Opwindend.Net
Datum: 11-05-2018
Stemmen: 74x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 9088x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Housewarming - 3
Door Simandber - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Housewarming - 2

Even keek ik door het keukenvenster. De tafel was gedekt, maar Bart was nergens te zien. Snel, voor hij tevoorschijn zou komen, nam ik in mijn berging mijn volgende troef: een flesje witte wijn. Die had ik me in het warenhuis, op goed geluk, door een toevallige voorbijganger laten adviseren. Daarna vulde ik nog een karaf met kraanwater. Dit alles plaatste ik samen met vier mooie glazen op een ovale zilveren plateau en liep er gewichtig meer naar buiten. Daar tussen de verwilderde struiken, merkte ik Bart op. Hij keek aandachtig in het rond maar scheen me niet te zien. In zijn hand hield hij, zag ik, zijn slappe piemel vast. Bedachtzaam keek ik vanaf de tafel, naar het vreemde tafereel. Opeens manier slingerde hij plots zijn pik in het rond en realiseerde ik me dat hij had staan plassen. Vol van verbazing viel mijn mond een stukje open. Net op dat moment zag hij me kijken en kwam glimlachend naar me toe. ‘Hé vreemde struikrover, wat deed je daar?’ vroeg ik knipogend en zag hoe hij zijn schouders ophaalde ‘Oh gewoon even rondgekeken. Dat tuinhuis van je ziet er best mooi uit met al die klimop er rond. Maar binnenin ziet het er niet echt meer veilig uit!.’ Kort knikte ik en zei toen glimlachend ‘Heb je er eens tegenaan gepist?’ terwijl ik water en wijn inschonk. Even keek Bart me verbaasd aan maar hij zei toen nuchter wijzend ‘Nee, dat was tegen die brandnetels. Je zal er een hele kluif aan hebben om die te bestrijden. Het zijn geen jonge bladeren meer, ze kunnen best prikken!’ Het leek alsof hij zich totaal niet schaamde. ‘Let dan maar op dat je die piemel van je niet netelt!’ zei ik ietwat lacherig. Bart die kort over zijn eikel streek zei ‘Dat is precies al gebeurt, maar niet van de netels.’ Zijn eikel zag behoorlijk rood merkte ik op. ‘Ik ken het gevoel...’ zei ik terwijl ik zacht over mijn branderige schaamlippen streek. Even bekeken we elkaars intieme delen. Tegelijk glimlachten we naar elkaar en gingen aan tafel zitten.

Bart schepte zichzelf pasta op en begon te eten. Hoewel ik zelf ook at, wachtte ik vol ongeduld zijn reactie af. Op Barts geknabbel na bleef het stil en ik merkte hoe hij eerst met een slok water zijn mond spoelde. Pas daarna dronk hij van de wijn. Daarna nam hij nog een hap en knauwde daar langgerekt op. Uiteindelijk hield hij zijn vuist voor zijn mond in aanloop naar wat te zeggen. ‘Wel Eva, ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet verwachtte. Maar het is echt lekker, fris en zomers! Net wat ik op een dag als vandaag zou willen eten. Je hebt erg je best gedaan en het is met liefde gemaakt, dat proef ik wel! En ook de wijn die je erbij serveert is perfect gekozen. Niet te fruitig, maar ook niet overdreven droog.’ Al zijn woorden kwamen stevig aan. Rillingen voelde ik over mijn rug en merkte dat het me zelfs lichtelijk ontroerde. Net omdat ik wist dat het van hem erg speciaal was. Hij had niet voor niets zo lang in de voedingssector gestudeerd. Met veel smaak at ik nu ook zelf verder. We praatten een tijdje over het werk dat hij als voedingsdeskundige uitvoerde.

‘Mmmm hier kan je van blijven eten!’ zei Bart na een tijdje, terwijl hij nu al voor de derde keer bij pakte. ‘Ja, ik had eigenlijk voor drie personen voorzien… Maar Marieke belde vanmiddag pas af.’ ‘Weet je, ik vind het eigenlijk niet zo erg dat ze er niet is.’ zei Bart die zijn voorhoofd fronste en vervolgde snel ‘Maar ik heb niets tegen haar hoor...’ ‘Ik weet precies wat je bedoeld!’ zei ik gauw terwijl ik hem glimlachend onderbrak. ‘Met haar erbij zou de dag helemaal anders geweest zijn...’ en ik merkte hoe hij knipoogde. Opnieuw vulde ik de glazen wijn nog eens bij en samen haalden we nog wat herinneringen op.

‘Wauw ik zit echt vol!’ pufte Bart. Hij schoof zijn stoel naar achteren en wreef zacht over zijn strakke buik. Daarop begon ik alles samen te zetten de tafel af te ruimen. Achter me hoorde ik Barts voetstappen en merkte dat hij de overschot en twee glazen mee naar binnen droeg. ‘Je hoeft niet te helpen hoor...’ zei ik. Maar Bart schudde meteen zijn hoofd. ‘Nee, ik laat je niet met al dat werk zitten hoor. Je hebt al zoveel voor me gedaan vandaag!’ Hij trok mijn koelkast open en schikte de restjes erin.

