stef vraagt het zonder veel interesse.
‘Geen flauw idee van. Ze ging zelf naar buiten komen, had ze deze middag toch gezegd?’
‘Kan wel...’
‘Ze had hier al lang moeten zijn. Hoeveel tijd heb je nodig om een kamer te kiezen?’
‘Misschien is ze ondertussen in slaap gevallen van verveling. Als het nog lang duurt lig ik hier dadelijk ook.’
Peter wil wel gaan kijken, maar hij wil niet te bezitterig overkomen.

De deur van het huis gaat eindelijk open. Niet Charlotte maar een andere vrouw stapt naar buiten. Ze heeft een beige mantelpakje aan. De bleke blazer niet helemaal dicht, veel heeft ze er niet onder aan lijkt het. De kokerrok in hetzelfde patroon als de blazer sluit nauw om haar billen. Verder draagt ze overduidelijk zwarte kousen of een panty. Haar hakken tikken hoorbaar op de straatstenen. Ze komt tot bij de auto.
Donkerrood gelakte nagels tikken ritmisch op de ruit. Stef doet het raampje naar beneden met grote ogen. Vanachter een sexy secretaresse-brilletje lacht Isabel met glimmend opgemaakte rode lippen.
‘Komen jullie jongens binnen?’

Stef slaat Peter tegen de schouder terwijl ze beide naar de wiegende kont van Isabel staren als ze terug de straat oversteekt. Haar kousen hebben een zwarte naad die zich heel duidelijk aftekent.
‘Die had enkel een BH aan onder dat vestje, ik zweer het!’
‘Deze middag zag ze er zo niet uit als ze de deur open deed...’
‘Gast, deze middag is nu niet. Zoals ze er nu bijloopt wil ik wel elke avond langskomen.’
Stef stapt uit. Peter vraagt zich af waar Charlotte is.
‘Peter, kom jong, jij mag je seutje halen maar ik wil die vrouw nog van veel dichterbij zien binnen.’
‘Charlotte is geen seutje.’
‘Iedereen is een seutje vergeleken met dit moordwijf. Kom je nu nog?’

De deur staat open, Stef wacht niet, Peter volgt.
Binnen staat Isabel tegen haar tafel geleund, ze is bezig haar haar op te steken, enkele speldjes in haar mond. Ze ziet de jongens, knikt even maar gaat verder gewoon door met haar haren.
Door de beweging van haar armen kruipt de blazer soms omhoog. In de split tussen de knopen kan je een stukje van haar buik zien. Ze heeft echt enkel maar een BH daaronder aan. Die zwarte kwartcup van deze namiddag, maar zoveel kan je nu nog niet zien.

Stef kan de grijns niet van zijn gezicht wegkrijgen, met wijdopen ogen staart hij naar Isabel.
Peter kijkt rond voor Charlotte, en steeds passeert zijn zoekende blik ook weer aan Isabel aan de tafel. Ook hij heeft het moeilijk zijn ogen van haar af te houden.
Isabel kijkt af en toe op, vanachter het brilletje dat ze nog in haar kast liggen had. Ze neemt de laatste speld van tussen haar fel opgemaakte lippen en steekt nog een lok krullen los bij de rest.
Dan zet ze beide handen op de tafel waartegen ze leunt, ze recht haar borst, haalt heel diep adem, kruist een been voor het andere, hoge hak voor hoge hak, en ze kijkt de jongens eindelijk recht aan.

Met een vloeiende beweging trekt ze haar haren los, onmiddellijk na het ganse ritueel van het opsteken. Haar hoofd wiegt en de lokken vallen in golven over haar schouders.
‘Dit heb ik altijd al eens willen doen’
Isabel geniet zo hard van zichzelf.

‘Waar is Charlotte?’ Peter probeert nog steeds het surrealistische van de situatie te ontkennen.
Stef naast hem, is volledig verloren in het onwerkelijke beeld van de vrouw voor hem.
‘Charlotte is al naar huis.’
‘Hoezo? Dat kan niet. Waarom heeft ze niets laten weten?’
‘Charlotte is al naar huis, je zal het met mij moeten doen.’
Stef snuift ongewild hard door zijn neus. Peter ergert zich, al is het ook voor hem niet helemaal duidelijk aan wat precies. Aan Stefs puberale gedrag, zeker, maar ook aan Charlotte, en zeker ook aan die vrouw voor hem die weigert normaal te doen.

