Opwindend.Net
Datum: 25-06-2018
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 22044x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Maaike En De Coach - 1
Door Maaike&Bart - Zoek naar meer...

Hi ik ben Maaike. Ik ben net zestien jaar en recent met mijn club naar een tweedaags hockeytoernooi geweest. We sliepen allemaal in tenten op het terrein van de club die het toernooi organiseerde.

De vader van één van mijn teamgenootjes is onze coach. Helaas weet hij niks van hockey en roept alleen af en toe hup Maaike or hup Annemieke…

Op zich was dag 1 OK gegaan. We hadden alleen verloren tegen een club die een echte coach hadden. Een jongen van een jaar of 25 denk ik die duidelijk zelf hockeyde en die wel degelijk goede aanwijzingen gaf aan zijn team.

’s Avonds begon leuk met een barbecue en een feest. Hoewel we geen bier mochten kopen zijn er altijd oudere meisjes en jongens en hier en daar een coach die af en toe bier uitdelen. Aan het eind van de avond ging ik een luchtje scheppen en toen ik net buiten stond kwam mijn ex-vriendje met zijn beste vriend (die ik nooit heb gemogen) naar me toe.

Ik had het net een paar weken geleden uitgemaakt en mijn ex ging er niet goed mee om. Hij kwam bij me staan terwijl zijn vriend achter me ging staan, en zei: “kom Maaike, ik wil met je vrijen”. Natuurlijk vertelde ik hem om op te zouten maar hij was vastbesloten en pakte me bij mijn polsen en bewoog naar me toe om me te zoenen. Ik stapte achteruit maar daar stond zijn vriend die me tegenhield. Ik voelde nu ook dat zijn vriend een hand op mijn billen legde en die langzaam naar beneden bewoog, in de richting van mijn benen (of preciezer, er tussen in). Mijn ex legde een hand op mijn borst. Ik zei nee, ophouden en kreeg tranen in mijn ogen omdat ik ze allebei haatte en niet wilde dat ze me bevoelden. De vriend lachte en zei “als we eenmaal met je bezig zijn ga je het wel lekker vinden”. “Kom mee”, zijn mij ex terwijl hij me probeerde mee te sleuren.

Op dat moment kwam de coach van het team waar we van verloren hadden naar buiten. Hij keek in mijn richting en snapte meteen dat er iets aan de hand was. Hij liep naar ons toe, keek mijn ex en zijn vriend aan en schudde zijn hoofd. Dat was voldoende voor het tweetal om af te druipen.

“Bedankt, zei ik”. “Geen probleem zei de coach”. Ik ging op mijn tenen staan en zoende hem op zijn wang…

En toen op zijn mond!! Wat deed ik nu?

Ik ben Bart en ik ben, met het team dat ik coach, op een tweedaags toernooi in het midden van het land. Wij komen uit het zuiden dus slapen we met zijn allen in tenten op het terrein van de club die ons heeft uitgenodigd. De meeste meiden slapen twee aan twee in klein tentjes. Een viertal heeft een grotere tent. En ik slaap natuurlijk alleen in mijn tent. Ik coach een B elftal en de meeste meiden zijn 15 of 16. De eerste dag hebben we alles gewonnen en volgens mij ben ik de enige coach die geen vader van een van de meiden is. Ik ben 26 en speel zelf hockey op niveau. Sinds ik dit team coach gaat het spel erop vooruit en de meiden hebben meer lol met elkaar, worden al een echt hecht team.

De eerste avond was gezellig. Een groot feest waar ik wat babbelde met andere coaches (de meesten een stuk ouder dan ik) en ook met sommige van mijn meiden (die altijd komen vertellen welke jongens ze kanjers vinden en willen versieren). De meiden mogen geen bier kopen (en eigenlijk ook niet drinken) maar ik had toch een blaadje bier uitgedeeld, hier en daar. Het feest liep op zijn einde en ik ging even buiten een frisse neus halen toen ik vanuit mijn ooghoek een meisje zag dat lastiggevallen werd door twee jongens. We hadden vandaag gewonnen van het team van dit meisje en ik herkende haar als een supermooi meisje dat later enorm knap en populair ging worden (ik herinnerde me dat ik daaraan had gedacht toen onze teams tegen elkaar speelden). Kort zwart piekerig haar, geweldig mooie bruine ogen. Slank en duidelijk, maar nog niet volledig, uitontwikkeld.

