Opwindend.Net
Datum: 13-06-2017
Stemmen: 22x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 6437x
Lengte: Gemiddeld
Feestje Met Tee (1)
Door Pam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ger Toch

feestje met tee (1)

Moeder doet de voordeur open, terwijl ik door de gang de hal in kom en Tee begroet. Samen met Tee, Jos en zijn vriendin (eindelijk) gaan we naar een feest.
Dag, schatje, glimlach ik tegen de man waar ik zwaar verliefd op ben.
Je ziet er geweldig uit, Amanda.
Nou, veel plezier jullie, zegt moeder. En, Tee, zorg goed voor mijn dochter.
Hij legt zachtjes zijn hand op haar schouder.
Een aangename opdracht, mevrouw.
Ik kus haar, kom dan naast Tee, die me losjes omarmd, mijn tas aanpakt en zo wandelen we het pad af naar zijn auto. Halverwege kijk ik hem aan.
Alles goed, Tee?
Hij knikt slechts, drukt even harder zijn hand tegen mijn schouder en vlak bij de auto laat hij me los. Tee opent het portier voor me, ik zwaai nog even en neem plaats in zijn auto.
Ik draai me naar achter waar ik beiden begroet. We babbelen wat, Tee gaat achter het stuur zitten en weg zijn we. Tijdens de rit is het gezellig en babbelen wat door, vooral Amy en ik. Daarna valt het wat stil, radiomuziek en op de achterbank zijn ze plezierig samen. Ik ben blij voor Jos. Amy past bij hem.
Ook Tee en ik zijn even op ons zelf. Ik strek mijn arm uit naar zijn nek, omklem hem met mijn vingers en streel daar een beetje. Ook kijk ik hem met een glimlach aan, Tee draait zijn gezicht heel even naar me toe en knipoogt.
Heerlijk zo, fluister ik half. We zijn er zo toch?
Tien minuten, ik hoor de muziek al.
Ik doe mijn vingers wat controlerend door zijn haren. Alles zit prima, ik ga weer recht zitten en leg mijn handen op mijn jurk.
Jos en Amy stappen als eerste uit. Ik wacht tot Tee ook zijn gordel afdoet, zijn sleutel uit het slot trekt en zie dat beiden al langzaam verder lopen.
Hij draait zich naar me toe, legt zijn hand op mijn wang en streelt deze met zijn duim. We kijken elkaar zwijgend aan, ik buig me naar hem toe en plaatst mijn hand op zijn been. Zachtjes schuif ik door tot tegen zijn onderbuik en knijp dan in zijn been.
Geniet, schatje. Laat alles los, fluister ik. En vannacht ben ik je droomvrouw.
Dan kus ik hem op zijn wang.
We stappen uit, Tee omarmd me en we lopen naar het feest waar de andere twee al aanwezig zijn.

