Opwindend.Net
Datum: 13-02-2015
Stemmen: 126x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 23389x
Lengte: Gemiddeld
Troostmeisje - 1
Door Madeleine - Mijn Profiel Pagina

De zon brandde meedogenloos op onze hoofden, terwijl we aan het graf van mijn Tante stonden.

Haar dood was een schok voor de familie, en natuurlijk vooral voor mijn lieve oom. Een schat van een man, en ontroostbaar! Hij was een 59 jarige goed gezonde kerel. Broer van mijn moeder. Na de begrafenis ,tijdens de koffie met cake, zat ik huilend naar hem te kijken. Ik was een 16 jarige meid, waar volgens iedereen, alles al op, en aan zat! 172cm, toen al een mooie C cup, en lekkere heupen/ kont.. Mooi blond sportief koppie haar, en ogen zo blauw, dat ik altijd complimenten kreeg! En nog krijg! Na de koffie handjes schudden, we komen snel langs, sterkte, blabla..

Uiteindelijk onderweg naar de woning van oom en tante, om er voor te zorgen dat oom niet alleen de eerste weken door moest brengen. De lieverd was kapot van verdriet.. Mijn ouders sliepen op de bovenverdieping, en ik beneden, in een achterkamertje.

De zomervalantie was net begonnen, dus geen verplichtingen verder. Vader, en moeder kregen echter een bericht dat ze direct naar huis moesten komen. Iets met hun bedrijf, of zo. We besloten dat ik bij oom zou blijven, en dat ze me over een paar weken zouden ophalen. Oom, en ik, zwaaiden hen uit, en dat was dat!

Nacht. Het was een uur of twee, en stikdonker, toen ik wakker schrok.Waarom was ik... Huilen... Oom huilde keihard, en het leek wel alsof ie er in stikte! Bezorgd sprong ik uit bed, en beklom snel de trap, naar de slaapkamer van oom. De deur ging wat moeilijk open, en toen het me lukte, keek ik voorzichtig om de hoek van de entree Oom had het gemerkt, en pakte snel een zakdoek. Hij verborg zijn gezicht er in, en mompelde iets onverstaanbaars. Mijn jonge meisjeshart smolt volledig voor oom, en ik ging naast hem op het bed zitten. Gewoon mens tot mens, troosten. Hij legde zijn arm om mijn schouders, en keek me met betraande ogen aan. Ik gaf hem heel lief een kusje, op zijn natte zoute wang, en aaide hem over zijn hoofd. De arme lieverd werd weer wat rustiger. Hij mompelde dat ik zijn grote schat was, en dat hij zo blij was dat ik was gebleven als gezelschap. Oom zat daar in zijn onderbroek, en ik duwde hem voorzichtig achterover, zodat hij weer in zijn bed kwam te liggen. Toen ik het laken weer over hem heen wou trekken, begon hij weer te snikken. Spontaan kroop ik bij hem in het brede bed, en ging met mijn rug tegen zijn buik liggen. Ik droeg een slipje, en een hemdje, met alleen schouderbandjes. Oom sloeg zijn arm over mijn middel, en zijn hand lag op mijn buik.Hij werd weer wat rustiger, en we vielen waarachtig in die houding in slaap!

Opeens wakker. Het was nog steeds aardedonker. Oom was in diepe slaap. Ik vernam opeens waarom ik weer wakker was geworden! De grote hand van oom lag tussen mijn benen, en in zijn slaap had hij hem in mijn onderbroekje gewurmd! Met een rood hoofd lag ik daar, en wilde hem niet wakker maken! Ik was 16 jaar, en mijn grootste belevenis tot nu toe was een tongzoen van een wat oudere buurjongen! Ik voelde zijn vingers, waarvan twee mijn spleetje raakten! De lieverd was dat natuurlijk gewend om zo bij tante te slapen!

Een half uur later draaide oom zich om, en ik zuchtte van opluchting. Mijn kutje was kletsnat geworden van ooms vingers! Ik voelde me een heel vies meisje, dat zoiets me zo opwond, en dat nog wel bij mijn eigen oompie! Desondanks wilde ik bij hem in bed blijven, omdat het hem zo goed leek te doen! Een uur later werd oom wakker, en keek bevreemd naar het jonge lichaam naast hem. Hij keek naar mijn vuurrode wangen, en onwillekeurig naar de welvingen onder mijn dunne hemdje. Ik deed net of ik nog sliep, en ik genoot van zijn aandacht! Even later opende ik mijn ogen, en deed alsof ik net wakker werd. Oom keek vol bewondering naar mij, en ik was er blij om. Even wat anders dan het verdriet om tante. Hij lag op zijn zij naar mij te kijken, en aaide me over mijn blonde koppie. Lieve Madeleine, fluisterde hij, en gaf me een zacht kusje op mijn wang.

Overdag hebben we wat in de tuin gewerkt, en veel gekletst. Oom deed zijn best, om het gezellig te maken zonder tante. Het ging best goed eigenlijk, tot het weer avond werd, en hij naar zijn kamer ging. De hele dag was hij druk geweest met van alles, en nu kwam weer rust. Zijn verdriet nam weer de overhand. Zo ging het meerdere dagen, en ik sliep bij hem in bed. Op een goede ochtend werd ik wakker, en voelde iets hards tegen mijn achterwerk. Voorzichtig tastte ik achter mij, en voelde ...Oh God...Een stijve piemel! Snel trok ik mijn hand terug, en lag doodstil met mijn achterwerk tegen ooms erectie! De lieverd was ook wakker, en had gemerkt dat ik hem had aangeraakt. Mijn hormoontjes werkten al opperbest, en ik was al dagen geil!

