Opwindend.Net
Datum: 02-05-2018
Stemmen: 102x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 17917x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Housewarming - 1
Door Simandber - Mijn Profiel Pagina

‘Nee echt, ik vind het er leuk uitzien. Helemaal jou stijl. Jij bent toch wel echt een bofkont, met zo’n eigen stekkie!’ Het was al twee jaar geleden dat ik hem nog had gezien. Hij was nu net een kwartiertje binnen en wat had ik hem gemist, merkte ik bij mezelf op. ‘Ja kijk nou, moet je die tuin zien!’ zei Bart, terwijl hij met grote ogen en open mond door het keukenvenster staarde. ‘Er is nog veel werk aan. En het tuinhuis staat op instorten’ zei ik draaiend met mijn ogen. ‘Er valt zeker wat van te maken.’ zei Bart schouderophalend. ‘Dat is voor het najaar. Dan wordt het gras opnieuw ingezaaid, snoeien we de struiken en zal ook de heg rondom flink uitgedund worden.’ zei ik wijzend. ‘Die heg zou ik laten staan hoor Eva! Geeft weinig inkijk van buitenaf en zo’n wild en natuurlijk gevoel. Ideaal om in je blootje te zonnen met zo’n mooi weer als vandaag!’ ‘Doe jij dat wel eens dan?’ vroeg ik glimlachend. Maar Bart schudde zijn hoofd. ‘Onmogelijk als je met twee pubers thuis woont. Maar als ik hier zou wonen, zou ik het wel doen hoor!’ zei hij. Zijn blik dwaalde af naar het terras. ‘Je terras ziet er anders wel erg netjes uit!’ zei hij en stiekem was ik blij dat hij het zag. ‘Dat heb ik deze week speciaal wat opgeknapt omdat jullie kwamen’ knikte ik fier.

‘Zal wel veel werk geweest zijn voor je, dat kan ik wel zien! Jammer voor je dat ik er nu maar alleen ben...’ zei Bart. ‘Tja het blijkt niet zo makkelijk om de studenten terug samen te krijgen… Nathalie zit nog steeds in Zuid-Afrika en Maarten zat aan zee. Dennis zat met vrienden in Sunparks en Marieke belde vandaag pas af omdat ze zich niet lekker voelde. Die zal vast een zonnesteek hebben opgelopen.’ voegde ik er achteraan. Bart knikte terwijl ik de opsomming maakte. ‘Maar ik ben erg blij dat jij wel hier bent!’ zei ik en dat meende ik ook. Bart was iemand die er in het verleden al vaak voor me was geweest. Telkens als ik het niet meer zag zitten of het even moeilijk had. Vaak wist hij dan precies te zeggen wat ik op dat moment nodig had gehad. Helemaal anders dan mijn ex-vriend, die me op zo’n moment nog verder in de put kon duwen. Het vreemde was, dat ik dat toen allemaal niet leek te zien. We hadden samen drie jaar in een studentenhuis gezeten, waar Bart in de kamer naast me zat.

‘Kan ik je wat aanbieden om te drinken?’ vroeg ik opgewekt. ‘Iets fris graag!’ zei Bart die hijgend zijn tong uitstak. Op zijn voorhoofd waren zweetdruppels zichtbaar. Langs zijn nek schoven er zelfs wat druppels in zijn kraag. ‘Ik heb ijskoude Sangria met vers fruit...’ zei ik terwijl ik die uit de koelkast nam. ‘Wauw, jij weet ook net wat een mens nodig heeft! Wat zal dat smaken!!’ zei Bart die met zijn tong over zijn lippen likte. Samen liepen we naar buiten.

‘34°C gaf het pompstation hier wat verder aan joh!’ pufte hij intussen. ‘Rij je nog steeds met die oude DAF?’ vroeg ik terwijl we ons op het terras installeerden. ‘Sinds vorige maand behoort hij officieel tot de old-timers. Het is een groot verbruik, heeft geen luxe of airco, maar ik kan er gewoon geen afscheid van nemen.’ zei Bart en ik merkte de fierheid in zijn stem. ‘Wauw, dat kan ik wel begrijpen!’ zei ik en knipoogde even.

