Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 39x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 8436x
Lengte: Zeer Lang
Sharita's Nieuwe Vriedinnen Met...
Door Hindoe Biboy - Zoek naar meer...

Sharita is wat je nu kan noemen geen huismus meer. Ze gaat bijna elke week stappen met vriendinnen, die vinden dat sharita erg positief verandert is sinds dat ze SEKS heeft ontdekt een aantal jaren terug. Haar vriendinnen weten dat gelukkig niet in details dus dat zit wel goed. Als ze in de stad gaat stappen drinkt ze wat en als ze naar grote dance feesten gaat, dan gaat ze helemaal los op de muziek. Ook is ze minder moeilijk om contact met eenieder te leggen, maar over aandacht heeft ze niet te klagen. Met haar 30 jaar is ze nog steeds een leuke verschijning en is ze ook niet bang om wat uitdagende kleding aan te trekken, zo ook deze keer. Ze had een strak leren rok aan en een strak witte truitje waarbij haar mooie ronde cup B borsten goed in uitkwamen en haar kleine navelpiercing goed zichtbaar is. Ze is niet groot namelijk 1,58 lang, maar door haar verschijning viel ze altijd wel op.

In de winter was ze met 2 vriendinnen naar een dancefeest geweest in Den haag. En ze had veel aandacht zowel bij mannen maar ook bij vrouwen, dit tot ergernis van haar vriendinnen. De halve nacht was Sharita een beetje aan het flirten en dansen met 2 vrouwelijke sportschool types, Michelle en Janice. Ze waren lang, mooi gevormd en donker getint en elke man die maar bij Sharita in de buurt kwam, duwden deze dames hun discreet weg. Sharita had dit totaal niet door. Het feest was 5 uur afgelopen, maar haar vriendinnen wilden al om 4 uur gaan, om de nachtbus naar huis te kunnen pakken. Maar daar had Sharita helemaal geen zin in en Sharita en haar vriendinnen zeiden elkaar gedag en gingen uit elkaar. Hierdoor bleef ze met de 2 dames over. Toen het feest afgelopen was, wilden de 2 nieuwe vriendinnen een kleine afterparty houden bij Michelle's thuis. ze woont toch in Den Haag en met een korte taxirit kwamen ze alle 3 bij haar huis aan. Binnen kwamen ze via de gang in de woonkamer uit waar door Sharita meteen opviel dat de wand achter de bank 1 grote spiegelwand is. Recht tegenover de bank staat een open haard met aan beiden kanten een foto op posterformaat waar de dames er geheel naakt op staan maar je ziet ze alleen van de zijkant of hun billen. Ook was er een dressoir waar wat moderne dildo op lagen. De open haard werd aangestoken en de dames gingen om de beurt even douchen. Sharita was ook aardig bezweet dus vroeg of ze even mocht douchen en dit was geen probleem. Michelle bracht haar naar de douche en legde een T-shirt, joggingbroek en sokken voor haar klaar op de bed. Eenmaal uit de douche trok Sharita deze schone kleding aan en kwam ze de woonkamer binnenlopen

‘Zo, dat was lekker, dank je Michelle’ zei ze.‘Geen probleem hoor, ik heb liever een schone dan een stinkende Sharita naast me op de bank. Wat wil je drinken?’ Zei Michelle met een glimlach.
‘Ja, wat heb je?’, ‘Ik heb wat fris, bier, wijn of sterke drank.’ Sharita zei toen ‘Doe maar een cola, ik hoef nu even geen drank.’

Michelle stond op en liep naar de keuken om het drinken te pakken. Ondertussen plofte Sharita neer op de bank en keek nu eerst naar Michelle en dan naar Janice. Michelle is een meid van 33jaar is Surinaams en is 1,80lang en Janice is ook 33 jaar en is een Antilliaanse meid en 1,78lang beide wel met halflang stijl zwarte haar en bruine ogen ‘Wil je nog wat naast je drankje hebben Sharita?’ Zei Janice wijzend naar een soort sieradendoosje op de tafel, hierin zitten er vele zakjes met drugs in die nu op de tafel werden gelegd. ‘Pak maar hoor.’ Er lag nu van alles, XTC, coke, speed,poppers en nog wat andere dingen die ze niet kont thuisbrengen. Ze keek haar ogen uit, want ze was nog behoorlijk in de wolken. Niet veel later kwam Michelle terug met wat drinken en wat kwark, iets wat Sharita wel zou weg krijgen. Vast voedsel ging vast niet lukken. Michelle ging aan de andere kant zitten en alle drie aten eerst rustig hun kwark op. Sharita bleef naar de zakjes met drugs kijken. Ze pakte een zakje ‘Wat is dit?’. ‘Dat is ketamine’. Zei Michelle ‘Lekker spul, probeer het maar.’ Zij gaf haar een zeer kleine lepeltje en ze schepte een beetje erop en snoof het op. Binnen een paar minuten voelde ze zich licht in haar hoofd en ontspande zich heerlijk. ‘Wow, dit is lekker zeg.’ Zei ze euforisch. Michelle en Janice deden met haar mee en even later lagen ze alle 3 te spacen op de bank. Toen het effect bijna was uitgewerkt pakte Michelle nog een schep met het lepeltje, alleen nu wat meer dan de vorige keer. Braaf snoof Sharita het op en toen was Sharita helemaal van de wereld. Ze zag in de vlammen van de open haard nu kleuren en vormen die ze nog nooit had gezien. Michelle en Janice zaten glimlachend naar haar te kijken.

