Opwindend.Net
Datum: 22-09-2014
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 9281x
Lengte: Lang
Shemale Liefde - 3
Door Stijn79 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Shemale Liefde - 2

We zijn ondertussen 16 jaar later! Ik (Marleen) ondertussen 52 jaar oud. Maar volgens Joyce mijn vrouwtje die nu 35 jaar is mag ik nog gezien worden. We zijn beide trotse ouders van onze zoon David en dochter Debbie. David heeft kort zwart haar en is 1.80m en normaal gebouwd. Debbie heeft heel lang zwart haar tot onder haar kontje, is 1.70m groot en heeft een C-cup. Morgen worden ze 16 jaar en geven we een feestje voor hen!

We hebben onze kinderen alles verteld over dat mama Joyce een piemel heeft. Ze waren nieuwsgierig en snapten eerst niet waarom Joyce wel een piemel heeft en ik niet. Nu ze ouder zijn snappen ze het natuurlijk! Het zijn echt schatten van kinderen, ze helpen mee in het huishouden. En David ziet zich als de man in huis! David is heel beschermend tegenover ons. Debbie is een stille maar toch vrolijke meid, altijd wel in voor een grapje. Zeker als ze mama Joyce kan plagen.

Ik stond in de badkamer mezelf te wassen. Joyce kwam ook binnen en omarmde mij. “Onze kindjes worden groot hè Marleen, 16 jaar al!” Ik keek naar Joyce in de spiegel en knikte van “Ja”. Joyce haar ochtenderectie voelde ik tegen mijn naakte kont aan porren! (Ik sta nog dagelijks mega geil! Joyce werkt van huis uit en dan moet ze mij meermaals klaarmaken!) Ik drukte mijn kontje achteruit, Joyce begreep de hint! Ze bracht haar piemel tegen mijn kutje en deze vond automatisch zijn weg! “hmmm Joyce….” “Fijn genieten hè schatje” zei ze. We hadden niet veel tijd, daar we de kinderen hoorden opstaan boven.

Ze ging steeds maar met haar piemel in mij, op een rustig tempo. Ik keek haar aan via de spiegel, ze beet op haar onderlip. Ik kon zien dat ze ging klaarkomen. Ze hijgde en met een grote druk tegen mij aan spoot haar zaad in mijn kutje! Juist op tijd want Debbie klopte op de deur. We kleedden ons snel aan en lieten Debbie dan haarzelf klaarmaken voor haar verjaardag. David heeft een kleine wastafel en douche op zijn kamer.

Vandaag moesten de kinderen naar school, zo hadden Joyce en ik tijd genoeg om hun feestje te organiseren. Hun lievelingseten en dan vooral ook wat versieringen hangen. Als geschenk kregen ze elk een nieuwe laptop. Ze zeurden al een tijdje dat ze een betere en nieuwere laptop wilden hebben. En daar ze op school goede punten haalden en hun best deden vonden we dat ze wel iets meer mochten krijgen dan enkel een centje en een kaartje.

Daar was David al. “Hey mama” “Dag Jongen, fijne dag gehad?” “Ja hoor mama! Waar is mama Joyce?” “Boven nog even aan het werken.” zei ik. Hij stapte naar boven en ze begonnen te praten. Debbie kwam een uur later thuis en had een vervelende dag gehad op school! Ze ging eerst een ontspannend bad nemen zei ze. Een 10 minuten later hoorde ik giechelgeluiden komen vanuit de badkamer. Ik liep richting de badkamer en hoorde duidelijk twee stemmen! Ik hoorde Joyce boven in onze kamer, dus kon het enkel David zijn. We hadden hen al eens samen zien kussen, maar Joyce zei dat het enkel familiezoenen waren. Ik voelde mijn adem stokken! Want zouden ze vrijen? Dat mag toch niet? Door het sleutelgat kon ik niets zien. Heel voorzichtig opende ik de deur. Debbie giechelde en ik hoorde David met water spetteren naar haar! “Oef, ze spelen enkel!” bedacht ik mij!

