Opwindend.Net
Datum: 05-07-2018
Stemmen: 103x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 12767x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Congres
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

We worden verzocht om onze riemen vast te maken omdat het toestel de landing in ga zetten. Eindelijk. Na een lange vlucht met een paar uur tussenstop is het zover, Bangkok!!!

Ik ben hier voor een congres voor het bedrijf waar ik voor werk, en ik heb er gelijk twee en halve week vakantie aan geplakt. Zo vaak kom ik hier nou ook niet weer. De bagage afhandeling gaat redelijk snel bij aankomst. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Kapot van de vlucht arriveerde ik met de taxi bij mijn hotel. Als ik mezelf aanmeld voor de reservering die ik gemaakt heb, vraagt de man achter de balie of ik soms wat extra’s wil. Een massage bijvoorbeeld. Ik vind het goed. Ik ben zo moe van de vlucht dat ik alles wel best vind. Het probleem is dat als ik in een vliegtuig zit, ik geen oog dicht doe. Trouwens op zo’n overvolle charter waar je in opgepakt zit, als een sardientje in een blik, krijg je daar geen kans toe ook met al die vakantie vierders. Er zijn er altijd wel een paar die luidruchtig moeten zijn. Ik neem snel een douche als ik op de kamer ben, en toen ik er net van onder kwam werd er op de deur geklopt.

Er stond een vrouw in gezelschap met een knap tienermeisje voor de deur. “Wij zijn van de massage,“ zei ze in perfect Engels. Ik liet ze binnen. Ze duwden samen een stevige gebouwde massage tafel op wieltjes naar binnen. De vrouw wees naar het meisje dat er een beetje verlegen bijstond in haar witte jas. “Kim is leerling. Vind U het goed? Zij moet nog leren.“ Ik knikte. Ik vond op dit moment alles goed. Trouwens de tiener was bloedmooi. Mijn zwak is, dat ik nu eenmaal op Aziatische vrouwen val en zeker als ze nog niet te oud zijn.

“Wat wilt U meneer? Massage met alles?“ Niet wetende wat het ’alles’ allemaal precies inhield, koos ik voor de duurste behandeling, de baas betaalde toch. Ik mocht gaan liggen op mijn buik. De vrouw stalde een paar flesjes olie uit en ik nam plaats. Omdat ik mijn badjas had aangeschoten toen ik vanonder de douche kwam, had ik nog geen kleren aan. Die moest ik toch uit trekken dus dat kwam goed uit. Toen ik eenmaal lag voelde ik vier handen op mijn lijf dat stijf was van de lange vlucht. Af en toe vertelde de vrouw in het Thais aan het meisje wat ze moest doen, De leerlinge antwoorde haar alleen maar met een kort ja om aan te geven dat ze het begreep. Ik moet zeggen nu ze een tijdje bezig waren om mijn lijf te masseren ik me al een stuk beter voelde en ik ontspande. Het werd tijd om me om te draaien. Ik keek de vrouwen aan. “Mag ik een handdoek om mijn onderlijf te bedekken?“ vroeg ik. De oudere vrouw schudde met haar hoofd. “Niet nodig meneer. U wilde toch speciaal?“ Het meisje keek me nieuwsgierig aan. Waarschijnlijk omdat ik me om zou gaan draaien. Gelukkig dat mijn pik niet in opgewonden toestand was. Ik schaamde me toch wel een beetje in het begin. Ik draaide me om en de vrouw gaf de tiener een kort bevel. Het meisje deed de witte jas die eigenlijk veel te groot voor haar was uit, en liet hem van haar schouders glijden. Ze was spiernaakt. Mijn god. Wat had ik nu weer gedaan? dacht ik. Dat is speciaal natuurlijk! Dit werd wel interessant. De vrouw deed hetzelfde. Zij zag er een stuk volwassener uit dan haar leerlinge. Hoe oud het jonge meisje was kon ik moeilijk inschatten. Ik hoopte maar dat ze al minstens zestien jaar oud was. Je weet het ten slotte nooit. En problemen daar zat ik niet op te wachten. Ze zag er anders wel prachtig uit, met haar kleine stevige borstjes, en haar mooie lange gitzwarte haar. Kim was klein van gestalte zoals bijna al de vrouwen daar zijn. Haar smalle heupen verraadde dat ze ook een klein goddelijk gevormd kontje moest hebben, dat kon haast niet anders. Haar gleufje had ze geschoren. Dat was wel een verrassing voor me. De meeste vrouwen hadden een bosje schaamhaar hier. Net zoals haar lerares. Die zag me naar Kim kijken en ze glimlachte naar me. Ze wees naar Kim. “Is zij goed genoeg meneer?“ Ik knikte alleen maar een beetje opgelaten en vroeg me af wat er zou gaan gebeuren.