‘Sharita.’ Zei Janice, maar ze reageerde niet. ‘Sharita!’, ‘He wat?’. ‘Heb je het warm?’ vroeg Janice..
‘Ja, ik zweet me rot.’, ‘Doe dan je T-shirt dan uit.’ zie Michelle
Raar genoeg had Sharita daar geen probleem mee en trok haar T-shirt uit. Ze zat daar nu halfnaakt tussen de 2 vriendinnen in.
‘Voelt het beter nu?’ vroeg Michelle.‘Ja, veel beter, dank je.’

Om de beurt nu masseerde de vriendinnen de bovenlichaam en haar hoofd. Sharita liet zich verwennen. ‘Oh ja, dat is lekker. Ga door!’Opeens gleed Michelle haar hand naar haar borsten en kneep er zachtjes in. Sharita reageerde niet afkeurend dus Michelle ging verder. Zij kneep wat harder en Janice volgde haar voorbeeld. Beide vriendinnen masseerden nu haar borsten en knepen zachtjes in haar tepels. Beide namen nu elk een tepel in hun mond en zogen er zachtjes op, waardoor Sharita nog lekker ging kreunen. Michelle en Janice gleden nu met hun handen af naar beneden en hielden de rand van de joggingbroek beet. Omdat ze geen slipje aan had, gleed de hand van Janice door en kwam ze snel aan bij haar kutje. Zachtjes raakte Janice haar klitje aan en voelde dat ze al een beetje nat was. Sharita liet het allemaal over haar heen komen, nog high van de ketamine maar ook steeds geiler door de 2 vrienden.

Op dat moment trok Michelle Sharita omhoog van de bank af terwijl Janice haar joggingbroek naar beneden trok zodat Sharita nu geheel naakt tussen Janice en Michelle in stond. Janice vingerde haar kutje begon haar klitje te likken. Michelle stond op en masseerde haar borsten en zoog om de beurt haar tepels. Zij begon haar te zoenen in haar nek naar boven en raakte toen haar lippen aan. Sharita zag dat via de speigelwand en opende haar mond en hun tongen verstrengelde zich. Ze zoenden hevig en Sharita bleef maar kreunen, omdat ze genoot van het beffen en vingeren. Sharita ging nu languit zitten in de bank en spreidde haar benen en gaf Michelle nu toegang tot haar kutje. Zij likte haar klitje en stopte 2 vingers in haar kutje. Sharita kreunde hard en werd volop verwend. Janices’ handen masseerde nu haar borsten en tepels. Kneep er zachtjes in en tongde ondertussen hevig met Sharita. Ze werd natter en geiler. dit was het teken voor Michelle om een dildo te pakken deze in het natte speeltje van mijn nichtje te steken en lekker in en uit te pompen. Haar ademhaling versnelde nu en kreunde harder. Ineens begon haar lichaam te schudden en te trillen. Haar orgasme kwam op, zo erg had ze het nog nooit meegemaakt. Ze gilde het uit en van genot kwam ze omhoog. Haar hele lichaam was nog aan het natrillen en liet zich toen, met een glimlach van oor tot oor, zakken op de bank. Daar lag ze nog nagenietend voor een paar minuten met een druipende kut.

Eenmaal bij zinnen schrok ze. ‘Wat ... wat is er gebeurd?’
Janice zei geil en lachend. ‘Je bent heerlijk klaargekomen.’
Sharita keek de beide meiden glimlachend aan.

Beiden vriendinnen stonden nu op en gingen voor haar staan en trokken nu hun al kleding uit. Eerst hun bovenkleding zodat zij in hun lingerie stonden. Nu gingen beide dames op de maat van de muziek tegen elkaar dansen, Sharita genoot van deze schouwspel en kneep met 1 van haar handen in haar borst terwijl ze met haar andere hand de dildo in haar kutje bewoog. Janice en Michelle deden nu hun BH af en daar kwamen hun cup-D borsten tevoorschijn met donkerbruine harde gepiercde tepels. Nu stonden beide dames voor mijn nichtje en ze trokken hun slips tegelijk uit. Sharita schrok wat zij nu zag. Uit beide slips kwam nu een LUL tevoorschijn en ze waren beide al aardig opgewonden doordat deze als aardig stijf stonden.

'hoe kan dit.??'. Janice zei 'wij zijn 100% shemales en hebben dus een vrouwelijke body maar met een echte werkende spuitende lul'
'zo zijn wij alle 2 ermee geboren, wel gelukkig hier in Nederland' zei Michelle.

Sharita keek naar die 2 palen, deze waren mooi groot 18 cm lang en 5cm dik en glanzend bruin met een mooie eikel erop.
Ze stond op van de bank en ging op haar knieën zitten en de dames schoven wat dichter naar elkaar toe. Beide lullen hield Sharita ze nu beet en synchroon begon ze de dames af te trekken en als snel werden ze volledig hard. Ze trok de voorhuid naar onderen en weer naar boven. nu bracht ze haar mond naar voren en nam ze de lul van Janice in haar mond. Ze zoog zachtjes en draaide rondjes met haar tong over haar eikel. Ondertussen bleef ze Michelle af trekken. Ze nam haar lul steeds dieper in haar mond. Toen wisselende ze en nam daarna de lul van Michelle in haar mond en herhaalde ze wat ze bij Janices’ lul deed. Ze wisselde af en met pijpen met aftrekken.
Opeens werd ze opgetild van de vloer werd ze door beide dames nu terug in de bank gezet, Janice en Michelle gingen naast haar zitten. Michelle pakte het zakje met xtc pillen en alle dames namen nu 1 ervan. Op de bank streelden Janice en Michelle de gehele body van Sharita en zij ging dus lekker onderuit in de bank ervoor liggen. Nu pakte Sharita de lul van Michelle en pijpte die opnieuw terwijl Janice het kutje van Sharita vingerde. Op een gegeven moment werd Sharita op de bank op haar handen en knieën gezet door de dames. Michelle kwam voor haar staan en Sharita pijpte haar lul opnieuw terwijl Janice nu stond nu op en achter Sharita kroop zodat haar lul voor de ingang van het kutje was en ze zag dat Sharita's kutje nu door de xtc nu natter was. Nu schoof ze haar paal naar binnen en Sharita kreunde van schrik nu even .

