Opwindend.Net
Datum: 21-11-2011
Stemmen: 131x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 21005x
Lengte: Gemiddeld
Drie Pubers En Een Dildo
Door Henk - Zoek naar meer...

Chantal en Anne waren al vanaf de kleuterschool vriendinnen. Ze waren inmiddels 16 en 17 jaar oud. In de brugklas hadden ze Ilona ontmoet en vanaf dat moment deden de drie bijna alles samen. Ilona werd bijna 16 en Chantal en Anne waren met zijn tweetjes naar de stad om een kadootje te kopen. Het was zaterdag en erg druk in de stad. Ze wilden een origineel kado voor Ilona halen, maar ze konden niets vinden wat ze leuk genoeg voor hun vriendin vonden. Ze besloten hun zoektocht even te onderbreken en gingen naar de snackbar om een patatje te halen. Ze hadden al heel wat winkels afgestruind en hun benen begonnen vermoeid aan te voelen. Ze waren blij dat ze even konden zitten. Door de vermoeidheid waren ze ook een beetje melig geworden.

“Misschien kunnen we daar iets leuks voor Ilona vinden,” fluistert Anne tegen Chantal en ze wijst naar de sexshop die verderop in de straat staat. Ze beginnen te giechelen.

“Ik zou er best een keertje binnen willen kijken. Volgens mij komen er alleen maar vieze ouwe kereltjes,” zegt Chantal.

“Laten we zo kijken dan. Kunnen we lachen.”

“Nee joh, dat durf ik niet hoor.”

Maar als ze hun patatje op hebben heeft Anne Chantal weten te overtuigen om naar binnen te gaan. Beide vinden het toch een beetje eng, maar ze houden zich groot tegenover elkaar. Een beetje giechelig lopen ze naar binnen. Onmiddellijk staan ze tussen de porno dvd’s. Beide hebben ze nog nooit zoiets gezien. Chantal krijgt gelijk een rood hoofd. De afbeeldingen schokken haar, maar ergens vindt ze het ook wel spannend om daar te staan. Anne is iets minder preuts en kijkt goed om zich heen. De hoezen van de dvd’s zijn niks verhullend. Overal staan naakte vrouwen afgebeeld in posities die niets aan de verbeelding overlaten. De meeste hebben enorme borsten. Daar is ze wel een beetje jaloers op. Haar eigen borstjes zijn iets groter dan die van haar vriendinnetje, maar ze zou wel iets meer willen dan haar bescheiden b-cupje. Ze pakt een van de hoesjes uit het rek en bekijkt de achterkant. ‘Young sluts get banged’ is de titel van de film. De achterkant is nog schokkender dan de voorkant. Ze ziet hoe enorme piemels in jonge vrouwen gestopt worden.

“Dat moet toch pijn doen,” vraagt ze aan Chantal.

Haar vriendin durft er bijna niet naar te kijken. Beide hebben ze nog nooit een stijve piemel gezien. Anne vingerde zich wel af en toe, maar ze had nog nooit meer dan één vinger naar binnen geduwd. Chantal had nog nooit zoiets gedaan. Ze vond het een vies idee dat er iets naar binnen zou gaan.

“Ik vind het maar smerig.”

Ze lopen verder de winkel in. Achter de toonbank zit een dikke kerel van in de veertig. Hij merkt de twee meisjes niet op en lijkt verdiept in iets te zijn. Er is een klant binnen. Een man van begin dertig die er een beetje sullig uitziet. Hij staat voor een rek met dvd’s en heeft er een in zijn hand die hij bestudeerd.

“Dit vindt Ilona vast wel leuk voor haar verjaardag,” zegt Anne zacht tegen Chantal. Ze heeft een kunstlul in haar hand. Chantal schrikt er van en wordt nog roder dan ze al was. De klant merkt de twee op en wordt er schijnbaar een beetje zenuwachtig van.

“Hoe duur zou die zijn,” vroeg Anne.

De meiden bestuderen het geval in haar handen een tijdje. Chantal vind het er maar vies uitzien. Het ding is vleeskleurig, maar ze kan zich niet voorstellen dat jongens echt zoiets tussen hun benen hadden hangen. Het leek niet echt op de piemeltjes die ze had gezien toen ze nog klein was. Toch leek het wel veel op die enorme dingen die op de achterkant van de dvd stonden. Anne vind het geval er wel leuk uitzien en vraagt zich af hoe het zou voelen om zo’n ding in haar spleetje te krijgen. Ze voelt zelfs een beetje kriebels in haar onderbuik.