Ik liep op het groepje af, keek meewarig naar de jongens en schudde mijn hoofd. Ze dropen onmiddellijk af. Bedankt zei het meisje. Geen probleem zei ik. Ze keek me lief en dankbaar aan. God wat een mooie ogen dacht ik. Opeens ging ze op haar tenen staan en zoende me op mijn wang. En vervolgens op mijn mond!

Er schoot een oceaan aan gedachten door mijn hoofd. Wow. Nee. Te jong. Niet hier. Enzovoorts. Duidelijk was dat die ene zoen veel met me deed. Zowel met mijn gevoel als mijn lichaam. Ik moest me schamen. Maar ik beantwoorde haar zoen toch, en voor ik het wist speelden onze tongen zachtjes met elkaar.

Ik was te verbouwereerd door wat ik zojuist had gedaan (ik had de coach op zijn mond gezoend), om me te realiseren dat ik automatisch verder was gegaan en mijn tong zachtjes in zijn mond had bewogen. En nu kwam ik bij mijn positieven en realiseerde me het: hij had mijn zoen beantwoord en speels tongden we met elkaar. Lieve help wat voelde ik me opgewonden worden. Ik had de coach al eerder gezien vandaag toen wij van zijn team verloren hadden en misschien was ik onderbewust tot hem aangetrokken geweest. Hij was niet abnormaal knap maar goed gebouwd en met de mooiste blauwe ogen die ik ooit gezien had. Geen idee hoelang we hadden staan zoenen maar het feest was ongemerkt afgelopen. De meeste meiden en jongens lagen al in hun tent, ofwel te slapen ofwel te vrijen met iemand die ze die avond versierd hadden.

De coach pakte me bij mijn hand en ik volgde hem weg van het hockeypaviljoen in de richting van de tenten. Hij omarmde me nog een keer teder, en zei toen welterusten.

We hadden zolang staan zoenen, dat het feest om ons heen tot een einde was gekomen. Het was rustig en de meeste jongeren en coaches lagen in hun tent te slapen (of niet te slapen maar te vrijen, dat gebeurt nu eenmaal op deze toernooien. Ik had er in mijn jeugd vaak veel plezier gehad). Ik pakte Maaike bij haar hand (ergens tijdens het zoenen hadden we elkaar ook voorgesteld, maar Maaike bleef me coach noemen, wat ik prima vond) en leidde haar naar het tentenkamp. Tijdens ons zoenen had ik me enorm in moeten houden om haar niet overal aan te raken. Ik had haar rug gestreeld, haar billen (super lekker), en heel zachtjes, bijna stiekem even haar borstjes aangeraakt. Ik was zo opgewonden dat het niet anders kon dan dat Maaike mijn stijve lul af en toe tegen zich aan had gevoeld. Bij de tenten aangekomen dwong ik mijzelf om welterusten te zeggen en ik opende mijn tent om te gaan slapen (al dacht ik niet dat dat eenvoudig zou gaan met de enorme stijve die ik nog altijd had).

Welterusten, dacht ik? Tijdens het zoenen had coach me voorzichtig over mijn rug en billen gestreeld en ook een keer heel teder mijn borstjes aangeraakt. Ik voelde nog altijd hoe hard mijn tepeltjes waren en voelde hoe mijn slipje nat was geworden. Ik had ook gevoeld dat coach een enorme stijve had gehad en ik had geprobeerd onopvallend mijn hand erop te leggen maar dat was niet gelukt. Welterusten? Sorry maar ik was veel te geil om nu te gaan slapen. Brutaal stapte ik de tent, die de coach net opengeritst had, in. Ik keek hem ietwat uitdagend aan en zei, kom je nog?

Oh god. Dit ging niet goedkomen zo. Maaike is 15 of 16 dacht ik. Ja, supermooi en nu blijkbaar ook supergeil maar ik ben 26 en dat kan echt niet! Alsof ze mijn gedachten geraden had zei Maaike: ok, ik snap dat je ouder bent en dat we geen relatie gaan hebben. Sterker nog, we kunnen hier ook met niemand over praten, ik ben 16 en verboden terrein voor jou. Hierbij knipoogde ze naar me, pakte haar T-shirt beet en trok het in een ruk over haar hoofd. Wat ik al gevoeld had zag ik nu: geen BH! De mooiste stevige cup A’tjes die ik ooit gezien had! Pfff ik voelde een duidelijke schok in mijn lul en er kwam een meer dan gemiddelde hoeveelheid voorvocht uit mijn eikel. Mijn hand ging richting Maaikes rechter borstje.

