Opwindend.Net
Datum: 29-04-2017
Stemmen: 105x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13280x
Lengte: Lang
Mijn Nieuwe Leven
Door Kimmie - Zoek naar meer...

Dit verhaal is een fantasie en hoop dat jullie dit spannend vinden.

Hi ik ben Kim en ben 16 jaar. Ik ben een jongen van Chinese komaf. Ik ben homo en mijn fantasie is ook dat ik graag meisjes kleding draag en me graag als meisje gedraag. Ik droom er ook van om ooit een meisje te zijn. Toen ik op een gegeven moment alle moed had verzameld heb ik het als eerste tegen mijn zus gezegd. Die schrok wel maar nam me in mijn armen en zei tegen me dat mijn ouders het ook moesten weten en dat het leven een stuk makkelijker zou worden. Ze zou mij steunen. Met lood in mijn schoenen ging ik het aan mijn ouders vertellen. De reactie die ik had gehoopt kwam helaas niet. Mijn ouders waren woedend en mijn moeder begon te huilen. Mijn vader zei dat ik meteen moest vertrekken. Mijn zus zo geschrokken dat ze niets durfde te zeggen liet me in mijn gevoel vallen en ik werd die zelfde dag nog door mijn ouders op straat gezet. Mijn vader gooide zelfs een set kleding van mijn zus na met de opmerking dat als ik zo nodig een meisje wilde zijn dat ik dat leven maar moest gaan zoeken. Ik probeerde nog door op de deur te kloppen en te bellen binnen te komen maar het mocht niet baten.

Aangezien ik geen anderen familie in Nederland heb ik ben ik maar gaan lopen. Ik had wel wat geld op mijn rekening maar was niet voldoende voor een kamer ergens. Gelukkig had ik wel geld om minimaal een 2 weken te eten. Ik zwierf over straat en liep van stad naar stad. ik bedelde om aan wat extra geld te komen maar dat was helaas niet veel. Na 3 weken steeds gelopen te hebben en mijn kleren niet goed te hebben kunnen wassen wist ik niet wat te doen. Ik voelde me vies zo en nam een drastisch besluit. Ik had de kleding van mijn zus nog bij me in een tasje. Deze waren helemaal schoon en zaten kleine schoentjes bij. Die zouden mij niet helemaal passen maar genoeg om weer wat schoner aan te voelen. En misschien geven ze een “meisje” wel eerder geld.

Ik nam op een avond het besluit om het te doen. Ik ben in een openbare wc gegaan en klede me uit. Ik trok langzaam de kleding aan. Het was een zwart stringetje waar mijn kleine piemeltje, ben niet groot geschapen met mijn bijna 10 cm, goed inpaste. Ik had ook een kort rokje tot half mijn bovenbeentjes en een strak topje. Toen ik ook de schoentjes aan had en ik in de spiegel keek zag ik me voor het eerst in meisjes kleding en wist niet goed hoe ik me moest voelen. Ik slikte even en besloot om zo naar buiten te gaan. Mijn eigen kleren gooide ik weg want die waren kapot en vies.

De volgende dag probeerde ik met bedelen nogmaals aan geld te komen en met mijn lichte meisjesachtige stem ging het een stuk beter viel me op. Ik kreeg niet veel meer maar genoeg om 2 dagen van te kunnen eten. Tot ik op een moment werd aangesproken door een man van ongeveer 40. Hij hete Michael.

Zo meisje wat doe jij hier zo alleen op straat zegt hij tegen mij toen hij voor me stond ik en op de grond zat. Ehmm ik heb geen woning meneer en heb geld nodig om te eten. De man bekeek me goed en volgens mij had hij echt niet in de gaten dat ik een jongen was. Hoe oud ben je dan meisje. Toen ik zei dat ik 16 ben keek hij nog paar keer goed aan. Hij pakte me bij mijn arm en zei. Kom maar mee zo’n meisje hoort niet op straat te leven.

Ik twijfelde erg en wist niet wat ik zou doen. Maar toen hij zei dat ik eten kreeg en een slaapplaats voor in elk geval deze nacht dat ik meteen, eindelijk kan ik me douche en een keer goed slapen. Ik liep dankbaar met de man mee en we praten rustig over hoe het gekomen was dat ik op straat leef. Ik loog dat ik een jongen was anders zou hij me denk ik meteen weer op straat achter laten en zei dat mijn familie mij het huis heeft uitgezet om dat ik niet wilde trouwen met een chinees enz.

