Opwindend.Net
Datum: 28-06-2017
Stemmen: 20x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 4345x
Lengte: Lang
Feestje Met Tee (2)
Door Pam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Feestje Met Tee (1)

she08 feest tee (2)

Op zijn bed liggend kijk ik Tee aan, heb mijn voeten tegen zijn borst terwijl hij geknield voor me zit en mijn enkels vast houdt. Mijn orgasme is voorbij en het was heerlijk.
Wat je op de dansvloer met me deed, verklaar ik een beetje. En dat ik bij je zou blijven slapen en dat heerlijke lichaam van je.
Tee doet mijn benen uit elkaar, komt er tussen en plaatst zijn handen aan weerszijde van me. Buigend naar mijn borsten neemt hij een tepel in zijn mond en zuigt eraan. Likkend over mijn lijf gaat hij naar de ander en zuchtend geniet ik van zijn handelingen met mij. Dan omklemmen zijn handen mijn borsten, ik doe mijn benen om zijn lichaam en hij kust mijn lippen.
En dan die twee mannen aan de bar, zo op het einde. Dat bleef ook maar in mijn hoofd zeuren.
Vertel, vraagt hij al kussend.
Nou ja, de vragen die ze stelden en hoe ze me met de ogen zaten uit de kleden. Die kleinste van de twee zat gewoon naar mijn borsten te staren, zelf toen ik hem aankeek.
Die jurk liet er ook voldoende van zien.
Dat ze even kijken is niet erg, maar wat hij deed.
Tee pakt ze vast, kneedt ze zachtjes.
Dat kan dus gebeuren nu ze zo gegroeid zijn.
Blijkbaar, ja. Maar hij zat mijn hele lijf te keuren en die ander maar slijmen met zijn vragen. Je hebt wel een mooie rechte rug, zei hij en dus gingen zijn blikken ook weer over mijn lijf. Ze zaten me gewoon steeds duidelijk het in bed te praten.
Werd je er geil van?
Op dat moment niet. Ik vond het wel grappig en een beetje spannend.
Terwijl Tee zich opricht, zijn heerlijke erectie volop zichtbaar, kijkt hij me bedachtzaam aan.
Je bent inderdaad dit laatste half jaar veranderd. Ik heb wel zin om je weer eens op de film vast te leggen. Die borsten vragen er gewoon om.
Ik hoor ze niet, lach ik. Misschien willen ze wel niet.
Tee grijnst, maar blijft van plan om iets te doen en gaat de camera halen. En doe je hoge hakken weer aan, zegt hij nog.

Op bed liggend, streel ik mijn borsten, heb mijn benen wat opgetrokken en kijk in de camera. Tee zorgt dat mijn hele lijf erop komt, ik moet daarna wat met mijn vaginale piemel spelen en kom dan kruipend over het bed naar hem toe. Ga op de grond voor hem knielen, pak zijn keiharde lul vast en lik eraan terwijl ik omhoog kijk in de camera. Tee is tevreden. legt het ding even weg en ik ga neem zijn eikel in mijn mond en duw mijn lippen verder over zijn hardheid. Langzaam laat ik hem weer uit mijn mond glijden, totdat zijn glanzende eikel net boven het puntje van mijn tong is om deze dan te likken en er aan te zuigen. Een hand rust op zijn bovenbeen en met de ander heb ik zijn grote zak met dito ballen vast. Vervolgens kijk ik hem aan, omklem hem stevig en ruk hem zachtjes af om dan ook weer zijn eikel in mijn mond te nemen.
Tee pakt de camera weer, zegt dat ik alles nog een keer moet doen en regelmatig omhoog moet kijken. Na een paar minuten vind hij het wel weer voldoende en gaat zich nu echt met me bezig houden. Hij legt een arm om mijn middel, terwijl ik al op ging staan en met de ander graait hij in mijn (inmiddels loshangende) lange haren. Hij trekt eraan, zodat ik mijn hoofd naar achter moet doen, kust mijn hals en duwt me richting bed, waar ik op mijn rug terecht kom. Geknield komt hij tussen mijn benen, zijn erectie is dezelfde gebleven en Tee is klaar om me te gaan neuken.
O, schatje. Stop even, heb je wat olie om te glijden. Hij is zo groot.
Zwijgend grijpt hij mijn enkels, staat op en trekt me op deze wijze ruw mee. Mijn billen komen op de bedrand, maar Tee stop niet en trekt me dus zo van het bed af en kom op de grond terecht.
In de keuken, zegt hij bevelend.
Ik sta op, besef dat hij behoorlijk op het toppunt van opwinding is en ik me maar beter kan gedragen.
Dank je, schatje zeg ik, loop snel naar de kleine openkeuken en vind al direct wat olijfolie.
Omdraaiend staat hij met zijn armen over elkaar in de woonkamer tegen de eettafel. Even werp ik een blik over dat sterke lichaam en die totale erectie, terwijl ook hij naar me kijkt. Ik moet niet treuzelen, dat is wel duidelijk. Ik kom voor hem staan, kijk hem in een flits heel even zwijgend aan en kniel dan voor hem neer. Super voorzichtig doe ik wat olie op mijn vingertoppen en streel er dan mee over zijn echt keiharde en geaderde lul, die nu heerlijk glad en glimmend wordt. Wanneer ik klaar ben, sta ik weer op en breng het terug naar de keuken. In gedachte ben ik blij, dat ik mijn naaldhakken van hem moest aan doen. Dat zal hem nu met dat naakte lijf van me wel plezieren, want hij is een beetje kriegelig. Door mij? Of zijn ex? Beiden? We hebben nog steeds niets gezegd met alleen wat muziek verder.