Ik was nu zo geil dat ik geen remmen meer had. Ik had net mijn T-shirt uitgetrokken en zag hoe coach naar mijn blote tietjes keek. Zijn hand kwam langzaam in mijn richting en er gingen rillingen door mijn lijf. Op het moment dat hij zachtjes mijn rechter borst raakte voelde ik hoe mijn spieren in mijn kutje zich samentrokken en ik voelde letterlijk een klein golfje vocht uit mijn kutje komen. Dit had ik nog nooit gevoeld. OK, ik was al eens gevingerd door mijn ex maar eigenlijk nooit klaargekomen en zeker ook nooit zo nat geweest als nu. En coach had me daar nog niet eens aangeraakt!

Terwijl ik haar rechter borstje zachtjes streelde en kneedde bedacht ik dat er geen weg terug meer was. Ik begon Maaike weer te zoenen en we gingen naast elkaar op mijn luchtbed liggen. Het luchtbed dat ik normaal gebruik was lek, dus ik had dit tweepersoons luchtbed geleend van een vriend die vaak met zijn vriendin gaat kamperen. Bedankt Rolf, dacht ik nog.

Maaike was nu van plan om een versnellinkje hoger te gaan. Ik voelde hoe ze mijn riem lost maakte en probeerde mijn broek uit te trekken. Ik hield haar zachtjes tegen, bleef haar zoenen terwijl ik langzaam met mijn handen van haar borstjes naar haar buik ging. Ik streelde haar buik in cirkeltjes, steeds kleiner totdat ik met mijn middelvinger zachtjes op haar navel drukte. Ik hoorde een gesmoorde zucht.

Jezus wat was ik geil. Ik probeerde als een bezetene de broek van coach uit te krijgen maar hij hield me tegen. In plaats van me te helpen streelde hij nu zachtjes mijn buik. Om waanzinnig van te worden. Op het moment dat ik met een vinger op mijn navel stopte slaakte ik een zucht en dacht dat ik misschien nu al klaar ging komen.

Ik hield me nu muisstil. Ik wilde niet dat Maaike klaar zou komen, alleen maar door een vinger op haar navel te voelen. Jezus wat was ze opgewonden en jezus wat was ik opgewonden. De hoeveelheid voorvocht die ik nu in mijn boxer had zou zo verward kunnen worden met een zaadlozing.

Net toen ik dacht dat ze voldoende gekalmeerd was en ik van plan was mijn hand voorzichtig naar beneden te bewegen (ik was van plan om mijn hand kalm op haar venusheuvel te leggen zonder haar klitje of schaamlippen aan te raken. Ze had ook haar broek nog aan trouwens), voelde ik haar hand onder de rand van mijn broek (ze had immers de riem en knoop eerder losgekregen) en haar vingers raakten het topje van mijn eikel, door mijn boxer heen, die inmiddels drijfnat was van het voorvocht. Ik explodeerde.

Terwijl coach zich stil hield, nog altijd met zijn vinger om mijn navel (hoe wist hij trouwens dat ik daar wild van werd, of was het toeval?), schoof ik een hand in zijn broek. Mijn vingertop raakte het topje van zijn lul en ik voelde dat zijn boxer enorm nat was. Voorvocht? Of?

Ik kon nog net doen wat ik van plan geweest was: ik legde mijn hand op Maaike’s heuveltje en voelde haar warmte door haar broek een. Ik kreeg een orgasme dat ik nog niet eerder gehad had. Ik kwam in golven klaar, het bleef maar komen en het enige dat dit meisje er voor nodig had gehad was een lichte aanraking met haar vingertopje, door mijn boxer heen. Wow.

Terwijl de gedacht voorvocht of…? door mij heenging voelde ik coach verkrampen. Voordat ik wist wat er gebeurde voelde ik twee dingen tegelijk. Coach’ piemel begon te schokken en ik voelde een hand op mijn kutje. Om precies te zijn, niet eens op mijn kutje maar meer op mijn heuveltje er boven. En terwijl ik voelde hoe coach zijn sperma is zijn boxer lanceerde kreeg ik een orgasme van je welste. Het golfde door mijn lichaam, mijn kutje pulseerde heftig. En dat terwijl coach me niet eens echt aangeraakt had!. Ik had al regelmatig orgasmes gehad als ik met mijzelf speelde maar nog nooit door de aanraking van iemand anders (of eigenlijk, de non aanraking in dit geval). Pfff wat was dit lekker.