Ze ziet er geweldig uit, dacht ik. Een droom van een meisje. Kim en de vrouw stonden nu elk aan één kant van de tafel. De vrouw zei iets tegen Kim, en ze nam mijn lul in haar hand. Binnen een oogwenk groeide mijn pik in het handje van het meisje, en ze keek met grote ogen naar mijn erectie. Dat hij zo groot zou worden had ze waarschijnlijk niet verwacht. De gemiddelde Thaise pik is lang niet zo groot als die van een westerling had ik wel eens gehoord. Ze begon me zachtjes af te trekken. Dat had ze inmiddels wel geleerd van iemand dacht ik. Dat kleine handje rond mijn lul maakte me bijna gek. Ik voelde langzaam al de moeheid uit mijn lichaam stromen en plaats maken voor een ongelooflijk geil gevoel. Toen ging de mobiel van de vrouw die begonnen was om mijn benen te masseren. Ze praatte even in de mobiel en trok haar jas weer aan. Ze gaf een korte instructie aan het meisje en liet me met haar alleen. Ik keek naar Kim die rustig door bleef trekken aan mijn lul en fantaseerde hoe het zou zijn als ze haar mond zou gaan gebruiken. Het meisje glimlachte naar me en streelde mijn ballen. Ze wist heel goed wat ze moest doen om me snel klaar te laten komen. Ik voelde al dat het zover was. Mijn buikspieren trokken samen en ik voelde mijn pik nog stijver worden nu ze er wat harder aan begon te rukken. Ik kreunde hard toen er een paar flinke stralen zaad op mijn buik belande. Hijgend lag ik op mijn rug bij te komen toen ik zag dat ze haar jas weer aan trok. Kim maakte een korte buiging en pakte haar spulletjes. Zo snel als ze gekomen was, zo snel vertrok ze ook weer. Het werd een rusteloze nacht. Ik kon het meisje maar niet uit mijn hoofd krijgen.

De volgende dag, s’morgensvroeg zag ik Kim bij de balie staan. Gelukkig. Ik was al een beetje ongerust dat ik haar niet meer te zien zou krijgen. Blijkbaar werkte ze hier in vaste dienst. Ze glimlachte naar me toen ze me zag en ik vroeg haar of ze misschien een taxi voor me kon regelen. Ik moest vandaag de hele dag naar de conferentie. Het werd een warme intense dag, en ik was blij dat ik aan het eind van de middag weer terug was in het hotel. Terug naar Kim. Ik kon het meisje maar niet uit mijn gedachten krijgen. Ik voelde me net een verliefde puber aan het worden. Toen ik op de kamer kwam spoelde ik eerst het zweet van me af. Niet dat echt veel hielp. Het was klam warm en vochtig weer. Als je bewoog was je zo weer nat van het zweet. Ik besloot om gebruik te maken van het kleine restaurant in het hotel waar ze eenvoudige Europese maaltijden bereidde. Het smaakte wonderwel goed en na het eten liep ik naar de bar om een afzakkertje zoals wij dat noemen tot me te nemen. Tot mijn verrassing stond dat meisje er achter. Weer die prachtige glimlach op haar gezichtje toen ik wat te drinken bestelde. Een beetje verdoofd door haar knappe verschijning bleef ik aan de bar zitten. Het was niet zo druk. Er was een groot feest verderop in de stad waar de meeste gasten op af waren gegaan.