Janice schoof zo ver mogelijk haar lul naar binnen en trok deze weer terug. Haar lul werd kletsnat van Sharita's kutvocht en zij schoof haar lul weer terug en begon haar zachtjes te stoten. Sharita kreunde met Michelle's lul in haar mond. Ze likte haar lul van de stam tot de eikel helemaal nat is. Janice verhoogde ondertussen het tempo en zij voelde en hoorde haar ballen tegen het kutje aan ketsen. Michelle pakte Sharita's hoofd beet en duwde haar hoofd verder over haar lul. Haar lul gleed in haar keel en hield haar daar even vast en liet haar toen los. Happend naar adem en tranen in haar ogen kwam ze omhoog. Maar daardoor liet ze zich niet afschrikken. Ze likte haar lul vanaf de eikel naar beneden en begon toen Michelle's ballen om en om te likken.
Janice was ondertussen steeds woester haar lul in Sharita's kutje aan het stoten. Zij pakte haar bij haar heupen stevig beet en met harde stoten kwam zij diep in haar. Intussen raakte zij zachtjes haar kontgaatje aan met 1 vinger en duwde die langzaam naar binnen. Zij wachtte af wat Sharita's reactie was en ze liet even een klein gilletje en duwde haar kontje verder naar achteren en kreunde zachtjes door.
Janice duwde haar vingen dieper in haar kontje en begon die zachtjes te vingeren. Ondertussen bleef zij stoten en bleef Sharita maar complimenteren met haar strakke kutje. Sharita had nog steeds de lul van Michelle in haar mond en hand en deed haar uiterste best om haar lul te verwennen terwijl zij hevig werd geneukt. Alle 3 waren nu aan het kreunen van genot.
Janice vingerde nog steeds Sharita's kontje en even later voelde zij haar orgasme opkomen. ‘Ik ga dat kutje van je heerlijk volspuiten.’ Gromde zij. Zij gaf nog een paar harde stoten en met een laatste harde stoot spoot zij diep haar zaad naar binnen. Sharita kneep haar kutspieren samen en ze voelde warme warme zaad diep in haar kutje. Janice liet nog even haar lul in Sharita zitten en de laatste druppels zaad dropen uit haar lul. Uitgeput liet zij zich zakken op de bank. Haar lul nat van haar vocht en de laatste druppels zaad nog op haar lul. Sharita draaide zich om en likte deze slapper wordende lul schoon. Ze proefde daarbij Janice's zaad en haar eigen vocht.

Toen Janice's lul schoon was wendde ze zich tot Michelle. ‘Nu ben jij aan de beurt.’ zei ze. Michelle ging recht opzitten in de bank en Sharita kroop bovenop haar. Een paar druppels zaad dropen uit haar kutje. Ze hing met haar zaadkutje boven de lul van Michelle en liet zich er toen overheen zakken. Meteen begon ze Michelle te bereiden. Haar lul kwam diep in haar en uit haar kutje droop vocht en nog een beetje zaad over haar lul. Janice greep achterlangs Sharita's borsten en kneep erin en draaide zachtjes aan haar tepels.
Sharita werd hier helemaal wild van en zakte toen zover mogelijk over Michelle's lul heen. Ze begon rondjes te draaien met haar heupen en Michelle’s lul raakte elke mm van haar kutje. Ze boog achterover en zoende Janice op haar mond.
Michelle sloeg haar armen om haar heen en duwde haar tegen zich aan. Zij zette zich schrap en begon haar zachtjes te stoten, maar al snel voerde zij dat tempo op. Met harde woeste stoten neukte zij haar kutje en beide kreunden hierdoor hard. Michelles’ ballen ketste tegen haar aan. Niet veel later voelde zij haar zaad borrelen in haar ballen en met nog een paar stoten te gaat zette zij zich schrap. zij duwde Sharita nog steviger op haar lul en kwam toen kreunend klaar. Ook haar zaad kwam diep in haar kut en weer voelde Sharita warme zaad in haar neukgrotje gespoten worden. Zij perste de laatste druppels eruit en zakte toen na hijgend onderuit met nog steeds Michelle's lul in haar kutje. Haar lul werd slapper en gleed tegelijk met een paar druppels zaad uit haar kutje. Sharita kroop van haar af en likte ook deze lul schoon. Ook zij was aardig uitgeteld en ging naast Janice op de bank zitten met haar benen wijd. Janice wreef nog even over Sharita's kutje en een paar druppels zaad kwamen uit haar kutje.

Michelle vroeg toen ’Wat heb je net gedaan Sharita?’
‘Ik ben net geneukt door 2 geile shemales' Schreeuwde ze geil uit. Janice likte nog even diep aan haar druipende kutje.
alle drie de meiden kwamen nu met hun hoofden bij elkaar gaven elkaar een geile tongzoen.
De 2 vriendinnen en Sharita zaten op de bank nog na te genieten. Ze dronken wat en gebruikte nog een beetje ketamine om weer in hogere sferen te komen.