Ik nam Maaike in mijn armen en zo bleven we even liggen. Half lachend zei ik haar zachtjes dat niemand mocht weten wat een broekje ik nog was, dat ik om het minst of geringste klaarkwam. Ze gniffelde terug en zei dat dat insgelijks was.

Maaike stelde voor te gaan douchen en ik vond dat een goed idee. Wel in aparte kleedkamers want we konden ons niet veroorloven dat iemand ons zou betrappen.

Terug in de tent gekomen deed ik mijn kleren uit, en een schone boxer aan. Net toen ik weer een stijve begon te krijgen omdat ik terugdacht aan het zinderende orgasme van zojuist kwam Maaike de tent weer binnen. Ze zag me in mijn boxer en trok haar lange t-shirt dat ze blijkbaar als pyjama wilde gaan dragen uit. Ze stond poedelnaakt voor me, had blijkbaar niet de moeite genomen om een nieuw slipje aan te doen. Ik trok haar zachtjes naar me toe en we lagen zo een paar minuten tegen elkaar aan, zoenden een beetje en ik liet mijn handen speels over haar rug en billen gaan, steeds iets verder, lichtjes dieper in haar bilnaad en soms gevaarlijk dicht bij haar kutje, van achter.

Ik voelde de stijve van coach tegen mijn buik. Zijn hand streelde zachtjes mijn billen en hoewel hij af en toe iets dieper ging raakte hij mijn anus niet aan. En hoewel zijn hand van achterlangs dicht bij mijn schaamlippen kwam raakte hij ze niet aan. Net als eerder op de avond voelde ik letterlijk hoe het vocht uit mijn kutje kwam met een klein golfje.

Ik voelde wat van haar vocht tussen haar benen richting haar bilnaad druppelen. Ik gebruikte het om met mijn vinger zachtjes op en neer te gaan in haar bilnaad. Geholpen door haar glibberige vocht kan ik nu soepel dieper en dieper gaan, totdat mijn vinger op haar anus rustte. Ik drukte een klein beetje zonder mijn vinger naar binnen te duwen.

Ojee. De druk van de vinger van coach op mijn gaatje was genoeg om me over de grens van een orgasme te duwen, maar met veel mentale inspanning kon ik het net tegenhouden. Wie krijgt er nu orgasmes van een navel en poepgaatje? Coach zou wel denken.

Ik merkte dat Maaike op het randje zat. Haar lichaam schokte eerst maar ze spande haar spieren om het tegen te houden. Nu duwde ik mijn vingertopje oh zo zacht een halve centimeter naar binnen.

Ik slaakte een gil en daar ging ik weer, golven door mijn lichaam, meer veel vocht uit mijn vagina. De vinger van coach die zachtjes en maar een beetje binnen kwam tussen mijn billen was te veel.

Ik ging nu in een versnelling. Terwijl Maaike nog klaarkwam zette ik mijn mond op haar kutje, mijn tong ging van onder naar boven, over haar schaamlipjes, even een beetje naar binnen en toen over haar klitje. Ik stak mijn duim zachtjes in haar kutje, niet diep, maar ik bleef wel zachtjes rond bewegen. Met mijn middelvinger van dezelfde hand kon ik bij haar poepgaatje en ik stak hem er nu wat verder in. Met mijn andere hand kneep ik half-hard in haar tepeltjes, om en om.

Terwijl ik golvend klaarkwam gebeurde er ineens van alles tegelijkertijd. Ik voelde een nieuwe sensatie tussen mijn benen en terwijl ik besefte dat het zijn tong was voelde ik ook een vinger naar binnenglijden. Tegelijkertijd voelde ik een vinger een beetje in mijn kont gaan, en dat ik in mijn tepels geknepen werd. Niet hard maar ook niet zo zacht als eerder. Ik wist niet wat er gebeurde. Het orgasme waarvan ik dacht dat het eindelijk uitgegolfd was kwam terug maar met veel grotere kracht (en ik had niet gedacht dat dat ooit zou kunnen want de eerste twee waren al van een andere orde dan ik ooit gehad had). Ik denk dat ik het letterlijk uitschreeuwde en ik kwam klaar, klaar en klaarder.