‘Lukt het een beetje, jongens?’
Isabel kijkt met een ondeugend lachje naar de beide onbeholpen pubers.
Dan laat ze haar blik even zakken, in haar blazer, en ze maakt nog een knoopje los.
Nu kan je de BH zien, maar ook hoe weinig die verhult. Het feit dat ze niet meer dan een zwarte kanten BH onder het jasje draagt, zou op zich al genoeg uitdaging moeten zijn. De welving van haar borsten gaat echter verder door dan zou mogen bij een gewone BH, de cup is veel te duidelijk, veel te open.
De jongens zwijgen, ze staren, en nee: het lukt niet bij hen. Stef probeert stoer te staan maar wiebelt van de zenuwen. Peter draait onwennig rond, hij verwacht nog steeds Charlotte te zien opduiken.

‘Ben ik een goede MILF?’
Stef proest het uit. Peter schudt zijn hoofd in een korte wantrouwige reactie.
‘Heb ik mijn best niet gedaan om er net zo uit te zien als in de filmpjes waar jullie stiekem naar kijken? Sexy secretaresse, of als je wil: strenge schooljuf.’
Isabel laat haar roodgelakte nagels langs de revers van haar blazer glijden, in de beweging kan je haar borsten zien. De open cup toont even haar bruine tepels.
‘Ik vind zelf het brilletje het leukste, maar jullie kijken wellicht liever naar de rest.’
De blazer gaat volledig open, en blijft open. Isabel in vol ornaat.
Stef en Peter slikken, kijken, wachten en wantrouwen. Het is menens nu, dit is echt.

‘Ik heb een spelletje voor jullie. Willen jullie spelen?’
‘Fuck yeah!’ Stef lacht luider dan nodig.
Peter zwijgt stiller dan hij zou moeten.
‘De eerste regel is dat je vanaf nu geen woord meer zegt. Geen enkel woord meer, of er gebeurt helemaal niets. Begrepen mijnheer Fuck yeah?’
Stef kijkt beteuterd maar knikt al snel gretig van ja, teveel keer na elkaar.
Isabel kijkt Peter recht in de ogen, ze legt haar hand op haar eigen borst en masseert haar stijve tepel tussen haar vingers: ‘Jij ook akkoord?’
Peter gaat akkoord, hier kan hij niet tegen vechten.

Isabel draait zich om, ze hangt de blazer op de leuning van een stoel. Met haar rug naar hen gekeerd ritst ze haar rok los. Ze draagt een jarretelgordel, ook zwart. De kousen met naad, daaronder de hoge hakken. Haar slipje is een kanten broekje met satijnen veters gekruist achteraan, het lijkt open als ze zich bukt om haar rok uit te doen. Verder enkel nog de BH, die blijft ook aan.
Dan keert ze zich opnieuw naar de jongens en rolt even met haar vingers om hen duidelijk te maken dat ze ook hun kleren moeten uitdoen.
Ze aarzelen, weten niet goed waar beginnen maar beginnen even goed.
Isabel wacht er echter niet op. Terwijl ze nog bezig zijn met ritsen en knopen en niet weten waar de t-shirt te leggen, komt ze tussen hen staan. Ze streelt hun lijven waar ze al naakt zijn, ze kust hen al waar het hen doet duizelen.
Zonder dat ze het goed beseffen zit ze al tussen hen in en heeft ze Stef zijn penis al vast, zijn slip aan de knieën, terwijl ze Peter zijn erectie streelt met haar hand in zijn open jeans.
Het is de penis van Peter die ze het eerste kust, Stef blijft ze zacht masseren.