‘Hey Sharita’ Zei Michelle. ‘Volgens mij vond je die vinger in je kontje wel lekker of niet?’
‘Ja, dat was wel lekker.’
‘Heb je daar wel eens een lul in gehad?’'ja, maar is een lange tijd geleden'
‘Zou je dat niet eens opnieuw willen proberen ,maar dan door ons?’
‘Ik ben er eigenlijk wel nieuwsgierig naar.’ Zei Sharita.
‘Nou, misschien is dat nu wel het juiste moment.’ Zei Janice.
‘Ja, dat geile kontje moet nu door shemales ontmaagd worden.’ Zei Michelle terwijl zij Janice aankeek.
‘Misschien wel ja. Maar wie van jullie wil dat doen dan?’ Vroeg Sharita.
Beide vriendinnen wel, maar ze waren het erover eens dat Michelle het eerst mocht doen. Aangezien het haar huis was.

Sharita ging toen op haar knieën zitten tussen de benen van Michelle. Ze begon haar af te trekken en al snel kwam haar lul tot leven. Haar lul werd harder en groter en kwam weer op de juiste grote. Sharita zoog deze af en likte Michelle's hele lul helemaal nat. ‘Oh, geile meid ben je toch Sharita.’ Kreunde Michelle. Intussen was Janice achter Sharita gekropen en maakte met haar speeksel het kontgaatje van Sharita nat en drukte opnieuw een vinger erin waardoor ze even kreunde. Zij pompte haar vinger in en uit en trok haar vinger helemaal eruit en plaatste de dildo tegen het sterretje aan. Opnieuw kreunde Sharita even en liet Janice nu de dildo rustig en diep in en uit pompen terwijl ze de lul van Michelle aan het pijpen was.
NU was het zover, Sharita werd opgetild en liet zich op haar rug in de bank onderuit liggen met haar benen omhoog getrokken. Michelle kwam nu voor haar geschoven en plaatste haar natte lul nu voor het kontgaatje van Sharita.
Zachtjes duwde zij haar eikel naar binnen en deze verdween langzaam in Sharita's kontgat en toen haar eikel erin plopte bleef zij even zitten. ‘Jezus, wat ben jij lekker strak zeg. Gaat het nog?’
Sharita knikte met een geile lach. Michelle drukte nu hierop en zachtjes gleed haar lul naar binnen. Janice zat ernaast en zag hoe Sharita's kontje werd uitrekt. Sharita had haar ogen dicht en lag lekker te ontspannen.
Janice begon nu het klitje te masseren terwijl Michelle haar lul helemaal doordouwde. Eenmaal er helemaal in bleef Michelle zo even zitten. zij zag dat Sharita geil aan het genieten was terwijl Janice met haar klitje aan het spelen was. Michelle trok haar lul helemaal uit Sharita's kutje .Haar kontje was helemaal opgerekt. Michelle schoof haar lul weer naar binnen en begon haar te stoten. ‘Lekker Sharita?’
‘Ja, ga door.’ Michelle stootte diep en steeds harder in het kontje. Zachtjes voelde en hoorde Michelle haar lul tegen het kutje aanslaan. Janice stopte met het masseren ging bij Sharita zitten die al snel haar lul vastgreep. Al snel was zij ook goed stijf en zoog ze op haar lul. Michelle verhoogde steeds verder het tempo en haar kontje voelde heerlijk strak tegen haar lul aan. Sharita begon er meer van te genieten. Ze bewoog mee en ze voelde dat het makkelijker ging. Ze pijpte Janice terwijl ze Michelles’ lul diep in haar zat. zij begon zwaarder te ademen en zij hield het niet langer. Michelle verhoogde het tempo en met een kreun spoot zij haar zaad in heet kontje. ‘Oh meid, wat is dat toch lekker om als eerste shemale jouw kontje te neuken en er dan lekker in klaarkomen.’ Sharita keek lachend omhoog en Michelle lachte terug. Ze keek Janice aan ‘Nu is het jouw beurt schat, en neuk me maar wat harder.’
Meer aansporing had Janice niet nodig. Snel stond zij op draaide Sharita om op haar handen en voeten op de bank en keek naar het ronde kontgat van Sharita. Zij spuugde wat speeksel op haar eikel en duwde haar lul met gemak naar binnen. ‘Michelle, heeft het zware werk gedaan, nu ga ik lekker van je kontje genieten.’
Janice greep haar heupen beet en begon op een lekker tempo te stoten. Zij greep Sharita's heupen beet en gaf af en toe een tikje op haar billen. Sharita vingerde ondertussen haar klitje en begon er steeds meer van te genieten. Intussen was Michelle met haar lul voor het mondje van Sharita gekropen en duwde deze in haar mond. Sharita riep Janice nog even... ‘Harder, harder, harder!’
Dat lieten Michelle en Janice zich geen 2 keer zeggen. Michelle hield de hoofd beet en Janice zette hield haar heupen beet en beiden begonnen wild maar ritmisch in haar te stoten. zij neukten haar keel en kontje helemaal schraal.
Woeste halen kregen haar keel en kontje te verduren en niet veel later spoten beide dames dikke klodders warm zaad in Sharita's mond en kont. Beiden kwamen nu uit Sharita en zette haar rechtop in de bank en kwamen naast haar zitten. Sharita had nu een gevoelige keel en voelde dat haar kontje helemaal opgerekt en rauw was. ‘WAUW, wat is dit lekker maar wel vermoeiend', 'Ga maar even in bad Sharita, dan kan je even ontspannen.’
Sharita liep naar de badkamer met een kont vol met zaad. Ze waste zich en zorgde ervoor dat haar kontje weer helemaal schoon werd door deze om te spoelen. Daarna bleef ze even lekker ontspannen in bad liggen. Ze was uitgeput van het stappen, maar ook vanwege de lekkere seks met deze shemales.