Met een frons keek hij daarna hoe ik de afwas op mijn aanrecht schikte. ‘Ik heb geen afwasmachine. Dat heb ik voor mezelf alleen niet nodig.’ En hoewel ik aangaf dat het echt geen moeite was, liet Bart al water in mijn wasbak stromen. Op dat moment zag ik vanuit mijn ooghoek hoe Bart naar zijn piemel greep en die bovenop de rand van mijn aanrecht legde. ‘Hé wat doe jij nu?’ vroeg ik en wees verbaasd naar het afwasmiddel dat naast de koelkast stond. Alsof er niets aan de hand was, pakte Bart het afwasmiddel en deed enkele druppels bij het water. Verbaasd keek ik van hem naar zijn pik. ‘Ach hij wringt me gewoon wat, tegen dat keukenkastje. Niets bijzonders, gebeurt wel vaker.’ zei Bart schouderophalend terwijl hij verder afwaste.

‘Bedoel je dat je thuis ook je blote piemel op het aanrecht legt terwijl je afwast?’ vroeg ik met grote ogen. Bart lachte even luid en zei toen hoofdschuddend ‘nee, thuis draag ik een boxer en een broek.’ Even lachte ik luid. ‘Jij met al je vreemde gewoonten... Met je penis op het aanrecht staan afwassen, in je blootje rondlopen, in andermans tuin gaan pissen en dat terwijl er binnen twee wc’s zijn!!’ Bart haalde glimlachend zijn schouder op en ik merkte hoe hij plots bloosde. ‘Achja en wat is er nu natuurlijker dan te pissen in de buitenlucht??’ Ik lachte luid met die opmerking. ‘Weet je, volgens mij probeerde je hier terrein af te bakenen!’ zei ik en genoot ervan hoe hij luid om mijn grapje lachte. ‘De tuin is toch erg wild. Bovendien hebben we vandaag al gekkere dingen gedaan dacht ik zo...’ zei hij en drukte wat schuim tegen mijn tepels. Even keek ik er verbaasd naar en greep in de afwasbak en bedekte zijn rode eikel met een klodder schuim. Met zijn ogen draaiend grinnikte Bart. Met twee handen schaarde hij zowat al het schuim bij elkaar en keek me grijnzend aan. Van pure spanning gilde ik het uit en ging meteen op de loop. Achter me hoorde ik Barts doffe voetstappen dreunen. Gillend en gierend van plezier en opwinding liep ik rond mijn keukentafeltje. Mijn borsten flapperde wild alle kanten uit. Over de tafel heen merkte ik hoe Barts geslachtsdelen ook wild alle kanten uit flapperde. Luid lachend liep ik naar buiten met Bart nog steeds achter me aan. In de opwinding was hij al meer dan de helft van het schuim verloren. In het hoge gras ging ik op mijn knieën en voelde hoe Bart me omhelsde. Terwijl hij me zowat overal kriebelde waar hij me raken kon, zong hij ‘Vogeltje jij bent gevangen!’ Zijn zangstem klonk erg vals, schor en totaal niet toonvast. Zelf kwam ik niet meer bij van het lachen en probeerde ‘stop stop!’ uit te brengen. Tot mijn eigen verbazing stopte Bart meteen met kriebelen en liet me los.

‘Oef, net op tijd. Ik piste bijna in mijn br… ehm... eigen tuin!’ bracht ik hijgend uit. Met een luide lach keek Bart me doordringend aan. Hij zei niets, maar leek elke beweging die ik maakte in de gaten te houden. We zaten nu schuin tegenover elkaar in het lange gras. De insecten zoemden zacht tussen het struikgewas. Een paas vogels vlogen over en ik volgde ze met mijn ogen. Merels en twee duiven, dacht ik. ‘Je bezorgt me zoveel kriebels Eva!’ fluisterde Bart. Kort keek ik hem in de ogen en glimlachte van puur genot. ‘Een goeie die het zegt met al je gekriebel!!’ zei ik veel luider dan ik bedoeld had. Van mijn eigen stemgeluid geschrokken kneep ik mijn lippen op elkaar. Geruststellend glimlachte Bart en fluisterde op onzekere toon ‘Het zal misschien vreemd klinken, maar nooit eerder heb ik zoveel kriebels voor iemand gevoeld!’ Kort knikte ik, terwijl ik nu ook ontzettend veel kriebels doorheen mijn lijf voelde gieren. Als vanzelf leken we dichter naar elkaar toe te schuiven en omhelsden elkaar. Zijn lippen drukte als vertrouwd tegen de mijne en we zoenden elkaar intenser dan ooit. Een verkoelende avondbries streek langs onze lijven heen. Tegelijk met mezelf merkte ik een korte rilling bij hem op.

