Opwindend.Net
Datum: 01-06-2018
Stemmen: 82x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 16860x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Het Familiedagboek - 1
Door Jefferson - Mijn Profiel Pagina

Dag1:

Het gezin was vertrokken. Voor een kleine drie weken zouden ze zich schuil houden in het pittoreske Domburg, te Zeeland. Alies, de vrouw van het samengestelde gezin, heeft daar een zus zitten met meer land dan ze nodig heeft. En de camper, plus kampeertentjes, konden ze daar best een tijdje kwijt. Kate leefde alleen, en miste haar zus. Dus was de vakantie snel gepland.

,,Zo, jongens. Hebben we er een beetje zin in?’’ Er volgde een lauwe reactie van achteren. De helft had de muziek in, en de andere helft had er niet zo veel zin in, als hij had gehoopt. Ryan had er wel zin in. Het ging niet zo lekker tussen hem en Alies, en hun gezin leek uit elkaar te vallen. En dat had hij al een keer meegemaakt. En nooit meer, had hij zichzelf beloofd. Hij werkte te veel. Hij gaf alles aan zijn gezien, behalve zijn aandacht. En deze wanhopige poging was misschien wel zijn laatste kans.

Hij bevond zich achter het stuur van de super-de-luxe Mercedes. Ze kwamen nooit wat te kort. Dit rijdende fort was iets aan de overdreven kant. Maar zo was hij. Hij probeerde alles te compenseren. Zijn tekortkomingen in het gezin werden goed gemaakt met de oneindige materialisatie. Ook de reden waarom de helft van het gezin in hun telefoon of tablet was gezogen. Hij grinnikte wat ongemakkelijk en keek naar zijn beeldschone vrouw die hem nog een wanhopige glimlach gaf uit medelijden.

Alies wist ook wel dat niet alles even lekker ging de laatste tijd. ,,Ik wel hoor, lieverd.’’ Haar stem was zacht en ingetogen. Ryan kon er om glimlachen en legde zijn hand op haar ontblote knie. Voor een vrouw van 44 zag Alies er velen malen beter uit dan de meeste van haar lotgenoten. Hij was gevallen voor haar uiterlijk. Alles draaide bij hem om het uiterlijk. Zij was ook gevallen voor zijn uiterlijk. En voor zijn geld. Beiden wisten dit wel van elkaar, maar beiden hebben ook echt geprobeerd om van elkaar te houden. En dat deden ze misschien ook wel. Maar niet onvoorwaardelijk. De verhoudingen binnen het gezin lagen vanaf begin af aan al moeilijk.

Ryan keek nog een keer achterom en voelde toch enige teleurstelling opkomen, terwijl de zon de dag zo aangenaam had gemaakt. Alles schreeuwde uit dat vandaag de perfecte dag was om op vakantie te gaan. En toch begon bij hem nu ook te vertwijfeling op te komen. Het viel nu al tegen. Hij had er naar uit gekeken en er zo veel van voorgesteld. En na nog geen halfuur in de over-de-top camper voelde hij de bui al hangen.

Ryan had zelf een zoon van twintig jaar uit zijn eerste huwelijk. Een wrange herinnering aan het geluk wat hij ooit heeft gehad, en hij hield hem altijd in het oog om die herinnering nooit te verliezen. Iets wat hij nooit tegen iemand uitsprak. Dave heeft zich nooit thuis gevoeld in dit nieuwe gezin, en was liever bij zijn moeder gebleven. Dat had meerdere redenen. Ten eerste kon hij het moeilijk verdragen zijn vader soms zo wanhopig zijn best te zien doen. Daarnaast kon hij slecht overweg met de twee stiefzusjes die hij erbij had gekregen. Hij hield dubbele gevoelens aan hun over. Gevoelens die hij wellicht met zijn vader had kunnen delen, als ze niet ongepast waren. Zowel Ryan als Dave hadden weinig tot niets gemeen met de twee. Onderling hadden ze wel gemeen dat ze vaak moeite hadden hun ogen van de twee af te houden. Net als Alies waren ze beeldschoon. Dave had dan ook het probleem om er bij alle drie gemixte gevoelens er aan over te houden. Wat doe je als je opgescheept zit met een stiefmoeder die te lekker is om aan te kijken zonder er schimmige gedachtes aan over te houden? Niets. Je zakt weg, laat je opsluiten in je telefoon, en doet net alsof je alleen bent. Onbedoeld kwelde hij zijn vader met zijn afhankelijke gedrag, maar daar had hij al helemaal geen weet van.

De heren waren niet de enige slachtoffers binnen het gezin, wat in het algemeen knap genoemd kon worden. Ryan was een succesvolle man, sportte veel, en zijn presentatie was zijn motto geworden. Hij was het voorbeeld van de ideale man. Om te zien dan. Woest aantrekkelijk. Alies was er gek op. Nog steeds.

Haar jongste dochter had het er ook moeilijk mee. Zij was op die leeftijd waarop alles een beetje begon te spelen. Ongekende gevoelens leidde dan vaak tot ongemak. En zo was de verwende puber bepalend. Ze mocht twee vriendinnen meenemen, wat ze ook gedaan had. Dave kon dit nog maar net trekken. Hij was die leeftijd net voorbij, waarop alles hem verwarde. Hij wist nu dondersgoed wat voor gevoelens in hem konden spelen. Gevoelens die naar boven kwamen als hij een lid van zijn stieffamilie zag. Zijn jongere, zestienjarige zusje Maddy was geen uitzondering. Een bijna letterlijke kopie van haar moeder. Alleen op alle gebieden wat meer ingetogen. Zowel in haar uitingen als haar uiterlijkheden. Maar dat kwam nog wel. Je kon van verre zien dat Maddy gemaakt was om een zelfde soort ‘trophywife’ te worden als dat haar moeder toch min of meer was. Althans, zo leek Ryan Alies soms te behandelen. Alies was dit zeker niet.

En zoals dat ging met mooie, jonge en aantrekkelijke pubermeisjes, hadden ze vriendinnen die net zo waren. Maddy wel, in ieder geval. Het bood Dave geen relaas. Hij zat achter zijn vader, naast Maddy, en daarnaast, opgepropt in een zitting met Maddy, zat Kirsten. En zoals dat ging met jonge meisjes, vonden ze altijd de oudere jongens leuk. Dave had het vaak moeilijk zat om de aandacht van zich af te slaan. Moeilijk om dat hij het stiekem ook fijn vond. Aandacht was altijd fijn. Ook van mooie meisjes die te jong waren, en daarnaast, min of meer, familie. De vriendinnen van Maddy waren vaker bij hun thuis dan de vader van het gezin.

De andere vriendin was Jing. Een meisje van Chinese afkomst. Een engeltje om te zien. De Oosterse aantrekkelijkheid was ongenaakbaar. Haar karakter ook. Licht afstandelijk. Lastig. Ze zat ook op de achterste bank aan de tafel, los van haar vriendinnen en uit het zicht van Dave. Ook zij voelde wel wat voor Dave. En voor Ryan. Ryan die net even omkeek naar achteren en hun een vraag had gesteld. Jing zat niet in haar telefoon en keek Ryan dan ook recht aan en glimlachte naar hem. Ryan had het hier zeker warm van gekregen maar negeerde het verder. De dromen van puberende meisjes konden nog wispelturig zijn.