Na een uurtje, het is half tien, ik zit aan de bar met Amy te kletsen. Tee was bij enkele bekenden van zijn werk, komt achter me staan en pakt mijn taille vast. Laat zijn vingers iets over mijn buik doorschuiven en kust me net boven mijn oor.
Hoe is het dames? Beetje gezellig wel?
Saai, dus. Alleen Amanda is gezellig.
Verderop staat Jos met een bekende van school te kletsen, maar kijkt wel alert naar zijn nieuwe vriendin.
We hoeven niet lang te blijven. Het is maar dat we er even waren, zegt Tee geruststellend.
Dat is niet leuk voor ze, hoor. Zullen we even dansen, Tee. Of?
We lopen naar dansvloer, ik knik even naar Jos (let op je vriendin) en laat me door Tee in de armen nemen. De muziek is rustig en we kunnen wat praten.
Volgens mij zit ik nu met je te pronken, liefje.
De eerste keer dat je me liefje noemt, Tee.
Ja, ik ben daar niet scheutig in. Maar je bent het wel.
We dansen schuifelend. Ik voel me heerlijk en hoop dat Tee zijn gebroken relatie voor nu kan laten rusten. Ik probeer daar voor te zorgen.
Heb ik me mooi opgemaakt? fluister ik.
Tee heeft zijn handen op mijn rug, maar doordat we op een stil, matig verlicht hoekje aan de rand schuifelen kan hij onopgemerkt een hand op mijn billen leggen.
Je bent een prinsesje.
Zijn hand wordt brutaler. Mijn jurk, strak lijfje en wijd uitvallend, geeft ruimte aan hem om het wat omhoog te doen, zonder dat het direct opvalt. Ook zijn ander hand glijdt vanaf mijn middel weg en nu zijn beiden op mijn billen graaiend bezig. Ik voel hoe mijn kniehoge jurk aan de achterzijde omhoog komt.
Schatje, voorzichtig, fluister ik iets hijgend.
Door mijn 9 cm hak, kan ik gelukkig over zijn schouder kijken en niemand besteed aandacht aan ons. Ik druk me helemaal tegen Tee aan mijn armen zover mogelijk om zijn nek en kus hem tegen zijn oor.
Gevaarlijk ventje van me, hijg ik. Pas alsjeblieft op.
Mijn jurk gaat in het midden achter me langzaam verder omhoog, maar de zijkanten blijven redelijk op hun plek. Ger heeft de smaak te pakken, nog een klein stukje en hij drukt zijn vinger tegen mijn slipje. Vingertoppen glijden onder de rand ervan om me daar over de huid te strelen. Hij hoort me in zijn oor hijgen, ik zie dat niemand ons nog in de gaten heeft. Ik wend mijn hoofd van de zaal af, leg hem tegen zijn borst en sluit mijn ogen. We staan tegen elkaar gedrukt, bewegen heel langzaam en ik voel zijn vingers tegen de onderkant van mijn billen.
Hoe voelt dit, vraagt hij.
Spannend en een beetje eng. Jeetje.
Hij grinnikt zachtjes, trekt zijn handen terug en mijn jurk glijdt weer over mijn benen.
We nemen iets afstand.
Word ik verleid door de duivel, schatje?
Zou je dat willen?
Ik kijk hem aan, laat mijn handen over de schouders naar zijn wangen glijden.
Ik ben echt zwaar verliefd op je, Tee.

Inmiddels zitten we met anderen aan de bar en is het alweer een uurtje later. Jos en Tee praten met zijn vriendin dicht tegen hem aan en ik zit bijna naast hen met de rug schuin tegen de barleuning. Ik heb mijn benen over elkaar geslagen en luister naar twee mannen die tegen mij heel belangrijk te doen. Alcohol spreekt al een woordje mee, hun blikken dwalen regelmatig achteloos over mijn lijf. Alhoewel gevleid, merk ik ook dat ik minder toeschietelijker aan het worden ben. Ze bieden me een drankje aan (ik heb nog een watertje) vragen wat ik doe en geloven niet dat ik nog zo jong ben. Soms kijk ik wat flirtend en speel een beetje wat best leuk is, totdat Tee zich bij ons voegt. Het is tijd om te gaan. De anderen willen ook naar huis.
Sorry, jongens, zeg ik met een glimlach. De baas roept.
Beetje schaapachtig lachen ze mee, Tee legt zijn hand op mijn schouder en met zijn vieren wandelen we weg.
Tee, heeft een paar biertjes op, dus zoals afgesproken rijd ik terug, zet de twee thuis af en gaan zelf naar zijn appartement. Ik parkeer de auto, we stappen uit en lopen naar de achterklep. Hij pakt mijn kleine tas eruit, ik geef hem zijn sleutels terug en gearmd gaan we naar binnen. Voor mij de eerste keer en loop wat rond om het te bekijken.
Hier zou ik tevreden zijn, Tee. Ziet er knus uit. Je hebt trouwens een flinke boekenwand.
Hij staat achter me, omarmt mijn middel en kijkt zwijgend met me mee. Snel verveeld hem dat, zijn handen gaan omhoog omklemmen mijn borsten en kust mijn hals. Zijn strelingen zijn zacht, genotvol, ik doe mijn armen omhoog naar zijn hoofd.
Ook een glaasje wijn voor mij?
Tee blijft nog mijn borsten betasten, zegt dat hij een flesje opentrekt en geeft me uiteindelijk een harde pets op mijn billen.
En doe alsof je thuis bent, Amanda. Het is heerlijk je hier te hebben.
Ja, schatje. Ik kleed me even om in je slaapkamer.