Weer voor hem staan, leg ik mijn handen op zijn schouders en kijk hem zwijgend maar serieus aan. Maar lang duurt het niet, want ik moet ook glimlachen om zijn stoere houding.
Draai je om, hoor ik hem zeggen, wat ik dan ook doe. Zijn handen glijden over mijn lijf naar mijn borsten, ik krom mijn rug en mijn armen omhoog naar achter. Hij streelt ze maar even, omklemt dan mijn taille en draait me naar de eettafel toe. Met een hand duwt hij mijn rug naar voren, ik kom met de ellebogen op het blad en doe mijn benen wat uit elkaar. Zijn eikel, groot en glimmend, drukt al tegen mijn ingang en Tee houdt hem daar voor een moment. Wat ik verwacht gaat ook gebeuren. Hij drukt iets door om me dan ineens volledig en pijnlijk te penetreren. Hij stoot zijn lul diep in me, ik gil en blijf even kreunend gillen. Tee laat hem er diep inzitten en gaat slecht kleine stukjes heen en weer. Door de olie glijdt alles makkelijk, maar de pijn lost slechts langzaam op.
Godsamme, Tee, hijg ik. Dat deed even pijn. Heb ik je boos gemaakt?
Hij gromt slechts een beetje, haalt langzaam zijn erectie weer uit me, doet mijn haren bij elkaar en trekt me zo omhoog. Pakt mijn kin vast, draait mijn gezicht naar hem toe en gaat me tongen.
Heb ik je boos gemaakt, vraag ik nog een keertje fluisterend.
Weet ik niet. Misschien, antwoordt hij. Je bent ook zo verdomd lekker en maakt me gek van geilheid.
Tee laat me los, duwt me terug op de tafel en nu helemaal zodat ik mijn armen ook helemaal gestrekt op het blad komen. Ik voel zijn eikel al tegen mijn ingang. Hij is hard en dik net zoals zijn hele lul. Ik ben iets meer ontspannen, maar Tee kennende zal hij me opnieuw ruw gaan nemen. Hij verhoogt de druk, duwt met zijn duimen mijn billen wat opzij en kan zo mijn ingang naar zijn hand zetten. Ik sluit mijn ogen, Tee laat zijn eikel langzaam heen en weer in me komen. Ik ben toch nog gespannen, ga al direct zwaar hijgen en van de pijn kreunen.
Vervolgens gaat hij sneller in me stoten, wilder ook waardoor de pijn toeneemt en ik mezelf automatisch opricht. Maar Tee duwt me terug, houdt me tegen het blad geduwd en blijft me met harde lange stoten neuken. Gelukkig is zijn lul glibberig waardoor het aangenaam gevoel van zijn aanwezigheid in me, de pijn verzacht en zelfs langzaam aan het verdwijnen is. Afwisselend hard en zacht stotend blijft Tee zo enige tijd met me bezig en voel ik zijn hard blijvend erectie volop en dwingend aanwezig, terwijl voorover gebogen over de eettafel liggend. Zo onderga ik zijn wellust voor me in afwachting van zijn zaadlozing. En op enig moment hoor ik hem dan wat sneller hijgen. Hij stoot wat trager, laat zijn handen over mijn lijf gaan en pakt me dan bij de schouders vast. Zijn stoten versnellen weer, zijn handen drukken op mijn schouder om dan met flinke kracht zijn zaad kreunend en met een aantal golven in me te spuiten.