Debbie haar been hing over de rand van het bad en ze zei “Mij niet daar kriebelen!” Maar ze zei het met een heel hese stem! Ze doen dus wel dingen samen? “Kijk hoe groot hij is!” hoorde ik nu! Met weer een giechelgeluid van Debbie! O mijn God! Dit mag toch niet! Mijn adem stokte en ik voelde mij heel raar! De gedachten dat mijn kinderen samen in bad zaten en dan zo’n dingen doen met elkaar! Joyce stapte de trap af en fluisterde “Wat doe je?” Ik stamelde en zei “De kinderen zitten samen in bad en doen dingen!” Joyce keek mij heel bezorgd aan en bracht haar hand voor haar mond! “Sst! luister!” zei ik. Weer Debbie die giechelde en zei “Het is wel lekker hoor” We hoorden het badwater hevig spetteren! David was waarschijnlijk zijn zus aan het vingeren!

Joyce en ik keken elkaar geschrokken aan! “Kom laat ons naar beneden gaan” zei Joyce. Ik was echt wel geschrokken van die dingen! “Laat ons ons concentreren op het feestje!” Het eten rook heel lekker en aan tafel leek alles normaal! Toch moest ik steeds denken, aan de dingen die ze deden! Ze waren heel blij met hun nieuwe laptop. We kregen duizenden kusjes van hen als dank! “Jullie zijn de beste mama’s van de hele wereld" schreeuwden ze tesamen! De avond verliep verder met veel gelach en toen het later werd gingen we slapen.

Liggend in mijn bed kon ik de slaap niet vatten. Nog steeds piekerend met wat de kinderen deden in de badkamer! Joyce zag het en hield me stevig vast, haar piemel tegen mijn kont, maar ik had echt geen zin in seks! “Wat is er toch Marleen?” vroeg ze. “Ik zit nog steeds met de kinderen in mijn hoofd!” zei ik. Na een aantal keer draaien en keren ben ik maar uit bed gegaan! Debbie zat nog achter haar laptop en ik moest het weten! “Debbie? Heb je even tijd?” “Ja hoor mama” zei ze.

Ik floepte het er ineens uit “Heb jij iets met David?” Debbie liep rood aan en bekende dat ze met David dingen doet! Ik nam plaats op haar bed, ik wist echt niet wat zeggen! “Waarom... Waarom…?” “Hij is zo lief voor mij mama! We zijn eigenlijk al 2 jaar samen!” Ik wist echt niet wat ik hoorde! “Maar... maar... dat is je broer!” “We zien elkaar graag mama! Kijk, lees zijn liefdesbrief maar!” Ze draaide haar scherm en opende een bestand en wat ik las was een hele liefdesuiting van David naar Debbie!

Ik wist niet wat doen, ze meenden het echt met elkaar! “Niet boos zijn mama!” zei ze. Boos was ik niet, enkel geschrokken! “Jullie doen het toch veilig?” vroeg ik bezorgd. “We hebben het nog niet gedaan, beetje voelen en spelen maar meer niet mama!” Ik weet dat ze de pil neemt, maar je weet maar nooit! “Mama gaat slapen” zei ik en gaf Debbie een nachtzoentje. In bed vertelde ik Joyce alles want dit kon ik niet voor mezelf houden. Ze schrok ook eerst, daar we totaal niets gemerkt hadden over hun relatie. We zijn dan ook in slaap gevallen puur door de emoties!

De volgende ochtend was Joyce met David aan het praten. Hun stemmen galmden door de keuken zo naar de woonkamer. Toen met een luide knal hoorde ik de voordeur sluiten! Joyce was aan het huilen, ze had David een klap gegeven in zijn gezicht! Ze was zo geschrokken dat ze helemaal trilde. Debbie liep ook de deur uit en zei niets tegen ons. Ze was druk bezig met haar gsm! “Sorry... Sorry… ik wou onze jongen geen klap geven!” snikte ze.