‘Oah heerlijk joh!’ zei Bart die een flinke slok dronk. ‘Jij nog geen vriendin?’ vroeg ik en zag hoe Bart schouderophalend zijn hoofd schudde. ‘Tja, ik heb vorig jaar iemand leren kennen. Maar daar is niets van gekomen. Ze had nogal ehm… hoe zal ik het zeggen, een vreemde kijk op het leven... En hoe is het nu met jou?’ vroeg Bart. ‘Tja...’ we waren bij een moeilijk onderwerp aanbeland. Mijn ex-vriend Frederik, had me vlak na de aankoop van ons huis in de steek gelaten. ‘Het is niet altijd makkelijk, alleen. Maar ik red me wel!’ zei ik. Bart, die de kleine aarzeling in mijn stem gemerkt had, stond meteen op. Net zoals hij vroeger ook zou gedaan hebben, omhelsde hij me stevig. Op een of andere manier voelde het, ondanks wat zweetplekken, erg vertrouwd. ‘Je bent een sterke vrouw hoor Eva. Je slaat je er wel door. En als je ooit hulp nodig hebt of gewoon eens wil praten, weet me gerust te vinden!’ Ik wist dat Bart meende wat hij zei. Via chat had ik hem al een en ander verteld. Ook daar was hij nooit voor mij vertrokken. Het voelde dan ook erg vertrouwd om hem weer dicht bij me te hebben.

Bart hield het grote glas Sangria tegen zijn wang. Met zijn andere hand deed hij een knoopje van zijn hemd los. ‘Je mag je hemd ook best uit doen hoor!’ zei ik glimlachend toen hij opnieuw zuchtend over zijn voorhoofd veegde. Meteen merkte ik hoe de opluchting van Barts gezicht af droop. Knoop voor knoop, knoopte hij zijn hemd los en hing het achter op zijn stoel. ‘Aaah dom van me, vandaag net zo’n donker onderhemd aangetrokken.’ zei hij zuchtend terwijl hij zichzelf bekeek. Er waren duidelijk natte zweetplekken in te zien. Lachend wees ik ernaar en meteen zwierde hij ook zijn onderhemd uit. ‘Je mag ook alles uit doen hoor!’ zei ik op een ietwat spottende toon. ‘Alleen als je meedoet!’ zei hij en keek me uitdagend aan. ‘Kom op joh, een eigen huis en niemand kan je hier zien...’ zei Bart glimlachend. ‘Doe ik eigenlijk nooit...’ bedacht ik schouderophalend. ‘Ook niet in je blootje slapen, met dit weer?’ vroeg Bart die verbaasd keek toen ik mijn hoofd schudde. ‘Uit schrik dat iemand onverwachts langs komt.’ zei ik, meer tegen mezelf. ‘Gebeurd dat dan wel eens?’ vroeg Bart verbaasd. Even probeerde ik me dat te herinneren en zei toen schouderophalend ‘Eigenlijk niet...’

Bart glimlachte breed ‘Weet je… best herkenbaar hoor. Vroeger in het studentenhuis sliep ik wel eens naakt. Met opzet deed ik net die avonden de deur niet op slot, lekker spannend was dat!’ Met grote ogen keek ik hem aan. ‘Hebben ze je wel eens betrapt?’ vroeg ik. Maar Bart schudde zijn hoofd en glimlachte. ‘Mensen komen niet snel onverwacht en als dat wel gebeurd, bellen ze of kloppen ze aan de deur. Je hoeft je voor mij niet te schamen. Ik heb je al een keer naakt gezien... Toen op de gang. Weet je dat nog?’ zei hij knipogend.

‘Jaaah precies... Toen ik van onder de douche kwam… Dat jij dat nog weet!’ zei ik terwijl ik blozend aan dat gênante moment terugdacht. ‘Tja, het was toen al zo laat en ik was mijn ondergoed boven vergeten. Dat was niet eens zo speciaal, het gebeurde me wel vaker. Meestal deed ik mijn oude weer aan en kleedde om op mijn kamer. Nooit eerder was ik zo laat nog iemand op de gang tegengekomen.’ verantwoordde ik mezelf. Bart grinnikte tussendoor ‘En ik had extra lang getraind op de fitness. Het beeld dat ik toen te zien kreeg, was wel een erg grote beloning!’ zei Bart die dromerig glimlachte.

‘Doe je dat nog steeds zo vaak, die fitness?’ vroeg ik terwijl ik zijn sixpack zocht. Bart zuchtte ‘Ik zou wel willen, maar met het werk lukt me dat niet meer. Meestal maar één keer per week en dat is gewoon te weinig.’ zuchtte hij met zijn ogen rollend. ‘Je liep in de zomer wel vaak in ontbloot bovenlijf rond, herinner ik me.’ zei ik terwijl ik zacht op zijn borst klopte. ‘Tja, ik moest die sixpack toch aan iemand laten zien...’ zei Bart grinnikend.

