Opwindend.Net
Datum: 27-07-2017
Stemmen: 12x
Cijfer: 6.3
Gelezen: 6215x
Lengte: Lang
Haar Fantasie
Door Dom - Zoek naar meer...

Eerder hebben we het er over gehad maar ik ben erg benieuwd wat ze er daadwerkelijk van gaat vinden. Door mijn hoofd schieten een groot aantal scenario’s die zich af zouden kunnen gaan spelen in de komende uren en de spanning giert dan ook door mijn lijf. Als dit mis zou gaan, gaat het goed mis en kan het tot trauma leiden. Ik besluit dat ik hoe dan ook wil voorkomen.

Het is koud buiten, maar gelukkig is het in het busje waar we zitten een aangename 20 graden. Ik, Stan en Mark staan op de personeelsparkeerplaats aan de achterzijde van mijn werklocatie. Het is inmiddels bijna half 7 en op de parkeerplaats staat nog 1 auto. Haar auto. De parkeerplaats is eigenlijk een beetje een informele parkeerplaats die alleen toegankelijk is voor medewerkers met een sleutel van de achterdeur. Enige tijd geleden heb ik haar de sleutel gegeven en gezegd dat ze daar wel mocht parkeren. Nu heb ik er vandaag voor gezorgd dat ze over zou werken. Een groot contract moest zogenaamd vandaag nog bekeken worden en helaas kon ik haar dat niet voor 4 uur aanleveren. Ik stuur haar een appje, “En is het nog gelukt” en krijg terug dat ze het met 5 minuten in mijn e-mail heeft zitten.

Stan zit achter het stuur van de bus. Hij is een grote negroïde man van ongeveer 1 meter 90 die toch wel behoorlijk wat uurtjes in de sportschool heeft doorgebracht. Hij is altijd wel in voor een avontuurtje en toen ik hem vertelde over wat ik van plan was besloot hij graag mee te doen. Ik geef hem seintje om de bus tegen vlak naast haar auto te zetten en achter in de bus te kruipen. Mark, een blonde jonge vent van ongeveer 1 meter 80 is de rustige van ons 3. Hij is vrij introvert en heeft weinig ervaring met vrouwen. Qua uiterlijk zou hij toch niet te klagen moeten hebben want ondanks dat hij niet echt sport heeft hij een strak lichaam met de nodige spiermassa. Toch wilde hij graag meedoen vanavond toen ik hem had verteld dat hij zo een stuk meer ervaring zou kunnen opdoen.

Mark en ik stappen uit de bus en trekken een bivakmuts over ons hoofd en verschuilen ons achter de bus. Uit het zicht van wie er naar de auto toe zou lopen, maar zo gepositioneerd dat we alles kunnen zien. Afgesproken is dat Mark het woord doet, aangezien ze mijn stem zou kunnen herkennen. In mijn mailbox zie ik inmiddels de mail verschijnen….

Na nog 10 minuten wachten gaat de achterdeur open en verschijnt er schaduw. Na een kort moment van onzekerheid begin ik haar te herkennen. Ze is klein, ongeveer 1 meter 65, heeft donker haar en mooi geproportioneerd lichaam. De spanning giert door mijn aderen als ze dichterbij komt, aan de ene kant van hetgeen we gaan doen maar andere kant ook van pure opwinding. Ik zie dat ze ineens stil staat en kijkt naar het voor haar onbekende busje op het terrein. Ze vertwijfeld en ik hoop dat ze door zal lopen. Wel vaker staan er busjes van leveranciers op de parkeerplaats maar meestal om dit tijdstip niet meer. Dan besluit ze toch naar haar auto te lopen en op het moment dat ze bij de auto komt en haar portier wil open doen, gaat het snel. We schieten tevoorschijn en Mark grijpt haar van achter vast waarbij hij haar direct de mond snoert door een hand voor haar mond te doen. Ik grijp haar benen vast voordat ze kans krijgt om te spartelen en Stan gooit de deur open en trekt ons meteen naar binnen. Een tie rip om haar handen en benen, een prop in haar mond met een stuk ductape en Stan springt achter het stuur en rijd weg.

