Opwindend.Net
Datum: 05-06-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 11024x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Het Familiedagboek - 2
Door Jefferson - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Familiedagboek - 1

Dag 2:

De wanhoop was bij de twee duidelijk aanwezig. Zo overduidelijk. Dave wist het niet meer. Heel de dag had hij zich afgezonderd. Het had niet geholpen. Als hij dan even naar buiten keek, zag hij al snel wat lekkers lopen en moest hij zich wel weer verstoppen. Hij had het al verloren door de hand aan zichzelf te leggen. Kate ging het nu verliezen.

,,Lukt het, neef?’’ Haar stem klonk ongekend zwoel en met een roes in haar hoofd stapte ze de kamer in. Dave frommelde snel van schrik zijn geslacht weer in zijn broek, en keek met angstige ogen naar zijn stieftante. Ze ging voor hem staan. De strakke shorts en de lange benen had ze de hele dag al met zich mee gedragen en hadden de hele dag door de mannen al gek gemaakt. Het luchtige zwarte hemdje en de lange kastanjebruine haren die ze in een vluchtig staartje droeg waardoor haar lange en slanke hals zichtbaar was, maakten het plaatje compleet. Het geile wipneusje, de donkere ogen en haar mond die altijd licht iets open stond, maakte haar voor menig jongen van Dave’s leeftijd een ware milf. De natste droom. ,,Het is ook niet makkelijk.’’ Haar stem was speel en zacht, geruststellend. Ze keek even om zich heen en wilde niet dezelfde fout maken als Dave en trok snel de gordijntjes voor de raampjes.
,,Sorry, het spijt me.’’ Bibberend sprak de toch grote jongen als een klein kind. Hij werd meteen het zwijgen opgelegd door een zacht en liefhebbend gesust van haar tante. Ze stapte rustig op hem af en zakte voor hem naar de grond met enige elegantie, die alleen een vrouw kon hebben in zo’n situatie op het moment dat ze compleet zeker van haar zelf was.
,,Het geeft niet. Als jij je mond houdt, zal ik de mijne gebruiken.’’ zei ze en niet meer. Dave zonk bijna weg in zijn stoel en kon zijn oren niet geloven. De slanke handen van Kate ontvouwde zijn broek en zichtbaar werd de lul die geenszins kracht had verloren door haar interruptie. Ze liet haar handen onder zijn shirt glijden en nam die mee omhoog. Zijn glorieuze harde stuiterde op zijn minstens zo harde buik en Kate voelde elke spier in zijn torso. Ze had wel vaker een jongere vent gestrikt, maar de leeftijd was deze keer niet het opwindende taboe wat hier de bovenhand voer.

Haar handen bleven op zijn buik en borst liggen en met haar mond kwam ze langzaam, hijgend en loerend dichterbij. Ze keek de arme jongen aan die het allemaal niet meer had. Haar lippen vonden de schacht boven zijn zak. Zijn zak, waar ze ongetwijfeld nog aan toe komt, was nog verstopt in zijn broek. Ze keek het hele eind na en zijn lul stopte pas ter hoogte van zijn middenrif. Het idee dat ze dit geheel in haar zou krijgen, liet haar kutje spontaan verkrampen van genot. Maar ze wist dat ze dan echt te ver zou gaan. Alsof dit nog niet ver genoeg was. Ze kuste de schacht. Kusjes die ze zwoel tegen het harde van zijn lul drukte. Vanuit haar knie๋n kwam ze langzaam omhoog en Dave zag haar hoofd naderen met dat kusjes steeds dichter bij zijn zwoel kloppende eikel kwamen. Hij kwam iets overeind, bang dat hij al zou komen op het moment dat haar lippen zijn eikel zouden toucheren. Maar ze sloeg z’n eikel over. Ze keek hem verheugd en ondeugend aan en zoende hem op z’n mond.
,,Ik vind je lekker.’’ speelde ze hem zwoel toe. Ze strekte haar lichaam en trok in een vloeiende beweging haar hemdje uit. Haar goed gevulde bh hield ze aan. Dave keek z’n ogen uit. Net als zijn stiefmoeder was Kate nog hartstikke strak. Ze was misschien nog net geen veertig jaar. Ze gaf Dave weer een kus waarna ze afzakte en ze de harde streelde met de rondingen uit haar bh.

Hij begon hard te kreunen toen ze zonder haar handen te gebruiken de eikel tussen haar lippen klemde, en ze hem voorzichtig van zijn buik afplukte. Ze lachte naar hem. Grijnsde zo wat. De eikel tussen haar lippen en haar blik op die van hem. Hij had het niet meer. Nog steeds niet. Het zweet liep hem nu al over z’n voorhoofd heen en stil blijven zitten, was er ook al niet meer bij. Kate tilde zich tot recht boven zijn lul en hij zag nu enkel nog de kruin van Kate die constant in beweging bleef, met het halflange staartje wat speels volgde. Zonder enige moeite bracht ze de lul tot voorbij de eikel haar mond in en begon ze met vloeiende bewegingen hem te plezieren op een manier die hem nog nooit was overkomen. Dave de maagd.

Haar handen gleden wat heen en weer over zijn strakke buik, maar vonden toch snel zijn broek die ze verder naar beneden trok, terwijl ze zacht kreunend en fanatiek haar lippen over de eikel liet gaan. Ze had ergens al verwacht dat hij zou komen. Maar Dave was wat aan de gespannen kant, wat je hem niet kwalijk kon nemen. Haar handen ontdeden hem ook van zijn boxershorts en vulde zich al snel met twee warme en bruisende ballen. Dave vergreep zich aan de leuning en schold een keer fluisterend en voelde toen toch het zaad door zijn geslacht heen schieten. Genoeglijk liet Kate een kreuntje uit terwijl ze strak op de eikel bleef met haar lippen. Het geluid van slikken was iets wat een ongekend plezier met zich mee bracht voor de nog onervaren Dave. Hij keek hoe zijn tante hem weer begon aan te kijken en zag hoe het plezier ook uit haar ogen straalde. Hij wist niet wat zich allemaal had afgespeeld in het hoofd van deze mooie vrouw vandaag.

Waar Kate hem lekker noemde, geloofde hij dat ze dit speciaal voor hem deed. De waarheid lag voor Kate natuurlijk wel anders. Ze kon op het moment even niet beter krijgen.

Ze zoog hem helemaal droog. Zijn zaad kreeg geen kans te ontsnappen. Zijn eikel was ook donkerpaars toen die het licht weer te zien kreeg. Zoals ze het nooit kon laten, liet ze het nu ook niet. Terwijl de enorme nog harde lul met een klap op zijn buik terecht kwam, kusten haar lippen zich een weg naar beneden en vonden daar haar handen die iets kostbaars koesterde. Ze likte de twee juweeltjes een keer grondig en nam ze toen ook nog in haar mond. Dave sprong bijna uit zijn stoel vanwege het ongekende genot wat bleek opkomen. Gniffelend liet ze hem dan ook snel los.
,,Bedankt.’’ Ze stond op, trok haar hemdje rustig aan en kuste de jonge en gelukkige Dave beheerst op de mond, die zelf wel even nodig had om bij te komen.

Kate haalde haar glaasje water nu om een andere reden en vertrok enigszins voldaan naar bed. Als het niet zo donker was, had ze gezien dat bij het passeren van de grote palmplant in de gang, ze ook haar nichtje had gepasseerd, die zich net op tijd wist te verstoppen. Waar Kate en Dave dachten dat ze iets gedaan hadden wat niet kon, maar wat ook niet gezien was, was het dus wel gezien.