Achterwaarts liet hij zich op zijn rug vallen en grijnsde. ‘Oh Eva je brengt me helemaal van mijn stuk!’ zei hij. Met mijn beide handen streelde ik hem over zijn borst en gezicht. Zacht drukte ik mijn lippen tegen zijn wangen. ‘En jij dan… ik zou je wel kunnen opeten!’ fluisterde ik zacht in zijn oor. Met gesloten ogen gniffelde hij, terwijl hij zichtbaar genoot van elke aanraking. Een klein stukje hief hij zijn kruis omhoog, maar speels streelde ik via zijn heupen en bovenbenen verder naar onderen. Vanuit mijn ooghoek merkte hoe hij verbaasd zijn ogen opende. Zacht kneep ik in zijn benen en voelde zijn sterke spieren. ‘Je voeten zijn best vuil!’ merkte ik op terwijl ik zijn voetzolen bekeek. ‘Ik moet nog douchen vanavond...’ zei Bart die even zijn neus optrok en bedrukt voor zich uit staarde. ‘Vind je douchen niet leuk?’ vroeg ik verbaasd. ‘Ja dat nog wel, maar thuis is dat altijd zo’n gedoe. Sta je net te genieten en draait er weer eentje de kraan open, waarna je zo’n klats heet of ijskoud water op je donder krijgt...’ zei Bart zuchtend. Terwijl ik zijn ergernis bedacht, zuchtte ik zelf ook diep.

‘Van mij mag je best hier douchen!’ sprak ik luidop mijn bedenking uit. Met grote ogen staarde Bart in de mijne. Hij ging zelfs weer rechtzitten terwijl hij vroeg ‘Zou je dat echt goed vinden?’ Uitbundig knikte ik. ‘Jazeker! Je mag zelfs bij me komen wonen...’ zei ik en meteen proestte Bart het uit. ‘Jij gekkie, je zou het geen dag met me uithouden in hetzelfde huis. Met al mijn ongewone gewoontes...’ zei hij.

‘Heb je nog zo van die vreemde gewoontes?’ vroeg ik en zag hoe Bart even tijd nam voordat hij antwoord gaf. Plots verscheen een glimlach op zijn gezicht en knikte hij. ‘Ja nog ééntje, maar die is wel een beetje… ehm… vies...’ zei hij onzeker met zijn schouders draaiend. ‘Vertel!’ zei ik meteen en porde hem tegen zijn arm. ‘Wel, wat ik wel eens graag doe soms is naakt schijten met de deur wagenwijd open...’ Even sperde ik mijn ogen open. Niet zozeer van verbazing, maar van herkenbaarheid. ‘Jaaah dat ken ik! Sinds ik alleen woon durf ik me daar ook wel eens aan wagen. Soms, als het niet lukt, helpt het ook echt!’ zei ik knikkend en merkte hoe Barts ogen me verbaasd aanstaarde. ‘Jij doet dat dus ook?’ vroeg hij en vervolgde glimlachend. ‘Kreun je soms ook als je voelt dat er zo’n dikke worst komt?’ Meteen knikte ik bevestigend. ‘Zalig, om zo eens lekker vrijuit en uitgebreid te kunnen schijten!’ bevestigde ik hem. ‘Oh my god, waarover praten we hier nu weer...’ zei ik terwijl ik me helemaal voelde blozen. Maar Bart schudde zijn hoofd. ‘Ik ben blij dat je dat doet. Eindelijk iemand gevonden die me begrijpt!’ zei Bart. ‘Hoe bedoel je?’ vroeg ik nog steeds lachend om het onderwerp. ‘Wel, vorige maand zat ik zo op de wc te genieten, met alles erop en eraan. Met diepe stem kreunde ik lekker terwijl ik van het moment zat te genieten. Plots hoorde ik een hoge stem luid “What the fuck?” gillen en zag mijn zusje in de deuropening staan.’

Het lachen verging me meteen en met mijn hand voor mijn mond keek ik hem aan. Bart knikte ‘Door de examens was ze eerder dan normaal naar huis om te studeren.’ Ik merkte hoe hij er nog steeds van bloosde. ‘Ohnee, ohnee wat verschrikkelijk gênant voor jou en je zus!’ zei ik met mijn hand voor mijn mond. ‘Dat vond ik toen ook. Maar wat nog erger is, is dat ze me er nu nog bijna dagelijks mee confronteert. Haar vriendinnen bekijken me plots anders, met opgetrokken neus.’ ‘Wat een puberkind!’ zei ik hoofdschuddend. ‘Achja, ze is toch al 20, dus er bijna uit… zou je denken.’ zei Bart die het zich duidelijk aantrok.