Naast Jing zat Anne. De oudste dochter van Alies. 22 jaar oud en leek ook op haar moeder, maar niet zoveel als Maddy dat deed. Anne was op haar beurt weer de iets oudere meid waar een jongere jongen van kon dromen. Dave had met haar een nog moeilijkere relatie. Al waren oudere jongens en mannen ook zeker vatbaar voor het uiterlijk van Anne en de gedachtes die ze bij hen opriep. Maar Anne leek zich een beetje te ontdoen van alle losgeslagen hormonen in haar familie. Zij was al een stap verder. Haar vriendje mocht mee. Niet geliefd, maar wel aanwezig. Stil zat hij naast haar. Nooit had hij gedacht zoiets moois aan de haak te slaan als deze Anne. Anne, die veel gevoeliger en ruimdenkender was dan de rest van haar familie, was gevallen voor een intelligente maar wat sullige jongen. Jurgen was zijn naam. Een verliefd stel wat het voorbeeld had kunnen zijn voor de ouders van het gezin. Voorzichtig met elkaar en denkend aan elkaar. Jurgen, een vrij lange jongen, had z’n charmes, maar was totaal onbekwaam om daar ook proper mee om te gaan. Dat wat Anne juist net aantrok.

Een camper vol problemen en onzekerheden die de zon van Zeeland tegemoet reed.

Een oprijrit werd bereden. De kiezels van het lange pad weken voor het gewicht van de enorme camper. Ryan zag haar als eerste. Hij stopte niet veel later voor een openstaande garagedeur. Uit de garage stak een neus van een mooie cabriolet. Over de motorkap heen gebogen vond zich het iets jongere zusje van Alies die de auto nog een laatste poetsbeurt gaf. Onder haar korte shorts reikte lange slanke benen naar de grond eindigend in sandalen. Ze keek pas laat om, en Ryan kreeg het weer een moment wat warmer. Alleen hij en Alies hadden dit gezien. Alleen Alies had gezien dat hij het wat warmer kreeg.

,,Tante Kate!’’ Een gil vloog door de tuin terwijl iedereen aan het uitstappen was en enthousiast rende Maddy op haar tante af en vloog ze haar in de armen. Ieder ander werd op een normale manier gegroet. Kate keek even de groep rond en knikte tevreden.

,,Ik heb een mooie familie, zo.’’ zei ze rustig en bekwaam en ging iedereen vervolgens even af met een knuffel of een handdruk. De meegereisde vriend van Anne zag ze voor het eerst. ,,Ik wist dat jullie kwamen. Hier.’’ En ze drukte een sleutelbos in de handen van Anne. Ieder ander werd meteen jaloers. Zeker Dave. Maar hij was dan ook niet echt familie.

,,Dit meen je niet?!’’ Het enthousiasme droop van haar af. Ze keerde zich naar haar nog altijd rustige vriend die er wel van moest glimlachen, maar zich inhield. Anne vloog hem juist in zijn armen.

,,Uh, alleen voor de vakantie hoor. Jullie zijn jong en moeten genieten.’’ Een knipoog voldeed en zonder inspraak van de ouders zelf, had Kate Anne en Jurgen zojuist een onvergetelijk vakantie gegeven. ,,Wel zelf tanken.’’

Kate had het ergens wel goed voor elkaar. Maar niet op ieder vlak. De mooie, jong ogende, zakenvrouw had een kasteeltje voor haar laten bouwen. Voor haar alleen. Dat was haar probleem. Waar haar oudere zus het succes zocht bij een ander, had zij er zelf voor geknokt. Kate was met elk jaar knapper geworden. Haar schoonheid was ongekend, en je kon duidelijk zien dat de twee aan elkaar verwant waren. Kate vond het soms moeilijk om Alies te zien met haar man. Haar aantrekkelijke man. De eerste man van Alies had op zijn tijd ook al wat jaloezie opgewekt. Kate had nooit kunnen krijgen wat Alies nu al voor de tweede keer had. Frustrerend, maar niet belemmerend.

,,Ik leid jullie even rond.’’

,,Jullie kunnen best binnen slapen hoor. Zeker als het slecht weer is. Boven de garage is een zolder, wat m’n hobbykamer moest worden, maar er staat een logeerbed. En boven heb ik ook nog drie kamers. Het blijft wel krap.’’ Vriendelijk bedoeld, maar het kwam toch over als opscheppen. Al hing iedereen aan haar lippen. Alleen Alies voelde zich wat ongemakkelijk. Zo ging het altijd. In het begin moesten de twee aan elkaar wennen. Elke keer weer. Maar naderhand was het ook elke keer weer moeilijk afscheid nemen.

,,Nee, de meiden gaan lekker in de tent. Wij kunnen misschien wel binnen slapen?’’ De vertwijfeling in de stem deed Alies wankelen. Ze hadden toch niet voor niets dat luxe ding meegenomen. Alies wilde op haar eigen manier opbieden tegen de rijkdom van haar zus. Ze wist niet dat het hebben van een knappe man daarvoor al meer dan genoeg was.

,,Nee. Laten we eerst maar de camper proberen, lieverd.’’ kwam er dan ook wat verbeten uit.

,,Ik wil wel binnen slapen, als het kan.’’ morde Dave snel, en een kamer was nu vergeven.

,,Natuurlijk jongen.’’ Het ongemak was toch zichtbaar bij Kate die Dave overduidelijk niet als haar eigen familie zag en daarom wellicht wat afstandelijker tegenover hem was. ,,En jullie?’’ Anne en Jurgen keken elkaar even aan.

,,Wat wil jij, schatje?’’ vroeg ze dan teder aan haar vriend, die zijn schouders ophield. Niemand kreeg ooit te zien wat Anne wel in Jurgen zag. Als er andere mensen bij waren, kon hij zich geen houding aannemen. Iedereen vond hem vreemd. Maar Anne niet. Als ze alleen waren, werd hij voor haar de ideale jongen. ,,Wij doen anders eerst ook wel een tent. Dat vind ik wel leuk.’’ Anne had de keuze gemaakt, en Jurgen was er blij mee. Doordat hij zich zo vreemd gedroeg rondom andere mensen, was hij liever alleen. Het liefst alleen met Anne. De geste van Kate om hun een auto te gunnen deze week, kon hij dan ook zeker waarderen.

Kate nam de groep mee door de garage en wees boven nog even de wat stoffige en minder onderhouden kamer aan waar inderdaad een bed stond. Ook een tv, en dit kon zomaar een plek worden waar de jonge meiden zich konden afzonderen. Maddy zag het al voor zich. Een halletje verbond de garage met het huis zelf. In de hal waren de wasmachine en droger te vinden en het diende als opslag voor overige rommel en wat verdwaald gereedschap. De hal door naar de volgende hal. Hier de voordeur waar de camper iets te dicht op stond geparkeerd. Een trap naar boven, een deur naar de woonkamer, en een deur naar de slaapkamer van Kate, die ze dicht liet bij het passeren. Ze noemde het wel voor de zekerheid. Ze wilde niet dat iemand per ongeluk binnen zou lopen op een onwennig moment.