Kim hield me gezelschap. Ik durfde de stap te maken en vroeg of ze me weer een massage wilde geven op mijn kamer vanavond. Ze vertelde tot mijn teleurstelling dat ze vrij was, maar dat ze wel iemand anders kon regelen. Ik glimlachte. “Nee Kim. Alleen jij mag het doen. Jij bent het mooiste meisje hier.“ Ik nam afscheid en verliet de bar. Toen ik haar vertelde dat alleen zij welkom was op mijn hotelkamer, keek ze me een beetje vreemd aan. Ik zat op het kleine balkonnetje van de kamer toen er plotseling op de deur werd geklopt. Tot mijn verrassing stond Kim voor de deur. Ze glimlachte naar me en vroeg of ik misschien tijd voor haar had. Het zou me wel een kleinigheid gaan kosten, net als de massage. Ze wilde als ik dat wilde wel voor gids spelen in het uitgaansleven hier in de buurt.

Ik stemde toe. ook al gaf ze geen massage ik had nu toch een reden om bij haar te zijn. Kim stond al op me te wachten toen ik in de foyer van het hotel kwam. Ze had zich omgekleed. Het hotel uniform had ze verruild met een mooi strak eenvoudig zwart jurkje en ze droeg een rode strik in haar mooie lange glanzende haar.

We liepen op de boulevard dicht naast elkaar. Ik kon het niet laten. Het kwam gewoon spontaan in me op en ik nam haar hand. Niks bijzonders maar het gaf mij een nog intenser gevoel van haar aanwezigheid. Kim glimlachte. Gelukkig vond ze het goed dat ik haar hand vasthield, en ik liep zo trots als een pauw met het mooiste meisje dat er in Thailand te vinden was over straat.

We vonden een leeg tafeltje op een terras en namen wat te drinken. Er was genoeg te zien. Er liep van alles rond. Hoeren in alle soorten en maten die zich vooral bezig hielden om toeristen aan te klampen. Ik kreeg een wrang gevoel in mijn maag toen ik naar Kim keek. Zou zij als ik weer terug naar huis ging hetzelfde gaan doen? Ze had bij de massage al bewezen dat ze wat mannen betreft, met de hand bevredigen, al redelijk bedreven was. Het was een harde wereld hier. En die meiden deden er alles aan om in een korte tijd in de beste jaren van hun leven geld te verdienen door zichzelf te verkopen.

"Werk je allang in het hotel Kim?“ vroeg ik. "Drie maanden. Nu ik zeventien ben, moest ik hier in de stad gaan werken. Mijn ouders zijn arme boeren." Ze keek wat treurig voor zich uit. "Moeilijk en hard werk" zuchtte ze. "Ga je niet naar school?" Ze glimlachte "Zou ik wel willen maar er is geen geld. Ik wilde echt gaan leren om later te verdienen als fysiotherapeut. Nu doe ik dit. Bijna hetzelfde. Ik deed het goed toch?" Ze keek me vragend aan met haar donkere amandelvormige ogen. Ik nam haar hand en drukte er een kus op. "Je bent geweldig schatje," zei ik tegen haar. Er liep een dikke toerist langs die me jaloers aankeek. Hij keek naar Kim en maakte een eeuwenoud obscene gebaar naar haar. Ik stond op en zei dat hij op moest donderen. "Ze is en blijft van mij." schreeuwde ik hysterisch tegen hem. De kerel droop af. Op zoek naar een ander onschuldig meisje.

Kim schrok wel een beetje van mijn reactie. Ik haalde mijn schouders op. "Zolang ik bij je ben komt er niemand aan je. Kan me niet schelen hoeveel geld ze je aanbieden. Ik betaal meer." Kim keek me niet begrijpend aan. "Echt hoor. ik wil niet dat er nog een vreemde aan je gaat zitten." Op dit moment voelde ik dat ik er alles aan ging doen om dat tegen te gaan.

Ik realiseerde zelf niet wat ik aan het doen was. Nooit in mijn leven was ik zo bezitterig geweest. Mijn hart smolt nu ik het meisje zo zag zitten. Onschuldig als ze was. Zo'n gevoel had ik nog nooit eerder gehad. Ik kreeg het gevoel dat ik nu eerlijk tegen haar moest zijn en stond op. Ik nam haar mee terug naar het hotel. Weg van de plek waar ze bekeken werd als een lustobject door mannen die tien minuten vertier zochten voor hun eigen plezier.