Ondertussen zaten de vriendinnen nog op de bank te praten over Sharita.
‘Ik hoop dat ze nog wat langer kan blijven.’ Zei Michelle.
‘Ja man, dat hoop ik ook. Wat een heerlijke meid.’
Na bijna een halfuur kwam Sharita uit bad, droogde zich af en kwam de woonkamer binnenlopen. De vriendinnen zaten op de bank te kijken hoe Sharita naakt met natte haren tussen de vrienden in zitten. ‘Ik wil best nog blijven als het mag, morgen heb ik toch een vrije dag.’
‘Van ons mag je blijven hoor, wij zijn morgen ook nog vrij.’ Zei Michelle.
‘En als je blijft maken we er gewoon nog een leuke dag en nacht van.’ Zei Janice met een knipoog.
‘Top dan frissen wij ons ook even op.’
Michelle en Janice liepen naar de badkamer waar ze zich even snel wasten. Opgefrist en wel kwamen de vriendinnen naar beneden. ‘Wil je wat eten Sharita?’ Vroeg Michelle.
‘Misschien nog wat kwark, ik heb nog niet zo trek. Maar ik moet wel wat eten.’
‘Komt goed schat.’ En Michelle haalde nog wat kwark.
Janice kwam naast haar zitten. ‘Zullen we nog wat bij pakken?’. ‘Ja is goed, waar denk je aan?’ vroeg Sharita.
‘We hebben nog wat GHB staan.’. ‘Is dat niet gevaarlijk met alles wat we al hebben genomen’
‘Niet als we het voorzichtig doseren, we gaan je heus niet verkrachten hoor. Je bent al geil genoeg.’ zei Janice. ‘Nou, Vooruit dan, Maar niet teveel hoor.’ zei Sharita met een geile lach.
‘Nee, natuurlijk niet lekker dingetje.’
Janice schonk wat drinken in en spoot wat GHB in haar drankje. ‘Rustig drinken Sharita.’
Op dat moment kwam Michelle met wat kommetjes met kwark aanlopen. ‘He wat zie ik daar?’. ‘Sharita wilde nog wel even doorgaan.’ Zei Janice. ‘Dat is mooi, schenk voor mij ook maar wat in.’
Janice schonk voor Michelle en voor haarzelf ook wat in.

De 3 kletsten wat over van alles en Sharita voelde zich heel erg haar gemak bij de vriendinnen. na een kwartier voelde ze de GHB en ontspande ze zich ‘Wow, dat is wel lekker zeg.’
‘Ja dat weten we schat.’ Zei Michelle. ‘Maar wat zou je ervan vinden om dit naar een hoger level te tillen?’
‘Hoe bedoel je?’ vroeg Sharita.‘We nemen nog een halve xtc pil.’ zei Janice
‘ja en we willen nog wat geile standjes met je uitvoeren, als je het wilt’
‘Ja, vind je dat goed?’ vroeg Michelle.. ‘Nee hoor, ik vind het hartstikke leuk met jullie hoor. Maar ik weet niet of ik nog wel meer kan hebben hoor, jullie hebben mij al goed uitgewoond.’ zei Sharita
‘Het hoeft niet hoor.’ Zei Janice een beetje teleurgesteld. ‘Maar wij gaan het met z’n 2en niet redden om jou de hele nacht te verwennen zonder wat lekkers erbij .’
‘Ja, dat is waar.’ Zei Sharita. De GHB steeg inmiddels een beetje naar haar hoofd. ‘Wat maakt het ook uit. laten we het doen dan wil ik wel een geile beurt hebben. Als ik net zo geil wordt van jullie als jullie zo van mij dan kan ik me lol op.’. ...‘Je zal er geen spijt van krijgen Sharita.’ En Michelle pakte meteen het zakje xtc en brak de pillen in halfjes en iedereen nam dus een halfje.
De 3 praatten wat en Sharita werd al na een kwartier weer erg geil door de GHB en dextc die nu erbij kwam. En de vrienden merkten dat. ‘Wil je weer Sharita?’ Vroeg Michelle.
‘Nou, ik lust wel weer een piemel.’ Riep Sharita... ‘Kom maar op.’ Zei Michelle.

