Opwindend.Net
Datum: 08-07-2017
Stemmen: 21x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 6880x
Lengte: Lang
Bij Wim Thuis - 1
Door Pam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Feestje Met Tee (2)

Ik duw het hek open, wandel hun tuin in en zie de moeder van Wim op het terras zitten. Het is vier uur op een vrijdagmiddag, vanavond is er een feestje en ik ben er bij en blijf slapen. We geven elkaar een kus en ga naast haar in een stoel zitten.
Mijn man komt later en Wim al helemaal.
Van Wim weet ik het. Druk baasje soms, lach ik.
Ook maar een witte wijn, Amanda?
Lekker, mevrouw W.
Ik heb net voor mezelf ingeschonken.
We proosten, babbelen wat en ze is blij dat ik wat eerder wilde komen.
Ik vind het prettig om even samen met je te kunnen zijn. Ik zie je toch een beetje als mijn schoondochter.
Wat lief van u maar we konden altijd wel goed opschieten. Ik vind het hier altijd fijn.
Jammer dat jullie niet een echt stel geworden zijn. Wim is een twijfelaar. Zijn vorige vriendin had een kinderwens en dat was toch niks voor hem.
Ze was ook ouder toch?
Ja. Ze waren een leuk paar, maar Wim wil zich niet binden denk ik.
Ook met mij niet, zeg ik zachtjes.
Zijn moeder glimlacht ze.
Hij heeft het vaak over je. Ook dat je net in beeld kwam toen het uit raakte vorig jaar. Het heeft hem geholpen.
Wim me heeft me ook geholpen.
Jullie vielen een beetje in elkaars armen. Ik was er verrast door, maar ook blij.
Ze drinkt van haar wijn en kijkt me onderzoekend aan.
Als buurjongetje had je al iets, maar het laatste jaar werd het wel erg duidelijk. Je bent een hele knappe vrouw geworden, Amanda.
O, dank u wel. Dat hoor ik heel graag.
Ik kan Wim wel begrijpen. Steeds beter eigenlijk.
Ze wil nog iets zeggen, maar er wordt gebeld en ze moet voor haar werk wat afhandelen. Ondertussen geniet ik van de wijn, het mooie weer en kijk tersluiks ook naar haar. Iets langer dan ik, slank lichaam en een mooi gezicht, waar kracht uit straalt. Kort blond haar. Ze draagt een strakke jeans met topje. Ze is net veertig en ziet er heel jong uit. Wim heeft ze heel vroeg gekregen weet ik.
Soms willen ze het niet snel snappen, zucht ze. Werk!
We grinniken samen.
Luister, Amanda. Ik denk er al een tijdje over om je iets te geven. Ik kan het halen maar kom maar mee. Lijkt me geschikter.
Spannend, mevrouw W.

