Opwindend.Net
Datum: 29-12-2016
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 12732x
Lengte: Lang
Best Of Both Worlds - 1
Door Jodocus - Mijn Profiel Pagina

Al een tijdje ben ik alleen, mijn vriendin kon niet omgaan met mijn onderdanige gevoelens. Nou ja ik vind nog wel iemand.

Even kort over mij zelf. Net 20 jaar, alleenstaand dus en werk in een bouwmarkt als afdeling hoofd. Elke dag ga ik met de trein naar mijn werk. Sexueel actief ik heb onderdanige en ook bi gevoelens maar ja voorlopig is het vooral handwerk. Lol Alles heb ik wel voor elkaar op een leuke vriendin na dan. Ik geef toe dat ik wel fantaseer over een she-male. Dan heb je 2 in een als het ware.

Sinds kort viel me een vrouw op in de trein, elke dag zat ze in de zelfde coupe als ik, tja vast ritueel he de derde van voren. Blijkbaar ben ik daarin niet de enige dus. Het was een redelijk grote vrouw ik schat ongeveer van mijn leeftijd niet super slank, maar wel een uitstraling waar ik warm van werd. Zelfverzekerde blik, ik durf zelfs te zeggen een dominante uitstraling. Altijd was ze super verzorgd, ik heb haar nog nooit in een broek gezien en ik vermoed (nou ja hoop eigenlijk) dat ze geen panty maar kousen draagt. Ik heb een keer de band van een kous gezien net toen ze ging zitten. Snel corrigeerde ze haar rokje, en daarbij keek ze rond of iemand het gezien had. Onze ogen kruisten elkaar en wow die ogen, die blik ik glimlachte en kon niet zo lang in haar ogen kijken, ze dwong mij gewoon in mijn onderdanige rol. Snel keek ik naar de grond, maar voelde hoe ze naar mij bleef kijken. Ook vandaag vrijdag was ze er weer, deze keer kwam ze pardoes naast me zitten, er was wel plek genoeg maar toch koos ze de plek naast me. Goedemorgen mevrouw groet ik netjes, dag jongeman groet ze terug. Ze heeft een donkere warme stem, niet zo'n hoge piep stem in elk geval, ik hou daar wel van. Ik durf bijna niet te kijken, maar zie wel haar leren rokje en natuurlijk weer de gekousde benen en knie hoge zwarte laarzen ik probeer een gesprek te beginnen en vertel dat ik haar al een tijdje in deze coupe zie. Ze verteld dat ze directiesecretaresse is en zo naar het werk gaat, ik vertel wat ik zo doe en dat ik niet getrouwd ben of vriendin en kinderen heb en meer van dat soort zaken. Ze knikt en ook zij is niet gebonden. Ik ontspan wat en stel me zelf voor, ik ben Michael en geef voorzichtig een hand, ik heet Ingrid beantwoord ze. Een stevige handdruk heeft ze en ik geniet van het eerste contact. We praten over koetjes en kalfjes en dan springt ze op, oeps nou ik moet er hier uit. Ben je er vanmiddag weer vraagt ze, ja mevrouw ik zie u graag terug dan. Ja dat lijkt me ook leuk is haar antwoord en dan stapt ze uit. Ik moet nog een halte verder en vergeet bijna uit te stappen, ben nog in een roes van geluk. De dag ben er niet helemaal bij, en maar een paar stomme fouten, mijn chef vraag wat er met me is ohh niets gewoon niet helemaal mijn dag geloof ik. Hihi lacht een van de meiden daar, joh hij lijkt wel verliefd. Ik krijg een rode boei en stamel wat van wie weet en zo.

Ik kijkt uit naar de middag en eenmaal in de trein kijkt ik bij de volgende halte of Ingrid instapt. Ik zie zie haar niet en teleurgesteld ga ik weer zitten. Nou ja misschien overwerken of zo sus ik mezelf tot ik een hand op mijn schouder voel en als ik opkijk zie ik de warme strenge ogen van Ingrid. Ohh eh dag mevrouw wat leuk dat u er toch bent. Zo jongeman, zat je al op de uitkijkt dan? Ze gaat weer naast me zitten. Ik heb de hele dag aan u lopen denken beken ik, ja ik ook wel een beetje aan jou hoor bekent ze met een glimlach. Waarom blijf je mij met mevrouw aanspreken vraag ze. Ja nou ik vind dat wel zo netjes stamel ik wat mijn gevoelens verbergend. Kijk mij eens aan en vertel eens echt waarom je dat doet. Ik kijk in de doordringende ogen van Ingrid en voel me betrapt als een klein jongetje. Wil mijn ogen wegdraaien maar ze corrigeert me gelijk, nee kijk me aan. Nu kan ik er niet om heen, ik bloos en fluister tja, nou ja ehhh ik heb misschien wel van die gevoelens dat je automatisch bij bepaalde mensen altijd netje met mevrouw en u blijft aanspreken. Niet echt overtuigend jongeman, vertel eens echt wat die gevoelens zijn want ik herken ze wel maar wil het uit jou mond horen. Gelukkig zit iedereen in de coupe luid te kletsen dus hoort niemand ons gesprek. Ik heb wat onderdanige gevoelens mevrouw fluister ik met een rode kop. Nou ja het is eruit en ze zal me wel laten vallen nu, wie wil nu een vent met die gevoelens he. Ze knikt terwijl ik probeer weg te kijken pakt ze mijn gezicht en dwingt me te blijven kijken. Mijn lul krijg meer bloed toegevoerd en begint wat te steigeren.