‘Maar jij hebt toch ook niet echt meer de leeftijd om nog thuis te wonen. Eigenlijk heb je echt een eigen stekkie nodig bij iemand die je leuk vindt!’ probeerde ik in hints te geven. Kort knikte Bart. ‘Misschien moet je vannacht al eens blijven slapen?’ vroeg ik en legde een hand op zijn schouder. Het leek duidelijk zijn gedachten te verzetten. Zijn ogen leken wel te twinkelen. Maar even gauw werden ze weer overschaduwd door onzekerheid. ‘Ik heb wel geen pyjama of ondergoed bij me...’ ‘Je hebt zelf gezegd dat je altijd in je blootje slaapt. Voor vannacht wil ik je daar graag eens in volgen...’ zei ik en streelde zacht over zijn buik tot aan zijn piemel, die ontspannen over zijn balzak heen lag. Me glimlachend in de ogen kijkend, knikte Bart. ‘Maar… waar moet ik dan slapen, want je hebt maar één bed?’ vroeg hij. ‘Bij mij natuurlijk!’ zei ik meteen en kneep nu zacht in zijn slappe penis. ‘Is er wel plaats genoeg? Ik wil je niet tot last zijn?!’ zei Bart die even erg onzeker klonk. ‘Als ik te weinig plaats heb, kom ik wel bovenop je liggen!’ zei ik luid en duwde hem op zijn rug terwijl ik mijn buik tegen de zijne drukte. Samen vielen we terug diep in het hoge gras. Glimlachend keken we elkaar aan en ik fluisterde ‘Ik denk dat mijn knuffelbeer vannacht plaats moet maken voor een nieuw exemplaar.’ en voelde hoe Bart me over mijn rug omhelsde. Als een echte knuffelbeer drukte hij me strak tegen hem aan. Tussen mijn benen door kon ik goed zijn grote piemel voelen. Op hetzelfde moment hoorde ik hem kort bij mijn oor gniffelen en zei hij ‘Ik voel je dikke tieten Eva!’. In een innige omhelzing bleven we zo liggen tot Bart zijn greep loste. ‘De beestjes beginnen nu echt wel te kriebelen...’ zei hij terwijl hij zijn kin tegen zijn schouders drukte. Met tegenzin, omdat ik gehoopt had op een lekkere tongzoen, liet ik me van hem af glijden. Hij stond meteen op en hielp me overeind.

‘We zullen maar meteen douchen...’ zei ik en wreef wat zand en mieren van zijn rug. ‘Wel makkelijk dat we ons nu niet moeten uitkleden!’ zei ik lachend. Bart die dat ook gedacht moest hebben knikte begripvol. ‘Weet je, ik moet eerlijk zeggen dat het me beter meevalt dan verwacht. Maar dat is vooral omdat jij erbij bent denk ik. Bij jou voel ik me veilig en kan ik mezelf zijn.’ zei ik terwijl ik het water warm liet stromen. ‘Wat eerlijk van je, bedankt!’ zei Bart die achter me aan onder de douchestraal stapte. ‘Oei ik vergat te plassen…’ zei hij terwijl ik zich alweer omdraaide. Waarom ik dat deed wist ik niet, maar op dat moment greep ik vol naar zijn kruis. ‘Wat doe je nu?’ vroeg hij verbaasd terwijl hij naar onderen keek hoe ik zijn piemel vasthield. ‘Plas hier maar in de douche, ik hou hem wel vast...’ zei ik lacherig en slingerde speels met zijn piemel. ‘Oké dan, spannend!’ zei Bart die naar onderen keek hoe zijn pik in mijn handen gesloten werd. Dit was iets wat Frederik me altijd geweigerd had, dacht ik. In mijn handen dacht ik zijn piemel te voelen zwemmen. Maar Bart scheen daar niet mee in te zitten, want enkele seconden later klaterde een grote geelgekleurde straal in de afvoer. ‘Net een tuinslang!’ bracht ik lacherig uit. ‘Pas op je voeten!’ zei Bart die met grote ogen naar onder staarde. Zonder hem aan te kijken richtte zijn pik naar mijn buik. Meteen merkte ik hoe zijn straal kleiner werd. ‘Hé wat…??’ met grote ogen keek hij me aan en ik lachte ondeugend. ‘Doe maar gerust verder hoor!’ riep ik. ‘Ik ben klaar, het is op… en misschien maar goed ook...’ zei Bart ietwat binnensmonds. Toen ik zijn pik los liet, merkte ik dat die al heel wat harder was, dan toen ik hem vastnam. Speels tikte ik er even tegenaan en riep toen luid ‘Kijk ik kan ook staand plassen!’ en liet alles vrije loop. Een beetje boog ik achterover en lachte luid toen het tegen Barts benen aan spetterde. Die lachte ingehouden terwijl hij me met een bedenkelijke blik aankeek.

‘Eva, volgens mij heb je echt wat teveel alcohol op...’ zei Bart die me met grote ogen ietwat onzeker aankeek. ‘Het komt niet door de alcohol, maar door jou!’ zei ik. De woorden verlieten me alsof ik er zelf geen controle meer over had. Eén ding wist ik zeker, die jongen leek me helemaal gek te maken. ‘Door mij?’ vroeg Bart die me nu met een glimlach aankeek. ‘Ja door jou, jij bent hier de schuldige!’ zei ik en luid lachend boorde ik mijn nagels in zijn zij. Het was meteen duidelijk dat hij daar zijn gevoelige kriebelplekje had. Zijn hele lijf schokte van het lachen. Mijn handen kietelde nu stevig over zijn buik en borst tot hoog in zijn nek. In eerste instantie leek het niet bij hem op te komen, maar plots boden zijn gespierde armen weerstand. Geen schijn van kans had ik en voelde hoe Barts vingers mij nu kriebelde. Mijn luide gegil van plezier galmde door mijn douche en badkamer. Zijn handen gleden moeiteloos van mijn nek tot mijn benen en overal voelde ik kriebels. Om mezelf helemaal aan hem over te geven, zakte ik als vanzelf door mijn knieën.