Hij vond het erg voor en sloeg een arm om me heen. Toen kwamen we bij zijn huis het was echt een groot huis een grote villa. Ik keek met grote ogen en hij liet me verder. Een butler maakte open en ik keek met grote ogen om me heen. Michael zei tegen een butler dat hij me naar mijn kamer moest brengen en kleren enz moet klaar leggen zodat ik me kon opfrissen voor het eten. In de kamer aangekomen zag ik een groot bed, mooie meubels, grote badkamer en denk waar ben ik in beland. Toen kwam de butler terug en had kleding bij zich, een kort rokje iets korter dan wat ik aan had, een klein wit stringetje en een mooi topje. Ik dacht die man denkt echt dat ik een meisje ben. Om de schijn nog wat hoog te houden bedankt ik de butler en Michael en ik friste me op in de douche. Ik deed de kleding aan en werd door de butler naar de eetkamer geleid.

Daar zag ik Michael al zitten en ik nam tegenover hem plaats. Hij lachte naar me en zei kom Kim eten het is je gegund. Ik at mijn maagje lekker vol en tijdens het eten kletsen we wat. Ik wat onwennig en probeerde mijn geheimpje zo goed mogelijk te verbergen waar ik niet veel voor nodig had schijnbaar. Tijdens het eten kwam ik erachter dat Michael in de medische wereld zit en vele medicijnen en medische wonderen heeft verricht om aan dit geld te komen. Ik luisterde met veel bewondering. Tijdens het eten werd er ook wijn geschonken. Ik had nog nooit gedronken maar om geen argwaan te maken dronk ik de wijn ook en raakte net zoals Michael aardig aangeschoten.

Die avond later zat ik naast Michael op de bank. Ik voelde me heerlijk vertrouwt bij hem en hij was ook zo lief voor me. Hij stuurde de butlers naar huis voor de avond en waren helemaal alleen. Ik merkte dat hij met me begon te flirten en ik voelde me wat ongemakkelijk. Toen hij mij plots probeerde te zoenen hield ik hem tegen en hij keek me met grote ogen aan en zei lachend, ow Kim heb je nog nooit iets gedaan. Ik zei zacht tegen hem ehmm ja ook maar…. Ik kreeg geen tijd om uit te praten en hij zoende me toen plots op mijn mondje. Ik tong voor het eerst en ook nog met een man van bijna 40. Hij streelde mijn lichaam over mijn borst en buikje en wilde naar beneden. Ik hield hem daar tegen.

Hij zie lachend tegen me mij dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Hij duwde mijn handje weg en ging over mijn benen langzaam onder mijn rokje tot hij bij mijn slipje aankwam en hij voelde dat ik geen meisje ben. Hij schrok en keek me diep in mijn ogen maar liet zijn hand wel liggen. Oww zo bedoel je zei hij lachend. Is niet erg hoor Kim, knipoogde hij naar mij. Je moet doen wat je goed voelt en toen hij dat zei tongde hij me meer. Ik denk accepteert hij het nou of wat moet ik denken. Ik stond op en pakte mijn hand en begeleide me naar zijn kamer. Hij ging op bed zitten en kleden zich uit tot zijn boxer. Ik wist niet wat ik moest doen en hij zei lachend tegen me, kom Kim kleed je maar rustig uit.

Trillend keek ik hem aan maar deed toch wat hij zei. Het was alsof hij een soort macht over me had en ik voelde me er op een manier toch goed bij. Ik kleed me langzaam uit en toen ik mijn slipje uitdeed kwam mijn kleine piemeltje met kleine balletjes en wat schaamhaar tevoorschijn. Hij lachte naar me en zei meteen, dat moet er de volgende keer wel van af he kimmie dat haar. Ik bloosde erg en hij maakte een gebaar ik dat ik naar hem moest komen.

Ik liep naar hem toen hij zette mij op mijn knieeen voor hem op de grond. Maak de mijne maar open en doe maar uit Kimmie. Ik twijfelde maar deed wat hij zei en zag dat hij een mega grote pik had ik denk wat zo’n 22cm. Ik keek met grote ogen en hij knikte lachend en zei, toe maar Kimmie speel er maar mee. Ik pakte verlegen zijn pik vast. Ik dacht wat doe ik niet. Ik zit aan een pik van een man die ik nog niet eens lang ken. Hij zei zacht tegen me, zuig me Kimmie lik er maar aan. Ik ging langzaam naar beneden met mijn hoofdje en likte aan zijn eikel. Meteen hoorde ik hem kreunen. Het smaakte niet vreemd en ik begin verder te likken en langzaam te zuigen. Het ging allemaal onwennig maar volgens mij deed ik het goed. Hij kreunde en hijgde volop.