Ik geloof dat wij eens wat meer privť moeten praten. Ga je zo met me mee even wat eten ergens? Mijn hart springt op van vreugde, oh ja wel graag mevrouw antwoord ik enthousiast. Ze glimlacht weer, dat vind ik fijn te horen dat je zo enthousiast bent.

We stappen samen uit bij haar halte, en lopen naar een restaurant in de buurt. Het is nog vroeg dus die is bijna nog leeg. Ze zoekt een rustig plekje op en ik hou netje de stoel voor haar vast en schuif die aan. Dank je Michael, ik hou wel van mannen met manieren. Weer die glimlach waar ik bijna van smelt. Ze besteld een drankje ook voor mij zonder te vragen wat ik wil. Ooh heerlijk denk ik een vrouw die de leiding neemt. Als de ober weg is begint ze te vertellen dat ze lange tijd meesteres is geweest tegen betaling wel te verstaan, maar daarmee gestopt is omdat er steeds vaker rare mannen kwamen met wensen die ze niet wilde doen. Zo nu en dan heb ik nog een klantje en ik beken dat het een leuke bijverdienste is, maar toch zoek ik nog iemand die echt een slaafje voor mij is. Ze verteld heel vrij wat ze leuk vind om te doen.

Ik ben even stil van deze bekentenis, van de ene kant zit ik nu met een echte meesteres aan tafel, ja ik ben ook wel eens bij een commerciŽle meesteres geweest, maar dat was nooit meer dan betalen, je ding doen en weer wegwezen. Ik vertel dit en gelijk erbij dat ik haar heel aardig vind maar dat ik momenteel niet veel geld heb om dat te kunnen betalen. Ze glimlacht weer en wacht even als de ober twee wijntjes komt brengen. Dat is ook helemaal niet mijn bedoeling lieverd, ik ben niet op zoek naar een klant, maar gewoon een leuke vent die ook onderdanig is.

Oh ja natuurlijk ik word weer rood door mijn stomme gedrag. Ik dacht even dat u mij commercieel wilde ontvangen zeg maar. We praten nu vrijer en over veel zaken die in een spel van belang zijn zoals veiligheid en vertrouwen. Ik voel me erg op mijn gemak nu en als we hebben gegeten zegt ze dat ik nog maar even mee moet naar haar huis, of wil je liever naar huis en kijkt me daarbij doordringend aan. Ik zou niets liever willen dan met u mee te gaan beken ik. Ze knikt, heel goed van je.

We stappen in haar auto en rijden het dorpje uit. Doe het dashboard kast eens open. Ik doe dit en zie twee boeien en een blinddoek liggen. Ja mannetje ik heb me voorbereid op deze kennismaking, doe de boeien maar om en daarna de blinddoek. Nu slaat de schrik me om het hart en twijfel even. Je kan me vertrouwen lieverd, doe nou maar.

Ik doe de boeien om en daarna de blinddoek. Helaas sluit die goed af en zie ik echt niets meer. We stoppen even en ik voel haar handen die mijn boeien aan elkaar vast klikken. Ik besef dat ik nu aan haar ben overgeleverd, een fijn gevoel om eerlijk te zijn. Bij haar huis aangekomen doet ze de deur voor me open. Ik ruik de landelijke lucht ze doet mijn blinddoek af en ik moet even knipperen tegen het licht. We staan bij een kleine verbouwde boerderij. Ik kijk even rond, vanaf hier kan je nog net de straat zien maar op zich is het huis verborgen achter bomen en struiken ik bedenk ideaal voor mannen die niet gezien willen worden bij een commerciŽle meesteres.