Ze kijkt naar Peter als ze haar mond opent, maar terwijl ze zijn eikel tussen haar lippen laat glijden richt ze haar ogen naar Stef. Hij kijkt opgegeild toe hoe zijn beste vriend gaat gepijpt worden, haar hand om zijn eigen stijve.
Isabel neemt Peter heel diep, maar ook heel traag. Met sensuele lange halen, terwijl ze de andere jongen strak blijft aankijken.
Dan wisselt ze. Ze buigt over de penis van Stef in haar greep en begint met haar tong rondjes te draaien, haar lippen zuigen vast en laten los.
Isabel drijft het tempo op. Haar lippen worden natter van het speeksel, haar bewegingen worden hoorbaar geiler. Ze brengt beide stijve lullen heel dicht bij haar mond zodat ze kan wisselen zonder onderbreking.
De jongens krijgen een pijpbeurt zoals ze die enkel uit de pornofilmpjes kennen. Isabel kreunt er bij, ze sabbelt en likt, zuigt en kneedt.
Al die tijd kunnen beide jongens geen woord uitbrengen, bang dat het allemaal zou stoppen.

Stef moet op zijn hand bijten om het niet uit te schreeuwen als Isabel hem keer op keer diep in haar keel laat glijden. Dit houdt hij niet meer. Zo diep als ze hem aan het afzuigen is, kan hij niet anders dan in haar mond klaar komen. Iets wat hij nog nooit bij een meisje gedaan heeft. Isabel voelt hem echter komen, en ze trekt haar hoofd achteruit zodat hij in haar gezicht en op haar brilletje spuit. Hij komt te hard om teleurgesteld te zijn, vooral omdat ze daarna nog enkele halen diep blijft zuigen.
Peter pompt ze met haar lippen en hand om zijn eikel. Niet zo diep maar wel heel intens en nat. Veel sneller dan ze net bij Stef had gedaan. Ze kreunt erbij, het geilt haar zo hard op. Met halfopen verlangende ogen kijkt ze Peter aan terwijl ze hem zo hard blijft doorpijpen. Hij mag wel in haar mond komen. Met twee dikke teugen spuit hij haar mond vol.

Isabel laat het zaad van haar lippen druipen, haar besmeurde bril likt ze even terwijl ze die afzet.
Ze kijkt haar beide jongens aan. Ze zijn voldaan, en ze zijn blij dat zij zelf ook voldaan is.
‘Was het lekker?’
Bijna vergeet Stef dat hij geen woord mag zeggen maar Peter geeft hem een tik en weerhoudt hem ervan iets stoms uit te kramen.
‘Was het zo lekker voor jullie als het was voor mij?’
Ze knikken alle twee, met enige trots zelfs.
Isabel staat op, ze neemt een doek en kuist haar gezicht af.
‘Eerste les van vandaag: geen enkele vrouw komt klaar gewoon omdat jullie haar mond volspuiten jongens. Zo makkelijk gaat het niet’
Ze kijkt recht naar Peter.
‘Een vrouw doet dit om jou een plezier te doen. Zorg dan ook dat je dit verdient.’

Isabel laat hen beide staan, hun druipende lullen halfstok.
Ze gaat de trap op naar boven.
‘Komen jullie? Het is jullie beurt.’
Deze keer gaat ze naar de slaapkamer, met het grote hemelbed.

Ze ligt op haar rug op het bed in haar lingerie, geil van het pijpen. Isabel kronkelt, rekt zich uit als een kat. Ze streelt zich achteloos, zacht, afwachtend.
Het is Stef die het eerste durft. Hij duikt met zijn hoofd tussen haar benen en begint wild haar natte schaamlippen te kussen. Hij spreidt ze uit met de vingers van beide handen en vindt al snel haar gezwollen clitoris die hij supergeil begint te likken. Ze is zo nat dat ze ongetwijfeld binnen de kortste keren zal klaarkomen. Isabels kreunen liegen er niet om.
Haar handen wrijven over Stefs hoofd, haar vingers woelen door zijn haar. Hij gaat harder.
Dan trekt isabel hem bij zijn haren op uit haar schoot en houdt zijn hoofd in een greep.
‘Als je dat ooit nog eens doet dan neem ik een roestige schaar en knip ik je tong er af.’
Ze duwt zijn verbouwereerde gezicht opzij, uit haar eigen zicht.