Nadat ik naar het toilet ben gegaan, heeft Tee zich ook even gedoucht en stapt nu naast me het bed in. Hij gaat met een zucht op zijn rug liggen, ik keer me op mijn zijde en leg een hand op zijn borstkas.
Ja, dit was echt lekker, zegt hij opnieuw tegen me.
Ik draai me verder tegen hem aan.
Je was onderhand op een kookpunt. Inmiddels heb ik nu wel geleerd dat een man er dan ook voor gaat en soms helemaal geen tegenspraak duldt.
Verstandig, grinnikt Tee. En hoe voelt dat?
Heel eerlijk gezegd heeft het wel wat.
Respect ervoor?
Jazeker, Tee.
Vertel.
Nou ja. Ik houd wel van dat type man. Een die erg lief is, maar ook streng of dominant kan zijn als moet.
En die je over de knie legt.
Voor straf bedoel je?
Ja, vertel.
Ik glijd met mijn hand over zijn borstkas, geef hem daar een paar kusjes en merk dat hij een lichte erectie aan het krijgen is. Dit soort gepraat winden mannen op. Dat heb ik inmiddels ook al geleerd.
Ik denk dat de man van mijn keuze dat wel zou doen. Ook jij zult dat bij me doen, wanneer het terecht is. Dat respecteer ik omdat je me ook zult beschermen en liefhebben als we bijvoorbeeld getrouwd zouden zijn, Tee.
Zou je met mij getrouwd willen zijn?
Ik kom boven op hem zitten, zet mijn handen naast zijn gezicht en buig me voorover. Mijn lippen druk ik op zijn voorhoofd, ga langs zijn wangen en zijn mond. Dieper naar zijn hals en terug naar zijn oren.
Ja, schatje. Ik verlang zo vreselijk naar je maar natuurlijk ga je het weer goedmaken met je vriendin.
Al kussend ga ik naar beneden, kom weer naast hem liggen en breng mijn lippen naar zijn erectie. Ik pak zijn halfharde lul vast, breng zijn eikel in mijn mond om dan zijn zak zachtjes strelend te omklemmen. Tee ontspant zijn lichaam, legt een hand losjes op mijn billen en ik ga hem heerlijk verwennen. Snel al voel ik zijn eikel groeien, terwijl ik deze zachtjes met mijn tong lik en hem in mijn mond blijf houden. Met mijn lange vingers streel ik zijn zak, waarin ik zijn ballen met de vingertopjes laat bewegen. Zijn eikel blijf in mijn mond, maar heb even volledige aandacht voor zijn lange zak en die grote ballen. Ik weeg ze, streel ze en pak zijn teelballen heel voorzichtig vast tussen mijn duim en wijsvinger. Zijn kreunen betekent zijn goedkeuring. Zijn hand op mijn billen ligt er ontspannen bij, glijdt af en toe er over heen en knijpt er soms lichtjes in. Ik ben benieuwd of Tee na zijn optreden weer snel paraat is. Zijn erectie is nog niet volledig en diep in hem is hij natuurlijk bezig om weer volop zaad te produceren.

En zelf begin ik behoorlijk opgewonden te geraken. Mijn kleine balletjes zijn ook in mij diep bezig met hun eigen leven. Dit voelt altijd aan alsof iemand mij daar penetreert, alsof iets anders met me bezig is niet ik. Wanneer ik soms alleen in bed ben kan dit zelfs spontaan gebeuren. Ik laat het zijn gang gaan en kom er uiteindelijk ook door klaar zonder dat ik me echt moet strelen. Het idee dat iemand mij aan het nemen is geweest is lijkt dan zo echt. Heel raar, maar spannend is het wel.

Ik draai me naar Tee om, ga op zijn buik zitten en fluister dat ik bloedgeil ben. Ik kruip naar voren, breng mijn vaginale piemel naar zijn mond en buig me. Tee gaat verliggen, neemt mij in zijn sterke armen mee en ik duw mijn 1,5 cm eikeltje in zijn mond. Met aandacht zie ik hem zuigen, likken en gaat mijn billen stevig vastpakken. Kreunend zeg ik, dat hij dit prima doet, waarop Tee me zachtjes op mijn rug gaat leggen en op de grond knielend met zijn hoofd tussen mijn benen komt. Ik steun op mijn ellebogen om dit tafereel te blijven aanschouwen. Gretig haast, likt en zuigt hij aan dat gevoelige eikeltje, maar laat zijn tong ook iets naar onder gaan waar het ook vreselijk gevoelig voor mij is. Hij likt me daar, heeft mijn eikeltje tussen duim en wijsvingers en weet wel raad met mij. Het is goddelijk en heerlijk om naar te kijken.
Wat doe je dat toch goed, lieverdje. En wat ben je toch een knap ventje. Ik wil naar je gezicht kijken, wanneer ik klaarkom. Die mooie ogen van je.
Even laat ik me zuchtend op mijn rug vallen, trek mijn benen helemaal op en laat mijn vingers door zijn haren gaan. Ik word helemaal overvallen door die geilheid van me, pak de twee hoofdkussens en leg die onder mijn hoofd. Zo kan ik hem redelijk ontspannen in stilte blijven bekijken, maar na een tijdje gaat mijn lijf toch trillen en mijn buik zit vol vlinders. Ik richt me op, kom zo zittend op de bedrand en Tee nog geknield tussen mijn benen heerlijk met me bezig.
Schatje, hijg ik zijn haren strelend, ik ga zo klaarkomen. Lik maar heerlijk door en zuig maar aan dat kleintje van me. Je doet het zo goed. Had ik al gezegd dat je er zo prachtig uit ziet. Zo knap. Je mooie ogen, dat sterke lichaam.
Mijn hijgen wordt veel sneller, sta op het punt om te komen en begin heel aanhankelijk te worden. Liefdevol streel ik zijn haren.
O, schatje toch. Ik wil dat je van mij bent, fluister ik gejaagd. Ik wil dat hele geile, prachtige lichaam van je hebben.
Er volgt een ogenblik van rust in me, leg mijn handen op zijn wangen en Tee kijkt me aan.
Schatje, zucht ik nog redelijk ontspannen, ik voel mijn orgasme al.
Tee weet waar hij me moet blijven strelen en zuigen, terwijl hij me aankijkt.
O, god. Ik ben al aan het komen, stamel ik zwaar hijgend.
Mijn lijf gaat schokken, laat zijn hoofd los en val op mijn rug.

