Opwindend.Net
Datum: 06-03-2017
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 6792x
Lengte: Lang
Met Jos. Maar Later Tee
Door Pam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bij Ger Thuis

Jos wil me, ondanks dat zijn ouders mij als meid voor hem niet zo zien zitten tijdens de laatste examens, graag weer met me op zijn slaapkamer. En dat doe ik voor die lieve jongen. Hij is toch ook mijn beste schoolvriend geweest en de examens zijn trouwens bijna voorbij. Dus stap ik midden op de dag hun keuken en vervolgens de woonkamer binnen. Hij komt me al tegemoet en kust me intens.
Krijg je geen problemen met je moeder? vraag ik.
Hopelijk niet. Je ziet er mooi uit, Amanda. Wanneer ik je op school soms zie is het best gek, dat anderen dit niet zien.
Ik kleed me wel een beetje stoer aan en als ze het niet weten. Maar ik merk wel dat sommige jongens de laatst tijd toch net iets anders op me reageren. Nog een paar weekjes, dan is het voorbij.
Opnieuw kust Jos me, laat zijn handen over mijn lijf dwalen en ik plaatst mijn armen op zijn schouders.
En Tee sprak ik vanmorgen, zegt Jos onder het tongen. Hij is ook helemaal stapel op je.
Heb je hem uitgenodigd, vraag ik.
Hij weet dat je komt en als hij tijd heeft, ja.
We gaan naar boven, in zijn slaapkamer gaat hij op bed liggen en ik kom wijdbeens op hem zitten. Hij laat zijn handen onder mijn truitje verdwijnen en ik help hem om dit en mijn halter hemdje uit te doen.
Streel je borstjes en zeg er wat over.
Jos laat zich terug vallen, ik glimlach en doe wat hij zegt.
Ze worden voller, groeien nog flink en dat is pijnlijk.
Je tepels zijn mooi.
Ik pak ze beet, speel er een beetje me en plaats dan mijn handen naast hem. Ik buig voorover, ga Jos kussen en hoop dat Tee komt, snel komt. Ik verlang vreselijk naar hem. Jos pakt me beet, draait me op mijn rug om me verder uit te kleden. Mijn rode, leren broek glijdt met slipje en al van mijn benen, maar mijn laarsje zitten even in de weg. Wanneer ik dan helemaal naakt ben komt hij op me liggen tussen mijn benen.

Trouwens, hoe reageren sommige jongens dan op school?
Hij richt zich op en kijkt me aan.
Nou ja. Vroeger stonden ze ook alleen met me te praten. Nu bijna niet meer, alleen met een groepje. En zelfs dan wat lacherig. Alsof ze voelen dat er ets verander is met me, maar niet beseffen wat. Zoals jij laatst toen je me thuis spontaan kuste en we in bed belanden. Je snapte ook niet waarom je het deed eerst, maar je hormonen wisten wel beter. Ook bij mij, maar dan de vrouwelijke.
Ik begrijp je, antwoordt hij langzaam terwijl hij zich half uitkleedt. Wanneer ik aan je denk krijg ik vaak een harde lul. Net zoals ik aan bepaalde vrouwen denk.
Met onbloot bovenlichaam buigt hij zich en kust mijn borstjes en tepels. Ik strijk door zijn haren en geniet. Langzaam glijdt Jos naar beneden, likt mijn buik en gaat verder naar mijn vaginale piemel. Ik had verwacht, dat hij me snel zou gaan nemen of dat ik hem moet gaan pijpen zoals dat bij hem normaal gaat. Nu neemt hij de tijd, zoals Tee en Wim dat doen. Maar te vroeg gejuicht. Jos blijft toch een jongen. Beetje nerveus op zoek naar zijn pleziertje. Hij gaat van het bed af, neemt me min of meer mee en zo kom ik geknield voor hem. Ik vind het niet erg en gun hem dit. Met mijn handen streel ik over zijn broek en voel zijn erectie al goed. Zachtjes knijp ik er een beetje ik, kijk hem glimlachend aan en doe zijn broek open. Ik haal hem eruit, omklem hem en ga met mijn andere hand over zijn eikel. Zelf duwt hij zijn broek verder omlaag, ik neem zijn eikel in mijn mond en breng hem tot diep in mijn keel om hem weer langzaam te laten terug glijden. Ik laat me op mijn billen zakken, houd zijn erectie stevig omklemd en kijk naar hem op. Zachtjes blijf ik hem afrukken en omvat met mijn andere hand zijn ballen.