Toen we terug liepen sloeg ik mijn arm rond haar schouders en drukte haar tegen me aan. Verliefd als ik was op de tiener. Ik vroeg of ze mee wilde gaan naar mijn kamer. Kim keek me een beetje aarzelend aan. “Nu nog massage?“ vroeg ze verbaasd. Het was natuurlijk al laat en ze moest allang op bed liggen omdat ze de volgende dag weer vroeg moest beginnen. “Kom maar mee. die massage zien we wel. Ik sloot de deur achter ons goed af nu ik mijn grootste schat bij me had. Het werd tijd dat ik haar duidelijk ging maken dat het mij menens was. Ik hield haar vast en kuste haar op haar wang. Kim stond er een beetje gespannen bij, ten minste zo voelde het in ieder geval. Mijn pik was gegroeid tot het uiterste in mijn broek. Zo’n stijve lul had ik nog niet vaak gehad.

“Ontspan een beetje meisje, er gebeurd niks met je wat je niet wilt dat beloof ik je.“ Ik kuste haar weer. Nu wat dichterbij haar mond. Ik voelde aan haar lijf dat ze nu inderdaad wat ontspande. “Weet je Kim ik moet je wat bekennen meisje. Vanaf het moment dat jij voor het eerst binnen kwam, ben ik al verliefd op je. Zeker omdat je me ook een heerlijke behandeling hebt gegeven. Dat zal ik nooit vergeten.“ Ik kuste haar zachtjes in haar nek en streelde haar rug. Met een handige beweging ritste ik haar jurkje van achteren open. Kim vond het goed. Ze vertrok geen spier toen ik met mijn handen in haar jurk ging om haar kleine stevige billen te bevoelen. Kim keek me aan. “Frank ik moet wat bekennen. Ik heb alleen maar geleerd om aan een pik te trekken. Tot nu toe niks anders.“ Mijn hart ging nog sneller kloppen. Dat zou betekenen dat als we tot het einde gingen dat ik de eerste was. Ik kon mijn geluk niet op. “Dus de rest moet je nog leren?“ Ze knikte verlegen. “Ik ben voorzichtig met je,“ beloofde ik. “Zullen we ons helemaal uit kleden? Ik wil je zo graag nog eens zonder kleren aanzien.“ Kim glimlachte een beetje zenuwachtig Ik had haar al een keer naakt gezien en zij mij. Dus ik had de indruk dat, dat wel geholpen had toen ze 'ja’ zei. Ik hielp haar uit haar kleren en kleedde mezelf uit. Ze nam mijn lul die keihard was in haar hand. “Zo groot,“ zei ze. “Die van die andere mannen veel kleiner...“ “Andere mannen?“ “Ja ik moest oefenen van die vrouw op Thai mannen.“

Ik kuste haar en streelde haar borstjes. Kim kreunde zacht nu ik haar kleine donkere tepeltjes aanraakte. “Wil je op het bed gaan liggen Kim?“ vroeg ik aan haar. “Ik vind het een beetje eng. Wat ga je met me doen?“ “Jij bent geleerd om mannen te verwennen. Het word tijd dat jij eens verwend word door een man schatje. Je zult het heerlijk vinden. Echt! Ik ben alleen maar lief voor je, en dat wil ik graag aan je laten zien en je laten voelen ook! Alleen het beste is goed voor jou.“