Anne kon niet slapen en was naar het huis gelopen voor een glas water, en misschien wel meer, als Kate haar niet voor was geweest. Jurgen kon zich best afvragen waarom het zo lang duurde, maar die was na het opstaan van Anne meteen weer in slaap gevallen. En het duurde zo lang omdat Anne nu op haar beurt het een en ander hoorde wat haar vermoedens gaf. Vermoedens die bevestigd werden toen ze om de hoek van de kamer bleef gluren. Ze schrok van wat ze zag. Maar ze kon niet wegkijken. Ze werd zelfs jaloers. Maar ze wist niet zo goed om welke reden. Jaloers dat Kate intiem bezig was met haar broertje, of zelfs jaloers op het genot wat Kate er zelf van leek te krijgen. In ieder geval was ze jaloers op Kate! Het scheelde niets of ze was gezien, en dook net op tijd de gang in. Zelfs toen Dave niet veel later voorbij liep, zat ze daar nog. Haar ogen groot, haar ademhaling versneld. Deze gevoelens waren ongekend, en het kriebelde zo erg in haar slipje. Waar Kate haar probleem had opgelost met een vluggertje, leek Anne er nu een definitief probleem bij gekregen te hebben.

Alies, nog niet helemaal zeker van de weg die ze in waren geslagen, was vroeg wakker deze ochtend en sloop uit bed terwijl Ryan nog sliep. Het zou zijn tweede hunkerende teleurstelling worden als hij straks alleen wakker wordt. Ze rommelde even snel door haar koffers voor wat sportkleding, klopte nog even bij haar zus op de deur, maar moest het toch alleen doen. Als een jonge gazelle paradeerde ze met haar slanke lichaam over de duinpaden. Het was aangenaam. De frisse, zilte lucht, de vale zon die nog aan het opkomen was, en het zien van nieuwe mogelijkheden. Ze was er zeker wel mee bezig. Misschien achter die bomen daar, of in de bosjes hier. Misschien dat ze beter van het pad zouden kunnen gaan. En dan zou het best wel willen doen. Misschien wel vroeg in de ochtend. Of nee, juist laat in de avond als het donker is. Haar jogrondje werd zomaar een opwindend avontuurtje.

In de camper ontwaakte Ryan niet veel later. En inderdaad licht teleurgesteld. Maar hij kon wel raden dat ze was gaan joggen. Hij keek om zich heen en de bende was nog zichtbaar. Dat ruimde ze altijd later op. Hij nam even de tijd om wakker te worden, niet wetende hoelang Alies al weg was, en uiteindelijk koos hij ervoor om in de camper een douche te pakken. Ook hij dacht terug aan de avond ervoor en aan hun gesprek. Ook hij stelde zich al het een en ander voor en hoopte Alies nu al wel een stukje verder gekregen te hebben, wat zo was. Hij moest zichzelf wel even beroeren, dat wat hij eigenlijk nooit deed. En toen hij wat gerommel hoorde in de ruimte voor hem, besloot hij het er gewoon nog een keer op te wagen. Al zou ze er nu niet voor gaan, dan zou er misschien nog wel om kunnen lachen ook. Hij wel in ieder geval. Hij stapte onder de douche vandaan en met de druppels nog rollende van zijn stijfheid af, positioneerde hij zich voor het gat in de muur en bood hij voor de tweede keer zijn pik aan op deze, voor hem toch wat ludieke, manier.

Ondertussen was de rest ook wakker aan het worden. Anne had geen oog dicht gedaan totdat het licht begon te worden. Jurgen had als een roos geslapen en vond het niet erg om wakker te worden en haar juist nu te zien slapen. Verliefd als dat hij was, deed hij niets liever. Dave had ook niet geslapen, en ook Kate niet. Na de opvlieging van de nacht ervoor, realiseerden de twee zich toch wat er nu echt gebeurd was, en aangezien ze nog een kleine drie weken met elkaar door moesten brengen onder het zelfde dak, waren de twee, gelukkig, beiden tot de conclusie gekomen dat het misschien beter was te doen alsof er niets gebeurd was. Maar de twee hadden dit onderling nog niet met elkaar besproken.

Ook de drie tieners hadden een vrij zware nacht gehad. Het slapen in een tent vereiste toch enige gewenning, wilde het als nature overkomen. Met name Kirsten en Jing hadden het hier zwaar mee. Die waren vanuit huis uit niet gewend aan het hele kamperen.
,,Weet je wat lekker is? Nu gaan zwemmen.’’ De twee deelden het enthousiasme in eerste instantie niet van Maddy. Toch was het Kirsten die als eerste naar de andere tent kroop en zich daar begon uit te kleden, en ook als eerste naar buiten kwam in haar nieuwe rode bikini. Ze hadden alle drie nieuwe bikini’s gekocht voor de zomer, en dat leverde toen al enige opwinding op. Het samen uitkiezen passen van de kleine stukjes stof, onder andere. Maddy en Jing keken ook wel op toen ze Kirsten ongegeneerd zich zag omkleden. Kirsten was wat dit toch wat minder schuw dan de andere twee. Maddy kleedde zich ook snel om, maar wel uit het zicht van zowel Jing als Kirsten. Maddy had voor donkerblauw gekozen. Dat stond goed bij haar tropisch zomerse uiterlijk, waardoor ze wel wat weg had van een halfje met haar lange, donkere haren, en haar huid die snel bruiner werd. Kirsten stond ondertussen al buiten met haar tenen het water af te tasten terwijl Jing er achter kwam dat ze nog een koffer in de camper had laten staan…

Het rommelen in de camper stopte abrupt, en de stilte die volgde, liet Ryan zich afvragen of hij nu weer zijn vrouw had afgeschrikt.
,,Sorry, lieverd. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn.’’ verklaarde hij zichzelf simpel. Hij wilde zich net terugtrekken toen hij plots een lichte beroering voelde langs zijn eikel. Hij begon te grijnzen en bleef toen toch maar even staan. Misschien moest hij gewoon z’n mond houden en draaide het toch om de anonimiteit. Echter bleef het bij die ene beroering.

Voor zover het mogelijk was, waren de ogen van Jing groot geworden. In eerste instantie had ze niets door. Ze hoorde de douche nog lopen, en dacht dan ook dat de moeder of vader van Maddy niet door had dat zij er was. Ze kon haar bikini niet zo snel vinden en het werd wat rommelig. Net toen ze hem had, werd haar zicht getrokken naar het vreemde fenomeen bij het muurtje achter het bed. Dat deze camper het een en ander had wat de meeste campers niet hadden, wist ze al, maar dit ging wel heel erg ver. Onaangekondigd keek ze tegen de harde hangende lul aan van Ryan. Wist hij wel dat zij hier was? Waarschijnlijk niet. Jing kreeg het warm en moest er even van slikken. Stond ze opeens oog in… oog met iets waar ze al een tijdje over fantaseerde. Iets wat veel groter was dan ze zich kon voorstellen, en ook veel mooier. In deze verstandsverbijstering brachten haar benen haar dichterbij en had ze de bewegelijke eikel een aai gegeven. Ze schrok terug, pakte haar bikini en vluchtte de camper uit om geruisloos over het gras terug naar haar tent te gaan.