‘Maar volgens mij heb ik jou nooit helemaal naakt gezien.’ zei ik vertwijfeld. ‘Zou wel kunnen. De enige meid die me ooit naakt zag was Marieke. Dat was dan nog haar eigen schuld omdat ze de deur van de badkamer nooit sloot. Ze dacht dat ik met opzet was binnen geslopen. Dat heb ik mogen horen hoor en het hele gebouw ook. Daarna heeft ze ruim drie maanden niets meer tegen me gezegd... Plotseling fluisterde iedereen in mijn omgeving dat ik naar de meisjes gluurde...’ zei Bart en de verontwaardiging klonk doorheen zijn stem. Zelf kon ik me niet meer inhouden en proestte het uit. ‘Dat heeft ze inderdaad meerdere keren verteld ja. Maar ze zei ook dat je toen een stijve had!’ zei ik lachend en keek naar Barts reactie. Die haalde zijn schouders op ‘Mja, zou wel goed kunnen. Ik was nog jong en in die tijd fantaseerde ik wel eens voor ik de douche in stapte...’ ‘Ook over mij?’ vroeg ik benieuwd naar zijn reactie. ‘Dat gebeurde wel eens...’ antwoordde Bart vlot net voor hij weer van zijn Sangria dronk. Hij knabbelde op een stukje fruit. Mijn mond viel een stukje open van wat ik net hoorde. Bart van zijn kant leek steeds meer op zijn gemak. Hij dronk nog een flinke teug Sangria. Hoewel het niet érg sterk was, kapte hij het wel erg vlot binnen.

‘Nou zullen we dan maar?’ vroeg hij en schoof zijn stoel naar achteren. Tot mijn verbazing knoopte hij zijn broek al los. ‘Jij… je… je bedoelt dat je dat echt meent?’ vroeg ik terwijl ik hem met grote ogen aankeek. ‘Je vroeg het zelf?’ zei Bart die met zijn handen naar me wees. ‘J-ja m..maar ik dacht… ik bedoelde… ik wilde...’ hoorde ik mezelf onhandig stamelen. ‘Ik zal wel eerst, maar dan moet jij daarna ook hé!’ zei Bart die nu van zijn stoel opstond. In één vlotte beweging liet hij zijn broek zakken en werden zijn gebruinde benen zichtbaar. Een blauw/groene boxer van het merk Muchachomalo werd zichtbaar. Met mijn ogen wijd, keek ik toe. ‘M-mag ik ook in bikini?’ vroeg ik. Maar Bart schudde zijn hoofd al. ‘Je gaat me toch niet vertellen dat je niet naakt durft hé Eva?!’ zei hij op bijna spottende toon. ‘D-dat is geen k-kwestie van n-niet durven...’ stotterde ik. ‘Nou toe dan… jij ook alles uit tot aan je onderbroek en dan doen we die tegelijk uit!’ zei Bart die weer ging zitten. Hij strekte zijn benen en legde het ene over het andere. Het viel me op dat hij niet lachte of er een spel van maakte. Hij leek eerder te ontspannen en keek rustig rond. Net als ik hem had zien doen, dronk ik een grote teug Sangria alvorens ik opstond.

‘Zonde van dat kleedje wel...’ zei Bart die keek hoe ik dat over mijn hoofd trok. ‘Er is nog een bloesje bij, maar dat ligt binnen. Ik had het speciaal voor vandaag gekocht.’ zei ik een beetje sip. ‘Weet je, je hebt erg goede smaak! Het zal vast nog wel een keer kunnen dienen.’ zei Bart die het kleedje dat ik onhandig uit trok aan nam en er aandachtig naar keek. Hij zag niet dat ik even tijd nam om zijn boxer te bekijken. Die leek wel erg goed gevuld. ‘Wat zie ik nu? Zit jij al stiekem op me te geilen met een stijve penis in die strakke boxer?’ vroeg ik glimlachend. Bart die me even verbaasd aankeek, drukte twee vingers onder zijn boxer en schudde toen zijn hoofd. ‘Ik heb helemaal geen stijve en ik ben ook niet geil. Daar is het vandaag veel te warm voor’ zei hij zuchtend. ‘Jaja, dat kan jij wel zeggen! Ik wed dat je stiekem zit te popelen om mijn tieten te kunnen kijken!’ zei ik lachend. Vreemd genoeg voelde ik hoe mijn eigen opwinding toenam. ‘Jou tieten zijn inderdaad niet mis! Daar heb ik vroeger wel vaker naar verlangd.’ zei Bart glimlachend. Mijn handen trilde hevig terwijl ik het haakje van mijn BH lospeuterde. ‘Zal ik je helpen?’ vroeg Bart die nu ook opstond en achter me ging staan. In een vloeiende beweging voelde ik hoe hij mijn BH losmaakte. Over mijn armen voelde ik hem als vanzelf uitglijden. Ongecontroleerd schokte mijn lijf zacht bij het voelen van het warme zomerbriesje dat langs mijn tepels streek.

