Opwindend.Net
Datum: 20-02-2015
Stemmen: 102x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 15345x
Lengte: Gemiddeld
Troostmeisje - 2
Door Madeleine - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Troostmeisje - 1

Ik was ooit dat jonge meisje, uit het eerste waargebeurde verhaal. Nu ben ik eind dertig, en ben getrouwd met een 51 jarige Duitse (Wonen daar ook) chirurg. Een lieve man, die het heel druk heeft met zijn ,, roeping,,, zoals hij het zelf noemt.

Altijd druk, en ik ben vaak, als hij weer eens een congres bezoekt of zo, alleen!. We hebben twee kids gekregen, en zowel zoon, als dochter, studeren over ver, dus alleen in de weekeinden thuis. Mijn jongen is 17, en dochterlief is 14. Ik ben gelukkig ongelooflijk van mijn zwangerschappen hersteld destijds en zie er nog steeds uit als een meid van eind twintig! Mijn verschijning doet jongens, en mannen verstommen, en die aandacht is natuurlijk geweldig, Haha! Mooie brunette, met lang haar, vol slagen, intussen D cup, en nog steeds lekkere heupen. Het lijkt allemaal een sprookje he! Het is het leven, wat ik hier heb. Druk sociaal leven, Veel jeugd over de vloer natuurlijk! Altijd gezellig.

Toch ben ik altijd een troosmeisje gebleven. Ook tijdens een verjaardagsfeestje van mijn zoon. We leven in een groot huis, en overal was leven, die avond! Gelachen!

Toch was er een joch wat wel was uitgenodigd, maar door niemand werd aangesproken. Bleekjes, mager, bril op, en puistjes. Ik ben intussen milf leeftijd, maar ik smelt voor jonge jongens! Het ventje zat in een hoekje, en keek alle meiden achterna, die hem helemaal niet zagen. Het was echt gezellig, en het feestje was in volle gang, toen ik het joch, Thomas, richting de deur zag lopen van de hal. Hij trok een stoer gezicht, en stapte trots de kamer door. Maar in plaats van door de deuropening, liep ie op zijn kop recht in de openstaande deur, en het gaf een beste dreun! zijn grote bril viel op de grond, en de jeugd lag dubbel van het lachen! O ik had zo,n medelijden met het kereltje! Hij was intussen naar buiten gerend, en zat op de veranda.

Ik bracht hem zijn bril, en hij had tranen in zijn ogen! Mijn moederhart smolt, en ik nam zijn gezicht in mijn handen, en gaf hem een dikke natte zoen op zijn mond. Hij kreeg een enorm rood hoofd, en ik zei, dat ik hem een stoere bink vond.

Vanaf dat moment was hij aldoor in mijn buurt, en het feest ging van hoempapa, in schuifelmuziek over. Ik pakte thomas, en A wither shade of pale stond op de player. De jongens, en meiden waren allemaal aan het kleven zoalls ze dat noemen, en ik nam hem mee op de geimproviseerde dansvloer!

Hij sloeg zijn arm om mijn middel, en keek me even schuchter aan. Ik duwde snel een kusje op zijn mond, en hij wist niet hoe ie het had! Ik heb heel wat jaloerse blikken gezien, maar dan hadden ze niet zo gemeen moeten zijn! Ik wreef mijn lijf tegen Thom aan, en ik voelde een behoorlijke zwelling op kruishoogte! Ik wreef met mijn onderlichaam stijf tegen zijn zwelling, en legde mijn hoofd tegen zijn schouder. Mijn tieten plat tegen zijn borst. Het joch begon te transpireren, en ik vond het ok. Laat hem ook maar eens van vrouwen vlees genieten dacht ik, en sloeg mijn armen om zijn nek. Toen het voorbij was, liep hij iets voorovergebogen terug naar zijn stoel haha! Hij liet geen oog meer van mij af, en toen de jeugd begon te roepen van HONGER HONGER!! Liep ik naar de keuken, om de frituurpannen te activeren.

Pfoe even stilte! In de keuken was rust. Ik begon te rommelen, en toen ik me omdraaide, om de snijplank te pakken botste ik tegen Thom op! Ik gaf een gil, want ik dacht dat ik nog steeds alleen was in de keuken! Gek! Riep ik, en hij liep rood aan van schrik, oh sorry stamelde hij. Ok, je kan helpen, voor straf, en met een speelse tik tegen z,n wang liep hij naar een ander deel van het aanrecht, en even later stond ie uien te snijden. We kletsten, en hij vertelde over blauwtjes lopen genegeerd worden, en zelfs over zijn eeuwige drang, naar eindelijk eens iets spannends met een vrouw. Hij nam me in vertrouwen, en we hebben de hapjes samen naar de jeugd gebracht. Weer in de keuken stond hij me zielig aan te kijken, en ik smolt. Het was zo,n schatje! Ik had een wijntje op, en opeens liep ik op hem af, en gaf hem weer een kus op zijn mond. Jij bent echt een bink hoor, laat niemand je iets wijsmaken kerel! Fluisterde ik in zijn oor, en hij zei tsja zal wel. Zegt mijn rechterhand ook altijd, pff.!!! Ik keek hem met mijn reebruine ogen aan, en vond ondertussen de rits van zijn spijkerbroek.

