Opwindend.Net
Datum: 05-12-2017
Stemmen: 20x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 4548x
Lengte: Lang
Best Of Both Worlds - 8
Door Jodocus - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Best Of Both Worlds - 7

Best off both worlds – beste van twee werelden. Eindelijk een vervolg op deel 7 van de Best off both worlds serie.
Ik raad je aan om de vorige delen te lezen.

Kort; het verhaal gaat over Ingrid een meesteres die hermafrodiet is. Dus ze is gezegend met een kutje en een wat kleine piemel, maar toch geheel goed werkend.
De man (de ik vorm) is Michael. Een man met onderdanige gevoelens, is 100% bi-sexueel en werkzaam bij een bouwmarkt als afdeling hoofd. Inmiddels hebben de twee een D/s en vanille relatie.
In de laatste delen ontdekt Michael na enige dwang dat hij travestie ook leuk vindt. Op dit punt gaat het verhaal verder.
Na een heftige nacht waar de travestie centraal stond en waar we ontzettende lekker sex hebben gehad worden we naast elkaar wakker.

Ingrid komt net uit de badkamer en is nog geheel naakt. Ik moet elke keer weer even aftasten in welke mood ze is, Mrs of gewoon mijn geweldige vriendin.
Ze ploft naast me neer, lekker onelegant ligt ze met slappe piemel de benen uit elkaar naast me.
De Ingrid mood stel ik vast.
Haar hand ligt op mijn been, ik heb nog steeds kousen aan en hoewel ik de jarretels af heb blijven ze toch mooi omhoog. Altijd handig stel ik vast die hold up kousen.
Ik ben blij dat het zondag is, geen gehaast maar toch zijn we vroeg wakker geworden. Ook ik moet mijn blaas legen en hoor achter me ”als een meisje he”.
Jaahaa meesteres, zeg ik een beetje vervelend en uitdagend. Acht ze is in de Ingrid mode dus ik durf wel wat.

Ik ga zitten te plassen en loop terug naar de slaapkamer. Daar staat Ingrid bij de deur te wachten. Ze heeft snel een slipje, een lang t-shirt en een paar hoge leren laarzen aangetrokken.
Had je praatjes slet? Oh jee, was ik even vergeten hoe snel en gemakkelijk ze kan omslaan naar Mrs en terug. Ik kniel gelijk voor haar neer, “sorry meesteres ik dacht dat u even Ingrid was zeg maar”
Ze lacht met een gemene ondertoon. Ja WAS, maar je moet me niet uitdagen. Ze gooit vier boeien
De geur van het leer roept al naar me. Ik kus de voeten, de schacht tot aan het riempje bovenaan en zo dicht bij haar heerlijkheden, maar ga niet verder natuurlijk. Weer terug en dan de andere laars. Jee wat word ik hier geil van. Natuurlijk ziet Mrs dit wel aan mijn steigerende voor me neer. “omdoen” is het korte commando, ik zie je zo in de speel ruimte.
Ik doe snel wat me is opgedragen, shit een mis inschatting denk ik en ga dan snel naar de SM ruimte.
Daar zit de dame al in een kort leren jurkje en de geweldig hoge lieslaarzen. Ze weet natuurlijk dat ik dit soort kleding geweldig sexy vind en dan ook eigenlijk alles voor haar zal doen.

