Opwindend.Net
Datum: 16-09-2017
Stemmen: 32x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 5884x
Lengte: Lang
Merel - 5
Door Frank Es - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Merel - 4

Ziekenhuisbezoek

De week gaat snel voorbij. De dagen vul ik met werken en ’s avonds houden Merel en ik zoveel mogelijk vrij voor elkaar. Iedere dag vrijen we en we zijn perfect gelukkig.

Ik heb vrijdag vrij gekregen om met Merel naar Amsterdam te gaan. Ze zit al een aardig tijdje in het transitieproces en vandaag zal bekeken worden of ze al ver genoeg is om de geslachts veranderende operatie te gaan uitvoeren. Na lang wachten is ze eindelijk aan de beurt. Op Merels verzoek mag ik bij het gesprek en de onderzoeken aanwezig zijn.

Het is een moeizaam gesprek, veel gezeur over hoe ze nu in de maatschappij staat. Of het haar lukt om zich als vrouw te manifesteren. Ik kan het niet laten om te vertellen hoe we elkaar hebben ontmoet en dat ik er pas thuis achter kwam dat ze niet helemaal een meisje was. Mijn reactie blijkt de arts te overtuigen. Medisch gezien is Merel ver genoeg en de arts geeft een positieve aanbeveling. Merel stapt blij de onderzoekskamer uit en gaat naar de balie om een afspraak in te plannen. Over drie maanden kan ze terecht en ze krijgt een paar recepten mee voor de medicatie die ze vanaf nu moet slikken. Veel op vrouwelijke hormonen gebaseerde medicijnen.

Ze zal vanaf nu iedere maand voor onderzoek moeten komen om er zeker van te zijn dat de medicatie zijn werk doet. Ook deze afspraken worden meteen ingepland.

Op onze weg naar buiten lopen we langs de apotheek waar ze de medicatie meteen meeneemt.

In de auto vertelt ze me hoe blij ze is dat het eindelijk zover is. Ik ben ook blij voor haar, maar als ik naar mezelf kijk hoeft ze niet te veranderen. Ik vind haar heerlijk zoals ze nu is.

Even later zit ze de bijsluiters te lezen. Ik zie hoe de uitdrukking op haar gezicht verandert.

Als ik vraag waarom ze nu ineens bedrukt kijkt leest ze de bijwerkingen op: verminderd libido, impotentie, mood swings en lusteloosheid.

Ik sla een arm om haar heen. “Daar komen we wel doorheen liefje. Ik ben er voor je, dat weet je.” Ze kust me op mijn wang en ziet er weer even iets blijer uit.

De medicatie die ze tot nu toe heeft gehad was niet zo zwaar, wat anti mannelijke hormonen en een lichte dosis oestrogeen. Ik probeer haar het vertrouwen te geven dat het allemaal wel zal meevallen.

Thuisgekomen begint ze meteen aan de medicatie, waarna ze zich stort op de studie.

Het is vrijdagavond en we besluiten vanavond samen uit te gaan. We zitten al redelijk vroeg in dezelfde kroeg waar we elkaar hebben leren kennen. De mannen aan de bar kijken wat jaloers naar me als we aan de bar gaan zitten maar gaan toch het gesprek aan. Het is gezellig en al snel komen er nog meer bekenden binnen. We gaan met z’n allen aan een tafeltje zitten achterin de kroeg. De drank vloeit zoals gebruikelijk is rijkelijk en al snel zijn we allemaal een beetje aangeschoten. Merel wordt direct goed opgenomen in de groep en ze vertelt enthousiast over het nieuws wat ze vanmiddag heeft gehoord. Een paar mensen aan de tafel kijken haar vreemd aan “Ben je geen echt meisje dan?” “Ja hoor, maar een met iets extra’s.” troeft ze hem af. Ik vertel ze hoe gelukkig we samen zijn en dat het voor mij geen verschil maakt. De toon is gezet en Merel krijgt van allerlei vragen over het proces waar ze inzit. Opeens is Merel het zat om erover te praten. De reden is waarschijnlijk dat er weer eens iemand bij zit die vindt dat je bij mensen die anders in elkaar zitten alles over hun seksleven mag vragen. Ik kan haar geen ongelijk geven, ik zou dat ook maar met een paar van de mensen aan tafel delen omdat ik ze al jaren ken.