‘Hé rustig maar… Je hoeft niet voor me te stressen!’ zei Bart die nu mijn schouders zacht masseerde. Hij lachte niet met me, maar sprak op geruststellende rustige toon. ‘Probeer te genieten van het heerlijk weertje en let maar niet op mij.’ zei Bart op zachte, rustige toon en hij kwam weer voor me staan. ‘Vind je het goed als ik nog wat te drinken neem?’ vroeg hij terwijl hij naar zijn lege Sangria-glas wees. Zonder mijn blik van de zijne af te wenden, bleef ik in zijn ogen staren. ‘Waarom kijk je niet naar mijn borsten?’ vroeg ik bijna fluisterend. Het bleef even stil terwijl geen van beide onze blik afwende. ‘Ik wil je niet onzeker maken. Ik zal ze vast nog wel en keer zien’ zei hij uiteindelijk en wachtte mijn reactie af. ‘Als jij dadelijk je boxer laat zakken, ga ik wel naar je piemel kijken hoor.’ zei ik. ‘Kijken mag...’ fluisterde hij terug. Even dacht ik in zijn eindeloos diepdonkere ogen een glinster op te merken. Het leek me een ontzettend zelfzeker gevoel te geven. Opnieuw streek een warme wind langs onze lijven en Bart scheurde zijn blik los. Hij pakte onze glazen en liep ermee naar binnen. Pas toen merkte ik dat hij helemaal naakt was. Zijn blote kontje danste over mijn opgepoetste terras heen naar binnen. Het leek alsof ik pas terug tot mezelf kwam toen hij helemaal in het deurgat was verdwenen. Meer dan ooit besefte ik hoe speciaal deze jongen wel was. Alsof mijn handen het van me over namen liet ik langzaam mijn eigen slip zakken en liep hem achterna…

De glazen stonden op de keukentafel. Het was stil in huis en ik spitste mijn oren. Plots hoorde ik hoe de wc werd doorgespoeld. Zelf schrok ik op van dit onverwachte geluid en merkte hoe mijn blote D-cup op en neer flapperde. Even streelde ik mezelf over mijn tepels. Ze waren erg gevoelig merkte ik. Er scheen een fel licht vanuit de woonkamer. Omdat ik naakt was, besloot ik de rolgordijnen te laten zakken. Toen ik me omdraaide zag ik mijn spiegelbeeld in de glazenkast. Even bekeek ik mezelf. Hoewel ik mezelf in de badkamer dagelijks naakt zag, leek alles nu anders. Zacht bewoog ik mijn hand over mijn hals en borsten. Daarna streelde ik over mijn buik en slaakte een kleine lach door de kriebels. Terwijl ik mezelf omdraaide bekeek ik tussen de glazen door mijn billen, waarover ik met twee handen streelde. Eén voor één hief ik mijn benen in de lucht en gooide er wat blikken tussendoor.

‘Wauw, wat bij jij een knapperd!’ hoorde ik een stem fluisteren en schrok even op. Bart stond in de deuropening en bekeek me. Zijn stem klonk niet lacherig of opdringerig. Eerder eerlijk en op die manier keek hij ook naar me. Even glimlachte ik en als vanzelf daalde mijn blik af naar zijn kruis. Daar kreeg ik voor het eerst zicht op zijn geslachtsdelen. Om alles beter te zien, deed ik enkele stappen in zijn richting. Zijn pik leek niet stijf, maar wel erg dik. Hij bungelde over een rozige balzak heen. De schacht zag er behoorlijk donker uit en stak fel af tegen zijn bleke bovenbenen. Tot mijn verbazing had ik vrij zicht op zijn rozige eikel. ‘Ben je besneden?’ vroeg ik zacht. ‘Keuze van mijn ouders.’ zei hij alleen. ‘Je hebt best een dikke piemel!’ zei ik en merkte hoe Barts ogen blonken bij dit compliment. ‘Hij kan nog veel dikker hoor!’ zei hij uitbundig. Zijn hand gleed demonstrerend naar zijn kruis toe, waar hij zijn pik al beet nam. Even keek ik toe hoe hij er zacht in kneep. ‘Scheer je jezelf?’ besloot ik het maar snel over een andere boeg te gooien. ‘Ik probeer het wel wat te onderhouden. Dus zo nu en dan werk ik alles wat bij. Toevallig gisteren heb ik me nog eens gladgeschoren.’ zei Bart die zijn eigen pik van links naar rechts drukte. Daardoor kreeg ik meerdere keren vrij zicht op zijn grote rimpelige balzak. ‘Dikke balzak heb je daar joh!’ fluisterde ik onder de indruk, terwijl ik ernaar wees.