Kate sliep dus op de begane grond. haar kamer stak uit aan de achterkant en vanuit haar raam keek ze over het terras en tegen de buitenkant van de keuken aan. De keuken was groot en vormde met de woonkamer de grootste ruimte. De woonkamer had een knik de hoek om. Aan de andere kant van de muur de trap in de gang, en vanuit de woonkamer keek je uit over het gazon van de voortuin en tegen de voorkant van de garage aan en het grote lange grindpad naar de buitenwereld. Aan de rand van Domburg woonde Kate afgelegen. Iedereen keek z’n ogen uit. Zelf woonde de familie ook ruim, maar wel in de stad. Hier was buiten bijna niets te horen. En daarnaast sloot de achtertuin direct aan op de duinen en had ze een eigen doorgang naar de natuur en zo een zeer snelle verbinding met het strand achter die warme Zeeuwse duinen. Dat de passanten daarvoor de tuin moesten doorkruisen, wat op zich al trip was en waardoor ze een heerlijk afgelegen privιzwembad moesten passeren wat de lonkende zee haast deed doen vergeten, was iets wat ze maar voor lief namen. Ze was gekomen voor de zee en de rust. Ze werkte veel vanuit huis. De eenzaamheid omsloot haar. Daar had ze zelf voor gezorgd. Onwetende.

Kate had haar eigen badkamer beneden en voor gasten was er boven een tweede. Beiden met bad en douche. Het hield niet op. Boven aan de trap aan de linkerkant een grote kamer met een tweepersoonsbed, en daar tegenover de kleine slaapkamer voor een persoon. Dave claimde de grote kamer. Daar tussenin de badkamer en via een trap die uit het plafond getrokken moest worden, kwam je op de muffe en hete zolder onder het dak uit, waar nog wat rommel stond, maar ook een bed. Waarom Kate zoveel logeerbedden had, werd niet gevraagd. Op het moment kwam het alleen maar goed uit.

Na de tijd genomen te hebben om even bij te komen met frisse limonade in de achtertuin, werd het tijd om aan de slag te gaan. Ryan parkeerde de camper meer naar de oprit toe, maar op het gazon. Hij wilde toch wat privacy, omdat hij nog steeds de plannen had om dichter bij Alies te komen. En voor sommige van zijn plannen was de privacy een vereiste.

De drie jonge dames hadden er zin in en claimde al snel een plekje achter een dikke coniferen heg ducht bij het luxe zwembad. Hun zagen zich hier de meeste tijd doorbrengen. Bijna zonde van de vakantie, als je wist wat Domburg en de Zeeuwse omgeving te bieden hadden. Maar dat wisten ze niet.

Anne en Jurgen twijfelde een beetje. Zij wilden ook wel wat privacy. Het gazon aan de voorkant was te dicht bij de camper, en de achtertuin was verdeeld in het terras en het grasveld rondom het zwembad, waar ze te laat aankwamen. Kate zag de twee moeite hebben, en besloot ze te helpen.

,,Kom.’’ had ze simpel gezegd. ,,Mijn buurman is nooit thuis. Bijna nooit. En er is een stukje tuin, wat net zo goed van mij had kunnen zijn.’’ Ze wees de twee op een doorgang in de heg naar de buren, die overduidelijk aangelegd was. Het huis van de buren was dan wel onbereikbaar maar het jonge stel vond hier precies wat ze nodig hadden. Een eigen plekje. Op hun leeftijd verlangden ze naar elkaar en naar hun eigen plekje. De tijd om uit huis te gaan, was voor Anne bijna aangekomen.

De familie installeerde zich, en even leken de problemen en spanningen onderling te zijn vergeten. De vrije tijd kan een zegen zijn, maar ook een last.

Dave had het zwaar. Hij zonderde zich meteen af en keek vanuit zijn raam op zijn kamer over het gazon uit aan de voorkant, waar hij zijn vader ongemakkelijk in de weer zag met de te grote camper. Zijn stiefmoeder, stond er naast en probeerde via gebaren het gevaarte de goede kant op te begeleiden. Hij kon z’n ogen niet van haar afhouden. Wat had z’n vader toch een mazzel. Kijk haar nou staan! Lang golvend bruin haar, een lichaam zo slank en strak, en die blote benen waar ze graag meer rond paradeerde. Het werd hem vaak te veel. Een eigen vriendin had hij nog niet kunnen krijgen, en dus moest hij de oneer vaak aan hem zelf houden. Elke keer was het weer opwindend als hij haar zag en als hij daarna aan haar dacht met zijn hand in z’n broek. Niemand die het doorhad.

De tent bij de buren was opgezet en de spulletjes ook. Twee luchtbedden met dunne lakens vormden het liefdesnestje van het jonge stel. Kussend gingen ze ten onder en waande ze zich in de wereld van de liefde. Eindelijk alleen. Anne was gek op haar stille maar diepzinnige jongen. Hij was lang, kleedde zich altijd netjes, en was soms dan wel een beetje een nerd. Gepassioneerd vertederde hij haar wanneer hij kon. Zijn handen konden over haar lichaam glijden alsof hij het meest kostbare aan het koesteren was. En zo zag hij het ook. Verliefd en passievol masseerden ze elkaars tongen en raakten ze verstrikt in de gezamenlijke eenzaamheid van het verliefd zijn. Eindelijk samen alleen.

Ze kleedde zich om in het bijzijn van haar grote liefde die vanaf de grond toekeek. Een prachtige rode bikini begon haar lichaam te vormen. Stevige maar niet al te grote borsten werden iets omhoog gedrukt net als haar prefecte ronde kontje. Jurgen kon zich nog inhouden, maar alleen omdat hij wist dat dit het begin werd van een uren lange plaagsessie wat vanavond ongetwijfeld zou eindige in een gepassioneerd samenkomen. Een hemdje en een kort broekje moest het lekkers voor alle andere loerende ogen verbergen. De twee zouden even naar het strand gaan. Een zwemshorts en een zwart T-shirt waren voor Jurgen afdoende om Anne ook even verlekkerd naar hem te laten kijken. Met name de slappe stof van zijn zwembroek, die geen weerstand bood tegen het teken dat Jurgen haar lekker vond, trok haar ogen even snel, en met een snelle handbeweging streelde ze zijn verwachtingen.

,,Je weet dat ik nu even moet wachten, he.’’ Hij lachte er speels om en verliefd gaven ze elkaar nog een kus.

