Opwindend.Net
Datum: 29-12-2016
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 5661x
Lengte: Lang
Best Of Both Worlds - 4
Door Jodocus - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Best Of Both Worlds - 3

Handig pakt ze mijn armen drukt die boven mijn hoofd terwijl ze op mij gaat zitten. Ik kijk tegen haar blote borsten en als ik naar beneden kijk zie ik haar harde piemel. Ogen dicht slaafje. Ik doe gelijk wat ze beveelt. Ik voel boeien die ze met klittenband snel om mijn polsen doet. Ik voel dat die met een touw aan de bovenkant van het bed zitten. Ik geniet van de plotseling dominantie die ze nu weer uitstraalt. Ik voel hoe een blinddoek over mijn ogen gaat, dat is voor als dit stoute slaafje toch stiekem wil kijken. Ja meesteres.

Ze gaat langzaam naar beneden nu, ik voel haar tong over mijn kale borst en buik. Een rilling gaat door mijn lichaam. Je hebt je gister keurig gedragen en hebt een kleine beloning verdient. Dan neemt ze mijn pik in haar mond en begint me heerlijk te pijpen. Hmmm wat doet ze dat goed, ik kreun en beweeg mijn kont omhoog, gelijk knijpt ze in mijn ballen. Stil liggen commandeert ze, ik wil geen beging van je merken. Dat is echt een straf als je zo lekker gepijpt wordt, wat een heerlijke meesteres die genot bijna tot een straf kan maken. Langzaam glijd mijn pik in en uit haar warme mond. Ik kreun en slechts met moeite kan ik stil blijven liggen. Ze doet echt haar best om me zo geil mogelijk te maken en te laten bewegen, ik begrijp heel goed dat daar straf tegenover zal staan.

Even verlies ik de controle en beweeg weer met mijn heupen, alsof ze het voelde aankomen laat ze mijn lul los en knijpt weer gemeen in mijn tepels. Stil liggen had ik toch gezegd, sorry meesteres, maar het is zo lekker. Ik kan het niet zien maar voel gewoon dat ze met een lach geniet van de macht die dit geeft. Ze gaat weer omhoog en op mijn buik zitten. Schuift met haar natte poesje over mijn pik, stil blijven liggen hoor slaafje. Mijn paal glijd als vanzelf tussen de heerlijke kutlipjes in haar nauwe gaatje, haar handen rusten op mijn borst bij mijn tepels als waarschuwing.

Dan begint ze te rijden op mijn pik, in en uit haar poesje, ik kreun maar kan stil blijven liggen.

Dit is het gemeenste wat ik heb meegemaakt bij een meesteres of meester. Ze wipt langzaam haarzelf naar een orgasme en ik voel aan het knijpen van haar kut op mijn pik dat ze komt. Even verliest ze de controle en kreunt in haar orgasme ik voel op mijn buik haar warme sperma als ze klaarkomt. ik word er nog geiler van en slechts door aan andere dingen te denken voorkom ik dat ik klaarkom.

Dan een commando, nu slaaf nu kom nu direct. Ik voel gelijk mijn zaad borrelen en spuit haar smachtend kutje vol. Ohh meesteres wat is dit geweldig hmmmmmmm. Met een luide kreun kom ik klaar, ohh wat is dit geweldig.

Als ik een beetje ben bijgekomen, lekker he slaafje, ik hou van controle en deze controle is er een van. Klaarkomen doe je alleen als ik het zeg. Ja meesteres kreun ik zacht nog nagenietend, dank u voor de beloning grijns ik.

Haar piemel ligt nu half slap op mijn buik voel ik, mijn pik wordt ook wat slapper maar zit nog steeds ik haar kutje. Ze leunt naar voren en geeft me een zoen, neemt de blinddoek weg en kijkt me verlieft aan.

Ik geloof dat wij het nog heel leuk krijgen samen. Ik knik, ja meesteres dat hoop ik ook.