“Hé jullie daar, jullie zijn vast nog geen achttien.”

De man achter de toonbank kijkt hen streng aan.

“We waren op zoek naar een cadeautje voor een vriendin,” zegt Anne.

“Dat maakt me niet uit. Ik heb geen zin dat je vader morgen boos op de stoep staat. Wegwezen.”

Beschaamd lopen de meisjes naar buiten. Uiteindelijk weten ze toch nog een leuk cadeautje te vinden voor Ilona en fietsen ze samen naar huis. Als ze door een parkje fietsen worden ze ingehaald door een man. Hij begint naast ze te fietsen en ze herkennen in hem de klant uit de sexshop. De meiden voelen zich ongemakkelijk.

“Hé. Willen jullie dat ding nog kopen? Ik heb hem voor jullie meegenomen.”

De meisjes kijken elkaar verbaasd aan en geen van beide weet iets te zeggen.

“Jullie mogen hem wel gratis hebben hoor, als jullie een foto voor me willen maken als je hem gebruikt.”

“Het was niet voor ons,” zegt Anne, “het was als grapje bedoeld voor de verjaardag van een vriendin.”

“O,” zegt de man teleurgesteld. Na een korte pauze gaat hij verder. “Nou als jullie hem nog willen weet je wat je moet doen,” zegt hij met een vies lachje.

“Nou, oké,” zegt Anne tot de verbijstering van Anne.

Ze stoppen en de man haalt het ding uit het tasje dat aan zijn stuur hangt. Vlug stopt Anne het geval in haar eigen tasje. Hij geeft haar ook zijn e-mail adres waar ze de foto naartoe moet sturen.

“Je gaat dat toch niet echt doen,” zegt Chantal is de kerel is doorgefietst.

“Misschien wel. Het lijkt me op zich wel spannend en hij kan toch niks doen met een foto? Hij weet toch niet waar ik woon.”

Anne vindt het maar raar. Even later nemen de twee afscheid van elkaar en gaan ze beide naar hun eigen huis. Als ze maandag weer op school komen lukt het ze niet om het verhaal voor Ilona te verzwijgen. In de pauze floept Anne alles eruit. Ilona vindt het een gek verhaal maar geeft toe dat ze het wel stoer van Anne vindt en dat het haar ook wel een spannend idee lijkt om zo’n foto naar een volwassen kerel te sturen. Ilona verteld dat ze in de zomervakantie een jongen had ontmoet waar ze verliefd op was geworden en dat hij haar gevingerd had en zij had hem gepijpt. Chantal is geschokt. Ze kan zich niet voorstellen dat iemand het geslacht van een jongen in haar mond zou willen nemen. Ilona zegt ook dat de sperma die hij in haar mond spoot best smerig was en dat ze het gelijk had uitgespuugd. De hele week komt het onderwerp telkens weer aan bod totdat Ilona op donderdagmiddag voorstelt dat ze die foto’s maar eens moesten maken. School is vroeg uit en de ouders van Anne komen pas laat in de middag thuis uit hun werk. Ze gaan giechelend naar haar slaapkamertje. Alleen Chantal voelt zich een beetje ongemakkelijk. Anne laat de kunstpik aan Ilona zien en die bestudeerd het ding grondig.

“Heb je hem al een keer in je kutje gestopt,” vraagt ze.

“Nee, dat durf ik niet zo goed. Ik ben bang dat het zeer doet.”

“Ik durf wel hoor. Anders maak je toch gewoon een foto van mij?”

Dat lijkt de vriendinnetjes een goed plan. Ilona is een mooi meisje met lang bruin haar. Haar borsten zijn groter dan die van de andere twee. Ze heeft al een volle c-cup. Ook haar heupen en billen zien er al behoorlijk vrouwelijk uit. Ze knoopt haar spijkerbroek los en doet hem naar beneden tot op haar enkels. De andere twee zien dat ze een roze slipje aanheeft met een klein strikje aan de voorkant.

“Laten we hem een beetje plagen,” stelt ze voor. “Neem eerst zo een foto van me.”