Het huis is toch ruimer dan van buiten zou zeggen, smaakvol en warm ingericht en ik voel me gelijk thuis. Ingrid gaat op een ruime leren bank zitten en wijst naast zich, kom erbij zitten of zit je liever aan mijn voeten op het kussentje. Weer die warme geheimmisvolle glimlacht. Ik twijfel even maar neem dan plaats aan haar voeten op een kussentje die daar niet per ongeluk ligt. Mag ik wat vragen mevrouw, jazeker dat mag je. Ik snap niet waarom een mooie vrouw als u nog vrijgezel is. Ja liefje ik heb ook een geheim bij me die dat moeilijk maakt, ik kijk haar vragen aan maar ga niet verder, misschien is dit een pijnlijk onderwerp. Ik heb van veel van mijn klanten wel eens die vraag gehad, zelfs wel eens een serieus aanzoek gehad van een directeur, maar dit ehh probleem weerhoud mij daarvan. Ik zal je zeggen dat met geen enkele klant ik ooit sex heb gehad. Dan floept mij eruit waarom dan niet sex is toch ook fijn. Ohh sorry mevrouw dat mag ik niet vragen geloof ik. Ze lacht weer lief maar zie gelijk een bedenkelijke blik. Even is het ongemakkelijk stil op de muziek na die op de achtergrond speelt.

Ik snap dat ik op gevaarlijk terrein ben gekomen. Dan zie ik een verdrietig gezicht, en met zacht stem verteld ze dan. Ik weet dat je bi sexueel bent ingesteld ik wil je alleen vragen wat ik je nu vertel nooit aan iemand te vertellen. Ik vertrouw je net zoals je mij kan vertrouwen. Ik knik, natuurlijk mevrouw.

Heb je wel eens gehoord over tweeslachtige mensen? Ehh een soort hermafrodiet bedoelt u mevrouw? Ze knikt, er zijn mensen die tweeslachtig geboren worden, nou dan ik ben zo iemand. Ik heb zowel een goed werkende pik als kutje, alleen niet zo groot. Als kind wilde ik dat veranderen maar mijn ouders, streng gelovig, wilden de natuur niet veranderen. Ik heb een moeilijke jeucht gehad, veel gepest tijdens verplicht douchen. Dit alles heeft me gehard en me tot dominant gemaakt. Iets wat natuurlijk wel in me zit, maar het heeft het zeker aangewakkerd. In het kort verteld ze haar levensverhaal en het ontroert me zo open ze is.

Ik kijk vol ongeloof, ooit heb ik wel eens hierover fantasieŽn gehad of over shemales, maar nu komt een fantasie uit. Alles valt nu op de plek, ik begrijp nu haar donkere stem, rijzige gestalte, hoewel alles nog steeds vrouwelijk is, maar toch.

Luister goed lieverd, ik begrijp uit je zwijgen dat je dit niet verwacht had, ik hoor een teleurstelling in haar warme stem, en ik begrijp dat je hierover na wil denken of zelfs weg wil gaan. Ik snap het ik zal je terug brengen en ze wil opstaan. Nee mevrouw, ik ik, nou ja dit is een soort droom van mij ik wil graag hier blijven en u beter leren kennen. Ik moet denken aan het lied the best of both worlds, zo voelt dit meesteres.

Ze krijgt een lieve glimlacht nu, een zucht van verlichting gaat door de kamer en ik geloof dat ik zelfs wat emotie zie. Ze buigt naar me en zoent me vol op de mond. Ik ga me even opfrissen, schenk maar even een wijntje in daar ben ik nu wel aan toe. Ze wijst me de keuken en kast waar alles staat. Ik schenk twee glazen in en kniel weer op mijn kussentje. Dan komt ze weer binnen en ik val bijna om van bewondering. Ze is gekleed in een leren body en een erg kort rokje, zwarte hold up kousen en laarzen ver over de knie. Echt een meesteres outfit. Bevalt het je vraagt ze streng en snel antwoord ik dat ze de mooiste meesteres is die ik me kan voorstellen. Slijmbal glimlacht ze.

Je mag mijn laarzen kussen, snel kruip ik naar haar en kus de laarzen. Ik ruik de lucht van al het leer dat ze draagt. Mijn pik reageert en knelt gemeen in mijn broek. Stop maar en ga staan. Ze kijkt naar de bult in mijn broek, problemen liefje en ze wrijft even over mijn kruis. Strip! Duidelijker kan ze het niet zeggen en zonder aarzeling kleed ik me naakt voor haar uit. Mijn pik staat half stijf vooruit. Beschaamd bedek ik het met mijn handen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met een kort gebaar wuift ze mijn handen weg naar waar ze horen bij een slaafje. Handen op de rug, je hebt niets om je voor te schamen slaaf. Ja meesteres en ik doe snel wat ze opdraagt. De situatie maakt me geil en in een paar rukjes staat hij helemaal stijf omhoog. Tevreden kijkt meesteres ernaar en pakt hem even beet. Kijk zo zie ik het graag, een slaafje die geil wordt van zijn meesteres. Bedenk dat jij er bent voor mijn plezier en jou pik is mijn eigendom, maar daar kom je nog wel achter.

Meekomen, ze loopt me voor naar een trap naar de kelder die afgesloten is met een metalen tralie deur. Dat is voor nieuwsgierige slaafjes verteld ze. Beneden aangekomen loopt ze een badkamer in,

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Best Of Both Worlds - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3450x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CafťDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net