Sharita ging tussen haar benen zitten en begon met haar lul te spelen. Zachtjes speelde ze met haar slappe lul. Ze nam haar slappe lul in haar mond en zoog er zachtjes op. haar lul werd langzaam hard en stijf. Met volle overgave speelde ze met Michelle's lul. Janice zat ernaar te kijken en had ook wel weer zin.
Zij schuif achter Sharita en pompte opnieuw de dildo in het kontje van Sharita en zij had het even niet door en gaf een luide gil met een geile kreun erachter.
Haar aandacht ging weer terug naar haar Michelle's en begon hem te pijpen. Eerst zachtjes haar eikel en daarna steeds meer in haar mond. Ze draaide rondjes met haar tong over haar eikel. ‘Ga door schatje, verwen die lul maar.’ Zei Michelle. Sharita likte haar lul van onder naar boven en gaf weer extra aandacht aan haar eikel, hierdoor ging er een siddering van genot door Michelle's lichaam. Sharita likte haar ballen en ondertussen trok ze haar af. Ze bleef hem aankijken met een geile blik. Toen Sharita haar lul weer in haar mond stak, pakte Michelle haar hoofd. zij duwde haar hoofd verder en haar lul gleed haar keel in. Sharita kokte een beetje, wat Michelle nog meer opwond. zij neukte zachtjes haar keel en Sharita kreeg tranen in haar ogen. Slijm droop over haar lul en ballen. zij liet haar los en Sharita moest even op adem komen. Intussen was Janice met de dildo diep in het kontgat van Sharita bezig zodat deze gewoon open bleef toen zij de dildo eruit trok. Zij merkte nu ook dat Sharita's kut opnieuw erg nat werd door de xtc.

‘Nu gaan we jou even verwennen Sharita.’ Zei Janice. ‘Ga maar op de bank zitten.’ Sharita ging op de bank zitten en Janice ging tussen haar benen zitten. zij vingerde haar kutje en likte op haar klitje. Michelle ging aan de linkerkant zitten van Sharita zitten en zoenden haar. Ze masseerde haar borsten en likten aan haar tepels. Janice was ondertussen aan het likken en vingeren en Sharita genoot van de aandacht van de 2 meiden. Michelle was haar aan het zoenen en zoog aan haar tepels. Sharita begon sneller te ademen, te zijgen en te kreunen. ‘Oh ja, ga door! Ga door!’ Janice verhoogde haar tempo van vingeren en zoog haar klitje naar binnen. Sharita vond het heerlijk en dat liet ze ook blijken en je duwde haar hoofd dieper in haar kruis. Na enige tijd gilde ze van genot. “Ja, ja, ja!’ Schokkend kwam ze klaar, haar ogen draaiden weg en haar kutje droop van het vocht. Janice likte en zoog haar vocht naar binnen. ‘Wat smaak je toch lekker.’ Sharita lag nog even bij te komen. Maar werd toen opgetild door Michelle en Janice. Ze werd op de grond gezet voor de open haard en de meiden gingen om haar heen staan. Alle 2 hadden ze hun lul in de hand en Sharita wist wat er moest gebeuren. Ze nam eerst de lul van Janice in haar mond en nam de andere lul in haar hand en trok ze af. Ze wisselde af en alle meiden waren volop stijf. Een voor een nam ze de lullen in haar mond. En als ze er 1 in haar mond had, dan werd die lul diep in haar mond en keel geduwd. Ze hoorde de meiden zeggen. ‘Oh, wat een lekker schatje is dit!’, ‘Wat doet je dit goed.’ En ‘Ik heb nu al zin in haar kutje en kontje.’ Om en om verwende ze een lul en trok ze tegelijkertijd de 2 lullen af.
‘Kruipen schatje.’ Hoorde ze opeens en dus ze kroop achter de meiden aan naar de bank. alle drie namem ze nu een lepeltje ketamine. Janice ging zitten en zij wilde dat Sharita op haar ging zitten met haar gezicht naar haar toe. Sharita kroop bovenop haar en zette haar natte kutje tegen haar lul aan. Ze begon haar te berijden en zag dat Michelle achter haar kwam te staan. ‘Zo schatje, nu ga je eens voelen hoe het is om dubbel gevuld te worden door ons.’

Michelle duwde haar lul tegen haar sterretje en Sharita ontspande. Veel makkelijker dan de vorige gleed deze lul naar binnen. Sharita zat nu in het midden tussen de 2 meiden en deze meiden gingen steeds sneller en ritmischer te stoten. Sharita kreunde van genot. Sharita was nu voor het eerst in alle 2 haar gaten gevuld en ze hadden geen genade voor haar. Michelle en Janice stootten harder bij haar naar binnen en Sharita wist niet was haar overkwam. Volop genoot ze van de 2 geile meiden. Opeens wilden de dames wisselen van positie. Janice ging nu languit op de bank zitten en Sharita kroop bovenop haar maar met haar rug naar Janice toe. Ze zakte zachtjes met haar kontgaatje over haar lul en Michelle kwam voor haar staan. Zij gleed daarna met haar lul in Sharita's kutje. Met harde, woeste stoten werd ze gevuld. ‘Die meid vraagt om liters zaad.’ Hoorde ze Janice zeggen. Haar kutje was super nat en haar vocht gleed uit haar kutje op de lul van Janice, wat als extra glijmiddel werkte. Sharita kreunde, hijgde en gilde van genot. Ineens kwam haar orgasme opzetten en al haar spieren spande zich aan. Schreeuwend en schuddend van genot kwam ze haar. Haar hele lichaam was bezweet, maar de meiden bleven doorstoten. Harde stoten vulde haar kutje en kontje, de meiden toonden even geen genade. Alle meiden kwamen bijna op hun hoogtepunt. de dames kwamen uit Sharita's kutje en kontje en duwde Sharita op haar knieën en ze gingen weer om haar heen staan. Ze trokken zich af en voelden nog het kutvocht op hun lul. Bijna tegelijk kwamen de meiden klaar en spoten hun zaad in Sharita’s gezicht en mond. Met open mond ontving zij hun zaad. De laatste druppels zoog ze eruit en schoof met haar vingers het zaad in haar mond. Braaf slikte ze alles door. ‘Dank je dames, dat was heerlijk.’
‘Nee, jij bent echt een heerlijke schatje, Sharita.’ Zei Janice. ‘Helemaal mee eens.’ Zei Michelle
Alle 3 gingen op de bank zitten nog nagenietend van zonet. En op dat moment ging de deurbel.