Het gesprek wordt een andere kant op gestuurd. Merel vertelt over haar studie en anderen over hun werk. De sfeer is duidelijk veranderd en we hebben allebei zin om gewoon naar huis te gaan. Niet veel later lopen we gearmd naar mijn huisje toe als een verliefd stelletje.

Thuis aangekomen steek ik de haard aan en Merel schenkt ons de glazen wijn in. Het duurt niet lang of het is zo warm in de woonkamer dat we onze kleren uitdoen en voor de haard gaan liggen op een hoogpolig tapijt. We liggen te kletsen en ik streel haar over haar heerlijke lijf. Ze geniet duidelijk van mijn aanrakingen en kreunt soms zelfs een beetje. Als ik een tepeltje in mijn mond neem pakt ze mijn hoofd vast en drukt me stevig tegen zich aan.

“Karel, weet je zeker dat je mij nog net zo leuk zal vinden als ik een echt meisje ben?”

Ik kijk haar verbaasd aan “Natuurlijk lieverd, ik hou van je en dat zal niet veranderen als je geen lul meer hebt maar een kutje.” Ze lijkt gerustgesteld en ik sabbel verder aan haar tepeltje. Met mijn hand ga ik naar haar kruis, langs haar pik tussen haar benen. Ik streel haar tussen haar ballen en over haar kontje. Ze geeft zich over aan wat ik doe en ik zie haar pik al een beetje groeien. Met haar hand pakt ze mijn pik en trekt er rustig aan. “Ik wil dat je me neukt.” Zegt ze. Ik kniel voor haar en doe haar benen omhoog tot bijna in haar nek, dan zoen ik haar en zet mijn eikel tegen haar kontje. Met een beetje spuug maakt ze zelf haar kontje nat en trekt me naar binnen. Ze voelt weer heerlijk strak en ik geniet van haar.

Ik stoot steeds dieper in haar kontje en voel haar al een beetje knijpen. Haar ballen zitten dicht tegen haar pik aan en ik verwacht dat het niet lang zal duren voor ze klaarkomt. Ik verhoog mijn tempo een beetje en Merel kreunt steeds luider. Dan ineens begint ze te schokken en spuit ze over haar buik. Mijn pik knijpt ze er bijna af en ook ik kom hevig klaar.

Vele stralen zaad spuit ik diep in haar darmen. Daarna blijf ik stil op haar liggen om op adem te komen. Langzaam laat ik haar benen weer zakken tot ze haar voeten op de grond kan zetten. Hierdoor glijdt mijn pik uit haar kontje. Ik lik haar zaad van haar buikje af en slik het door. Dan geef ik haar een lange tongzoen. “Dit was heerlijk Merel. Ik hou van je.” Merel zegt niets en ligt met haar ogen dicht na te genieten.

We gaan even later nog even op de bank zitten om nog iets te drinken en als onze glazen leeg zijn gaan we naar bed.

We zoenen nog even en gaan dan lepeltje lepeltje liggen om te slapen.

De volgende ochtend is Merel er al vroeg uit gegaan en komt me ontbijt op bed brengen.

Ze is zo’n lieverd en ook zo ontzettend mooi. Ik kus haar en het ontbijt moet nog even wachten. Ze ligt naast me in bed als we het ontbijt eten. Hand in hand eten we zonder veel te zeggen onze borden leeg. Stilzwijgend zet Merel het dienblad naast he bed en kruipt weer tegen me aan. We blijven nog wel een uur zo liggen zonder al te veel te zeggen, dan gaan we uit bed, douchen samen en gaan ieder ons weg om de dingen te doen die we altijd doen op zaterdag. Aan het einde van de middag zitten we weer samen op de bank en stelt Merel voor om haar kamer op te zeggen en bij me te komen wonen. Ik vind het eigenlijk nog wat te vroeg hiervoor, maar ik ben zo gek op haar dat ik ermee akkoord ga. Nog dezelfde avond stuurt ze de mail de deur uit om de kamer op te zeggen. We hebben nog iets meer dan een maand om haar spullen te verhuizen. Merel laat er geen gras over groeien en stelt voor om meteen de volgende dag daar maar eens te gaan uitzoeken en inpakken.

