Opwindend.Net
Datum: 06-05-2018
Stemmen: 71x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 10850x
Lengte: Lang
Online Lezers: 2
Housewarming - 2
Door Simandber - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Housewarming - 1

Buiten legden we beide onze ligstoelen plat. Tussen ons in plaatste ik een klein bijzettafeltje voor de glazen. Daarna namen plaats op een eigen ligstoel. Bart zuchtte en niet veel later zuchtte ik ook terwijl de warme zon op mijn huid leek in te branden. Het was heerlijk buiten liggen in de zon. Mezelf afvragend waarom ik dit nooit eerder had gedaan, lag ik in gedachten verzonken te genieten. Bart gniffelde zacht en plots merkte ik van mezelf hoe ik naar zijn kruis zat te staren. ‘Wat is er?’ vroeg ik terwijl mijn blik ervan losscheurde. ‘Je kijkt naar mijn penis alsof je er nog nooit eentje gezien hebt.’ zei hij knipogend. Hoewel mijn gedachten daar niet meteen naar uit waren gegaan, pikte ik er meteen op in. ‘Hij ziet er ook zo mooi uit in de stralende zon. Je mag wel fier zijn met die dikke worst tussen je benen! Spuit je er vaak mee?’ De woorden rolde uit mijn mond, alsof ik er zelf geen controle over had. Pas toen ik ze had uitgesproken, besefte ik wat ik eigenlijk vroeg. Net als mezelf, merkte ik hoe Bart leek te blozen. Zijn hand gleed over zijn kruis waarbij hij kort tegen zijn eikel tikte. Die leek vervolgens kleine schokjes te geven. ‘Tja wat is vaak? Soms dagen niet en soms ook meerdere keren per dag...’ zei hij uiteindelijk. Hij stoefte niet, maar klonk oprecht en eerlijk. ‘Weet je, ik heb het samen zijn met jou eigenlijk nooit met seks geassocieerd. Het zou nooit gekund hebben, want jij was bij Fré en daar wilde ik niet tussenkomen. Misschien daarom dat ik hier niet met een ontzettende erectie lig. Want eigenlijk vind ik je wel erg leuk hoor!’ zei Bart bedachtzaam.

Genietend liet ik die woorden bij me binnenkomen. ‘Wat vind je dan precies zo leuk aan me?’ vroeg ik nieuwsgierig, terwijl ik met mijn voorkant naar hem keerde. ‘Je hebt een erg mooie stem. Ik vind het leuk om je tegen me te horen praten.’ zei Bart en verbaasd sperde ik mijn ogen open. ‘Dankje...’ zei ik en hoorde hoe mijn hese stem op dat ene woord oversloeg. Samen lachten we even luidop. Toen het weer stil werd zei Bart ‘En je hebt ook een leuke lach! Ik word er helemaal goed gezind van...’ Even bleef ik stil, alsof ik niet meer durfde te lachen. Bart leek me nu schaamteloos te bekijken. Even streelde ik met mijn hand over mijn tepels en gleed sensueel naar mijn buik tot aan mijn gladgeschoren kruis. ‘En wat nog?’ vroeg ik zacht. Bart keek me even bedachtzaam aan en volgde met zijn ogen, mijn handen. ‘Wel dit klinkt misschien wat vreemd maar eh… Ik vind dat je een ontzettend lekker kontje hebt.’ Opnieuw sperde ik mijn ogen open. ‘Hoezo?’ vroeg ik verbaasd glimlachend. ‘Het danste daarstraks erg verleidelijk voor me uit toen je in de gang liep. Op dat moment moest ik me erg beheersen om niet in die malse billetjes van je te nijpen!’ zei Bart. ‘Dus ik moet eigenlijk met mijn rug naar je gaan liggen?’ vroeg ik en draaide me alvast om.