Ik had het vertrouwen van het meisje gewonnen en ze ging ontspannen op bed liggen. “Doe je ogen maar dicht lieveling. Dan voel je nog beter wat ik met je doe.“ Ik kuste haar kleine stevige borsten en streelde zachtjes haar platte buik. Kim haar ademhaling versnelde een beetje. Ze was zo te horen toch een beetje opgewonden aan het worden. Toen ik mijn hand op haar bolle heuveltje legde, wilde ze mijn hand weg duwen. Ik wilde haar nu geen kans geven om verlegen te worden en kuste op haar hand, trok hem weg en drukte een kus op haar Venus. “Je hoeft niet bang te zijn schatje. Laat me.“ Ik wilde haar een orgasme bezorgen dat ze nooit meer van haar leven zou vergeten. Kim gaf zich gewonnen. Ik legde haar benen uit elkaar en had nu goed zicht op haar spleetje. Haar strakke schaamlipjes beschermden nu nog haar gaatje en haar klitje. Het zag eruit als een bloemknop die nog moest ontbloeien. Ik snoof haar geur op, wat me direct nog meer opwond dan ik voor mogelijk had gehouden. Een mengeling van allerlei opwindende geurtjes kwamen in mijn neusgaten. Ik stak mijn tong uit om haar echt te kunnen proeven. Kim haar lichaam schokte even toen ik haar aanraakte. Zachtjes likte ik over haar strakke lipjes en drong er met mijn tong tussen. Ze kreunde nu. Kim vond het toch wel lekker om dit te voelen. Ze trok haar benen op en vertelde zachtjes dat ze het heerlijk vond met wat ik met haar deed. Ik duwde met mijn tong haar schaamlipjes uit elkaar en proefde haar sapjes. Ze smaakte heerlijk geil. Het jonge meisje schokte weer toen ik met het puntje van mijn tong haar klitje raakte. “Ooooh Frank jaaaah, oo lik me!“ Haar fragiele lichaam trilde. Ik zag haar buikje verstrakken. Ze kwam met een bescheiden gilletje klaar op mijn mond.

Ik ging naast haar liggen en hield haar vast. Kim staarde naar mijn pik die keihard was. “Wat moet ik doen,“ vroeg ze. “Met mijn hand of wil je iets anders...“ Het bleef even stil voor ik mijn keus had gemaakt en besloot dat het nog te vroeg was om haar te neuken. Nee, dat kwam later wel. “Weet je hoe je me klaar moet maken met je mond?“ Ze schudde van nee, en keek me een beetje ongerust aan. “Wil je het proberen? Ik zeg wel wat je moet doen.“ Kim nam mijn lul in hand en hield hem rechtop. Ze bekeek hem aandachtig en trok de huid rond mijn stam naar beneden zodat mijn eikel bloot kwam. Ik spreidde mijn benen. “Begin maar met mijn ballen Kim. Lik er aan met je tong.“ Het meisje boog voor over en stak haar tong uit. Zachtjes likte ze mijn scrotum, en gaf er kleine kusjes op. “Jaaah goedzo Kim. Nu mag je langs de stam naar boven likken naar de top. Ze was leergierig dat zag ik gelijk. Met lange halen likte ze aan mijn lul net of het een ijsje was. Ze raakte mijn supergevoelige eikel aan en nam hem daarna in haar mond. “Ooooh jaah Kim zo doe je het goed. Klem je lippen rond mijn eikel en beweeg je hoofd op en neer.“ De tiener ging fanatiek te werk. Ze begon snel met haar hoofd te bewegen, en ik voelde dat mijn orgasme er aan zat te komen. Ik duwde mijn heupen omhoog zodat mijn pik nog wat verder in haar mondholte kwam te zitten. Kim zoog hard aan mijn genots-spier. Ik begon klaar te komen in haar mond. Kim deed haar best om alles op te zuigen en in te slikken maar, ik zag toen ik mijn lul terug trok dat er wat zaad uit haar mondhoeken liep.

x x z z x x

Ik had nog bijna twee weken vakantie. Het congres was klaar en ik gunde mezelf wat rust door langer te blijven. De aanwezigheid van Kim hielp me ten slotte over de streep. Ik wilde zo lang mogelijk bij haar blijven. Met de directie van het hotel kwam ik overeen dat ik ze mee mocht nemen. Ik betaalde haar salaris, wat de bazin vreemd genoeg in eigen zak stopte. Kim heeft daar nooit een cent van gezien. Toen ik het eindelijk voor elkaar had, nam ik dezelfde dag nog, Kim mee naar een kustplaats om vakantie te vieren. Het was hier rustig, en we hadden een hut die aan de rand van het strand lag, met s'avond de mooiste zonsondergang die ik ooit gezien had. De hut was eenvoudig ingericht. Er stond een tweepersoonsbed met een muggengordijn er omheen en een ouwe leunstoel. Meer had je in deze paradijselijke omgeving ook niet nodig. Om wat schaduw te creëren stonden er een paar prachtige palmbomen omheen die zachtjes ruiste in de zachte warme zeewind.