‘Stop stop!’ riep ik luid en merkte tot mijn opluchting dat Bart daar meteen gehoor aan gaf. Nog steeds lachend keek ik van onderen naar omhoog. Daar stond Bart als een fiere overwinnaar, met zijn handen in zijn zij. Zijn piemel wees nog steeds fier naar voren toe, al leek zijn eikel minder dik dan daarstraks. ‘Uitgeraasd?’ vroeg hij en stak een hand naar me uit waarmee hij me overeind hielp. Met een onverschillige blik keek ik hem aan en pakte blindelings mijn bus shampoo, die ik vervolgens mijn haren streek. Ik merkte hoe Bart elke beweging van me volgde. ‘Zal ik je helpen met spoelen?’ vroeg hij en knikkend draaide ik me met mijn rug naar hem. Van achter me voelde ik hoe zijn pik tegen mijn onderrug aan tikte.

‘Sta je lekker op me te geilen?’ vroeg ik lachend. ‘Sorry, ik word altijd geil in de douche. Dit is echt als een droom! Het lijkt wel alsof ik je nu pas echt naakt zie… Je bent echt helemaal anders dan daarstraks!’ hoorde ik Bart zeggen. ‘Hoezo?’ vroeg ik een beetje bezorgd. ‘Je bent echt zó knap... Ik kan mijn ogen niet van je af houden!’ zei Bart die me, zo merkte ik, met grote ogen aankeek. ‘Daarstraks je handen niet, nu je ogen niet?’ vroeg ik en kneep hem met twee handen kort in zijn tepels. Bart die daarvan leek te schrikken, zette een stapje naar achteren. ‘Vind je het vervelend dat ik zo naar je kijk?’ vroeg hij op bezorgde toon. Mijn tanden bloot glimlachend schudde ik mijn hoofd. ‘Kijk maar lekker en geniet van de show!’ Ik waste mezelf een stuk uitbundiger dan ik normaal zou doen. Alsof ik danste in de douche. Met mijn handen kneedde ik mijn borsten. Daarna schudde ik er even mee en zag hoe mijn tepels hem wel te leken hypnotiseren. Zijn piemel schokte lichtelijk terwijl zijn eikel fier in de hoogte stak. In mijn uitbundigheid deed ik een paar keer alsof ik die per toeval raakte. Zijn eikel leek er telkens meer van te zwellen. Even draaide ik me om en bukte me. Met mijn billen raakte ik zo precies zijn pik. Met mijn vingers streek ik zacht langs mijn eigen schaamlippen en waste ze uitbundig. Plots voelde ik er een stel vreemde vingers. Ze gleden met mijn hand mee, maar precies tussen mijn schaamlippen en over mijn clitoris. Een luide ongecontroleerde kreet van opwinding flapte als vanzelf uit mijn mond. Geschrokken trok Bart zijn hand terug en van achter me hoorde ik ‘Oeps, gaat het niet?’. ‘Het is nogal ehm… gevoelig!’ bracht ik uit en merkte hoe mijn stem even trilde.

Door het geklater van het water, kon ik zijn zachte woorden niet goed verstaan. Enkel ‘...wat anders proberen.’ kwam me in de oren en ik knikte. Opeens voelde ik hoe Bart dikke erectie tussen mijn billen streelde. Het kriebelde erg als hij er mijn sterretje mee raakte dus giechelde ik even. ‘Is dat beter?’ vroeg hij en kort knikte ik, zonder te beseffen welk signaal ik hiermee zou kunnen geven. Plots merkte ik hoe hij net daar meer druk leek te zetten. ‘Hé?!’ riep ik verbaasd uit en stond meteen recht, waarna ik me omdraaide. Met grote ogen keek Bart me ondeugend glimlachend aan. ‘Dat dus ook niet...’ zei hij en knipoogde even. ‘Is dat echt wat je wil?’ vroeg ik verbaasd. ‘Niet als jij niet wil!’ zei Bart die zijn schouders ophaalde. Enigszins geschrokken van zijn laatste actie draaide ik de douche uit en stapte eruit. ‘Ohja ik ben ook klaar hoor...’ hoorde ik Bart vanuit de verte mompelen. Zonder nog wat te zeggen, gaf ik hem een handdoek en begon mezelf ook af te drogen. Er viel een soort ongemakkelijke stilte en meermaals hoorde ik Bart zuchten. Voor mezelf probeerde ik te bedenken wat er net gebeurd was. ‘Eva? Sorry! Dat was niet zo’n goed idee!’ zei Bart. Zijn hele gelaat toonde dat hij spijt had van zijn eigen actie. ‘Geeft niet… Maak je geen zorgen...’ zei ik meteen terwijl ik me bedacht dat er eigenlijk niets gebeurd was.