‘Ja... zo is het veel beter!’ zei Bart grinnikend op een ondeugende toon. Zelf schudde ik even met mijn kont, al was dat vanuit die houding niet makkelijk. Toen trok ik mijn knieën bij en ging erop zitten, waarna ik mijn kont in zijn richting naar achteren drukte. Achter me merkte ik hoe hij nu nieuwsgierig ging rechtzitten. Een korte gil van opwinding kon ik niet onderdrukken toen twee handen mijn billen tegelijkertijd grepen. ‘Sssst, niet zo roepen hier buiten!’ fluisterde Bart meteen, terwijl zijn grote handen zacht in mijn billen knepen. Ik probeerde me te concentreren op elke beweging. Vanaf mijn onderrug voelde ik hoe een hand tussen mijn billen door gleed. ‘Dat kriebelt!’ bracht ik zacht uit toen hij mijn sterretje raakte. Maar ik betwijfelde of hij me wel hoorde. Zijn handen trokken mijn billen een stukje uit elkaar. ‘Je rozige sterretje ziet er prachtig uit tussen die bleke billen van je. Keigeil hoor Eva!!’ zei Bart. Onder mezelf door keek ik even tussen mijn benen en merkte daar Barts kruis. Zijn pik schokte en werd met de seconde harder. Hij zou toch niet…?? ‘… aan de andere kant, ziet dat kaalgeschoren poesje van jou er nu ook wel erg lekker uit!’ zei hij plots. Met mijn ogen nog steeds op zijn grote eikel en ballen gericht voelde ik zijn handen in die richting verschuiven. Ze gleden weer naar mijn schaamlippen waar ze zacht over voelde. Stiekem genoot ik weer intens en liet mijn ogen dichtvallen. In een fantasie stelde ik me voor dat het zijn pik was, waarmee hij me kriebelde. ‘Weet je, je borsten zijn ook wel erg prachtig!’ zei Bart. Verbaasd opende ik mijn ogen toen het gekriebel aan mijn schaamlippen stopte. Ik voelde nu hoe Barts handen onder mijn lijf, zacht omhoog streken. Net toen ze mijn borsten bijna zouden raken, voelde ik een ander deel van zijn lijf, me dacht tegen mijn kruis streelde.

‘Is dat nu je piemel die ik tussen mijn billen voel schuifelen?’ vroeg ik, nieuwsgierig naar zijn reactie. Even merkte hoe ik hoe zijn handen trillerig mijn borsten raakten. ‘Oeps ja… Mja... die heeft het ook aardig warm vandaag.’ fluisterde Bart. Best een creatieve manier, vond ik, om zijn erectie te omschrijven. ‘Het is ook best warm!’ zei ik zo koel mogelijk. Zijn greep werd meteen feller en ik merkte hoe hij mijn borsten knijpend masseerde. Zijn handen draaiden afwisselend harder en weer zacht over mijn borsten. Af en toe kriebelde hij ook mijn tepels en drukte zijn buik tegen mijn rug. Zijn borst en tepels kriebelde zo beweeglijk over mijn rug. Intussen voelde ik hoe zijn pik me tussen mijn billen over mijn sterretje heen streelde. Net toen ik wilde vragen wat hij van plan was, liet hij mijn borsten al los. Ik dacht dat ik zijn tepels zacht over mijn rug voelde glijden.

‘Het is zo heerlijk dat ik je mooie lijfje mag knuffelen Eva. Misschien vind ik dat toch wel het leukste aan jou!’ zei Bart op bedachtzame toon. ‘Nog leuker dan mijn wiebelkontje?’ vroeg ik terwijl ik er zacht mee schudde. ‘Hmm… draai je eens terug om?’ vroeg Bart en ik deed wat hij vroeg. Ik merkte hoe opvallend hij mijn bewegingen bestudeerde. ‘Je heupen, je rug en mmm dat buikje van je…’ fluisterde hij terwijl hij me met grote ogen aanstaarde. ‘Zo slank ben ik toch niet...’ vroeg ik terwijl ik mijn ogen fronste. ‘Jij hebt dat niet nodig. Dat er bij jou wat pak aan is, maakt Eva van jou. Nee echt, ik zou niet willen dat je vermagerde hoor.’ zei Bart. Hij lachte niet, maar leek opnieuw eerlijk en oprecht zijn mening te delen.