Kim gedroeg zich op onze eerste dag al een beetje uitdagend. Een mooie manier om haar beleving van vrijheid te laten zien. Vanaf het moment af dat we gearriveerd waren hier, kon ze al niet van me afblijven, en ik niet van haar. Iedere keer dat ze me vluchtig aanraakte kreeg ik een stijve. Ze begon steeds handtastelijker te worden. Daar gaf ik haar ook genoeg reden toe. Als we elkaar kusten en knuffelden, kneep ik zacht in haar stevige heuveltjes. Haar tepels werden dan hard. Ze moest zich wel opgewonden voelen, dat kon niet anders. Ik zag het ook in het kruisje van haar badpak. Er vertoonde zich een vochtig vlekje op de plek waar het textiel haar kutje afdekte.

Ik zat de eerste avond nog even alleen op de kleine veranda na te genieten van de ademloze mooie zonsondergang die we net samen aanschouwd hadden. De zon was verdwenen achter de horizon en ik genoot van de donker gele tot oranje diep gekleurde strakke hemel. Kim was naar binnen gelopen om een olielamp aan te steken, om de hut te verlichten. Ik hoorde haar mijn naam roepen en liep naar binnen. Ik zag naakt in het flauwe licht van de lamp in de stoel zitten. Haar benen leunde op de leuningen van de stoel. Ze glimlachte toen ze me zag kijken. "Vind je me mooi? Frank?" vroeg ze met een zachte lieve stem. "Jij bent het mooiste wezentje op aarde lieveling," zei ik hevig verliefd op de tiener.

Ik knielde voor haar op de gladde houten vloer en kuste haar gleufje,“ Kim kreunde zacht. Ik had de indruk dat ze hier al de hele dag op wachtte. Ik proefde haar sapjes en likte haar gleufje tot ze beheerst klaarkwam. Kim keek me hijgend aan. “Kom Frank neem me,“ zei ze. “Duw hem erin.“ Ik nam mijn stijve pik in mijn hand en duwde de dikke kop van mijn lul tussen haar schaamlipjes. Eindelijk was het zover. Dit was wel de beste plek om het voor de eerste keer te doen met haar. Beter dan het smoezelige hotel met al de geluiden er omheen. Kim kreunde zacht toen ik mijn eikel net in haar kleine gleufje duwde. Ik voelde dat ze nog erg nauw was. Ze had de waarheid gesproken toen ze vertelde dat ze nog nooit geneukt was en alleen haar handen had gebruikt om mannen te bevredigen. Ik trok mijn lul even uit haar en zag in het spaarzame licht van de lamp dat mijn eikel goed nat was geworden van haar vocht. Met een kort duwtje duwde ik hem terug in haar gleufje,maar nu ietsje verder. Haar kutje klemde zich rond mijn schacht. Wat was ze heerlijk nauw zég. Ik trok me een paar centimeter terug en duwde hem er nu voor de helft weer terug in. Kim gaf een klein gilletje. “Ooooh jaah Frank. Nu voel ik hem goed. Doe nog maar wat verder!“ Ze legde een hand op haar buikje, net alsof ze hem van buiten in zich wilde voelen. “Ik ga hem er nu in één keer in duwen hóór Kim lieverd, Je hebt even pijn.“ Met een korte felle stoot, schoot mijn lul tot mijn ballen in haar genotstunneltje. Kim gaf weer een gil. Ik had haar vliesje doorboord en liet hem er even in zitten voor ik door ging. Ik kuste haar zacht op haar lippen en liet haar even aan me wennen. “Gaat het meisje?“ vroeg ik aan haar. Ze knikte. “Ga maar door. Het gaat wel weer geloof ik.“ Ik begon zachtjes in haar te bewegen, Kim genoot nu hoorbaar. Het gevoel dat mijn lange pik in haar kut veroorzaakte, bezorgde haar het eerst inwendige orgasme van haar leven. Kim zat met haar benen te schokken in de stoel. Ik voelde zelf ook dat het zover was. Met een laatste stoot, spoot ik haar nauwe gleufje vol.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1284x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1413x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1552x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 2101x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2525x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5744x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3715x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6333x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4059x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net