‘Weet je, om eerlijk te zijn, ik fantaseer wel vaker over meisjes als ik onder de douche ga.’ zei Bart terwijl we de gang in liepen. ‘Fantaseer je dan ook dat je ze in hun kont neukt?’ vroeg ik zonder te lachen. ‘Neen, meer dat we samen plezier hebben en kunnen genieten eigenlijk. Het is goed dat je die grens van je duidelijk hebt aangegeven.’ zei Bart knikkend. Ik merkte hoe hij zijn armen spreidde, net op die typische manier van hem zodat ik niet kon weigeren. Het voelde goed om me door hem te laten omhelzen. Met mijn armen om zijn stevige lijf heen, drukte ik mijn hoofd tegen zijn borst. ‘Je bent lief!’ fluisterde ik zacht. ‘Jij het liefst!’ zei Bart.

‘Weet je, ik wil het goedmaken. Vind je het goed als ik even in je koelkast kijk?’ vroeg Bart. ‘Ja hoor, ik heb geen geheimen...’ zei ik en enigszins benieuwd keek ik wat hij zou gaan doen. ‘Oh wauw Eva, je hebt superveel lekkere dingen!’ zei Bart die de flesjes sterke drank bekeek. ‘Goed, daar kan ik wel wat mee. Wacht jij buiten op me? Een goede kok verklapt nooit zijn recept!’ Met een glimlach deed ik wat hij vroeg. Het begon al te schemeren en uit de gangkast haalde ik wat theelichtjes. Die zette ik buiten evenals een grote tuinkaars. Die had Frederik destijds nog van zijn tante gehad, maar nooit aangestoken omdat hij dacht allergisch te zijn. Het zag er allemaal best gezellig uit met de rode gloed van de ondergaande zon op de achtergrond.

‘Wauw Eva, supergezellig hier!’ zei Bart die met twee mooi versierde cocktailglazen buiten kwam. Beide hadden een suikerrandje en aan de zijkant hing een stukje limoen en een halve aardbei. Hij knipoogde kort en liep alweer naar binnen. Een geluid dat ik niet kon plaatsen, werd stilaan luider. In zijn handen hield Bart, die weer buiten kwam zijn smartphone en mijn oude cocktailshaker. Via de smartphone in zijn handen was een Mexicaanse salsa-deun te horen. ‘Waar heb je…?’ begon ik verbaasd mijn zin, maar Bart drukte zijn vinger tegen mijn mond. Vervolgens shakete hij behendig de cocktail. Die gooide hij tussen zijn benen en achter zijn rug door, de lucht in. Telkens wanneer ik dacht dat hij hem zeker zou laten vallen, ving hij hem behendig weer op. Luid klapte en joelde ik lachend. Het zag er geweldig uit tegen de kleurrijke hemel. Een luide lach van plezier omdat alles zo perfect leek, kon ik niet wegsteken. Als een moment dat ik nooit meer wilde vergeten. Bart vulde beide glazen en reikte me er eentje aan. ‘Wacht even...’ zei hij terwijl hij er zijn smartphone bij nam. Van onze beide nam hij een superleuke selfie. We hielden beide onze cocktail omhoog en glimlachten op een natuurlijk mooie manier. ‘Salud’ zei Bart die kort met zijn glas het mijne raakte. ‘Op ons!’ antwoordde ik met een grote glimlach en samen dronken we een flinke slok.

Al meteen kon ik merken dat dit geen fruitige cocktail was. Het was best wel héél erg pittig en even hoestte ik kort. Bart keek me met een glimlach aan. ‘Lekker...’ probeerde ik tussen het hoesten door uit te brengen. ‘Tja, ik dacht… ik hoef toch niet meer te rijden.’ zei Bart die zelfzeker nog een tweede keer van zijn glas dronk. Opnieuw probeerde ik te drinken, maar nam nu een veel kleinere slok. Dat ging me al een stuk beter af. Al voelde ik dat ik beter zou gaan zitten. Net toen ik dat wilde doen zei Bart ‘Kom je niet bij mij zitten?’ Daarbij spreidde hij zijn armen en al gauw liet ik me door hem omarmen. Zijn stevige armen voelde opvallend warm aan. Ze omarmde me van mijn nek tot mijn kuiten. Het voelde zo goed dat ik bij mijn grote held op schoot mocht. Boven me merkte ik hoe Bart opnieuw van zijn cocktail dronk en even bromde als een beer. Blij drukte ik mijn neus tegen diens lijf en voelde daar zijn tepel. Met een ondeugende blik likte ik er kort overheen en merkte hoe Bart me verbaasd aanstaarde. Zijn blik gleed al gauw af naar mijn borsten en ik merkte hoe zijn mond er als vanzelf naartoe gleed. Misschien omdat ik het zo zag aankomen, maar het kriebelde echt enorm. Een luide giechel kon ik niet onderdrukken en Bart leek ervan op te schrikken. Meteen glimlachte die en keek met een zwoele blik naar me. ‘Lekker ding!’ fluisterde hij en streek met zijn hand zacht over mijn rood aangezogen tepels. Gewillig liet ik me door hem betasten en schudde met mijn kontje over zijn kruis. Daar voelde ik hoe zijn harde penis en balzak.