‘Je piemel is er behoorlijk hard van geworden zo te zien!’ zei ik en duwde er speels met mijn dikke teen tegenaan. ‘Allemaal door jou!’ zei Bart die meteen mijn voet beet greep en met zijn nagels over mijn voetzool gleed. Gierend giechelde ik het luid uit en keek hem toen met grote ogen aan, geschrokken van mijn eigen gegil. ‘Sssst rustig aan joh’ zei Bart die me met grote ogen aankeek. ‘Maar jij kriebelt me!’ zei ik nog steeds lachend. ‘Je hebt ook zo’n mooie voetjes...’ zei Bart terwijl die mijn voet weer beet nam. Zacht streelde hij erover terwijl hij me bleef aankijken. Heel erg moest ik mijn best doen om niet in lachen uit te barsten. ‘Ontspan je maar, dan zal ik je voetjes eens verzorgen.’ zei hij op zachte toon. Hij masseerde nu mijn hiel en voetzolen en steeds beter leek ik er tegen te kunnen. Daarna voelde ik hoe hij uiterst zacht tegen mijn teenkussentjes aandrukte. Even opende ik mijn ogen en merkte hoe vreemd het was om iemand met mijn voeten te zien spelen. Opnieuw leek alles weer meer te kriebelen zowel uit- als inwendig. ‘Hé Bart, probeer je piemel eens tussen mijn tenen te steken...’ zei ik op uitdagende toon.

Met een verbaasde blik keek Bart van mij naar zijn eigen pik. ‘Die is veel te dik!’ zei hij terwijl hij mijn tenen een stukje uit elkaar trok. Even leek het te lukken, maar al snel merkte ik dat het toch wel erg knelde. ‘Wacht… Laat even los, ik wil wat proberen.’ zei ik en Bart deed wat ik vroeg. Met grote ogen keek hij toe hoe ik mijn voetzolen tegen elkaar drukte met zijn pik er tussenin. ‘Niet aankomen!’ zei ik gauw toen ik merkte dat Barts handen ernaartoe reikte. Snel trok die terug. Het was een erg vreemd gevoel aan mijn voeten. Ik kriebelde mezelf erg door over zijn pik heen te schuiven. Maar in Barts ogen kon ik zien dat hij ervan leek te genieten. Zijn ogen gleden eerst nog een paar keer over mijn kronkelende lijfje. Maar vielen toen een stukje dicht. Zo’n 20-tal keer lukte het me om zo over de hele lengte van zijn pik op en neer te gaan. Toen zag ik hoe uit zijn plasgaatje een kleine drup voorvocht verscheen. ‘Oh?!’ zei ik terwijl ik er naartoe wees. Bart die meteen zijn ogen open trok keek verbaasd. ‘Doe je goed joh, je maakt me keigeil!’ zei hij en nog even deed ik verder. Het leek steeds meer te glijden terwijl ik merkte hoe zijn voorvocht over mijn voetzool spreidde. Allerminst stoorde me dat. Maar wel voelde ik dat deze beweging erg vermoeiend was. ‘Pfoeh, wow, hehh’ zuchtte ik een paar minuten later terwijl ik merkte dat het zweet me op de rug uitbrak. ‘Warm hé, als je zo wat moet werken...’ zei Bart glimlachend. Ik knikte terwijl ik mijn voeten weer op de ligstoel liet vallen. Met zijn ogen merkte ik hoe hij mijn voeten bleef volgen. ‘Mmm, weet je… misschien vind ik die gevoelige, speelse en creatieve voetjes van je wel het leukst aan jou!’ zei hij en in zijn ogen merkte ik een fonkel.