Ik blijf het jammer vinden, dat ik het zo laat ontdekt heb van je.
Ik ben pas vorig jaar zomer ontmaagd en sexueel actief geworden. En jij had toen verkering.
Achteraf had ik jou liever.
Schatje, toch. Ben ik echt zo goed?
Ik richt me weer op, buig me iets en neem zijn eikel in mijn mond. Harder ruk ik hem af en voel zijn handen op mijn hoofd. Ik sluit mijn ogen en denk aan Tee, die waarschijnlijk ook komt. Ik betrap me erop, dat ik Jos snel wil laten komen zodat ik helemaal klaar voor Tee ben. Ik hunker naar hem en voel mijn hart kloppen. Dit zou ook wel eens de laatste keer met Jos zijn. We gaan na school onze eigen weg en Jos had het laatst over een vriendin. Ik hoop het voor hem.
Ik haal zijn lul uit mijn mond, blijf hard rukken en buig mijn hoofd dieper zodat ik zijn zak en ballen kan kussen. Jos bekijkt alles, kreunt af en toe en laat zijn vingers door mijn haren gaan. Blijkbaar wil Jos snel klaarkomen. Hij blijft toch wat zenuwachtig. Bang dat zijn moeder eerder thuiskomt? Hij pakt zijn lul vast en gaat zichzelf afrukken. Ik leg mijn handen op zijn benen, kijk naar hem en kijk naar wat hij doet. Jos heeft het moeilijk en ik moet hem tot een zaadlozing zien te krijgen. Dat is toch ook de enige reden, waarom hij me nu op zijn slaapkamer heeft gevraagd.

Opnieuw zak ik op mijn billen, laat mijn slanke vingers over mijn borstjes glijden en speel met mijn tepels. Jos kijkt er na en ik kijk naar hem.
Ze blijven groeien, fluister ik. Vind je ze mooi?
Hij knikt alleen en blijft stevig doorrukken. Ik blijf mijn borstjes en tepels strelen, maar kijk nu strak naar zijn harde lul en ga mijn mond openen. Ik steek mijn tong er ver uit en kom dichterbij zijn eikel. Jos verslapt wat, gaat langzamer en ik breng mijn mond tot vlak voor zijn eikel. Afwisselend kijk ik op naar hem en zijn harde lul. Ik slik even, steek mijn tong er weer ver uit en breng mijn lippen tot tegen zijn eikel. Hij rukt zich ineens weer stevig af en gaat helemaal in zichzelf op. Ik verplaats mijn handen naar zijn bovenbenen en zijn zak. Hijgend rukt hij door en het duurt nog, maar ik zie zijn hoogtepunt naderen. Dan stopt hij, zegt dat het komt en duwt zijn eikel in mijn mond om zich dan rukkend te ontladen. Zijn zaad spuit mijn mond in.