,,Ik wil Dave wel even meevragen. Volgens mij zit die niet zo lekker in z’n vel de laatste tijd en had hij ook niet echt in zin in dit alles.’’ opperde Anne, wat Jurgen geenszins verbaasde. Hij mocht Dave graag, net als Anne. Zij was niet de boze stiefzus. Juist niet. Anne was een oprecht en eerlijk mens. Een goed mens. En Jurgen ook. Modelburgers. Humanisten in een zekere zin. Ze dachten aan anderen. Waar het kon en waar het nodig was. En nooit ten koste van elkaar. De twee leken voor elkaar gemaakt te zijn.

,,Dave… Nee!!’’ weerklonk er door de donkere kamer van Dave die verlicht werd met het opendoen van zijn deur. Hij had de voetstappen op de trap wel gehoord, maar had niet gedacht dat hij zou worden opgezocht. Even dacht hij zelfs nog dat het Kate was, die in zijn gedachten zijn stiefmoeder had vergezeld.

,,Godver…’’ Anne bleef staan en wendde haar gezicht af, nadat ze al te veel gezien had. Verbaast keek Dave toe dat ze bleef staan en hem alsnog vroeg of hij mee ging naar het strand. Hij werd vuurrood. Zijn lichtblonde haren zorgden voor het contrast en de bevestiging dat hij betrapt was op iets waar je niet op betrapt wilt worden. De dekens werden snel om hem heen geslagen door zijn vrije hand en woorden wist hij niet te vinden. ,,Ga weg.’’ zei hij alleen fel, maar ingetogen. Hij mocht Anne. Zeer zelfs. Misschien wel iets te zeer. En was het niet zijn stiefmoeder, dan wel zijn oudere stiefzus die een rol vertolkte in zijn ongetemde fantasieλn. Men kon Anne horen zuchten van ongemak en ze trok de deur weer dicht. Ze bleef even staan voordat ze naar de badkamer liep en zag dat ze helemaal wit was weg getrokken. Ze had net te lang gekeken. Dave was een aantrekkelijke jongen, net als zijn vader, maar nooit had Anne daar meer van gemaakt dan slechts een feitelijke waarneming. Het was niets, hield ze zich maar voor.

,,Geen Dave?’’ De vraag gaf Anne een rilling over haar rug, maar ze knipoogde naar haar knappe vriendje en samen vertrokken ze naar het strand. Het einde van de middag werd gehaald op het terras van een stranttent en er leek niets aan de hand te zijn. Maar om de zoveel minuten schrok Anne weer van het feit wat ze had gezien, en met name van de onbekende gevoelens die het met zich mee had gebracht. Een fractie had het geduurd. De tijd waarin zij de deur had opengeslagen, precies zijn onthulde geslacht verlicht werd, en hij nog even niets doorhad. De pulserende joekel en het licht zwetende gezicht van de ingespannen stiefbroer stonden haar nog duidelijk op het netvlies. Een grote donkere zonnebril weerhield Jurgen er van vragen te stellen als ze even in de verte wegdroomde. Jurgen had niets door. Maar Anne had ook nog niets door. Haar leven zou veranderen deze vakantie.

Onderwijl was het in de camper een stuk rustiger. Nog wel. Alies was druk bezig met inruimen en ze voelde zich niet helemaal op haar gemak. Het zien van haar zus, en met name de reactie van haar man toen hij haar zag, zaten haar dwars. Ze wilde het liefst alweer naar huis. En met tegenzin en onder begeleiding van lichte frustratie deed ze maar alsof ze druk bezig was. Ryan was ook in geen velden of wegen te bekennen. Hij had even in de cabine gezeten met wat kaarten en zijn tablet, en gezocht naar leuke activiteiten voor zijn gezien of hun tweeλn, die hij ongetwijfeld op de meeste ongemakkelijk manier zou door forceren.

Maar thuis had hij al ander voorbereidend werk verricht voor zijn relatie met zijn mooie vrouw. Hij wist niet waar hij het moest zoeken. Hun seksleven was een van de vele punten waar het niet meer zo goed ging. Voor hem veel belangrijker dan voor haar, maar dat snapte hij niet. Hij kwam uit het niets van achteruit de camper gelopen. Het bed was uitgeklapt en ruim en zag er zelfs comfortabel uit. Achter het hoofd bevond zich de douche ruimte. Hier geen bad, en of de ruime douche gebruikt zou worden met wat ze binnen hadden, was nog maar de vraag. Praktisch was het niet. Wat Ryan wel praktisch had gevonden, was een incomplete aansluiting vanuit de dunne wand. waar een lampje had moeten hangen boven het bed. Een productiefout, wellicht. Met wat onhandig geknutsel had hij vanuit de badruimte op dezelfde hoogte een doorgang gemaakt. Iets wat giechelend, en totaal op het verkeerde moment, verdween hij dan in de badkamer.

,,Schat, je moet de gordijnen even door het raam doen, wil je?’’ Het gordijntje, als het niet voor de ruit hing, verstopte het wandje vanaf de rails.

,,Waarom, het is al donker zat.’’ De verveling in de stem van Alies viel hem niet op. Hij was te druk met zijn eigen plan om weer wat spanning terug te brengen in de relatie.

,,Nee, joh. Toe nou even.’’ ging hij dan door. Ergerend zuchtte Alies dan en stampte naar het bed toe en met een ruk trok ze het gordijntje voor het raam en weg van het wandje.

,,Godver Ryan…’’ En Ryan begreep niets van de vol ergernis latende stemming van zijn vrouw. Alies begreep er όberhaupt helemaal niets van. Hun seksleven was ooit fantastisch. Hij had de mooiste lul die ze ooit gezien had en het kon op een geven moment gewoon niet meer beter. Dus werd het slechter. Ergens kon ze het gebaar dan ook wel waarderen. Uit de muur stak een glorieuze stijve, en het liet haar zelfs even gniffelen. Maar het idee erachter snapte ze even niet. Was de anonimiteit dan het aanlokkelijke?

,,Toe nou. Even joh. Alleen een kusje anders.’’

,,Ja, dag. Straks loopt Kate binnen of nog erger…’’ Ryan moest er om lachen, wat Alies niet kon zien en zeker niet kon horen. Toen hij niet veel later na zwijgend aanhouden een hand voelde om zijn harde, dacht hij even niet aan Alies maar aan Kate. Ze had het niet moeten zeggen. In het hoofd van Ryan ging het nu inderdaad even om anonimiteit en stelde hij zich voor dat niet zijn overheerlijke vrouw, maar haar minstens zo lekker zus aan zijn stengel zat te tasten.

,,Is het wat?’’ hoorde hij dan zijn vrouw wel, die hem op haar beurt een zucht van ontspanning had horen slaken. Hij schrok even wakker uit zijn droom.

,,Ja, ja zeker wel.’’ Maar de overtuiging ontbrak en zelf nam hij zijn stijfheid dan ook weer terug. Toen hij uit de badkamer kwam, was zijn erectie ook al verdwenen. Hij keek in de ontmoedigde ogen van zijn mooie vrouw, en beiden voelde aan dat dit zowel de wanhoop was als de moedeloosheid.