Ik liet Maaike even bedaren, zoende haar zachtjes over haar lichaam naar boven en nu op haar mond. Ik lag nu op haar terwijl ik op mijn onderarmen steunde om niet te zwaar voor haar te zijn. Mijn stijve lul tussen haar benen. Ik keek haar diep in haar ogen en las wat ze wilde. Zachtjes bewoog ik iets omhoog. Ik voelde mijn eikel tussen haar lipjes die zo glad waren van haar vocht dat ik zonder enige hulp van handen langzaam naar binnen kon glijden. Ze was jong en strak en verrukkelijk. Terwijl ik haar aanbleef kijken ging ik stukje bij beetje verder naar binnen. Ik voelde een beetje weerstand en ze moest een vragende blik in mijn ogen gezien hebben want ze lachte en zei ja, met haar ogen.

Het was heerlijk om even uit te rusten. Coach was teder en zoende me. Hij keek me diep aan. Oh die blauwe ogen! Ik wilde niets liever dan dat hij nu naar binnen zou komen bij mij. Ik had altijd gedacht dat ik ontmaagd zou worden door een vriendje waar ik een lange relatie mee had maar wist nu zeker dat het anders zou uitpakken. Coach had blijkbaar mijn gedachten gelezen want hij ging iets verliggen en ik voelde druk op mijn lipjes die onmiddellijk weken en de weg vrijmaakten. Coach stopte op het moment dat ik net iets van pijn voelde. Hij keek me vragend aan en ik glimlachte, en zei zonder woorden te gebruiken: ja ik ben nog maagd en ja ik wil dat je verder gaat.

Ik zoende Maaike, hield haar stevig in mijn armen terwijl ik verder drukte. Ik voelde een korte krampachtige beweging maar onmiddellijk daarop relaxte Maaike’s lichaam weer. Ik wist dat ik haar ontmaagd had. Langzaam ging ik verder tot ik diep in haar zat. En daar stopte ik.

Een kleine pijnscheut maar jee wat was dit lekker. Coach kwam dieper en dieper. Heel voorzichtig. Hij bleef me diep aankijken. Toen hij helemaal in mij zat stopte hij. Net toen ik hem wilde dwingen verder te gaan voelde ik het. Zijn lul klopte in mijn kut. Dit gevoel was weer genoeg. Daar gaan we weer dacht ik. Maar ik was niet voorbereid op wat er ging gebeuren. Terwijl mijn orgasme begon en mijn kutje begon te krampen voelde ik zijn lul nog groter worden en het kloppen ging over in spuiten. Ik voelde letterlijk hoe hij zijn sperma diep in me spoot. Tegelijkertijd zag ik door zijn ogen zijn ziel. Ik weet hoe dat klinkt maar echt, zo voelde het. Dit orgasme was superlekker en lief tegelijk. Meer dan lichamelijk. Ik zag vreugde en verdriet in zijn ziel. Ik voelde alles alsof door een vergrootglas vergroot. Ik wist dat dit alles was wat ik wilde en alles wat ik in de toekomst zou willen.

Mijn lul schokte diep in Maaike. En voor ik het wist begon Maaike’s kutje te krampen. Kramp, relax, kramp, relax. Koe melken ging door me heen. En zo kwam ik klaar. Maaike had me letterlijk klaar gemolken. Ik spoot mijn sperma diep in haar. En terwijl ik nog altijd diep in haar ogen keep had ik het idee dat ik haar karakter en haar level tot nu zag, door haar ogen heen. Dit was een lichamelijk orgasme maar ook een mentaal orgasme. Het was onbeschrijfelijk.

Maaike en ik hielden elkaar strak vastgeklemd, alsof we zeker wilde weten dat de ander niet opeens verdwenen zou zijn. En ik wist dat het hierbij niet zou blijven. Leeftijdsverschil of niet.

Toen ik ’s morgens wakker werd lag coach naar me te kijken. Zijn hand ging zachtjes door mijn haar. In zijn blik zag ik dat dit niet het eind van het verhaal zou worden. En ik voelde me intens blij.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maaike En De Coach - 2

Zoek naar meer verhalen van Maaike&Bart...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 2872x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5305x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4531x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3381x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3879x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4289x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5289x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5089x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5489x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5022x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6712x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 4958x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 4983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
:: Mini - 40Door: Keith
Gelezen: 5985x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-02
9.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net