Ik zat in de sofa en hoorde David binnenkomen. Joyce kwam de trap af en ik hoorde haar zeggen “Sorry! Mama heeft er zo’n spijt van!” “Hier mama voor u, het spijt mij ook dat ik niets gezegd heb over onze relatie!” Hij stapte binnen en ik kreeg een bos bloemen in mijn handen. Hij had nog een bos bloemen vast, maar die was voor Debbie, die na een uurtje ook thuis kwam en toen haar bloemen kreeg overhandigd. “Laat het ons allemaal uitleggen want ik wil geen ruzie!” zei hij. De hele avond hebben we gepraat met veel emoties en vooral gehuil. Ze waren echt heel verliefd op elkaar en vroegen of ze hun liefde ook konden tonen hier in huis. We stemden toe, als ze het maar niet deden wanneer wij het konden horen of zien.

We zijn nu twee weken verder en het gaat heel goed in ons gezin! We zijn zelfs nog hechter geworden met elkaar! Een beetje teveel denk ik soms, want Debbie staat in de badkamer soms naakt naast mij! Daarvoor deed ze dat nooit! Ik liep opnieuw naar de keuken en Joyce en David waren aan het lachen terwijl ze de tafel aan het dekken waren voor het ontbijt. “Help mama maar met de vaat” zei ze al lachend. Ze bleven elkaar maar plagen en ik hield hen in het oog. David deed zeepschuim op Joyce en omgekeerd ook. Hij had enkel zijn pyjama broek aan en hij had een stijve piemel!

Ik denk niet dat Joyce het in de gaten had, maar je kon het duidelijk zien! David ging nu achter Joyce staan en gaf haar een kusje in haar nek. “Je bent de liefste mama!” zei hij al fluisterend. Hij drukte zich zelfs tegen Joyce aan! Dit kan toch niet! Dat is zijn moeder! Ze zal het wel gevoeld hebben want hij stond tegen haar aan! Joyce stond tegen de tablet aangedrukt! “Maar jongen! Wat doe je nu?” “Je bent zo mooi mama!” zei hij terwijl hij tegen Joyce aan het rijden was en steeds met zijn stijve piemel tegen Joyce haar kontje drukte. Hij gaf Joyce weer een kusje. “Ik wil lief voor jou zijn mama!” zei hij. Ik kon mijn oren niet geloven! Is hij ook verliefd op Joyce? Komt daarom Debbie aandacht zoeken bij mij?

David deed zijn broek op zijn knieën en met zijn handen omhoog gaand kwam hij onder de jurk van Joyce! “oooh Jongen! Dit mag niet!” zei Joyce! “Je bent zo mooi en geil mama! Ik wil voor jullie allemaal zorgen!” antwoordde hij! Ik zag nu duidelijk zijn grote piemel! Wat een piemel! Ik denk toch zeker 17 cm! Hij drukte tegen Joyce haar slipje! “Ik ga je slipje uit doen mama!” Joyce zei niks terug! Ze liet David toe haar slipje uit te doen! Joyce haar piemel stond ook al stijf! David ging met zijn hand naar de piemel en streelde hem! Terwijl hij met zijn eigen grote piemel tegen Joyce haar kontje drukte!

“oooh Jongen! Wat doe je toch met je mama!” hijgde ze al! Joyce heeft niet veel nodig om klaar te komen! “Je maakt me zo geil mama!” hijgde hij weer! Joyce draaide zich om en David ging verder met Joyce te rukken! Ik zag aan Joyce dat ze bijna ging spuiten! En ja hoor! De zaadstralen spoten uit haar piemel! “oooo... Jongen... hmmmmm!” kreunde ze. David zijn piemel stond vooruit en hij trok er wild aan! “Mama Mama! Ik wil op je borsten komen!” Joyce ging voor haar zoon zitten en zijn zaadstralen belandden met grote klodders op haar borsten! Ze deed zijn handen weg en trok de laatste druppels uit zijn piemel! Hij stond te trillen en te genieten van de aanrakingen van zijn mama! “Je bent echt de liefste mama!” zei hij voldaan. Ik wist niet wat te doen! Ik vond het raar maar mijn kutje was wel nat geworden van hun vrijpartij!

