Opwindend.Net
Datum: 16-09-2014
Stemmen: 60x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 11698x
Lengte: Lang
Shemale Liefde - 2
Door Stijn79 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Shemale Liefde - 1

Met een zalig gevoel werd ik (Marleen) wakker, naast mijn nieuwe grote liefde (Joyce). Ze beloofde mij een kindje en dat ze heel graag met mij zou willen trouwen! (lees vorige verhaal)

Joyce lag naast mij met enkel haar slip aan, haar piemel stond blijkbaar weer stijf! Wat is het toch een geile meid! Hopelijk meende ze die beloftes, wat mij weer deed twijfelen! Ze is nog zo jong (19j) en ik toch al 36j. We hadden een heel weekend en ik wou toch echt wel zekerheid over onze toekomst samen! “Joyce...Joyce wakker worden...” zei ik zachtjes. “Hmmm nog eventjes knuffelen liefje…” zei ze half slapend. “ Ik kroop tegen Joyce aan, haar piemel voelde ik tegen mij aan. “Oooh Joyce met je grote piemel!” “Zo groot is hij niet hoor met mijn 12cm maar” zei ze. “Voor mij is hij groot genoeg!” zei ik.

Met mijn hand ging ik over haar rug, zo naar haar slipje dat ik in een keer uittrok! Haar piemel floepte uit de slip, wachtend en smachtend op mijn kutje! Zacht speelde ik met haar piemel die al begon te pulseren! Wat komt ze toch snel klaar! Joyce ademde al zwaarder door de spanning. Vlug liet ik haar piemel mijn kutje ingaan. “Ooooh..ooooh...niet bewegen….oooh” en haar lading zaad spoot al in mijn kutje! “Sorry...Sorry Marleen..maar je maakt me zo geil” “Dat geeft niet hoor! Spuit al je sperma maar in je vrouwtje!” reageerde ik. “Voel je je al anders? Ben je al zwanger?” vroeg ze. Ik keek haar in de ogen en vroeg nogmaals aan haar of ze het wel meende, al die beloftes!

Ze nam mij in haar armen en zei dat ze alles meende! We keken elkaar een tijdje aan zonder maar een woord te zeggen. Ik voelde haar hand vanaf mijn buik richting mijn kutje gaan. Ze streelde mijn kutlippen en stak een vinger in mijn kutje. Joyce keek me lief en geil aan terwijl ze mij rustig aan het vingeren was! “Hmm lekker” kreunde ik! “Ik ga je nu bevruchten Marleen!” hijgde ze! Ze stond weer op springen! “Vrij maar zo vaak als je wilt met mij!” zei ik. Haar piemel kwam weer in mij en ze stootte haar piemel in mij. Ze ging op en neer in mij! “Ik...ga komen Joyce!” Wat ze als teken zag om samen te komen! Haar zaad voelde ik spuiten diep in mij!

Ik voelde tranen over mijn wangen rollen! “Marleen! Gaat het?” vroeg ze heel bezorgd! “Neuk me! Neuk me verder! Ik wil een kind van je” riep ik! Al mijn gevoelens namen de bovenhand! Ik drukte met mijn twee handen Joyce met haar half slappe piemel in mij! Ik wilde gewoon bezwangerd worden vandaag! Joyce gaf me tongzoenen en niet veel later voelde ik haar piemel stijf worden in mijn kutje! Toen hij op volle grootte was begon ik Joyce te neuken! Ik wilde haar zaad zoveel mogelijk hebben vandaag! Met lange halen ging ze in en uit mij! Haar piemel kreeg gewoon geen rust! Als een wilde neukte ik Joyce! “Oooooooh Marleeeen!!" Met een luide kreun spoot ze haar zaad weer diep in mij!. Hijgend lag Joyce op mij!

Haar piemel mocht niet verslappen! Dus bleef ik haar maar stimuleren om mij te neuken! Maar Joyce haar piemel verslapte toch, en ik ging op mijn knieën voor haar piemel zitten. Al pijpend probeerde ik hem weer stijf te maken. Wat na een 10 min pijpen toch lukte! Joyce lag uitgeput op het bed naar mij te kijken! Ik spreidde mijn kutje en ging boven op Joyce zitten en begon Joyce te berijden! Eerst zachtjes pompend daarna met grote halen verdween haar piemel in mij! Mijn borsten gingen op en neer, zo hevig neukte ik mijn vrouwtje! Met haar laatste krachten en zaad kwam Joyce voor een laatste keer klaar! “Oooooo Marleen...Stop even meid! Ik ben uitgeput!” hijgde ze.

Ik ging boven op Joyce liggen en gaf haar een paar stevige tongzoenen! Joyce zelf kon maar niet stoppen met hijgen! Ik had haar totaal uitgeput! “Als ik nu niet zwanger ben, dan weet ik het ook niet hoor!” bedacht ik me. We bleven nog een tijdje liggen in elkaars armen en genoten van onze liefde. Joyce stond op om zichzelf te gaan wassen en ik maakte het bed op. Ook maar even de raam open gedaan, want de kamer rook naar onze vrijpartij!