Peter mag nu.
Hij zoekt zich een houding, probeert een ritme te vinden.
Ondertussen wrijft Isabel haar borsten tegen en van elkaar terwijl ze naar Stef kijkt. Het is alweer vergeven, hij staart haar aan terwijl ze zich voor hem streelt. Ze kijkt naar zijn penis die opnieuw hard wordt, ze sluit haar ogen en duwt haar borsten voller tegen elkaar. Dan kijkt ze weer hoe hij zijn paal masseert.
Na een paar keer durft hij het en komt boven haar zitten. Isabel duwt zijn penis tegen haar borsten aan, laat hem ertussen, en strekt haar andere hand naar een flesje op het nachtkastje. Een fijn straaltje olie loopt uit het flesje over Stefs harde lid, tussen en op de borsten van Isabel. Haar borsten zijn maar net groot genoeg, maar het gaat. Stef duwt zich met zijn hand bij elke beweging opnieuw diep ertussen.
Isabel neemt beide borsten steviger vast, ze duwt ze zoveel mogelijk tegen elkaar. Haar gestrekte vingers houden zijn penis steeds diep genoeg. Stef neukt in een traag tempo deze vrouw tussen haar borsten, ook weer een eerste keer voor hem.
Ondertussen heeft Peter zijn ritme gevonden, en dat van Isabel, en hij beft haar naar een eerste echt orgasme van de avond. Ze kijkt naar Stef als ze klaarkomt, hij wil sneller stoten maar ze houdt hem in. ‘Hij doet het, jij niet.’ Isabel laat er geen twijfel over bestaan: een vrouw komt niet klaar omdat hij haar tussen haar borsten neukt met zijn machtige erectie, ze komt klaar omdat ze net eindeloos zacht de hemel werd ingebeft.

Isabel komt rechter te zitten, en de jongen bovenop haar laat ze naast haar neerliggen. Hij genoot zo van haar borsten maar dat is niet waar ze hem het meeste wil.
Met haar hand op zijn borst gaat ze over Stef zitten, hij ligt nu op zijn rug op het grote bed.
Ze neemt zijn stijve penis vast die nog glimt van de olie. Hij gaat zo makkelijk naar binnen, haar geilheid, hoe nat ze is na het beffen, de olie, zijn hardheid. Alles vloeit als vanzelf in elkaar over.
‘Niet klaarkomen. Wat je ook doet, niet klaarkomen.’
Isabel fluistert heel dicht tegen Stef, ze kust hem, ze neukt hem. Ze fluistert zo zwoel dat hij er nu al niet meer tegen kan.
‘Ik ga jou niet neuken jongen, jij gaat mij neuken. Maar wel zoals ik het graag wil.’.
Stef knikt.
‘Je gaat traag, je gaat onophoudelijk maar traag door. Je haast je niet want dan kom je klaar, en dat mag je niet. Je gaat me neuken, echt neuken, vol en diep, zo zacht of zo hard je eigen gevoel je aangeeft. Nu ben ik van jou.’
Isabel doet haar BH uit en gooit die opzij. Met haar volle borsten gaat ze op Stef liggen. Haar handen strelen hem overal, ze baant zich zacht een weg onder zijn rug, over zijn billen, tot zelfs in zijn kontgaatje toe. Ze kust hem, ze likt hem, ze sabbelt aan zijn oorlel, ze kreunt zacht en geil als hij diep gaat. Elke keer.

Terwijl ze zo dicht tegen Stef aanligt, en hij met trage halen in en bijna helemaal uit haar glijdt, neemt Isabel het flesje olie opnieuw. Ze kan er maar net bij, ze laat Stef niet los, ze laat de beweging niet los.
Peter kijkt naar hoe ze neuken. Hij kijkt naar hoe Isabel het flesje blind tussen haar billen uitgiet. De olie loopt tussen haar bilspleet naar haar natte open kut en naar de harde pompende paal van Stef.
Isabel laat het flesje op bed vallen en volgt met haar vingers het spoor van de olie. Haar hand glijdt en wrijft, haar vingers kneden en strelen. De rood gelakte nagels geven er een buitengewoon sensuele toets aan. Dit is zonder twijfel het meest erotische, meest opwindende wat Peter ooit in zijn leven gezien heeft.
De vinger gaat naar binnen in haar kontje, de vinger krult, de vinger wacht. Dan haalt ze haar vinger er weer uit, de rode vingernagel komt triomfantelijk tevoorschijn. Om dan opnieuw in de nauwe opening te verdwijnen.
Peter kijkt. Stef neukt gestadig door. Isabel streelt Stef terwijl hij haar neukt, en ze streelt haar kontje terwijl Peter naar haar kijkt.