We gaan naar binnen en blijkbaar naar boven. Hun slaapkamer.
Deze kamer ken je zeker wel, lacht ze een beetje, waardoor ik ga blozen wat ze leuk vindt. Ze doet een la open, haalt er een doosje uit en ik zie dat ze een halsketting pakt.
Amanda, ik vind dat jij het moet hebben. Ik wacht niet langer op een schoondochter, lacht ze. Draai je om, lieverd.
Ik gehoorzaam, ze duwt me zachtjes naar de manshoge spiegel en doet het sieraad om mijn hals. In de spiegel kijk ik erna, ga er met mijn lange vingers over heen en bewonder mezelf. Zij staat achter me, heeft haar handen losjes om mijn taille, haar gezicht naast me en kijkt mee in de spiegel. We zijn nu even lang, want zij draagt slippers en ik sta op hoge hakken.
Ik ben sprakeloos, draai me uiteindelijk om en leg mijn handen op haar schouders. We kijken elkaar aan, ik buig me naar voren en kus zachtjes op haar wang.
Wat is dit lief, fluister ik.
Het past bij je. Een sieraad voor een heel bijzondere vrouw, zegt ze zachtjes maar nadrukkelijk.
Ik voel me heel erg gevleid en weet even niet goed wat ik moet doen.
Ben ik zo bijzonder voor je, Laura? vraag ik dan.
Het voelt heel normaal aan om haar bij de voornaam te noemen en zij blijkbaar ook. Haar ogen, maar ook die van mij worden wat vochtig van een spanning die er heerst.
Ja, zoals je bent, jezelf ontwikkeld hebt. Ik maak je van nabij mee, zeker het laatste jaar en het is prettig.
Ik zwijg, laat haar praten en voel me plotseling tot haar aangetrokken.
Soms vraag ik me zelfs af, hoe jij… ze aarzelt.
Hoe ik in bed ben, Laura?
Het spijt me, Amanda. Ik mag dit helemaal niet zeggen.
Met een glimlach leg ik mijn handen op haar schouders, Laura verstevigt haar greep en kijkt een beetje ernstig.
Help je me met mijn jurk?
Ik draai me langzaam om, laat mijn armen zakken en Laura laat haar handen via mijn zijde naar boven gaan. Ze rits mijn jurk open, laat het van mijn schouders glijden tot mijn middel om dan mijn bh los te maken. Deze valt op de grond, Laura buigt zich kust mijn hals en omvat mijn borsten. Mijn armen gaan weer omhoog, plaats ze achter haar hals en in stilte genieten we van onze aanwezigheid hier. Mijn tepels worden hard onder haar strelingen, ik ga sneller hijgen en kreun zachtjes. Laura draait me om, voorzichtig geeft ze me een kus op mijn lippen, pakt mijn hoofd met beide handen vast en brengt dan haar tong in me. Een korte, heftige vrijpartij volgt.

Mijn god, Amanda, fluistert ze. Ik wist niet dat ik je zo graag wilde.
Breng me alsjeblieft naar je bed, schatje.
Ik streel door haar, korte blonde haar, duw me naar haar lippen en gulzig kust ze me opnieuw. Ondertussen probeert ze mijn jurk verder naar beneden te krijgen. ik help haar, ook mijn slipje gaat omlaag en naakt kom ik in haar armen met alleen nog mijn hooggehakte, zwarte sandaaltjes. Bij het bed gekomen, legt ze me teder neer en gaat naast me zitten. Rustig bekijkt ze mijn naakte lijf, laat haar handen er over heen gaan en pakt met haar lange vingers mijn vaginale piemel vast. Ze zit ter hoogte van mijn bekken en kan me zo al strelend blijven aankijken.
Wat zit dit er spannend uit, Amanda. Zo vreselijk mooi, zo glad.
Ze wil het verhaal erachter weten. Mijn 1,5 cm eikeltje, verder is er niets. Mijn superkleine balletjes, die eigenlijk altijd in mijn lijf zitten en alleen een lichte verhoging veroorzaken. En dat ik geen zaad aanmaak, maar wel meerdere orgasme’ s kan krijgen. Ze luister naar me, blijft strelen en kijkt me af en toe aan. Je zoon vond een vaginale piemel het juiste woord.
Ze is even stil, kijkt me serieus aan en buigt er dan naar toe. Voorzichtig gaat mijn eikeltje in haar mond en haar vingertoppen strelen over de lichte dubbele verdikking eronder.
Ik had er een fantasie over, maar dit is onvoorstelbaar mooi en opwindend. Zeker nu je helemaal bloot voor me ligt. Alles klopt gewoon.
Je complimentjes. Ik word er verlegen van.
Laura stopt, draait zich en komt op me liggen. Ik doe mijn benen wijd en omklem haar lijf. Ze kust me eerst zachtjes, dan dwingender en graait weer naar mijn borsten.
Ik wil je helemaal, lieverd, fluister ze.