‘Weet je, ik moet toegeven dat jou tieten ook dikker lijken dan ik ze me kon herinneren.’ zei Bart en plots merkte ik hoe hij me weer bekeek. Instinctief bracht ik mijn handen er naartoe om ze te bedekken. Maar streelde toen alleen zacht over mijn tepels. ‘Ja die grote roze tepels van je zien er echt mooi uit. Tijd om je bleke vel wat te late bruinen! Ik kan precies zien waar je bikini heeft gezeten.’ zei hij terwijl hij met zijn vinger, langs mijn borsten, over mijn bikinilijn streelde. Een rilling ging doorheen mijn hele lijf. ‘We zullen onszelf goed moeten insmeren, voor we terug naar buiten gaan.’ zei Bart en ik knikte meteen. ‘In de badkamer staat nog een factor 30’ zei ik terwijl ik voor hem door liep. Zonder omkijken kon ik gewoon voelen hoe zijn blik me achtervolgde. Bijna dansend schudde ik met mijn billen, terwijl ik door de gang liep. Vanuit de woonkamer hoorde ik hoe Bart snoof. Hij zou vast denken dat ik het niet gehoord had.

‘Zal ik je rug even doen?’ vroeg Bart al, nog voor ik terug in de woonkamer was. Hij pakte het flesje uit mijn handen en ging me voor naar het salon waar hij me liet neerzitten. Als massage-olie nam hij de zonnecrème in zijn handen en masseerde die daarna heerlijk in op mijn schouders en nek. Zijn grote handen streelden me soepel en zelfzeker over mijn hele rug. Terwijl zijn vingers mijn schouderblaren stevig kneedden. Hij miste geen enkel plekje voelde ik. ‘Zalig!’ bracht ik enkele keren kreunend uit. ‘Zal ik je armen ook maar meteen doen?’ vroeg Bart die niet op mijn antwoord wachtte. ‘Hmhhmmm’ bracht ik zacht kreunend uit terwijl ik ten volle genoot van elke aanraking. Bart was helemaal anders dan Frederik, mijn ex, bedacht ik me. Die zou zichzelf nooit laten zien als hij niet supergeil stond. Hij zou bovendien zonder meer verwachten dat ik met zijn pik zou zitten spelen. Helemaal het tegenovergestelde van Bart, die me verwende, respect toonde en me op de koop toe nog complimentjes gaf ook. ‘Je hebt een erg mooie, zachte huid.’ hoorde ik hem fluisteren. ‘Zal ik die bleke billen van je ook maar meteen een goede beurt geven?’ vroeg hij. Even keek ik glimlachend achterom en knikte kort. ‘Dan moet je wel even gaan liggen, anders kan ik er niet bij...’ ging hij verder.

Ik voelde het zachte stof van de zetel aan mijn borsten kriebelen terwijl ik deed wat hij vroeg. Bijna meteen voelde ik zijn handen zacht over mijn billen glijden. ‘Net zo zacht als babybilletjes!’ fluisterde hij en als vanzelf merkte ik hoe ik mijn kont naar achteren drukte. Barts grote handen knepen er gelijktijdig zacht in, waarna ze verder streelde naar mijn benen en voeten. Stiekem hoopte ik dat ze tot tussen mijn benen zouden gaan. Maar dat plekje leek hij jammer genoeg over te slaan. ‘Doe je mijn voorkant ook?’ vroeg ik zacht en zonder mijn ogen te openen, draaide ik al op mijn rug. ‘Alles?’ vroeg Bart verbaasd en knikte ik glimlachend. ‘Ik vertrouw je wel...’ ‘Dus je bedoeld dat ik aan je … mag komen?’ hoorde ik hem zacht zeggen. Zijn vettige vingers smeerde zacht over mijn buik. Het kriebelde erg en ik moest mijn uiterste best doen om niet te lachen. Langzaam taste zijn vingers rondom mijn borsten en zacht smeerde hij mijn hals in. Even dacht ik te merken dat zijn vingers trilden.

Net toen ik kort mijn ogen opende, smeerde hij met zijn handen over mijn gezicht. ‘Oeps...’ zei hij bijna tegelijk. Binnenin voelde ik me erg opgewonden, uitkijkend naar het moment waarop zijn mijn borsten en schaamstreek zou doen. ‘Heb je koud?’ vroeg hij plots en verbaasd opende ik mijn ogen. ‘Helemaal niet, in tegendeel...’ zei ik bijna hijgend. ‘Je tepels lijken zo hard te worden?!’ zei Bart die kort even knipoogde. Kort giechelde ik even, omdat ik begreep wat ik zojuist zonder woorden had toegegeven. ‘Je borsten zijn echt een droom!’ fluisterde Bart terwijl hij er zacht overheen wreef. Zacht kneep hij er af en toe ook in al leek dat wel een beetje onhandig.