‘Was dit iets wat je ook bij Frederik deed?’ vroeg Bart die glimlachend knipoogde. ‘Nee hoor! Dat deden we niet. Zo ver geraakte ik met hem niet eens...’ zei ik terwijl mijn ogen rolde. ‘Niet? Was dat echt de eerste keer dat je dat deed?’ vroeg hij en staarde me vragend met open mond aan. ‘Ik kan me niet herinneren dat ik ooit met mijn voeten in zijn kruis heb gezeten...’ zei ik terwijl ik daar even over nadacht. ‘Ja goed, behalve dan die keer dat ik hem in zijn ballen trapte...’ grapte ik er achteraan. ‘Auwtsj...’ bracht Bart uit terwijl die instinctief naar zijn balzak greep. Met grote ogen keek hij van mijn voeten naar mijn gezicht. ‘Nu dat is gelukkig niet al te vaak moeten gebeuren...’ zei ik met een ondeugende blik. ‘Gelukkig voor hem!’ zei Bart die nog steeds meelevend keek. Er leek geen kleine glimlach aan te pas te komen. Tussen zijn benen merkte ik zelfs hoe zijn pik aan formaat leek af te nemen.

‘Wat wij meestal deden was een beetje oraal voorspel. Kussen, pijpen en beffen... Nu ja pfff voorspel was het dan toch voor mij. Fré kwam meestal al klaar als ik nog maar in een opwarmingsfase zat.’ zei ik terwijl ik zuchtend met mijn ogen draaide. ‘En in welke fase zit je nu?’ vroeg Bart die aandachtig in mijn ogen keek. Even voelde ik hoe mijn ogen als vanzelf open sperde. ‘Ehm… je hebt me wel zo ver gekregen om aan een tweede ronde te beginnen...’ zei ik zacht en glimlachte onzeker. Bijna meteen kon ik zien hoe Bart ook glimlachte en wel leek te blozen. Zelf boog ik me wat dichter naar hem toe. Met grote ogen keek hij me aan. ‘Ik vind je lief!’ fluisterde ik bijna onhoorbaar. ‘Ik vind het leuk om dichtbij je te zijn...’ fluisterde Bart. Al dacht ik in het zwart van zijn donkere ogen een glimp van onzekerheid te zien. Zacht voelde ik hoe mijn lippen de zijne raakte. Alsof het een vergissing leek, wilde ik weer afstand nemen. Maar in een korte verbazing voelde ik hoe zijn lippen de mijne volgde. Zonder wachten besloot ik wat kracht bij te zetten drukte mijn lippen op de zijne. Even zocht ik met mijn tong een weg naar binnen. Maar ik merkte hoe hij zijn lippen stevig op elkaar hield en zijn hoofd een stukje terug trok. ‘Wat is er?’ vroeg ik en zag plots een onzekerheid die ik bij Bart maar zelden gemerkt had.

‘Is dit niet raar? Ik bedoel dat wij hier zo...’ Meteen zweeg hij toen ik mijn hoofd schudde. ‘Jij wilde toch zelf naakt en jij hebt me bovendien al een keer klaargevingerd...’ zei ik schouderophalend. ‘M-maar dat was niet mijn intentie toen ik naakt ging hoor. Het is nooit mijn bedoeling geweest om hier vandaag met jou te komen… ehm...’ Bart leek zichzelf te verliezen terwijl hij omlaag keek. Met twee handen had ik zijn pik gegrepen en kneep er zacht in. Met mijn andere hand kriebelde ik zacht over zijn eikel. Al gauw leek het gevaarte aan volume bij te zetten. ‘Je gaat me toch niet vertellen dat je het niet leuk vindt?’ vroeg ik en zag hoe hij opschrok uit een zalig gevoel. ‘N-nee, in tegendeel, maar ik zou niet willen dat jij hier laten spijt van krijgt...’ zei Bart.