Ze bleef wat lang weg, dus ik liep de badkamer in waar ze haar tanden aan het poetsen was. Ik zette mij naakt op het tafeltje naast de wastafel en hield mijn hand tegen mijn kutje gedrukt! “Wat is er?” vroeg ze. “Ooh! Niets hoor! Maar anders loopt het sperma uit mij!” grapte ik. Ze moest heel hard lachen en gaf me een zoentje. Ikzelf wou eigenlijk nog eens neuken, maar haar piemel had al zoveel moeten werken. Had ze eigenlijk nog wel zaad? We hadden het al zoveel gedaan! Ik trok Joyce tot voor mij en begon haar te kussen, mijn hand ging terwijl naar haar slappe piemel!

Ik drukte Joyce stevig tegen mijn lippen aan, terwijl ik haar probeerde stijf te rukken! “Hmmmm… Marleen….Ik ben leeg!” zei ze. “Toe nog één keertje” smeekte ik. Uiteindelijk werd haar piemel weer stijf! Ik stopte hem vlug in mijn smekend kutje! Zacht begonnen we te neuken, wel verslapte haar piemel soms. Zo uitgeput was ze! “Oooooooooo jaaaaaa…..” Ik moest Joyce vasthouden of ze was gevallen! Haar laatste zaad ging in mijn kutje! Ik drukte haar tegen mij aan en bedankte haar. Ik hielp Joyce naar haar bed, waar ze vervolgens drie uur sliep! Ik had haar helemaal leeggeneukt!

“Wat gaan we vandaag nog doen?” vroeg ze. “Ik neem je mee naar mijn huisje, waar ik hoop dat je wilt blijven” antwoordde ik. Ze kleedde zich aan en kon haast niet wachten om mee naar mijn huis te gaan. Aangekomen in mijn huisje gaf ik haar een rondleiding. Niet dat het heel groot is, maar wel meer plaats als ik zwanger zou zijn. Ze genoot vooral van de tuin! Joyce begon zelfs al plannen te maken hoe we de eventuele kinderkamer zouden inrichten! En zodoende gebeurde het dat, na een twee weken, Joyce bij mij kwam wonen. We vreeën zoveel als we konden! Ik neukte haar soms zo hard dat ze haast niet meer kon lopen!

We zijn nu vier weken verder en ik voelde al dat er iets anders was aan mijn lichaam. Mijn regels had ik twee weken geleden moeten hebben, maar deze bleven uit! Dus kon ik daaruit concluderen dat ik zwanger was! Ik durfde Joyce eerst niets te zeggen, daar ze nogal snel ongerust is. Maar ik kon het niet langer stil houden voor haar. “Joyce…..Joyce…” riep ik door het huis! Ze stormde de trap af en zei “Is er iets liefje?” Ik liet haar de predictor zien. Ze keek mij met een blik aan, die ik nooit zou vergeten! We vielen in elkaars armen, onze tranen liepen langs onze wangen! “Eindelijk….Eindelijk….” snikte Joyce.

Ik ben nu vijf maanden zwanger van een dochtertje en een zoontje! Dat heeft Joyce weer heel goed geregeld! Ze was in de zevende hemel toen de gynaecoloog het nieuws meldde! Toen we thuis waren heeft ze de kinderkamers helemaal alleen ingericht. Ik moest volgens haar veel rusten! Joyce ging alles regelen. Wel sta ik weer zo geil als iets, Joyce hoeft mij nog maar te bekijken en ik wil met haar neuken! We zaten in ons salon, steeds wreef ze over mijn dikke buik, wat mij behoorlijk geil maakte! Ik wou haar de kleren van het lijf scheuren! Zo geil sta ik deze dagen!

Ik keek naar Joyce met mijn geilste blik! Haar reactie bleef niet uit en ze zei “Heeft mijn vrouwtje weer zin!” Ik knikte enkel. Mijn borsten waren nog groter geworden, met zeer gevoelige tepels, waar Joyce maar wat graag aan zoog. Ze hielp mij uit mijn jurk, mijn slipje moest ze niet uit doen daar het toch altijd kleddernat was van mijn kutsappen! Joyce lag op mij en zoog aan mijn tepels! “Kleed je uit! Ik wil je neuken!” smeekte ik. Ze begon mij kusjes te geven vanaf mijn borsten tot aan mijn gevoelige kut!

Joyce stond op en liep de kamer uit! “Joyce... Joyce… Wat is er??” zei ik. Ze reageerde niet! Ik maakte mij ongerust, vond ze mij niet meer aantrekkelijk? Ze kwam terug naar het salon, met een hele rare blik in de ogen. Ze knielde voor mij neer en deed een ringdoosje open met twee trouwringen er in! “Wil je met mij trouwen over een maand? Alles is al geregeld, je hoeft enkel nog Ja te zeggen op die dag.” Ik wist niet wat te zeggen! Ik kon enkel huilen. Ze ging tegen mij aan liggen en stelde mij gerust. “Wat denk je?” Ik snikte en zei dat ik heel graag haar vrouw wilde zijn!.