Thuis gekomen kleed ik me uit en ga douchen. Jos en ik hadden nog even nagepraat. Hij was opgelucht nadat hij was klaar gekomen. En ik sta heel erg blij te wezen onder de douche, want Tee had gebeld en of ik straks thuis was en hij daar kon komen. In mijn slaapkamer trek ik daarna een nieuw slipje aan, zoek een strakke jurk uit die tot mijn knie komt en kies voor enkellaarsjes met naaldhakken. Vervolgens doe ik weer wat make-up op.
Na een halfuurtje doe ik de voordeur open, laat hem binnen en sluit de deur. Ik blijf met mijn rug er tegen staan en kijk hem afwachtend aan.
Je bent de hele avond en nacht alleen dus?
Ik knik. Mijn zus, heb ik hem verteld, blijft bij haar vriendin en moeders is voor haar werk een paar dagen weg.
Kun je mooi voldoende tijd aan me besteden, Tee. Blijf je bij me slapen?
Hij glimlacht, wenkt me en ik doe een stap naar voren. Omarm hem, voel zijn sterke handen mijn taille vastpakken die dan naar mijn billen glijden. Door de 9 cm hak ben ik even lang en we kijken elkaar zwijgend aan, terwijl Tee mijn billen zachtjes blijft strelen.
Hoe is het met Jos gegaan?
Goed, antwoord ik wat kortaf, verplaats mijn handen naar zijn nek, die ik met mijn vingers omklem.
Dan drukt Tee me krachtig tegen hem aan, buigt zijn hoofd en kust mijn lippen, mijn wang en verder naar mijn hals. Daarna gaan zijn handen naar mijn taille, pakt ze vast en duwt me iets van hem af. Hij kijkt me weer aan.
Ongelooflijk hoe je zo’n verleidelijk vrouwtje bent geworden.
Dank u wel, mijnheer. U is erg aardig.
En kattig ook, grinnikt Tee.
Ik zet grote ogen op, wordt door hem gedraaid en met mijn rug tegen de halwand gedrukt. Zijn tong dringt in me, ik beantwoord hem gretig en graai met mijn lange vingers door zijn haren. We tongen langdurig en ik word stevig opgewonden van deze man.
O, schatje, fluister ik tussendoor, waarom zie ik je zo weinig. Ik mis je zo.
Het kan helaas niet anders, antwoordt hij best nuchter.
Hij laat me los, draait me opnieuw iets en schuift zijn arm onder en achter me. Tee tilt me met zijn sterke armen in een keer op, ik omarm hem en zo draagt hij me de slaapkamer in waar hij me dan weer neerzet.
Gelukkig weet je deze weg nog goed, plaag ik bewust.
Ik denk, dat jij om een goede beurt verlegen zit.
Dat zou heel goed kunnen, Tee.

Geknield voor hem neem ik zijn 18 centimeter erectie vast. De geaderde penis is keihard en zijn glimmende eikel is ook al helemaal gevuld. Inmiddels zijn we allebei naakt alleen heb ik nog mijn hakken aan.
Het is een stevige jongen, Tee.
Je hoort mij niet klagen.
Glimlachend zeg ik dat ik onder de indruk ben en begin zijn eikel te likken. Ik laat mijn tong er rondom over heen gaan met afwisselend mijn lippen er geklemd over heen om te zuigen. Daarna laat ik hem dieper in mijn mond glijden, houd hem even vast en trek weer terug. Opnieuw lik ik zijn eikel en herhaal ik alles een aantal keren. Zijn lul is en blijf keihard. Ik heb daar veel respect voor en het wind me vreselijk op.
Ik recht mijn rug, blijf hem zachtjes afrukken en kijk naar Tee die me gade slaat terwijl hij op zijn ellebogen rust.
Lekker?
Je bent geweldig, meid.
Beter als je vriendin?
Veel beter.
Slijmbal, reageer ik lacherig, leg mijn handen op zijn benen, buig, neem zijn lul diep in mijn mond en ga een aantal malen heen en weer. Ik hoor hem genieten, pak hem weer vast en lik aan alle kanten ervan. Ondertussen begin ik zelf behoorlijk opgewonden te worden. Mezelf oprichtend duw ik Tee zachtjes op zijn rug, ga op zijn buik zitten met mijn benen naast hem en schuif verder naar voren.
Schatje, ik ben zo opgewonden. Help me, fluister ik.
Direct al verplaatst ik me, kom schuin boven hem en breng mijn 1,5 centimeter zachte meisjespiemel tot boven zijn mond. Steunend op knieën en ellebogen zak ik verder door en laat Tee hem in zijn mond nemen. Rillingen trekken door mijn lijf wanneer hij het met zijn krachtige tong streelt. Natuurlijk is de houding niet handig voor me, maar een man als Tee snapt mijn wens, pakt me vast en duwt mij nu op mijn rug. Hij komt geknield naast het bed, glijdt tussen mijn benen en likt verder, terwijl een hand mijn gevoelig plek er vlak onder stimuleert. Aandachtig is mijn lieveling langdurig met me bezig. Zijn likken, zijn strelingen hebben effect op mijn toch al aanwezige geilheid. Ik voel me speels en ook trots op mijn nieuwe lijf. Tee is prima bezig, een orgasme is aanstaande, maar ik wil meer. Iets anders.