‘Hé Bart, ben je eigenlijk nog maagd?’ vroeg ik mezelf luidop af. Even opende ik mijn ogen toen ik hem hoorde zuchten. Tot mijn verbazing zag ik hoe hij zijn hoofd schudde. ‘Neen, maar het is al heel lang geleden. En die eerste keer was ook niet bepaald ehm…’ ‘Oei?’ vroeg ik verbaasd. ‘Tja, in het middelbaar als puber… we dachten dat we er alles van wisten. Maar eigenlijk wisten we niets! Er was geen respect of medeleven en dat is, begrijp ik nu, net zo bepalend...’ zei Bart die een beetje vaag voor zich uit staarde. Al gauw leek hij zicht te herpakken en keek me weer liefelijk aan.

‘Maar jij bent ook geen maagd meer hé… Als Frederik vroeger bij je bleef slapen en ik van de fitness terugkwam 's avonds laat en langs je deur liep, hoorde ik je wel vaker kreunen.’ zei Bart met een grote glimlach op zijn gezicht. ‘Oei, meen je dat?’ vroeg ik en voelde als vanzelf mijn mond openvallen. Bart knikte en lachte zijn tanden bloot. ‘Pff weet je… dat stelde vaak ook niet veel voor hoor. Maar heel zelden kwam ik effectief tot een orgasme. Meestal was hij het die eerst mijn lakens onderspoot en daarna als een blok in slaap viel.’ bekende ik en vervolgde met enigszins wrang gevoel. ‘Vaak vingerde ik me nadien nog even, terwijl ik over andere jongens fantaseerde. Dat dan nog op de tonen van Fré‘s gesnurk. Dat was dan voor mij het geilste van de avond...’ voegde ik eraan toe. ‘Fantaseerde je dan wel eens over mij?’ vroeg Bart en ik voelde zijn handen van opwinding over mijn borsten trillen. Meer omdat ik het niet echt wilde toegeven, haalde ik glimlachend min schouders op. Het bleef even stil terwijl we elkaar begripvol aankeken. ‘Praatten jullie vaak over seks en vroeg hij ook wel eens wat jij wilde?’ vroeg Bart. Even moest ik hierover nadenken. ‘We praatten eigenlijk amper over dat onderwerp. Eén keer ja… ik vroeg toen of hij me eens wilde likken. Maar al gauw kokhalsde hij en gaf aan van me te walgen. Ik op mijn beurt mocht hem vervolgens wel weer pijpen...’ Bart bleef me in mijn ogen kijken, terwijl ik dat vertelde. Zijn blik wende geen moment af en hij leefde zichtbaar met me mee.

Even was het stil en ik voelde in mijn ogen tranen bingelen. Nooit had ik dit tegen iemand verteld, omdat ik me ervoor schaamde. Barts handen gleden zacht over mijn buik. ‘Je bent echt zoveel meer waard Eva!’ fluisterde hij zacht, omkaderd in een wirwar van gedachten. Ik voelde nu hoe Barts handen mijn liezen insmeerde en zacht door mijn schaamhaar streken. ‘Je scheert je ook niet, voel ik.’ zei Bart en ik merkte hoe hij voor het eerst tussen mijn benen staarde. ‘Wel hoor. Ik scheerde me altijd kaal. Voor Fré, maar die gaf nooit aan dat hij het zag. Hij leek wel bang te zijn van mijn schaamlippen. En nu, sinds ik alleen ben pfff... zou ik niet meer weten voor wie.’

‘Stakker, je verdient echt zoveel beter! Weet je, ik begin steeds meer te begrijpen waarom jullie uit elkaar zijn...’ zei Bart op meelevende toon. Over mijn wang voelde ik een traan rollen. Die veegde Bart met zijn duim meteen weg. Stiekem voelde het zo goed dat Bart me begreep en even probeerde ik te glimlachen. ‘Mag ik het eens proberen?’ hoorde ik Bart in de verte zeggen. Het was alsof die woorden om me heen cirkelde, maar me niet bereikte. Ik zag hoe hij recht stond en de keuken in liep. In de keuken hoorde ik water stromen en niet veel later kwam Bart weer binnen. Wat ik toen te zien kreeg was bijna ongelofelijk. Barts pik was minstens drie keer zo groot als ik hem daarstraks gezien had. ‘Even mijn handen gewassen...’ zei hij en ik merkte hoe hij tussen mijn benen weer plaatsnam. Meteen maakte ik plaats voor hem, door rechtop te gaan zitten. Tussen zijn benen zag ik hoe zijn pik schuin omhoog wees. ‘Je moet me beloven te zeggen als je het niet leuk vindt Eva. Dan stop ik meteen!’ zei hij terwijl hij me scherp aankeek. Niet echt begrijpende wat hij bedoelde, knikte ik.