Toen ik was bijgekomen van de shock botste ik tegen Debbie aan, die blijkbaar achter mij stond en had meegekeken naar Joyce en David! Ik verstijfde en wist niet wat zeggen. “Geil hè mama!” zei ze zonder zich te schamen. Ze stapte binnen in de keuken en ik volgde haar. De druppels sperma lagen nog op de keukenvloer, maar ze deden net of er niks gebeurd was. Ik kon David en Joyce niet aankijken! We aten ons ontbijt en de kinderen gingen naar school.

Joyce kwam naar mij toe en vertelde wat ze gedaan had met David! Ik voelde de tranen over mijn wangen rollen! “Schatje rustig maar! David wil met jou ook dingen doen!” zei ze. Met grote ogen keek ik haar aan en stamelde “Met mij?” “Ja, hij wil voor zijn drie vrouwtjes zorgen. En Debbie zou graag ook meedoen met ons!” “Wat!! Wat!! Het zijn onze kinderen!” schreeuwde ik! “Maar ze zijn zo lief, en ik zag je wel kijken naar ons hoor! Durf je zeggen dat je kutje niet nat was?” Ik moest toegeven dat ik het best wel opwindend vond. Maar om nu te neuken met mijn zoon of dochter, daar moest ik toch nog eens over nadenken!

We keken elkaar een tijdje aan en ik vroeg aan Joyce: “Heb jij genoten van David?” Ze knikte van ja. “Hij is echt heel lief en teder, en wat een piemel heeft hij!” zei ze. Ik zat nog een tijdje in de sofa diep nadenkend. Joyce was boven aan het werken. Wat moet ik toch doen? David is een mooie jongen, maar het is mijn zoon. En wat dan met mijn dochter? Ik ben wel bi maar het is mijn meisje. Met zoveel vragen zat ik. Ik besloot dan maar om in de tuin te gaan werken om mijn gedachten te proberen leeg te maken!

Ik deed mijn bikini aan en showde al plagend mezelf aan Joyce, die enkel een geile knipoog gaf en druk verder werkte achter haar computer. Op mijn blote voeten genietend van het gras, legde ik mij toch maar neer in de hangmat. “Mama... Mama… pssst!” Ik voelde iets fris tegen mijn buik. Het was Debbie met een ijskoud glas met Cola. “Hmm Dat gaat smaken! Dank je meisje!”. Ze begon weer te giechelen. “Waarom giechel je?” “Je stijve tepels mama!” zei ze. Debbie mag er best ook wel wezen hoor. Ze zou elke man of vrouw kunnen krijgen!

Ze probeerde om mee in de hangmat te kruipen wat toch redelijk lukte. “Lieve mama!” zei ze. Ze lag met haar hoofd op mijn borst. “Zo lag je vroeger ook bij mama toen ik je borstvoeding gaf.” Ze giechelde weer speels. Ze keek me aan en haar tong raakte mijn stijve tepel over mijn bikinitopje aan! Ik keek naar Debbie die mij raar aankeek. Met haar tanden deed ze het topje van mijn borst af en ze zocht mijn tepel op met haar mond. Ze begon te zuigen aan mijn tepel! “Meisje wat doe je?” “Je meisje heeft honger mama” giechelde ze weer. Ik gaf speels een tik op haar kont en drukte met mijn hand haar hoofd steviger tegen mijn gevoelige tepel! Wat ze aanzag om harder te zuigen aan mijn tepel! Debbie heeft zeker 10 min liggen zuigen aan mijn tepel! Ik kreeg zelfs een natte zoen van haar.

Wat voelde het lekker, mijn kleine meisje dat weer zoog aan mijn tepel! En dan wat te doen met mijn zoon David die mij ook wilde verwennen? Zou Debbie iets willen doen met Joyce? Wat een stoute geile kinderen hebben wij! En ik moet toegeven ik werd er ook toch wel opgewonden van!

Wordt Vervolgd…..!!!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Shemale Liefde - 4

Zoek naar meer verhalen van Stijn79...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3450x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net