Opwindend.Net
Datum: 23-03-2017
Stemmen: 111x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 17045x
Lengte: Gemiddeld
Meisje Van God
Door Havik - Mijn Profiel Pagina

Voor feedback: havikschrijft@gmail.com

Alles is welkom ;)

Dit verhaal gaat over Anouk. Ze is 19 jaar en ze is, samen met haar ouders, verhuisd naar een ander dorp. Ze trok bij aankomst al gelijk een hoop bekijks door haar ronde vormen. Haar huid straalde roze-wit in de lentezon en haar volle kont en borsten zijn zeker om over naar huis te schrijven.

Het dorp staat bekend als strenggelovig. De pastoor is dan ook niet verbaasd als hij op een ochtend Anouk de kerk in ziet lopen. "Die wil kennis maken", dacht hij. Niets bleek minder waar :p.

Hij begroette haar en ze groette terug. Ze praatten een beetje over koetjes en kalfjes en over hoe ze het nou vond in het dorp tot ze zei: “Ik ben hier eigenlijk voor een reden, meneer de pastoor". De pastoor vroeg: “Wat? Is er iets aan de hand?". "Ja", zei ze. "Ik kom hier eigenlijk om te biechten, heeft u even tijd?". "Oh, natuurlijk kan dat", zei de pastoor. "Loop maar even mee". Ze volgde hem langs de rijen banken tot aan het altaar. Hij opende een deur en ze liepen een achterkamertje binnen.

In het kamertje zag ze een biechtkabinet staan. Ze dacht: “Zo hier kunnen wel 5 mensen tegelijk in biechten". Haar gedachte was niet raar want het kabinet was ronduit reusachtig. De pastoor opende een deur en wenkte vriendelijk dat ze naar binnen mocht. Jeugdig dartelde ze langs hem het hokje binnen, al turend naar de stoel want het was er pikkedonker. De deur ging dicht, ze hoorde een klik van een slot en de duisternis overmande haar. Het verre geruis van een snelweg hoorde ze niet meer. Toen haar ogen net gewend waren aan het donker schoof er een klepje open. De pastoor begon te spreken. Hij vond het goed dat ze gekomen was. Het is dapper om je angsten te trotseren met oog op vergiffenis. Ze was blij dat hij haar zo op haar op haar gemak had gesteld. De pastoor vervolgde: “Wat scheelt eraan, mijn kind?". Ze begon: “Meneer de pastoor, ik durf het eigenlijk niet te vertellen maar ik ben eigenlijk geboren als een jongetje". Het was even stil. Toen zei de pastoor: “Maar hoe kom je dan aan zo'n lichaam?". "Dat komt door hormonen, die ik in het ziekenhuis heb gekregen", zei ze. "Hmm, nou dit is niet zo best", zei hij. "Voor God is dit erg ingewikkeld". "Voor God maakt het niet uit waar je op valt of hoe je er uitziet, ieder goed mens is gelijk". "Maar het probleem is, dat God je misschien niet als meisje zal herkennen". Anouk schrok, ze wilde God niet verliezen. "Gelukkig heb ik als vertegenwoordiger van God de machtiging om je geslacht te checken, vind je dat oké?". Anouk was opgelucht. Zoiets was helemaal niet erg en daarna zou God haar weer aardig vinden.

De deur ging open en de pastoor stapte het kamertje binnen. De deur viel weer in het slot. De pastoor gebaarde haar op te staan. Hij ging zitten en zei: “Kom maar op je buik op mijn schoot liggen". Ze deed wat hij vroeg en stak parmantig haar kontje in de lucht. "Hoe beter ik meewerk, hoe eerder god mij weer lief vindt", dacht ze vrolijk. Hij duwde haar rok omhoog en trok haar slipje naar beneden. Ze verstarde eventjes, ze voelde zich een beetje vreemd. Voor ze wat kon zeggen voelde ze zijn handen al zoekend over haar billen wrijven. Hij kneedde haar ronde billen en voelde met een vinger in haar kontje. Ze slaakte een gilletje. De pastoor voelde verder omlaag. Hij ontdekte een klein slap piemeltje dat hulpeloos rond bungelde. Hij kneep zachtjes in haar linker bil en prevelde dat ze inderdaad een jongen was. Anouk hoorde het niet. Ze wist niet wat haar overkwam, ze raakte in een soort trance. Haar billen tintelden en haar tepeltjes werden langzaam keihard.