‘Hmmm! Geil ding...’ fluisterde Bart die nu met zijn vingers rond mijn kale kutje streek. ‘Geil beest!’ fluisterde ik terug en streelde met één hand over zijn borst en strakke buik. Met mijn andere hand zocht ik zijn pik die onder me in mijn billen stak. Barts lijf rilde bij die aanraking. Het was opvallend hoe zwaar zijn grote pik aanvoelde. Ietwat onhandig probeerde ik over zijn eikel te strijken. Onderaan merkte ik hoe Bart opnieuw over mijn schaamlippen streek. Hij drukte zijn vingers er tussenin en plots besefte ik dat ik lag te kreunen. Bart kreunde zelf niet, maar ik hoorde wel hoe zijn diepe ademhaling leek te versnellen. Opeens stopte alle kriebels en ik merkte hoe Bart opnieuw zijn glas nam en dat in één teug uitdronken. Hij zuchtte even diep en sloot toen zijn armen stevig om me heen. Met een diepe kreun hief hij me op en stond zelf ook op. ‘Hé wat… wat doe…?’ probeerde ik lachend uit te brengen terwijl ik mijn armen omheen zijn nek sloot. Ik merkte hoe ik naar binnen werd gedragen. Alsof ik doorheen mijn eigen huis zweefde passeerden we de keuken en de gang. In mijn eigen kamer legde Bart me voorzichtig en zachtjes op bed. ‘Eva… ik heb zin in je!’ fluisterde hij. Nog voor ik het zelf goed besefte drukte hij zijn lippen op de mijne. Al meteen toen zijn tong mijn mond binnen drong, proefde ik de cocktailsmaak. Ik deed ik mijn best niet weer te gaan hoesten. Zijn stevige tongkus was gelukkig van een korte duur. Zijn mond verliet de mijne en zacht voelde ik hoe hij over mijn hals naar mijn borsten toe kuste. Ik genoot ervan hoe hij nu met behoorlijke kracht beurtelings aan mijn tepels zoog. Zijn andere hand kneedde dan behoorlijk fors mijn andere borst. Uit pure opwinding leek hij er zelfs wat bij te grommen. Zacht en goedkeurend kriebelde ik hem in zijn haren.

Zonder zijn tong van me af te wenden, gleed zijn gezicht verder af naar onderen. Luid lachte ik nog even toen hij zacht tegen mijn navel blies. Als vanzelf opende ik mijn benen al een stukje. Met twee vingers streelde hij eerst zacht over mijn klitje. Hoewel het ook erg gevoelig was, voelde het ook zo goed! Alsof hij precies wist wat hij deed om me een geweldig gevoel te bezorgen. Van zijn kant merkte ik hoe Bart zijn voeten in mijn richting drukte. Tussen zijn benen door kreeg ik plots vrij zicht op zijn kruis. Zijn piemel lag plots vlak naast me mee te schokken van opwinding. Kreunend nam ik hem beet en gaf kort een kus op zijn eikel. ‘Nog?!’ klonk plots doorheen de kamer en verbaasde me even omdat Bart al zo lang niets meer had gezegd. Hij stopte niet en gaf me amper kans na te denken. Daardoor duurde het even voor ik me kon indenken dat hij vast ook wilde genieten. Toen dat doordrong nam ik zijn grote glanzende eikel in mijn handen. Met mijn hoofd boog ik er naartoe likte ik er schurend overheen. Aan mijn onderkant voelde ik hoe Bart zijn vingers in pulserende beweging in me drukte. Met zijn warme tong likte hij speels mijn clitoris die elk moment leek te gaan exploderen. Meer kriebels dan ooit gierde doorheen mijn lijf terwijl ik mijn uiterste best deed om voor deze jongen niet onder te doen. Dieper dan ik gewend was, nam ik zijn pik in mijn mond op. Stevig zoog ik eraan en voelde zijn pik vanzelf tussen mijn lippen neuken. Zelf wilde ik nog wat kracht bijzetten toen plots alle kriebels stopte en Bart terugtrok. Verbaasd opende ik mijn ogen en zag dat hij tussen mijn benen plaatsnam. Zijn brede schouder leken me wel te overschaduwen terwijl ik voelde hoe zijn pik tussen mijn benen verdween. Het schuurde zo heerlijk! Met smacht had ik erop gehoopt, maar nooit had ik verwacht, dat ik vanavond nog zo’n stevig orgasme zou gaan ontwikkelen. Voor mijn stevig gekreun werd plaatsgemaakt voor luidruchtig gegil. Intussen voelde ik hoe die grote dikke penis steeds dieper op me in leek te beuken. Een eindeloze dosis aan energie zette kracht over me. In zijn ogen kon ik zien dat Bart vastbesloten was door te gaan. Dit terwijl hij zelf luidkeels lag te hijgen en er af en toe wat gekreun doorheen joeg.