Ryan bleef geduldig wachten en had niemand horen vertrekken.
,,Schatje, wat doe je?’’ hoorde hij opeens en de bekende stem van zijn vrouw klonk goedmoedig, terwijl Alies de camper binnenstapte. Haar reactie zorgde wel voor wat verwarring. ,,Zit je al die tijd al te wachten zo?’’ De heldere stem van Alies deed hem al snel vermoeden dat Alies hier net niet was… Zijn hart begon te bonken en uit ongemak wist hij niet wat te doen. ,,Eventjes dan hoor, okay?’’ Alies had van niets wat door, en zag in dit alles het ludieke waar Ryan ook een beetje op gehoopt had.

Ze ging op de rand van het bed zitten en liet zich wat achterover vallen totdat ze bij zijn stijve uitkwam. Van onderen begon ze de eikel kusjes te geven en een glimlach verscheen op haar lippen. Ze vond dit nu een stuk leuker, nu er toch wat uitgepraat was. Niemand die het kon zien, zelfs Ryan zelf niet, hoe Alies hier van leek te genieten. Het gordijntje was nog dicht en ze voelde zich vrij genoeg om haar man dan even die blowjob te geven waar hij al zo lang op wachtte.
,,Dit voelt toch ook een beetje als buiten.’’ Alies die met geile gevoelens haar jogrondje had afgemaakt, zag op zo’n moment de meerwaarde wel. Haar kusjes veranderde kort in likjes, en Ryan kreunde hard toen hij de lippen van zijn prachtige vrouw over zijn dikke eikel voelde strekken. Zachtjes bewoog ze haar hoofd heen en weer en liet ze het harde van haar man vertroetelen in haar mond.

Jing die de camper ontvluchtte en zo snel mogelijk hier weg wilde komen, zag Alies net de hoek van het huis om komen gaan. Jing dook net op tijd de andere kant op. Wat voor velen misschien een onschuldige eerste kennismaking zou zijn, waar nog wel om gelachen kon worden, schaamde Jing zich echt kapot en voelde ze zich meteen schuldig. En als Alies haar zou zien en daarna binnen zou stappen en daar dat deel van Ryan zou zien, was de optelsom snel gemaakt. Ze wachtte dan ook totdat Alies naar binnen was gelopen, en sloop toen snel weer de camper voorbij. Maar bij het horen van de licht enthousiaste reactie van Alies, kon ze zich er niet toe zetten om verder te sluipen. Intrige had zich de meester van haar gemaakt. En zeer gebiologeerd keek ze toe naar de mooie oudere vrouw die haar zegje deed, en die vervolgens zomaar het heft in handen nam. En iets anders in haar mond.

Het gordijntje was dan wel dicht, maar door de voorruit van de camper was er nog net een strookje toegankelijk zicht, die Alies zelf niet zou kunnen zien met haar gezicht naar de muur toe. En Ryan zag natuurlijk helemaal niets. Jing keek vanaf de zijkant toe en zag Alies haar best doen. Daarna zag ze alleen nog het heen en weer gaande achterhoofd, maar Jing wist wel wat ze aan het doen was. Er was totaal geen sprake van jaloezie. Eerder bewondering. Jing snapte ook wel dat ze Ryan niet zou kunnen krijgen. Maar ze begon in Alies misschien wel meer te zien dan alleen de moeder van Maddy. Misschien dat als Jing zich zou gedragen als Alies, ze zelf ook zo’n perfecte man zou tegenkomen. Jing wist dan ook alleen van Ryan wat ze zag.

Ryan hield er dubbele gevoelens aan over. Hij genoot volop; ten eerste. Wat was het lang geleden dat ze hem beroert had, en helemaal met haar mond. Alies was niet de pijpslet die Kate wel was, maar ze wist zich toch makkelijk staande te houden met zo’n enorme lul als die van Ryan. Tegelijkertijd dacht hij continu terug aan het moment daarvoor. Misschien was het Alies wel die in eerste instantie misschien niet de reactie op kon brengen die ze daarna gaf. Hij wilde dat geloven. Maar iedere cel in zijn lul schreeuwde uit dat dit niet het geval was. Iemand anders was Alies voor geweest. Hij vond het alleen gek dat Alies dan niets gezien had. En terwijl Alies hard haar best deed, kon hij alleen maar verzinnen over wie dit dan geweest moest zijn. Ryan was zeker niet blind en wist dat hij er twee bloedmooie stiefdochters bij had gekregen, en met Kate en de twee vriendinnen van Maddy daarbij, had hij vijf meiden die bij het idee alleen al dat een van hun het was, zijn hart een slag oversloeg. Hij dacht echter enkel alleen vanuit zijn standpunt. En hij had op het moment een heel goed standpunt.

Alies maakte het niet af. Het duurde altijd vrij lang bij Ryan. En het was niet de favoriete bezigheid van Alies. Ryan wist dit, vond het jammer maar niet erg, en had er ook vrede mee. Toen ze hem geroepen had, kwam hij naakt de badkamer uitgelopen, vluchtte het jonge Chinese meisje nu wel snel terug naar haar tent, en werd Alies lieflijk op haar begerige mond gekust.
,,Dat was lang geleden.’’ De glimlach op het gezicht van Ryan kon niet groter zijn en een tweede kus volgde. Daarna deed hij iets wat Alies in hem gemist had. Even pakte hij haar bij haar achterhoofd, trok hij haar overeind, en begeleidde hij zelf zijn lul nog een keer haar mond in. Alies kon dit niet uitleggen, maar op het moment dat hij het heft in handen nam, liet ze alles met zich doen en vond ze zelfs kokhalzen op zijn lul lekker. Hij liet haar meteen los waarop hij verbaast kon opkijken, omdat Alies nog even inzette en draaiende haar mond over zijn lul bewoog, waarop ze hem nog een keertje geil aankeek. Deze vorm van geluk had het stel al een tijdje niet meer gezien. En het was dat ze iemand over het grind hoorden lopen, dat ze er nu toch een punt achter moesten zetten.

Kate kwam de twee halen voor het ontbijt. Ze stapte zonder te kloppen de camper in, en zag Alies nog op het bed zitten met Ryan die voor haar stond. Hij had snel een handdoek omgeslagen en zijn harde tussen z’n benen gedrukt. Kate kon het niet laten haar ogen even over dat afgetrainde lichaam van Ryan te laten gaan. Wat zag die vent er toch goed uit. Dit was Alies niet ontgaan, en nadat ze Kate had gezegd er zo aan te komen, schoot haar een gedachte binnen. Gisteren had Kate ook al gezegd toe te zullen happen, had Ryan zoiets bij haar geflikt. Misschien een grap, maar misschien ook niet. Kate en Alies waren altijd close geweest, maar nooit zo close dat jaloezie geen rol speelde. Maar toch… misschien was Kate wel de impuls die het stel nodig had.

Jing kwam bijna overspannen bij de tent aan, waar ze zich snel nog kon omkleden in haar mooie zwart/witte bikini. Maar nog voordat ze zich bij de twee ontspannende vriendinnen kon voegen, werden ook zij door Kate verzameld. Kate vond het erg fijn niet meer alleen te zijn, en het gezamenlijk eten, ook al had ze gezegd er niet elke keer voor te zorgen, was iets wat ze ontzettend miste. Kate was ook maar een mens.

Dave was ook maar een mens. Hij was al wakker toen Kate aan haar rondje begon. Iedereen verzamelde zich rondom een grote picknicktafel in de tuin, waar wat stoelen aan bijgezet werden gezien het aantal personen. Jurgen en Anne waren het verliefde stel wat samen lief en knus op het bankje aan de ene kant zaten met Kate naast hun, en tegenover zaten Alies, Ryan en Maddy. Er was niets gebeurd. Dave zat aan de verre kant van Kate, en ook al was er even kort oogcontact, viel het niet op dat er tussen hun wat gebeurt was. Dave en Kate waren nauwelijks familie. Die zagen elkaar alleen op bijzondere gelegenheden en er was geen band tussen hun zoals Kate wel had met haar nichtjes. Dus niemand viel wat op. Alleen Anne wist meer, die te druk bezig was met Jurgen. Ze had wat goed te maken.