Ik blijf tot de maandag en samen vertrekken we naar onze werkplekken. Het was nog een heftig weekeind waarin ze mijn grenzen heeft opgezocht met pijn en genot. Ik had het idee een paar keer om genade te moeten vragen, maar steeds op tijd deed ze een stapje terug. Zepen, klemmen balstretcher en niet te vergeten haar handen die teder en gemeen kunnen zijn dat alles heb ik moeten ondergaan. Je kan echt merken dat ze ervaren is en voelde goed aan wat ik fijn vind en wat niet.

Op mijn werk ben ik wat afwezig en een collega vraagt aan me of ik soms iemand heb ontmoet of zo. Ik knik en beken dat ik ook heel veel voor haar voel. Gelijk wordt hij nieuwsgierig, ken ik haar, nuuuh ik denk het niet, maar voorlopig wil ik het ook even voor mezelf houden. Hij knikt begrijpend, tuurlijk ik snap het wel, nog een beetje pril he en misschien is het volgende week weer over.

Dat denk en hoop ik zelf eigenlijk niet, maar heb ook geen zin in meer vragen dus knik ik maar wat. Ik probeer me weer beter op mijn werk te concentreren en gelukkig is de dag nu snel voorbij en spoed me naar de trein. Even ben ik bang dat ze er niet is want ik zie haar niet staan. Dan voel ik weer die warme hand op mijn schouder en schrik een beetje.

Gelijk geeft ze mij een zoen en komt bij me zitten.

Ik ben blij u weer te zien meesteres fluister ik, zeg nu maar Ingrid liefje. Ik ben ook erg blij en heb de hele dag aan je gedacht en wat ik toch met je moet en hoe dit af gaat lopen en zo.

Ik hou echt van je Michael, maar ben zo bang dat je mij toch een beetje een freak vindt. Ik schud heftig nee, oh helemaal niet in tegendeel, je bent echt mijn ideale vrouw. Als ze uit wil stappen kijkt ze me aan, je komt toch wel mee en kijkt me wat streng aan. Mag ik even naar huis, ik moet toch ook even wat schone kleren pakken en even de post bekijken en zo. Teleurgesteld kijkt ze me aan, maar ze knikt begrijpend, ja natuurlijk dat is ook zo. Kom je dan later? Ik zal wachten met eten op jou ik wil je wel van het station halen. Ze is erg gretig en ik moet zeggen dat het mij ook veel doet. Ja dat is goed, ik kom dan over een uur of 2 naar je toe maar ga wel met de auto en neem gelijk wat spulletjes mee die ik nodig ben. Ze glimlacht blij geeft me snel nog een zoen en moet dan ook uitstappen, ik wacht op je, doe geen ondergoed aan en als je boeien hebt doe je die om. Zonder verdere reactie af te wachten loopt ze snel de trein uit die al op het punt staat verder te gaan.

Thuis gekomen doe ik snel mijn dingetjes. Pak een tas met kleding en besef dat ik wel een maand kan wegblijven zoveel is het. Glimlach bij het idee dat ik niets liever zou willen dan zo lang bij haar te blijven, maar goed wel met twee benen op de grond blijven.

Zo gaan dagen, weken en zelfs na 4 maanden zijn we nagenoeg elke dag bij elkaar en na een goed gesprek besluit ik mijn huurwoning op te zeggen en gaan we samen wonen. Voorwaarde is wel dat ze wel haar commerciŽle activiteit kan voortzetten, hoewel dat slecht sporadisch is wil ze dit niet stoppen en ik stem daar natuurlijk mee in zeker als ze verteld dat ik daar misschien aan mee kan doen. Ik had al mijn spul voor zover mogelijk al overgebracht en de rest staat op marktplaats.

Dat weekeind zal een slaafje langskomen voor een sessie. Ingrid had zich als echte meesteres gekleed in een kort leren jurkje met hoge leren laarzen en zwarte kousen die met jarretels onder het jurkje vast zaten. Ze zag er perfect uit en als vanzelf was mijn pik in paraatheid gekomen.

Het slaafje blijkt een voormalige chef van haar te zijn, directeur van een redelijk groot bedrijf.