“Ik weet het goed gemaakt, liefje”, zei hij. “Ik vertegenwoordig God”. “Als jij je lichaam een poosje overgeeft aan mij, zal ik ervoor zorgen dat god je weer zal omarmen”. Ze antwoorde instemmend. Ze wist niet waarom maar deze oudere man had een bepaalde aantrekkingskracht op haar.

"Op je knieën, schatje", fluisterde de pastoor zachtjes in haar oor. Ze trilde zachtjes, zag hij. Toch ging ze geknield voor hem zitten. Twee grijze ogen keken hem van onder zijn middel uitdagend aan en langzaam knoopte hij zijn riem los. Zijn stijve lid sprong omhoog. "Mondje open lief", zei hij dwingend en langzaam verdween de lange schacht in haar keel. Onder een zacht soppend geluid begon de Pastoor ritmisch te stoten. Anouk zoog energiek aan de stijve. Haar zachte wangen maakte klikkende geluidjes terwijl de jonge tiener voor het eerst een pik proefde. Ondanks haar gebrek aan ervaring genoot ze van de zilte smaak van voorvocht. Haar volle haarbos danste en steeds gleed de penis een beetje dieper haar keeltje in. De lange staaf zwelde plots helemaal op zodat ze bijna stikte. Toen vulden haar mond en keel zich langzaam met wit sperma. "Doorslikken, sletje", zei de Pastoor fluisterend. Hij liet zijn lid in haar mond zo moest ze het wel doorslikken. Ze slikte vluchtig tot alles weg was en likte zachtjes de eikel schoon terwijl ze hem stout aankeek.

Hij tilde haar op, zodat ze recht voor elkaar stonden. Hij sloeg zijn armen om haar heen en streelde zachtjes haar haar. Ze trilde. Ze was zó geil. Eindelijk drukte hij zijn lippen tegen de hare en begonnen ze zachtjes te zoenen. Ze voelde zijn handen onder haar rokje zachtjes haar billen kneden en haar piemel zwol langzaam op. De monden kwamen langzaam los en ze keken elkaar kort in de ogen. De pastoor drukte vluchtig een kus op haar wang en toen zijn lippen haar huid raakten knetterde de electriciteit door de lucht. Hij wriemelde aan haar rok en ondergoed tot ze halfnaakt voor hem stond. Hij beveelde haar op haar buik op de stoel te gaan liggen Zonder tegenstribbelen duwde ze haar kontje zo ver mogelijk omhoog. Ze was nog maagd maar ze wilde maar 1 ding op dit moment: diep en lang geneukt worden door deze Man Van God. Deze man spuugde wat speeksel in zijn hand en maakte zijn pik nat. Langzaam bewoog hij zijn lid naar haar billen tot hij zachtjes tegen opening van haar kontje aanduwde.

Hij boog zich voorover en klemde zijn handen om haar borsten die zo voor grip zorgden. Gestaag duwde hij zijn pik in haar kontje en Anouk kreunde van geilheid. De pijn veranderde naar genot, ze was in de zevende hemel. Hij zag dat haar lichaam ernaar snakte om gepaald te worden en langzaam voerde hij het tempo op. De pastoor streelde tijdens het neuken haar hele lichaam en zijn hand vond haar stijve piemeltje. Ritmisch trok hij tijdens het neuken haar af en steeds sneller klonk het gehijg van het samengesmolten paar. Anouk hield het niet meer. Ze had zich in tijden niet zo goed gevoeld. De pastoor voelde haar stijve opzwellen in zijn hand en er spoten wat kloddertjes wit op de palm van zijn hand. Hij bracht de hand naar haar mond en zei: "lik maar sletje". Anouk, die half suf was van de geilheid, stak haar tong uit en met korte haaltjes likte ze zijn hand schoon.

Door deze aanblik hield de pastoor het ook niet meer en 4 grote stralen sperma schoten het kontje van Anouk in. Hij trok zijn half-stijve lid terug en het wit droop er in kleine straaltjes uit. Met een laatst tikje tegen haar billen, sommeerde hij haar haar kleding weer aan te doen. Bij de deur drukte hij haar op het hart dat God haar zéker weer zag zitten en ze zich nergens druk over hoefde te maken. Rozig verliet Anouk het gebouw.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 3822x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang WeekendDoor: Beautje
Gelezen: 5421x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.9
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3285x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 1880x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 5783x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4592x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6620x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 7791x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8016x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7206x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.7
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14131x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.5
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6066x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5083x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 9727x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
:: Thursday MorningDoor: X7trio
Gelezen: 5421x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Transseksueel, Rimmen, Anaal
01-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net