Dave had niet alleen Kate om over te kwijlen. De toch al wat stille jongen leek steeds kleiner te worden. Dat hij aan tafel moest zitten met zijn stieftante die hem de nacht ervoor de beste nacht van zijn leven tot nu toe had gegeven, was al erg genoeg. Als je stiefmoeder in haar strakke sportoutfit aanschuift, je altijd lekkere stiefzus er weer tip top uitziet, en de drie meisjes die altijd al zijn aandacht vroegen op wat voor manier dan ook, er ook nog eens voor kozen om dat nu te doen in hun mooie bikini’s, waardoor de jonge lichamen er nog strakker uitzagen, kon je wel stellen dat het bijna zielig was voor hem. De verhouding tussen hem en zijn stieffamilie was altijd al ingewikkeld geweest. Maar die verhoudingen bleven maar schuiven, en nu niet alleen meer vanaf zijn kant.

Iedereen had zo zijn eigen verwachting van deze vakantie. Dat Ryan het er dik bovenop gooide om hechter te worden met zijn familie, en vooral zijn vrouw, was iedereen wel duidelijk. Dat van de rest was wellicht wat minder toonaangevend. Alies zag dit als een mooie tijd om weer tijd met haar zus door te brengen, en dat gold net zo voor Kate. Jurgen en Anne woonden allebei nog thuis en zaten nog aan de studie. Ieder moment om alleen te zijn, grepen ze met beiden handen aan, en zo hadden zij uitgekeken naar Zeeland. Het was ook de bedoeling dat ze een beetje vrij gelaten werden. Die leeftijd hadden ze al wel. Dave bleef ook hier een apart geval. Hij mocht geen vrienden meenemen, en voelde zich net als thuis alleen. Daar was hij al bang voor, en wellicht had hij wat minder naar de vakantie uitgekeken. Gek genoeg was dat wat hem nu op het moment gek maakte hetgeen was wat de vakantie voor hem leuk maakte. Hij was single, jong, en omringd door vrouwen. Hij had al gekregen wat hij zich niet voor kon stellen, en dus ook zeker geen doel was, en kon aan de ene kant prima leven met de situatie. Maar tegelijkertijd voelde hij een last, een soort keten. Het was niet eerlijk. Als het nu echt familie was, vond hij het duidelijker om aan zich zelf uit te leggen dat het niet kon. Maar al deze prachtige vrouwen waren niet zijn familie! En alhoewel dat voor Jurgen en Ryan ook gold, en zij er zelf ook wel hun hersenspinsels aan over hielden zoals elke man dat zou doen, hadden zij elk een van die vrouwen, die hen de afgelopen twaalf uur nog mondeling had verzorgd. Dus Dave was een verhaal apart aan het worden. Ook hij had die leeftijd dat hij er wel alleen op uit mocht. Maar met wie dan? Helemaal alleen.

Voor de tieners was het helemaal spannend. Dit voelde toch als hun eerste vakantie zonder ouders. Maar dan wel met ouders. Ryan en Alies hadden zeker wel wat afspraken met de drie gemaakt, maar zolang ze samen uit en samen thuis kwamen, hielden de drie er ook een bepaalde vrijheid op na. Maddy, als jongste dochter uit een in eerste instantie gebroken gezin, was wat verwend. Maar niet verwaand. Zij zag het leven als een groot avontuur en ze was er klaar voor. Wellicht dat ze deze zomer wel een jongen zou kussen. Ze had een natuurlijk gevoel voor aandacht. Overal waar ze liep, viel haar meteen op wie er naar haar keek. En zeker als het een leuke jongen betrof. Erg mondig was ze nog niet, maar een beetje met haar laten flirten of van een afstandje sjansen, was wel iets wat al regelmatig gebeurde. En het liefst zag ze Kirsten dan als haar ‘partner in crime’.

Kirsten, op het eerste oog een leuke en spontante meid, kwam uit een streng gereformeerd gezin. De ouders van beiden konden niet heel goed overweg met elkaar, maar ze mocht mee. Kirsten hield haar geloof sterk, maar was ook weer niet zo streng opgevoed dat ze bijvoorbeeld geitenwollensokken en rokken moest dragen door de week door. Ze was ook veel te mooi om achter zoiets sombers verscholen te blijven. Elke zondag naar de kerk was wel een vereiste, al twijfelde ze nog of ze dat deze drie weken ook bleef doen. Ze voelde zich bevrijd. In een zekere zin. Thuis had ze nooit zo aan tafel kunnen zitten. Ze had zelfs haar rode bikini verborgen moeten houden, en voor het zwemmen was een badpak ingepakt door haar ouders. Toen Maddy dit hoorde, en lacherig vertelde aan Ryan en Alies, konden die ook met moeite hun lach inhouden. De verschillen waren nogal groot. Maar zo kon het wel dat Kirsten hier nu in bikini zat, omdat haar vriendin dit al had vrijgespeeld bij haar eigen ouders. Of het nodig was, kan je je afvragen. Maar Alies kon een glimlach niet inhouden toen ze Kirsten zag zitten in haar bikini en vond dat ze vanuit de emancipatie deze jonge meid haar eigen keuzes moest laten maken. Ryan was om een andere reden blij dat Kirsten hier haar eigen keuzes nam, en had moeite zijn ogen op zijn bord te houden.

Jing viel een beetje buiten de boot. Ze had door dat niemand wist van haar handgemeen met Ryan. Niemand gedroeg zich namelijk zo. Ze was altijd zo stil. Haar uiterlijk sprak voor haar. Jing was ongekend knap. Dave moest altijd denken aan wat een collega hem vaak zei. Werkende in een wegrestaurant als bijbaan, kwamen er wel eens bussen met Chinezen. ‘’Dan zijn er zoveel, en zijn ze allemaal lelijk’’ had de des betreffende collega dan stellig gezegd, en al menig keer herhaald. Altijd moest hij er om lachen. Totdat hem op een dag opviel hoe dat ene stille vriendinnetje van zijn stiefzusje was veranderd in die prachtige lotusbloem. En dan was ze nog niet eens tot bloei gekomen. Jing en Dave hadden misschien wel iets gemeen hier. Zij wist ook niet zo goed of ze hier wel wat te zoeken had. Ze kon duidelijk niet mee met Maddy en Kirsten in hun enthousiasme die centraal stond rondom hun zelfontplooiing. Jing viel liever niet op. Ze vond zichzelf ook niet knap. Bij haar thuis was het ook heel anders dan hier. Haar ouders spraken geen Nederlands, en vanaf jongs af aan heeft ze moeten leren hoe was om in een underdogpositie te leven. Qua uiterlijk was ze dat nu ontgroeid en steeg er zelfs ver boven uit. Maar in het koppie bleef ze nederig. Je zou haast niet anders verwachten.

Op advies van Kate brachten Anne en Jurgen vandaag door in Middelburg, en kwamen pas laat terug. Ze hadden de auto gepakt. Op hun beurt waren de meisjes op de fiets gestuurd richting Veere. Alhoewel Kate hier niet vandaan kwam, woonde ze hier al lang genoeg om ook de plekjes voor de jeugd te herkennen. Zelf ging ze met Alies en Ryan naar het drop waar de mart was. En zo was Dave alleen. Altijd maar alleen.