Toen de bel voor de tweede keer ging, stond Michelle op en liep naar de voordeur. ‘Komen er nog meer?’ Vroeg Sharita aan Janice.
‘Ja volgens mij nog een paar Sharita. Of heb je al genoeg?’..‘Wat denk je zelf?’ Zei Sharita lachend. ‘Maar ik moet wel even rusten hoor.’
‘Geen probleem hoor, wij ook.’ .. Michelle stond nog in de gang te praten met haar nieuwe gasten en liep toen de woonkamer in samen met de nieuwe gasten. 3 donkere meiden kwam naakt achter haar aan en alle 3 kregen meteen een grote glimlach op hun gezicht toen ze Sharita zagen. De 3 meiden liepen op Sharita af en stelden zich voor als Rachel, Audrey en Ruby en ze schudden handen.

Rachel en Audrey waren ook van Surinaamse afkomst en waren ongeveer 1,80lang, lang krullend donkerbruin haar en hadden grote cup-C borsten met bruine harde gepiercde tepels. Ruby was ook een Antilliaanse shemale en was 1,85 lang lang stijl bruin haar en had cup-D borsten die ook gepiercet waren. alle palen van deze 3 nieuwe shemales waren 19cm lang en 5cm dik. Ook voor deze shemale was het zo dat zij hier in Nederland waren geboren en getogen. allen waren zij 34 jaar.
‘Niet verkeerd Meid.’ zei Rachel.. ‘Dit is Sharita.’ Zei Michelle. ‘Nou ik heb wel zin.’ Zei Audrey.
‘Even rustig.’ Zei Janice. ‘Ze moet even bijkomen, of niet Sharita?’
Sharita knikte alleen maar en zat een beetje in te dommelen. Het was natuurlijk ook niet niks. Eerst een nacht stappen om daarna geneukt te worden door 2 shemales. Sharita schrok wakker nadat ze even in slaap was gevallen. Audrey en Rachel zaten naast haar en waren met hun handen haar lichaam aan het verkennen. Sharita spreidde haar benen en ze handen gingen al snel naar haar kutje. Ruby stopte even en deed een lepeltje in het zakje ketamine en hield het onder Sharita's neus. ‘Snuif maar op, hier wordt je wakker van.’

Sharita snoof het op en ze kreeg nog een lepeltje onder haar neus. Ze snoof die ook op en binnen een minuut barstte ze weet van de energie. Met haar eigen handen ging ze naar de lichamen van de beide meiden die naast haar zitten en zocht hun lul op. Ondertussen waren die nog bezig met het verkennen van haar lichaam. Sharita greep hun lullen beet. Ze waren al behoorlijk hard, dus ze schoten omhoog. Sharita kreeg meteen weer zin en zoende de shemales om en om. Ruby zat het van een afstandje te bekijken en fluisterde naar Michelle: ‘Wat een geile schat zeg!’..‘Je hoeft niet te fluisteren hoor. ‘Zei Michelle.’ Ze weet dat ze dat is.’
Ruby kon er alleen maar om glimlachen en besloot zich er ook mee te bemoeien. Zij knielde voor Sharita neer en begon haar kutje te vingeren. Eerst zachtjes met 1 vinger, maar ze stopte al snel een 2de vinger erbij. Sharita was nog steeds bezig met het aftrekken van beide meiden, die waren nu volledig hard. Ze masseerde de eikels zachtjes en er kwam een beetje voorvocht op haar vingers. Die likte ze af. Ruby begon haar klitje te likken en het kutje van Sharita was al nat, maar werd nu nog natter. nu pakte Ruby 2 dildo en stopte de eerste dildo in het kutje en de ander in het kontje van Sharita en begon beide dildo's te pompen. Sharita begon hierop lekker te kreunen. Audrey en Rachel likte aan haar tepels en masseerden haar borsten. Ze knepen er zachtjes is en keken elkaar lachend aan.
Het kwartet zat van elkaar te genieten. Michelle en Janice zaten het van een afstandje te bekijken op de andere bank. Ze waren ook geil geworden, maar gunden hun nieuwe gasten dit eerst. Ruby trok de dildo eruit en ging nu op de bank zitten en Sharita had dit door en kroop erbovenop. Met haar natte kutje gleed ze makkelijk over haar lul heen. ‘Oh man, wat is dat natte kutje toch heerlijk.’ Kreunde Ruby. Zachtjes bereed Sharita Ruby's lul en kreeg intussen van Michelle de andere helft van de xtc-pil. Na een kwartier riep Janice ‘Neuk nu ook haar kontje.’