Na een minuutje of tien kom ik in op blote voeten met een korte kimono aan terug in zijn woonkamer. Mijn haren opgestoken, want ik ben kort onder de douche geweest. Tee zit op de bank, muziek aan en wat gedimd licht. Ik ga op zijn schoot zitten, omarm hem, geef hem een kus en laat me dan van hem afglijden. Naast hem trek ik mijn benen op. Tee pakt de twee glazen, geeft mij er een en we proosten. Hij zit naast me, ik naar hem toegedraaid en bekijk hem terwijl ik een paar volgende slokjes drink.
Het zat er al een tijdje aan te komen. Is ook niet de eerste keer. Maar nu ze een baan heeft in een andere stad ging het licht langzaam uit.
Ik luister naar Tee, die op dit moment zijn hart wil luchten. De situatie is wordt me wat duidelijker. Even blijft hij nog zwijgzaam in zichzelf, maar zie aan zijn mimiek dat er andere gedachten komen. Mij namelijk.
We hebben het er nog wel over, sluit hij grijnzend af. Eigenlijk is het niet eens belangrijk meer.
Nou, je bent er snel overheen.
Eerlijk gezegd, toen ik je de eerste keer op deze wijze bij Jos zag.
Toen dacht je, vul ik aan, die moet ik hebben.
Zoiets, ja. Het kon me toen al niet veel meer schelen.
Ik kom van de bank af, zet de glazen op het tafeltje en strek mijn handen naar hem uit.
Breng me naar je bed, schatje.
Tee staat op, tilt me zoals altijd met gemak op en draagt me zijn slaapkamer in terwijl ik hem omarm en kus.

Bij het bed laat hij me zakken, maakt mijn kimono los en laat het van mijn lijf glijden. Met aandacht gaan zijn handen naar mijn borsten en tepels.
Je zag er spetterend uit vanavond, gromt hij een beetje. Je bent een fantastische mooie vrouw geworden, Amanda. En je borsten…
Vol maatje B nu, antwoord ik zacht.
Heerlijk, mooi gevormd ook. Groeien ze nog?
Ik heb nog groeipijnen, dus iets verwacht ik.
Zijn handen drukken me naar achter, houden me wel vast en zo beland ik op mijn rug. Voor het eerst in zijn bed. Hij komt half over me heen, we beginnen met een stevige vrijpartij en ik probeer tegelijk zijn broek open te maken. Tee richt zich op, pakt mijn enkels beet en komt geknield tussen mijn benen. Ik wacht af, zie hoe hij zich verder uitkleedt en de erectie te voorschijn laat komen.
Trekt alles maar uit, schatje. Ik heb zin in dat heerlijke gespierde mannenlijf van je. En de rest is ook al zo veel belovend.
Tee lacht, trekt zijn sokken nog uit en komt weer tussen mijn benen terwijl ik hem rustig blijf bekijken.
Hemeltje, Tee, zucht ik. Ik voelde het al een beetje. Ik ga al een orgasme krijgen. De hele avond is al zo en nu dat geile lijf van je.
Door mijn serieuze, lichtvragende blik beseft hij dat het geen grapje is. Ik strek mijn arm uit, pak zijn volle erectie krachtig vast en kijk Tee haast hulpeloos aan. Dan laat ik weer los, kom overeind en kniel tegen hem aan.
Schatje, ik ga zo komen.
Mijn lippen en handen dwalen over zijn lijf. Ik probeer alles te pakken wat ik kan pakken. Tee houdt me goed vast, voelt ook het schokken van mijn lijf al. Mijn kreunen neemt toe, ik plak me tegen hem aan en mijn armen gaan achter zijn lijf. Ik wil zijn lichaam voelen, een met hem zijn en mijn nagels druk ik in hem.
Mijn meisjespiemel wrijft zich tegen zijn zijkant, maar is haast niet meer nodig.
Ik hijg zwaar, voel me verward en sta op het punt.
Vind je me lief, Tee, smeek ik. Zeg dat je me lief vind, schatje.
Ik hoor hem vaagjes antwoorden wanneer ik zachtjes mijn orgasme beleef.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Feestje Met Tee (2)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: De ExamensDoor: Queen Bee
Gelezen: 9157x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Suzanne, Joyce, Spanking, Squirten, School, Straf
03-07
7.9
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 6175x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.4
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 5265x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 11282x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.7
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3929x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.5
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2373x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 7460x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.3
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 5509x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.4
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 7805x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 10292x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 9067x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 8045x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 15775x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6499x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5477x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 361