O, Tee, hijg ik een beetje, wanneer ik me draai en naast het bed ga staan waar hij voor me geknield blijft. Stevig sta ik op mijn hakken voor hem, krioel met mijn vingers door zijn haar en houdt hem voor mijn vaginale piemel.
Lik en streel me klaar, schatje. Ik voel me zo verdomd geil.
Eigenlijk had ik dit niet eens hoeven zeggen want Tee nam hem al in zijn mond en pakte mijn billen stevig vast. Mijn ervaren lieveling had allang door wat ik wilde toen ik opstond. Tee houdt hem in zijn mond, laat zijn handen verder naar achter gaan en bevoelt mijn ingang. Met een hand bewerkt hij deze en met de ander penetreert hij mij met zijn ringvinger, die er helemaal ingaat. Mijn lijf staat in vuur en vlam, wanneer ik hem voel bewegen. Maar voor Tee is het niet voldoende. Hij vergroot de ingang, trekt zijn ringvinger terug en duwt hem dan tezamen met zijn ringvinger er weer in. De rillingen gaan over mijn lijf en begin nu echt zwaar hijgend te kreunen. Hij verplaatst zich iets opzij, gaat met zijn vrije hand tussen mijn benen strelen en houd mijn meisjespiemel steeds in zijn mond heerlijk likkend. En dan… terwijl ik zijn hoofd stevig vastpak en tegen me aandruk, komt mijn eerste orgasme.

Tee staat op, neemt me in zijn sterke armen waar ik, na drie keer een orgasme, uithijgend in blijf hangen.
Echt, Tee. Wat mis ik je en heb ik je nodig.
Je maakt het mij ook niet makkelijk als ik eerlijk ben.
Ik kijk hem voor een moment aan.
Schatje, neuk me alsjeblieft, vraag ik langzaam. Neuk me hard.

Ik heb, zittend op bed, zijn lul liefdevol met olijfolie glibber gemaakt. Nu op bed liggend trek ik mijn benen op om hem te ontvangen. Ik kijk naar Tee hoe hij tussen mijn benen komt, een arm naast me en de ander net boven mijn ingang. Ik voel zijn eikel er tegen aandrukken, hij plaatst nu de andere arm ook naast me en we kijken elkaar aan. Hij verhoogt de druk, ik frons mijn wenkbrauwen en knik naar hem. We blijven elkaar aankijken wanneer Tee zijn eikel makkelijk wat dieper in me laat komen. Hij trekt wat terug, duwt zijn eikel verder in me.
Je bent heerlijk, Amanda.
Ik glimlach terwijl Tee me langzaam maar volledig penetreert. Zijn hardheid glijdt door mijn ingang, doet even licht pijn, maar zijn aanwezigheid in me is hemels. Tee zit helemaal in me, buigt zich naar me toe en kust me intens. Ik sla mijn benen om hem heen, leg mijn handen op zijn wangen en kus heftig terug. Ondertussen voel ik het begin van zijn stoten. Nog tongen we terwijl ik zijn bewegingen in me ervaar. Het mag eeuwig duren. Tee richt zich op, steunt op zijn handen en kijkt naar wat hij doet. Lange, langzame stoten terwijl ik mijn benen nog om hem geklemd houd. Ik streel mijn borstjes, mijn tepels en geniet van zijn mannelijkheid en zijn wellust voor me. Zijn stoten gaan sneller. De keiharde lul bewerkt en stimuleert mijn ingang stevig door die snelle ritmische bewegingen. Ik breng mijn handen naar beneden, streel op en onder mijn vaginale piemel, terwijl Tee me nu echt hard aan het nemen is. Even gaat hij weer langzamer, buigt voorover en kust me. Ik leg mijn handen op zijn schouders, trekt mijn benen helemaal op en hij brengt zijn armen erachter zodat ik in deze positie moet blijven. Dan verhoogt Tee het tempo en zegt dat hij gaat komen. Verdiend natuurlijk, want hij stond al op springen. Hard en ruw blijft hij nog flink in me stoten totdat ik hem uiteindelijk sneller hoor hijgen en Tee al kreunend zijn zaad in me brengt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ger Toch

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 2259x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4348x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 6921x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3421x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 1996x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6106x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4755x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6856x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 8299x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8211x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7364x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14423x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6132x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5136x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10268x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net