Met een rijzweepje wijst ze naar de laarzen, “je mag mijn laarzen kussen”. Ik kus vanaf de punt van de schoen tot bovenaan de laarsschacht. Kijk haar even aan. Ze zit met gesloten ogen. Aan haar gezicht te zien geniet ze van mijn onderdanigheid, maar zegt niets. Sterker nog als ik weer terug ben van de tweede laars zegt ze nog steeds niets. Ik stop en kijk haar vragen aan. “heb ik gezegd dat je mag stoppen slaaf en doe die verschrikkelijk tuttige kousen uit. Je bent geen sissy hoop ik. ” Neenee Mrs sorry, ik voel me vernederd en doe snel de kousen uit, ga dan gelijk weer verder met kussen van de heerlijke laarzen.
“handen op de rug” Ze klikt mijn boeien aan elkaar op mijn rug.
Oh wat is dit toch heerlijk. Niet wetend wat er gaat komen, mijn handen op mijn rug gebonden en op mijn knieën haar machtige sexy laarzen kussend, onderworpenheid optima forma.
Haar ander voet schuift nu tussen mijn benen en wrijft tegen mijn zak aan. Oeps nu wordt het gevaarlijk, zeker als ze zacht schoppende beweging maakt krimp ik ineen. Auw auw, is het tussen twee kussen door.
“stel je niet aan slaaf” Ik hou me wijselijk stil, maar de laarspunt gaat niet weg. Ze drukt tegen mijn ballen ik krimp ineen en mijn piemel ook trouwens.
Hoewel ze me niet echt pijn doet is de dreiging van een laarspunt daar al voldoende om me geheel in mijn rol te doen komen. Ik blijf door kussen en probeer nog even haar blote boven been te kussen om haar wat af te leiden, maar wordt gelijk gecorrigeerd doordat ze harder duwt met haar laars.
Dit gaat zo even door ik heb geen idee van tijd en raak ervan een beetje in een roes, mijn rug doet wat pijn omdat ik niet kan steunen op een arm, maar ze geeft niet toe.
Zelf kan ze gemakkelijk van houding wisselen, maar steeds blijft een voet tussen mijn benen.
“dus het mannetje dacht dat Ingrid er was en dacht zelfs dat hij misschien wel praatjes kon hebben he” zegt ze dan ineens.
Ze schopt zacht in mijn kruis en haalt me weer terug op deze wereld.
Neenee, meesteres, kreun ik, het was gewoon een grapje. “Toch hoorde ik een brutale toon in je woorden.” Sssorry meesteres stamel ik terwijl ze me weer zacht maar wel duidelijk schopt.

Het wordt een mooie dag en we gaan zo een stukje wandelen, maar jij gaat wel aan de lijn slaaf.
Ohh nee denk ik, dan kan iedereen zien dat ik slaaf ben, stel je voor dat we iemand tegen komen die ik ken...”maar, meesteres, alstublieft niet. Misschien komen we iemand tegen en zien ze mij en u en ...verder kom ik niet als ze bits antwoord. “SCHAAM JIJ JE VOOR MIJ?, wil je niet met een tweeslachtig figuur over straat.” Dat is een gemene opmerking en ik besef dat ze misschien meer gekwetst is door haar lichaam dan ik denk.
Dan voel ik het koude leer van een brede halsband om mijn nek. Er rammelt een ketting aan.
Mee komen jij, en zonder mijn antwoord af te wachten trekt ze me mee naar beneden de tuin in.
Nu is die tuin redelijk geschud, maar toch van boven kan je er toch heel wat zien.

Ik naakt, met de armen op de rug en zij in een leren jurkje en lieslaarzen, als dan nog niet duidelijk is hoe de verhouding is weet ik het ook niet meer. Ik kijk schichtig om me heen, maar zie niemand van de buren uit het raam loeren.
Toch, ondanks de vernedering, de onderwerping, de angst om gezien te worden voel ik me toch goed.
“kniel slaaf” Snel kniel ik voor haar. Ze kijkt op me neer. “Ik denk dat jij niet zo snel meer brutaal zal zijn, of wel? “ Nee, ik zal het niet weer doen meesteres, stamel ik in de hoop dat we toch maar weer snel naar binnen gaan.
“Vooruit dan maar, mee naar binnen” zegt ze dan doortastend.
Eenmaal binnen gaan we weer terug naar de SM kamer en ik verwacht eigenlijk nog wel echte straf.

Inderdaad boeit ze mij weer aan het kruis. Eenmaal vast klikt ze iets los en draait het kruis tot ik ondersteboven hang. Erg handig gemaakt.
Heel toevallig (jaja dat geloof je niet) is mijn gezicht op haar kruis hoogte. Daar maakt ze dan ook dankbaar gebruik van door voor het kruis te gaan staan en het rokje iets op te tillen.
Haar stijf piemeltje steekt tegen mij neus, hoewel zo dichtbij, wacht op de opdracht. Ik durf nu gewoon geen eigen initiatief te tonen.
Je mag je meesteres je dienstbaarheid tonen dat ik zo mild voor je ben. Eigenlijk zou je meer straf moeten hebben, maar goed ik ben veel te lief he.
“Mond open slaaf” Snel open ik iets mijn mond, ver genoeg om haar toegang te geven in elk geval.
Gelijk stoot ze haar lul naar binnen. Hmm heerlijk dat ik deze vrouw mag verwennen. Ze stoot snel in en uit mijn mond, ik geniet ervan, de onmacht en onderwerping.
Ze is duidelijk geil te merken aan de snelheid dat ze in mijn mond neukt. Ohh jee ik hoop dat ze klaarkomt zodat ik haar goddelijk sperma mag proeven.
Ik voel haar hand over mijn stijve lul, ze trekt er rustig aan maar meer ook niet.
Het is duidelijk niet haar bedoeling mij klaar te laten komen.