,,Ik weet niet wat ik moet doen.’’ De woorden van Ryan konden niet harder aankomen en in alle eerlijkheid stonden ze tegenover elkaar en leken de problemen met elkaar opeens duidelijk. Alsof ze alles op tafel hadden gelegd. Uit het niets hoefde er niet meer gepraat te worden. Een leegte ontstond tussen beide in, twee ernstige gezichten vormden de grens.

,,Ik weet het ook niet. Geef het wat tijd. Het komt wel goed.’’ Ook bij haar ontbrak de overtuiging duidelijk en Ryan moest wegkijken om zijn emoties onder controle te houden. Zijn handen vormden zich tot vuisten en hij knikte slechts als uiting. Alies draaide zich om, en ging verder met opruimen, alsof niets was gebeurd. Dat was nog wel het pijnlijkste aan dit alles.

De grote familie had gezamenlijk gegeten. Kate was voorbereid, maar gaf gelijk toe niet elke avond voor het eten te willen zorgen. In de ogen van Ryan en Dave werd Kate door de heerlijke maaltijd, die beide gespannen mannen goed deed, nog onwerkelijker in haar bestaan als de perfecte vrouw. De spanning tussen Dave en Anne was het meest voelbaar. Maar niet voor de rest. Anne vertelde rustig over hun dagje aan het strand en verwonderde zich over de prachtige duinen, wat Kate haast opvatte als een compliment voor haar keuze om hier te komen wonen. En misschien was het dat wel.

Dave had zich niet meer kunnen ontdoen van zijn behoefte na dat hij betrapt was. Dat zorgde voor een haast onbeheersbare druk in zijn hormoonhuishouding. Hij moest stiekem wel toegeven dat deze staat van zijn lichaam ook wel aangenaam was. Daarnaast wilde hij echter niet toegeven dat zijn fantasieλn over zijn stieffamilie vaak begonnen met zo’n situatie, als dat vanmiddag gebeurd was.

Anne kon zich echter niets voorstellen bij zijn fantasieλn. Zo’n gedachtegang deelde ze absoluut niet, en ze kon zich ook niet voorstellen dat Dave dat wel deed.

De spanning tussen Alies en Ryan was wel voelbaar voor de rest. Maar niet vreemd. Alleen Kate viel het op, maar hield het voor zich. De laatste keer dat ze op bezoek waren geweest, was alweer een tijdje geleden. Toen was er nog geen voelbare spanning. Het leidde er nu toe dat Kate haar zus vroeg of ze zin had om vanavond even samen naar het strand te gaan.

,,Wat? Nee, geil juist. Spannend.’’ Alies kon haar oren niet geloven. Nadat ze even wat hadden bij gekletst en Alies weer blij was met Kate als jongere zus, biechtte ze voorzichtig op dat het niet zo goed ging met de relatie en kwam al snel de gewaagde poging van Ryan naar boven, die Alies toch nog wel een beetje dwars zat. De reactie van Kate zag ze dan ook niet aankomen, al maakte ze die wel snel wat minder krachtig. ,,Ik bedoel alleen dat…’’ Maar ze wist zich niet te verduidelijk. Alies schoot daarop in de lach.

,,Slet…’’ mompelde ze dan met een brede grijns op haar gezicht. De zussen zaten helemaal op dezelfde lijn. Kate had een flesje rosι meegesmokkeld en uit het zicht, aan de rand van de duinen, waren ze al halverwege. Giechelend hadden ze elkaar weer gevonden.

,,Ik zeg alleen maar dat ik het wel zou waarderen.’’ moest ze dan toch nog even uitbrengen.

,,Dat deed ik ook wel. Maar de timing was slecht. Ik heb het idee dat het hem alleen maar om de seks gaat de laatste tijd. Het is ook wel een tijdje geleden alweer, maar ik hoop dan juist dat hij verder denkt.’’ Kate schoot hierom smakelijk in de lach.

,,Duh, het is man.’’ En Alies kon niet achterblijven met een zelfde soort gulle lach.

,,Wat zou jij doen dan?’’ vroeg ze daarna wat meer ingetogen aan Kate, die de veranderende toon precies goed aanvoelde.

,,Als Ryan…?’’ vroeg ze dan ook eerst uiterst voorzichtig, maar ze zag haar zus al snel knikken. Even werd het toch ongemakkelijk.

,,Ik weet dat er wat chemie is tussen jullie.’’ drukte Alies zich voorzichtig uit.

,,Nou, chemie wil ik het niet noemen…’’

,,Maar je ontkent het niet.’’ De stelling van Alies was abrupt en Kate voelde zich zelfs even betrapt.

,,Het is een knappe man. Dat ben je toch niet vergeten. En je was zelf zo openhartig om op te scheppen over jullie seksleven. Dan ga je vanzelf de beelden er bij vormen.’’ concludeerde Kate dan in haar verdediging, die niet bepaald solide was.

,,Het geeft niet. Ik vraag het toch zelf aan je.’’ Een stilte volgde.

,,Hou je van hem?’’ werd er toen aan Alies gevraagd. Alies keek even weg en ze wist de waarheid.

,,Ja, natuurlijk hou ik van hem. En hij ook van mij. Dat weet ik zeker.’’ Haar gelaat was serieus. Ze keek naar Kate en het drong de twee door. Alies wist weer dat ze van hem hield, en Kate zag weer wat ze miste.

,,Dan doe je toch zoiets gewoon. Zo iets kleins. En dan kan je vanaf daar toch weer verder.’’ Alies wist dat Kate gelijk had nu, en ze bedankte haar dan ook voor haar inzicht, al was het te laat.

Ondertussen werd het donker. De schemer begon in te zetten en de dames maakten de fles langzaam leeg terwijl er nog andere zaken werden besproken, waaronder het liefdesleven van Kate, waar ze niet bepaald openhartig over was. Die boodschap was Alies snel duidelijk.

,,Je hebt nog geen antwoord gegeven op de vraag?’’ wist Alies zich te herinneren terwijl ze net waren opgestaan en terug wilden lopen naar het huis. Kate Gniffelde even.

,,Anders zou ik geen slet zijn.’’ lachte ze wat verbolgen en Alies voelde zich zelfs even schuldig nu.

,,Zo bedoelde ik het niet. Dat weet je.’’

,,Nee, maar ik zou het wel doen. Zeker als het Ryan was. Als hij van mij was.’’ De toon van Kate klonk streng en Alies schrok hier zelfs even van. Misschien niet zozeer streng, maar wel gemeend.

Een tent werd voorbij geslopen door de twee dames. Er brandde licht en de silhouetten van drie tienermeiden was goed zichtbaar. Bij beiden riep het wat weemoed op. Vroeger waren ze vaak wezen kamperen en moesten Kate en Alies een tent delen. Nu scheidden de wegen. Kate alleen naar bed, en Alies naar haar man; Ryan, die de eenzaamheid had opgezocht na de verwarring en afwijzing van eerder vandaag.

De nacht stond op het punt van aanbreken en op iedere beleefde ruimte droegen de spanningen de boventoon. Soms onschuldig, natuurlijk maar elders was het spannende bedrijf de grens aan het opzoeken van wat kon.