Plots voelde ik hoe zijn vingers me door mijn schaamhaar streken. Ze leken een weg te banen naar mijn spleetje toe. Zacht voelde ik hoe ze over mijn schaamlippen streken. Alsof mijn lijf over mijn hoofd controle nam, drukte ik mijn kruis nog wat meer naar hem toe. Ik zag hoe Bart met veel interesse tussen mijn benen keek en glimlachte. ‘Vind je precies wel leuk hé.’ fluisterde hij bijna onhoorbaar. Een heel kort kreetje van opwinding kon ik niet onderdrukken toen ik twee vingers naar binnen voelde schuiven. Barts massage-bewegingen waren zo geconcentreerd en goed. Onder mijn benen door probeerde ik met mijn hand naar zijn kruis te pakken. Maar met zijn andere hand blokkeerde hij me er de toegang. ‘Nu is het jou beurt om te genieten!’ sprak hij. Vervolgens pakte hij mijn zijn grote handen, mijn stevig benen beet en duwde die de hoogte in. ‘Ooohh? Ohja!’ riep ik uit toen hij me precies op mijn gevoeligste plekje raakte. Als vanzelf voelde ik hoe mijn ogen dicht vielen.

‘Het voelt daarbinnen steeds vochtiger!’ fluisterde Bart na een tijdje. Nog steeds uitermate genietend, opende ik mijn ogen een klein stukje. Op dat moment zag ik hoe zijn neus in mijn schaamhaar leek te verdwijnen. Mijn ogen opende zich als het ware vanzelf omdat ik niet kon geloven wat ik zag. Tegelijkertijd schoten 1001 kriebels tegelijk door mijn lijf. Ongecontroleerd hoorde ik mezelf kreunen, steeds luider. Intussen voelde ik hoe hij zijn schurende warme tong tussen mijn schaamlippen drukte. Een schok ging door me heen toen ik zijn stevige handen over mijn borsten voelde. Ze knepen afwisselen mijn linker en rechterborst. Zijn duimen kriebelden rond mijn harde tepels. Luider dan ooit hoorde ik mezelf nu kreunen, hopende dat dit gevoel nooit meer zou stoppen.

Plots stopte de kriebels onderaan en uit de verte hoorde ik Barts stem vragen ‘gaat het wel? Vind je het een beetje lekker?’ Meteen duwde ik met mijn onderbenen in zijn nek en riep, luider dan ik wilde, ‘vooral doorgaan!!’ Het zou vast erg dwingerig geklonken hebben. Maar op dat moment was stoppen geen optie meer. Wat voelde als enkele seconden, was vast minutenlang. Bart probeerde zijn hoofd opnieuw op te tillen. Met beide handen probeerde ik dat te verhinderen en drukte ermee op zijn achterhoofd. Alsof ik geen controle meer had over mijn denken, schrok ik even op toen ik hem hoorde niezen. Het leek me niet te deren en in een waas van vragen of dit een droom was of echt voelde ik plots een geweldig orgasme erg dichtbij. Mijn ademhaling en kreunen hield ik niet meer onder controle en gilde het uit.

‘Whoahh! D-dat… dat was echt geweldig!’ zei ik hijgend terwijl ik mijn spieren ontspande. Barts hele gezicht zat onder het vocht, zweet en slijmen. Het zag er vreselijk en tegelijkertijd ontzettend geil uit. Mijn handen namen het meteen van hem over. Zacht streelde ik mijn borsten nog even en vingerde ik mezelf nog even na. Bart die weer recht geschuifeld was, keek het nog even aan. Ook zijn ademhaling was versneld. ‘G-gaat het weer een beetje?’ fluisterde die terwijl hij met grote ogen in de mijne keek. ‘D-dat was het b-beste wat ik ooit heb meegemaakt!’ fluisterde ik zacht en merkte hoe hij in zijn opluchting glimlachte. Moeizaam schuifelde ik recht en omhelsde hem meteen rond zijn middel. Tot mijn verbazing was zijn penis niet meer stijf. Die lag ontspannen over zijn balzak heen. Wel merkte ik hoe Barts handen leken te trillen. ‘Gaat het een beetje met jou?’ vroeg ik bezorgd. ‘H-het w-was ehm… best heftig zo, vond ik!’ stamelde Bart die zuchtte. Hij leek al zijn zelfzekerheid kwijt en durfde me blijkbaar maar amper aankijken. ‘Achjoh volgens mij weet je niet half hoe gelukkig je me maakte!’ zei ik en gaf hem een dikke zoen op zijn wang. Zijn armen, zo merkte ik, sloten zich ook langzaam en trillend om mij heen. Alsof het zo moest, drukte ik mijn lippen als dankbaar op de zijne.