Ze brengt de dildo naar haar mond en sluit haar roze lippen om de eikel. Met haar mobieltje neemt Anne een foto. Ze bekijken de foto. Hij is goed gelukt. Ook Chantal begint het nu spannend te vinden. Nu doet Ilona ook haar slipje wat naar beneden, tot op haar knietjes. Op haar venusheuveltje pronken een paar donkere schaamhaartjes. Ze houdt de dildo tegen haar schaamlipjes en vraagt om nog een foto. Daarna gaat ze op het bed van Anne zitten. Haar slipje schuift ze nu ook tot op haar enkels en ze doet haar jonge benen goed uit elkaar. Ze probeert de dildo in haar spleetje te duwen, maar het ding lijkt iets te groot te zijn. Wel voelt ze dat haar kutje vochtig wordt en na een tijdje pielen floept het ding een stukje naar binnen. Het doet haar toch een beetje pijn en ze zegt dat ze de foto zo maar moeten maken. Het voelt wel erg lekker en ze verlangt ernaar het ding dieper naar binnen te duwen. Ze doet haar broek en slipje nu helemaal uit zodat haar benen verder uit elkaar kunnen.

“Hoe voelt dat,” vraagt Anne.

“Best lekker, alleen moet ie wel voorzichtig naar binnen, anders doet het pijn.”

Ilona gaat achterover liggen en met een zachte kreun duwt ze de dildo opnieuw in haar krappe puberkutje. Dit keer gaat het gemakkelijker en zachtjes duwt ze het ding steeds verder haar grotje in, dat steeds vochtiger wordt. Anne maakt nog een paar foto’s, terwijl haar vriendinnetje de dildo nu langzaam heen en weer beweegt in haar spleetje. Ze begint steeds harder te hijgen en al snel komt ze kreunend klaar.

“O, dat was lekker zeg, moet je ook proberen.”

Anne durft nu ook wel en trekt haar broek en haar zwarte onderbroekje uit. Ze staat daar in alleen een zwart shirtje en haar enkelsokjes.

“Heb jij je schaamhaar geschoren,” vraagt Ilona verbaasd.

“Een keertje, maar dat is alweer een paar maanden terug. Bij mij groeit er bijna niks.”

Er zijn inderdaad wel een paar stoppeltjes te zien. Anne gaat op bed zitten en begint met haar hand over haar kutje te wrijven. Na een tijdje duwt ze voorzichtig een vingertje naar binnen. Ze bekijkt de dildo nog een keer. De top glimt een beetje van het vocht uit Ilona’s kutje. Zelfs Chantal raakt een beetje opgewonden. Anne is een heel mooi meisje met haar donkerblonde haar tot haar schouders en haar kutje ziet er echt heel lekker uit. Ze voelt hoe haar eigen onderbroekje ook nat begint te worden en dat ze kriebels in haar onderbuik voelt. Het wordt nog erger als ze ziet hoe haar vriendin de dildo tegen haar kutje aanduwt en probeert het geval tussen haar schaamlipjes te wurmen. Ilona staat naast haar foto’s te maken en heeft nog steeds alleen haar witte truitje aan dat tot halverwege over haar billen valt.

“Hij past niet,” zegt Anne na een tijdje proberen.

“Tuurlijk wel. Je moet gewoon wat harder duwen,” zegt Ilona.

Anne zet er wat kracht achter en de neppik gaat een heel klein stukje haar spleetje in.

“Aaaaau! Het doet pijn,” zegt ze met tranen in haar ogen, maar ze stopt niet. Ze duwt het ding nog iets verder naar binnen. Vlug schiet Ilona nog een paar plaatjes. Dan haalt Anne het ding uit haar kutje. Verbaasd zien de meisjes dat er een beetje bloed op de dildo zit. Anne schrikt het hardst en voelt gelijk aan haar vagina. Het bloedt gelukkig maar een klein beetje, maar haar geilheid is wel verdwenen. De drie bekijken de foto’s en zijn best tevreden. Vlug zetten ze de computer aan en versturen ze de plaatjes naar het e-mail adres. Net op tijd, want de moeder van Anne komt een paar minuten later thuis.

Zoek naar meer verhalen van Henk...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 2125x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.4
:: Anne & Menno... - 1Door: CarolM
Gelezen: 1138x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
8.2
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 2623x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
9.1
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 1053x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.1
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 17601x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 7717x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 11813x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 7683x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 11678x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3539x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 18321x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7645x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 12895x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 25780x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 14514x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net