Tot rust gekomen in zijn armen, zit ik nu op bed geknield naast hem en heb zijn erectie in mijn hand. Alles is keihard en zijn grote eikel glanst.
Ik schaam me dood, giechel ik hem langzaam afrukkend. Heb ik nog een kleur, Tee?
Hij glimlacht slechts en blijft lekker rustig liggen met zijn handen achter zijn hoofd.
Drie keer een volledig orgasme. Mijn hemeltje.
Zo te horen was het lekker, plaagt hij.
Het ging vanzelf. Je buren zullen wel gedacht hebben. Ik doe het heus niet expres of zo.
Het is geil om je zo te zien en te horen. Jammer dat ik de camera er niet bij had.
Ik sta er al genoeg op zo, schatje. Heb je ook zo je vriendin gedaan trouwens?
Even later heeft hij zijn laptop naast zich, waar zij naakt op verschijnt en ook bezig is om Tee oraal te bevredigen. We kunnen allebei kijken terwijl ik geknield naast hem door ga om hem verder af te rukken. Het is een gek idee om haar zo te zien, maar hij vindt het wel opwindend. Tee blijft kijken, maar ik concentreer me weer op zijn erectie. Hij draait het scherm naar zich toe, gaat makkelijk liggen en ik neem zijn eikel in mijn mond. Hij blijft het filmpje blijkbaar helemaal afkijken totdat hij op het punt staat en wil dat ik dat ook zie. Ze heeft zijn ballen liefdevol vast, haar mond is open en Tee rukt zich af. Ik zie hoe hij zijn zaad met een aantal stralen in haar spuit, dat zij zijn lul vastpakt en haar lippen erom heen sluit. Ze rukt verder, haalt hem voorzichtig eruit en slikt dan met flinke tegenzin zijn zaad door. Daarna likt zij, zoals ik dat ook doe, zijn eikel schoon wat haar goed afgaat. En nu is Tee weer klaar voor zijn daad. Ik ga op de grond knielen, hij komt met camera voor me staan en kijk omhoog naar de lens. Dan neem ik hem in mijn mond, zuig, ruk en streel zijn ballen. Zijn hijgen geeft aan dat het niet lang meer gaat duren en dat klopt ook wel want zijn lul en eikel zijn keihard.
Ik haal hem uit mijn mond, ruk hem snel af en kijk glimlachend omhoog. Tee is geconcentreerd bezig en ik moet hem goed helpen om niet in te zakken. Ik blijf snel rukken, lik nog aan zijn ballen en houdt dan mijn mond open vlak voor zijn eikel. Ineens hijgt hij snel, pakt zelf zijn lul vast en zegt me omhoog te kijken. Ik open mijn mond en steek mijn tong eruit. Het duurt nog even, maar uiteindelijk is het zover. Zijn eikel is vlak voor mijn mond, met mijn hoofd naar boven gericht kijk in de lens en Tee spuit kreunend zijn zaad op mijn tong en in mijn mond. Hij laat los en ik neem over. Ruk zachtjes door en houdt zijn zaad op mijn tong in mijn mond. Dan buig ik mijn hoofd nog iets meer naar achter, Tee blijft filmen en slik alles door en daarna laat ik zien dat alles echt weg is. Ik lach even naar de camera, lik het laatste restje van zijn zaad op.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bij Wim Thuis - 1

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: De ExamensDoor: Queen Bee
Gelezen: 9156x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Suzanne, Joyce, Spanking, Squirten, School, Straf
03-07
7.9
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 6175x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.4
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 5265x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 11282x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.7
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3929x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.5
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2373x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 7460x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.3
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 5509x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.4
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 7805x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 10292x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 9067x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 8045x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 15775x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6498x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5477x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 367