Een rilling ging door me heen. Het sierde hem zo erg dat hij verantwoordelijkheid wilde nemen. Dat hij actief overdacht wat gevolgen zouden kunnen zijn, zelfs in deze situatie en op dit moment. Dat zou Frederik en menige mannen hem nooit nagedaan hebben. Opnieuw, zoals zo vaak deze namiddag, zo zag ik weer in diens ogen, zat hij oprecht met me in. Hij leek vastbesloten om te stoppen, als ik daar om zou vragen. Net dat was wat me zoveel vertrouwen in hem gaf. Waarom het voor mij niet mocht stoppen en ik met zekerheid wist dat ik geen spijt zou krijgen. Het waren maar enkele van mijn gedachten die pijlsnel door me heen gingen.

‘Je bent zo lief Bart! Ik zou pas echt spijt hebben als we nu zouden stoppen...’ fluisterde ik zacht en zag hem glimlachen. Even sloot ik mijn ogen en hield mijn lippen een heel klein stukje van elkaar. Het duurde even. Maar plots voelde ik hoe Bart mijn lippen raakte. Op dat moment was ik het die actie ondernam en hem om zijn nek omhelsde. Mijn mond drukte ik stevig op de zijne. Als vanzelf schoof mijn tong naar binnen waar ik de zijne in tegengestelde richting al aantrof. Zijn mond leek zich nog wat verder te openen. Terwijl dat gebeurde, voelde ik hoe zijn armen zich om mijn lijf sloegen. Met een lichte kracht drukte hij me tegen zich aan. Mijn hele lijf leek te kriebelen en om aandacht te schreeuwen. Maar ik focuste vooral op mijn tong die ik door de zijne naar achteren in mijn mond liet drukken. Het voelde alles behalve vreemd om hem in mijn mond te voelen. Eerder nog als een opluchting en iets waar ik onbewust erg naar verlangd had. Na enkele keren om mijn tong heen gedraaid te hebben, ging Bart nu op verkenning. Hij maakte smakkende geluiden en kriebelde zacht over mijn verhemelte. Af en toe voelde ik zijn kriebelende ademhaling langs mijn neus glijden. Maar het deerde me allemaal niet. Als puur genieten, liet ik hem verkennen. Erg jammer voelde het dan ook toen ik plots merkte dat hij terug trok en zijn stevige omhelzing verslapte.

Met een ongeziene gelukzalige glimlach keek Bart me aan. Het stimuleerde alleen maar om mezelf nóg gelukkiger te voelen dan ik al was. Deze jongen liet me dingen voelen die ik nooit eerder gevoeld had. Daarbij gaf hij me een zelfzeker gevoel. Enkele keren haalden we beide diep adem toen Bart sprak. ‘M-misschien heb ik me toch vergist...’ zei hij en meteen sloeg een verwarring bij me toe. ‘…misschien niet je voeten. Maar je mond die het leukste aan je is!’ zei hij en opgelucht lachte ik weer luider dan ik bedoeld had. ‘Ik kan nog wel meer hoor, met die mond van me!’ zei ik en nam op mijn knieën plaats voor de ligzetel. Barts hele lijf leek zacht te schokken toen ik zijn pik met beide handen stevig beet nam. Zonder twijfelen en zelfs zonder nadenken, liet ik mijn tong over die prachtige paal glijden.