Ik kijk naar haar en zie meteen de wanhoop in haar ogen. Ze probeert zich, tegen beter weten in, uit haar benauwde positie te wurmen. Als ze besluit dat dat niet werkt begint ze geluiden te maken, die door de prop in haar mond, niet echt vorm aannemen. Dan veranderd de blik van wanhoop naar angst.
Na iets meer als 10 minuten rijden geeft Stan het seintje dat we er zijn. Hij stopt de wagen en ik stap uit om de schuifdeur van de door ons voor deze avond gehuurde opslagruimte te openen. Stan rijdt de bus naar binnen en ik sluit de deur achter ons. In de bus heeft Mark haar inmiddels een blinddoek om gedaan en ik doe dan ook het licht aan. Nou ja licht. Het is een gloeilampje in het midden van de ruimte dat net een groot matras verlicht. Dat matras hadden we er vanmiddag al neergelegd. We tillen haar spartelend naar het matras en knippen haar los. Stan zegt tegen haar; “Je kan schreeuwen, maar niemand zal je horen. Je kan wegrennen, maar ver zal je niet komen. Je kan vechten maar dat zal je slecht bekomen. Dus werk mee en je kan er zelf ook nog plezier aan beleven.” We laten haar los en de eerste reactie die ze heeft is om de blinddoek weg te trekken. Dit hadden we verwacht en daarom de bivakmutsen nog niet afgedaan. Ze kijkt om zich heen en ziet drie grote mannen om haar heen staan die ze niet kan herkennen. Verder is er weinig licht om verder nog dingen te onderscheiden en ergens kan ik de berusting herkennen in het feit dat ze weet dat ze niks kan doen. “Alsjeblieft, laat me gaan” zegt ze. Mark stapt iets naar voren en geeft het antwoord “Kleed je uit”.
Ineens slaat de angst om en wordt ze boos “Klootzakken, wat denken jullie nu wel niet?” “Hier komen jullie echt niet mee weg”. Stan reageert door zijn vlakke hand op haar wang te laten landen en meteen zwijgt ze. “Uitkleden” wordt er herhaald, maar ze blijft stil staan. Mark wordt het zat en stapt naar voren. Haar topje wordt afgerukt en scheurt in twee stukken. Ik verbaas me over Mark die ik toch een stuk minder daadkrachtig had ingeschat. Stan trekt een mes tevoorschijn en haalt dat langs haar gezicht. “Moet ik deze toch nog gebruiken” zegt hij en snijdt haar BH los. Een kleine B-cup springt ons tegemoet. Haar tepels hard waar ik uit concludeer dat er toch enige opwinding is ontstaan. Haar rokje volgt en uiteindelijk staat ze alleen nog in een zwarte string voor ons. De tranen lopen over haar wangen en ik krijg het idee dat het haar teveel wordt. Ik besluit in te grijpen, stap naar voren en fluister in haar oor: Je kent het toverwoord toch?

Onmiddellijk zie ik haar emotie omslaan. Ik merk dat ze begrepen heeft dat ik het ben en dat haar fantasie wordt waar gemaakt. Ze blijft echter wel in haar rol, maar de grootste spanning is er af. Stan pakt haar op en gooit haar over zijn schouder, ze maakt schoppende en slaande bewegingen en probeert zich los te worstelen. Maar Stan is veel sterker! Hij zet haar neer en zet haar in het midden van een frame. Hij sluit de boeien om haar polsen en enkels en zet trekt deze uit elkaar. Op deze manier staat ze vast in spreidstand. Mark rukt haar slipje af en ik ga achter haar staan. Ik begin haar met blote hand op haar billen te slaan. Eerst de ene dan de andere met rustpauzes en snel achter elkaar. Ze schrikt van de eerste maar ik merk dat naar mate haar billen de afdrukken van mijn handen beter en beter laten zien dat ze er gewend aan raakt. Stan op dat moment begint haar borsten te verwennen. Hij kust haar borsten, bijt in haar tepels en trekt er af en toe aan. “Ze begint geil te worden” roept Mark die vol verwondering heeft toegekeken. Hij wijst naar haar glinsterende, kaal geschoren vrouwelijkheid. Ik haal mijn vingers door haar lippen en vraag haar ben je geil? Nee zegt ze, haal me hieruit. Weet je het zeker, vraag ik haar? Stilte. Ik loop naar de tafel en pak een massagestaaf en druk deze tussen haar lippen. Ze begint meteen te kreunen en te kronkelen en ik merk dat ze snel op haar orgasme af raast. Net voor dat moment haal ik de staaf weg en zeg “Ben je geil?” Nee, klootzak! Ik wil naar huis. Weer de staaf er op en voordat ze klaar komt haal ik hem weer weg. Na een keer of 5 herhalen stel ik haar weer de vraag en krijg ik het antwoord wat ik zoek. “Ja, ik ben geil. Laat me alsjeblieft klaar komen”.