Wanneer ze langzaam opstaat, kleedt ze zich helemaal uit terwijl we elkaar aankijken. Haar vagina is geschoren wat ik mooi en fijn vind. Naakt komt ze weer op me tussen mijn benen. Met een diepe glimlach wordt mijn vaginale piemel al direct door haar natte vagina bedekt en overmeestert. Langzaam glijdt ze, steunend op haar ellebogen, heen en weer. Maar ook naar links en rechts en maakt kleine cirkels.
Laura, ja. Bewerk je meisje maar goed.
Haar bewegingen stimuleren ons beiden, ik graai naar haar kleine, maar stevige borsten en vraag haar me te kussen. Haar tong, haar lippen zijn dwingend en ze blijft me heerlijk rijden.
Lieverd, hijgt ze in mijn oor, je bent fantastisch, zo geil.
We kussen, ik word genomen door haar en Laura begint zwaarder te hijgen.
Maakt het af voor me, Amanda. Ga me likken.
Ze wacht mijn antwoord niet af, komt naast me liggen en duwt mijn hoofd al richting haar vagina. Ik plaats mijn benen aan beide zijde naast haar, buk me en duw mijn tong in haar
Je bent echt nat, schatje.
Ja, lik het op en slik het door, Amanda. Proef me.
Ik lik haar clitoris, duw mijn tong soms diep erin en slik haar vocht door. Haar handen glijden over mijn billen en tussen duim en vingers omklemt ze mijn vaginale piemel die ze streelt. Mijn wellust neemt toe. Ik ga verliggen, kom op mijn zijde terecht en Laura doet hetzelfde.
Lik me ook, schatje. Ik ben zo geil.
Laura duwt me op mijn rug, laat haar vagina boven mijn mond en buigt om mijn eikeltje te zuigen. Ze neemt mijn 1,5 cm helemaal in haar mond stimuleert me en wrijft er net onder tussen mijn benen. In deze houding verwennen we elkaar. Ik hijg en kreun wat ook Laura doet. Totdat zij zich opricht, op haar knieën naast me komt en me bij de armen beet pakt. Ze trekt me omhoog, pakt me stevig bij mijn lange haren vast, laat zich op haar rug vallen en duw me tussen haar benen. Hijgend, kreunend fluistert ze me door te gaan. Ze staat op het punt te komen, houdt me stevig vast en dwingt me tot diep in haar vagina. Mijn tong en lippen doen al het werk, terwijl ik bijna geen adem kan halen. Laura blijft zwaar hijgen en kreunen. Langzaam gaat haar lijf schokken, haar vingers hebben een stevige grip op mijn lange haren en blijven me tegen haar vagina duwen. Ineens slaakt ze een diepe zucht en gaat gillend tot een orgasme komen, die lang duurt en wordt gevolgd door een tweede, een derde.

We liggen op onze zijde naar elkaar kijkend. Laura hijgt nog na.
Dank je, lieverd. Je was geweldig. Dit had ik echt nodig.
Ze legt haar hand achter mijn hoofd, duwt het naar haar toe om me intens zacht en langdurig te kussen. Daarna buigt ze zich voorover, kust mijn tepels en streelt mijn borsten. Likkend over mijn buik gaat ze naar beneden, schuift zelf ook mee en komt haaks tegen me aan te liggen met haar hoofd recht boven mijn eikeltje. Ik grijp naar een kussen, plaatst het onder mijn hoofd en kijk naar haar.
Ze kust het, legt een arm over mijn benen en likt langzaam over mijn volgelopen, maar zachte vaginale piemel. Neem ze in haar mond, zuigt eraan en speelt er met haar tong mee. Ik zucht en mijn geilheid neemt flink toe. De vingertoppen van haar vrije hand glijden er rondom heen over mijn lijf. Afwisselend kijk ik toe en sluit mijn ogen. Mijn god, deze vrouw weet wat ze moet doen. Laura stopt, richt zich op en duwt een been omhoog om zo tussen mijn benen te komen. Opnieuw dat zalige gevoel, wanneer ze met haar vagina mijn eikeltje dekt. Ik trek mijn benen omhoog, krom mijn rug iets en Laura begint me op haar manier te nemen, wat ze ook tegen me zegt!
Ben je als eens door een vrouw goed geneukt, Amanda?
Ik zucht van nee.
Dan wordt het hoog tijd.
Ze is er al mee bezig door heen en weer over me heen te gaan. Ik omklem haar met mijn benen en kan alleen maar zuchten van opwinding. Ze blijft me aankijken, gaat afwisselend langzaam en snel over me heen en haar vagina heeft mijn eikeltje volledig in zijn greep.
Hoe voelt dit, lieverd?
Blijf me alsjeblieft neuken, schatje. Dit is zo zalig.
Wat is mijn kut voor jou nu geworden, vraagt ze dwingend. Omschrijf wat mijn kut nu voorstelt.
Haar vraag, haar gedrag maakt me totaal geil.
Je kut, fluister ik hijgend, je kut is als een harde, dikke lul.
Ze buigt zich, blijft me krachtig rijden en zegt dat ik dit moet herhalen. Moet zeggen wat er nu gebeurt met me. Mijn lijf trilt al en dit gaat niet lang meer duren. Met moeite geef ik hijgend antwoord.
Laura, ik word hier gewoon door jou geneukt. En ja, je kut is op dit moment echt een harde lul en je neukt me als een kerel.
Even hap ik naar adem, opwinding van haar spelletje stijgt naar mijn hoofd.
O, god, Laura. Ik ervaar het ook echt. Dit wil ik. Neuk me als een kerel, Laura.
Ik zie vaag, dat ze heel tevreden. Ze blijft me hard nemen wat als stoten is gaan aanvoelen en langzaam gaat mijn lijf schokken. Ik hijg zwaar, mijn handen dwalen over het bed en dan laat ik me gaan.