Onschuldig was het in de tent met de tienermeiden. De tent van de meiden bestond uit twee compartimenten. Een voor hun spullen en een voor hun zelf. Drie smalle matjes moesten fungeren als een matras voor drie meiden. Eigenlijk bestond de tent uit drie compartimenten. Het derde deel was vergeven aan het stel wat in de tuin van de buren lag.

Stiekem werd er gehoopt door de meiden dat ze sneller een glimp konden opvangen van Dave of Jurgen, als die hadden besloten een duik te nemen. Vandaag was dat nog niet gelukt. Maar de hormonen lieten de tent bijna opstijgen.

,,Je broer is echt zo lekker.’’ Kirsten nam geen blad voor haar mond en dromerig vertelde ze wat haar bezighield. Maddy kon er om lachen, maar ze vond het tegelijkertijd moeilijk. Ze deelde de gevoelens van Kirsten jegens haar broer, maar vond dat ze dat niet mocht uitspreken. Echter sprak ze om diezelfde reden Kirsten ook niet tegen. ,,Heb je hem wel eens naakt gezien?’’ En Kirsten ging nog een stapje verder. Ze keek hoopvol.

,,Ieuw! Nee, natuurlijk niet.’’ kreeg ze echter verwijtend te horen. Maar Maddy had Dave al wel een keer naakt gezien. Een paar keer zelfs. Thuis kon ze vanaf de zoldertrap door de open treden en het raampje boven de deur naar de bezoekers van die badkamer kijken. Maddy lag vaak op de trap en gluurde dan naar haar oudere stiefbroer. Nooit kon ze echt alles zien, maar vaak kon ze de gedachte wekken bij haar broer dat hij alleen thuis was, en kon ze zo nu en dan nog zijn kamer ingluren als hij zich ging omkleden. Ze had nog nooit zoiets moois gezien. Ze vond hem niet op zijn vader lijken. Niet in het gezicht of qua gedragingen. Dave was ook breder. Hun vader vond ze aantrekkelijk op een andere manier. Ook Ryan was al een keer begluurd door de veel te mooie Maddy. Maddy zou niet weten wat te doen als het ooit zo ver zou komen tussen haar en een jongen, maar het samenleven met twee van die knappe mannen, liet het tienerhoofdje overuren draaien. En dan was er nog die vriend van haar zus die regelmatig bleef slapen.

,,Ik vind Jurgen leuker.’’ Iets wat voorzichtig mengde Jing zich in het gesprek en ontving direct een glimlach van Maddy.

,,Ik ook.’’

Kirsten was wat terughoudender, maar wist wel wat de twee bedoelden. Jurgen was een langere en slankere jongen. Mager zelfs. Maar Jurgen had iets wat elke jonge dame wilde. Iets waar zelfs een wat oudere jonge dame als Anne nog gek van kon worden. Een heuse six-pack. Juist omdat die wat magerder was, viel dat op. Ryan en Dave waren over hun hele lichaam wat meer gespierder, en dan trokken de borstspieren toch wat meer de aandacht. Dat was wat Kirsten openlijk constateerde. Ze hadden er bijna een studie van gemaakt. De dames hadden er zin in, en verheugd vergelijken ze de drie mannen met elkaar. Drie dromerige hoofdjes werden langzaam moe, maar wisten niet van elkaar hoe ver de gedachtes soms konden gaan. De kleine Jing zou maar al wat graag haar onschuld verliezen aan de vader van Maddy. Ze vond Jurgen leuker dan Dave, en dat kon ze makkelijk zeggen. Maar het leukst vond ze de stiefvader. Dat durfde ze echter niet op te biechten. Ze was niet zo open en spontaan als Kirsten, die zich veel duidelijker voor zich zag wat ze wilde.

Kate kon het niet laten om nog even bij iedereen een kijkje te nemen om te zien of het goed gaat. De auto stond nog steeds op dezelfde plek in de garage die bijna altijd open stond. Ryan zou nog kijken of hij stroom kon voorzien voor het stel bij de buren, via een verlengsnoer. Dat wilde ze voor de zekerheid nog even nakijken. Aan de ene kant omdat ze vond dat een goede gastvrouw dat moest doen, maar aan de andere kant kon ze zich niet onttrekken van de voelbare spanningen en stijgende hormoonspiegels die het gezin met zich mee had genomen. Ze herkende in Anne iets van haarzelf toen ze op die leeftijd een vriendje had, wat haar aan Jurgen deed denken. Door het gras en door de heg sloop ze naar de buren, waar ze echter een donkere tent aantrof. Echter was het hoorbaar dat er minstens twee bekende individuen aanwezig waren.

Anne zou zichzelf niet als oppervlakkig omschrijven. Dat was ze ook echt niet. Maar die six-pack… Dat was voor haar het ultieme wat een man moest hebben. En wat een man een man maakte. Los van het intieme, dan wel. Als de twee samen in bed lagen, zoals ook nu, duurde het nooit lang voordat de handen van Anne de van reliλf voorziene buik vonden van Jurgen. Jurgen sportte veel, maar niet zozeer voor dit effect wat het teweeg bracht op zijn beeldschone vriendin. In het donker vonden niet alleen haar handen zijn buik, maar ook haar lippen. Jurgen liet zich graag door Anne vertroetelen. Anne was onbaatzuchtig in een zin. Het was geven en nemen in deze relatie. Maar het liefst deden ze beiden geven. Elkaar gelukkig maken was iets wat ze hadden laten uitgroeien tot een vereiste. Het geluk van de ander stond gelijk aan het eigen geluk. En als Anne dan bezig was met zijn buik, duurde het nooit lang voordat ze uitkwam bij zijn ware mannelijkheid.

Kate naderde tot op een paar meter. De geluiden die ze hoorde deden haar van alles vermoeden, maar een duidelijk beeld kon ze niet scheppen. Ze hoorde hem zachtjes kreunen. Zij hijgde meer, maar wel mompelend. Het duurde niet heel lang voordat Kate de overduidelijke geluiden vaststelde als dat van een meisje die een jongen een blowjob gaf. Ze herkende dit maar al te goed.

In het weinige licht van de tent keek Jurgen over zijn buik heen, waar het hoofd van Anne lag, en aaide hij door haar kastanjebruine haar en moedigde hij haar zachtjes aan met de liefste woorden die hij kon verzinnen. Anne had het pijpen langzaam ontwikkeld tot een ware kunst. Orale seks was in hun ogen het ultieme teken dat je van de ander hield en de ander het genot gunde. Langzaam en snel wikkelde haar lippen zich over de eikel van een lul zo lang, die je verwacht bij een jongen zo lang als Jurgen. Ze hield slechts een hand op zijn zak waar ze het al snel voelde borrelen. Ze leek extra haar best te doen, en toen ze eenmaal de kloppende eikel in haar mond kreeg, was ze de buikspieren al lang vergeten. In het donker leek ze helemaal vergeten te zijn met wie ze hier lag, en ongemerkt speelden er gedachtes op die haar terug brachten naar het moment waarop ze kort de kloppende eikel van haar jongere stiefbroer mocht aanschouwen. Die eikel zat nu in haar mond. Met die gedachtegang zoog ze haar vriendje af die zelfs voor hun doen een onwaarschijnlijk goeie beurt kreeg. Anne hijgde en kreunde terwijl haar hoofdje meedraaide met haar lippen en tong die met moeite de hele eikel konden plezieren. Jurgen kwam steeds verder overeind, met dat Anne fanatiek bleef door zuigen en pijpen, en drukte al snel haar hoofd in zijn handen om pompend zijn zak in het berige mondje van Anne te legen. Anne voelde het dikke sperma tegen het achterste van haar keel schieten en iets feller weerklonken haar kreuntjes door de tent heen.