We maken weer samen eten en genieten van een simpele maaltijd met een glas wijn.

Als we op de bank naar het nieuws zitten te kijken loopt Merel ineens de kamer uit. Zeker tien minuten later komt ze de kamer weer inlopen met rode koontjes. Ze heeft een badjas aangedaan en zo te zien ook gedoucht. Ze komt naast me zitten en begint me te tongzoenen. Ze heeft er blijkbaar veel zin in want in no time heeft ze mijn broek open gemaakt en zit ze aan mijn pik te trekken. Ik besluit haar te helpen en sta op om mijn broek uit te doen. Mijn t shirt volgt meteen en nog voor ik kan gaan zitten heeft ze mijn pik in haar mond. Ze pijpt me heerlijk diep en deze keer stopt ze niet als ik dreig klaar te komen maar ze neemt hem nog dieper in haar mond, Ik weet zeker dat ze mijn eikel nu in haar keel heeft zitten. Ik kan het niet meer tegenhouden en straal na straal spuit ik achter in haar keel. Als ik klaar ben met spuiten trekt ze zich terug en zie ik de tranen in haar ogen. Merel moet even op adem komen voordat ze iets kan zeggen. “Karel, dit was echt mega geil, ineens lukte het me om je nog dieper in me te laten komen.” Uitgeblust ga ik naast haar zitten en zoen haar op de mond. Het wordt een lange hartstochtelijke tongzoen die ons beiden de adem beneemt. Dan staat ze op en doet de badjas uit. Ik weet niet wat ik zie. Ze heeft een prachtige latex body aan. Hij sluit perfect om haar slanke lijf en precies bij haar tepeltjes zitten er gaten in, waardoor ze parmantig naar buiten steken. Wow, wat staat dit haar ontzettend geil. Ik kan het niet laten, ik moet op haar tepeltjes sabbelen. Merel kreunt als ik dat doe en pakt mijn pik weer vast. Hij is nog slap, maar daar trekt ze zich niets van aan.

Met mijn hand ga ik naar haar kruis en voel dat daar ook een gat zit. Precies op de goede plek om bij haar kontje te komen. Omdat ze haar pik tussen haar benen naar achteren heeft gevouwen voel ik daar ook haar ontblote eikel. Ik straal haar kontje en raak daarmee ook steeds het kopje van de eikel aan. Al snel voel ik dat het voorvocht begint te stromen.

Ik zeg haar op haar knieën voorover te gaan zitten en ga zelf achter haar zitten. Zo heb ik perfect zicht op dat heerlijke kontje wat ik zo ga verwennen. Het is er al flink nat van het voorvocht en ik kan zonder moeite twee vingers naar binnen drukken. Merel kreunt luid als ik dat doe en drukt zich tegen mijn hand aan. Even later duw ik een derde vinger mee naar binnen en krom mijn vingers zodat ik op haar prostaat druk uitoefen. Meer en meer voorvocht produceert ze nu. Ik gebruik dat om mijn vingers nog meer te smeren en ook mijn pink mee naar binnen te duwen. Dan begin ik te stoten terwijl ik met mijn andere hand in een van haar tepeltjes knijp. Merel kreunt luid “Neuk me!” Dat laat ik me geen twee keer zeggen en positioneer me zo dat als ik min hand uit haar kontje haal meteen kan doorstoten.

Heel langzaam trek ik mijn hand terug en zet mijn pik vast tegen haar kontje aan. Nog voordat de laatste vinger eruit is duw ik min pik naar binnen. Ik voel Merel meteen al beginnen te knijpen en duw helemaal door tot mijn ballen tegen haar kont zitten.