Middelburg was een leuke en hippe stad. Iets wat vergeten door de rest van Nederland, en aangezien de familie zelf uit het oosten van het land kwam, was de stad voor het jonge stel nog onbekend en een aangename verrassing. Het was lekker weer. Het kanaal wat door de stad liep werd het begin van een rustige dag. Even lekker aan het water zitten en naar de pleziervaart kijken, om vervolgens het centrum op te zoeken en de winkels in te duiken. Hier en daar even een terrasje pakken, en zo kon de dag niet beter. Het stel genoot weer van elkaar. Anne kon haar gedachten prima bij Jurgen houden, en had ook wel door dat de verstandsverbijstering van gisteren niets meer was dan een momentele afdwaling. Ze had haar eigen lekkere vent die de hele dag door niet verveelde.

De altijd stille Jurgen genoot op zijn beurt minstens zo veel van de beeldschone Anne. Verhuld in een zomers jurkje wat strak rond haar torso zat, maar los vanaf haar heupen, maakte haar een speelse verschijning die menig oog trok. Dit viel Jurgen altijd op. Nooit werd hij jaloers. Zijn emoties liet hij nooit een rol spelen. Het was al heel wat dat hij een stabiele relatie kon houden. Omdat hij zelf dacht niet op te vallen, dacht hij dat Anne juist meer opviel. Dat vond hij een geruststellende gedachte. Hij gunde haar alles, en ook al deed Anne altijd alsof ze al die aandacht niet zag, straalde ze elke weer plezier uit als die leuke kelner, die er altijd wel was, haar een glimlach gaf bij het serveren. Jurgen was niet onzeker te krijgen. Anne probeerde dat ook niet. Hun relatie was gezond.

,,Ik hou van je.’’ Jurgen, die vandaag de hele dag al als chauffeur fungeerde, had de mooie dakloze bolide naar een ander deel van het Zeeuwse schiereiland gereden, waar ze alleen konden zijn. Het stikte van de verlaten landweggetjes en onbegonnen duinpaden. De zon zakte langzaam naar het landschap toe, en achter een doorgaande heg aan de rand van een stuk boerenland, zonderde het stel zich af na een lange en vermoeiende dag. De woorden van Anne brachten een glimlach op het gezicht van de mooie jongen die rustig voor zich uit keek, en haar daarna pas zijn verliefde blik gunde.
,,Ik ook van jou.’’ Zelfverzekerd maar ingetogen.

Hij had door dat ze naar hem hunkerde. Sinds ze hier waren, merkte hij meer aan haar. Ze was iets gewilliger. Misschien lonkte ze net iets meer naar de willekeurige kelner dan anders. En Jurgen had dit opgepikt. En dan werd hij niet jaloers, maar besefte hij dat hij haar nog nauwelijks had aangeraakt.

Anne, die zijn blik plots zwoel zag worden, had hier al op gehoopt. En toch… voelde het niet helemaal goed. Heel de dag had ze haar best moeten doen niet aan iemand anders te denken. Iemand die naar alle waarschijnlijkheid de hele dag thuis had gezeten. Iemand waarmee ze al zo vaak alleen thuis was geweest. En nooit had ze zich gerealiseerd wat haar ondeugende gedachtes haar nu wel lieten realiseren. Maar ze hield vol dat het niets was. Gewoon een kriebeltje. Iets wat niet gedeeld hoefde te worden met haar vriendje, die het toch niet door had of kon weten. En toen ze de lippen van Jurgen voelde, sloot ze gewoon haar ogen, en liet ze zich door hem meenemen op weg naar hogere sferen.

Jurgen was stil, maar in zijn hoofd dacht hij bijna de hele dag door aan alles wat hij met zijn vriendin zou kunnen uitspoken. Zoals dat ging met echte mannen, moest hij meer moeite doen om zich er toe aan te zetten om haar een bevredigende beurt te geven. Anne die haar hand al snel op zijn kruis had gelegd, maakte alweer aanstalten om op haar beurt hem weer te verwennen. Ze drukte hem ook terug in zijn stoel, en zakte zelf met haar knie๋n naar de vloer. Wat doe je als een meisje zo mooi, lief en sexy als Anne je broek begint los te maken, en je ook nog eens weet hoe lekker ze kan pijpen en hoe graag ze dat doet? Dan hou je maar gewoon even je mond, laat je die lichte twijfel die je had links liggen, en dacht je dat misschien dit wel was wat ze wilde.

Anne keerde weer het achterhoofd naar haar vriendje. Zo in de buitenlucht, met de vogelgeluiden en niets anders, had ze het harde geslacht er weer bij gehaald. Ze voelde zich absoluut schuldig. Dit was de tweede keer binnen 24 uur dat ze haar vriendje, waar ze nog steeds van hield, een welgemeende blowjob gaf terwijl ze aan iemand anders dacht. Ze kon zichzelf niet verklaren. Haar gedachtes frustreerde haar en de harde lul van Jurgen, waar haar lippen over heen trokken en haat tong omheen kronkelde was net wat ze nodig had om zich af te reageren. Jurgen verzette zijn stoel wat meer naar achteren, legde zijn handen achter zijn hoofd en zag hoe dat bekende achterhoofdje hem heerlijk begon te deepthroaten. Anne was dan wel geen pijpsletje, maar op dit gebied zou zelfs Kate nog wat van haar kunnen leren. De kunst van de blowjob. Dat hele eind kon ze, min of meer, zonder al te veel moeite in haar mond en keel laten verdwijnen. Dan snap je meteen waarom Jurgen zich liever liet verwennen. Stroef zakte haar mond over de eikel en lul heen, en tongde ze de harde schacht. Glibberig kwam de lul weer tevoorschijn, en na een paar keer voorzichtig gebruik, had ze haar ritme gevonden en zakten de centimeters keer op keer gestaag en moeiteloos haar keel in. Ze ademde zwaar door haar neus en ze kon hier ook echt van genieten. Dat wat ze ook altijd al deed. Een hand had zijn lul stevig vast, terwijl ze haar andere hand stiekem onder haar rokje had gebracht. Dit deed ze echter nooit. Maar ze pijpte dan ook niet iedere dag de harde lul van haar lekkere stiefbr… oh.

Toen ze de inhoud van zijn gezwollen zak proefde, schrok ze even wakker met een kreuntje, maar met name door het harde gekreun van Jurgen, die tot nu toe alleen zacht had gepuft. Zoals ze Dave had horen puffen toen Kate met hem bezig was. Haar ogen schoten open, ze verslikte zich wild, en moest het slikken even achterwege laten. Jurgen hield er wel van als het wat rommeliger werd rondom zijn cumshot en zag dit dan ook weer als een teken dat Anne hem gewoon goed aanvoelde. Niemand die dan ook wist of je medelijden met hem moest hebben of niet. Anne die nog haar excuses aanbood, ontving een kus van haar vriendje op haar besmeurde mond, en zag het dromerige in zijn ogen. Schuld overmande haar, en ze ging snel in haar stoel zitten en schoonde zichzelf op. Het was al bijna donker en ze konden net zo goed naar huis gaan. Praten durfde ze niet meer.