Ze verteld hem dat er een hulpslaaf bij zal zijn. Even schrikt hij, maar ze stelt hem gerust dat ik volledig betrouwbaar ben en hij zal toch een kap over zijn hoofd zal krijgen en zo onherkenbaar. Ik weet al lang wie het is natuurlijk maar hij heeft in elk geval het idee van onherkenbaar te zijn. Meesteres heeft voor de tijd mijn enkels aan mijn bovenbeen gebonden waardoor ik alleen op de knieŽn kan staan, nou ja staan, het is wankelen en in feite kan je zo alleen op handen en knieŽn staan. Dat is de bedoeling blijkbaar. Verder krijg ik een masker op waaraan een hondensnuit zit en om het af te maken een forse butplug in mijn kontje met een staart eraan. Zo als een hondje word ik in de honde kooi gezet. In de kooi moet ik wachten en ben maar gaan liggen in de mand als een hondje. Tot ik ze samen naar beneden hoor komen.

Na een snelle douche moet hij naakt in de speelruimte verschijnen, gelijk gaat een kap over zijn hoofd zoals meesteres gezegd had. Hij moet dan een pak aandoen dat lijkt wel een soort vacht met een open kruis. Ook hij moet op handen en knieŽn lopen en krijgt een butplug in met staart en een hondenriem om zijn nek. Om het af te maken mag hij alleen blaffen. 1 keer is ja, 2 keer nee.

Hij moet een paar rondjes lopen aan de riem en pootjes geven en kwispelen met zijn kont waardoor de staart vrolijk heen en weer wiebelt. De man kikt duidelijk op deze vernedering te zien aan de stijve lul. Zo gaat het spel een tijdje door, de man wordt steeds geiler te zien aan de druppels die zo nu en dan uit zijn pik vallen natuurlijk aangemoedigd door meesteres haar hand die er lekker aan tekt.

Als Meesteres zo nu en dan met zijn pik speelt, maakt me dat en beetje jaloers, maar ik weet dat ik alleen haar geliefde ben. Dan word ik aan de riem uit de kooi gelaten en moet aan het kontje van de man ruiken en als begroeting mogen we kopjes geven aan de meesteres. Hoewel dit niet echt mijn ding is doe ik als een braaf hondje mee. De man jankt een beetje en kwispelt weer naar mij en als ik dat terug doe merk ik dat de plug heel prettig heen en weer gaat in mijn kontje. Hmm lekker gevoel is dat en mijn pik wordt nu ook stijf. We mogen nog wat kunstjes doen totdat meesteres het genoeg vindt.

Zo mijn hondjes, ZIT! We gaan op onze kontjes zitten de plug lekker naar binnen drukkend. Jullie lijken wel geile teefjes, vooral jij daar en wijst naar hem. Hij blaft een keer. Ze pakt een blinddoek en doet die bij de man om. Jij wordt veel te geil door elke keer naar het andere geile hondje te kijken, dus daar doen we maar wat aan he. Ze geeft een knipoog naar mij en glimlacht. Volgens mij wil jij wel een teefje dekken he hondje en kijkt naar mij, ik blaf ook 1 keer. Dat is dan jammer want er is geen teefje. Ze trekt de man op de knieŽn en trekt zonder waarschuwing de plug uit zijn kont, je zal het met dit teefje moeten doen hoor.

Ik blaf nog een keer. Dan doet ze een vinger voor haar mond. Ik moet stil zijn en zie nu dat ze het jurkje iets optrekt en haar stijve lul tevoorschijn haalt. Snel doet ze een condoom om en ik krijg ook een.

Kom maar hondje dek dit teefje maar eens lekker. Weer knipoogt ze naar me als ze op de knieŽn achter de man gaat zitten. Ze drukt haar lul tegen zijn sterretje en ik hoor de man even kreunen als haar pik zijn kont binnen gaat. Als hij gewent is aan haar niet zo dikke lul begint ze hem in snel tempo te neuken, steeds zacht kreunend haar genot in te houden. Ik snap dat hij natuurlijk niet mag weten dat hij genaaid wordt door de meesteres. Dan wijst ze mij achter haar te komen en bukt iets voorover. Ik snap dat ze mijn pik wil alleen kom ik in deze houding nooit in haar kutje. Als ik mijn pik tegen het kontgaatje druk knikt ze instemmend. Heerlijk voelt het als ik bij haar naar binnen glij. Ze heeft dit alles van te voren bedacht aangezien haar gaatje lekker gesmeerd is. Dan neuk ik haar van achter en druk daarmee haar pik bij het hondslaafje naar binnen. Ik verhoog het tempo en al snel komen we samen klaar. Ik spuit mijn geil in haar darmen terwijl zei haar kwakje in de condoom leegt. Ik kan een kreun niet inhouden, maar dat maakt niet uit, de man denkt nu dat hij door mij is gedekt.