We keken elkaar nog een tijdje aan en ik vroeg of ze nog wou vrijen. Joyce zoog weer aan mijn grote tepels en met kusjes en likjes zocht ze mijn kutje op. “Geen vingers! Ik wil je piemel!” zei ik. Joyce kleedde zich uit en haar piemel stond al stijf. Ik opende nog meer mijn benen. Joyce kwam zacht in mij en begon mij te neuken! Op een razend tempo begon ze mij met grote halen te neuken! “Dat is het plekje…..oooooo….mmmmmm” kreunde ik! Joyce bleef maar neuken tot ze verstijfde en haar zaad over mijn dikke buik spoot! Ze bracht haar warme zaad met haar vinger tot aan mijn mond! Ik likte het zeer gulzig van haar vinger af.

“Ben je klaar?” vroeg ik. “Nee nee Nog eens hè. Deze keer ga ik je kutje volspuiten!” Ze lag languit op mij, met haar hoofd tussen mijn grote borsten! Gulzig zoog ze weer aan mijn tepels en begon ze mij weer te neuken! Mijn kutje was megagevoelig! Het duurde dan ook niet lang voor ik alweer een orgasme voelde aankomen. “Mmmmm Joyce…….Geef het mij…..” Ze deed harder en zoog zich echt vast aan mijn tepels! Ik hield het niet langer! Ik drukte haar haast plat met mijn armen rond haar. En ik voelde haar zaad tegelijkertijd in mij spuiten! “Ooooo Joyce schatje!!!” hijgde ik!

We zijn drie maanden verder: We zijn getrouwd! Het was een heel romantische dag met veel vrienden en enkele familieleden die ons steunden. Joyce haar ouders waren er niet, ze vonden het niet nodig. Mijn ouders zijn 10 jaar geleden gestorven, maar ik denk wel dat ze het goedgekeurd zouden hebben. Mijn beste vriendin (Debbie) was mijn getuige. Ik was wel blij dat het allemaal voorbij was! De laatste dagen/weken zijn zwaar! Soms zijn er dagen dat ik niet uit bed kan daar ik te vermoeid ben. Maar Joyce zorgt echt heel goed voor mij! Werken doe ik niet meer, daar we besloten hebben dat ik huismoeder zou zijn. Joyce werkt van thuis uit zodat ze mij in het oog kan houden als er iets zou fout gaan.

Elke dag krijg ik nog een dosis zaad van Joyce! Ik sta nog steeds bloedgeil en soms zuigt ze mijn tieten leeg. Ze produceren melk en ze spannen zo erg dat Joyce er dan aan zuigt. Soms spuit ik de melk over haar gezicht net als zijzelf klaarkomt op mij! Ik lag op de sofa en voelde weer mijn sappen stromen! Ik was weer klaar voor een neukbeurt! “Joyce! Joyce!” riep ik. Ze wist al wat er scheelde, want ik nodigde haar uit door haar mijn kut te tonen! “Lik me! Lik me!” Ze deed wat ik haar vroeg en likte met grote halen mijn natte kutje! Ikzelf speelde met mijn tepels en zei “Wil je melk?” Joyce knikte van “Ja”. “Kom dan maar bij je vrouwtje” hijgde ik. Joyce lag weer op mij wat wel moeilijker ging met mijn dikke buik! Als ik zo lag dan kon haar piemel niet meer in mijn kutje! Ze vingerde mij dan altijd tot een orgasme! Gulzig zoog Joyce aan mijn tepels, haar mondje vulde zich dan met melk!

Ze liet de melk soms uit haar mond gaan, wat leek op sperma dat over haar lichaam ging! Dat maakte mij enkel nog maar geiler. “Neuk je vrouwtje!” hijgde ik zwaar. Joyce kwam opnieuw in mijn kutje en op zacht tempo bracht ze ons tot een orgasme! Ik ademde zwaarder dan anders en Joyce keek geschrokken naar mij! “Gaat het?” “Pfff...Pffff….De kindjes mogen gaan komen, want mijn buik voelt aan of ik ga ontploffen!”. “Misschien toch maar geen sex meer hebben?” zei Joyce. “Maar het is zo lekker.” “Ja! Maar we moeten aan de kindjes ook denken!” reageerde ze. Joyce had wel gelijk hoor want als we gevreeën hadden, voelde ik me soms raar.

Joyce is een zeer zorgzame vrouw, de kinderkamers heeft ze helemaal alleen ingericht! Het schilderen, behangen de meubels plaatsen enz enz. Als ik haar nodig had dan was ze er steeds. We zijn amper een jaar samen maar het voelt alsof we al tien jaar samen zijn!

Ik moet morgen naar het ziekenhuis om te bevallen. Het zal wel met een keizersnede moeten gebeuren. Er gaan allerhande gevoelens door mij heen, Joyce is heel zenuwachtig. Ze heeft al voor de zoveelste keer de kamers nagekeken. Dat onze baby’s niets te kort komen.

Wat gaat het leven mij nog allemaal brengen? Hoe gaan onze kinderen zijn? Ik kan enkel hopen dat alles goed gaat.

Wordt Vervolgd…..!!!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Shemale Liefde - 3

Zoek naar meer verhalen van Stijn79...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3452x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7538x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net