Ze neukt me in snel tempo door in mijn mond. Ik gebruik mijn tong om haar zo goe mogelijk te verwennen, iets wat aan haar gekreun te horen, wel goed lukt. AL snel kreunt ze wat luider en dan komt ze klaar in mijn mond.
Dankbaar ontvang ik het sperma en slik het braaf door. Nog steeds masseert ze mijn piemel, heerlijk maar net niet genoeg om me klaar te laten komen.

Ingrid draait het kruis weer recht en ik kijk haar weer recht in de ogen.
“Je bent braaf slaafje. Alles netjes doorgeslikt?” Ja natuurlijk meesteres, dank u wel, het was heerlijk.
Weer pakt ze mijn lul en masseert die weer. “het slaafje wil zeker ook wel een beetje klaarkomen zeker” Ik knik voorzichtig, je weet maar nooit wat ze wil horen.
Ze is in een goede bui want een geile glimlach komt op haar gezicht. Ze wrijft met de onderbuik tegen mijn pik. Ik voel haar slappe piemel tegen mijn stijve. Ik kreun zacht. “Is dat lekker slaafje”
Ja, meesteres, antwoord ik, heel erg lekker om uw piemel te mogen voelen.
Ze glimlacht weer, “oh maar ik heb nog meer hoor.” Dan tilt ze haar been om en steekt zo mijn stijve tussen haar benen in haar natte poesje.
Ze sluit haar ogen en geniet met een kreuntje van de penetratie. Ze neukt zichzelf door op mijn pik te rijden. Al kreunend zegt ze dan, “waag het niet klaar te komen voordat ik ben gekomen.”
Ze rijdt lekker op mijn pik en ik moet duidelijk denken aan de komende belasting aangifte om maar niet te vroeg klaar te komen.
Ik kan haar helaas niet vastpakken of draaien voor een ander standje, nee ik word duidelijk gebruikt voor haar genot.
Het lot van een slaaf, maar geloof me een heerlijk lot.
Ik kreun met haar mee en geniet volop. Ik hoop dat ik niet te vroeg ga komen, het kan zeker niet te lang meer doorgaan zo, maar aan haar gekreun en wilder tempo gaat Ingrid ook snel klaarkomen.

Gelukkig is dat het geval, met een luide zucht laat ze zich gaan.
Ohh jaa lekker ding ben je toch, ohh je lekkere pik zo diep in me oh jaaa ik kommmm. Ze moet zich goed vasthouden en schokt heftig in haar orgasme. Ja slaaf nuuuu, spuit je leeg in me. Daarop heb ik echt gewacht, nou ja tegengehouden dan. Ik laat me dan ook gaan en laat mijn sperma in haar buik gaan. Ohh zo heftig dit gevoel na het tegen te moeten houden.
Als ze wat is bijgekomen stapt ze van mijn pik af. Er loopt een klein straaltje zaad lang haar been. Hmm een geil gezicht is dat.
Ik wordt losgemaakt van het kruis en samen liggen we dan even bij te komen op een matje.

Als we weer wat zijn bijgekomen kijk ik haar diep in de ogen, ik wil niet dat je zo negatief over jezelf praat. Je bent tweeslachtig, ja een meesteres en een vrouw van wie ik heel veel hou. Je hebt het mooiste lichaam die ik maar kan wensen, echt geloof me ik zou me nooit voor je schamen.

Dan breekt ze en huilt even met diepe halen en kijkt me dan aan, “dank je lieverd.” Al kussend trekt ze me mee naar de slaapkamer. En toch krijg je straf glimlacht ze terwijl ik vastgeklikt wordt aan het bed en een blinddoek om krijg.
Ik lach terug, en antwoord, “ik zou niet anders willen”. Wat toch een bijzonder mens, zo van het ene naar het andere uiterste, mijn beste van twee werelden.
Ze pakt dan mijn piemel, hmm slap he, daar gaan we wat aan doen. Ik zie niets maar hoor gerammel en dan een zwiep, de stroken zweep komt even gemeen op mijn borst.
“Tellen”, hmm ze is weer terug in haar rol, even was ik bang dat...nee gelukkig niet.
1, 2, 3,4,5...dan stopt ze. “dank u meesteres dat heb ik verdiend.”

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 3745x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang WeekendDoor: Beautje
Gelezen: 5309x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.9
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3273x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 1867x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 5755x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4570x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6596x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 7747x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 7976x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7182x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.8
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14099x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.5
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6047x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5063x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 9679x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
:: Thursday MorningDoor: X7trio
Gelezen: 5400x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Transseksueel, Rimmen, Anaal
01-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net