Plots merkte ik hoe zijn gekreun steeds beter te horen was. Even keek hij me in de ogen en met vertrokken gezicht voelde ik hoe ik knikte. Als een leeuw over me heen brulde Bart plots luid. Zijn lijf leek wel te schokken en met gesloten ogen, zag ik, kneep hij zijn tanden op elkaar. Zijn hele lijf schokte hevig, alsof hij iets leek te krijgen. Als ik zelf niet zo opgewonden was, zou ik het best eng gevonden hebben. Tussen mijn verdoofde schaamlippen dacht ik te voelen hoe zijn spermastralen diep in me spoten. Hijgend, hield Bart zijn ogen gesloten. Langzaam merkte ik hoe zijn spieren zich leken te ontspannen. Hij kwam nu terug bovenop me liggen. Ik drukte mijn lippen tegen de zijne en merkte hoe hij zelfs daar uitgeput hij leek. ‘Dat was me nog eens een training!’ fluisterde hij zacht. Zijn stem klonk uitgeput en een stuk minder helder dan daarstraks. De alcohol zou daar vast onderdeel van uitmaken, dacht ik terwijl ikzelf ook voelde hoe enorm vermoeid ik was. Niet veel later voelde ik hoe ik zelf, met hem bovenop me ook wegzakte. Langzaam draaide ik me om en liet Bart op de matras vallen. Nog even streek ik hem door zijn haren en bekeek zijn lieve gezicht. Niet veel later draaide ik mezelf om en ging naar het land der dromen.

---------------Epiloog--------------

Een streep zonlicht gleed doorheen het raam. Zuchtend opende ik mijn ogen en verfoeide mezelf dat ik het raam niet gesloten had. Pas toen ik opstond om dat te sluiten merkte ik dat ik geen pyjama droeg. Verbaasd bleef ik even rechtop zitten in bed. Met ietwat ergernis stond ik op en liep naar het raam. Meteen sloot ik het raam en liet het rolgordijn zakken. Pas toen ik me omdraaide en die grote naakte gedaante in mijn bed zag liggen, kwam snel alles opnieuw bij me binnen.

Het lichte gesnurk van Bart had me tot dan toe niet kunnen deren. Het voelde zo heerlijk en echt om me weer naast die geweldige jongen te kunnen neerleggen. Even bekeek ik hem en streek hem door zijn haren. Het gesnurk ging langzaam over in een lichte ademhaling. Enkele seconden later ging er traag één oog open. Meteen schokte heel Barts lichaam en hij opende zijn ogen plots wijd. ‘Hé...’ fluisterde ik zacht glimlachend. ‘Hé...’ deed Bart me na en ik merkte hoe hij gelukzalig glimachte. Even zuchtte hij en stak zijn twee handen onder zijn hoofd. ‘Is het al ochtend?’ vroeg hij en ik knikte. ‘We kunnen nog wel even luieren...’ fluisterde ik en merkte hoe Bart gerustgesteld glimlachte. In stilte bekeken we elkaar even tot zijn gedachten leken af te zwalen. ‘Waar denk je aan?’ vroeg ik terwijl ik even voor zijn ogen wuifde. Even glimlachte hij en keek me bedachtzaam aan. ‘Ik dacht even over wat je gisteren aan me vroeg…’ Terwijl ik van alles en niets tegelijk bedacht vroeg ik ‘Wat was dat ook alweer?’

‘Samenwonen...’ zei Bart alleen. Glimlachend voelde ik alweer kriebels in mijn buik en zei ‘Dat aanbod is nog steeds geldig hoor!’ en merkte hoe Bart ook glimlachte. ‘Van hier naar het werk is volgens mij niet zoveel verder. Het zou bovendien een uitgelezen kans zijn om thuis weg te gaan. Bovendien wil ik graag altijd bij je blijven...’ zei hij en vooral dat laatste deed mijn hartje opnieuw sneller slaan. ‘Ik wil ook niet dat je weggaat, niet opnieuw alleen!’ zette ik meteen wat kracht bij. Kort knikte hij begripvol en streek me even over mijn wang.

Het intense gevoel van opwinding wat daarmee door me heen ging, beloofde een leven met Bart vol orgasmes, liefde en geluk!

Nog een kort laatste woordje van de schrijver:

Als schrijver van dit verhaal wil ik jullie als lezers ervan bedanken. De vele opwindende en lieve reacties en hoge scores zijn door mezelf, Eva en Bart ter harte genomen. Het was een plezier deze Housewarming te mogen omschrijven en met jullie te kunnen delen!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1275x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1402x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1542x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 2091x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2513x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5720x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3714x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6332x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4058x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net