Ik zoog goed hard aan zijn pik en zag hem voor mijn neus glimmen van mijn speeksel tot hij me op zijn bed trok en mij op mijn buik legde met mijn kontje omhoog. Zo Kimmie eens kijken of je echt een meisje kan zijn, riep hij lachend en begon toen mijn kontje te likken. Ik voelde een extase die ik nog nooit eerder had gevoelt. Zijn tong speelde met mijn gaatje en ik genoot er erg van. Plots voelde ik een vinger naar binnen glijden. Michael merkte dat ik erg strak was en zei. Dit moet even Kimmie anders doet het dadelijk teveel pijn. Ik dacht bedoelt hij met dadelijk dat hij mij gaat… Ik keek hem diep in zijn ogen toen ik naar achter keek en hij vingerde mijn gaatje goed door en later ook met 2 vingers.

Hij stopte toen met vingeren en ging achter me zitten en voelde zijn grote pik tegen mijn gaatje drukken. Hij zei tegen me even op je tanden bijten Kimmie en hij duwde langzaam door. Ik gilde en kreunde van de pijn. Au au au Michael het doet pijn stop. Maar Michael ging door en hij zei lieve woorden van, rustig maar het komt goed je gaat genieten. Na een tijdje zat hij helemaal in me en voelde mijn ontmaagde gaatje helemaal gevuld. Hij liet me even wennen maar begon toen langzaam te stoten.

Ik voelde me onderdanig en een echt meisje en kreunde ook zo op zijn tempo mee. Het deed nog wel pijn maar elke stoot voelde het beter. Zijn grote pik die mijn kleine kontje diep ontmaagde en hij kreunde luider en luider en hij riep, je kontje is echt een meisjes kontje Kimmie, jou lijfje is echt een meisjes lijfje. Ik voelde me nog meer opgewonden worden door zijn stem en woorden en kreunde luider. Hij begon harder te stoten en zei in mijn oor. Hoe graag wil je een meisje zijn? Toen ik antwoord wilde geven stoten hij in 1x heel diep in me en zei, heeel graag meneer ik wil heeel graag een meisje zijn.

Hij lachte geil en pakte mijn heupjes en begon me wild te neuken, mijn gaatje werd helemaal open geneukt en ik voelde een mix van pijn, genot en onderdanigheid. Hij hijgde luider en luider en riep naar me, Kimmie hier komt je eerste echte mannen zaad in je meisjes lijfje. En stoot diep en meteen voelde ik zijn pik in me kloppen. Zijn mannen zaad zocht een weg in mijn kontje, in mijn lijfje. Hij kroop van me af en kwam tegen me aan liggen en hij zei met lieve woorden, meende je dat wat je zei dat je graag een meisje wil zijn. Ik hijgde nog geil na en zei zacht, ja meneer wil ik heel graag.

Hij riep tegen me als je nu ja zegt kan ik een verrassing voor je regelen. Ik wist niet wat hij bedoelde maar ik zei toch ja tegen hem. Hij pakte zijn telefoon en zag hem wat appen. Toen hij zijn telefoon weg legde kroop hij tegen me aan en vielen inslaap.

De volgende ochtend werden we gewekt door een butler van Michael. Hij had een ontbijtje mee en ook een pakketje. Het ontbijt werd bij ons gelegd en het pakketje gaf hij aan mij. Hij zei tegen me, openmaken Kimmie. Vertwijfeld maakte ik het pakketje open en zag tot mijn grote schrik een spuit met naald. Ik keek hem aan en zei geschrokken. Wat is dit meneeer.

Michael pakte de naald vast en zei tegen me, je weet dat ik in de medische wereld zit en toen je tegen me zei dat je graag een meisje wilde worden heb ik iets geregeld. Deze spuit zorgt ervoor dat je ook een meisje kan worden, je krijgt meer tietjes, tot max cupje B, je piemeltje word nog kleiner en je balletjes maken dan geen zaad meer aan, je gaat je ook vrouwelijker gedragen, je heupjes word wat breder en je haar groot sneller. En later kan je ook een echte vagina krijgen als dit eenmaal gewerkt heeft. We zullen dat deze weg halen. Hij streelde mijn kleine balletje. Maar je piemeltje laten we zitten hoor, dat vind ik juist spannender een meisje met een heeel klein piemeltje en 2 gaatjes.

Hij hielde de naald voor mijn gezicht en zei zacht en opgewonden tegen me. Wat word het Kimmie, een leven zoals je nu hebt maar dan moet je vertrekken einde van de ochtend. Of wil je een nieuwe Kimmie worden en hier leven maar dan volgens mijn regels en richtlijnen? Ik keek hem diep in zijn ogen en denk wat zal ik doen….

Ik hoop dat iedereen mijn verhaal tot nu toe leuk vond. Als mensen een deel 2 willen hoor ik dat graag en ook als ze nog spannende ideen hebben voor het vervolg.

Zoek naar meer verhalen van Kimmie...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net