Stan maakt haar los en legt haar op het matras. “Tijd om ons te verwennen schatje” Ga een op je knieeen zitten. Iedereen knoopt zijn broek los. Eerst Stan, zijn grote lengte komt overeen met zijn geslachtsdeel. Ik schat een 20 cm lang en gewoon een mooi formaat. Ik zelf ben redelijk gemiddeld, maar als Mark zijn broek naar beneden trekt krijg ik toch medelijden. Ik schat 18 cm maar enorme dik. Echt bijna polsdik. Zowel ik en Stan staan er even naar te kijken met grote ogen en Mark roept dan trots “ja echt een knuppel he”. Ook heeft het haar aandacht getrokken, ondanks dat er 3 pikken om haar heen in het rond staan gaat er maar naar één haar aandacht uit. Met open mond staart ze er naar. “Als je toch je mond al open hebt kan je hem beter gebruiken ook” zegt Mark en steekt hem in haar mond. Ze heeft moeite haar lippen er rond te sluiten maar Mark begint eigenlijk meteen al te stoten. Ze heeft het moeilijk en de slijmdraden lopen langs haar mond naar beneden. “Kan je niet dieper schatje” is de vraag die daarop volgt. Als hij hem uit haar mond haalt gorgelt ze en haalt diep adem dan reageert met NEE, niet dieper. Wat Mark alleen maar als uitdaging ziet en hij nog harder begint te stoten. Stan duwt Mark weg, rustig aan vriend, nu ik even. Zo begint ze Stan te pijpen en zijn 20 cm krijgt ze werkelijk goed verwerkt. Ik leg haar op haar rug en nodig Stan uit plaats te nemen tussen haar benen. Stan stoot toe en begint langzaam met lange halen te neuken. Je ziet aan haar gezicht dat ze het formaat van Stan niet gewend is maar er toch enorm van geniet. Ik haar hoofd en duw deze over de rand van het matras en plaats mijn pik voor haar lippen. Meteen hapt ze toe en begint mij te pijpen maar voor mij is dit niet genoeg. Ik pak haar vast in haar nek en begin steeds langere halen en dieper te stoten. Ik voel dat ze slikt en dat ik in haar keeltje glij, en stoot heerlijk door. Mark is ondertussen begonnen om haar borsten te martelen, hij slaat erop en trekt hard aan haar tepels. Steeds harder kreunt ze en ik merk dat ze ongecontroleerd begint te schokken en klaar te komen. Dit is het moment waarop Stan terugtrekt en Mark plaats neemt tussen haar benen. Ze heeft dit door haar orgasme niet door en Mark penetreert haar en drukt in één keer door. Ze slaakt een gil “Nee, Nee, ik scheur uit”. Maar Mark begint haar te neuken en langzaam verdwijnt de grimas van haar gezicht en komt ze ineens schreeuwend klaar. Mark neukt haar ongeveer 5 minuten door en haar orgasme gaat maar door, waarbij ik denk dat ze minimaal 10 keer klaar is gekomen maar het één constant hoogtepunt leek. Stan ik staan het schouwspel gade te slaan inmiddels en ik knik naar Stan. Hij weet genoeg en loopt er naar toe. Hij tilt haar op en ik ga liggen op het matras. Ik smeer wat glijmiddel en houd mijn pik rechtop. Stan laat haar langzaam zakken en met een beetje hulp van mij glij ik haar kontje in. Een kleine kreun maar niet van pijn verlaat haar mond. Dan begin ik langzaam te stoten terwijl Stan plaats neemt. Hij glijdt haar kutje in en zo ontvang ze haar eerst dubbele penetratie, haar fantasie. Weer begint ze klaar te komen in het patroon van een aantal minuten geleden en ik merk dat ook Stan en ik het moeilijk beginnen te krijgen. Gezamenlijk bereiken we een schreeuwend orgasme.

Stan glijdt uit haar, en ik til haar op het matras. Ze is uitgeput en niet meer aanspreekbaar. Het lijkt wel of ze in een trance is. Mark echter is nog niet klaar en hij stapt op haar af en draait haar om. “Nog één gaatje te gaan” zegt hij met een grijs op zijn gezicht. Ze reageert niet, maar ik geef Mark eerst de fles glijmiddel. Martelen hoeft nu ook weer niet. Hij zet het enorme gevaarte tegen haar kontje en duwt langzaam door. Ik hoor pijnlijk gekreun, gesmoord uit het matras komen, maar het valt me niet tegen dat Mark dat gevaarte er inmiddels bijna helemaal in heeft zitten. Dan begint ie te stoten, steeds harder, steeds sneller en weer veranderd het gekreun van pijn in plezier. Haar hand richt zich naar achter en ze begint zelf haar clitje te verwennen terwijl Mark hard in haar achterste blijft stoten. Hij versneld zijn tempo en trekt zijn pik terug, hij draait haar op haar rug en zegt nog net mondje open voordat hij 6 of 7 stralen in haar gezicht spuit.

Stan en ik zijn inmiddels weer even hersteld en klaar voor de tweede ronde….

Zoek naar meer verhalen van Dom...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: De ExamensDoor: Queen Bee
Gelezen: 9175x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Suzanne, Joyce, Spanking, Squirten, School, Straf
03-07
7.9
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 6186x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.4
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 5266x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 11300x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.7
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3935x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.5
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2373x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 7463x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.3
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 5513x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.4
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 7808x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 10303x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 9071x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 8047x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 15780x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6499x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5479x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 715