Kate voelde zich rood worden naarmate de tijd vorderde, maar ze bleef de hele tijd op een dichte afstand van de tent. In haar hoofd zag ze het helemaal voor zich. En het was genoeg om haar terug te brengen naar de vele keren dat ze zelf een mondje vol zaad had gehaald. Vroeger deed ze het anders dan nu. Nu was het voor haar vaak even vlug, en zonder al te veel passie. Vaker met een vreemde dan een bekende waar ze om gaf. Maar vroeger deed ze het met liefde. Haar vriendjes waren nooit ongelukkig na een blowjob van haar. Die tijd miste ze wel.

Anne slikte alles weg en kwam weer naast haar hunk te liggen. Ze zoende hem op zijn wang. Niet op zijn mond, waar hij wel op zat te wachten. Maar hij crepeerde nog na van het overmatige genot en had het niet door. Het ongemak droop van haar gezicht af. Het was te donker om waargenomen te worden. Ze wist wie er naast haar lag, maar tegelijkertijd had ze zo levendig het gevoel dat ze niet net de bekende lul van haar lieve vriendje had afgezogen, maar eerder de nog onbekende knoert van haar stiefbroertje. En dat bracht toch gemengde gevoelens op die zich nu vooral in schuld en ongemak uitte. Hoe fijn ze het ook vond om in de armen van haar prachtige vriendje in slaap te vallen, kon ze zich niet onttrekken van het beeld wat haar netvlies nog steeds lastigviel. Ze had nooit een andere man gehad. Zij was zijn eerste, en hij die van haar. Dat idee vond ze prachtig. Zo moest het ook. Maar nu vroeg ze zich toch af hoe het zou zijn met een ander. Die arme Jurgen deed nooit wat verkeerd met haar. Zeker niet op dit gebied. Anne kwam niets te kort. Als het kon, liet hij haar vaker klaarkomen dat zij hem. Toch weerhield dat feit Anne er niet van verder te denken.

,,Gaat het goed tante? Ik hoop niet dat ik u wakker gemaakt heb.’’ Kate was met een roodhoofd terug geslopen en liep net vanuit de hal de keuken in waar ze haar stiefneefje trof. Ze schrok van hem. Haar lichaam was gevuld met een ongekend gevoel van verlangen en ze wilde slechts een glas water halen voordat ze zelf haar dekens opzocht. Het was nog geen middernacht. Dave zat beneden tv te kijken en bevond zich net in de keuken voor een snelle snack. Als hij doorhad dat Kate voor een fractie van een seconde haar neefje voor een snelle snack aanzag, was hij niet ongeοnteresseerd terug gelopen naar de woonkamer.

,,Alles goed hoor.’’ zei ze hem nog wel na. Dave keek echter wel om tegen de achterkant van zijn veel te mooie tante aan en volgde elke beweging van haar. Maar een tweede blooper vandaag na het voorval met zijn stiefzus, zou te veel voor hem zijn.

De onrustige nacht voor Kate was nog maar net begonnen. Ze kon niet slapen. Ze woelde. Ze droomde. Ze verlangde. Ze werd met de seconde meer jaloers op haar zus die nu in bed lag met een lekkere vent. Ze vond Alies niet goed genoeg voor een man als Ryan. Ze dacht terug aan het moment waarop Alies haar had verteld over het uitdagende trucje van Ryan eerder vandaag. Als zij een muur zou tegenkomen waaruit de harde lul van haar zwager zou uitsteken, zou ze hem dwars door de muur heen zuigen. En met dat in haar achterhoofd ging ze weer aan de wandel.

In deze ruimte liepen de spanningen misschien wel het hoogst op. Kort was er zelfs ruzie geweest tussen de twee.

,,Je denkt alleen maar aan seks!’’ klonk het verwijt van Alies.

,,Is toch ook belangrijk.’’ klonk het armoedige verweer van haar man. Hij zag zijn vrouw, en dan moest hij wel aan seks denken. Hij miste het. Zij ook. Maar zij gaf het niet zomaar toe. Ze kon nog nadenken en zag ook de andere problemen.

,,Ja, dat is belangrijk. Maar het is zo moeilijk als je nooit thuis bent, vind je niet.’’ Haar woorden waren hard, net als haar ogen.

,,Ik werk voor jullie. Ik geef jullie alles.’’ En Ryan moest zichzelf weer verdedigen. En dit verweer was minder armoedig. Want hij had ze alles gegeven. Een zekere financiλle onafhankelijkheid. Alleen afhankelijk van de man des huize.

,,Weet ik wel. Maar ik mis je.’’ De weemoed in haar stem zorgde ervoor dat de nauwelijks begonnen ruzie alweer tot een einde kwam. ,,Als je meer thuis bent, kunnen we ook weer seks hebben. En ik wil best nieuwe dingen proberen, maar heb liever dat je het dan met me bespreekt en niet zomaar een gat in een veel te dure gehuurde camper boort om daar je lul door te steken.’’ merkte ze toen wat gekscherend op, maar haar woorden troffen doel en Ryan zag nu ook wel in dat zijn poging eerder wanhopig was dan doordacht. Hij zuchtte ontmoedigd. ,,Ik wil best experimenteren met bepaalde dingen, als je dat leuk lijkt. Ik wist alleen niet of je daar voor open stond. Maar dan wil ik eerst zeker weten dat je alle andere problemen ook serieus neemt.’’ legde ze tot slot uit. Ryan knikte en glimlachte naar zijn mooie vrouw.

,,Je hebt gelijk. Je hebt altijd gelijk.’’ lachte hij voorzichtig. Alies kon er om gniffelen. Ze wist al lang dat ze altijd gelijk had. ,,Seks betekent gewoon veel voor me. Hoe rot ik nu misschien ook overkom.’’ Zijn biecht was niet op de verkeerde plek beland. Want ook dit wist Alies al.

,,Voor mij ook, schat.’’ Haar liefdevolle verwoording in de bevestiging lieten de twee weer naar elkaar kijken en woorden hoefden even niet uitgesproken te worden. Net als eerder vandaag. Maar de tendens van de huidige blik was een stuk vrediger. ,,Laten we er over op houden. En beloven dat we aan elkaar zullen werken.’’ De wijze woorden van Alies waren zeer welkom. Voor Ryan betekende dit dat ze op de goeie weg waren, en het stel leek deze nacht in ieder geval te overleven. Ryan had zo zijn eigen doel gesteld voor deze vakantie.