Meesteres trekt zich terug en ook ik trek me een beetje met tegenzin uit haar achterste. Ze veegt mijn pik een beetje schoon en pijpt hem snel weer op oorlogssterkte, helaas stopt ze dan. Ik moet dan een condoom om en wordt achter de man gezet. Zo teefje, dit andere hondje heeft nu een lekkere dikkere lul en zal je nu eens goed oprekken en dekken. Later verteld ze de man dat ik een verdikking om mijn pik had gekregen, iets wat natuurlijk een smoes was om het verschil in dikte te verklaren.

Ze pakt mijn pik en druk die tegen zijn nog openstaand kontje aan. Krijg een tik op mijn billen en als reactie druk ik mijn kont naar voren zo bij de man naar binnen. Hij kreunt en wil iets zeggen, maar een ferme tik met haar zweep herinnerd hem aan zijn status en hij blaft 3 keer. Ohh het teefje wil wel erg graag, drie keer ja blaft ze, nou kom hondje dek haar maar eens goed.

Ik krijg weer een tik op mijn billen en begin gelijk te stoten. Langzaam gaat mijn paal in en uit het strakke kontje die duidelijk niet veel gewend is. Toch heeft meesteres niet veel medelijden want met de zweep moedigt ze me aan door te gaan. Doordat ik enkel op mijn knieŽn kan zitten moet ik me aan zijn heupen vast houden en trek hem lekker naar me toe. Toch is dit blijkbaar niet genoeg, want meesteres drukt me voorover op zijn rug.

Hondjes dekken niet zo, kom op zeg, op z'n hondje is iets anders hoor. Mijn handen gaan nu naast de teef op de grond en zo dek ik de man die in zijn achterste. Meesteres komt naast ons zitten en trekt aan de man zijn pik. Jij mag pas komen teefje als ik je toestemming geef. Hij kreunt als ze het tempo verhoogt, ook ik kreun nu van geilheid en alhoewel ik net al een keer ben klaargekomen borrelt mijn zaad al weer op en kreun nu luider ten teken dat ik op knappen sta. Maar meesteres schud haar hoofd, nee hondje dek je teefje nog maar even door, ja mag nog niet komen. Ik Verlaag mijn tempo om het orgasme uit te stellen, iets wat maar slecht lukt. De teef knijpt mijn zijn kontje omdat ook hij op het punt staat klaar te komen. Dit maakt het nog moeilijker en kijk meesteres smekend aan en jank een beetje.

Goed zo teefje je mag nu komen, gelijk spuit de man zijn kwakje over de vloer. En nu jij ook reutje van me. Met een kreun van verlossing kom ik ook klaar, mijn zaad borrelt op uit mijn zak en spuit alles in het kontje van de man.

Uitgeblust lig ik op de man zijn rug die amper kan blijven staan.

Aan de riem word ik van hem afgetrokken en weer in de kooi gezet. De man wordt naar de douche gestuurd na een korte knuffel. Dank u wel meesteres dit wat fantastisch. Mooi zo slaafje, nu hup de douche in en dan mag je gaan.

Als de man vertrokken is en nog wat extra's heeft getaald komt meesteres Ingrid mij ophalen.

De riem wordt losgemaakt en ik mag me even opfrissen, je meld je zo in de slaapkamer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Best Of Both Worlds - 5&6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 3822x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang WeekendDoor: Beautje
Gelezen: 5421x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.9
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3285x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 1880x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 5783x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4592x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6620x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CafťDoor: Beautje
Gelezen: 7791x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8016x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7206x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.7
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14131x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.5
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6066x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5083x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 9727x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
:: Thursday MorningDoor: X7trio
Gelezen: 5421x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Transseksueel, Rimmen, Anaal
01-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net