Opwindend.Net
Datum: 25-01-2010
Stemmen: 65x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 30255x
Lengte: Gemiddeld
Het Zwembad
Door Trend22 - Zoek naar meer...

Eva is een 25 jarige meid die er bloedmooi uitziet met een lekker strak lichaam. Ze is niet zo groot, ze is 1,68 mooi slank met heeft een mooie b-cup. Ze was vandaag van plan op haar dagje vrij te gaan zwemmen. Lekker ontspannen dacht ze en dus pakte ze haar tas in en kleedde zich om op haar slaapkamer. Zodra ze zich had omgekleed en de tas klaar was reed ze met de auto naar het zwembad. Ze liep naar binnen en betaalde de entree. Ze ging een kleedhokje in en trok haar kleren uit die ze opborg in een kluisje. Toen liep ze naar de douches, douchte zich en nam een duik in het zwembad.

Na een tijdje lekker gezwommen te hebben kwamen 2 meiden naar haar toe. Ze hadden gehoord dat er ook een sauna bij dit zwembad was en vroegen aan Eva waar de sauna hier was. Eva wilde hier ook naar toe gaan en liep met de meiden mee om de weg te wijzen. Ze zei erbij dat ze ook al van plan was om naar de sauna toe te gaan. Of vinden jullie het erg dat ik erbij kom vroeg ze. De meiden zeiden nee natuurlijk niet. Samen liepen ze de sauna binnen. Een van de meiden deed achter zich de deur op slot.

Dit is een bloedwarme kamer zei een van de meiden. Inderdaad zei Eva, maar wel lekker toch? Een van de meiden ging achter Eva staan. Samen begonnen ze haar lichaam te strelen. Eva schrok en zei blijf van me af en wilde de meid die voor haar stond weg duwen. Maar de meid die achter haar stond pakte haar handen vast zodat ze niks meer kon. De meid voor haar begon met haar te zoenen maar Eva liet merken dat ze dit niet wilde. Maar de meid maakte Eva's bikini los en trok deze uit. Toen begon ze Eva's borsten te masseren en lekker aan haar tepels te likken. Eva riep nee ik wil dit niet. Met tranen in haar ogen zei ze nee laat dat. Maar al snel werd ook haar zwembroekje uitgetrokken en begon de meid haar te beffen. Eva wist dat het nu nutteloos was om naar hulp te schreeuwen. Ze hield haar mond terwijl ze gebeft werd. De meid achter haar begon Eva in haar nek te zoenen en met een hand Evaís dikke tieten te masseren terwijl ze met haar andere hand nog steeds Evaís handen vasthield.

Al snel moest Eva op haar knieŽn gaan zitten en trok de meid die voor haar stond haar zwembroekje uit. Eva schrok enorm want op de plaats waar een kutje moest zitten zaten 2 ballen en een mooie lul. Eva begreep dat er een shemale voor haar stond. De meid zette de lul tegen Eva's lippen aan en liet hem in haar mondje glijden. Ze pakte Evaís hoofd vast zodat ze de snelheid van het pijpen zelf kon bepalen. Mmmm heerlijk zei ze en ze liet Eva haar lekker door pijpen. De andere meid zei nu wil ik. Ze trok ook haar zwembroekje uit. Ook zij was een shemale en dwong Eva nu om haar te pijpen. Eva die het opgegeven had met tegenstribbelen pakte met een hand die lul vast en begon nu deze ook te pijpen. Met tegenzin ging haar mondje om de lul van de meid en begon lekker te sabbelen en te zuigen aan deze pik.

Even later moest ze stoppen met pijpen en werd ze op de stenen tafel gelegd die daar in het midden stond. Haar benen werden uiteen gelegd en de 2e meid, die als laatste gepijpt was, kwam nu op haar liggen. Ze zette de lul tegen haar kutje aan en liet hem naar binnen glijden. Ze begon Eva heerlijk te neuken. De pik gleed lekker diep en hard in Evaís kutje die nu lekker uitgewoond werd door een shemale. De andere shemale kwam naast Eva liggen en begon haar te zoenen en haar borsten te masseren. Ze trok nu haar eigen bikini uit en liet Eva aan haar borsten voelen. Eva deed het met veel tegenzin. Terwijl zij aan het zoenen was en aan de borsten van de shemale voelde werd haar kutje lekker hard en diep geramd door de meid die haar lekker aan het uitwonen was. Eva voelde de lul dieper en dieper gaan en begon te kreunen ooooh ooooooh chips ooooooh. De meid bleef maar doorrammen in het lekker strakke kutje van Eva. Mmmm ze is zo lekker kreunde ze. Ooooh wat ben je lekker. En al snel spoot ze Evaís kutje dan ook vol zaad.

Ze kroop nu van Eva af en de andere meid zei nu ben ik. Ga op je handen en knieŽn zitten. Eva deed dit gehoorzamend. De meid kwam nu achter haar zitten en Eva voelde al snel weer een lul diep in haar geramd worden. Ze kreunde het uit. Ooooooh zei ze, oooooh. Ze voelde de lul van de 2e shemale diep en hard in haar rammen. Nadat de andere shemale even tot rust was gekomen kwam die voor haar staan en moest Eva haar weer gaan pijpen. Nu werd Eva's kutje lekker gevuld met een lul en was haar mondje aan het werk gezet om de shemale te pijpen en te zuigen aan haar lul. Er werden nu 2 gaatjes van de 3 lekker gevuld. De 2 shemales genoten ervan deze lekkere meid eens lekker uit te wonen. Al snel begon de shemale die tussen Eva's lekkere kontje zat te pompen te kreunen. Ooooh zei ze wat een lekker kutje en kontje heb je en voerde haar tempo op. Eva stopte nu met pijpen en begon ook te kreunen van genot omdat ze ook tegen een orgasme zat. Mmmmm ooooooh jaaaaaaaaaaaa riep de shemale en spoot al haar zaad in Eva's lekkere kutje. Ook Eva kreeg op dit moment haar hoogtepunt. Ze kwam tot rust en ging nu de andere shemale tot een hoogtepunt pijpen. Al snel spoot het zaad over haar gezicht.

Toen ze klaar waren lieten de meiden Eva daar liggen en trokken hun zwemkleren aan en gingen weer verder zwemmen. Eva, die zich schaamde en misbruikt voelde, liep weg en kleedde zich om en ging snel naar huis. Ze wist niet wat ze moest denken. Ze bleef de hele avond thuis en dacht aan de nachtmerrie die haar was overkomen in het zwembad.

Zoek naar meer verhalen van Trend22...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3450x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CafťDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net