Het seksleven van Ryan en Alies was nooit slecht geweest. Maar wellicht wel saai te noemen. En dat riep al snel de vraag op wat ze zouden kunnen doen om het te verbeteren. De mooie Alies had haar zachte en vaal roze nachtjapon aangetrokken, wat haar man elke keer weer ontzettend hard maakte. Ze droeg bijna alleen maar kleren waarvan ze wist dat het onweerstaanbaar sexy was. Ryan had hier geen probleem mee. Dave natuurlijk iets meer, maar een bezwaar had hij nooit gemaakt als hij zijn lekkere stiefmoeder een keer in de vroege ochtend er zo bij zag lopen. Alies leek nooit helemaal door te hebben wat voor effect ze had op mannen en jongens naast haar eigen man. Naοef was het niet het goeie woord. Alies was niet dom, en wist hoe makkelijk het was van het juiste pad af te dwalen waardoor een scheiding opeens plots op de loer lag. Dat wilde ze niet meer. Niet nog eens.

,,Wat voor dingen zou je eigenlijk willen doen?’’ Ze stond nog in de badruimte, en kwam met de vraag nadat ze wat stil had staan giechelen om het gat in de muur. Ryan was net naakt in bed gekropen en wachtte geduldig af. Na deze vraag wist hij zeker dat het vannacht weer eens zover zou kunnen komen.

Het raampje stond open en hij keek heel even langs het gordijntje omdat hij dacht wat te horen. Verstopt onder het raampje zat Kate hier net een kleine vijf minuten en ze schrok niet van het feit dat ze bijna betrapt was. Ze had naar binnen staan kijken en had nog net meegekregen dat de twee aan hun seksleven zouden werken. En ze had nu met eigen ogen gezien waar Alies al vaker over had opgeschept. Ze had met hongerige ogen gekeken naar hoe Ryan zich had uitgekleed en voor haar ogen in bed stapte met een volle harde. Alies had zeker niet gelogen.

Ryan had genoeg ideeλn. Misschien te veel. Alies was niet preuts, maar er kwam het een en ander in hem op wat hij haar nu niet durfde vrij te geven. Hij aarzelde dan ook lang. Hij wist niet dat er twee paar oren behoefte hadden aan zijn antwoord.

,,Nou?’’ vroeg ze hem bijdehand en ze stapte de badkamer uit om een pose aan te nemen die haar verleidelijk maakte. Hij schraapte zijn keel een keer.

,,Een keer buiten?’’ Zijn ongemak en onzekerheid waren in een zin verfrissend voor Alies. Echter was dit nog te weinig voor een duidelijk beeld van zijn wensen.

,,Buiten?’’

,,Ja. Buiten. Het lijkt me wel spannend als je me een keer buiten afzuigt, of zoiets.’’ Alies had alles behalve afkeurend gereageerd een haar open doorvraag stelde Ryan in staat iets concreter te worden in zijn bewoording. Ze lachte er nu om.

,,Okay.’’ Ze liet haar ogen even naar het plafond afglijden en ze probeerde zich er wat bij voor te stellen. ,,In de duinen bijvoorbeeld?’’

,,Ja, dat kan. Of in het zwembad.’’

,,Onderwater?’’ De heugelijke lach van Alies verraadde dat ze dit stiekem wel leuk vond. ,,Okay.’’ Hier kon ze wel wat mee.

Ze ging op de rand van het bed zitten en voelde meteen de handen van haar man op haar slanke heupen en de lippen op haar schouder.

,,Niet zo snel. Wil je niet weten wat ik graag zou willen dan?’’ Verrast kwam Ryan overeind. Hij had niet gedacht dat zij er haar eigen fantasieλn aan overhield. En tegelijkertijd wist hij dan ook niet dat Alies dezelfde moeite had met het delen van bepaalde verlangens waar hij misschien van zou schrikken.

,,Nee, zeg maar. Ik ben benieuwd.’’ Ryans handen gleden omhoog en hij ging achter haar zitten. Hij kamde voorzichtig haar zachte haren naar haar borst toe en begon de aan een kant blote schouder te kussen terwijl zijn handen over haar bovenarmen wreven. Even liet Alies zich meeslepen in het tedere van haar man.

,,Okay, maar niet lachen dan.’’ begon ze en ze keek even enthousiast om. ,,Ik weet dat ik je nooit pijp en dat je dat best jammer vind. Maar ik ben daar gewoon niet zo goed in.’’ Haar voorzichtigheid wekte interesse op. Ryan had het vaak genoeg jammer gevonden dat ze hem liever geen blowjob leek te geven. Maar desondanks was de seks zonder blowjobs ook nog steeds goed. ,,Ik vind het een geil idee om op je ballen te zuigen.’’ zei ze toen en haar hoofd werd zelfs even rood. Het was bij lange na niet het meeste schokkende wat ze had kunnen verzinnen, maar dat gold ook voor Ryan en zijn voorstel. Alies dacht Ryan tegemoet te komen met dit verzinseltje. Maar beiden dachten ze dat dit voor de ander al schokkend genoeg was. En dat was het dan ook voor hun zelf geworden. Toch hield met name Ryan er een minder gevoel aan over. Het gebeurde ook niet nu. Alies was niet echt in de ‘mood’.

In tegenstelling tot iemand anders. Ze kon de wens van Alies goed begrijpen. Kate was misschien wel meer een slet dan ze zou toegeven of dat anderen van haar zouden verwachten. Ze was niet voor niets single. Dat had te maken met haar werk, maar een leuke bijkomstigheid was dat ze niet gebonden was een man. Kate had gniffelend meegeluisterd. Die keer dat ze hier in de duinen een keer een zakenpartner had afgezogen. Heel de avond zaten ze al met elkaar te flirten. Zowel Ryan als Alies konden jaloers zijn, want als Kate een blowjob gaf, sloeg ze nooit het scrotum over.

De familie had hun problemen en spanningen meegenomen naar het kasteeltje van Kate, maar het was Kate die wellicht in de problemen was geraakt toen ze terug naar haar huis liep in het donker en voor het raam nog even bleef staan, waar in het licht van de televisie ze haar neefje zag die zich aan het aftrekken was op een muziekvideo op MTV. Hij had duidelijk iets groots van zijn vader geλrfd, en Kate kon zich nu niet meer bedwingen. Ze sloop via de nog openstaande garage naar binnen en de woonkamer in waar ze het hoekje omgluurde en de jongen wanhopig aan zijn pik zag trekken. Dave had wat moeite. Hij kon zijn gedachtes niet meer op een lijn houden, en was onder meer daardoor dus ook zo brutaal geweest om de hand aan zichzelf te leggen hier in de woonkamer. Vlak voordat Kate een besluit nam wat te doen, hoorde ze het klokje in de keuken een piepje geven. Het was middernacht. De dag was voorbij…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Familiedagboek - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2866x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5301x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4525x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3380x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3878x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4288x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5289x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5088x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5488x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5022x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6712x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4957x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4982x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5985x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net