Ik lig ontspannen op hun bed, denk aan niets met Laura naast me en streel loom over mijn nieuwe halsketting.
Hij is erg mooi, Laura. Wat ben je toch lief voor me.
Voor mijn schoondochter zei ik, grinnikt ze. Maar dat wil ik rechtzetten.
Ik draai me naar haar toe, plaats mijn ellebogen aan weerszijden en kijk haar aan met mijn gezicht boven die van haar.
Ik vind het aangenamer en juister om het meer aan je te geven als mijn minnares.
O, Laura, schatje! Nu ga ik dus helemaal blozen.
Ik druk mijn lippen op haar, weer volgt een heerlijke vrijpartij en laat me door haar leiden, afwisselend rustig en wild.
Als dank voor deze neukpartij heb ik van mijn minnares een halsketting gekregen, fluister ik in haar oor.
Beetje wel, antwoordt ze. Een opwindende gedachte. Vertel me nog eens wat je er van gevonden hebt.
Schatje, je bent een heerlijke dominante vrouw. En je hebt me dus echt als een kerel geneukt. Ik wist niet wat me overkwam, maar het was goddelijk. Weet je, mijn balletjes voelen soms als een andermans penis in me. En wat jij met me deed, wat ik van je moest zeggen maakte dat alles samenkwam. In die opwinding en mijn orgasme ervoer ik je dus precies zoals je dat wilde. En het was ongekend goddelijk.
Drie keer een flink orgasme, lieverd. Je was helemaal op.
Ik kleur weer dieprood, ze tikt op mijn neus en zegt dat we ons moeten aankleden. We praten later verder.

Terwijl ik me aankleed blijft Laura liggen en kijkt toe. Ze vindt dat mijn geelkleurig lingerie setje me goed staat. Ik trek mijn jurk aan, kom naar haar zodat ze het kan dichtritsen en begint dan over mijn sandaaltjes.
Ik was me er niet zo van bewust, zegt ze, maar stiekem windt het me op. Ze staan je ook goed, maar…
Brutaal plaats ik een voet op haar schoot.
Mijn hoge hakjes maken je geil?
Dat heb ik nog nooit zo gehad. Ik kan het mooi vinden en ook sexy.
Volgens mij heb jij misschien meer mannelijk hormonen als ik.
Dat zou zomaar kunnen, Amanda.
Ze pakt mijn enkel, zodat ik mijn voet weer op de grond zet en staat van het bed op. Terwijl ze dat doet, glijden haar handen via mijn benen mee omhoog en dus ook mijn jurk. Ze betast mijn billen, ik leg mijn armen om haar hals en ze kust me gretig.
Schatje, fluister ik. Ben je nog zo geil op me?
Toen ik je zo zag kronkelen en hoorde klaarkomen. Mijn god, Amanda. Ik was totaal verkocht. Het liefst zie ik je nu op je knieën voor me, maar we moeten gaan.
Ze geeft me een tik op mijn billen en zegt me naar beneden te gaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bij Wim Thuis - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3450x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net