Audrey ging hierop achter Sharita staan en Sharita duwde haar kontje naar achteren. Audrey duwde zachtjes haar lul tegen Sharita's kontgaatje en schoof haar lul makkelijk naar binnen. Sharita was weer dubbel gevuld en ze vond het heerlijk. Beide shemales zaten nu helemaal in haar en synchroon begonnen ze haar te neuken. Langzaamaan voerde ze het tempo op. Kreunend accepteerde Sharita’s lichaam de 2 lullen in haar lichaam. Rachel ging naast het trio staan en hield haar lul voor Sharita's mond. Gulzig nam ze die in haar mond. Het was een hele onderneming om de 3 meiden te bevredigen, maar ze deed het met verve.
De meiden wisselden af en Sharita werd echt goed geneukt. Ze genoot volop en de shemales ook. Michelle en Janice hadden nu ook veel zin en gaven dan ook aan. De 5 meiden ging allemaal op de bank zitten. En Sharita begon bij Janice. Ze zakte over haar lul heel en begon Janice te berijden. Zij greep haar borsten beet en likte aan haar tepels. Na een paar minuten wisselde ze naar de volgende en werkte zo het hele rijtje af. Ze voelde elke lul goed. Ze voelde welke lul groter of dikker was. Ze werd natter en natter. En elke lul zwom zowat in het kutvocht van Sharita. Aan het eind van de bank zat Michelle. Zachtjes bereed ze haar, maar blijkbaar ging het Michelle niet hard genoeg. Zij stond op, terwijl ze Sharita ermee optilde, liep naar de eettafel, met nog steeds haar lul in Sharita. Zij legde haar met haar benen in de lucht op de tafel en begon woest en haar te stoten. Sharita kreunde hard, gilde bijna.
De rest van de shemales kwamen om het tweetal. Sharita’s hoofd hing over de rand van de tafel en Ruby hield haar lul voor haar mond. Ze opende haar mond en haar lul gleed Sharita's mond in. Zachtjes duwde zij door en kwam in haar keel. Zij stootte diep in haar keel. Sharita’s kreeg tranen in haar maar gaf geen kik. Rubys’ ballen ketsten op haar neus. Ondertussen was Michelle nog steeds hard aan het stoten en hield haar benen in de lucht. Zweetpareltjes verschenen op haar voorhoofd. Zij stootte hard en woest en schreeuwend kwam zij klaar. Zij spoot haar zaad opnieuw in het kutje. Sharita voelde het warme zaad haar kutje binnendringen. Michelle trok zijn lul terug en al snel stond de volgende klaar. Zaad droop uit haar kutje maar snel duwde Audrey haar lul naar binnen. Janice wisselde Ruby af en begon haar keel te neuken. Ze werd van beide kanten hard geneukt, maar dat deerde Sharita niet. Ze genot volop. Audrey stootte hard in het zaad doordrenkte kutje. En niet veel later kwam zij ook klaar. Om en om neukte de shemales haar kutje en mondje en kwamen allemaal klaar in haar zaad vragende kutje en ook in haar mondje.

Toen alle mannen klaar waren gekomen lag Sharita hijgend op de tafel. Zaad droop uit haar kutje op de grond en half druipend uit haar mond. Toen Sharita was bijgekomen greep Ruby haar en dirigeerde Sharita naar Rachel die voor de open haard op haar rug lag. Sharita werd op de lul van haar gezet en werd direct gereden door Rachel. na 1 minuut kwam Ruby achter Sharita staan en drukte haar lul nu in Sharita's kontgat, hierop gilde en kreunde Sharita opnieuw en deze werd gelijk gesmoord doordat ze de lul van Michelle in haar mond kreeg. in elke hand van haar werd nu de overige lullen van Janice en Audrey geplaatst zodat zij deze kon aftrekken. in deze stand wisselde Sharita met haar mond naar elke lul die voor haar gezicht was waarop soms 2 lullen tegelijk in haar mond verdween. Opeens werd opnieuw haar ademhaling zwaarder en haar lichaam begon hevig opnieuw te schudden. a;;e shemales wisten dat Sharita's nieuwe orgasme eraan zat te komen en allen hielpen daarbij door flink de lullen in al haar gaatjes door te pompen. na een aantal minuten schudde, gilde en kreunde Sharita het uit en was haar grote orgasme een feit en mede hieraan trok haar kut en kontgat zich samen zodat de lullen van Rachel en Ruby vol in haar spoten en dat de overige lullen in haar mond en op haar gezicht spoten.
Uitgeteld zaten ze allemaal op de bank na te genieten. Sharita’s gaten waren rood en rauw en glibberig, maar het was het waard. Er werd nog wat drugs gebruikt, maar Sharita kakte in en viel in slaap. De meiden legden haar op bed en Sharita droomde van heerlijke donkere shemale lullen.

De volgende ochtend werd ze wakker. Ze was brak, had overal pijntjes en voelde dat ze goed was gebruikt. Met haar tong bevochtigde ze haar lippen en proefde nog wat oud zaad. Ze stond op en zag haar kleren gewassen en netjes opgevouwen liggen. Ze liep naar de badkamer, waar ze even lekker ging douchen. Ze waste zich schoon en fris. Ze kleedde zich aan en liep naar de woonkamer waar Michelle en Janice aan het ontbijt zaten. Sharita ging bij ze zitten en nam wat eten aan.
‘Sharita ik moet zeggen dat wij heerlijk van je genoten hebben.’ Zei Michelle. ‘Wij hopen dat we vaker kunnen iets kunnen afspreken.’
‘Ik vond het ook heerlijk, schatten. Dit wil ik zeker vaker meemaken.’ Zei Sharita.
‘Je bent een topmeid, Sharita.’ Zei Janice. ‘We brengen je zo naar huis. Dan kan je nog wat uitrusten.’
Eenmaal thuis plofte Sharita op bed en viel zo in slaap, uitgeput van het leuke, spannende en enerverende weekend waarin ze volop heeft genoten.
en ze droomde alvast van een volgende lekkere weekend waar ze opnieuw met haar nieuwe vriendinnen oftewel met shemales kon spelen.....

Zoek naar meer verhalen van Hindoe Biboy...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net