,,Hoe gaat het met de meiden op school? Een nieuwsgierige Kate liep samen met haar zus over de te drukke markt, waar Ryan een stuk voor hun uitliep.
,,Goed. Anne moet nog twee jaar. En Maddy naar vwo zes volgend jaar. Slimme meiden.’’ Enige trots op haar meiden wist Alies niet te verbergen. Maar Kate was minstens zo trots. Ook al had Alies een hoop wat Kate niet had, kon ze nooit jaloezie projecteren op het gebied van de kinderen.
,,En Dave? Zit die eigenlijk nog op school?’’ De veranderende toon in haar stem werd niet opgemerkt. Maar in alle eerlijkheid wist ze niet zeker hoe oud Dave is, en hoopte zo er achter te komen of ze niet een blowjob aan een minderjarige had gegeven.
,,Ja, zeker. Heeft een tussenjaar gehad, en heeft zijn nu propedeuse in het eerste jaar gehaald.’’ Alies had nu wat minder moeite om trots te onderdrukken. Ze gaf zeker wel om Dave, maar het was anders dan met haar dochters. Misschien ook wel logisch. Kate concludeerde dat hij dan al twee jaar van minimaal de havo af moest zijn, en dus wel achttien plus moest wezen. Toch enige geruststelling.

,,Hij had het vanochtend weer gedaan.’’ Ryan stond bij een hengelsport vereniging en knoopte al snel een praatje aan, terwijl de dames buiten stonden en het weer over hem hadden. Kate hoefde Alies niet te vragen wat hij weer gedaan had. De lach en de toon van Alies bevestigde het vermoeden dat Kate al had gekregen toen ze het stel vanochtend op had gehaald. ,,Ik kwam terug van het joggen, en keek dan opeens tegen dat ding aan uit die muur.’’ Ze kon haar lach niet inhouden en iets wat schuldig vertelde ze toen ook maar dat ze het gemist had. ,,En eigenlijk is het helemaal niet m’n ding.’’ Kate kon van dat laatste niets voorstellen. Ze had niets liever dan een dikke lul in haar mond. En zeker die van Ryan.
,,Straks word ik nog jaloers.’’ klonk haar voorzichtige reactie.

,,Wat zou je doen als je ons had betrapt?’’ Ryan had de fiets gepakt en was ver weg op het moment dat Alies de wat meer gedurfde vragen aan haar jongere zus begon te stellen. Kate lachte het eerst weg.
,,Heb ik je toch gezegd.’’ De afwezige blik die volgde, verraadde meteen waar ze aan dacht.
,,Ik gun jou ook iemand als Ryan. Iemand beter zelfs.’’ De onbaatzuchtige woorden maakten geen indruk. Kate gniffelde er om en keek nog verder weg. ,,Ik meen het.’’ Alies pakte haar hand even. ,,Ik weet dat je het moeilijk hebt alleen.’’ De ergernis steeg bij haar zusje.
,,Je weet helemaal niets.’’ De felle uithaal, alhoewel op een ingetogen toon, liet Alies schrikken. Plots liet Kate haar hoofd in haar handen zakken. ,,Het is niet dat ik zoiets nooit zou willen, maar wat ik heb en graag doe, zou ik nooit willen opgeven.’’ Alies kon haar nu niet meer volgen.
,,Wat precies dan?’’ Nieuwsgierig en voorzichtig viste ze gelijk naar meer. Kate lachte het weer weg.
,,Dat snap jij echt niet.’’
,,Niet als je het niet verteld, nee.’’ Alies had haar hand al lang niet meer vast. Vroeger hadden ze wel eens ruzie, zoals zussen dat konden hebben, maar hier loerde een dieper gelegen probleem. Of wellicht wel de oplossing voor beiden, mits er gepraat werd. Maar Kate hield er over op.
,,Laten we maar terug gaan.’’ Alies zweeg en de twee stonden op.
,,Strand?’’

,,Ik denk niet dat ik boos zou worden, als ik jullie samen zou zien.’’ Kate verslikte zich nog in de sorbet die ze beiden gehaald hadden toen de woorden van haar zus doordrongen.
,,Wat?!’’ riep ze hard en naast alle heren op het strandpaviljoen waar ze de aandacht al van hadden getrokken, keek ook nu het overige volk naar de twee goddelijke schepsels. ,,Wat bedoel je?’’ vroeg ze wat uitgebreider en zachter.
,,Jij en Ryan. Ik ben niet blind. Ik zie hem naar jou kijken, en jij naar hem. En ik snap het wel. Jullie zijn beiden aantrekkelijk.’’ Opmerkelijk hoorde Kate haar zus aan. ,,We zijn opzoek om onze relatie een boost te geven. Ook op intiem gebied. En ik dacht er laatst aan. En het was niet zo dat ik er een heel onaangenaam gevoel aan over hield.’’ Alies koos haar woorden voorzichtig en voelde ik zich opgelaten om haar zusje stom geslagen naar haar te zien kijken.
,,Je bent niet goed.’’ Kate snapte dit totaal niet. Al zou ze liever gewoon met haar voorstel mee gaan, durfde ze dat ook nu nog niet te zeggen.
,,Je hoeft je leven dan niet op te geven. Want dat bedoelde je toch?’’
,,Ja, maar…’’ Kate wist het even niet meer. Alies zat wat verwaand tegenover haar of ze het allemaal uitgevonden had. Ze kon wel denken dat ze het niet erg vond, maar ze wist niet beter. ,,Luister ik heb gisteren Dave afgezogen…’’ Uitgeput luchtte Kate zomaar haar hart. Ze kon het niet meer inhouden.
,,Wat?!’’ En nu verslikte de andere dame zich en trok het tafeltje met de twee goddelijke schepsels opnieuw de aandacht. Kate krabde zicht even achter haar oor en durfde Alies niet meer aan te kijken, waarbij de furie in haar ogen stond.
,,Ja, ik werd opgewonden van jullie. Met wat Ryan gedaan had. Ik zag het voor me. Natuurlijk zou ik hem afzuigen.’’ Ingetogen gaf Kate een poging zich uit te leggen, maar zij koos toch wat minder zorgvuldig haar woorden. ,,En toen ik jullie hoorden praten in de camper…’’
,,Nee, toch…’’
,,Ja, wel. Ik liep terug. Zag Dave. En hij was al begonnen, zeg maar… en toen…’’ Kate kreeg het steeds moeilijker. ,,Het was lekker.’’ En dat was de eindconclusie. Alies legde haar hand op haar voorhoofd en schudde het weg.
,,Nee, dat kan je toch niet maken, Kate. Jezus.’’ Maar Kate had het al gemaakt. Alhoewel ze het moeilijk vond om het te vertellen, had ze er zeker geen spijt van. Dit was nu het geen wat ze niet wilde opgeven. Slet vond ze te oneerbiedig. Ze wilde zich gewoon niet binden. En dan behoud je de vrijheid om vrijblijvende partners uit te kiezen. En of de stiefzoon van je zus dan een verstandige keuze was…

Alies was niet boos. Alhoewel ze er niet aan moest denken, had ze kunnen toegeven ook wel eens iets te lang na te genieten, op het moment dat ze merkte dat haar stiefzoon naar haar keek. Het was toch een aantrekkelijke jongen. Net als zijn vader. Haar man. Alies durfde nooit zo ver te gaan als Kate, in gedachten. Kate zou, ook nu ze Dave al heeft gehad, alsnog voor Ryan gaan. Mocht ze Jurgen nog zo ver krijgen, zou het ze het wel lekker vinden, om luchtdicht gemaakte te worden, zoals ze dat soms sjiek verwoorden. Slet was een te oneerbiedig woord…

Met een geheim minder in de wereld kwamen de dames thuis aan, waar Ryan in de tuin zat. Het ongemak zag hij van beiden gezichten afdruipen. Alies wist niet of ze hem moest confronteren met wat Kate met zijn zoon heeft gedaan. Of misschien moest ze zelf naar Dave? Ze wist het niet. Kate vertrok naar haar kamer. Jurgen en Anne waren nog niet thuis, en de drie tienermeiden hadden een leuke dag gehad in Veere waar ze bij de plaatselijke jeugd zeker waren opgevallen. Jammer dat die nog wat jong waren voor hun smaak. De meiden hadden liever een jongen van Dave’s leeftijd. Liever hadden ze gewoon Dave. En zo kon het dat de jongen, die helemaal alleen was, en die met niemand mee kon, langzaam maar zeker het meest begeerd werd door de vrouwen van de groep.