Maddy wat...En ik fluisterde sssst, opende zijn rits, en vond zijn behoorlijk gezwollen leuter. Je mag aan m,n tieten zitten schatje fluisterde ik, en begon zijn piemel te masseren. Ik maak je weer blij jongen ok? En hij slikte moeilijk, en zei ok ja. Ik begon hem heerlijk af te trekken, en liet hem bij mijn bh in met zijn rechterhand. Hij vond m,n tepels, en ik begon harder te trekken. Oooh Maddy Ooh ik...ik...ooh...ik kom!! kreunde hij, en ik bleef hem heerlijk masseren, en nam wat afstand, maar wat toen gebeurde had ik niet kunnen voorzien!

Ik voelde zijn lid opzwellen, en opeens schoot er een ongelooflijke straal sperma door de lucht! Met een boog zo in mijn decolette! en op mijn linkerwang! Ik gilde haast en wilde achteruitdeinzen, maar de tweede straal belandde op mijn zwarte jurk, en kousen: Met open mond keek ik hem aan, en barstte in lachen uit. Jongen! Jij had nood! Ik liep snel naar de theedoeken, en veegde mijn wang af, en mijn jurk, maar die vlekken kon alleen de wasmachine aan! Thomas stond nog na te druipen, en mompelde allerlei excuses.

Geeft niet lieverd, Echt niet! Ik kleed me even om ja?. Ik gaf hem een doek, en vroeg hem de vloer, en zichzelf wat schoon te maken. Die Thomas! Haha! Ik heb hem een heerlijk moment bezorgd, en dat heeft hem goed gedaan! Ik was weer het troostmeisje!

Ik heb mezelf op de slaapkamer eerst nog even gevingerd. Vond het zelf ook erg opwindend. In mijn decolette zat nog wat van zijn geil, wat ik in de keuken vergeten was schoon te maken, en ik haalde mijn vingers er door. Ik smeerde het tussen mijn lipjes, en kreeg na een paar minuten ook mijn ontlading. Ik heb het idee, dat dit een vervolg zal hebben! Ik denk dat Thomas dat zeker wil! Ik ben getrouwd, maar als hij het wil, dan laat ik hem geworden. Ik heb zijn spuitvermogen gezien (En gevoeld!) Ik wil dat wel eens in een warmer plekje voelen!! Ook troostmeisjes zijn soms pervers Hihi!

Lieve groetjes van Madeleine!!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Troostmeisje - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Vuur - De Kunst Van PassieDoor: Yukalele
Gelezen: 4046x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kunstenaar, Kunst, Vuur, Romantisch
15-06
8.9
:: Sultan - 14 (slot)Door: Theodoor
Gelezen: 1693x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitenseks, Strelen, Verliefdheid
09-06
9.2
:: Het Familiedagboek - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7385x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.1
:: BirdwatchingDoor: Yourcaptain
Gelezen: 4258x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Het Familiedagboek - 1Door: Jefferson
Gelezen: 11130x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
01-06
8.7
:: De Anticlimax - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2284x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-05
8.7
:: Tre Systrar (Drie Zussen) - 65Door: Maxine
Gelezen: 6478x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.4
:: De Anticlimax - 1Door: Jefferson
Gelezen: 6561x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: Sultan - 13Door: Theodoor
Gelezen: 2475x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Anale Seks, Publiek
14-05
9.4
:: Housewarming - 3Door: Simandber
Gelezen: 6657x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afwassen, Pijpen, Vingeren, Neuken
11-05
9.4
:: Hulp Van De BurenDoor: Wouter S
Gelezen: 10741x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-05
8.6
:: Tre Systrar (Drie Zussen) - 64Door: Maxine
Gelezen: 5811x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.5
:: Ladies Night In...Door: Jenny
Gelezen: 2725x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Homo, Bizar, Exhibitionisme, Hannah Montana, Betaalde Sex, Amsterdam, Theater, Sexshow
07-05
8.1
:: Housewarming - 2Door: Simandber
Gelezen: 8156x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buiten, Voelen, Kussen, Pijpen, Neuken, Voeten
06-05
9.2
:: Housewarming - 1Door: Simandber
Gelezen: 13681x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buiten, Vingeren, Beffen, Kussen, Knuffelen
02-05
9.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net