Al zo vaak had ik mijn ex uitgebreid gepijpt. Toch voelde het alsof ik nooit eerder een échte penis als deze in mijn mond had gehad. Vol van vertrouwen en vastberaden deze jongen te geven wat hij verdiende, zo gleed zijn grote eikel in mijn mond. Ergens ver boven me hoorde ik het opwindende gekreun van Bart. Het leek me nog geiler te maken dan ik me al voelde. Even trok ik die harde paal weer met mijn hand terwijl ik even op adem kwam. Bijna meteen merkte ik een grote druppel voorvocht op. Gewillig likte ik die met mijn tong, waarmee ik fors over diens eikelrand schuurde. Opnieuw nam ik zijn pik in mijn mond en zoog er weer even stevig op. Veel verder dan zijn eikel geraakte ik niet. Maar toch deed ik mijn best op zijn dikke pik diep in me te laten schuiven. Na een minuut nam ik weer even pauze en gebruikte mijn handen om het gevaarte te verwennen. Intussen liet ik mijn ogen even over het gespierde lijf glijden. Bart lag met gesloten ogen helemaal plat zijn rug. Zijn mond was half geopend en hij kreunde op het ritme van zijn ademhaling. ‘Lekker?’ vroeg ik en zag hem even opkijken. ‘Superzalig! Vooral doorgaan...’ zei hij en sloot zijn ogen weer. Trots op mezelf bekeek ik zijn stevige pik weer. Daarbij merkte ik plots ook zijn ballen op. Die leken zich in zijn grote zak te verplaatsen. Terwijl ik zijn eikel weer naar binnen zoog, greep ik ernaar. Barts benen schokte nu stevig onder me. Bij Fré was ik nooit zo ver kunnen gaan, zonder dat hij me al onder gespoten had, dacht ik. Wat was dit lekker lang en geil!

‘Oahoahh ik kom zo oahhah’ hoorde ik Bart plots onverstaanbaar kreunen. Meteen liet ik zijn ballen los en liet zijn pik uit mijn mond glijden. ‘Nog… niet stop-… Nog even…’ fluisterde Bart die me plots verward met een puppie-blik aankeek. Zijn handen probeerde bij zijn kruis te geraken, maar met mijn handen verhinderde ik dat. ‘Ik ben nu ook heerlijk geil en nat. Zou graag nog even met je willen neuken...’ zei ik zacht. Barts ogen sperde zich plots wijd en even merkte ik hoe hij wilde rechtzitten. ‘Blijf maar lekker liggen, ik kom wel bovenop je zitten!’ zei ik terwijl ik hem achterwaarts drukte, opstond en mijn been over hem heen sloeg. Terwijl hij de schacht van zijn grote pik vast hield, streelde ik er zacht mee over mijn schaamlippen. Bart van zijn kant maakte allerlei onverstaanbare geluiden. Alsof hij telkens een zin begon, maar het eerste woord niet kon afmaken. ‘Wi, wa, tro, Eva, ...’ klonk het zacht terwijl ik voelde hoe die dikke piemel tussen mijn schaamlippen boorde. ‘Me Mo-moet ik oahhhh moet ik??’ hoorde ik Bart kreunend vragen. Om hem te antwoorden kreunde ik nu ook zacht en overstemde daarmee het stemgeluid van Bart. Die bleef met zijn gekreun niet lang achter. Want toen ik met meer fors op en neer wipte, hoorde ik zijn zware diepe stem door de mijn heen. Plots sperde hij zijn ogen open en even dacht ik dat hij veel te vroeg was. Pas toen hij er met beide handen naartoe reikte, merkte ik dat hij vrij zicht had op mijn borsten. Die zwiepten energiek op en neer. Het trok overduidelijk Barts aandacht, alsof hij mijn gezicht niet meer zag. Onder me voelde ik hoe zijn kruis ook zacht op en neer bewoog en zijn pik zo nog dieper in me leek te stoten.