Dave was echter ook niet thuis geweest vandaag. Hij had een wandeling gemaakt, een biertje op het terras gedronken, en zelfs wat vrienden gemaakt. Een groepje jongens en meiden kwamen nog een voetballer te kort. De vriendengroep had Dave al zien kijken, en toen ze hem meevroegen, klikte het zowaar meteen. Kwam het toch nog goed met hem. De vriendengroep zat hier op de camping en waren van zijn leeftijd. Allemaal spontane en leuke mensen. Een paar van die meiden hadden lief naar hem gelachen, en zo vergat hij datgeen wat hem de rest van de dag had lastig gevallen; de gedachten aan zijn stieffamilie.

Thuis ging hij naast zijn vader zitten en dronken ze een biertje. Niet veel later kwam Jurgen en bij zitten. Anne nam een douche en loste daar haar moeder af. De drie heren zaten, terwijl het donker werd, wat zachtjes met elkaar te praten en hoorden van een afstandje de lol die de drie meiden hadden in hun tent achter de heg. Het sprak tot de verbeelding. En de drie heren zaten wat dit betreft ook op een lijn. Wat zou het hun het kunnen schelen wat voor gedachtes er gevormd werden. Dat wat daar in die tent zat, was van hun allen geen familie. Niet echt, althans. Zo waren ze niet op de hoogte dat ze zelf in het zicht van Kate zaten. Kate had zich snel afgezonderd, en het voelde toch niet helemaal goed. Ze hoorde de mannen praten en zo nu en dan een schuine opmerking maken, en dat trok haar aandacht. Vanaf haar donkere kamer, had ze de gordijnen in de hoek een kleine tien centimeter opengelaten. Haar raampje stond op een kier, en de heren hadden, als ze heel goed hadden geluisterd, het zachte en fluisterende gekreun gehoord. Kate viel ook deze avond ten prooi aan de verleidingen en de hersenspinsels. Voorzichtig gluurde ze naar de drie mannen, die ze elk aantrekkelijk vond, en vingerde ze zich zelf teder. Het idee dat die drie van haar zouden zijn, werd haar al snel te veel.

Uitdagend voegde ze zich bij de heren. Ze had het afgemaakt, maar het sopte nog steeds tussen haar benen. De heren keken om, en alleen Ryan keerde zich ook naar haar. Meteen voelde hij een voet langs zijn knie glijden, en nam nog een slok uit zijn bierflesje om niet op te vallen. Hij stopte haar niet. Lonkend keek Kate naar haar zwager en kon ze het niet laten haar voet langs zijn been te laten glijden.
,,Ik vind je lekker.’’ lispelde ze. Even werden de ogen van Ryan groot, en schraapte hij zijn keel. Kate stond daarna op en wuifde de heren gedag. Iedereen keek even om als zij aan de wandel ging. Ook nu. Hadden de heren zich alle drie omgedraaid, hadden ze allemaal een strelende voet gevoeld…

,,Schat? Wat hebben jullie gedaan vandaag?’’ Met enige terughoudendheid vroeg hij naar de dag van zijn vrouw met haar zus op een toon, waarop Alies enkel vermoedend kon reageren.
..Hoezo?’’ achterdocht alom. Het lag ook aan de blik die Ryan in zijn ogen had. ,,Wat heeft ze gezegd dan?’’ Alies wilde het misschien wel niet weten. Ryan bleef rustig.
,,Ik zeg het alleen omdat ik juist wil dat het goed tussen ons komt, he.’’ begon hij. Alies knikte. ,,Nou ze zei niets, niet veel. Maar haar voet die langs m’n knie gleed onder tafel, terwijl de jongens naast me zaten, was wel iets wat opviel.’’ Hij probeerde het luchtig te houden. Alies wist ook niet meer te reageren. Ze werd niet boos. Niet op hem, of op Kate.
,,Ja, dat is misschien mijn schuld.’’ En bijna wilde ze er aan toevoegen dat Kate ook al zijn zoon gepakt had. ,,Ze heeft het zwaar.’’ maakte ze er van, en hield wel meer details achter voor haar man. ,,Laat haar maar even.’’
,,Laat haar maar?! Je bedoelt??’’
,,Nee! Eikel.’’ Alies schudde met haar hoofd.

,,Wat als ik je vertel dat aan je zak likken nou niet bepaald iets is wat ik echt heel graag zou willen doen? Waar we het gisteren over hadden. Wat als ik er andere fantasie๋n op over houd, die wat verder gaan?’’ Alies slikte diep en keek haar man ongerust aan.
,,Okay. Zoals?’’ Ryan ging naast haar op bed zitten. Ze had haar nachtjapon al aan. Maar Alies wist deze vraag niet te beantwoorden. Ze had dit zelf ook nog niet helemaal voor haar zelf uitgezocht.

,,Slaap er een nachtje over.’’ Ryan sloeg zijn arm om haar schouders en knuffelde haar tegen zich aan. Hij deed alsof er niets gebeurd was. ,,Ik heb ook wel wildere idee๋n hoor.’’ Ryan hoopte natuurlijk dat de fantasie van Alies met Kate en hemzelf te maken had, en dat Alies dit ook aan Kate al had duidelijk gemaakt. Alies voelde zich gerustgesteld. ,,Weet je wat leuk is? Morgen maken we gewoon elk een lijstje. Schrijf je al je fantasie๋n op. En ik de mijne. En als we dan wat meer van elkaar willen weten op dit gebied kiezen we er gewoon eentje uit. Wat mij betreft willekeurig.’’ Het speelse karakter van Ryan, en de manier waarop hij luchtig om bleef gaan met zware onderwerpen, was iets wat Alies bewonderde aan haar man. Zeer zelfs. Zijn karakter kon als zorgeloos omschreven worden.
,,Ik hou van je.’’ Meer hoefde er niet gezegd te worden en het licht ging uit, en liefdevol viel het stel in slaap. Schurend met zijn stijve tegen haar rug, denkende aan de voet van Kate.

,,Valt je ook iets op aan Anne de laatste tijd?’’ Dave schrok van de vraag, wetende dat hij betrapt was door diezelfde Anne op een vriendschappelijk handgemeen met zichzelf. De twee jongens waren achter gebleven nadat de volwassenen naar binnen waren gelopen.
,,Nee, niet echt.’’ Hij krabbelde aan zijn kin en ging er verder niet op in. Jurgen ook niet. Maar het was Jurgen duidelijk opgevallen dat Anne niet helemaal zichzelf was de laatste tijd. Sinds gisterenavond pas, eigenlijk, als hij er over nadacht.

Dave vond op zijn bed een briefje. ‘’Kom naar m’n kamer.’’ stond er vluchtig opgeschreven. Er was maar een iemand met nog een kamer hier.

