Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 74x
Cijfer: 5.8
Gelezen: 12016x
Lengte: Gemiddeld
Shemale Ervaring
Door Anoniem - Zoek naar meer...

Het was een warme dag en ik was met de bus onderweg naar huis. Ik zat nog even wat werkmail door te kijken toen mijn blik viel op een meid van ongeveer 20-21 jaar die de bus in kwam. Wat me op viel was dat ze behoorlijk lang was (zoín 1 meter 80 ongeveer). Verder had ze blind haar, middelgrote borstel en een stem die mij een heerlijk gevoel bezorgde. Naast mij was nog een plaats vrij en daar ging ze zitten. Ik begroette haar en stelde me zelf voor. Zij zei dat ze Tamara heette en 20 jaar oud was. We wisselden wat dingen uit over ons werk en vertelden we wat onze hobbyís waren. De bus stopte bij de halte bij het winkelcentrum en ze zei dat ze hier moest overstappen. Ik ook zei ik. Tamara gaf aan dat ze best dorst had vanwege de hitte. Ik sselde voor om dan eerst maar even iets te gaan dringen voordat we weer verder moezten. Goed idee zei ze, mijn bus vertrekt toch pas over een half uur. We liepen naar de dichtst bijzijnde bar en bestelden wat te drinken. Toen het halve uur bijna om was vroeg ze of ik geen zin had om met haar mee naar haar huis te gaan. Ik stemde maar al te graag in, want ik wilde deze vrouw graag beter leren kennen. Na bij haar wat gegeten te hebben, trokken we een fles open en de drank vloeide rijkelijk. Toen we allebei licht aangeschoten waren, vroeg Tamara me: Hoe sta jij over transseksualiteit? Ik antwoorde dat ik daar positief tegenover sta. En wat nou als ik zeg dat ik ook transseksueel ben? Mijn pik werd meteen keihard. Ik antwoorde dat ik er aardoor niet minder positief tegenover sta. Fijn! Antwoorde ze me.

Ze liep op me af en zei dat ik mijn broek naar beneden moest doen. Dit deed ik maar al te graag voor deze shemale. Ze pakte mijn stijve lul en begon en energiek ana de zuigen. Ze ded het zo ongelooflijk lekker dat het niet lang duurde voor ik klaar kwam. Ik spoot 3 grote stralen in haar mond. Toen ik een beetje was bijgekomen zei ze: Nu is het jouw beurt en trok haar slip omlaag. Daar kwam haar pik tevoorschijn. Hij was iets groter dan die van mij. Ik schate hem op zoín 18 cm. Ze kwam naar me toe, ik deed mijn mond open en ze schoof haar pik mijn mond in. Tering, wat was die lekker! Ik begon aan die pik te zuigen en te likken. Aan haar gekreun te horen deed ik het zo slecht nog niet. Ze zei dat ik door moest gaan en dat ik een waar talent was. Ze kreunde steeds luider, ik voelde haar pik nog harder worden en toen kwam ze klaar. Ze spoot mijn mond vol met haar zaad dat niet eens slecht smaakte. Ik zei dat het heerlijk was. Tamara lachte en zei: wacht maar, ik ben nog niet klaar met je! Ze zei dat ik op handen en knieŽn moest gaan zitten. Zelf ging ze achter me zitten en smeerde mijn sterretje in met gllijmiddel. Nu stak Tamara eerst 2 vingers in mijn kont en rekte mijn ster een beetje op. Toen zette ze haar alweer stijve lul tegen mijn opening en duwde hem zo naar binnen. Ze begon meteen flink te stoten. Na ongeveer 5 minuten voelde ik haar lul weer opzwellen en spoot ze haar zaad zo mijn kont in. Ze trok zich terug en zei dat het nu mijn beurt was om haar te neuken. Ik ging achter haar zitten en smeerde haar ster in met glijmiddel. Ik stak eerst 2 vingers in haar kontje en toen stak ik mijn lul er in een keer in. Ze liet een goedkeurend gekreun horen, wat voor mij het teken was om door te stoten. Tijdens het neuken begon ik haar nu ook af te trekken zodat ze van 2 kanten verwend zou worden. Na ongeveer 5 minuten kwamen we gelijk klaar.

Aangezien we allebei vol zaad zaten, besloten we even te gaan douchen. Onder de douche zei Tamara dat ze het heerlijk had gevonden en dat ik een natuurtalent was wat betreft pijpen. Toen ze dat zei, zag ik dat Tamara weer een stijve kreeg. Ik zakte onder de douche door mijn knieŽn en begon haar te pijpen. Het duurde niet lang vor ze weer klaar kwam. Ik keek op mijn mobiel en zag dat het al tegen 23 uur was. Ze wees me de weg naar de bushalte, gaf haar telefoonnummer en zei dat ze graag nog eens wilde afspreken. Ik zei dat we dat zeker moesten doen en ging naar huis.

Zoek naar meer verhalen van Anoniem...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3451x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CafťDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net