‘Ik ga even naar de wc.’ zei ik en stond op. Bijna als dartelend liep ik door de gang naar de badkamer. Een tijdlang bekeek ik mezelf in de spiegel en streek nog enkele keren over mijn schaamlippen. Die voelde nog steeds vochtig en uiterst gevoelig. Na een korte plas besefte ik ten volle dat deze jongen wel erg speciaal was. Vanavond zou ik alles doen om hem te bedanken voor wat hij me gegeven had, dacht ik. Ik trok de kast open en zocht naar mijn scheergerief. Met de tondeuse scheerde ik de meeste haartjes weg en nam daarna een scheermesje. Dit was altijd een uiterst secuur werk en ik voelde hoe mijn handen nog steeds trilde. Dat zou vast komen door de opwinding van daarnet. Net op dat moment hoorde ik hoe de deur opende. ‘Ow oeps, ik wilde niet… sorry!’ zei Bart die me vanuit de deuropening met grote ogen aanstaarde. Meteen sloot hij de deur weer. ‘Hé wacht Bart!! Kom gerust binnen!’ riep ik en zag hoe de deurklink naar beneden bleef wijzen. Enkele seconden bleef het stil. ‘Weet je het zeker?’ klonk Barts stem op de meest onzekere toon. ‘Kom binnen joh...’ zei ik meteen en glimlachte naar hem toen hij zijn hoofd om de deur stak.

‘Ik wilde je niet begluren hoor, alleen even opfrissen. Ik ging er vanuit dat je nu wel weg zou zijn. Ik dacht...’ stamelde Bart die niet leek te kunnen stoppen met zich te excuseren. ‘Hé hé vriendje...’ bracht ik uit en merkte hoe hij oprecht in de war leek. ‘Neem je tijd, ik ben niet boos!’ Meteen omhelsde ik hem en samen keken we in de spiegel. Mijn wang duwde ik tegen de zijne en tot mijn verbazing zag ik in de spiegel tranen in zijn gezicht. ‘Wat is er?’ fluisterde ik zacht. ‘Ik zie er vreselijk uit!’ zei Bart en ik voelde diens lijf helemaal trillen. ‘Wacht even, ik zal je eens vlug opknappen!’ zei ik terwijl ik uit de schuif een washandje nam. Daarmee waste ik Barts gezicht teder en uiterst voorzichtig. ‘Jij vond het wel leuk hé?’ fluisterde Bart die me nu in de spiegel even aankeek. ‘Het beste wat ik ooit heb meegemaakt!’ zei ik oprecht. Op Barts gezicht verscheen een enigszins voldane glimlach terwijl hij opnieuw mijn blik leek te ontwijken. ‘Hé?’ bracht hij plots uit terwijl hij ietwat omlaag keek. ‘Je hebt jezelf opnieuw geschoren?’ zei hij en keek me nu recht aan.

Even haalde ik mijn schouders op en zei zacht ‘verrassing?!’. In Barts ogen kon ik meteen zien dat hij dat waardeerde. Even voelde ik hoe hij over mijn kruis streelde ‘Je hebt wel nog veel stoppels...’ fluisterde hij zacht. ‘Kan je me even helpen?’ vroeg ik terwijl ik hem het scheermes aangaf. Daarna ging ik met gespreide benen op het stoeltje zitten. Bart hurkte voor me. Bijna tegelijk hoorde ik het gekras van de mesjes. Het voelde zo zacht, dat ik het amper voelde. Ik merkte hoe zijn tong een stukje uit zijn mond kwam. Hij maakte er een erezaak van om me zo glad mogelijk te krijgen. ‘Dat kriebelt!’ verbrak ik de stilte toen hij zichter bij mijn schaamlippen kwam. Bart keek even verbaasd omhoog. Alsof hij opmerkte dat ik er nog steeds bij zat. ‘Vreemd wel een beetje joh, om dit bij een ander te doen...’ Nadat hij me had afgewerkt, nam hij het washandje waarmee ik hem gewassen had, en haalde de overtollige stoppels ermee weg. Met mijn hand voelde ik over mijn kruis. ‘Wauw zo glad ben ik nog niet eerder geweest!’ zei ik en merkte een glinster in Barts fiere blik.

‘Moet ik je nog even insmeren?’ vroeg ik. Maar Bart schudde zijn hoofd. ‘Alleen mijn rug, de rest heb ik net al gedaan.’ zei hij. Kort smeerde ik zijn rug en wilde toen speels aan zijn billen beginnen. Maar plots merkte ik hoe Bart al voor me uit de badkamer uit liep. Vastbesloten was ik, dit niet zomaar te laten voorbij gaan...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Housewarming - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1112x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1206x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1343x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1877x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2283x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5295x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3707x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6330x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net