Kate had op haar beurt een douche genomen, en zag bij de komst op haar kamer de heren nog zitten. Ze sloot het gordijn, deed het licht aan, wat de heren wel was opgevallen, en verzon een plan. Ondanks dat ze zichzelf al bediend had, al was het vluchtig, was ze nog niet tevreden. Nadat ze haar boodschap had achtergelaten, zocht ze haar kast uit. Een mooi zwart lingeriesetje moest voldoen. Toen ze de juiste had gevonden, hoorde ze het volk van buiten naar binnen gaan, en wist ze dat ze moest opschieten. Voor de spiegel stak ze zichzelf met haar strakke lichaam in dit super strakke setje, en ze werd haast geil van haar zelf. Ze pakte nog een lange dunne ochtendjas, en positioneerde zichzelf op bed. Als er iemand zou binnenlopen, zou hij haar niet kunnen missen.

Dave had getwijfeld. Maar hij had geen reden om te twijfelen. Kate was zo lekker. En na gisteren, wilde hij alleen nog maar meer. Je kon het hem gewoon niet kwalijk nemen. Iedereen leek wel naar bed ondertussen, en hij sloop het donkere huis door. Onder de deur van Kate kroop wat licht. Kate hoorde iemand de trap af komen sluipen, en beet nog even geil op haar lip en zette haar zwoelste gezicht op. Dat was nu niet heel moeilijk meer. Dave klopte niet, maar opende heel voorzichtig de deur, en keek door een kier naar binnen, vervolgens hij verder stapte. Zijn mond stond open en zijn ogen dromerig. Op dat uitnodigende bed lag een vrouw zo mooi en zo verleidelijk, dat hij bijna ter plekke zijn orgasme op voelde komen. Langzaam vingerend, lag Kate op haar rug. Haar lichaam perfect gevormd door het weinige stof. Haar ochtendjas lag open, en alles nodigde Dave uit verder te komen. Wat hij ook deed.

,,Doe de deur dicht.’’ fluisterde ze hem zwoel toe. Gehaast keek hij om zich heen, bang dat ze al betrapt waren, en gehoorzaamde snel. Kate bleef hem uitnodigend aankijken en zachtjes kreunend bleef ze voor hem op bed liggen. Hij naderde wel, maar bleef naast het bed staan. Hij keek zijn ogen uit. Die prachtige borsten, de platte buik, en de bewegingen die haar hand maakte, verstopt onder het slipje. Het was ongekend. Haar geile gezichtje wat hem aan bleef kijken, terwijl ze haar eigen plan trok met haar hand, begon fluisterend tegen hem te spreken. Kate was de baas.

,,Laat hem zien.’’ fluisterde ze zachtjes en een kreuntje ontschoot haar. Dave aarzelde niet en maakte snel zijn broek los. Hij stapte uit zijn shorts en ontdeed zich ook van zijn onderbroek. Het bungelende geslacht wat tevoorschijn kwam, liet een golf van genot door het lichaam van Kate gaan. ,,Vind je me mooi?’’ vroeg ze hem dan plagend. De jongen knikte snel. ,,Trek je af dan…’’ Kate sloot haar ogen, bewoog haar andere hand naar haar mond, en terwijl de vingers nu op twee fronten met haar lippen begonnen te spelen, stond Dave aan zijn geslacht te harken en keek hij hijgend toe. Ze likte haar vingers, kreunde en ademde al wat sneller, en haar hele lichaam leek soms uit het niets op te veren. Hij was zich dan ook niet bewust van de krachten die vrij konden komen in het lichaam van een vrouw. ,,Waarom stop je?'' Plots had ze haar ogen geopend, en zag ze hem zwoegen, maar niet trekken.
,,Ik kwam al bijna.’’ was zijn excuus.

,,Dus?’’ lachte ze gemeen. ,,Denk je dat ik dat niet wil? Dat je komt over m’n lichaam? Of m’n gezicht…?’’ Even liet ze een harde kreun uit en ze vingerde zich wat fanatieker door. ,,Kom voor me…’’ En weer had Dave niet meer aanmoediging nodig. Hij deed een stapje dichterbij en stond tegen het bed aan. Kate draaide hem haar gezicht toe, en ze zag dat de enorme eikel zijn vizier gericht had. Met een zwoele glimlach bracht ze haar hand van haar mond naar haar borst en liet ze er eentje zien. Ze speelde met haar tepel en vingerde nog altijd fanatiek door. Dave had nu een stuk minder moeite om zich klaar te trekken en sneller dan hij had gedacht, keek hij verschrikt op toen hij zomaar het gezicht van zijn veel te lekkere stieftante begon onder te spuiten. Trillend en schokkend stond hij naast haar met zijn harde pik in de hand en moest hij moeite doen om goed te blijven richten. Schoten werden gelost, en in haar hals, gezicht en haren werden strepen getrokken door het vervliegende warme zaad van de jongeman. Kate begon hard te hijgen en haar lichaam trok krom bij het voelen van de warmte op de toch al warme kamer. Geil puffend, kreunde ze zichzelf klaar op haar eigen vingers. Dave had meer gemorst dan nodig was, maar zo kon hij haar hem nog wel een verliefde glimlach zien geven. Haar hand vond nu zijn lul, en hij werd dichterbij getrokken. Hij leunde voorover op het bed op handen en knie๋n en keek neer op het geile ondergespoten gezichtje van deze ultieme milf, en kon zijn eigen gekreun nauwelijks nog inhouden, toen hij de lippen van zijn stieftante over zijn eikel voelde gaan.

En zuigen dat ze deed. Ze trok de heer af met enig gevoel en liet al snel haar mondje vullen met zijn eikel en schacht. Ze trok hem ook steeds dichterbij, en op een gegeven moment lag zij niet meer in de positie om te bepalen of ze wilde doorgaan of stoppen met de blowjob. Dave wilde in ieder geval niet stoppen, en vanuit zijn heupen begon een beweging in te zetten die het hem toeliet het begerige mondje zelf te neuken. Hij neukte haar mondje. Langzaam. Heel langzaam. En elke keer een zachte maar diepe kreun als hij op dat punt in haar mond kwam waarop de eikel even leek door te schieten. Haar tong kronkelde aan alle kanten tegen de leeggezogen, maar onstopbaar harde lul. Ze vingerde zich zelf ook gewoon lekker door. En het geneuk, het tongkrioel, en de kreunende klanken die langs zijn schacht gleden, waren meer dan genoeg om de jongen nog een keer te laten komen. Als Kate wat wilde, wist ze ook precies hoe ze het moest krijgen. Ze opende haar mond wijder en hijgde en slikte alles weg wat er in werd geschoten. Ze keek haar neef strak aan en de geilheid in haar ogen was ongekend zwoel. Dave vloekte en tierde op een fluisterende toon en sloot zijn ogen even kort voordat hij met een schok nog een laatste keer zijn lul in haar mond forceerde. Hij zag haar dan breed glimlachen, en toen klom hij eindelijk van haar af, tot haar spijt. Als Dave beslist had, dit nog tien maal te herhalen, had ze geen kick gegeven. Of toch wel…

Maar met Dave kwam het dus wel goed. Dat realiseerde hij zich ook, toen hij nog even naast haar mocht blijven liggen en de klok op haar kamer langzaam richting de twaalf uur zag gaan. Dat niet veel verder op een stiefzus en een stiefmoeder ook aan hem lagen te denken, was iets wat hij zeker niet zou kunnen bevatten. En daarom was het beter dat hij het ook niet wist. Kate, die strelend over zijn lul bleef gaan met haar hand, en die hem nog even vrolijk tongde, was al meer dan dat hij dacht zich te kunnen permitteren.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1111x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5571x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3370x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3709x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4623x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5142x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4473x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4533x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5315x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5182x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5370x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5601x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5849x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net