Ik stoot zo diep en hard mogelijk terwijl het kontje van Merel me bijna fijnknijpt. Dan voel ik haar zaad tegen mijn ballen gelanceerd worden en kom ik diep in haar kontje tot een hoogtepunt. Ik blijf diep in haar kontje zitten tot het schokken in mijn lijf over is, dan trek ik mijn pik terug en ga naast haar zitten. Merel laat zich omvallen en trekt zich naar me toe.

Met haar hand veegt ze haar zaad van mijn ballen en houdt het voor mijn mond. Ik wil niets liever dan het oplikken en bedank haar daarvoor.

Even later zitten we samen op de bank. Merel nog steeds in dat mooie latex pakje en ik in mijn nakie. Ik schenk onze glazen nog eens vol en we klinken op haar transitie.

Die avond doen we niets bijzonders meer, we kijken wat tv en gaan op tijd naar bed.

Zondagochtend zijn we vrij vroeg wakker en na eerst nog een tijd geknuffeld te hebben in ben douchen we en ontbijten we.

Dan is het tijd om naar Merels kamer te gaan. Eerst nog even langs de bouwmarkt voor verhuisdozen en dan door naar haar kamer. Daar krijg ik de opdracht om haar kledingkast in te pakken. Ik kijk mijn ogen uit naar de outfits die ze heeft. Stuk voor stuk merkkleding voor meiden met een goede smaak. Veel mooie lingeriesetjes en in mijn ogen een flink aantal schoenen. Een van de schoenendozen voelt wat zwaar du die maak ik open. Wat ik daarin zie zitten verbaast me een beetje. Dildo’s en butt pluggen, zonder uitzondering van een flink formaat. Een stuk groter dan wat ik tussen mijn benen heb hangen in elk geval. Ik doe de doos weer dicht en zet hem bij de stapel. In een uurtje ben ik klaar met wat ik zou doen en vraag wat ik nog meer kan doen voor haar. Deze keer mag ik haar cd’s en dvd’s inpakken. Bij de dvd’s zitten er een aantal die ik zelf ook nog wel eens wil zien. Het is shemale porno. Dat verbaast me helemaal niets eigenlijk. Ik doe alles netjes in de dozen en zet ze bij de stapel.

Ik ga even op haar bank zitten om eens rond te kijken in haar kamer. Het is een saaie kamer, duidelijk nog niet erg ingericht en ik vraag me af of ze dat ooit nog van plan was te doen. Het studiejaar is ten slotte al een paar maanden geleden begonnen.

Merel komt de kamer in. “Wil jij misschien nog even de vuilniszakken in de container gooien?”

Ik knik en sta op om het te doen als ik zie dat Merel tranen in de ogen heeft.

Ik sla een arm om haar heen en vraag wat er is. Ze weert me af en ik kan niets anders doen dan de vuilniszakken wegbrengen.

Wanneer ik weer bovenkom zit Merel op de bank met haar hoofd in haar handen.

Ik ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen. “Sorry dat ik je net wegduwde, maar het weggaan hier kost me meer moeite dan ik dacht. In deze kamer ben ik voor het eerst alleen maar meisje geweest.”

Ik knik begrijpend en laat haar gaan. Even later staat ze op en vraagt me in te pakken wat ze aangeeft. Ze loopt naar een kast en haalt daar van allerlei spullen uit. Sommige dingen geeft ze aan, andere doet ze in een vuilniszak. Op deze manier zijn de dozen snel vol. Al snel is de laatste doos gevuld en besluiten we eerst dit maar eens naar mijn huis te brengen.

Twintig minuten later zijn we weer bij mijn huis en sjouwen we de dozen naar boven waar we ze in mijn logeerkamer zetten. De kleren worden meteen uitgepakt en in mijn kast gelegd en gehangen. De doos met cd’s blijft in de woonkamer staan om uitgepakt te worden. Met wat proppen passen die nog wel in het kastje wat daarvoor is.

Het was even hard werken en we ploffen op de bank met iets te drinken.

“Karel, dank je wel voor het helpen. Ik ben echt heel gelukkig met jou.”

Ik geef Merel een kus en zeg niets meer. Ze moest eens weten hoe gelukkig ik met haar ben.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Merel - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3450x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net