Wat me nooit eerder was overkomen, leek te gaan gebeuren. Want in de verte voelde ik een orgasme opkomen. Op datzelfde moment leken Barts ogen zich te versmallen en even merkte ik hoe hij niet eenzijdig kreunde. Hij probeerde me duidelijk wat te zeggen. Van mijn kant kon ik daarvoor steeds minder aandacht opbrengen. Zowat alles leek te kriebelen. ‘Whoahahhh!!’ kreunde Bart plots luid. Het gebeurde net op het moment dat stoppen bij mij geen optie meer was. Een 10-tal seconden kon ik voelen hoe Bart me met zijn handen steeds paniekeriger op mijn heupen drukte. Toen slaakte ook ik een ongecontroleerde langgerekte gil. Van puur genot en schokkend lijf, sloot ik mijn ogen. Mijn ademhaling had ik niet meer onder controle. Als gek zat ik te hijgen met Barts gevaarte nog steeds diep in me gedrukt. Genietend van oneindig veel kriebels die onze orgasmes veroorzaakt hadden. Even was het stil en was enkel ons gehijg hoorbaar. Langzaam opende ik mijn ogen. Het waren Barts grote ogen die me als eerste opvielen. Hij hijgde nog steeds en zijn hele lijf was nat van het zweet. Even glimlachte ik en zonder iets te zeggen, glimlachte Bart ook. ‘Je… wauw... dat was geweldig!’ fluisterde ik na een minuut van ademhaling onder controle krijgen. ‘Ik… ik ben in jou klaargekomen...’ zei Bart op beschaamde toon, alsof ik nu erg boos op hem zou worden. ‘En ik… ik ben op jou klaargekomen...’ antwoordde ik met een fiere glimlach. ‘Maar moest ik geen condoom om hebben?’ vroeg Bart die me met een soort bange blik aankeek. ‘Ik neem wel een morning after pilletje...’ zei ik hoofdschuddend en knipoogde naar hem. Als sneeuw voor de zon leek die angstige blik in zijn ogen te verdwijnen. Tussen mijn benen voelde ik hoe zijn pik kleiner werd en nog even omhelsde ik hem stevig en liet mijn borsten op zijn strakke borst vallen. We kusten elkaar nog even stevig. Zijn kleine worstje kriebelde me nog zacht na tussen mijn schaamlippen.

Toen ik opstond gleed zijn kleine pik als vanzelf tussen mijn benen uit. ‘Er komt allemaal sperma van tussen je schaamlippen...’ zei Bart die ernaar wees. ‘Sperma en mijn eigen kutsappen en slijmen...’ zei ik en draaide er kort even met mijn middelvinger door. ‘Proeven?’ vroeg ik terwijl ik mijn vochtige vinger naar hem uitstak. Met opgetrokken neus en scheefgewrongen mond schudde hij zijn hoofd. Zijn uitgesproken gezicht liet me grinniken. Toch één gelijkenis aan Fré dacht ik terwijl ik luidop lachte.

‘Heb je ook echt eten? Ik rammel!’ zei Bart die me met een vragende blik aankeek. ‘Ik heb deze voormiddag een pastaschotel gemaakt. Koude pasta met een lekke sausje en veel soorten aan groenten en fruit. Gezond, fris en lekker!’ zei ik en merkte hoe Bart zijn lippen likte. ‘Ik zal je wel even helpen...’ zei Bart die meteen opstond en me wat keukenrol bracht waarmee hij me ietwat schoon veegde. Kort daarna merkte ik hoe Bart al aan kwam lopen met de grote pastakom in zijn handen. Die zette hij neer op tafel en er verlekkerd naar keek. Net als bij Fré, zo merkte ik, was al zijn geilheid als sneeuw voor de zon verdwenen. Terwijl ik opstond, zag ik hoe zijn pik even gemotiveerd als Bart zelf alle kanten op slingerde. In tegenstelling tot Fré, liet Bart zich wel door me bekijken. Met hem mee liep ik naar binnen en wees waar de borden en het bestek lagen. Daarna deed ik een plasje in de badkamer, waar ik gelukzalig naar mezelf keek in de spiegel. Al mijn schmink en oogschaduw was uitgelopen, het zag er vreselijk uit. Maar toch voelde ik me gelukkiger dan ooit. Benieuwd naar wat nog komen zou, friste ik me even op en ging toen vlug terug naar de keuken om Bart te helpen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Housewarming - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1187x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1291x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1427x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1967x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2392x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5487x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3710x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6331x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5350x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net