Voor het eerst denkt Peter niet meer na en doet hij gewoon.
Hij staat dicht bij haar billen en duwt zijn harde penis tegen haar zachte kontje.
Nu gaat hij haar ook neuken, anaal. Hij duwt zijn paal naar binnen en begint aan zijn eigen beweging.
Isabel zegt niets, kreunt niet harder of zachter, ze kijkt niet om. Ze neemt zijn penis vast en trekt die uit haar kont. Dan laat ze hem weer los.
Peter mag niets zeggen, hij mag niets vragen. Was het te hard? Te diep? Te snel?
Hij wacht en waagt het opnieuw.
Weer duwt hij zijn harde paal in haar kontje. De eikel gaat er nauwelijks in, hij stopt.
Stef moet hem gevoeld hebben want hij houdt even in.
Isabel fluistert tegen Stef: ‘Het is zalig, ga door.’
Tegen wie heeft ze het nu? Peter vermoedt dat ze ook tegen hem praat, via het fluisteren tegen Stef.
Peter duwt een beetje verder naar binnen. Isabels kont wiegt steeds mee op de bewegingen van Stef. Peter vindt opnieuw zijn ritme, in dit ritme dat er al was, in het trage ritme waarmee Isabel door Stef geneukt wordt.

Met twee een vrouw neuken, tegelijk in haar kut en in haar kont. Het is meer dan waar de jongens van durven dromen bij een echte vrouw. Stef wil dat hij het kan zien, en meer nog dat hij straks ook anaal zou mogen, maar Isabel laat hem de kans niet om er jaloers over te zijn. Met steeds luidere kreunen en geilere woorden in zijn oor laat ze hem verstaan hoeveel ze van zijn neuken geniet.
Maar toch kan ze het niet laten hem ook te zeggen hoe lekker het in haar kontje voelt.
Hoe het pijn doet als hij zo zalig diep gaat, hoe nauw ze is, hoe geil het haar maakt.
Het is waarschijnlijk dit wat hem nog het meeste tot zijn hoogtepunt zal gebracht hebben.
Net wanneer hij het niet meer kan houden fluistert Isabel voor allebei: ‘Kom maar jongens, kom maar.’
Verder zijn ze niet geraakt, geen van beiden. Precies op haar teken laten ze alletwee los.
Isabel, in een trance na zo lang en diep in kut en kont te zijn geneukt, laat ook alles los. Haar orgasme komt er nog voor dat van hen, het piekt als ze beide hun zaad in haar spuiten, en het duurt ook nog lang erna. Isabel komt een tweede keer klaar die avond, maar dit keer is het van een andere orde. Ze klampt Stef onder haar vast, ze trekt Peter achter haar helemaal tegen haar aan. Ze hijgt, ze kreunt, ze schokt, ze huilt, ze lacht, ze komt overweldigend diep klaar. Ze laat hen niet los. Ze rilt onder de druk van hun broeierige lichamen. Zo blijft ze liggen, tot ze weer kan ademen.

Peter zit op zijn knieën op het bed. Stef ligt op zijn zij naar Isabel gekeerd.
Ze mogen weer praten maar weten geen woord uit te brengen.
Isabel schudt haar haren door elkaar, ze wrijft over haar gezicht en nek.
‘Je hebt me suf geneukt.’ Ze kijkt plagerig naar Stef.
Hij glimlacht.
‘En jij hebt me ondertussen in mijn kont gepakt.’
Zoals ze het zegt is Peter weer op zijn hoede.
‘Ben ik nu jullie sletje?’
Peter glimlacht. Stef weet dat hij nu vooral niet moet antwoorden.

Isabel laat zich naar achter op het bed neervallen, armen triomfantelijk gespreid.
‘Ga naar huis jongens. Jullie hebben het goed gedaan.’

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Trio Van Pasta - 3

Zoek naar meer verhalen van Kimbald...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1094x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1186x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1329x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1855x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2263x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5262x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3707x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6330x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4056x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net