Heel subtiel bewoog ik even mijn achterwerk, en oom zuchtte zacht. Die arme, arme lieverd mist zijn vrouwtje! Ook op een andere manier, besefte mijn jonge meisjes verstand. Heel zacht bewoog ik tegen zijn knoepert, en oom reageerde door terug te wrijven. Opeens ging hij zitten. Dit mag niet Madeleintje snikte hij, en ging op zijn rug weer naast mij liggen. Mijn tepels waren knoeterhard van verlangen, en mij jonge kutje was volledig ontvangstbereid! Ik keek hem intens aan, en aaide hem over zijn behaarde buik. Het geeft niet lieve oom fluisterde ik in zijn oor. Zijn eikel stak boven zijn onderbroek uit, en elke keer raakte mijn handje zijn knots. Oom stond plotseling op, en verdween in de douche. Ik gaf een harde kreun van teleurstelling, en stond ook maar op, om een ontbijt klaar te maken.

Oom was druk met alles en niets Tegen de avond aten we, en keken wat zwart wit tv. Meer was er niet in die jaren. Oom ging staan, en zei dat hij ging slapen. Ik verdween naar mijn kamertje, en lag met mijn rug naar de deur. Het was zeer warm, dus ik sliep alleen met mijn onderbroekje aan. Oom snikte boven. Hij had gezegd dat het beter was dat ik maar beneden bleef slapen.Een uur later hoorde ik mijn arme lieve oompie weer huilen, en ik stond weer snel op, schoot mijn nachthemdje aan, en even later lag ik weer met mijn rug, tegen zijn buik. Ik voelde zijn erectie weer, en deze keer begon ik direct te wrijven. Oom kon zich niet meer beheersen, en begon echt stevig terug te wrijven! Madeleintje, Weet je het zeker lieverd? Fluisterde hij, en ik reikte achter mij. Ik kreeg zijn knuppel te pakken, en deed mijn broekje opzij. Zonder iets te zeggen duwde ik zijn van voorvocht natte eikel richting mijn schaamlippen. Nu rustte zijn geslacht tegen mijn kutje, en er zat geen stof meer tussen! Voorzichtig begon oom te bewegen, en mijn vlees week elke keer iets meer, tot zijn eikel in mij zat. Ik heb dit zoo gemist kreunde oom, en begon nu harder te stoten. Mijn jonge spleetje nam zijn lul helemaal op, en ik werd voor het eerst van mijn leven echt gepakt! Oom Begon zwaar te hijgen, en ik voelde me zooo gevuld! Steeds heftiger ramde hij zijn lul in mijn onderbuik, en opeens voelde ik zijn lul nog dikker worden! Oom slaakte een oerkreet, en een fenomenale straal sperma schoot mijn walhalla in!!

Ik voelde het! Gulp na gulp, tot hij leeggemolken was! Hij begon zacht te huilen, en ik troostte hem. Het hielp, want hij viel in een diepe slaap. Met wat moeite lukte het me om nog mijn hemdje uit te gooien, en mijn onderbroekje hield ik aan. Kledderkletsnat was hij na een kwartier, maar toen sliep ik ook al.

We hebben het er die ochtend niet meer over gehad.

De dag verliep normaal. De lakens hebben we gewassen, omdat er wat bloed in zat. (Hij was mijn ontmaagder.) De volgende nacht begon hij mij zijn troostmeisje te noemen, en gebruikte me langdurig. Ook die ochtend dreef ik van zijn sperma. Elke nacht ging het zo, tot mijn ouders me weer ophaalden. Gelukkig ben ik niet zwanger geworden die zomer!!

Oom heeft gelukkig weer een lief vrouwtje gevonden, en ook ik ben getrouwd met een lieve stoere man.. Intussen hebben we twee kids gekregen, en opgevoed. We bezoeken oom, en vrouw nog regelmatig, in ooms huis, en Wat er toen in die hete zomer gebeurt is, blijft tussen mijn nu 89 jarige oom en mij. Ik was ZIJN kleine troostmeisje, en dat was goed zo...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Troostmeisje - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Vuur - De Kunst Van PassieDoor: Yukalele
Gelezen: 4046x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kunstenaar, Kunst, Vuur, Romantisch
15-06
8.9
:: Sultan - 14 (slot)Door: Theodoor
Gelezen: 1693x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitenseks, Strelen, Verliefdheid
09-06
9.2
:: Het Familiedagboek - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7385x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.1
:: BirdwatchingDoor: Yourcaptain
Gelezen: 4258x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Het Familiedagboek - 1Door: Jefferson
Gelezen: 11130x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
01-06
8.7
:: De Anticlimax - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2284x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-05
8.7
:: Tre Systrar (Drie Zussen) - 65Door: Maxine
Gelezen: 6478x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.4
:: De Anticlimax - 1Door: Jefferson
Gelezen: 6561x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: Sultan - 13Door: Theodoor
Gelezen: 2475x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Anale Seks, Publiek
14-05
9.4
:: Housewarming - 3Door: Simandber
Gelezen: 6657x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afwassen, Pijpen, Vingeren, Neuken
11-05
9.4
:: Hulp Van De BurenDoor: Wouter S
Gelezen: 10741x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-05
8.6
:: Tre Systrar (Drie Zussen) - 64Door: Maxine
Gelezen: 5811x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.5
:: Ladies Night In...Door: Jenny
Gelezen: 2725x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Homo, Bizar, Exhibitionisme, Hannah Montana, Betaalde Sex, Amsterdam, Theater, Sexshow
07-05
8.1
:: Housewarming - 2Door: Simandber
Gelezen: 8156x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Voelen, Kussen, Pijpen, Neuken, Voeten
06-05
9.2
:: Housewarming - 1Door: Simandber
Gelezen: 13681x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buiten, Vingeren, Beffen, Kussen, Knuffelen
02-05
9.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net